Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok szőrös (196 db)

nyugo ott mindenkinek nõ, borotváld, vagy menje el kozmetikushoz és gyantáztassd le!
ha kibírod az epilálást, hajrá. Nehéz, fáj, de meg lehet szokni és olcsóbb, mint ha gyantáztatsz. A borotvát nagyon nem bírja a bõröm, így erre kényszerülök én is.
Nyugi nekem is olyan, de nekem csak a jobb combom..Nem tom miért lehet ez:) Nekem nincs szerencsére smi gondom vele, nekem inkább a szörtüszõkkel van:(
Én a gyantát javaslom...van hogy az epilátor nem tépi ki a gyenge szálakat...így hamarabb elkezd visszanõlni.

Melyik jobb a lányoknak? A szőrös mellkasú vagy a kevésbbé szőrös mellkasú fiú?

Legjobb válasz: Én el sem tudom képzelni, hogy borotváljam magam nyaktól lefelé. Még nem is találkoztam olyan lánnyal, aki kiakadt volna rajta, hogy van némi szõr a mellkasomon.

Én el sem tudom képzelni, hogy borotváljam magam nyaktól lefelé. Még nem is találkoztam olyan lánnyal, aki kiakadt volna rajta, hogy van némi szõr a mellkasomon.
Nekem a szõrös jobban tetszik. Az olyan férfias.
Nekem spec a kevésbé szõrös jön be. De tényleg kinek, hogy.
Nekem az tetszik ha szõrösebb, az sokkal férfiasabb szerintem...
Kinek ez, kinek az. Nem értem az ilyen kérdéseket, nem nyilvánvaló? Én komolyan félek a mai világban már...
Én nem szeretem a mellszõrzetet, de ízlések és pofonok.
Én nem szeretem, ha szõrös a mellkasa. Viszont hason elfér. :)
Le lettem pontozva mert bejön a szõrös mellkas?? :D ez vicc ugye?! Nyilván NEM ilyenre gondoltam:http://www.google.hu/imgres?q=sz%C5%91r%C3%B6s+mellkas&um=1&.. De most ha valaki azt mondja nekem, hogy ez nem szexi akkor megbõszülök:http://www.google.hu/imgres?q=sz%C5%91r%C3%B6s+mellkas&um=1&..
Utolsó: nem szexi. :D (Ezt muszáj volt.)
Csatlakozom a 11-eshez. Hacsak nem a strandon ismerkedtek meg, akkor nem is látszik. Amikor meg az ágyba kerültök, és kiderül, addigra meg már mindegy. Én személy szerint a csupasz mellet szeretem, de volt már szõrös mellû fiúm is, nem volt válóok, amikor levette a pólóját, attól még ugyanúgy szerettem.
Ha a lánynak tetszel és esetleg szerelmes is beléd, akkor olyannyira mindegy lesz neki, hogy csupaszcsiga vag, vagy netán õsember, mert akkor is szeretni fog ugyanúgy.
hát attól függ, kinek mi.bár én spec nem szeretem a pucér csigákat. bár a dzsungelmacikat sem.
hát aki olyan szõrös mint egy medve, az azért annyira nem jön be. Régi filmeken is látni, hogy úgy néz ki, mintha bunda lenne felragasztva, na, az nem tetszik. A normál méretû szõr okés, de ugye kinek mi van, azt hordja.
A teljesen csupasz az nagyon nem jön be, meg a szigetekben, pamacsokban szõrös sem. A szép széles, szõrös, férfias mellkast szeretem. Inkább izmos legyen és szõrös. Ha meg ilyen beesett, satnya, akkor mindegy, hogy szõrös, vagy csupasz, nem jön be. sorrend: 1. szõrös, izmos 2. szõrös, csupasz 3. izomtalan, vagy hájas, ez mindegy milyen, nem jön be
Kedves 1es!Ne félj.Vannak aki szeretnék tudni más véleményét.Tudod ez az oldal ezért van.A válaszom:Ne legyen õserdõ!Amúgy teljesen mindegy csak ápolt legyen!
Nem lany vagyok de nekem is baromira szoros a mellkasom, s eddig egyik bartnomet sem zavarta csak engem! Fel eve kezdtem rovidre nyirni, s ket havonta ujra atsuhanok rajta geppel ezerszer jobb erzes!!
Azon lanyok szerint, akik irtak, hogy nem szeretik a mellszorzetet, azok szerint akkor ha nekem szoros, akkor mit csinaljak vele? Borotvaljam tovabb? Csak nagyon hamar megno es elegge tud szurni es megerosodott. Vagy terjek at a gyantazasra?

