Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok. 21 évesek (162 db)

21 éves lány és 16 éves fiú vagy 21 éves lány és 30 éves fiú?

Válaszokat előre is köszi....

Legjobb válasz: 21 éves lány és 19 éves fiú 19/F :D

21 éves lány és 19 éves fiú 19/F :D
Utóbbi a normális, de mivel az érett nõkre bukom, ezért nekem az elsõ :D
Mi a kérdés ?
és akkor a nõ már dolgozni fog mikor a pasi még fõiskolára jár vagy mi? :D de egyébként elfogadható mindkettõ...kissé szokatlanabb hogy a férfi fiatalabb de szerintem jobban néz ki együtt egy pali egy kicsit idõsebb nõvel
Én továbbra sem tartom egyiket sem helyesnek :) Túl sok!
A 2. a normális.
A kérdező hozzászólása: Nem rólam van szó!A 21 éves lány a legjobb barátnõm és csak arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik variáció a "normálisabb".... Amúgy hozzá teszem, hogy a 16 éves fiú mind fizikailag, mind szellemileg legalább egy 20 éves szintjén van.....
Az elsõvel sincs semmi baj. Ismertem már olyat, hogy 14/F és 19/L
30 éves fiú? Azt megnézem!
hát attól függ, hogy tanítónéni vagy inkább barátnõ szeretnél lenni
Szerintem egyik sem! o_O te jó ég
Nem tudsz dönteni?
Mindkettõ sok, de a 16 éves, függetlenül testi/szellemi érettségétõl, még egy gyerek! Hogy képes egy nõnek biztonságot nyújtani, mikor még magát sem láthatja el teljesen? Még nem teljesen életképes...

Elmondjam a lánynak hogy még szűz vagyok 21 évesen?

21 éves srác vagyok és minden tanácsot szívesen fogadok!el?re is köszi! Ja és ha igen, akkor azt az ismeretség melyik fázisában kellene elmondanom?

Legjobb válasz: Én 23 évesen vesztettem el a szüzességem és semmi gond nem volt belõle, hogy elmondtam a lánynak a találkán. tejesen megértõ volt és mostmár én sem szégyellem a dolgot...

Én 23 évesen vesztettem el a szüzességem és semmi gond nem volt belõle, hogy elmondtam a lánynak a találkán. tejesen megértõ volt és mostmár én sem szégyellem a dolgot...
Szia! szerintem el kell mondanod akkor, amikor már úgy érzitek, hogy komoly a kapcsolat, illetve ha már arra jut a sor, hogy esetleg lefeküdjetek. Nem ciki, ha ezt kérdezed. Viszont, ha a barátnõd annak fogja tartani, akkor nem szeret igazán, ugyanis nem lenne szabad, hogy egy ilyen dolog miatt szakítson veled. Sok sikert!:)
HA komolyan gondolod vele a kapcsolatot akkor mindenképpen mond el, nem szégyen!De nem muszáj ezt már az 1-2 randin elmondani mert ez ahhoz túl intim, inkább mikor már közelem férközötök egymáshoz(csók)akkor mond el!
Csatlakozom elõttem szólókhoz. Azonkívül ha nem mondod el neki és arra kerül a sor rá fog jönni, ha másból nem is akkor abból hogy gyorsabban elmész. Egy fontos kérdés azért lenne: a lány szûz még? Mert ha igen akkor még örülni is fog, és felszabadultabb lesz õ is és te is. Ha nem szûz akkor meg megérti hogy még tapasztalatlan vagy és segíteni fog hogy mit hogyan csinálj hogy mindkettõtöknek jó legyen.
Bármikor felvetõdhet a szex téma közöttetek. Ilyenkor megemlítheted. Nem gáz! És tényleg sokan örülnének, ha ilyen párjuk lenne...
Szerintem is mondd el neki ha témába jön, úgy is rájön:-)Én örültem mikor az elsõ szerelmemnek elvehettem a szüzességét:) Lány vagyok, ez már több éve történt, de én nagyon szép emlékként gondolok vissza rá, pedig már nem vagyunk együtt, de tudom, hogy rám mindig emlékezni fog és fontos leszek számára :-)
Szia!! Sztem is minél elõbb jobb ha elmondod!Úgy spontánul nem kell erre rágörcsölni...ez nem szégyen ne is érezd annak!Nincs ebben semmi rossz...bár én találnék vhol egy hasonló fiút!
Sztem mondd el nem kell ezt szégyelni...:)
Én például annó tudtam hogy a barátnõm nemszûz és nem mondtam el neki, hogy én még szûz vagyok mert nem is kérdezte. És az elsõ után közöltem vele, hogy õ vele volt az elsõ és örült neki:)
A kérdező hozzászólása: köszi a nyugtató szavakat! és a válaszokat!
Nem tudom miért ciki a szüzesség...

