Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok szűz. Hogy (198 db)

Az ismeroseim gaznak tartjak hogy 12 evesen (lany vagyok) szuz vagyok nem csokoloztam es nem sminkelem agyon magamat. Ugye nem csak en vagyok ugy vele hogy egyaltalan nem gaz?

Legjobb válasz: Természetesen NEM gáz. Így helyes. Az ismerõseid az osztálytársaid bizonyára. Õk is csak menõnek akarnak látszani, de valójában nem is Olyanok.

Természetesen NEM gáz. Így helyes. Az ismerõseid az osztálytársaid bizonyára. Õk is csak menõnek akarnak látszani, de valójában nem is Olyanok.
Ez így normális és ne is akarj tenni ellene.
A kérdező hozzászólása: És kedves utolsó: köszi és egyébként eszemben sincs változtatni ezeken a dolgokon egy jó pár évig és nem is nagyon érdekel amiket mondanak mert az én baráti körömben inkább azokat szidjuk meg cikizzük akik ezeket csinálták...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :) és egyébként én ezt el is mondtam azoknak a lányoknak hogy SZÁNALOM amit csinálna/csináltak és #9: amiket felsoroltál a disney csatornáról én is nagyon szeretem+ a hannah montana régebbi részeit :D
Gáznak tartják ha 12 évesen szûz vagy? Úristen! Ide süllyedt a világ? Annak idején 12 évesen még GIJOE-ztam meg legoztam, azt sem tudtam mi az a szex, és azt hittem a fütyim csak pisilésre való. TE gondolkodsz helyesen! Neked van igazad, mert nem gáz. Sõt inkább az a becsülendõ ahogy Te gondolkodsz. Nehogy mások miatt változtass bármin is! Arra készülj fel, hogy késõbb is fognak jönni majd ilyen "emberek" akik ezt-meg azt gáznak tartják. A lényeg, hogy Te maradj meg a saját elhatározásod mellett! Azt csináld amit szeretnél, ne azt amit mások elvárnak tõled. Soha nem hallgass az ilyenekre.
Kedves Kérdezõ! Az gáz, ahogy az ismerõseid gondolkoznak. Ha így folytatjuk, 5-10 év múlva megérjük, hogy a nagycsoportos óvodásokat kell megnyugtatnunk afelõl, hogy nem gáz, hogy még szûzek! :-))) Én 21 évesen sem éreztem gáznak, és utólag is úgy gondolom, hogy tökéletes volt annyi idõsen, felnõtt nõként megélni az elsõ szeretkezés csodáját, teljes érzelmi biztonságban, egy olyan férfival, akit nem csak nagyon szerettem, de akiben tökéletesen meg is bíztam. Biztos vagyok benne, hogy a nõk többsége sokkal korábban érett már erre testileg-lelkileg, és korábban eljön számára az a szerelem, amiben ugyanezt megélheti. De kizártnak tartom, hogy ez 12 éves kor körül így legyen. Szerintem ezt Te is tudod és érzed. Minden jót Neked!
szerintem sem gáz :D nekem se volt még barátom nem is csokoloztam még és ha azt mondom a barátaimnak hogy még 1 évig biztos nem akarok barátot akkor már furcsán néznek rám . de az egyik barátnömnek vagy 6 pasija volt , sõt némelyikkel 4* 5* is járt ..inkább ez a gáz .A disney mesékkel sincs baj én kedvencem a varázslók a waverly helybõl , de a violettát is szeretem pedig 2 hét mulva leszek 14 éves .Bár én kinézetre sminkelem magam (nem nagyon) meg magastalpukba járok de ez illik a stilusomhoz , de nem baj ha nem sminkel ráér még bõven :)
2 dolog: 1: miért nem alszol még? :) 2: ez komoly?!? Az "én idõmben" még az is szégyellte magát aki házasság elõtt elvesztette, nem hogy 12 évesen! Szívem szerint odamennék és a szüeivel együtt megverném mindet! Úristen, hová fajul ez a világ? ( Az én idõm kb. 15-20 évet jelent, nem 1-2 évszázadot )
A kérdező hozzászólása: En ezt egyaltalan nem erzem gaznak. Sot... Szerintem az a gaz hogyha 12 eves lanyokkal ez vagy ezek megtortennek....
Ha te is gáznak érzed akkor gond van veled!!!
A kérdező hozzászólása: *valaszokat
A kérdező hozzászólása: Koszi a gyors valaszt! :) egyebkent nem osztalytarsak hanem evfolyamtarsak es az o osztalyukba szinte csak ilyen lanyok jarnak... szoval az o osztalyuk az ugynevezett 'csitriosztaly'. Es itt meg finoman fogalmaztam... De szerintem is ez a normalis dolog. Es ha gaz ha nem en meg a mai napig nagyon szeretem a Disney meseket is! :D
Dehogy gáz feltéve ha Pierre Woodman benne van az ismerõslistába. Õ másképp láthat bizonyos dolgokat :D
Elsõnek igaza van! Nincsen semmi gond. Szerintem amúgy nem az a menõ, aki elõször szétteszi a lábát, hanem aki megfontoltan és éretten cselekszik! A többi szánalmas gyökér.
Ez abszolút nem gáz! Amúgy ez így lenne a normális mindenkinél, hidd el. TE nem vagy gáz, ebben legyél biztos. De amúgy bõven ráérsz még néhány évet. Általánosban az én összes lány osztálytársam sminkelte magát, és volt, akinek hetedikben már 16 éves barátja volt...hiába, ez van ma, de tehetünk ellene, mert TE is lehetsz más, mint a többiek! ;)

