Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok. kipróbálni (61 db)

15/lány vagyok, a szüleim haragudnának ha kipróbálnám a vizipipát?

Úgy hallottam nem olyan káros, mint a cigi. Nem cigizek, egyszer kipróbáltam, tudnak róla, ennyi volt. A vizipipáért haragudnának? Csak kipróbálni szeretném. Csak mert barátn?m elmondta a szüleinek, hogy vizipipázni fogunk, és én is inkább elmondom, mint mástól tudják meg..

Legjobb válasz: 15 évesen borzasztó korai. Majd ha nagykorú lettél, akkor próbáld ki! Nem akarok szájbarágós lenni, de a függõk jelentõs része is azzal kezdi, hogy "csak kipróbálná". Most jöhettek azzal, hogy a vízipipára nem lehet rászokni stb... de szerintem nem kislánynak való a vízipipázás:P Ám visszatérve a kérdésedre igen, inkább mondd meg a szüleidnek...

15 évesen borzasztó korai. Majd ha nagykorú lettél, akkor próbáld ki! Nem akarok szájbarágós lenni, de a függõk jelentõs része is azzal kezdi, hogy "csak kipróbálná". Most jöhettek azzal, hogy a vízipipára nem lehet rászokni stb... de szerintem nem kislánynak való a vízipipázás:P Ám visszatérve a kérdésedre igen, inkább mondd meg a szüleidnek...
A kérdező hozzászólása: hát jó, köszi a válaszokat, mindenesetre úgy döntöttem hogy nem mondom el nekik :D
ismerek olyan nõt aki a 10 éves gyerekével pipázik csak nem üt agyon 15 évesen
Már évek óta pipázom alkalomszerûen, egyáltalán nem szoktam rá, önuralom kérdése az egész. Egy kipróbálástól meg végképp nem lesz bajod, ha végigmész egy fõúton már az károsabb... Am nekem elsõ alkalommal még nem is tetszett, de nem csak én voltam vele így. 19F
Ez a szüleidtõl függ.Nekem 14 évesen is engedték mert tudták hogy nemlesz bajom tõle.Valakinek 17 évesen se. De télleg semmi bajod nemlesz tõle.Fõképp ha csak dohányt raksz bele.
A kérdező hozzászólása: 14:23: Mert a barátnõm elmondta az anyjának, és inkább tõlem tudják meg a szüleim, mint más szülõktõl! 14:05: Nem tetszett nekik a cigi, megígértették velem, hogy többet ne... Még annyit írnék, hogy ha egy engedékeny-szigorú skálát nézünk, akkor inkább a szigorú felé írnám be õket... Köszi a válaszokat! Ha valaki akar írjon még! :)
Ahhoz hogy kipróbáld minek kell megkérdezni? :)
a szüleidtõl kérdezd meg, ha cigizést elmondtad nekik akkor szerintem nyugodtan elmondhatod ezt is, hiszen ez még csak egy ötlet, hogy mi lenne, ha kipróbálnád.nagyon jó, hogy ilyen õszinte vagy a szüleiddel, a korosztályod többsége sajnos nem ilyen.
Állítólag károsabb mint a cigaretta http://www.vital.hu/vizipipa De a vízipipások szerint viszont kevésbé. Itt a WHO tanulmánya angolul http://www.who.int/tobacco/global_interaction/tobreg/waterpi.. A kérdésedre válaszolva szerintem ez csak tõlük függ , te ismered õket.
én nagyon bírom, bajod nem lehet tõle. mondjuk nekem is ritkán van alkalmam használni, de akkor elvagyok vele, és semmi káros hatást nem tapasztaltam eddig. 14/f
Attól függ, hogy mennyire engedékenyek a szüleid, én pl mondtam nekik, hogy mennyire ellenzem a cigit, majd óvatosan próbáltam nekik megmondani, hogy kipróbáltam, de nem szokom rá, csak ezt már nem bírták volna elviselni kb. Azért érdekes, hogy a környezetemben is már szinte mindenki kipróbálta a vizipipát, nem egynek van is otthon, de nem zavarja a szüleiket. Én is 15 vagyok, de még nem próbáltam.
Nem tudom káros e vagy se, de az a lényeg, hogy ne divatból csináld :P. Ha azért csinálod mert szereted, akkor kis mennyiségbe szerintem nem lehet baj. Az pedig szülõtõl függ, hogy megengedik vagy sem, de ha nem engedik emg akkor még inkább hajtani fog a vágy, hogy kipróbáld :D. Zenekaromba egy társam mindig hoz a koncertjeinkre, sokan szeretik, nekem felesleges :D. 16 F
Sajnos a szüleid gondolatába nem látunk bele. Engem meg lehet kövezni 12-13 éves lehettem mikor elõször pipáztam, pedig nem vagyok az a fú de el züllõtt fajta... Azt nem tudom hogy mennyire káros, de nem is érdekel. Élvezem és kész. 16/F
Ezt tõlük kell megkérdezned. Szerintem ha tudják hogy csak kipróbálni fogod és még meg is kérdezted akkor megengedik. De nem hiszem hogy ha a cigi nem tetszett(legalábbis ezt vonom le) akkor a vízipipa fog.
Igen! De mondja meg valaki, hogy mi jó a vizipipában?
jobban teszed...

