Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok. 21 évesek vagyunk, (162 db)

Elmondjam a lánynak hogy még szűz vagyok 21 évesen?

21 éves srác vagyok és minden tanácsot szívesen fogadok!el?re is köszi! Ja és ha igen, akkor azt az ismeretség melyik fázisában kellene elmondanom?

Legjobb válasz: Én 23 évesen vesztettem el a szüzességem és semmi gond nem volt belõle, hogy elmondtam a lánynak a találkán. tejesen megértõ volt és mostmár én sem szégyellem a dolgot...

Én 23 évesen vesztettem el a szüzességem és semmi gond nem volt belõle, hogy elmondtam a lánynak a találkán. tejesen megértõ volt és mostmár én sem szégyellem a dolgot...
Szia! szerintem el kell mondanod akkor, amikor már úgy érzitek, hogy komoly a kapcsolat, illetve ha már arra jut a sor, hogy esetleg lefeküdjetek. Nem ciki, ha ezt kérdezed. Viszont, ha a barátnõd annak fogja tartani, akkor nem szeret igazán, ugyanis nem lenne szabad, hogy egy ilyen dolog miatt szakítson veled. Sok sikert!:)
HA komolyan gondolod vele a kapcsolatot akkor mindenképpen mond el, nem szégyen!De nem muszáj ezt már az 1-2 randin elmondani mert ez ahhoz túl intim, inkább mikor már közelem férközötök egymáshoz(csók)akkor mond el!
Csatlakozom elõttem szólókhoz. Azonkívül ha nem mondod el neki és arra kerül a sor rá fog jönni, ha másból nem is akkor abból hogy gyorsabban elmész. Egy fontos kérdés azért lenne: a lány szûz még? Mert ha igen akkor még örülni is fog, és felszabadultabb lesz õ is és te is. Ha nem szûz akkor meg megérti hogy még tapasztalatlan vagy és segíteni fog hogy mit hogyan csinálj hogy mindkettõtöknek jó legyen.
Bármikor felvetõdhet a szex téma közöttetek. Ilyenkor megemlítheted. Nem gáz! És tényleg sokan örülnének, ha ilyen párjuk lenne...
Szerintem is mondd el neki ha témába jön, úgy is rájön:-)Én örültem mikor az elsõ szerelmemnek elvehettem a szüzességét:) Lány vagyok, ez már több éve történt, de én nagyon szép emlékként gondolok vissza rá, pedig már nem vagyunk együtt, de tudom, hogy rám mindig emlékezni fog és fontos leszek számára :-)
Szia!! Sztem is minél elõbb jobb ha elmondod!Úgy spontánul nem kell erre rágörcsölni...ez nem szégyen ne is érezd annak!Nincs ebben semmi rossz...bár én találnék vhol egy hasonló fiút!
Sztem mondd el nem kell ezt szégyelni...:)
Én például annó tudtam hogy a barátnõm nemszûz és nem mondtam el neki, hogy én még szûz vagyok mert nem is kérdezte. És az elsõ után közöltem vele, hogy õ vele volt az elsõ és örült neki:)
A kérdező hozzászólása: köszi a nyugtató szavakat! és a válaszokat!
Nem tudom miért ciki a szüzesség...

21 éves lány és 16 éves fiú vagy 21 éves lány és 30 éves fiú?

Válaszokat előre is köszi....

Legjobb válasz: 21 éves lány és 19 éves fiú 19/F :D

21 éves lány és 19 éves fiú 19/F :D
Utóbbi a normális, de mivel az érett nõkre bukom, ezért nekem az elsõ :D
Mi a kérdés ?
és akkor a nõ már dolgozni fog mikor a pasi még fõiskolára jár vagy mi? :D de egyébként elfogadható mindkettõ...kissé szokatlanabb hogy a férfi fiatalabb de szerintem jobban néz ki együtt egy pali egy kicsit idõsebb nõvel
Én továbbra sem tartom egyiket sem helyesnek :) Túl sok!
A 2. a normális.
A kérdező hozzászólása: Nem rólam van szó!A 21 éves lány a legjobb barátnõm és csak arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik variáció a "normálisabb".... Amúgy hozzá teszem, hogy a 16 éves fiú mind fizikailag, mind szellemileg legalább egy 20 éves szintjén van.....
Az elsõvel sincs semmi baj. Ismertem már olyat, hogy 14/F és 19/L
30 éves fiú? Azt megnézem!
hát attól függ, hogy tanítónéni vagy inkább barátnõ szeretnél lenni
Szerintem egyik sem! o_O te jó ég
Nem tudsz dönteni?
Mindkettõ sok, de a 16 éves, függetlenül testi/szellemi érettségétõl, még egy gyerek! Hogy képes egy nõnek biztonságot nyújtani, mikor még magát sem láthatja el teljesen? Még nem teljesen életképes...

173 cm magas lány vagyok. Hány kg lenne kb. az ideális súly? Most vagyok 65, de még látom, h. fogynom kell. (21 éves vagyok)

Legjobb válasz: Én 172 cm-hez vagyok most 65 kg, saját véleményem szerint nem fogynom (najó, esetleg 1-2 kilót), hanem izmosodnom kellene. Mondjuk én 29 vagyok, 21 évesen az ideális súlyom 60-62 között volt, akkor még valahogy máshogy oszlott el rajtam. Szóval szerintem úgy 3-5 kilót még leadhatsz, többet már ne. Sportolj :)

Én 172 cm-hez vagyok most 65 kg, saját véleményem szerint nem fogynom (najó, esetleg 1-2 kilót), hanem izmosodnom kellene. Mondjuk én 29 vagyok, 21 évesen az ideális súlyom 60-62 között volt, akkor még valahogy máshogy oszlott el rajtam. Szóval szerintem úgy 3-5 kilót még leadhatsz, többet már ne. Sportolj :)
Nem kell fogynod. Sportolj inkább.
Attól függ kinek akarsz megfelelni? Ha nekem, akkor 60 kg-nak kellene lenned:D
Ez attól is függ, hogy mennyire vagy izmos..mert ugye a zsír könnyebb, mint az izom. De szerintem olyan 54-55kg kell a szép alakhoz. Én is 173 cm vagyok, 51kg (65 kg.ról fogytam le:) 19vagyok

Lányok, 21 éves vagyok és csak 15 centi, ciki?