20 eves lany vagyok szuz es a baratom farka 22 cm. Mit csinaljak? Azt akarom hogy ő legyen az elso nekem 4 eve vagyunk egyutt.

en attol felek h nekem fajni fog mert nagy 22 cm es 7cm vastag. eddig volt kozottunk petting, ki elegitettem szajjal, meg ujjazot de nem rakta be nagyon az ujjat, es egyszer ki probaltuk h a farka fejet rakta be nagyon jo volt kezdtem jobban nedvesedni es el melegedni...... feljek vagy nem ez itt a kerdes

Legjobb válasz: A petting során ne csak Te elégítsd ki õt kézzel, szájjal, hanem nagyon fontos, hogy õ is tegye Neked ugyanezt!!! Ha már van vele orgazmusod így, akkor jobban oldódnak a gátlásaid, és a behatolásos szex is jobban fog menni, akármekkora a farka. Mert ha már egyszer (többször) örömet okozott Neked, (még) közelebb fogod érezni magadhoz, és jobban fogsz bízni benne. Az nem jó, ha csak a behatoláskor kezdesz el jobban nedvesedni és "melegedni" (?) - az kell, hogy annyira fel légy izgatva, hogy már "lucskos" légy, és ehhez bizony a barátodnak is elmélyülten kell foglalkozni a cicáddal, amikor az aktusra készültök, akkor is elõjátékként.