Ciki-e ha szőrös a pénisz, csupasz vagy szőrös a kívánatosabb? Mindenhol szőrtelenítsek? Lányok véleményét szeretném kérni.

Legjobb válasz: én a pénisznél nem szeretem ha csupasz de azt se ha túl szõrös!legyen a szõr vissza vágva!meg a hónalj se legyen szõrös!de ha szerelmes vagyok akkor mindegy hogy néz ki!

én a pénisznél nem szeretem ha csupasz de azt se ha túl szõrös!legyen a szõr vissza vágva!meg a hónalj se legyen szõrös!de ha szerelmes vagyok akkor mindegy hogy néz ki!
13:04 - Szõrtelenítõ krémet nemi szerv szõrtelenítésére TILOS használni, vagy olvasd el az útmutatót, vagy próbáld ki, milyen, ha a fájdalomtól nem tudsz pisilni, mert a krém kicsípi. Nem véletlenül van ráírva az útmutatóra.
Én a teljes szõrtelenséget szeretem!Hónaljban is legyen csupasz, ugyanis így az izzadtság szag iy mellõhetõ, ugyani az a szõrõn tapad meg! Lent is a csupaszt szeretem, nem szívesen nyalogatnám ha szõrõs lenne.Ja és a borotva nem a legjobb, mert kipattog a bõr, utána meg szúrnak a szõrszálak ha nõnek, szõrtelenítõ krémet javaslok!
Szia, én is azt szeretem ha visszavágja a párom, Õ hajnyíró géppel szokta egész minire visszavágni, de marad még egy nagyon pici rajta, amivel játszani lehet :o) Azért sem szeretem ha hosszú, mert akármennyire megmossa, marad a szõrzetben abból a jellegzetes szagból...
Én borotválok a zacsin meg a farkam tövénél, a többi helyen visszavágom. Barátnõm azt mondta neki teljesen mindegy, de engem zavar a dzsumbuj és a kopasz is, kettõ közt tökéletes.
Hát, ne legyen totál szõrtelen, a hónalj is inkább szõrös, mint szõrtelen. Engem taszít a szõrtelenség, egyáltalán nem férfias.
A centizgetes es a szorszalhasogatas helyett arra figyelj, mi jo a parodnak, hol szereti, ha simogatod, mennyire gyengeden vagy pont hogy nem. Ha jo neki veled, nem erdekli a szorszalaid hossza.Ha teged tenyleg foglalkoztat, kerdezd meg az aktualis lanytol. (lany, 38)
Az igényesebb lányok szeretik ha valaki mindenhol önmagára is igényesek. Mivel a többinek nem számit általában igy javaslom én is a visszavágást. Igy nem okozhatsz csalódást semmilyen tipusu lánynak. -Egészség szempontjából is elõnyösebb ha nem hagyod ázsiai mértékü dszungellé válni környezetét. Bárhogyis ez tükörözi az ember személyiségét is, hogy mennyire ad magára. Am nem lány vagyok hanem 17 éves meleg fiú...
Nekem is az jön be, ha van rajta némi nemû szõr. A rövidre vágott a legjobb verzió.
Mindegy, csak tartsd tisztán.
tök mind1 18/L
lány vagyok, és nekem tök mindegy.
a pénisz visszavágva viszont a hónalj CSUPASZ!
20:27-nek!Párom évek óta szõrtelenítõ kérémmel csinálja, érzékeny bõrre valót kell venni!A pénisz végére húzza a bõrt, és ott fogja elöl.Pár perc és gyönyörûen le tudja szedni!Soha sem csípte, soha nem pattogott ki tõle és miért ne tudna pisilni?!Szóval nem csak úgy odaböktem a választ, hanem tapaszatalt és jó tanácsnak szántam, ha nem kell, hát nem kell....
21:51 - ezekkel akkor is nagyon csínján kell bánni, még a legérzékenyebb bõrre valóval is, úgyhogy hosszú távon én nem ajánlom, és ismerek olyat, aki a legérzékenyebb bõrre valótól is hetekig szenvedett
Ki az a Rutka?
A kérdező hozzászólása: Bocs ritka!!!
ne szúrjon, az a lényeg.
Szóval akkor a kérdés így hangzik dekódolva: Ritka már a szõrös ágyékkal rendelkezõ nõ. Hölgyek, Ti ennek ellenére a szõrös hím nemi tájékot preferáljátok, avagy elvárjátok a férfiaktól is a szõrtelenséget? Vagy félreértem? Csak mert erre férfiként azt tudom reagálni, hogy nagyon kevés a szõrtelen férfi, szõrös láb és has tájék közt meg hülyén néz ki, ha ott figyel egy kopasz felület. Nyilván lehet az egész testet szõrteleníteni, de szvsz jelentõsen energiatakarékosabb megoldás, ha csak karbantartja a szõrzetét az ember.
a gyenge szõrzet esztétikus, nem kell vele semmit csinálni. rövidre nyírni esetleg, úgy kezelhetõbb és átláthatóbb.