Legjobb válasz: Csak az a ciki h 21 évesen ezen gondolkodsz. Magyarországon ez átlagosnak számít.

Csak az a ciki h 21 évesen ezen gondolkodsz. Magyarországon ez átlagosnak számít.
15 centivel bõven ki voltam békülve. 25 éves páromnak akkora volt. A 17-18 nekem már fájdalmas.
A kérdező hozzászólása: hát most mértem meg
Összement a kérdés feltétele óta?
A kérdező hozzászólása: de nekem 14 centi
Nekem is ekkora és soha senki nem panaszkodott rá, azt se mondták, hogy kicsi lenne, úgyhogy nem kicsi.
"A kérdező hozzászólása: de ez rohadt kicsi, szégyen, nem tudsz mit kezdeni " te magadnak válaszoltál? xD de gáz. amúgy nem a méret a lényeg... ki lehet elégíteni egy 12 cm-essel ugyan úgy mint egy 18cm-essel itt a technika számít meg az ügyesség... gondolj bele a nõknek az ujja max 8 cm hosszú és még is tudnak maguknak orgazmust okozni és amúgy is az elõjáték a fontos és hogy felizgasd.
Jó alacsony vagy, törpékkel nem beszélek. :P
A kérdező hozzászólása: de ez rohadt kicsi, szégyen, nem tudsz mit kezdeni
Teljesen jó méret, az enyém is durván ekkora, nem volt rá panasz. A 3-as meg poénkodott, beugrottál neki, õ testmagasságra gondolt! :D 26F
21 évesen legalább 170 cm a normál magasság.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy picike, de nem tudok mit tenni :/
Eléggé, így nem fogsz barátnõt találni. Bár némelyik lány szereti az alacsony pasikat, a 15 centi azért már nagyon-nagyon picike.
28 évesen ugyanennyi nekem
Teljesen normális farkad van, megnyugodhatsz. A következõ program egy normális testet és normális agyat növeszteni köré.

21 éves vagyok és most egy 14 éves lánnyal jöttem össze szerintetek sok ez a korkülönbség?

van amelyik haverom azt mondja nem sok van amelyik azt mondja nem vagyok normális és lenéz,nem értem ezen mi olyan para a lányok eleve korábban érnek, nálam pár évvel fiatalabb csajok meg 30 év körüliekkel vannak általába .amúgy is egy 14 éves csaj már sokszor 20 nak néz ki ,és igenis igényli a sexet ,családba azt mondták nekem nem baj s?t pont ideális , mi err?l a véleményetek?