Szerintem nem kell azért osztani a Kérdezõt, mert 4 évet várt. Nem szexel mindenki az elsõ héten, ne írjuk már elõ mi az optimális várakozási idõ! MOndom ezt úgy, hogy én 3-4 hetet, egy hónapot szoktam várni. de mindenki csinálja olyan tempóban, ahogy neki jó! Sok sikert Nektek!
A petting során ne csak Te elégítsd ki õt kézzel, szájjal, hanem nagyon fontos, hogy õ is tegye Neked ugyanezt!!! Ha már van vele orgazmusod így, akkor jobban oldódnak a gátlásaid, és a behatolásos szex is jobban fog menni, akármekkora a farka. Mert ha már egyszer (többször) örömet okozott Neked, (még) közelebb fogod érezni magadhoz, és jobban fogsz bízni benne. Az nem jó, ha csak a behatoláskor kezdesz el jobban nedvesedni és "melegedni" (?) - az kell, hogy annyira fel légy izgatva, hogy már "lucskos" légy, és ehhez bizony a barátodnak is elmélyülten kell foglalkozni a cicáddal, amikor az aktusra készültök, akkor is elõjátékként.
Heló! Te figyi, 22 cm hosszú, és 7 cm kerületû, vagy átmérõjû, mer' az nem mindegy. Ha elõbbi, akkor nincs gond, az ujj vastagság, ha utóbbi, akkor készülj, hosszútávon nagyon jó lesz neked :) ha tudja majd használni...!
Miért kell méregetni? Ezt nem értem. Fogtatok egy mérõszalagot és lemértétek? Szerintem ez gáz......
Ha a makk behatolt már, és jó volt, szerintem nem lesz gáz. Alapos elõjáték után, óvatosan csináljátok. De semmi esetre se félj, mert akkor csak arra koncentrálsz, hogy jaj-most-mi-lesz...inkább várjatok még egy kicsit, amíg ez elmúlik. Szóval ne félj, add át magad a gyönyörnek!
Valamit nagyon tudhatsz, ha 4 év után veled van a pasi és még szûz vagy... a mai pasik nem ilyenek... én sem lennék ilyen, de hát nagyon szerethetitek egymást.. jah és az egész lényege azt, hogy a pettign során megfeleloen tágitson ki és eloszor gyengéd és majd csak utána legyen olyan kis vadóc a szex..:)
Ha félsz, az mit javít a helyzeteden? Felejtsd már el a hülye legendákat, nem igaz, ezzel csak az anyák ijesztgetik a lányokat, hogy ne feküdjenek le senkivel. A te esetedben ez elég jól sikerült, ha 20 évesen 4 éves kapcsolat után még szûz vagy :D
Hát nem tudom, jól-e értettem 7cm vastag!!??? Szerintem valamit el mértetek mert ez vagy lehetetlen vagy valami nincs a pasival rendben és ezért van veled mert másnak nem kell ekkora "szerszámmal"!!! Ha már be rakta a "farka fejét" akkor az már nagyobb mint maga a "farok"!! Sok kitartást és sikert!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon turelmes tud lenni velem szemben. 23 eves most. keveset veszekedunk mindig meg ert en is megertem ot igy mukodik hosszu tavon de azt nem ertem h birta ki h mellettem legyen es en ne adjam be a derekamat elottem meg volt ket csajjal azokal is turelmes volt csak tobb volt a szex mint velem. egyszer azt mondta h bennem meg kapott mindent ami neki kell es tud varni velem ameddig csak akarom. De azert meg jegyzem h ma estig kellett varjon megtortent es nagyon szupi volt 3 oran at tartott az egesz minden A-tol Z-ig NAGYON ORVENDEK Koszonom a segitsegetek :D:D:D:D:D
Hûha! Örülök!
Csak gratulálni tudunk...!
hajrá, ifjúság !!!!
Te dolgod, akkor csinálod, amikor jólesik.
hát részedrõl nem gáz, de a barátod sem feküdt le szerinted senkivel?
A te korodban még elfogadható, bár kicsit határeset. Valóban szerelmes vagy abba a fiúba?
Ha nem vagy még kész akkor nem kell még ahogy te jonak látod.
az elsõnek igaza van abban, hogy a szex az kell. de csak akkor, ha már késznek érzed magad rá
azért én csak leszögezném h nem mindenki tud annyira hûséges maradni h ennyi ideig bírja csak akkor majd ne legyél elkenõdve ha más után néz v nézett ez nagyon sok idõ ha kivárja még kínok kinjával akkor le a kalappal a becsületes elõtt
Nem gáz, mert fiatal vagy, de igazság szerint elgondolkodtató, hogy miért nem vágysz rá. Talán nem õ az igazi.
Hát, ha a pasid nem bánja... bár elõbb-utóbb biztos akar majd veled lenni. Egyébként én közel 1 évig nem feküdtem le az akkori pasimmal. Hát kinek hogy...
hát egy kapcsolat nem kapcsolat szex nélkül ... nem vagyok perverz, de azért ha csak néha-néha, de lehetne.
Egy közel 18 éves lányban tombolnak a hormonok, ha három év alatt nem épült ki olyan bizalom a szerelmed iránt, hogy lefeküdj vele ez már veszett ügy. Aszexuális vagy vallásos vagy.
A kérdező hozzászólása: Teljes mértékben bízok benne!És szeretem, imádom! De nem szeretném még... Nem vagyok vallásos..
kérd meg hogy mondjon neked szépeket, nagyon sokat. hátha a bóktól fellángolnak az érzelmek és a vágyak. vagy esetleg csókolózzatok valamilyen szex pózban, hátha megkívánod hogy belédhatoljon és a magáévá tegyen.
Nekem fura ez a felfogás, de ha te így szeretnéd, a barátodnak is meg kellene értenie, ha szeret.
Dícséretre méltó, hogy ilyen a Te, és a barátod gondolkodásmódja. Kívánom, hogy még nagyon sokáig tartson ki a kapcsolatotok! Nekem még nem volt barátnõm. Valószínû, hogy olyan 28-30 éves koromig nem is lesz. És örülök neki. 20 éves fiú vagyok. Ajánlom ezt a kitûnõ számot/bandát ;) http://www.youtube.com/watch?v=iYLXlEt76E0