Nagy bajban vagyok. 21 éves lány vagyok. Nagyon önzö vagyok, vagy a szüleim lehetnének megértöbbek?

4 éve megismerkedtem egy fiuval,akibe nagyon-nagyon beleszerettem.Elötte nem is voltam szerelmes és azota sem szerettem meg mást.Nehézkesen indult a kapcsolat,de végülis 2éve együtt vagyunk és nagyon boldogok vagyunk.akkor a szüleim mikor megtudták hogy együtt vagyunk nahgyon kibuktak,mert a párom és a családjanem olyan gazdag,mint mi,ráadásul tanyán laknak és állataik vannak,ami a szöleim szemében felér egy emberiségellenes büntettel.szoval nagyon lenézik öket.eltiltottak töle.egyébként anyukámmal joban vagyok,apám elég fura,vele nem is jövök ki jol.de mi a párommal titokban együtt vagyunk,ráadásul szintemár náluk lakom.a baj az(nekünk nem,mert nagyon boldogok vagyunk),hogy 5 honapos terhes vagyok.és ezt a szüleimnek is a tudtára kéne adni,de nagyon ki fognak akadni.és én nem akarok velük összeveszni,de megérthetnék,hogy nekem csak ez a fiu kell,és hoghy komolyan gondoljuk.egyre rosszabb a lelkiismeretfurdalás miatt,mert anyukám már nem egyszer rákérdeztett terhes vagyok-e,de én letagadtam.nem merem megmondani.félek többé látni sem akarnak.nem akarom,hogy választanom kelljen a szerelmem és családom között.

Legjobb válasz: a pároméknál laknánk.nem romhalmazban élnek,normális ház,csak tanyán,állatokkal.És éhezni sem éheznek,azért nem szegények,csak nem járnak külföldre nyaralni,sielni,és nincs 4kocsijuk,mint nekünk.A babát jol meggondoltuk.A párom nagyon örült neki már az elején,de én nem,a fent leirt dolgok miatt.Elmentem a védönöhöz,hogy adjon papirt terhességmegszakitáshoz,de nem birtam elmenni.Ha nekem valakitöl baba kell,az a mostani párom.Anyámék biztos azt mondták volna ne tartsam meg.