Legjobb válasz: nézzétek a 6. választ!!! 15 éves és megmondta a frankót

pffffff. a korkülönbség nem sok. de sztem nem picit szégyen [természetesen rád nézve] ha 21 éves létedre úgy érzed h 1 szinten állsz 1 14 éves kislánnyal :) a lányok korábban érnek: hagyjál már ezzel a hülyeséggel. én abszolúte éretlen típus vagyok és a "kora érõ" lányok gyerekességétõl a hideg ráz :) az 1 dolog h te milyen környezetben vagy és h ott a nálad pár évvel fiatalabb csajok mekkora idióták de felénk jó környéken ez nem vastagon szokás :) és örülnék ha nem az aberráltakat vennénk mértékadónak.. sokszor 20nak néznek ki: O_o Debrecenben faják a lánykák, voltam gimis nem is rossz gimibe meglehetõsen jó volt a felhozatal de h 9.es kiscsaj nem lehet ellenfél 1 20 évesnek az is biztos. te meg a nyelvtan órát igényled mert azt magyarul úgy írják hogy szex :) arról nem is beszélve h 1 14 éves lánykának nagyon de nagyon nem kellene még igényelni a szexet max olyan mértékben amit még magának is tud kezelni. most mondhatnám azt h teljesen más világban él 1 21 éves és 1 14 éves de hát láthatóan nem ütöd a szintet amit én 1 21 évestõl elvárok így bizonyára falba ütköznék ezzel az érvvel. lényeg a lényeg h ez távolról sem nevezhetõ normálisnak édes m1 h mennyi hülye csinálja attól még nem picit aberrált [és totál mellesleg enyhén pedofil]
nézzétek a 6. választ!!! 15 éves és megmondta a frankót
Már bocsi, de szerintem is sok... Ezt az "egy 14 éves lány érettebb a koránál" dumát meg hagyjuk már, legtöbbször az érettség csak azt jelenti, hogy magára ken 5 kiló vakolatot, aminek köszönhetõen meg nem mondanád, hogy csak 14 éves, és nagyok a mellei. 15l.
Ha jól elvagytok akkor senkinek semmi köze hozzá kivel vagy együtt és, hogy ez normális vagy nem. Jól érzitek magatokat egymással, szeretitek egymást akkor mit érdekel más mit mond? Ha azt mondják sok akkor szakítasz vele?
Nem a korkülönbség a gond.Nem a 7 évrõl van szó. Mûködne is ha mondjuk te 30, õ meg 23 lenne. De 14 éves. Magyarul büntethetõ vagy! 14 éves kora felett, már kiállhat szóban mellett - az alatt, semmit se ér a szava, ha ez kiderülne. 16 éves korába lenne a következõ ugródeszka. De igazából egy 16-18 évessel is megvághatod még a bokád. 14 életévét betöltött személy esetén - tök mindegy hogy a gyerek azt mondja benne volt-e vagy sem - ha kiderül lecsukathatnak. Szóval legközelebb gondolkodj! A törvény keményen megbünteti az ilyet és senki sem áll ki melletted ezesetben. Az sem számít ha nem erõszak volt.
Ha jól néz ki nem gond. Viszont használd ki az alkalmat mert fiatal és tutira nem lesztek együtt örökké.
16. itt nem a cselekvõképességre utal a törvény mivel az nem feltételez alá-fölé rendeltségi viszonyt. ez a törvény azt hivatott kiszûrni többek között h ugyan már a tanárok ne kettyintsék meg a diákokat.
... mármint a kérdezõre húznám rá a vizes lepedõt.
Én ha a szülõ eljönne hozzám és feljelentenék, akkor simán ráhúznám a vizes lepedõt a Btk. alaján. Szóval nem bántani akarlak Kérdezõ, csak azt, hogy ezt mindig alaposan, jól gondold át. Tudom nehéz olykor, de tényleg gondold át.
Kérdezõ! Te egy jogilag büntethetõ személy vagy, mnt a 14 éven felüli személy is. Viszont ne feledd! Te vagy a nagykorú és õ pedig csak korlátozottan cselekvõképes.
A kérdező hozzászólása: dehát õ mászik rám anyja neveli csak és nem szól bele
Nincs benne a tanár - diák viszony. Ha én úgy támadom meg a tárgyaláson, hogy õ befolyásta a lányt és rávette.... Ha te azzal jönnél, hogy ez a tanár - diák viszonyra vonatkozik - ez a (4) bekezdés, akkor azt mondanám, hogy ez nem tartozik a tárgyhoz. Itt szó nincs a tanárokról. Ez a törvény egyértelmûen kimondja, hogy milyen életkorú személyre vonatkozik és a hozzá tartozó szankciót. Ne költs bele "tanár"-t.
No mind1 nekem. Nem érek rá ezen vacakolni. Aki nem hiszi, járjon utána....
"fennálló hatalmi vagy befolyási viszonyával" elég egyértelmû. az h õ elmúlt 18 és ezért cselekvõképes még nem feltételezi h bármi nemû hatalmi pozícióban lenne a lánykával szemben. így nem büntetendõ a dolog. sajnálatos módon. kérdezõ: ha szerinted úgy néz ki mint 1 20 éves akkor v nagyon gyenge 20 évesekkel v körül véve v ezzel áltatod magad mert a valóság inkább az h nincs esélyed a korosztályodnál arról nem is beszélve hogy édes m1 hogy néz ki a kislány attól még kislány és ez morálisan még bõven pedofília akkor is ha jogilag már éppen hogy nem.
A kérdező hozzászólása: mivel mindig azt halgattam tini koromba is mindenkitõl hogy a lányok korábban érnek , akkor ha nem igaz minek mondják amúgy meg ismerek olyat is aki 16 évesen 33 évessel volt ha a csajokank kijár nekem is nem érdekel , és pont ezért nincs esélyem korombelieknél mivel hogy a lányok korábban érnek
Joghallgató jelen: A hatalmi viszony fennálltát viszont már a sértettnek kellene bizonyítani. Ezt pedig jelen esetben nem tudná, miután nem áll fenn ilyen viszony.
Amúgy ezzel most nem akartam állást foglalni vagy értékítéletet tenni, mert a körülményeket nem ismerem. Csak a jogi oldalt szerettem volna tisztázni.
Nem olvastam a válaszokat.De szeretném hozzáfûzni, hogy én 15.éves voltam amikor egy 21.éves fiú udvarolt 2, 5 hónapig, majd összejöttünk, ha a barátjaira halgatott volna, nem lettünk volna együtt, ma 1, 5 éve együtt vagyunk és nagyon jól kijövök a társasággal, irigykednek a páromra, lánytól függ, mennyire komolyan gondolja.
#12 joghallgatónak: Mint szólsz a Btk-hoz amit idéztem akkor?
Én megértem, hogy nem érzed magad pedonak! De a törvény látod, hogy hogy ítéli meg. Szóval belevághatsz egy 14-18 éves esetében is, de rizikós, mert ott még a szülõk azok, akik felenek. Hiszen csak részben cselekvõképes, azaz az esetet rádhúzhatják. No nekem mindegy, csak vigyázz!