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket! Utolsó neked meg különösen! :) Kívánom hogy összejöjjön neked is! :)
Köszönöm! :)
LOOOOLL a Pasid vagy meg csal vagy pancser h kibirja melleted-.- 3 ev alatt nem tudott emgfektetni?-.- de nagy pancser lehet..:// vagy megcsal.:D en ezt tennem:D vigyazz mert barmikor szakithat veled:D
Kedves 20:38! Te pontosan azért csinálnád ezt mert egy hatalmas nagy nyomorék vagy!:) Nagyon sajnálom, hogy az életed során nem találtál még egy olyan becsületes lányt, akire érdemes várni.
miert?:D a mai vilagban a 14-15 evesek tobb faszt fognak mint evo eszkozt:)
20:38 öcsém ekkorát hát ez nagy.Énis 2 évig vártam rá és nem bírtam megfektetni.Ekkora hülyét pancser vagyok mert a csaj még nem áll készen?Hallod pchihológust ajánlok neked.Az én hibám lenne hogy nem áll rá készen?Ja bocs, én kérek elnézést.
A kérdező hozzászólása: 20:38 hány éves vagy? :) mert ezzel a felfogásoddal nagyon gáz vagy, kb egy 2 éves gyerek is okosabban gondolkozik.. lehet te pancser vagy, az én párom NEM az!
Szerintem ha nagyon szerelmes vagy belé meg õ is nagyon szeret akkor már rééég nyomult volna!!! Én még szûz vok de nálam már bepróbálkoztam csak nem szerettem a pasit mert nyálas volt...
Ezt nem tudni kell, hanem érezni, jön magától ha egy férfi izgat:D Szóval még semmi nem volt köztetek? Nem hiszem, hogy egy egészséges 20 éves férfi ezt kibírná...
A kérdező hozzászólása: 20 éves múlt a barátom...Igazából nem tudom mit érzek ilyenkor...mivel még nem tudom mit kell érezni, csak annyit tudok, hogy nem szeretnék lefeküdni vele még...
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat! Nem feküdt le senkivel, ez biztos!!!
nem kívánod a barátod 3 év után? :O vagy nem vonzódsz hozzá, vagy hatalmas gátlásaid vannak, vagy aszexuális vagy. Nem akarok beszólni vagy ilyesmi, de ez furcsa nagyon
A kérdező hozzászólása: Igen biztos, hogy szerelmes vagyok belé! Õ az elsõ barátom/kapcsolatom, mindenben Õ az elsõ nekem! De úgy érzem nem állok készen erre a komoly dologra, de nem tudom miért!
én sajna 76%-os félrenézést érzek
A kérdező hozzászólása: Nem ment félre, ez 101% :)
én 1év múlva feküdtem le a párommal.Ugyan úgy szûz voltam, de a pasim is.Ezért bírtuk mind a ketten.De ha a barátod volt már valakivel, nem tuti hogy hûségesen várja míg vele leszel.Talán nem õ az igazi ha nem érzed a vibrálást köztetek hogy megtörténnyen.
A kérdező hozzászólása: De érzem, hiszen nekem is vannak érzéseim, csak nem vagyok felkészülve rá.És nem tudom, hogy mikor leszek kész erre!
Hát ez furcsa én az elsõ elõtt nagyon kívántam a barátomat és sokszor volt olyan helyzet hogy megtörténhetett volna ha rajtam múlik de õ megõrizte a hidegvérét és utólag nagyon hálás vagyok neki érte, hogy nem siettük el, de egy év elteltével már idejét éreztük mindketten annak, hogy megtörténjen... Egyébként a barátod akarja?
A kérdező hozzászólása: Hát.. szeretné, de azt mondta hogy várni fog rám és amikor késznek érzem magam akkor majd megtörténhet!
Hány éves a barátod? Ha nem érzed magad késznek, NE feküdj le vele, semmi értelme. Viszont tényleg elgondolkodtató, nem érzel szexuális vonzalmat egyeltalán?!
Dehogy gáz! Ritka kincs az ilyen lány mint Te, aki nem adja könnyen magát! Maximális tiszteletet érdemelsz, és a barátod is, ha tud Rád várni!
Én azon a véleményen vagyok, hogyha ennyi idõn keresztül nem kívánod szexuálisán annyira, hogy megtörténjen, akkor ott valami baj van... De ez csak saját vélemény és tapasztalat.:)
Ne mondd már, hogy nem érzel õrjítõ vágyat miközben csókolgatjátok egymást, vagy pettingeltek, hogy beléd hatoljanak? :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon szerelmes vagyok belé és õ is belém! :)
Nincs, elõbb párt kell találnod, ez a helyes sorrend.
szerintem addig amíg nincs barátod akit szeretsz addig nincs ezzel gond!
Ha nem vagy depressziós és nincs semmi lelki gondod, akkor teljesen rendben vagy.
Még idegen neked a dolog. Ha szûz is vagy, gondolom eddig senkivel nem volt még intimebb kapcsolatod. Ha lesz barátod akit szeretsz vágyni fogsz rá :D
Szerintem semmi gond nincs veled, ha csak nem vagy extrém módon elhízott, mely esetben a nemi vágy csökkenése természetes, ez esetben le kéne fogynod :) 20F
A kérdező hozzászólása: , , Ritka az ilyen lány manapság :P 18/F" - Hát nem tudom, ennek örüljek-e..:/
Szerintem nem tudod, hogy mi az amit akarsz vagy nem akarsz valójában, mert még nem is próbáltad.
Ritka az ilyen lány manapság :P 18/F
A kérdező hozzászólása: [Nem, nem voltam szexuálisan bántalmazva, ha valaki erre gyanakodna] Persze, párral együtt gondoltam... De legtöbb velem egykorú emberben van valami vágy a szeretkezésre.. Én valahogy úgy érzem, párkapcsolatban is meglennék nélküle.. Ennyire éretlen lennék?:O
A kérdező hozzászólása: 168 cm/60 kg, úgyhogy elhízva nem vagyok =)