18 éves lány vagyok. Szívesen kipróbálnám lánnyal is. Mire figyeljek oda? Mit élveztek?

Legjobb válasz: arra,h tényleg biztosan akarod? biztos,h vonzódsz a lányokhoz nem csak kíváncsi vagy? nem vagy szégyenlõs?! meg azért némi bátorság sem árt.. ha gondolod pm.ben kérdezhetsz..

arra, h tényleg biztosan akarod? biztos, h vonzódsz a lányokhoz nem csak kíváncsi vagy? nem vagy szégyenlõs?! meg azért némi bátorság sem árt.. ha gondolod pm.ben kérdezhetsz..
Figyelj oda, hogy anyád elõtt ne bukj le.
Figyelj arra, hogy én is ott legyek! :) 20f
Ezt pont Neked kéne tudnod! A másik lány is azt élvezi amit Te!
minden csaj mást szeret ki kell kérdezned õ hogyan szereti most hiába tudom a barátom mit szeret ha más pasi azt nem szereti .
Elsõ alkalommal gondolkozz el hogy te mit élveznél, és úgy csináld. Ha valami nem tetszik neki, úgy is el fogja mondani. Vagy meg is beszélheted vele az elsõ alkalom elõtt, hogy mi esne neki jól és mit szeret.
Lassan... Azzal nem foghatsz mellé.;)


Szeretném kipróbálni a szexet egy lánnyal, de semmiképpen nem a baráti körömből. Hogyan kereshetnék megfelelő partnert? (lány vagyok)

Legjobb válasz: Keresgess a térskeresõ oldalakon, van elég ilyen is, ahol lány keres lányt.

Keresgess a térskeresõ oldalakon, van elég ilyen is, ahol lány keres lányt.
Jaja, társkeresõ oldalakon vannak ilyenek, vagy chaten is lehet ismerkedni.
Azt nem társkeresésnek hívják, hanem szexpartnerkeresésnek.
A kérdezõ szexpartnert keres, olvasd már el a kérdést.

Lány vagyok és szeretném kipróbálni egy lánnyal a csókolózást, hol találhatnék erre partnert? 18/L

Nem vagyok leszbikus amúgy, és nem szeretnék többet, csak egy csókot. Csak kipróbálni.

Legjobb válasz: Anyádat kérd meg.

Anyádat kérd meg.
Elmész bulizni és megcsókolsz egy lányt aki tetszik. Vagy kimondottan ilyen jellegû bárba mész szórakozni.
"Elmész bulizni és megcsókolsz egy lányt aki tetszik." Aztán az feljelenti szexuális erõszak kísérletéért. Aha.
Vagány vagy!
ugyan olyan mindtha 1 fiuval csokoloznál ;) csak lányal érzékiesebb!
Smárolj az egyik barátnõddel. Am semmi érdekes...ugyanolyan mint fiúval csak közbe nem érzel semmit, nem izgulsz fel 18/L
A nem vagy homar persze, igy szokott kezdodni! Aki ilyesmirol almodozik abban elvan ultetve a betegseg ! Olyan ez mint a rak, ha nem kezelik idoben erejet veszi az egesz testben! Amugy meg nekem sem jutott soha eszembe fiuval nyalcserezni, gondolom azert mert nem vagyok futotest, veled ellentetben!
Beszelj egy baratnoddel:) enis kiprobaltam baratnom baratnojevel, mert erdekelt, hogy milyen. O mar 4 csajjal smarolt. Ugyan olyan, csak erzekiesebb ahogy mar irtak:) nem bantam meg mert erdekelt:)
Amúgy tényleg, melegbárokban meg lehet próbálni, ha nem gond hogy a partnered kicsit rádizgul. Szerintem megértik, hogy csak ennyit akarsz, persze a számukat megadják, ha esetleg meggondolnád magad. :)
szórakozóhely, internet, stb
Bárhol. Én ismerkedtem neten, szórakozóhelyen, strandon, és suliban is lánnyal.
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok az a rámenõs fajta!