szerintem meg sok. nem a 7 év sok, hanem az, hogy 14 éves. a gatyámat rá, hogy érettebb a koránál.
A kérdező hozzászólása: nem szakítok vele , csak nem értem az embereket miért mondják ezt nekem mikor úgy néz ki mint egy 20 éves akkor mit számít hogy hány éves valójában .csak kötekedni akarnak mert nekik nincs , szerintem megtehetem mert ha 18 éves csaj lehet 30 éves pasival én is lehetek egy 14 évessel és az a lényeg ha nem is szeretjük egymást nagyon legalább az ágyban jól kijövünk
A kérdező hozzászólása: egyébként én meg úgy tudom hogy 14 évessel már lehet sexelni nem bünteti a törvény pont 14 a határ
"De 14 éves. Magyarul büntethetõ vagy! " ???
tudatnám az igen érett jogászokkal hogy: 14. életévét betöltött páciens már szabad préda amennyiben bele egyezett akkor nincs büntetõjogi felelõssége a delikvensnek. persze ettõl még halál szégyen.
Joghallgató vagyok: 14 éves kortól legális a dolog. Amit elõtte írt valaki, hogy megütheted a bokád, az az USA-ban van úgy, hogy 14 és 18 között is problémás lehet.
" én is lehetek egy 14 évessel és az a lényeg ha nem is szeretjük egymást nagyon legalább az ágyban jól kijövünk" Kimondtad te is hogy nem vagy szerelmes csak kihasználod! Ezt a lány is tudja?? El nem tudod képzelni ezzel késõbb milyen lelki sérülései lesznek.. 13/L
AZ A BAJ, HOGY EGY ESETÉBEN A 198§ (5)-ÖT NEHEZEN MAGYARÁZHATOD KI. MIVEL EGY 14-18. ÉLETÉVE KÖZÖTTI SZEMÉLY MÉG NEM TELJESEN CSELEKVÕKÉPES JOGI SZEMPONTBÓL, KIVÉVE, HA 16 ÉVESEN ELVESZED FELESÉGÜL/VAGY HOZZÁMÉSZ FELESÉGÜL, MERT AKKOR AUTOMATIKUSAN AZOK A JOGOK ÉS KÖTELEZETTSÉGEK ILLETIK MEG, MINT A NAGYKORÚ SZEMÉLYT, AZAZ JOGILAG TELJESEN CSELEKVÕKÉPES ÉS BÜNTETHETÕ. mostani szabály Megrontás 201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bûntettet követ el, és egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele közösüljön vagy fajtalankodjék, bûntettet követ el és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (3) A büntetés két évtõl nyolc évig, illetõleg egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés, ha az (1), illetõleg a (2) bekezdésben meghatározott bûncselekmény sértettje az elkövetõ hozzátartozója, avagy az elkövetõ nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt áll. 202. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra bír rá, hogy mással közösüljön vagy fajtalankodjék, bûntettet követ el, és egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy mással közösüljön vagy fajtalankodjék, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (3) A büntetés két évtõl nyolc évig, illetõleg egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés, ha az (1), illetõleg a (2) bekezdésben meghatározott bûncselekmény sértettje az elkövetõ hozzátartozója, avagy az elkövetõ nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt áll. 202/A. §489 Aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel ellenszolgáltatás fejében közösül vagy fajtalankodik, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. új szabály: Szexuális visszaélés 198. § (1) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be ne m töltött személlyel szexuális cselekményt végez, vagy ilyen személyt arra bír rá, hogy mással szexuális cselekményt végezzen, bûntett miatt egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be ne m töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele vagy mással szexuális cselekményt végezzen, három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetend õ. (3) Ha a sértett az elkövetõ hozzátartozója vagy nevelése, felügyelete, gondozása, gyógykezelése alatt áll, illetve az elkövetõ a szexuális visszaélést a sértettel kapcsolatban fennálló egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve követi el, a bünteté s a) az (1) bekezdésben meghatározott esetben két évtõl nyolc évig, b) a (2) bekezdésben meghatározott esetben egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés. (4) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét betöltött , de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel a vele kapcsolatban fennálló hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve szexuális cselekményt végez, három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
A kérdező hozzászólása: egyébként meg jobban igényli a szexet mint én , köszi amiért leírtad hogy nem büntetendõ én is így tudtam de azért meg nyugodtam, ha meg fejlett teste van és az van nem értem miért lennék pedofil
Akarom mondani a 4. bekezdése: (4) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét betöltött , de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel a vele kapcsolatban fennálló hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve szexuális cselekményt végez, három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. Szóval mivel jogilag KORLÁTOZOTTAN CSELEKVÕKÉPES CSAK, így magyarázkodhatsz még ha betöltötte a 14-et is.
13.: na igen:) kérdezõ: a 13. válaszolóra hivatkozva: 1 13 évessel sem vagy 1 szinten.. akkor most már muszáj leszel pedofilkodni.. ilyenkor örülök h nem keresztlányom lett :) amúgy kezdek parázni.. 21 évesen én is a liliomtiprásra fogok gerjedni?! még van 3 hónapom szabadlábon? a pcsába :D
Annyi itt a beteg állat, hogy nem is kell joghallgatónak lenni, alapból megragad az emberben ez a mentegetõzés, hogy már legális 14 en felül, nincs semmi baj! De van! 21 évesen nem 14 éves lányok után kéne nézned!
Köcsög veréb korodbelit nem találtál volna inkább egy általános iskolás kislánnyal kell kezdeni azaz király vagy :DD (N)