12 éves lány vagyok (szüz) eddig mindig betétet használtam. Ki szeretném próbálni a tampont is de nem tudom hogy kell felrakni?

(részleted leírást kérnék)

Legjobb válasz: Megveszed a tampont, és ott van benne a részletes leírás, ennyi.

Megveszed a tampont, és ott van benne a részletes leírás, ennyi.
Én 16 voltam és szûz mikor kipróbáltam, nekem átszakadt a szûzhártám, késõbb amikor szexuális életet éltem már úgymond nem volt probléma, hogy mikor fogok vérzeni, ha valami történik odalent. Viszont én nem ajánlanám még ennyi idõsen, egyáltalán nem kellemes, sõt az elején feszítõ érzés, nem bírtam elviselni magamban. Ha mindenképpn szeretnél tamponozni szólok elõre, hogy, ha vékony a szûzhártyád és érzékeny vagy alul, szóval könnyen felfázol, stb, akkor a baktériumokat sokkal hamarabb össze fogod szedni tamponozás után, mivel már nem lesz ott az a kis hártya ami "átszûrje" a vízben található cuccokat. Jah, és mivel még szûz vagy, ezért a legkisebb méretet vedd meg, és, ha megtalik, kb 2-szeresére fog menõni, és nagyon figyelj a zsinórra. Pluszban nem ártana elbeszélgetned anyukáddal errõl.
Helo. Csatlakozom az elõzõekhez, mert én felnõtt vagyok, és nekem sem kényelmes, tehát ez elõfordulhat, hogy valakinek nem kényelmes még felnõttként sem, és evvel kapcsolatos tapasztalatokkal könnyebb szembesülni és bánni felnõttként mint kislányként. Nem jó, ha ilyen zsenge, ártatlan korban efféle kellemetlenségekkel találkozik a nemi szervével kapcsolatosan - ami tamponhasználatnál elõfordulhat. Pl. amikor megtelik, feszítheti a szûzhártyát (nekem erõs vérzésem van, nekem nem kétszeresére, hanem fütyivastagságúra is vastagszik), és akkor jobb, ha az ember idõsebb, vagy tágabb már a szûzhártyája (ami nemi élet mellett is megmaradhat kitágulva), stb.
Minden tampon dobozában van használati útmutató, olyan szájbarágós, hogy pár hónap múlva már a könyöködön jön ki :D De szerintem se használj még 12 évesen, vagy ha mindenképp akarsz, akkor mini tampont használj!
Tampont csak akkor használj, ha nagyon nagyon muszáj, pl. strand, vagy intenzív mozgás miatt. Amikor nem menstruálsz, nyúlj fel a puncidba, hogy kitapasztald, hogy milyen a hüvelyed, és ha kell, akkor hogyan és meddig kell dugni a tampont. Ha ez már jól megy, akkor ha menstruálsz éppen akkor ha strandra mész, akkor nyugodtan próbálhatod a tampont.
http://www.obtampon.hu/teen?how_to_use_tampon=true Itt mindent leír pontosan. Még csak annyit tennék hozzá, hogy eltávolításnál kellemetlen lesz, mivel a szûzhártyádba beleakad a tampon. Ezen a részen ha óvatosan áthúzod, akkor már kint is van. Nem olyan nagy cucc az egész. Elsõre mindenképpen ob mini-t használj! Egyébként meg a tampon dobozában is van egy pontos útmutató, hogy hogyan kell felhelyezni a tampont. UI: remélem azt tudod, hogy 6 óránál többet semmiképpen nem lehet benned tampon.

Szűz lány vagyok, létezik, hogy annyira hozzá szokjak az önkielégítéshez, hogy később majd a barátom ne tudjon kielégíteni?

Sokat olvastam ezzel kapcsolatban. Mindenhol mást írnak. Naiv dolog azt hinnem, hogy egy fiútól annyi mást fogok kapni és sokkal jobb lesz, mint egyedül?

Legjobb válasz: Sajna van rá esély. Én is anno azt hittem, hogy ha fiúval leszek, az minden korábbi érzést felül fog múlni. Hát nem így történt. :) Ezt tanulni kell.