A kérdező hozzászólása: a pároméknál laknánk.nem romhalmazban élnek, normális ház, csak tanyán, állatokkal.És éhezni sem éheznek, azért nem szegények, csak nem járnak külföldre nyaralni, sielni, és nincs 4kocsijuk, mint nekünk.A babát jol meggondoltuk.A párom nagyon örült neki már az elején, de én nem, a fent leirt dolgok miatt.Elmentem a védönöhöz, hogy adjon papirt terhességmegszakitáshoz, de nem birtam elmenni.Ha nekem valakitöl baba kell, az a mostani párom.Anyámék biztos azt mondták volna ne tartsam meg.
Sajnos ezt kell, hogy mondjam, de ha apukád így viselkedik, akkor egy szarember. Bízzunk benne, hogy majd megenyhül a szíve, ha megszületik az unokája. Annak nagyon örülök, hogy vannak még ilyen lányok akiknek a pénz csak a sokadik szempont. Sok boldogságot kívánok neked és a párodnak! Remélem a szüleiddel is sikerül majd jóban lennetek.
Na ha már ennyien válaszoltunk, írd meg a fejleményeket!! :) ))))
Szia! Én is 21 éves vagyok, és ah jobbra nézek itt cumizik mellettem az5 hetes kislányom. Amikor novemberben megtudták a szüleim nagyon kiborultak.Én féltem az elején nem is kicsit, hogy ki is fognak tagadni, de mikor elmondtuk, akkor az elsõ döbbenet után mellénk álltak.Mi összeházasodtunk.Nevelõapám azt sem tudta, hogy több mint fél éve együtt is éltünk a párommal, nemh az eljegyzést tervezgetjük(amíg nem tudtuk, hogy van baba).Azóta õk is imádják az unokájukat, sõt... A "bajban" melléd állnak majd, mert szeretnek.Az viszont gáz, hogy letagadtad.5 hónaposan látszik, és az anyukák sem hülyék!Õk is vártak gyermeket.A legjobb amit tehettek, elmondjátok nekik.Aztán lesz, ami lesz.
Árpinak igaza van. Még ma beszélj velük. És az is igaz, hogy anyukád már tudja... Csak még magának sem valja be....
Szia ! Szerintem anyud tudja hogy várandos vagy ! Ülj le vele beszélgetni és mond el neki , hogy mennyire szereted ezt a fiut és lesz egy babátok akinek õk lesznek a nagyszülei . Mond el mit gondolsz , mit érzel... aztán majd lesz valahogy , ne félj , felnõtt vagy nem árthatnak neked. nálunk nem voltak nagy balhék , csak nem szerették (talán most se ) a párom .3 gyerekünk van , csodálatos a kapcsolatunk , vannak nehézségeink , de lehetne milliomos a férjem ha nem lenne meg ez a boldogság nem érne semmit!!!Beszélj velük ! Minden jót nektek!!!
És ne felejtsd el: Az egyenes út a legrövidebb.
Azért valahol most a párod feladata lenne, hogy odaálljon a szüleid elé, hogy elbeszélgessen velük. Különösen apukáddal. mint férfi a férfival. Nem hiszem, hogy egy várandós kismamát jó ötlet ilyen stressznek kitenni...
A Nagymamám 18 éves volt a háború alatt, mikor férjhez ment a Nagypapámhoz..."rangján alul" ment férjhez ezért több testvére nem beszélt vele egy életen keresztül - a szülei sem voltak boldogok...de azért jól jött nekik mikor megöregedtek, hogy Mama ápolta õket... Én 34 leszek idén és sajnos még nincs kisbabánk. Nem merünk belevágni és az idõ rohan. 21 évesen persze még fiatal vagy...DE nem vagy már gyerek...UGYANAKKOR sok mindent még nem tapasztaltál meg a világ szemétségeibõl. Mondd el Édesanyádnak, hogy Nagyi lesz. Vidd el a képet az unokájáról. Meg se halld, ha olyat mondd ami téged bántana. A te életed nem élhetik helyetted a szüleid. Hidd el, meg fognak békélni a helyzettel, hiszen a gyerekük vagy. Ha nem tennék, csak magukat büntetik. Van hol élned, van aki szeressen és gondoskodjon rólatok ha már 3-an lesztek. NAgyszerû dolog ez. Ne félj! Már rég nem függsz a szüleidtõl.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy nem lehet megszakittatni a 12.hét után, csak gondolkoztam rajta akkor, a szüleim miatt.azért baj nekik sztem, mert apám meg van bolondulva és az jár a fejében, h a "családi vagyonra fáj a foguk" ezeknek a nincsteleneknek.az ö szavaival élve.holott a párom nagy ivben leszarja a pénzt, ö arra büszke, amiért dolgozik.apám egyébként a VPOP parancsnoka, anyu meg titkárnö.