Felhívott magához egy lány ismerősöm, akivel barátok vagyunk, és rám akart mászni. De én nem mentem bele. Legközelebb belemenjek, vagy tudassam vele, hogy nem fog menni. Mi a fontosabb? Egy kaland, vagy egy barátság? 21 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: hát szerintem mindenképpen a barátságot válaszd. egy kis szexért kétlem h érdemes ezt tönkretenni. am meg ha elõször sikerült megállnod akkor másodjára miért emmnél bele? a jó döntésed ne cseréld le egy rosszra.

hát szerintem mindenképpen a barátságot válaszd. egy kis szexért kétlem h érdemes ezt tönkretenni. am meg ha elõször sikerült megállnod akkor másodjára miért emmnél bele? a jó döntésed ne cseréld le egy rosszra.
Ha elsõre sem mentél bele akkor valahol te is tudod hogy nem lett volna jó döntés..szerintem egy barátság fontosabb annál mint hogy tönkremennyen a szexxel..
döntsd el h neked melyik a fontosabb jelenleg!
Ha jócsaj azért jól gondold meg!!!!!!
itt a valódi kérdés, hogy miért nem mentél bele elsõre? :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! jó csaj, csak eddig nem úgy néztem rá, hanem mint barát... azért tettem fel a kérdést, hogy megerõsítést kapjak, hogy jól döntöttem! :)
Ha úgy látod, hogy tönkretenné a barátságot (és nem is alakulhat át szerelemmé), akkor ne menj bele.
Én is azt mondom, hogy nem érdemes felrúgni egy barátságot egy kis szexért, kapcsolatért sem mert az se tart annyi ideig mint egy barátság. Valószínûleg. De a barátság + néha egy kis szex tök jó :) ) Ugyanúgy barátok vagytok, mindent meg tudtok beszélni és iszonyúan közel álltok egymáshoz. De szabadok vagytok és egy nagy buli az egész :) Legalábbis köztünk így volt/van és minden ok volt, együtt mentünk csajozni/pasizni is :D Jókat nevettünk az aktuális kapcsolatainkon mindig kibeszéltünk mindent :D na de mindegy :P

Lány vagyok. Mindketten 21 évesek vagyunk, neki volt már hosszabb kapcsolata, nekem még nem, csak pettingig jutottam el az előző barátaimmal. Ha elmondom neki, hogy szűz vagyok, meg fogja érteni?

vagy hülyének fog nézni, hogy sem szex, sem több éves kapcsolatom nem volt még?