Sajna van rá esély. Én is anno azt hittem, hogy ha fiúval leszek, az minden korábbi érzést felül fog múlni. Hát nem így történt. :) Ezt tanulni kell.
Az önkielégítés fontos része annak, hogy megismerd magad, tudd, mire hogy reagál a szervezeted, és ez jó és kell is! De , ha sokat maszturbálsz, logikus, hogy a szervezeted megszokja azt a fajta ingerlést, és ezt más formában fogod megkapni a párodtól majd. De ettõl még lehet orgazmusod szex közben is, de adj idõt magadnak, egymásnak, hogy megszokjátok egymást, hogy tudjátok kinek mi jó , és a szervezeted is megszokja a másfajta ingerlést. Lehet, elsõre is összejön, de ez ritka. ha ingerled te, v agy párod a csiklódat szex közben, nagyobb az esélyed az orgazmusra.-)
Az önkielégítésed valószínû, hogy csiklói, az is orgazmust ad. Ha hüvelyi önkielégítést csinálnál (persze szûz vagy, így nem hiszem, hogy azt tennéd) akkor is van orgazmus. Ha olyan srácot találsz, aki nem elég figyelmes veled és nem izgat fel eléggé a csiklódon, akkor igencsak csalódni fogsz, mert nem bizti, hogy elsõre lesz hüvelyi orgazmusod is.
Hát ez egy jó kérdés, az én esetemben így történt, ha egyedül voltam akkor minden oké volt, de mikor a barátom próbált meg eljuttatni az nem ment.Leálltam az önkielégítéssel és minden rendbe jött.Nem értem, de valahogy arra álltam át, hogy jobb ha õ csinálja, miután én már nem tettem.Persze azért nagyon ritkán nosztalgiázok egyet, amikor hetekig nem találkozok vele, de az egy már más téma, mert régen naponta csináltam még akkor is ha mondjuk aznap voltam vele.De ez persze egyén és pasifüggõ, lehet a pasim hibája is volt, bár közben barátot is váltottam ez is közre játszhatott.Lehet valakinek hihetetlenül hangzik, de ilyen is van.
A kérdező hozzászólása: Akkor... tényleg naivan állok hozzá a kérdéshez. Mármint nem várom, hogy elsõre is sikerüljön majd és hogy "tökéletes" legyen... csak tényleg mindenki mást mond és sokszor jut ez eszembe. Ha majd odaig jutok egyszer - kiderül, hogy megy-e "párban" is.
azért 5 évesen elöfordul a merevedés(bár ez nem "tudatos"). de sztem is hazudik...
óvodába?mégis hogyan?a lányt nem tudta úgy felizgatni, hogy nedves legyen és õ se lehetett.jézusom.5 évesekrõl beszélünk.õk még csak azt se ismerik, hogy mi az, hogy felizgulni és a nemiszervüket csak pisilésre használják.
hacsak nem "kisebbségi" az illetõ, 5 évesen nem állt fel neki, úgyhogy senkinek nem is rakta be lankadt pénisszel nem lehet szûzességet elveszíteni, (kivéve ha pasi erõszakolja meg)
Lehet, hogy nem szûz, de az az óvodai sztori, az kamu. Máskor, jóval késõbb veszíthette el, ha egyáltalán elvesztette.
Ez hülyeség.
Ugyan már! Öt évesen az ember azt sem tudja hogy az micsoda! Én sem tudtam.
Hány éves vagy?
Sziasztok! Nem vagyok cigó, de 5 évesen, már pornógyüjteményem volt. Lehet sajnos, de elég korán rájöttem az összefüggésekre... Esküszöm! 27/f
A kérdező hozzászólása: Mármint pontosan mi?
A kérdező hozzászólása: õ 19 én 1 híján 20

Honnan tudja egy férfi, hogy szűz e vagy szűz volt e a lány?

Legjobb válasz: Elõzõ válaszolónak! Nem biztos, hogy minden lány vérzik. Sok dolog van a szexen kívül ami elszakíthatja a szûzhártyát (pl: lovaglás, torna) aminek az átszakadása viszont nem jelenti azt hogy nem szûz az illetõ lány. Ezért nem minden esetben fog vérezni. Kérdésre a válasz: Beszélgetéssel! :)

Elõzõ válaszolónak! Nem biztos, hogy minden lány vérzik. Sok dolog van a szexen kívül ami elszakíthatja a szûzhártyát (pl: lovaglás, torna) aminek az átszakadása viszont nem jelenti azt hogy nem szûz az illetõ lány. Ezért nem minden esetben fog vérezni. Kérdésre a válasz: Beszélgetéssel! :)
3dik valaszolo ez nem igaz h ha verzik ak szuz volt es ha nem meg ako nem szuz......mert pl nekem mikor volt az elso en nem vereztem, szoval ez igy nem lehet megallapitani
mondjuk kérdezd meg tõle..
JÓ SZÜK A PI.ÁJA
miért számít ez? 18 alatt sztem nem lényeg
berakja a péniszét és ha vérzik szûz ha nem akk nem
énsem véreztem az elsõnél ugyhogy ez nem igaz.de mondjuk olyankor szûkebb még sokszor a hüvely ugyhogy pl innen.meg kérdezd meg tõlle nemlesz miért hazudjon.
viselkedésbõl is ált le lehet szûrni, bár azt meg lehet játszani egy szûz lány ált kevésbé tudja mit csináljon, idegesebb, még valsz lehet látni, hogy fél meg az elsõ alkalom ált fáj nekik (nem mindig), és ha a pasi figyel, azt észreveheti rajta

Az a bajom, hogy már 18 vagyok és szűz. Volna egy lány vagy kettő, akivel lefeküdhetnék de nem merek. Nem, tudom mit csináljak éles helyzetben. Mit tegyek? Mit mondjak?

