Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok. banánnal (44 db)

Az igaz, hogy a szebb lányok, azért sértenek meg fiúkat vagy bánnak velük csúnyán, mert rondának látják és nem tetszik nekik vagy az ilyen lányok a szép fiúkkal is ilyen utálatosan bánnak? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Velem tisztelettel beszél az összes, mondjuk férfi vagyok. Az igazán szép csajoknál sok pasi próbálkozik, és eközben alakulnak ki elhárító mechanizmusaik, hogy a semmirekellõket lekoptassák. De van, aki pár kedves mondat után már oldódik. Aki utálatosan beszél veled, azt nem tanította meg az anyja, hagyd ott a francba, hidd el, nem lenne jó.

Velem tisztelettel beszél az összes, mondjuk férfi vagyok. Az igazán szép csajoknál sok pasi próbálkozik, és eközben alakulnak ki elhárító mechanizmusaik, hogy a semmirekellõket lekoptassák. De van, aki pár kedves mondat után már oldódik. Aki utálatosan beszél veled, azt nem tanította meg az anyja, hagyd ott a francba, hidd el, nem lenne jó.
ha jol néz ki és utálatos bunko stb. akkor egyszerüen dugd meg. ezenkívül semmire se jók az ilyenek
Velem akkor fordult elõ olyan, hogy egy nem várt kedves megjegyzésre flegmán(de sosem bántón!)reagáltam, ha zavarba jöttem és ezt titkolni szerettem volna. Szerintem nincs arra mentség, ha egy lány csúnyán vagy sértõn viselkedik egy erre okot nem adó fiúval, az ilyen lányra egy percet sem érdemes tovább pazarolni. Vannak viszont olyan fiúk, aki ha kedvesen hárítjuk el õket nem értik meg, és csak egy erõsebb elutasítással fogadják el a lány döntését...
Biztosan lesz fiú akivel jó barátok lesztek.Csak legyél önmagad !
ha csak most lettél középsulis akkor még van idõd, nem biztos, hogy már az elsõ évben ezen kell görcsölni
én is sulit váltottam és az osztályomban úgyan voltak lányok(4) de mindegyik kétszinü volt nem lehetett egyikkel se normálisan beszélni ezért a fiukkal kezdtem el barátkozni!:) õk sokkalta normálisabbak!nem pletykálnak és nem közösitenek ki!(pedig én egy olyan lány voltam aki CSAK a lányokkal barátkozik)onnan kerültek ki a legjobb barátaim.csak az a baj h köztük is vannak olyanok akik félreérthetik a közeledésedet ezért egy kicsit óvatosnak kell lenni. egy szóval barátkozz nyugodtan a fiukkal!:)
Utolsó válaszoló, igazad van!
Hogy én mennyire cserélnék veled! Nekem 33 fõs osztályom van, és a lányok vannak többségben. Senkivel sem vagyok jóban. Tök egyedül vagyok minden egyes nap. Általános sulival ugyan nálam semmi gond nem volt. De itt az a pár fiú is túl gyerek még. A lányok pedig vagy kétszínûek, vagy (hogy õszinte legyek) tömegrib*ncok, vagy olyan szinten lenéznek hogy az oldalad kiszúrja az a szugeráló-megvetõ nézésük. Nem vagyok sem paranoiás, sem egyéb, egyszerûen ezt dobta a gép, én pedig szívesen elpasszolnám egy másik osztályra. Örülnék hogyha egyedül lennék lány. Fiúval kell barátkozni. Nincs pletkya, nincs kiközösítés, lenézés, irigykedés, átbaszás, keresztbetevés, és a többi:'DD
Vmi fiúknak való középsuliba mentél? Zavar h te vagy egyedül lány? Nincs legalább 1 rendes empatikus együttérzõ srác aki szívesen beszélget veled?
