Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok mély hangot (6 db)

Lány vagyok és mély hangot szeretnék, mondhatni férfiasat. El lehet valahogy érni, hogy mélyebb legyen a hangom? Van erre bármilyen módszer?

Legjobb válasz: Láncdohányozz. Ha szerencséd van elkerül a tüdõrák ill. egyéb szövõdményei. Vagy férfi nemi hormonokat kellene szedned, de ahhoz nem tudom hol tudsz hozzájutni. Minek neked a mély hang?

Láncdohányozz. Ha szerencséd van elkerül a tüdõrák ill. egyéb szövõdményei. Vagy férfi nemi hormonokat kellene szedned, de ahhoz nem tudom hol tudsz hozzájutni. Minek neked a mély hang?
Öblögess pálinkával, rummal. Szteroidtól szõrös is leszel, nem ajánlom, csak ha gyúrsz és értessz is hozzá.
anabolikus szteroid. Na az tuti elmélyíti.
cigi, kávé, viszki. Tuti a recept, bár sztem nem ér annyit.
Nem írtad meg, hány éves vagy. Ugyanis a lányok is mutálnak, csak nem olyan durván, mint a fiúk. Nekem természetes módon nagyon mély a hangom lány létemre, bár azért nem férfias. Viszont egy idõben játszottam a hangommal. Ez olyan, mint az éneklés, egy idõ után képes leszel akár egy oktávval is mélyebben vagy magasabban beszélni az alap hangszínednél, mindezt úgy, hogy fel sem tûnik az embereknek, csak max. telefonban. :P a cigivel meg nem érdemes játszani szerintem, a mély hang nem ér meg egy torok- vagy tüdõrákot...
énekelj sokat + viszki!
A kérdező hozzászólása: Sosem kávéztam eddig mert nagyon nem szeretem, de ha az segít valamennyit akkor ideje lesz elkezdenem :)
Cigi és jó erõs fekete kávé! Én színésznek tanulok és mélyítenem kellett a hangom, kb 3 hónap után már jól hallható volt a különbség! :)
A kérdező hozzászólása: Hormonokat nem lehet csak úgy kapni sajnos. Dohányzom már évek óta, azzal csak azt értem el, hogy nincs nyávogós hangom, de még mindig nõies. Egyéb ötlet?
Miért kell férfias mény hang ?:)

A hangon lehet valahogy változtatni? Nekem mély hangom van (lány vagyok) és nagyon idegesít. Lehet valahogy vékonyítani?

Legjobb válasz: Nem hinném, mélyeteni lehet csak dohányzással. Ha cigizel, hagyd abba.

Nem hinném, mélyeteni lehet csak dohányzással. Ha cigizel, hagyd abba.
Nem hiszem. Én pasi vagyok nekem meg vékony hangom van, már így túl a harmadik X en is. Amikor dohányoztam, ittam néha, akkor persze mélyebb volt átmenetileg, de aztán mióta ezeket abbahagytam pár év múlva visszaállt a régi vékony hangom. Mostanság csak akkor mélyül, ha szennyezett levegõjû helyen dolgozok huzamosabb ideig, de az is csak pár napig mély. Szerintem nagyban függ a hormonrendszertõl, és az aktuális idegállapottól is.

Miért lett a világona legsikeresebb hím típus a negroid? Bőrszíne, hatalmas farka, vagy erős testalkata, mély hangja vagy egyéb vonzza a fehéer lányokat?