Legjobb válasz: Nem szamit ha 18 eves vagy es szuz.S akkor mi van?A szuzessegvesztes nem kotelezo,es trend,csak a mai fiatalok csinalnak azt belole.Majd eljon amikor lesz egy komoly kapcsolatod es szeretni fogod azt akivel vagy,es erezni fogod akkor hogy leakarsz vele fekudni...addig csak kivancsisag az egesz. (egy 18eves lany)

Nem szamit ha 18 eves vagy es szuz.S akkor mi van?A szuzessegvesztes nem kotelezo, es trend, csak a mai fiatalok csinalnak azt belole.Majd eljon amikor lesz egy komoly kapcsolatod es szeretni fogod azt akivel vagy, es erezni fogod akkor hogy leakarsz vele fekudni...addig csak kivancsisag az egesz. (egy 18eves lany)
Nem maradtál le semmirõl.Majd ha lesznek érzelmeid a lány iránt, nem fog gondot okozni.De azt hiszem nem a lefekvéssel kell kezdeni, hanem szerelmi játékokkal, a másik testének megismerésével. Az elõzõ hozzászólónak üzenem, hogy helyesírásszakértõk az MTA honlapját látogassák.:-))
23 voltam az elsõnél. Ku®vákkal, [email protected] ne foglalkozz.
Tanulj meg írni (vagy lehet beszélni is). "Áles" "helyzetbe" sokat segít...
Igaza van az elsõ és a harmadik hozzászólónak is, ha majd eljön a nagy szerel, akkor felfedezitek egymás testét, és jön majd a szex is, mert akarni fogod a lányt, kívánni!ne olyan lánnyal csináld aki csak kéznél van, de nem szereted és nem szeret viszont!Akkor egy szex, és kész.Ha másnap is jólesne, akkor is kéznél lesz???
Amennyiben jól értem nem attól félsz hogy elveszted a szüzességed, hanem attól hogy mit csináljál konkrétan. Tehát ha akarod a dolgot veszettül, csak nem mered megtenni a szükséges lépést... A válasz sokkal egyszerûbb mint hinnéd. Ha veled van, minden bizonnyal Õ is akarja. Legyél bátrabb, és ne akarj többet mint ami jól esik. De tényleg ne!!! :) Elsõre egy érintés egy kézfogás is elég. Az a szikra... Késõbb bátrabb leszel. Simán lehet hogy tovább is léptek annál mint amirõl most azt hitted hogy nem fogod merni. Ez esetben azért óvszerrel rendelkezz :) ... Sokkal egyszerûbb átlépni ezt mint gondolnád. Annyiból azért egyetértek az elõttem szólókkal, hogy ez csak ebben a formában rövidke kaland lesz valószinüleg, de ki tudja lehet hogy tévedtünk, és hosszútávú. Szóval azt nem javaslom hogy csak várj a sültgalambra...

21 éves fiú vagyok szűz. Az gáz hogy én jobban vágyom arra hogy egy lány szeressen engem mint a szexre?

Velem egykorú szűz fiúk a szexre vágynak jobban, én viszont inkább a szerelemre, vágyom a szexre is de a szerelemre joban. Ez mér van? Am nem vagyok egy érzelgős tipus!

Legjobb válasz: Hát én 23 vagyok. Mondjuk, hogy szûz, bár nem teljesen igaz de annak tekintem magam. Volt már barátnõm de végülis nem szexeltünk, nem is volt petting. Mindegy. A lényeg az, hogy minden nap érzem szinte, hogy hiányzik egy ember akiben feltétel nélkül megbízhatok és aki bízik bennem. Egy lány, akit megölelhetek és akinek jólesik a gyengédség, a szeretet és az, ha törõdnek vele. Egy olyan lány, aki a mosolyával tesz boldoggá igazán. Hát nehéz ezt elmondani, de nekem sem a szex hiányzik hanem egy valódi érzõ lány, aki képes szeretetet adni is és kapni. Annyira furának érzem, hogy ilyet le kell írni. Szerintem beteg ez a világ mert tényleg a kapcsolatok nagy része valamiféle kényszer és sok a veszekedés, sírás, szakítás. Sokan nem látják be, de valamilyen érdekbõl vannak inkább együtt a másikkal. Fõleg a fiúkra jellemzõ ez, hogy mondják-mondják de nem is szeretik a lányt csak addig kell míg nem találnak újat. Persze nem kizárólag rájuk korlátozódik mert a lányok között is sok az, aki a pénzért vagy csak a jó testért, jó arcért van együtt egy fiúval, közben ki nem állhatja csak legyen kivel mutatkozni. Nem jó ez. Néha arra gondolok, hogy jobb lenne elköltözni valami olyan helyre ami távol van a civilizációtól és nem látnám ezt. Már akkor is sokkal jobb lenne, de igazából szeretnék példát mutatni, ha egyszer lesz kivel, hogy máshogy is lehet. Mert lehet egy embert igazán szeretni. Szívbõl és õszintén. Ezt most leírtam. Így is gondolom.