A terhességet ha nincs nagy baja a gyereknek, a 12.hét után már nem szakítják meg. Úgyhogy nincs mirõl beszélni. Amúgy meg miért is kellene elvetetni???!!! Jól értem, hogy csak azért, mert a szüleid nem így képzelték a jövõdet???!!! Hú de szívesen elbeszélgetnék velük!!! Viszont minél hamarabb mond meg nekik. Minél késõbb tudják meg, annál rosszabb. Szerintem ha igazán szeretnek, akkor most nem fordulnak el tõled. És miért ne szeretnének. Eldobom az agyam... Miért baj, ha valaki tanyán lakik és állatokat tart? Mivel foglalkoznak a Te szüleid? Már bocs, hogy megkérdezem, de komolyan érdekel.
Én is 21 vagyok, van egy 8 hónapos kisfiam. Nem bántam meg, és el is tudom tartani. Annak ellenére, hogy az apja lelépett még amikor terhes voltam. 21 évesen már nem vagy gyerek, te se, én se. Nem tudom, hogy tanulsz-e vagy dolgozol, ha dolgozol, akkor azért az nem rossz, lesz gyed-ed. De végülis mindegy, felnõtt nõ vagy. Ha a párod szeret, és a szüleivel jóban vagy, akkor legyetek nagyon boldogok, majd egyszer (remélem minél hamarabb) elkezdhetitek az önálló életet. A szüleidnek viszont meg kéne mondani ezt a baba-dolgot. Biztos nagyon ki lesznek akadva és megsértõdnek, de idõvel megbékélnek.
Az õ környezetében ez természetes, mert akár milyen hihetetlen ha az ember állatokat tart az olyan minha egy fél családja volna, és sose felejtse el semelyik burzsuly hogy az övéhez hasonló emberek állítják elõ azt amit maguk elé raknak evéskor! És hidd el sokan vannak akik ilyenek, csak abban a sekélyes környezetben ahol felnõttél nem ismerheted õket, de jó hogy Te idõben kiszakadtál ebbõl a körbõl, és több lettél erkölcsileg mint az õseid, bár ezt a szerelem okozta ebben az esetben nem az új megismerésének vágya. Azért sok sikert a szüléshez és legyen jó anya belõled!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:) a párom sose3m bántaná meg a szüleimet, ö nagyon szeretne velük megismerkedni igazán.a babát már nem tudnánk elveteni és nem is akarjuk.azt nem tudom miért nézik le ennyire a páromat.az elején nehezen indult a kapcsolatunk, még azt hogy féltenek mégérteném, de azt hogy lenézik, mikor nemn is ismerik nem.pedig nem olyan, mint más vele egyidös 22 éves fiu.dolgozik rendesen, tudja, hogy mit miért kell tennie, sokat segit otthon, nem link alak és nem csak a bulikon meg a hülyüláésen jár az esze.olyan más, mint a többiek.ezt szeretwem benne.
Érdekes eset, és mutatja mekkora erkölcsi szakadék van ebben az országban az átlag polgárok és a felkapaszkodottak között. Azért érdemes megjegyezni hogy 17 éve ugyanonnan indultunk elviekben csak valakinek volt bõr a képén szétlopkodni a hazáját, de ez a téma nem ide tartozik. Szóval 21 évesen nem lesz könnyû bevállalni az anyaszerepet, mert akármilyen háttér is áll mögötted ez még túl fiatal ehhez a mai világban, másrészt nem fog menni a szüleid támogatása nélkül, vagy legalábbis nagyon nehezen. 2 út közül is választhatsz amelyek szélsõségesek: vagy elszakadsz a csládodtól és ahogy ismerem a fajtájukat ez az undor csak még jobban elmélyül idõvel, és gyanítom nem fogja enyhíteni a szituációt ha kitudódik hogy unokájuk lesz mivel számítottak erre helyzetre és már kész van az elképzelésük hogy miként fognak viszonyulni az unokájukhoz, és elszakadsz tõlük és ezzel az átlag ember életét választod az új családoddal, vagy elfelejted a párod, a gyereked kitagadod mivel elvetetni az elõttem levõ nagyokos hozzászólóval ellentétben látom hogy már nem tudnád, megszülöd és megpróbálod apa nélkül a jelenlegi helyeden felnevelni jólétben, mert az rettentõ bûn lenne az õseid részérõl ha részben a saját vérükbõl származó babát megtagadnák mikor semmi nehézséget nem jelentene a felnevelése a jelenlegi helyzetükben. A kérdés hogy melyik úttal tudsz késõbb szembenézni és nyugodt lelkiismerettel tudsz elkötelezni magadat hosszútávon a lehetséges alternatívák között. Most azt is vedd figyelembe hogy a gyereked érdekei a fontosabbak