A lányok a szőrős, a gyengén szőrős vagy a csupaszt péniszt szeretik?

csak lányok válaszoljanak !

Legjobb válasz: nem tudom ki hogy van vele, de szerintem inkább a csupasz...

nem tudom ki hogy van vele, de szerintem inkább a csupasz...
Én a rövidre nyírt szõrt szeretem. 18/L
hát nekem a szõrõs jön be:) )

Szerintetek melyik nadrág álna jobban egy lánynak: a szoros, vagy a bő?

Legjobb válasz: ha vékony, akkor szoros. ha kövér, akkor bõ.

ha vékony, akkor szoros. ha kövér, akkor bõ.
Ha túlságosan vékony, akkor is a bõ. Szóval ha szép formájú combjai, feneke van, akkor a szûk, ha jobb nem kiemelni, akkor a bõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
A szoknya!
Hello Szidi szerintem neked a nemis tul bo es nem is tul szuk gagya all jobban!

Lányok! Milyen legyen egy srác mellkasa? Csupasz vagy szőrös? Nagyon zavar titeket a szőrös mellkas? Kis pamacs?

Legjobb válasz: Nekem a csupasz tetszik, de ha egy kis szõr van az sem zavarna annyira!!!:) A lényeg, hogy ne legyen dzsungel:):)

Nekem a csupasz tetszik, de ha egy kis szõr van az sem zavarna annyira!!!:) A lényeg, hogy ne legyen dzsungel:) :)
Az én barátomnak is van szõrpamacs a mellkasán és imádom. Sokkal férfiasabb így, mintha csupasz lenne. Nekem a teljesen csupasz sosem tetszett. :) A férfi ápolt legyen, de ne akarjon már-már nõies lenni :P 21/L
természetes legyen. ha alapból szõrös akkor ne borotválja, ha nem szõrös úgy is jó. 20L
Én azt szeretem amilyen a páromé. Csupasz, de a hasán van szõr :D az hajjajj(L)
Én páromnak szõrõs a mellkasa.De én nem is engedném meg neki hogy leszedje!!
David Hasselhoff szex ideál volt :)
mellkasán ne legyen szõrös... fõleg ha ilyen "golyóálló mellszörzete" van amivel úgy néz ki mint egy medve...
Én viszont imádom a macis pasikat, és engem a csupasz nem vonz.Nekem egy férfi melkasa szõrõs legyen!!Én odalent szeretem ha csupasz!!:)
Igen! Legyen picit szõrös a mellkasa :) )
Én is a barátom szõrmennyiségét szeretem. Nagyon enyhén szõrös a mellkasán, de az alhasán nagyon szexi a szõr... :D
szerintem ha szoros akkor gusztustalan:P attol nagyon undorodok
hogy ne ki húzta a nyelvem és irányitotta :)
belemarkolt a hajamba, és õ irányított :) /fazonra nyírt csík volt a puncija felett/
Az eseményt megelõzõ évek a felkészüléssel teltek és próbaalany hiányában, de az elsõ alkalom bizony az én irányításomban teljesedett ki :D Szõrös punci volt, én 19, õ 18, úgy emlékszem, elélvezett. Bár az éjszaka felére nem emlékszem az alkoholos befolyásoltság alatt, de minden mûködött és jó volt mindkettõnknek :) 21F u.i.:másfél éves kapcsolat lett belõle.
18 éves voltam, mikor elõször nyaltam ki lányt (Õ 19 volt), és nem irányított, csak hagyta hogy "tegyem a dolgom", annyi, hogy néha belemarkolt a hajamba. Egyébként teljesen borotvált volt neki, és el is élvezett (meglepõen gyorsan). :D Ez szerintem mondjuk annak is köszönhetõ volt, hogy rengeteget olvastam elõtte a témáról, tehát nem nulla tudással álltam neki a dolognak. Ami külön tetszett, hogy igen finom íze volt. :P 19/F
irányitott, dzungel punci 14 voltam, aszem elélvetett, nem kérdeztem
17 éves voltam és nem élveztem el. Teljesen csupasz a mai napig. 19/L
Kort nem irok, de elég fiatalon. Nem volt szörös. Nem iagazán elélvezés, de nagyon jo volt.
19 éves voltam, le volt borotválva és elélveztem.
16, borotvált, nem élveztem el.
17 voltam, és csak a bikinivonalam volt igazítva. Jó volt, de nem élveztem el. 26/L
15 voltam, sokáig tartott, de volt egy kis élvezés :) fazonra volt borotválva
Én 12 a pasim 13. Nem voltam szõrösés nem élveztem el
kort nem írok, de nagyon jó volt elmentem tõle, szõrös volt ( kissé hippi vagyok ) 20l :)
nem élveztemel, 14, 17, dzsungel(azota borotválom) 14/l

20 éves lány vagyok és durván szőrös a hasam. Tudnátok valamit ajánlani?