Legjobb válasz: Hát hogyha nem érti meg akkor azt jelenti nem szeret igazán,mert ha te azt akarod,hogy elõször csak petting legyen és csak majd utána más akko ezt megkell értse,mert természetes,hogy ha szûz vagy akkor egybõl nem azzal kezditek...

Hát hogyha nem érti meg akkor azt jelenti nem szeret igazán, mert ha te azt akarod, hogy elõször csak petting legyen és csak majd utána más akko ezt megkell értse, mert természetes, hogy ha szûz vagy akkor egybõl nem azzal kezditek...
Szerintem 1 fiu megkell értse azt hogy a barátnõje még szûz, ha ezt nem érti meg nem tudom mennyire szeretheti...
Szerintem ez nem is megértés kérdése. Hozzátartozik egy kapcsolathoz. És ha komolyan gondoljátok, szerintem nem ez lesz az a holtpont, amin elbuktok... Egyébként is, te irányítasz, ha õszintén elmondod neki, hogy ez van, és õ megérti, akkor nincs gáz, de ha cikizne merne, vagy ilyesmi, én biztos otthagynám. Vagy elfogadja, vagy nem. Próbálja meg széppé tenné az elsõt... A többi kapcsolatodról pedig nem kell tudnia!!
Megérteni meg fogja, de sztem nem fog örülni neki. Én pl nem szeretem a szûz csajokat. Tisztelem, de nem szeretem. A sok könyörgés a szexért meg a tapasztalatlanságuk, meg hogy fáj nekik az elsõnél és még vérzik is...annyira nem élvezik az elsõt, hogy már az én kedvem is elmegy tõle stb stb. Legyél túl rajta minél hamarabb és kezdj el élni aktív szexuális életet ha már eddig nem sikerült.
A kérdező hozzászólása: Ja és 21 évesen elképzelhetõ, hogy elõször vele is csak petting, és majd késõbb rakja be?
Ha nem nagyon èrti meg az èrvedet akkor Meg egyèbkènt is elègitsd ki akår kèzzel de mèg szåjjal ugyse biztos hogy fogod vagy puszilgassa meg apuncidat közbe talån akkor jobban råhangolodszDe mindenkèpp èlveztesd el jol csavard ki èsAkkor èrezni fogja hogy akarod hogy neki jol essenHa pedig nem akarod hogy az anyag össze kenjen huz rå gumit van mår izes is règota
Szia! Természetesen errõl beszélned kell vele:) És szerintem kicsit sem fog hülyének nézni, ha igazán szeret akkor elfogadja és majd õ bevezet a rejtelmekbe, ha pedig nem akkor nem is szeret igazán!Ezen nincs mit titkolni!
Meg kell érteni-e szerintem megfogja ha meg nem érti meg akkor meg nem való hozzád hanem akkor egy szexõrült barom!!
Figyi, én az utolsó pillanatban mondtam el a pasinak, akivel elõször voltam, h még nem voltak komolyabb megmozdulásaim ilyen téren. monnyuk pont azért nem lett komolyan, mert fiatal voltam, 0 tapasztalattal, de tudtam, hogy neki szeretném odaadni, és nem is bántam meg. igaz, utána nem jártunk , csak haverok maradtunk, de a mai napig beszélünk, és találkozunk, és nem érzem magam becsapva, vagy kihasználva. 17 éves voltam akkor, ma 21.

Nagy bajban vagyok. 21 éves lány vagyok. Nagyon önzö vagyok, vagy a szüleim lehetnének megértöbbek?

4 éve megismerkedtem egy fiuval,akibe nagyon-nagyon beleszerettem.Elötte nem is voltam szerelmes és azota sem szerettem meg mást.Nehézkesen indult a kapcsolat,de végülis 2éve együtt vagyunk és nagyon boldogok vagyunk.akkor a szüleim mikor megtudták hogy együtt vagyunk nahgyon kibuktak,mert a párom és a családjanem olyan gazdag,mint mi,ráadásul tanyán laknak és állataik vannak,ami a szöleim szemében felér egy emberiségellenes büntettel.szoval nagyon lenézik öket.eltiltottak töle.egyébként anyukámmal joban vagyok,apám elég fura,vele nem is jövök ki jol.de mi a párommal titokban együtt vagyunk,ráadásul szintemár náluk lakom.a baj az(nekünk nem,mert nagyon boldogok vagyunk),hogy 5 honapos terhes vagyok.és ezt a szüleimnek is a tudtára kéne adni,de nagyon ki fognak akadni.és én nem akarok velük összeveszni,de megérthetnék,hogy nekem csak ez a fiu kell,és hoghy komolyan gondoljuk.egyre rosszabb a lelkiismeretfurdalás miatt,mert anyukám már nem egyszer rákérdeztett terhes vagyok-e,de én letagadtam.nem merem megmondani.félek többé látni sem akarnak.nem akarom,hogy választanom kelljen a szerelmem és családom között.

Legjobb válasz: a pároméknál laknánk.nem romhalmazban élnek,normális ház,csak tanyán,állatokkal.És éhezni sem éheznek,azért nem szegények,csak nem járnak külföldre nyaralni,sielni,és nincs 4kocsijuk,mint nekünk.A babát jol meggondoltuk.A párom nagyon örült neki már az elején,de én nem,a fent leirt dolgok miatt.Elmentem a védönöhöz,hogy adjon papirt terhességmegszakitáshoz,de nem birtam elmenni.Ha nekem valakitöl baba kell,az a mostani párom.Anyámék biztos azt mondták volna ne tartsam meg.