Heteroszexuális lány vagyok (21), de szívesen kipróbálnám a szexet lánnyal is. Hol lehet ilyen kalandra találni?

NEM AZÉRT írtam ki a kérdést, hogy itt jelentkezzen bárki is, nem kell próbálkozni ezzel. A dolog viszont tényleg érdekel. Nincs barátn?m, aki kacsingatna ilyen irányba, ismer?sr?l sem tudom. Hogy lehetne ilyen kalandra szert tenni? Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: ajánlom : http://www.angyalkak.hu/

Ha felcsatolok egy mûpincit, megfelelek?
Mibõl gondolod, hogy egy lány kell ahhoz, hogy kiismerje a tested? Persze kipróbálhatod, nemhinném h ez gond lenne csak vedd videóra és küld el :)
Lehetséges ha találsz rá megfelelõ partnert.
énis akarok videót! *.*
A kérdező hozzászólása: Aki szeretne videót, küldjön privit... Vannak már jelentkezõk, és mind engedik a videót, és mivel úgysem ismerjük egymást, miért ne?! Esetleg még privibe valami külön kérés, ami még legyen a videóban? ;)
Szerintem jo ötlet. De avidit nekem is küld el. 20f
Én nem kérem, hogy küldd el a videót, te tartom a kamerát, nektek ne legyen ezzel gondotok! :-)
Megvan már a vidi? Ide is jöhetne!
Lol.. Hogy rárepültek a videóra xd ilyet nem is lehet visszautasítani:p Kapsz egy választ is azért. Szerintem nyugodtan próbáld ki, aztán majd meglátod hogy bejön-e. Egyik ismerõsömnek is volt ilyen lezbi korszaka, utána mégis visszakanyarodot a férfiakhoz.. Õ sajnos nem csinált videót:(
É
én is jelentkezek a videóra! köszi
Ha tényleg csinálsz videót, nekem is küldd már el! :D 26/F
úgylegyen :)
A kérdező hozzászólása: Elõbb találni kéne valakit... de ha nagyon akarod, és õ is beleegyezik, akkor küldök;)
21/F 21:34-voltam
A kérdező hozzászólása: Videót? Nemed? Talán küldök, nem biztos ;)
A mai világban ez már mondhatni természetes.
*tt

17 éves lány vagyok, tizenéve sportolok. Küzdősportot szeretnék kipróbálni. Mit ajánlotok?

Legjobb válasz: hmm.. akkor talán egy ici-picit összeszedettebb választ. jó küzdõsportok (nemre tekintet nélkül) ökölvívás, birkózás, savate (francia box) harcmûvészet volt egyszer, itthon inkább küzdõsportok keményebb bunyó nélkül: bizonyos karate ágak, TKD, kungfu ágak.. csak lányoknak csak fogyáshoz, mozgásnak tájbox, kickbox önvédelemre, igazi harctechnika elsajátításához be kell szerezni egy szerencsetablettát, és nagyon nyitott szemmel megnézni néhány harcmûvészet edzést. ahol nem félnek kimondani, hogy megtanítanak ölni, ott már komolyabb dologról van szó.