nem a tiéd vagy a párodé, és semmi nem biztos a párod és te közted is mondjuk 10 év múlva, és jegyezd meg jól a szerelem a legrosszabb tanácsadó, szóval ellenére a 21 évednek próbálj érett nõként leendõ anyaként gondolkozni és ha kell határozott döntést hozni. A szüleid helyzetébe meg bele tudom képzelni magam, nyilván fösvények és zsugoriak rendesen ahogy illik ilyen körben és féltik a pénzüket egy másik család elõl mert azt hiszik hogy valamiféle alamizsnával tartoznak nekik, pedig fogalmuk sincs hogy mennyi büszkeség és undor van az átlag, önellátóan berendezkedett családokban az õ fajtájuk iránt ezért erre a komplexusra semmi okuk, ha meg kizárólag presztízskérdést jelentene számukra akkor hidd el ha látják hogy menthetetlen eset vagy egyszerûen kitagadnának azzal, hogy többé nem vagy a lányuk, nem ez lenne az elsõ hasonló eset...
én 21 vagyok 1 éve vetettem el egy babàt.nagy bün volt.semmiképp se vetesd el, mert az egy életen keresztül kisérni fog!!!!!!¨ 21 vagy nem 15, szerintem senkinek nincs beleszolàsa az életedbe.menj nögyogyàszhoz, vizsgàlatra(ha nem tetted meg eddig)és a papirt add a szüleid kezébe.igy beszélned sem kell ha félsz. ma a pénz nem jelent boldogsàgot, legalàbbis nem olyat, amit egy baba adhat. én drukkolok érted, ird meg a következményeket!!!!¨
Szerintem se vagy bajban...5 hónapos terhesen már biztos érzed is a picid mocorgását, sokat gondolsz rá és biztos, hogy szereted. Hiszen a párodat is, õ pedig kettõtökbõl lett. Nem tudom, miért lennél túl fiatal ehhez (többi válaszok között olvastam) én is 21 vagyok, 3 hónapos a kisfiam, és õ volt életünk legjobb döntése. (bár én férjnél vagyok és saját lakásban élünk) mégis, szerintem mindent meg lehet oldani, legalábbis amit igazán szeretnél.
igen.
Ja, egy pancser vagy. De ezt te is tudod, mert már a kérdésed is sugallja(szégyellnem...)
Semmi szégyenletes dolog nincs benne.Mi is azok vagyok a párommal(20 évesen), bár próbálkozunk, de van nõgyógyos problémám.Persze, hogy aggaszt téged, mikor mindenhol ezt tukmálják az emberbe, de ezen kár is gondolkodni.Én ezt egyfajta értékként látom.
Nem ciki, én is szûz vagyok, egyszerûen úgy vagyok vele hogy csak a szex miatt senkivel sem akarok össze jönni, sokan azt hiszik hogy milyen menõ dolog minél több nõt mgb*szni, hát én ebben semmi értelemet nem látok, tehát ne tûrd el hogy akárki is szekáljon emiatt, mert ez mindenkinek a saját dolga, másrészt egy normális lány is többre fog becsülni. 21/F
A kérdező hozzászólása: 18:33 te meg egy g*ciláda vagy.
Nem kevesebb vagy, hanem szimplán nem vagy férfi a lányok szemében! Életképtelenekkel egyik lány sem szívesen kezd.
Azért teszel fel kérdést mert téged zavar. Még ha nem is tartana egy csaj emiatt kevesebbnek, érezni fogja hogy te saját magadat igen, ezek után viszont már szinte biztos hogy nem fog vonzónak tartani. Ha te nem vagy kibékülve magaddal akkor más hogy legyen? Vagy a kibéküléseden vagy a problémádon ideje lenne javítani. El kell felejteni a tündérmeséket, ha nincs senki akivel elveszíthetnéd a legjobb ezt szakemberre bízni.
dehogyis én lánykét 19 évesen veszítettem el a barátom szintén szûz volt és 19
Nem!! Én ugyan lány vagyok, de én is 20 évesen vesztettem el.
nem kell szégyellned és nem is vagy kevesebb de van olyan lány (inkább a ku*va fajta) aki emiatt kevesebbre tart téged
Nehogy eszedbe jusson ilyen butaság mit kéne ezen szégyelni , mindenkinek eljön az idelye kinek hamarabb kinek késõbb és valakinek soha , inkább annak kéne szégyelni aki 14 elött.Aki pedig ez miatt lenéz az tegyen a világnak egy szívességet és logassa fel magát.
Na figyu! Én csaj vok és pl. engem nem zavarna. Akiket meg zavar azokat hívják k*rváknak. És attól, h vki szûz még normális, sõt: én nem feküdnék le olyannal aki már 14 évesen csinálta, mert az meg tuti megcsal, mert már annyi nõvel volt. Benned legalább meg lehet bízni. Szó-szó normális barátnõd lesz már legalább.