Én a helyedbe szeretnék osztályt...:/ Nálunk meg lányból van sok. Hidd el, nem olyan szönyû az az osztály.
Keres másik sulit így nem szerzel normál tapasztalatokat, felnötként ez komoly baj lesz. Egy normál suliba sok különbözõ típusú embert ismersz meg és tanulod meg hogy kell öket kezelni.
jaj te szegény ez borzalmas! szerintem menj el másik suliba mert ez tényleg nem jó. pláne hogy korábban sem tudtál beilleszkedni. Lányok között talán jobban megy..
Éretlenek még a fiúk ilyen korban, azért viselkednek így. Majd megkomolyodnak, téged is megszoknak. Azért jó lenne ha lenne közöttük 1 komolyabb srác, aki normálisabb. Amúgy az info szakkal tényleg jól jársz, azért vagy ott h tanulj, ez a lényeg!
Irigyellek! Nálunk 33-ból 27 lány. Én is az vagyok sajna. Ezerrel megy az irigység, az egymás kibeszélése, mindenféle hazugság terjesztése a másikról. A szebb csajok kb úgy viselkednek a többiekkel mintha leprásak lennének... hát ez megy nálunk. Fiúknál nincs ilyen.
Én is hasonló cipõben kezdtem a középsulit tavaly igaz az én osztályomban volt/van még egy lány. Az elsõ évet mi is végig szenvedtük még osztálykirándulásokon sem szóltak hozzánk, de most másodikban egyre többen próbálnak (több-kevesebb sikerrel :D) beszélgetni velünk. És ennek mi nagyon örülünk. Még mindig vannak olyanok akikkel nem jövünk ki valami jól, de velük nem kell foglalkozni. Még talán azt tudom tanácsolni hogy ha a saját osztályodban ugye nincs egy lány sem akkor keress másik osztályban de lehetõleg még a saját évfolyamodon lányokat akikkel szívesen barátkozol. Az iskolaváltás nem megoldás mert ha átmész egy másik iskolába (és a fent említett beilleszkedési problémák alapján) ott sem sikerül jobban beilleszkedni. Én azt mondom ne futamodj meg, ne húzzd fel a nyúlcipõt. Légy nyitott próbálj beszélni velük idõvel (max egy év múlva mint nálam) job lesz. 16 éves lány
Még az elõzõhöz fûzném hozzá hogy csak várni kell hogy komolyodjanak. Néhány srác már 16 évesen "érett lesz" de a legtöbb majd csak 18 körül éri el a közel normális szintet (bocs fiúk). Ezt sajnos ki kell várni addig próbálj nem odafigyelni rájuk. Ha szeretnél még tanácsokat vagy vmi írj nyugodtan . Válaszolj aztán majd msn-en is beszélhetünk talán többet tudok úgy segíteni. :D 16 éves lány
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!
No, megkérdeztem a csaj osztálytársam, neki hogy és miképp sikerült beilleszkednie. Nem nagyon tudott válaszolni, mert maga a kérdés túl általános ahhoz, hogy konkrét tanácsot lehessen adni. "Megszokod azt ami van, vagy otthagyod a sulit", ennyi.
Mi is be szoktunk szólogatni neki (kivéve én, és néhány haverom, mert mi nem vagyunk olyanok). Nekem is beszólogattak anno, és engem is kinevettek. De mára minden megváltozott, mert találtam olyanokat az osztályban, akikkel jól kijövök. Ma nem volt suliban, holnap megkérdezem. 20/F
A kérdező hozzászólása: léccives kérdezd meg.De beszoktak szólogatni meg kinevetnek ha nem tok vmit.