hmm.. akkor talán egy ici-picit összeszedettebb választ. jó küzdõsportok (nemre tekintet nélkül) ökölvívás, birkózás, savate (francia box) harcmûvészet volt egyszer, itthon inkább küzdõsportok keményebb bunyó nélkül: bizonyos karate ágak, TKD, kungfu ágak.. csak lányoknak csak fogyáshoz, mozgásnak tájbox, kickbox önvédelemre, igazi harctechnika elsajátításához be kell szerezni egy szerencsetablettát, és nagyon nyitott szemmel megnézni néhány harcmûvészet edzést. ahol nem félnek kimondani, hogy megtanítanak ölni, ott már komolyabb dologról van szó.
iszapbirkózás
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) Nekem mondjuk a fejszétverés az megy verekedõ sport nélkül is :, DDDD
Én amit tudnék ajánlani, az a Kick Box, ott láttam néhány csajt, nem verik szét egymást fejét, mégis [email protected] ha kell, nem is akár hogy... vagy akár Thai Box, Kempo. Ezekkel érsz is valamit az utcán, vannak olyan tessék-lássék ágazatok, amik nem olyan hatásosak utcára, viszon nagyon szépek... pl. a Tae Kwon Do, ott a láb használat legalább 90%-os, megtanulsz spárgázni, ami lássuk be, egy lánynál nem hátrány! Csak vicceltem :P:) Tehát a kérdés az, hogy meg is akarod védeni magad, vagy szét akarod ütni valakinek a fejét, vagy csak szép mozgáskoordinációt szeretnél.
Nézd meg, melyik tetszik!
... minden tisztelet neki, de egy kis média reklám még nem az igazi aikido. vagy videózták volna le, ahogy széttépnek egy embert? az igazi erõvel nem szokás így villogni, egyrészt, mert a törvényeitekbe ütközik, másrészt, mert a gyenge emberek félnek a hatalomtól, és ez hosszabb távon az erõs ember dolgát nehezíti csak meg.. én sem villogok az erõmmel mások elõtt.
gyönyörû videók. minden tisztelet a rég halott úrnak, de
aikido.. legalább tucat komoly aikido edzõ van Magyarországon. de több nem igazán, és õk sem civileket oktatnak általában. azért az átlag aikidosok nem aikidot tanulnak, és nem sok közük van a harcmûvészetekhez és a gyilkoláshoz. az eredeti Japán Aikido az más..
Aikido
Hol, milyen stílusnál tanítanak meg ölni?
thai box
Wing tsun kung fu
Mozgás, egészségmegõrzés vagy önvédelem miatt? Mondjuk én a kung-fu egyik válfaját javasolnám: a Shaolin vagy a Xing Yi Quan-t Pont megfelelnek ezeknek a céloknak!

Nök lányok! Veletek nincs néha ugy hogy kiprobálnád egy lánnyal? Vagy hogy kinyalnál vkit?

ám néha rámjön.

