Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok mély (730 db)

Melyik sportot ûzted huzamosabban? Azt.
amelyiket szereted csinálni. a testépítõ és fitness edzõség unalmas és monoton, az aerobik nagyon kreatív, agyalós. én is gondolkoztam a testépítés irányon, de a tanfolyam vezetõje lebeszélt, hogy ennél azért több van bennem:-D (32/L aerobikedzõ)
Ha nincs múltad, azt mondják, marha nehéz elhelyezkedni.
a testépítõ fitnesz edzõségnek akkor van értelme, ha valamilyen szinten benne vagy a sportágban, indulsz/indultál fitt modell, fitnesz versenyeken, van eredményed stb. akkor menni fognak hozzád a vendégek, mert olyanok akarnak lenni amilyen te vagy külsõleg, fõleg ha csajok. és ahhoz, hogy egy másik lányt versenyen tudj indítani, elengedhetetlen, hogy otthonosan mozogj ebben. aerobik edzésre azért járnak mindig, az nem olyan rossz, vendég szerzésileg nem olyan bonyolult. és ami még szóba jöhetne az a kettlebell instruktor, ezek az edzések elég népszerûek. és a crossfitt, ami meg nagyon jön fel népszerûségben. de a trx edzések is divatosak, drágák, ergo lehet benne pénz.

14 éves lány vagyok melyik érné meg árban a ki vehető vagy az állandó fogszabályzó? Állandó fogszabályzóba melyik a legolcsóbb?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Tuti állandó fogszabályzót választanák. Nekem is az volt 12 hónapig Damon átlátszó maszeknál. Az északai 1 nagy szar!!!8-10 éves korom között 3 is volt , nem is hordtam, nem is ér semmit annak sem, aki hordja!!! 1,5 év alatt barátnõmnek NEM csinált semmit!!! Szal RAGASZTOTT ÉS DAMON ÉS FEHÉR!!!!!!

Tuti állandó fogszabályzót választanák. Nekem is az volt 12 hónapig Damon átlátszó maszeknál. Az északai 1 nagy szar!!!8-10 éves korom között 3 is volt , nem is hordtam, nem is ér semmit annak sem, aki hordja!!! 1, 5 év alatt barátnõmnek NEM csinált semmit!!! Szal RAGASZTOTT ÉS DAMON ÉS FEHÉR!!!!!!
Az attól függ, hogy éjszakai, vagy állandó, beragasztott fogszabályzót kapsz, hogy milyen eltérés van a fogaiddal. Azt az orvos dönti el.
utolsó válaszolónak üzenem: (elsõ vagyok) honnan veszed hogy damon kell neki? nekem is azvan de lehet hogy teljesen másik fajtát választ neki az orvos. egyébként attól mert átlátszó egy fogszabályzó, attól még nem hatékonyabb csak esztétikusabb és drágább
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítségeteket:)
Sztem inkább weet krémet használj;)
Szerintem a szõrtelenítõ krém nem jó megoldás, hiszen látod, mit tesz a szõrszálakkal, ha esetleg beljebb kerül a nyálkahártyára, ott mit tehet... Ha már krém, én inkább az önkrémezõs borotvát használom, annak a krémje úgyis csak odamegy, ahová én akarom, és nem ül a bõrödön. Sajnos meg nem mondom neked, mi a neve, mert most épp nem olyan van itthon, de ilyen nagy, lila tappancsok vannak rajta. Óvatosab használd, mert csak akkor pattog ki, ha gyorsan sikálod a bõrödet vele. Ha még hosszú a szõr, akkor elõször a növési irányban szedd le, és ha már csak tici tüskék maradnak, akkor húzd végig viszafelé is. Sok sikert!
Én a Rossmann saját márkás kétpengés borotváját használom már évek óta. Nekem bevált. A lényeg, hogy a szõr növekedési irányával megegyezõen borotválj. Esetleg csak a végén szabad visszafelé, viszont akkor is csak óvatosan. A másik meg az, hogy mindig bõ habbal kell csinálni, szóval vegyél erre a célra egy borotvapamacsot. Célszerû a végén egy kis testápolóval vagy bõrnyugtató krémmel bekenni a területet, ha nagyon érzékeny a bõröd.
Én Venus borotvát használok Praktikus mert a hajló feje miatt letudom mindenhonnan szedni a szõrt :) 17/L


Szeretném el kezdeni a kettlebell edzést otthon.22 éves lány vagyok. Melyik súlyú gólyóval kellene edzenem? Valamint, heti hányszor, mennyi időt, hogy látványos legyen?