Lányok, szeretne valaki beszélgetni? Hajdú-bihari vagyok, 21 éves.

Írjon privátban aki akar. :)

Legjobb válasz: ne várj sok jelentkezõt napi 100 ilyen kérdés van már 1 ideje F

ne várj sok jelentkezõt napi 100 ilyen kérdés van már 1 ideje F
én pest megyei de ha gondolod, írj :)
Zsáka? :O
A kérdező hozzászólása: Hogy? :)

Az alacsonynak számít ha én 178cm vagyok 21 évesen? Lányok fiúk?

Legjobb válasz: gondolkodj pozitívan, ha esik késõbb ázol el

gondolkodj pozitívan, ha esik késõbb ázol el
Szerintem nem. Én 33éves, és 185cm. 7cm nem sok.
Jah még 40cm min nömöd kell:) )
174 vagyok 24 évesen... de nekem jó ez így
Nem! Legtöbb lánytól így is magasabb vagy, maximum párral egy magas, és tényleg néhány talán magasabb nálad (nem magassarkú cipõ miatt gondoltam). A legtöbb cipõ 2-3 cm-t dob rajtad is, no para!
17 évesen vagyok 173. 17/F
dehogy alacsony:D
Jaj, Frodo, haggyuk mar a folosleges kerdeseket!
fiúban átlagos, bár nem ártana még pár centi

Hány kg-ot lehet fogyni ezzel a 90 napos diétával, ha 167cm, s 68 kg vagyok (21 éves lány)?

Legjobb válasz: 166 cm és 74 kg volt a hugom még 5 hónappal ez elött,most viszont 52 kg,s már vége a fogyózásnak,de a"gyümölcs a reggeli még 1 hónapig tart"!!!!!

166 cm és 74 kg volt a hugom még 5 hónappal ez elött, most viszont 52 kg, s már vége a fogyózásnak, de a"gyümölcs a reggeli még 1 hónapig tart"!!!!!