Hehe, én is info szakra járok, induláskor, 5 éve voltunk 32-en, most vagyunk 15-en, és egyetlen lány van köztünk :) Õ be tudott illeszkedni. Nem tudom, hogy csinálta, majd megkérdezem tõle, és elmesélem neked :) Bár nem nézek ki belõle annyi értelmet, hogy ilyen kérdésre válaszolni tudjon. Sõt, még csak nem is szép, de mindig van 3-4 srác, aki körbeugrálja (hízik is tõle a csaj egója rendesen :) ) 20/F
csak úgy szólok h a fiuknak vannak olyan idõszakaik amikor nem köszönnek stb. de legalább nem szólnak be neked! pedig hidd el h érdekli õket h ott vagy csak..(mint mondtam ezek az idõszakok..) Adj nekik egy kis idõt!
A kérdező hozzászólása: Mûszaki suliba mentem.informatika szakra.
A kérdező hozzászólása: Az, a baj hogy olyanok ezek a fiuk mind, hogy egyikkel se tudodk szóba elegyedni lehet hogy velem is van baj.Képzeljétek ha oda megyek észre se vesznek, levegõnek néznek.Reggel nem is kösszönek.Pedig azt mondták , hogy majd naon jó lesz nekem.
Info szakos vagyok, az osztályban már csak egy lány van, de mindenki kijön vele jól. :) Legyél kicsit nyitottabb, általánosban én is teljesen bezárkóztam, fõleg utolsó félévre, de középiskolában szerencsére találtam olyan barátot, akivel beszélgethettem, és õ által tudtam beilleszkedni, azóta is nagyon jóban vagyunk. Szerintem is nyugodtan barátkozz fiúkkal, hidd el, így 9.-ben örülni fognak, hogy a kevés lány egyike barátkozni szeretne velük.
Örülj neki, hogy legalább valakinek kellenél.
ha te így állsz a lányokhoz, akkor miért várod el, hogy szebb lányoknak is tettszél?
Bunkó vagy, csak nem veszed észre. Hogy a francba mondhatsz olyat valakirõl, hogy ronda és senkinek sem kell. Honnan tudod te azt? lehet, hogy 100x jobb ember, mint te és majd megtalálja azt, aki értékeli. egyszer mindenki megkapja, amit megérdemel. (még mielõtt bárminemû feltételezésekbe bocsátkoznál, nekem van pasim, nem az a csaj vagyok, aki ezen stresszel 0-24-ben.)
Az is igaz amit 6. mondott. Hogy ennyire ítélkezel külsõ alapján az nem kedves dolog.
Gondolom tizenéves vagy. De nem kell megváltoznod csak miattuk. Nagyon sok olyan szép csaj van aki kimondottan a normális fiúkra bukik. Azt ajánlom hogy ilyen csajt keress és ne az általad ismert cicababákból indulj ki. Ha valaki megtetszik neked és kedves vagy vele, de õ nem viszonozza, akkor az nem a világ. Meg ebben a korban még sok embernek nincs önismerete. Te is gondolom eleve olyanokra hajtasz aki nem is illene hozzád, de ez gyakori kamaszkorban.
Gondolom nem nézel ki jól és nem vagy elég magas.
Mert selejtes vagy, most mit kell itt értetlenkedni?
A kérdező hozzászólása: Nem értelek. Írtam, hogy mindenkivel kedves vagyok, lehet bunkónak kéne lennem?
Mert átlagosan nézel ki, és átlagos pasi csak a csúnya csajoknak kell. Ha csúnya lennél, még nekik se kellenél.
A normális fiúkra egy csaj se bukik, se szépek, se csúnyák. Azt pedig jól jegyezd meg, kérdezõ, h külsõ alapján válogatni csak a lányoknak van joguk! :)
Mi a problémád? Neked sem kell olyan lány, aki nem tetszik, a nõknek miért kellene olyan pasi, aki nem tetszik?!