Hát én 23 vagyok. Mondjuk, hogy szûz, bár nem teljesen igaz de annak tekintem magam. Volt már barátnõm de végülis nem szexeltünk, nem is volt petting. Mindegy. A lényeg az, hogy minden nap érzem szinte, hogy hiányzik egy ember akiben feltétel nélkül megbízhatok és aki bízik bennem. Egy lány, akit megölelhetek és akinek jólesik a gyengédség, a szeretet és az, ha törõdnek vele. Egy olyan lány, aki a mosolyával tesz boldoggá igazán. Hát nehéz ezt elmondani, de nekem sem a szex hiányzik hanem egy valódi érzõ lány, aki képes szeretetet adni is és kapni. Annyira furának érzem, hogy ilyet le kell írni. Szerintem beteg ez a világ mert tényleg a kapcsolatok nagy része valamiféle kényszer és sok a veszekedés, sírás, szakítás. Sokan nem látják be, de valamilyen érdekbõl vannak inkább együtt a másikkal. Fõleg a fiúkra jellemzõ ez, hogy mondják-mondják de nem is szeretik a lányt csak addig kell míg nem találnak újat. Persze nem kizárólag rájuk korlátozódik mert a lányok között is sok az, aki a pénzért vagy csak a jó testért, jó arcért van együtt egy fiúval, közben ki nem állhatja csak legyen kivel mutatkozni. Nem jó ez. Néha arra gondolok, hogy jobb lenne elköltözni valami olyan helyre ami távol van a civilizációtól és nem látnám ezt. Már akkor is sokkal jobb lenne, de igazából szeretnék példát mutatni, ha egyszer lesz kivel, hogy máshogy is lehet. Mert lehet egy embert igazán szeretni. Szívbõl és õszintén. Ezt most leírtam. Így is gondolom.
az faxa. hát én már 7 éve kb nem vagyok szûz, mégis ugyanugy vagyok mint te. nem szex kellene, hanem egy lány, aki szeret. magamért.
Én is hasonló vagyok, csak 23 évesen.A szex számomra abszolút másodlagos tényezõ.Inkább az, hogy szerelmes legyek és szeressük egymást.De eddig semmiben nem volt szerencsém e téren.nem vettem eddig észre egy lányon sem, hogy bejönnék, tetszenék v hogy akarna esetleg megismerni.Tuti, hogy a külsõmmel vannak bajok gazdagon.mert mi más lehetne az oka egy ismeretlennel szemben... Meg hát ugye veszett fejsze egy olyannál próbálkozni, akinél alapból halálra vagy ítélve.Akiknél meg megpróbáltam, azok meg nem jöttek össze ezért vagy azért. Úgyhogy én már egyáltalán nem bízom ebben az egészben, hogy valaha összejövök egy olyan lánnyal, akivel kölcsönös lehet ez a viszony.
Igazad van, nekem is sokkal jobban kellene egy értelmes nõ, akivel lehet beszélgetni, ezt-azt csinálni, mint egy két lábon járó p***, és én sem vagyok valami érzelgõs, ezt kijelenthetem.
Miért lenne gáz? Én is ezért voltam szûz 24 éves koromig.. aztán jött a nagy Õ :) ))
én általában így vagyok mint te, de most perpill csak egy pina kéne :S f19
Óóóó :( de most komolyan miért vannak ilyenekbõl ilyen kevesen? Dehogy gáz, sõt!!
Hatos, Szívembõl szóltál! (pontosabban írtál)
nem gáz, valakinek kellenek a szexhez az érzelmek
az ilyen hapsik miért vannak ilyen kevesen ? 18/N
Nem gáz ez, inkább helyes gondolkodás!
Mert akiknek jut belõle, azoktól azt hallani, hogy a szerelem sokkal csodálatosabb, mint az érzelemmentes dugás. És te is akarod magadnak ezt a jónál is jobb dolgot. Szerintem ennyire egyszerû.
22/F ez mg hozzatartozik.
Nem gáz. Hasonlóan gondolkodom de azért én 50-50%ban vágyom a dologra :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!