Nem tudom mikor kezd?dött ez az egész nálam, de már régebben. Eleinte borotváltam, évekig megoldottam így a problémát. Aztán egyszer begyulladt egy sz?rtüsz?, akkor úgy döntöttem, hogy szemöldökcsipesszel szedegetem, de egyre csak rosszabb lett. Begyulladt még több sz?r és a helyük is látszik, ilyen pirosas, sötét foltokban. Nem voltam strandon vagy 3-4 éve ez miatt. Tudnátok segíteni?

Legjobb válasz: ugyan ez a gondom. egyszer a párom megjegyezte, hogy "milyen kis pihék vannak a pocidon", erre én beparáztam, hogy szõrösnek tart és leborotváltam. a köldököm alatt pöttyös, ugyan úgy begyullad, vagy benõ a szõrszál. Én a nyár közeledtével folyton rohanok szolizni, hogy minél barnább legyek és ne látszódjon. :(( nézegettem már a végleges szõrtelenítést, de rohadt drága :( marad a borotva, vagy ha van idõm, akkor csipesz :( bocs, hogy ezt mondom, de jó tudni, hogy ezzel nem vagyok egyedül :)

ugyan ez a gondom. egyszer a párom megjegyezte, hogy "milyen kis pihék vannak a pocidon", erre én beparáztam, hogy szõrösnek tart és leborotváltam. a köldököm alatt pöttyös, ugyan úgy begyullad, vagy benõ a szõrszál. Én a nyár közeledtével folyton rohanok szolizni, hogy minél barnább legyek és ne látszódjon. :(( nézegettem már a végleges szõrtelenítést, de rohadt drága :( marad a borotva, vagy ha van idõm, akkor csipesz :( bocs, hogy ezt mondom, de jó tudni, hogy ezzel nem vagyok egyedül :)
nem tanácsolom, hogy ilyet felírass az orvossal, mert elég durva hormon gyógyszer: diane 35. NEm mindenkinek válik be, sok mellékhatása lehet, de nekem nem ártott még és persze nem mellnövesztésre írták fel, hanem komoly problémára, de nem szaladtam vissza az orvoshoz, hogy "nagy a baj, nõ a mellem!!!" :D
El kéne menned endokrinológiára.
egyébként az endokrinológia dolog nem hülyeség. NEkem is hormon problémáim vannak. Írt fel gyógyszert a doki mentruációs és hormon problémák miatt. azóta ezerrel nõ a mellem és 2 nap helyett 2 hetente kell szõrtelenítenem
Valószínûleg a borotválás miatt lett egyre rosszabb a helyzet. Inkább gyantáztasd, de szerintem ez nem teljesen normális helyzet, így én elmennék a helyedben egy hormonvizsgálatra, mert a nõknek általában a hasuk nem szõrösödik :-S
Hú én is nagyon szégyelltem a párom elõtt magam és ez miatt, mindenhol szõrös vagyok...DE nem tudok emiatt mit csinálni...epillátor és borotva
utolsó megosztanád velem, hogy mi a gyógyszer neve, amitõl nõtt a melled??
A veet hab nagyon jó rá. Én ezt használom, nem lesz tõle bajom.
Már hogyne szõrösödne a nõknek a hasuk.Van, akinek nem, van akinek igen csak nem látszik mert világos.A nõk is mindenhol szõrösek csak ügyesen kezelik, hogy ne legyen észrevehetõ.Szerintem érdeklõdj minél több kozmetikusnál, hogy hol a legolcsóbb és szõkítesd ki vagy pedig gyantáztasd!:)
én is ebben a helyzetben vagyok :( én is borotváltam viszont így csak még sötétebb lett a szõr és még ráadásul el is kezdett terjedni a sötétedés a körülötte lévõ szõrszálakra is :(
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem még leírni, hogy a barátom sem látta még a hasam teljes fényben, ugyanis nem vagyok hajlandó vele világosban szeretkezni, csak sötétített szobában, vagy este.
Utolsó elõtti azt mondod, hogy az ilyesmi tényleg lehet hormon zavar??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!