Keresek egy rendes, odaadó jó pasit, aki nem bánt meg és szeretne. Én 19 éves lány vagyok és vágyom hogy szeressenek, vágyom egy normális fiúra! Van ilyen?

Legjobb válasz: Van, én ilyen srác vagyok, kicsit félénk, nem szoktam csajozni, én is vágyom a szeretetre, hogy átölelhessek valakit akivel szeretjük egymást. Az ilyen kapcsolatok úgy alakulnak ki lassacskán, leginkább szerencse kell hozzá. 20f

Van, én ilyen srác vagyok, kicsit félénk, nem szoktam csajozni, én is vágyom a szeretetre, hogy átölelhessek valakit akivel szeretjük egymást. Az ilyen kapcsolatok úgy alakulnak ki lassacskán, leginkább szerencse kell hozzá. 20f
Túlságosan ráerõlteted a pasikra magadat, ez nem jó, mert a pasi elõbb-utóbb megunja..a pasinak az a jó, ha mindig újat mutatsz, és nem kell túlságosan szeretni(úgyis tudod, mit akarnak a legtöbbször..), nekik nem a világ az, hogyha szereted õket..:S:( erre már én is rájöttem, ne aggódj..egybe se bízok meg.XD hála az expasimnak.
Van. De ha már itt keresel párt ott gondok vannak...
Szia! én pont egy ilyen lányt keresek aki tud szeretni mert az elõzõ kapcsolatomban nem sokat kaptam belõle.ha fehérvári vagy környéki vagy megismerkedhetnénk:) .
vagy írj a 20f-nek:) õ aranyos, nekem elhiheted:;)
A kérdező hozzászólása: Szegedi vok:S Nem akarom görcsösen, csak eddig azt hittem megtaláltam amit kerestem, erre megkapom h unalmas velem lenni :S Holott én mondtam mindig h menjünk vhova. Ma is mondtam, hát a gép fontosabb volt. Mestere a megbántásnak:S
minden kommentedben ottvan a "megbánt" szó. Nem túl nagyok a kisasszony igényei?
Akkor várj egy olyan pasira, akitõl nem csak bántást kapsz. Ha nem szegedi lennék, most azt mondanám, hogy szívesen taliznék veled :$
Van, pontosan ugyanez a bajom mint neked, csak túl idõs vagy hozzám =/ 15/F
Lehet, hogy akkor kicsit pihentetned kéne a dolgot. Ne akar már görcsösen pasit! 19 éves vagy, ha most egy fél évet lazítasz, nem azon gyötröd magad, hogy hol találsz pasit, azzal még semmi nincs veszve, nem leszel egy vénség. És mint írtam, legalább kicsit kipihened magad. Lazíts, és figyeljd meg, akkor fog rádtalálni a szerelem, amikor a legkevésbé számítasz rá.
A kérdező hozzászólása: De már nagyon belefáradtam. Örökké bõgök, vhogy mindig meg tudnak bántnai. Nem járok discóba, útálom az olyanokat. Volt 1 1 éves kapcsolatom, de annyira bunkó volt velem :S Nagyon sokat tûrtem, és mégtöbbet kaptam :S Elegem van ebbõl, de normálisat nem találok
Hamar ráunnál egy ilyen srácra...
Nincs veled gond, csak egyszerûen nehéz találni egy rendes, megértõ, odaadó pasit, aki nem birtokolni akar, aki tényleg a társad, és akinek nem csak egy menetre kellesz. De ha ez megnyugtat, egy rendes, megértõ, normális csajt ugyanilyen nehéz találni. De ettõl még ne add fel!
Nagy fába vágtad a fejszét
Van, csak nem a discoban kéne keresni. Meg nem éjjel az utcán amint részegen énekelgetve lõdörögnek.
A kérdező hozzászólása: Olyan rossz h inkább már lemondok a pasikról, úgyis mind1ik megbánt, és annyira szeretem h a végén már le se szar:S Bennem van a hiba? Lassan jégkirálynõ vok, nem engedek magamhoz közel senkit, jobb 1edül :S Igen, bajok vannak:S
Én is ebben a cipõben járok, csak pasi vagyok, egy tizessel idõsebb kivitelben.
Én is ugyanilyen bajokkal küzdök 18/F szerintem osszeillunk irj ram privatban ;)

Lány vagyok. Ha banánnal akarom magam kielégiteni, de nincs nálam gumi, mit tegyek rá? Vagy szempilla spirállal bajom lehet? Vagy mivel csináljam?