Világszerte megfigyelhető, hogy mióta ugye megindultak ezek a néger bevándorlások, de az USA-ban már azelőtt is, sokkal kelendőbbek a negroid embertípusok a fehéer lányok körében, mitn bármelyik másik típus. Én is megfigyeltem, mert sok néger van a városban, ahol tanulok, hogy minden négert lehet látni szinte legalább egy fehér szép csajjal, ellenben néger nőt fehér férfival én még itt nem láttam. Egyértelmű, hogy nagyon sikere egy faj a fehér lányok szemében, lassan már nem is lesz tiszta fehér ember csak ilyen keverékek világszerte. Olvastam egy felmérést, amiben azt írták, hogy már kisebbségbe kerültek nem rég a fehéerek születési aránya a más rasszokkal szemben, főleg a feketékkel szemben. Szóval egyre feketébb lesz amerikai is éez főleg annak köszönhető, hogy a néger férfiak nagyon durva sikert mutatnak a fehér nőknél. Már fiatal tini lányok is inkább adják oda magukat egy négernek, én már olyat is láttam, hogy alig 14-16 éves kislányok, ott bájologtak a negroid egyetemistákank!

Legjobb válasz: Egyrészt a nagy farkuk miatt, másrészt mert divat majomemberrel összejönni.

Egyrészt a nagy farkuk miatt, másrészt mert divat majomemberrel összejönni.
Ezt még nem vettem észre. Maradok a magyarnál.
Az a cinkebb, amikor török-arab, meg ilyesmi férfiakkal kezdenek ki. R.I.P. München :(
Faj? Na takarodj a hülyeségeiddel innen!
Az én barátom magas, izmos, szõke, kék szemû, nagyon szexi. :D Négerek soha nem jöttek be, eleve a kreolosabbak sem. Egyébként a fehér születési aránya nyilván lehet kevesebb, hiszen mekkora földrész India, Afrika, Ázsia Amerika (ahol eredetileg sem "fehér emberek" éltek) Európához képest!!!!!!
#1 válaszoló egy rasszista !
Már akinek bejönnek, mert nekem nem! A félvérek sem; mindegy, hogy fekete-fehér, arab-fehér, indián-fehér, ázsiai-fehér. Nem rasszizmusról van szó; egyszerûen nem jönnek be.
Nagyon egyszerû a dolog. A négerek [email protected] a nõkre, alázzák õket és ezért alfahimek, igy a nõk buknak rájuk. A fehér ember meg tiszteli a nõt és ezért puhap*csnek nézik. Dióhéjban ennyi, gondolom le tudod vonni a következtetést. Amúgy meg szerencsére nem minden nõ ilyen, szóval nem halt ki teljesen a remény!
Kösz az ötletet, ebbõl írom a disszertációmat!

Lányok/Nők, nektek a mély, vagy a magasabb hang jön be jobban férfiaknál? Mennyire számít ez nektek?

Kort írjatok, ha lehet. :)

Legjobb válasz: Nekem nagyon sokat számít. Én a mély hangot imádom... jó, ne legyen olyan, mint egy operaénekesnek, de szerintem nagyon szexi tud lenni egy mély, simogató, búgó hang...:) 16L

Nekem nagyon sokat számít. Én a mély hangot imádom... jó, ne legyen olyan, mint egy operaénekesnek, de szerintem nagyon szexi tud lenni egy mély, simogató, búgó hang...:) 16L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)
Mély hang inkább..:) 16/L
Nekem a mély, de most egy vékonyabb hangú sráccal járok és mégis nagyon izgat a hangja, szóval ez lényegtelen, ...
Nyilván nem ez alapján választok, és nem is befolyásol semmiben, mert ez hozzá tartozik, nem tehet róla.Viszont persze egy mélyebb hang sokkal jobban tetszik, olyan férfias hm:) 17
én is jobban szimpatizálok a mély hangú fiúkkal :) van valami szexi benne. 16/L
Nekem a magas hang jobban bejön. 16l
Hát inkább mély legyen. Nekem mindig annyi kikötésem volt hogy azért ne legyen már nõies hangja egy pasinak. Azon kivül volt akinek nagyon tetszett volt akinek semleges volt.
Ha egy férfinak magas a hangja, az kb olyan hatást kelt, mintha nem szálltak volna le a golyói.
imádom a mély hangot egy srácnál.:) ) 15/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!