A kérdező hozzászólása: a pároméknál laknánk.nem romhalmazban élnek, normális ház, csak tanyán, állatokkal.És éhezni sem éheznek, azért nem szegények, csak nem járnak külföldre nyaralni, sielni, és nincs 4kocsijuk, mint nekünk.A babát jol meggondoltuk.A párom nagyon örült neki már az elején, de én nem, a fent leirt dolgok miatt.Elmentem a védönöhöz, hogy adjon papirt terhességmegszakitáshoz, de nem birtam elmenni.Ha nekem valakitöl baba kell, az a mostani párom.Anyámék biztos azt mondták volna ne tartsam meg.
Sajnos ezt kell, hogy mondjam, de ha apukád így viselkedik, akkor egy szarember. Bízzunk benne, hogy majd megenyhül a szíve, ha megszületik az unokája. Annak nagyon örülök, hogy vannak még ilyen lányok akiknek a pénz csak a sokadik szempont. Sok boldogságot kívánok neked és a párodnak! Remélem a szüleiddel is sikerül majd jóban lennetek.
Na ha már ennyien válaszoltunk, írd meg a fejleményeket!! :) ))))
Szia! Én is 21 éves vagyok, és ah jobbra nézek itt cumizik mellettem az5 hetes kislányom. Amikor novemberben megtudták a szüleim nagyon kiborultak.Én féltem az elején nem is kicsit, hogy ki is fognak tagadni, de mikor elmondtuk, akkor az elsõ döbbenet után mellénk álltak.Mi összeházasodtunk.Nevelõapám azt sem tudta, hogy több mint fél éve együtt is éltünk a párommal, nemh az eljegyzést tervezgetjük(amíg nem tudtuk, hogy van baba).Azóta õk is imádják az unokájukat, sõt... A "bajban" melléd állnak majd, mert szeretnek.Az viszont gáz, hogy letagadtad.5 hónaposan látszik, és az anyukák sem hülyék!Õk is vártak gyermeket.A legjobb amit tehettek, elmondjátok nekik.Aztán lesz, ami lesz.
Árpinak igaza van. Még ma beszélj velük. És az is igaz, hogy anyukád már tudja... Csak még magának sem valja be....
Szia ! Szerintem anyud tudja hogy várandos vagy ! Ülj le vele beszélgetni és mond el neki , hogy mennyire szereted ezt a fiut és lesz egy babátok akinek õk lesznek a nagyszülei . Mond el mit gondolsz , mit érzel... aztán majd lesz valahogy , ne félj , felnõtt vagy nem árthatnak neked. nálunk nem voltak nagy balhék , csak nem szerették (talán most se ) a párom .3 gyerekünk van , csodálatos a kapcsolatunk , vannak nehézségeink , de lehetne milliomos a férjem ha nem lenne meg ez a boldogság nem érne semmit!!!Beszélj velük ! Minden jót nektek!!!
És ne felejtsd el: Az egyenes út a legrövidebb.
Azért valahol most a párod feladata lenne, hogy odaálljon a szüleid elé, hogy elbeszélgessen velük. Különösen apukáddal. mint férfi a férfival. Nem hiszem, hogy egy várandós kismamát jó ötlet ilyen stressznek kitenni...
A Nagymamám 18 éves volt a háború alatt, mikor férjhez ment a Nagypapámhoz..."rangján alul" ment férjhez ezért több testvére nem beszélt vele egy életen keresztül - a szülei sem voltak boldogok...de azért jól jött nekik mikor megöregedtek, hogy Mama ápolta õket... Én 34 leszek idén és sajnos még nincs kisbabánk. Nem merünk belevágni és az idõ rohan. 21 évesen persze még fiatal vagy...DE nem vagy már gyerek...UGYANAKKOR sok mindent még nem tapasztaltál meg a világ szemétségeibõl. Mondd el Édesanyádnak, hogy Nagyi lesz. Vidd el a képet az unokájáról. Meg se halld, ha olyat mondd ami téged bántana. A te életed nem élhetik helyetted a szüleid. Hidd el, meg fognak békélni a helyzettel, hiszen a gyerekük vagy. Ha nem tennék, csak magukat büntetik. Van hol élned, van aki szeressen és gondoskodjon rólatok ha már 3-an lesztek. NAgyszerû dolog ez. Ne félj! Már rég nem függsz a szüleidtõl.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy nem lehet megszakittatni a 12.hét után, csak gondolkoztam rajta akkor, a szüleim miatt.azért baj nekik sztem, mert apám meg van bolondulva és az jár a fejében, h a "családi vagyonra fáj a foguk" ezeknek a nincsteleneknek.az ö szavaival élve.holott a párom nagy ivben leszarja a pénzt, ö arra büszke, amiért dolgozik.apám egyébként a VPOP parancsnoka, anyu meg titkárnö.
A terhességet ha nincs nagy baja a gyereknek, a 12.hét után már nem szakítják meg. Úgyhogy nincs mirõl beszélni. Amúgy meg miért is kellene elvetetni???!!! Jól értem, hogy csak azért, mert a szüleid nem így képzelték a jövõdet???!!! Hú de szívesen elbeszélgetnék velük!!! Viszont minél hamarabb mond meg nekik. Minél késõbb tudják meg, annál rosszabb. Szerintem ha igazán szeretnek, akkor most nem fordulnak el tõled. És miért ne szeretnének. Eldobom az agyam... Miért baj, ha valaki tanyán lakik és állatokat tart? Mivel foglalkoznak a Te szüleid? Már bocs, hogy megkérdezem, de komolyan érdekel.
Én is 21 vagyok, van egy 8 hónapos kisfiam. Nem bántam meg, és el is tudom tartani. Annak ellenére, hogy az apja lelépett még amikor terhes voltam. 21 évesen már nem vagy gyerek, te se, én se. Nem tudom, hogy tanulsz-e vagy dolgozol, ha dolgozol, akkor azért az nem rossz, lesz gyed-ed. De végülis mindegy, felnõtt nõ vagy. Ha a párod szeret, és a szüleivel jóban vagy, akkor legyetek nagyon boldogok, majd egyszer (remélem minél hamarabb) elkezdhetitek az önálló életet. A szüleidnek viszont meg kéne mondani ezt a baba-dolgot. Biztos nagyon ki lesznek akadva és megsértõdnek, de idõvel megbékélnek.
Az õ környezetében ez természetes, mert akár milyen hihetetlen ha az ember állatokat tart az olyan minha egy fél családja volna, és sose felejtse el semelyik burzsuly hogy az övéhez hasonló emberek állítják elõ azt amit maguk elé raknak evéskor! És hidd el sokan vannak akik ilyenek, csak abban a sekélyes környezetben ahol felnõttél nem ismerheted õket, de jó hogy Te idõben kiszakadtál ebbõl a körbõl, és több lettél erkölcsileg mint az õseid, bár ezt a szerelem okozta ebben az esetben nem az új megismerésének vágya. Azért sok sikert a szüléshez és legyen jó anya belõled!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:) a párom sose3m bántaná meg a szüleimet, ö nagyon szeretne velük megismerkedni igazán.a babát már nem tudnánk elveteni és nem is akarjuk.azt nem tudom miért nézik le ennyire a páromat.az elején nehezen indult a kapcsolatunk, még azt hogy féltenek mégérteném, de azt hogy lenézik, mikor nemn is ismerik nem.pedig nem olyan, mint más vele egyidös 22 éves fiu.dolgozik rendesen, tudja, hogy mit miért kell tennie, sokat segit otthon, nem link alak és nem csak a bulikon meg a hülyüláésen jár az esze.olyan más, mint a többiek.ezt szeretwem benne.
Érdekes eset, és mutatja mekkora erkölcsi szakadék van ebben az országban az átlag polgárok és a felkapaszkodottak között. Azért érdemes megjegyezni hogy 17 éve ugyanonnan indultunk elviekben csak valakinek volt bõr a képén szétlopkodni a hazáját, de ez a téma nem ide tartozik. Szóval 21 évesen nem lesz könnyû bevállalni az anyaszerepet, mert akármilyen háttér is áll mögötted ez még túl fiatal ehhez a mai világban, másrészt nem fog menni a szüleid támogatása nélkül, vagy legalábbis nagyon nehezen. 2 út közül is választhatsz amelyek szélsõségesek: vagy elszakadsz a csládodtól és ahogy ismerem a fajtájukat ez az undor csak még jobban elmélyül idõvel, és gyanítom nem fogja enyhíteni a szituációt ha kitudódik hogy unokájuk lesz mivel számítottak erre helyzetre és már kész van az elképzelésük hogy miként fognak viszonyulni az unokájukhoz, és elszakadsz tõlük és ezzel az átlag ember életét választod az új családoddal, vagy elfelejted a párod, a gyereked kitagadod mivel elvetetni az elõttem levõ nagyokos hozzászólóval ellentétben látom hogy már nem tudnád, megszülöd és megpróbálod apa nélkül a jelenlegi helyeden felnevelni jólétben, mert az rettentõ bûn lenne az õseid részérõl ha részben a saját vérükbõl származó babát megtagadnák mikor semmi nehézséget nem jelentene a felnevelése a jelenlegi helyzetükben. A kérdés hogy melyik úttal tudsz késõbb szembenézni és nyugodt lelkiismerettel tudsz elkötelezni magadat hosszútávon a lehetséges alternatívák között. Most azt is vedd figyelembe hogy a gyereked érdekei a fontosabbak nem a tiéd vagy a párodé, és semmi nem biztos a párod és te közted is mondjuk 10 év múlva, és jegyezd meg jól a szerelem a legrosszabb tanácsadó, szóval ellenére a 21 évednek próbálj érett nõként leendõ anyaként gondolkozni és ha kell határozott döntést hozni. A szüleid helyzetébe meg bele tudom képzelni magam, nyilván fösvények és zsugoriak rendesen ahogy illik ilyen körben és féltik a pénzüket egy másik család elõl mert azt hiszik hogy valamiféle alamizsnával tartoznak nekik, pedig fogalmuk sincs hogy mennyi büszkeség és undor van az átlag, önellátóan berendezkedett családokban az õ fajtájuk iránt ezért erre a komplexusra semmi okuk, ha meg kizárólag presztízskérdést jelentene számukra akkor hidd el ha látják hogy menthetetlen eset vagy egyszerûen kitagadnának azzal, hogy többé nem vagy a lányuk, nem ez lenne az elsõ hasonló eset...
én 21 vagyok 1 éve vetettem el egy babàt.nagy bün volt.semmiképp se vetesd el, mert az egy életen keresztül kisérni fog!!!!!!¨ 21 vagy nem 15, szerintem senkinek nincs beleszolàsa az életedbe.menj nögyogyàszhoz, vizsgàlatra(ha nem tetted meg eddig)és a papirt add a szüleid kezébe.igy beszélned sem kell ha félsz. ma a pénz nem jelent boldogsàgot, legalàbbis nem olyat, amit egy baba adhat. én drukkolok érted, ird meg a következményeket!!!!¨
Szerintem se vagy bajban...5 hónapos terhesen már biztos érzed is a picid mocorgását, sokat gondolsz rá és biztos, hogy szereted. Hiszen a párodat is, õ pedig kettõtökbõl lett. Nem tudom, miért lennél túl fiatal ehhez (többi válaszok között olvastam) én is 21 vagyok, 3 hónapos a kisfiam, és õ volt életünk legjobb döntése. (bár én férjnél vagyok és saját lakásban élünk) mégis, szerintem mindent meg lehet oldani, legalábbis amit igazán szeretnél.