Legjobb válasz: Gumi nélkül semmiképp se csináld!Inkább vegyél egy vibrit,lehet jó áron kapni.Én pl.1500ft-ért vettem egy ujjvibrit és azóta is sok hasznát vesszük:)jobb mint a szempillaspirál!Ha nem mersz bemenni szex shopba,internetrõl is lehet rendelni,és a csomagra sem írják rá,hogy mit tartalmaz így nem fogja senki tudni hogy mi van benne.

Gumi nélkül semmiképp se csináld!Inkább vegyél egy vibrit, lehet jó áron kapni.Én pl.1500ft-ért vettem egy ujjvibrit és azóta is sok hasznát vesszük:) jobb mint a szempillaspirál!Ha nem mersz bemenni szex shopba, internetrõl is lehet rendelni, és a csomagra sem írják rá, hogy mit tartalmaz így nem fogja senki tudni hogy mi van benne.
A szempilla spirált én sem ajánlom :S Igen manapság jó olcsók a vibrik!Az minden szempontból higiénikusabb!
ismerek egy csajt õ például virslivel csinálta. :D lányok...lányok...
Arra hogy mivel lehet: Ceruza? Fable egy könyvébõl idézve: "Egy ceruza nem ceruza. Egy köteg ceruza, na az már valami" :D És kimaradt egy pár lehetõség, mint a répa, meg a sörösüveg, meg a mobil (még rezeg is). Utóbbit a virslivel egyetemben használta egy csaj, suliban, szünetben... :D
Azért ha nem csinálod is, óvszert mindig tarts otthon.
LoL, na énis kiváncsi voltam a válaszokra (mivel lehet...) azért az utolsón én is röhögtem xD (faág...) oké maradunk az ujjacskáknál :D
én voltam az akin jót nevettél. amugy mikor elöször elolvastam a kérdést sejtettem hogy valami vicc lehet, aztán eszembe jutott hogy végülis voltak itt már hasnlo kérdések akik nem vicceltek ugyhogy kitudja lehet hogy komoly. :D legalább aki ezt akarja csinálni az már tudni fogja, hála neked. :D szerintem azoknak irjunk egy listát még mivel lehet. hmmmmmm. : -uborka -kolbász -seprûnyél -ceruza -fogkefe -ecset -faág -esernyõ nyugi én sem probáltam még, fõképp mert srác vagyok, durva lenne ezeket feldugni a seggembe.
A banánt inkább edd meg, és keress egy srácot vagy vegyél egy dildót.
SZERINTEM ELMEBETEG VAGY!FASZT NEM TALÁLSZ MAGADNAK?
A kérdező hozzászólása: jót nevettem az uccsó hozzá szólón.Én nem csinálom ezeket, csak érdekellt hogy mit irtok le.Azért köszi szépen
bocs rosszul irtam, tényleg egy köteg ceruza az biztos jobb! a telefonrol jutott eszembe hogy egyik csaj ismerörsöm mondta hogy õ mindig a mosogépre ül rá mert az rezeg. a centrifugánál a legjobb álitolag.
Szafaládé= felizgatott virsli! Próbáld ki. Gumival!
Banánt kend be 1 kis kutyaszarral, szúrj bele tût vagy zsiletet, s keményen abriktold, te hülye!Szempillaspirálnak a kefe részével csináld.Milyen színûvel fogod csinálni?Csináld seprûnyéllel, kutyával.... Nem találsz magadnak péniszt?Nem kellesz senkinek? hülye idióta!A banánt inkább edd meg!
A banán az tud valamit ;). Én gumi nélkül voltam vele- persze elõtte alaposan megmostam és semmi bajom nem lett. Mint ahogy a szövegkiemelõtõl se :P.
A kérdező hozzászólása: köszi. de még mindig nem próbáltam ki semmi ilyen különlegest, csak kiváncsi voltam. egy pénisztõl nincs jobb!!!

A gyengébek kedvéért én lány vagyok mit tegyek van egy barátnőm aki bánt de mikor össze veszünk mindig nyalizik nem hagy békén sohasem mit tegyek?

els?ben pofozott másodikban csipkedett harmadikban mindíg lelökött a lépcs?n negyedikben megint pofozott most meg zsarol és szerintem lezbi

Legjobb válasz: Milyen gyengébbek kedvéért? Te beteg vagy! Tanulj meg írni!!