18-19-21 éves lányok? Szerintetek helyes vagyok? Kérlek, privátot írjatok. Köszönöm

Legjobb válasz: Most 18,19,21 éves lányokkal ismerkednél? Vagy ezen korcsoport önképére vagy kíváncsi? Mert persze a lányok szokták azt gondolni nem szépek meg ilyesmi. Ha azt szeretnéd tudni, hogy akár pasiként, akár lányként helyes vagy-e, akkor azt kell mondjam igen. :) Cuki ez a kiírás. :) De minden ember elsõsorban az amit önmagáról tart. Minden ember egyedi, ettõl fogva az élet csodájának számítanak... ja, én is! :D

Most 18, 19, 21 éves lányokkal ismerkednél? Vagy ezen korcsoport önképére vagy kíváncsi? Mert persze a lányok szokták azt gondolni nem szépek meg ilyesmi. Ha azt szeretnéd tudni, hogy akár pasiként, akár lányként helyes vagy-e, akkor azt kell mondjam igen. :) Cuki ez a kiírás. :) De minden ember elsõsorban az amit önmagáról tart. Minden ember egyedi, ettõl fogva az élet csodájának számítanak... ja, én is! :D
Szegény 20 éves lányok kimaradnak minden jóból:(
ez lehet hogy tök hülye közhelynek számít de a külsõdet akárhogyan is nézel ki, tudod ellensújoni pl.:humorral, kedvességgel stb...., ha pedig egy lány arra azt mondja hogy"kopj le ronda" akkor az egy segg.
Mutasd magad! 21L
küldesz képet? L20 :(
ez elég gáz, hány éves vagy? 16? :\
A kérdező hozzászólása: 17-es, ha meg sem nézed a képet miért írsz ilyet? Amúgy meg 20 leszek, na mindegy, neked is az IQ szinted egy meggy dobozéval hasonló agyalagya!!!!
A kérdező hozzászólása: Egyébként aki képet kért, és ragállt vissza azoknak nagyon köszönöm :)
küldehtsz 17/F
A kérdező hozzászólása: 17F? te miféle fajzat vagy? :D
ké'pet! :)
a 20 eveseket ignoralod? es ha azt mondjak, hogy helytelen vagy?
küldhetsz 21/L
Mutathatsz képet! :)
A kérdező hozzászólása: bocsi elírtam 18-19-20-21 sorry :(
Küldj képet! :) 19/L
nem tudom eldönteni mig nem látok képet.
küldj!
küld 21/L
Helytelen vagy.
mire jó ez olyan szánalmas vagy kérdezõ
küldhetsz. :)
küldheted a képet

21 éves egyetemista lány vagyok és babát szeretnék! A párommal 2, 5 éve járok. Õ 27. Szerintetek korai?

Az utóbbi id?ben egyre többet gondolok a gyerekvállalásra és szeretnék teherbe esni. Úgy érzem mindent meg tudnék adni neki és vállalni tudnám a felel?sséget. Ez a gondolat már nem hagy nyugodni és az eszemmel viszont tudom, hogy 24 körül lenne a legjobb, de úgy érzem nem bírom kivárni... Saját lakásban lakunk a párommal és az anyagiakkal sincs probléma

Legjobb válasz: 21 éves egyetemista lány vagyok, hasonló körülményekkel, mint ti, mi már elkezdtünk próbálkozni :) Ti tudjátok, hogy megértetek-e már rá (mert az anyagi helyzet sokszor csak másodlagos az érzelmi érettség után), mi igen! De ha kicsi kétely is van benned, akkor nem szabad belevágni...

21 éves egyetemista lány vagyok, hasonló körülményekkel, mint ti, mi már elkezdtünk próbálkozni :) Ti tudjátok, hogy megértetek-e már rá (mert az anyagi helyzet sokszor csak másodlagos az érzelmi érettség után), mi igen! De ha kicsi kétely is van benned, akkor nem szabad belevágni...
21 éves egyetemista és dolgozó és 18 hetes kismama:)
A kérdező hozzászólása: :) sok sikert! ti hogy beszéltétek meg?
Köszi! :) Még tavasszal elkapott a babaláz, állandóan babás oldalakat néztem, meg blogokat olvastam, szóval volt egy ilyen bekattanás. Ezt egy idõ után nem lehetett nem észrevenni :) Ezért leültünk a párommal, osztottunk-szoroztunk mink van, mink nincs, miben gátolna a baba stb. Májusig adott nekem idõt, hogy megnézze, nem csak pillanatnyi elmeállapot "ilyen fiatalon". Az érzés csak erõsödött, és õ is hasonlóan érzett, szóval májusban abbahagytam a tablettát, és elkezdtünk próbálkozni. Sajnos a ciklusomat úgy felborította a hormon, hogy teljesen összezavarodott, és csak mostanában kezd helyrejönni :( De reménykedünk, hátha most sikerült :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod, nagyon sokat segítettél :)
Szia Én is 21éves vagyok és ez a 3.próbálkozós hónap... Sok szerencsét!
hello én 20 éves egyetemista vagyok idén végzek. Én se tudom kiverni a fejembõl a baba dolgot, folyton ezen jár az agyam olvasom a fórumokat blogokat egész nap :D mi is saját lakásban élünk a párommal nekem még nincs munkám csak suli után lesz. 1 éve élünk együtt.