19-23 éves, kissé visszahúzódó lányok! 21 éves vagyok, szeretnétek komoly kapcsolat céljából ismerkedni?

(Köszönöm, de nem kell leszólni, más csatornákon is keresek párt, csak gondoltam, hogy egy ezrelékkel így megnövelem az esélyeimet, sokat nem veszíthetek.) Alapvetően az ország középső részén élek 2 városban (szülővárosom és az egyetem miatt Budapest), őszinte, nyugodt, megbízható és szintén kissé visszahúzódó vagyok, szeretem előre megtervezni a dolgokat. Leginkább rock- és metálzenét hallgatok, szabadidőmben néha szeretek kimozdulni (beszélgetés a barátokkal, sport nézése vagy űzése, 1-1 koncert) és néha otthon is lenni. Olyan szintén nemdohányzó lányt keresek, aki őszinte, képes kifejezni a gondolatait, és elmondani, ha bántja valami. Nem baj, ha nincs sok tapasztalata.

Legjobb válasz: Csak tudnám, hogy miért vannak távol Tõlem az ilyen típusú emberek... (Nem párkeresés céljából írom) Szerencsés lesz a jövendöbelid :-) Sok sikert! :-) 21n

Csak tudnám, hogy miért vannak távol Tõlem az ilyen típusú emberek... (Nem párkeresés céljából írom) Szerencsés lesz a jövendöbelid :-) Sok sikert! :-) 21n

Pasik járnátok 1olyan lánnyal aki 3évip pornozott? 21 éves vagyok és elég nagyban nyomtam a dolgot.

Legjobb válasz: Én még az elsõ /26f/ kommentelõ vagyok,szerintem meg nem gáz,én pl teljesen el tudok egy ilyen nõt,vagy eltudnék egy ilyet fogadni magam mellett..

Én még az elsõ /26f/ kommentelõ vagyok, szerintem meg nem gáz, én pl teljesen el tudok egy ilyen nõt, vagy eltudnék egy ilyet fogadni magam mellett..
Szia! Engem nem zavarna.az a múltad, ez meg a jelen:) En 26 F nem lenne kedved megismerkednI?Amugy merre laksz?
Irtam privit, oké?:)
Az a baj, hogy megd.gni szerintem mindenki meg akar ha jól nézel ki, mert az buli, hogy meghúztam egy pornós csajt. A kapcsolat az viszont már necces... amíg meg akarlak du.ni istennõ vagy, de ha kapcsolat jönne akkor meg az vagy amit leírtál a kérdésben. Nem tudom mi kellene, hogy édesanyámékhoz hazavigyelek egy vasárnapi ebédre, mivel úgyis kiderül elõbb-utóbb minden. ne nagyon foglalkozzál velem, ez az én véleményem, sok srác van aki még biztos büszke is lenne rád:)
Engem nem zavarna, ha téged sem, hogy testépítek, és ez napi 3 óra elfoglaltság minimum... Amúgy nem érdekelne, ha valami megfog benned, akkor veled vagyok, ha nem, akk úgy sem. Am meg a pornó miatt biztos nem nézel ki annyira rosszul, ami külön elõny :) Most mondanám, h privi, meg ilyenek, de már rengeteg visszautasíthatatlan ajánlatot kaptál, vagy pedig egy unatkozó kisfiú vagy, aki így akart megszívatni emberkéket :D
már el vagy használva.
Sya!Én ugyan anyi idõss vagyok mind te és én is pornóztam 4-évig szerintem ösze illenénk mert kegyetlenül nézek ki.és ez nem vic (fiú vok)
Nekem nem kéne egy olyan prosti, mint te vagy.
Fúj, nem. Gusztustalan. 24/F
tejci, te nem a félegyházi b*zipornós vagy?:D Neki van ilyesmi stílusa :D Az ismerõseim nagyon gyûlölik, mert nagyképû [email protected] :D
Nem kizáró ok. 21f
K_rvából lesz a legjobb feleség, nem véletlen a mondás.:)
Figyelj leppurd!én nem vok b..zi az én családom külföldön lakik és ott csináltam szigorúan csak lányokal.A "kegyetlent"a test alkatomra értetem mivel 8-éve kickbokszolok!175cmmagas, és 105kg vok.én csak együt érzek ezel a csajal mert tudom hogy mijen nehéz ha kitudódik a múlt
Aztán rójöttem, mert az vmi robi vagy roli te meg gabesz
Hát erre nehéz válaszolni. Elõször is azt kellene tisztázni, hogy milyen fajta pornó. Amúgy ha megismernélek, lehet hogy túl tudnám tenni magamat rajta. De magamat ismerve ez elég valószínûtlen. 21/F
Elvileg a járt úton nincs annyi veszély. Bocs részeg vagyok!
Nem, de egyszer tuti meghúználak, csak hogy elmondhassam hogy megvolt egy pornószínésznõ. Elnézést hogy belepofázok a társalkodásba.
A kérdező hozzászólása: :) Pesti vagyok
háááááát ...XD necces de talán van az a csaj akiért éppen még elviselhetõ lenne a dolog de akkor annak nagyon ütnie kell [ és nem kinézetre stb :D] pont az ideál nem kevesebb :D 19F
hát amíg tart a szerelem addig ideál lesz a lány..:) nemhiába mondják, hogy lila köd meg vak szerelem stb-stb nekem semmiképp nem kéne egy ilyen hölgy.
más szemszögbõl : még jól is jöhet XD [ez paréság de mindig is érdekelt : "nagyban" -> nem sufni pornó a netre :Dszal: mi van ha nem tetszik a rendezõnek vagy aki kitalálta :D de a szereplõk már kész vannak ?:D] megint más szempont: ha volt annyi esze a lánynak hogy abba hagyja akkor miért is ne:D 19F
muszuke: az rózsaszín köd :D am megint másik nézõpont: mivel 1 ilyen témát nem hoznál fel túl korán ezért valszeg már rég beléd esett :D akk meg már m1 :D 19F
Akkor te tuti nem a Kelemen Anna vagy mert az 30! :D
egyik kedvenc színem a lila:) és könnyebb kimondani is mint a rózsaszínt:D 23/f (csak tisztázzuk, hogy egy 23éves gyökér állat kedvenc színe a lila... jobb ha tudjátok:DDD)
:D lopod az imidzsem :D gyökér állat vagyok 19 :D és a kedvenceim fekete vörös lila :D jah és : nem vagyok búza nem közösülök a kutyámmal stb :D éljen az anti faces :D 19F
bocsi.. inkább egy bicikli:D huh.. megnyugodtam, hogy nem vagyunk lelki társak!:DD
:D
Ti lehet hogy nem mosuke, de mi ... hallod, a monológod a nyers igazságról ... mintha magamról olvastam volna! :D
kösz leppurd tesóóóóóó

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!