Milyen gyengébbek kedvéért? Te beteg vagy! Tanulj meg írni!!
Hány éves vagy?

13 éves Győr-Moson-Sopron megyei lány vagyok, nagyon érdeklődök a zene iránt. Szeretnék alapítani egy énekes bandát, lehetőleg a megye területéről várok tagokat. Jó?

Korhatár: lehet?leg 12-14 év!!! Megoldható?

Legjobb válasz: Úgyvan utolsó, mond meg neki! Nagyon látszik, hogy te mennyivel érettebb és "nagyobb" vagy!

Úgyvan utolsó, mond meg neki! Nagyon látszik, hogy te mennyivel érettebb és "nagyobb" vagy!
Sopronban a zenekarunk éppen most keres egy énekest. 14-15-16 évesek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: De én fiatalabbakat szeretnék.....
ugyanmár nehogy azt hidd, hogy lesz egy bandád. Ahhoz 'nagyobbak' kellenek. 16/L egy gyõri rockbanda énekese, és gitárosa :DD Azért sok szerencsét :D Pussz.
Erre most inkább nem írok semmit se :) Szánalmas vagy utolsó. Kérdezõ : attól függ, hogy milyen típusú bandát akarsz . Írj privibe segítek. Ismerek pár vállalkozó szellemû 13-14 éves gyereket
Igazából nincs jelentõsége!
Azt, hogy valószínû kedvel téged, de nem úgy. Viszont számíthatsz rá, ha úgy adódik. >>Barát. Nekem se ártana egy ilyen..
A kérdező hozzászólása: Szoval akkor ugylátszik sose jövunk össze?
Nem kizárt. Lehet, hogy összejöttök. Az "ezzel én most nem tudok mit kezdeni" jelenthette azt is, hogy "MOST" nem tud vele mit kezdeni, mert megijedt vagy van még lezáratlan ügye vagy kicsit késõbb szeretne valamibe belebonyolódni.
Be voltál baszva?:) Én nem küldtelek volna ez így, az is biztos.
A kérdező hozzászólása: Igazából engem ugy ismernek olyan lánynak aki kiáll az igazáért és hát ha kell egy fiu is bánt ha mondjuk beszól egy olyan embernek aki bántja a barátnöit!Nagyon kétségbe vagyok esve!Mindenki azthiszii rólam hogy semmitöl nem félek és ogy én sirni se tudok!4-5 tudnak erröl a dologról!Szerintetek a srác osztálytársainak elmondjam mi a helyzet?

Nem értem a barátomat. Tudom hogy szeret, már évek óta együtt vagyunk, mégis van egy kis probléma:engem bánt, hogy mások szerint csinos lány vagyok, a szex nálunk mégis heti 1 alkalommal adatik meg-maximum. Mivel kelthetném fel újra az érdeklődését?

Viszonylag fiatalok vagyunk, szeretjük egymást, semmiért nem adnám ezt a kapcsolatot, és nem akarom hogy ellaposodjon.

Legjobb válasz: Próbáljatok ki új dolgokat. Beszélgessetek róla ki mit próbálna ki szívesen és hajrá.

Próbáljatok ki új dolgokat. Beszélgessetek róla ki mit próbálna ki szívesen és hajrá.
D-Test nevû étrendkiegészítõvel. Csak aminósav van benne, amibõl a szervezet fehérjéi (pl sejtek, idegek) állnak. http://hu.wikipedia.org/wiki/Aminosavak (lenti táblázat) Na ettõl kanos lesz az tuti.
(Aszparagin sav van benne)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válszokat, próbáltam ebszélni vele, nem sült el túl jól, már nem tudom mi tévõ legyek..
Mi a párommal 6 éve vagyunk együtt, azt mondja szeret, de sokszor hozzám se ér, meg se csókol semmi... :( Ha nem szeretne nem lenne figyelmes és nem viselné el, hogy nem találok munkát. Na akkor most mi van? :( Õ 21/F Én 23/N

Katolikus lány vagyok, nem tudom elképzelni hogy velem egy gondolkodású pasi van ezen a földön, de én nem bánom ha tisztán halok meg! Szerintetek jól gondolkodok?