Legjobb válasz: még sose csináltam de most ugy kinyalnék valakit :S

A kérdező hozzászólása: még sose csináltam de most ugy kinyalnék valakit :S
hát nekem annyi a titkom vele szembe hogy mikor a kapcsolatunk elején õ udvarolt nekem én visszautasitottam õt egy olyan férfiért aki szerelmet vallott nekem és mondtam a barátomnak hogy most inkább ne...õ ezt a mai napig mondogatja hogy azért a férfiért utasitottam vissza õt, elmondtam neki hogy mivolt köztünk azzal az illetövel , de nem a teljes igaszságot, nem kell gondolni semmi rosszra csak azért nem mondtam elneki a teljes igaszságot mert nem akarom ezzel õt megbántani...én is sokat gondolkodtam ezen hogy egy örök titokkal vagyok vele , és már eldöntöttem hogy amig vele vagyok addig soha nem mondom elneki!!!tehát én a kapcsolatunk alatt SOHA nem csaltam meg... csak ez egy apró titok maradt amit nem mondatm el neki..és csak annyit tudok mondani neked hogy ne érezd magad bûntudatba hagyd a multad megtörtént, megbántad és csak a jövötökre koncentráljatok..ésc legyetek nagyon boldogok a multan ne rágodj !!már én is igy vagyok
Tényleg imádom!És nemcsak emiatt, ha bármi miatt szétmennénk, én azt nem tudnám elviselni.Nem akarom elveszíteni, le tudnám vele élni az életemet és tudom, h Õ is velem, de egyszerûen nem fér bele a hûtlenség.Tudom, h soha többet nem fogok semmi marhaságot mûvelni, épp elég nekem ennyi teher.Sokat gondolkodtam már azon, h lehet-e egy titkot a sírba cipelni?mármint, h képes-e rá az ember, h örökre titokba tartsa?Szerinted?Mondtad, h neked is van ilyen titkod...Szabad tudni, h mi az?Te is a sírba vinnéd inkább?félek...utálok hazudni...Neharagudj, de vmilyen szinten jó érzés, h úgymond "sorstársra" leltem.Az ilyen dolgokat az ember nem beszélheti meg a környezetével, mert veszélyes, de nehéz egyedül lenni a bajban... Kedves kérdezõtõl meg énis szeretnék elnézést kérni, amiért magánbeszélgetést folytatunk, de talán jobb is ha látják mások is, h nem olyan egyszerû ez és nem lehet mindig azt tenni, amit épp megkívánunk.
húú hát nagyon sajnállak téged ahogy igy olvasom és te nagyon szerelmes vagy a barátodba , ez tényleg ugymond semmiség mert csak kiváncsiságbol történt az egész , de ha a barátod rosszul viselné akkor inkább ne mondd neki el mert akkor nagyon bánnád hogy ezmiatt??!!! jajj amugy nekem is van egy ilyen hasonló titkom amit, amig vlel vagyok õriznem kell..nagyon rossz igy de muszály
Szerintem igen.Tudja, h csókolóztam már lánnyal, azt is nagyon nehezen vette be a gyomra.Én nagyon utálom magam, visszacsinálnám...tudom, h késõ bánat, de nekem ez nem jelent semmit.A párom viszont rengeteget, 3 éve együtt vagyunk, nem akarok neki fájdalmat okozni.Tudom, h surmóság, h elhallgatom, joga lenne tudni és úgy dönteni, h velem akar-e maradni, de gyáva vagyok...szeretem...és inkább szenvedek egy életen át a bûntudattal, de Õt nem fogom bántani.Azt tudom mondani Nektek, hogy próbáljátok ki, hha nincs vesztenivalótok, de ilyen hülyeséget, mint én, ne csináljatok.Nem ér annyit az egész!
hát ezzel a "titokkal"biztos nyomasztó lehet a barátodnak a szemébe nézni ugy hogy tudod te, hogy ha elmondod neki akkor elveszited....de tuti hogy szakitás lenne a vége ha elmondanád???
12:33as vagyok.A partnerem kihasznált.Engem hajtott a kíváncsiság és belementem, mert izgatott.A kíváncsiságomat kielégítettem, de semmi xtra érzést nem nyújtott, viszont bûntudatot annál inkább, ugyanis komoly párkapcsolatban élek és ezt nem tehettem volna meg.Nem mondhatom el a páromnak, mert elveszíteném...örök életre hordoznom kell, mint terhet és mindezt csak azért, mert kíváncsi voltam.Nem érte meg..nagyon nem:(
én is gondoltam már rá, nem egyszer. én is kíváncsi lennék, miért nem volt jó. máshogy képzelted el, mint amilyen? vagy a partner volt rossz? 20L
12:33-as rossz volt, mi volt a baj??? Ird le légyszi!!! tudom, hogy ez nem szép dolog, hogy kérdéssel mászok más kérdésébe! Kedves kérdezõ, bocsi!
én is kipróbálnám egy lánnyal
én is így voltam vele, kipróbáltam és megbántam.
utolsó én benne vok:)
Nagyon szeretném egyszer kipróbálni egy lánnyal.
Velem van ilyesmi, csak mondjuk én nõi mellekhez szeretném érinteni az enyéimet egy hármas szexben.
Nem, soha :) Csak a pasikat kívánom, nincs bennem semmiféle leszbikus hajlam :P Éljenek a Heterok :D
Néha én is vágyom rá. De teljesen hetero vagyok, vagyis csak testileg vonzanak a jó nõk. Miért lehet ez?
Velem gyakran van így!
Ez a kérdés már volt, csak kicsit másképp fogalmazva. Miért kell ezt ? :(
Köszi szépen a bíztatást!Mást nem tehetek...ezentúl kifogástalan nõ leszek ésmegpróbálokmindentmegtenni a boldogságunkért.A Te titkod ugyan kisebb, de én maximálisan megértelek.Neked is minden jót, a többiek meg gondolják át, h biztosan akarják-e ezt annyira!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!