Van egy 21 és egy 24 éves gyermekem. A 21 éves fiam autista. Tudomásom szerint családi pótlékot és járadékot is kap utána a volt feleségem. A 24 éves lányom főiskolára jár. Technikusi végzettsége van neki. Rokontartásra kötelezhető vagyok?

Amikor elváltam a feleségemt?l én a gyerekekre való tekintettel (egy nem nagy érték? autó kivételével) otthagytam mindent, hogy a családi házat ne kelljen eladni. Úgy állapodtunk meg, hogy én nem fizetek emiatt gyerektartást. Nekem azóta sincsen saját ingatlanom. A mostani feleségemmel még 10 évig fizetjük az elég magas hiteltörlesztésünket a lakásra. A hiteltartozásunkat levonva a fizetésünkb?l létminimum alatt élünk. Ha rokontartásra kötelezhet? vagyok, akkor milyen összegben? Ilyen esetben számít-e, hogy sok a hitelünk vagy csak a nettó jövedelem számít?

Legjobb válasz: ha vita lesz, vagy per, akkor az is számít amit otthagytál, bár jog szerint igényt tarthattál volna rá én még autót sem hoztam el, csak pár ruhámat ... régen volt, és sosem volt vita köztünk az anyagiakról, utólag sem

ha vita lesz, vagy per, akkor az is számít amit otthagytál, bár jog szerint igényt tarthattál volna rá én még autót sem hoztam el, csak pár ruhámat ... régen volt, és sosem volt vita köztünk az anyagiakról, utólag sem
Nehéz kérdés, de szerintem a gyerektartás meg a rokontartás két különbözõ tényállás, tehát ha az egyikkel kapcsolatban volt egyezség, az nem vonatkozik a másikra. Ráadásul a gyerektartást a feleséged kapja, hogy a gyerekekre költse, a rokontartást meg az autista fiad kapja, akinek a nevében a feleséged jár el, ha nem cselekvõképes. Amúgy õk hogy állnak anyagilag? Mi van ha õk is éheznek?
Akkor vagy kötelezhetõ rokontartásra, ha az a te, és a családod megélhetését nem veszélyezteti.
"Akkor vagy kötelezhetõ rokontartásra, ha az a te, és a családod megélhetését nem veszélyezteti." Ezt írtam. Köszönöm, hogy az egyetlen jogilag helytálló, tárgyilagos választ lepontoztátok. Szavazzátok le ezt is...
OFF Tudtommal a magyar jogban nincs olyan, hogy gyermek tartasdijrol valo lemondás, leginkabb azért, mer az a gyermek mindennapos el tartását szolgálja es abból, hogy van egy ingatlan pl. nehéz kenyere venni....
Utolsó én megegyezek a feleségemmel 30 ezer gyerektartásba és, hogy õ 30. ezret utal lakás kifizetésre már meg is van oldva a lemondás. Persze az nincs belefoglalva, de ha ugyan annyi az összeg akkor semmi sem jön megy. Vannak kiskorú gyermekeid? A rokontartást már nem kell a saját károdra is fizetned. Látogatod õket, mert ha õk nem akarják akkor érdemtelenségre hivatkozva megszüntethetõ.
Ja és maximum 25. éves korig kérhetõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!