Mivel hívõ lány vagyok,és a mai világban már csak a tiszteletlen és a gusztustalan életmód mûködik ,így sajnos lemondtam a férfiakról.

Legjobb válasz: Nem. Ez szerintem nagyon rossz gondolkodásmód.

Nem. Ez szerintem nagyon rossz gondolkodásmód.
Hány évesen jutottál erre a döntésre? :-(
Katolikus fiú vagyok, kérdezõ, ehhez mit szólsz? (nincs barátnõm)
pedig a jó szeretkezést nem megtapasztalni Isten elõtti vétek!!:DDDD
Szeretkezni lehet, házasság után!!!
Nincs az az Isten, hogy nõként lemondjak a szexrõl :)
Szerintem nem gondolkodsz jól. Biztosan van hasonló gondolkodású pasi a Földön. A szexrõl pedig azt gondolsz amit akarsz, a te életed.
Nézz rá a foldre.. ha így folytatjuk el fog pusztulni. Szerinted ha lenne Isten hagyná?? Hulyeség ez az egész.. a vallás is csak rontsa a kornyezetet. Mit gondolsz a papok nem kufircolnak?? kb 70% biztosan. Még mindig meg lehet találni azt az 1 embert akivel letudod élni az élteded, és más szinte nem is fog érdekelni
kérdezõ, szerintem te nagyon félreértettél valamit a hittel kapcsolatban! Egy katolikus 23/F
Halkan jegyezném meg hogy isten utasítást adott Ádámnak és évának hogy Szaporodjatok sokasodjatok... Magyarra lefordítva: B**szni kell mert a fönök azt akarja... továbbá a katolikus vallás semmiben nem külömbözik a többitõl... mindegyik az akkori élet létfontosságú része volt... Ha valaki demagóg akkor nem a vallása miatt hülye hanem azért mert szóról szóra vesz mindent... ez hülyeség a bibliát nem szabad szóról szóra érteni mert akkor ilyen buta gondolatokat szül mint a fenti hölgy...
Csak azt nem értem kérdezõ, hogy miért nem írtál vissza az üzenetemre. Te egy nagyon el von csaj lehetsz.
Pedig jó dolog a hit. Én pl. magamban hiszek, és ez tök jó, mert így Isten lehetek! fuckyeaaa
Ez nem a mai világ sajátja, hanem a világé, sõt! Manapság nagyon prûdek az emberek összehasonlítva a középkorral vagy az ókorral. Viszont az életed végsõ soron egy emberrel kell megosztanod, nem a világgal, és elég sz"r leélni úgy egy életet, hogy nem tudod, mi az, hogy szeretni és szeretve lenni, mi a jó szex stb.
Szerintem nagyon rossz gondolkodásmódod van. Így sosem leszel boldog.
Én sokáig kerestem kifejezetten egy szûz csajt mire megtaláltam, ma már a feleségem. Én katolikus vagyok, õ neoprotestáns. Nem tudom megmagyarázni, de valami hiányzik azokból a lányokból, akiknek már sok palija volt - és le is feküdt velük. Nagy értéket képviselsz. Ne hallgass senkire, nem csak "vallási" szempontok, hanem a józan ész szerint is megéri tisztán készülni, jól összefoglalja ezt Tomka Ferenc: Biztos út címû könyve. Rengeteg olyan párt ismerek, akik tisztán készültek, és boldogok. Ne mondj le a férfiakról, de légy nyitott, tégy a dologért, ne csak puffogj, hogy ilyen meg olyan sz.r a világ. És tudd, hogy egy fiút majd nagyon boldoggá fogsz tenni azzal, hogy csak az övé leszel. Aki ezt nem értékeli az meg húzzon a .... 28f
Van olyan lány ismerõsöm aki szintén hívõ(mindenféle keresztény programokra, rendezvényekre is jár a misék mellett) mondjuk neki az egész családja is az, mégis fûvel fával b.$zik. Errõl ennyit!
A kérdező hozzászólása: Gondolhattam volna hogy senki nem érti amit írok, tudjátok itt nem a vallásomon volt a hangsúly, én így gondolkodom
Szerintem emiatt azért ne általánosíts így minden férfira. Például nekem sincsen nõ az életemben, de nem vallási okok miatt, tehát nem azért, mert így döntöttem. Nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövõ, szerintem neked sokkal nagyobb esélyed van még férfihoz jutni, mint nekem nõkhöz.
Tégy úgy, ámen:D
a te életed, úgy éled ahogy szeretnéd.
AZ élet az élõké, tudod. ;)
van katolikus fiú ismerõsöm erre mit lépsz?
A fajfenntartásban mi a gusztustalan?
Sosem értettem ezeket a vallásokat
Szerintem rossz oldalon keresel támogatást, ugyanis itt pont azok a férfiegyedek találhatóak meg, akiket a kérdésedben leírtál, tehát a "gusztustalan életmódot" folytatók, akik minden csajtól meztelen képet kunyiznak és szexre hajtanak. Ha te így vagy boldog, akkor szarj mások fejére. De amúgy azt jó ha tudod, hogy nem csak akkor lehet jó ember valaki, ha katolikus (én is vallásos vagyok bizonyos szinten (nem a templomba járós), a barátom meg nem vallásos, mégis jól megvagyunk).
Egy olyan vallást követsz ami több millió ember életét követelte és te a szüzességed miatt aggódsz? Ne felejtsd el csajszi, hogy csak egy életed van, ne a végén ébredj rá arra, hogy azt is elpazaroltad és sosem élvezted ki rendesen.
Kamu.
Ha jársz katolikus közösségekbe, akkor biztosan nem is egy, hanem nagyon sok hasonló gondolkodású férfival fogsz találkozni.
Bocs.. de ez nevetséges.. Az ha valaki vallásos legyen az iszlám, katolikus, mormon vagy akármi.. tudod a hitt szép dolog nekem pl nincs de egy vallás fanatikus követése és mindenbe való belemagyarázása és csakis annak élni ami nem bizonyított csak úgy van mert valaki azt mondta/találta ki mérhetetlenül nagy nagy hülyeség.
Nem, ellent mond ez az emberi természetnek, ellent mond a természetnek, semmit nem nyersz azzal, hogy lemondtál róluk. Nem muszáj senkinek orrba szájba kefélnie ha nem akar, de ha jön a szerelem akkor felesleges tiltakozni. Nagy elõny ha a papi birtokok nem osztódnak tovább, ezért találták ki, több hatalma legyen az egyháznak. Emellett fantasztikus dolog szexelni valakivel akit kívánsz, még jobb ha orgazmusod is van tõle vagy te okozhatod másnak. Gyerek is jó dolog tud lenni ha stabil a kapcsolat. Semmi sem pótolhatja azt sem. 23l
Sztem nincs baj a gondolkodásoddal, több ilyen kellene :)
ez a tisztán halok meg, kiveri a biztosítékot. tudod van átmenet a k.urva és szûzike között... mellesleg rengeteg vallásos fiú van, csak ne a gyakorin keresd õket.
A hittantanárom is pont ilyen na most képzeld el ha a földön minden ember ilyen hívõlenne mint te akkor kihalna az ember
gusztustalan néhány férfi viselkedése, hogy azért kell nekik egy szûz csaj, hogy csak az övéké legyen. és még önhittek meg álszentek is, mert ezt a birtoklási vágyat tisztaságnak hiszik... basszus, mik vagyunk mi, tárgyak?? boldog vagyok, hogy nem trófeaként/skalpként tekintenek rám, hanem feltétel nélkül szeretnek azért, aki vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!