Legjobb válasz: minimum 3 hónapig járj le edzésre,tanuld meg használni a szert és utána edzhetsz otthon balesetmentesen és hatékonyan. heti 2 edzéssel kb 2 hónap múlva látványosan,mérhetõen nõni fog az állóképességed és a fizikai erõd. ez utóbbi már attól is javulhat jelentõsen,hogy az edzésen megtanulod egészségesen mozgatni a tested,helyes mozdulatokkal emelni,lendíteni. ha meg a látványt a fitnesz modell testben méred nem a funkcióban,akkor kell mellé olyan edzés és étrend,mint amit a fitt modellek csinálnak.

minimum 3 hónapig járj le edzésre, tanuld meg használni a szert és utána edzhetsz otthon balesetmentesen és hatékonyan. heti 2 edzéssel kb 2 hónap múlva látványosan, mérhetõen nõni fog az állóképességed és a fizikai erõd. ez utóbbi már attól is javulhat jelentõsen, hogy az edzésen megtanulod egészségesen mozgatni a tested, helyes mozdulatokkal emelni, lendíteni. ha meg a látványt a fitnesz modell testben méred nem a funkcióban, akkor kell mellé olyan edzés és étrend, mint amit a fitt modellek csinálnak.
a melyik súlyú, kb. értelmezhetetlen, nem tudjuk, mennyire vagy erõs. de elõbb tényleg járj el edzésre, ott megtanulod az alapokat.
Én 12 kilóst használok, a többi lány 6 vagy 8 kilóst. Tényleg attól függ mennyire vagy erõs, és mennyire szereted kicsinálni magam egy-egy edzésen.
Látszólag félénk? :) Mindenképpen az elsõ. Nem szeretem a túl hangos csajokat. És kedves 7. válaszoló! Szerintem a kérdezõ egy lány. Jól sejtem?:)
A szép félénkkel
a félénkekhez.. :) aranyosak, meg lehet velük kedveskedni! ;)
jah :D 21. :)
Elsõ, akkor is, ha nem õ a szebb. 39F
Fura, én lányként úgy tapasztalom, hogy a félénkség (vagy látszólagos félénkség) nem jelent elõnyt (tizen-huszonéves korosztály). Sõt.
Csakis az elsõ típushoz. A félénk lányok olyan aranyosak :) 22/f
amelyik lenyeli
Én lány vagyok és a másodikhoz mennék randizni a helyedben. A másodikban van élet, nem lehet mellette unatkozni. Viszont egy komoly félénk lánnyal mit tud csinálni? Komoly beszélgetéseket folytatni meg [email protected] a s*ggét, mert ezt várja el. Szerintem....
Ahhoz megyek oda, amelyik tetszik! Volt pár lánnyal dolgom... Aki terem közepén mozog, azt sokkal könnyebb észrevenni, mint azt, aki az árnyas sarokban ül. A félénk srácok a félénk lányt választanák, mert mellette dominánsak lehetnének, DE egyikhez sem fognak közeledni. A széptõl meg félnek...
Egyikhez sem mennék oda.
Amelyik minél több érdeklõdési jelet viszonoz és elég vonzó. Az ilyenek kapják a legtöbb ajánlatot. Egy jó csaj lehet törékeny, félénk, biztonságára törekvõ, olyan aki könnyen képes maga köré társaságot építeni és ezzel védi magát.
A látszólag félénkhez :) 14/f
nehéz döntés, amelyik szimpibb lenne / nagyobb szexuális kisugárzással rendelkezne, de inkább a szebb félénknél mert annál könnyebb férfinek lenni
Érdekes amiket írtok... Tegyük fel, hogy egy lány nincs tisztában azzal hogy õ most "jó csaj" e vagy sem... a visszajelzések alapján nem tudja eldönteni, hogy õt hogy látják a srácok (mert ugye, valaki ducinak vagy csúnyának érzi magát vagy épp pont fordítva- aztán a valóság tök más...). Mert nem merik, vagy nem akarják megközelíteni a srácok, elõbbi esetben mert szép, az utóbbiban meg azért mert épp csúnya. Ha tetszik a lány menjetek már oda, szólítsátok meg :D Istenem fiúk bátorság! :) 20/L
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló : Bizoooooony!
Amúgy hihetetlen... mindenki sír, hogy nincs párja, pedig csak tenni kéne érte, tisztelet a kivételnek - és kitartást. Persze nem tudhatjátok, hogy van e párja vagy épp viszonozza e a szimpátiát, de édes istenem...attól nem lesztek rosszabbak ha oda mentek beszélgetni, max gyûjtötök egy kis tapasztalatot :) Amúgy meg a normális csajok szerintem nem hagyják egybõl magukat :) értem is egy évet küzdött a párom :D és már 4 és fél éve együtt vagyunk :D Szóval még egyszer hajrá ;) 20/L
1. megmondta amelyik lenyeli
21
mindkettõhöz :)
A kérdező hozzászólása: Kort, könyörgöm. Ez a lényeg!!:)
2. vagyok.16/F( szép félénket)
A kérdező hozzászólása: Igen, lány vagyok! Én is a félénk, és komolyabb lányok táborát erôsítem. Velem is lehet hülyülni, sôt, csak sokkal több idô kell hozzá, míg felengedek. Nyitott vagyok, csak türelem kell, mire megjön a humorom. :) 15/L És én is hátrányként élem meg, hogy ilyen vagyok!
így önmagában ez kevés információ, ismerni kéne a lányt hozzá, bármelyikük bejöhet. mondjuk a hangos azt hiszem, kevésbé jön be általában, de van h olyan jön be véletlenül. 30F (de amíg fiatalabb voltam ennél, akkor is kb. ugyanígy gondoltam)
Egyszer egy tánctanfolyamon azért mentem oda egy lányhoz, mert megfogott, ahogy csak ott állt.
Ja, és kicsit csúnyácska is volt, de nekem nagyon megtetszett. 14-es voltam.
Az elsõhöz. 25F
normális esetben 1 viszint nincs túl nagy tapasztalatom a randizásba és a csajok beszéltetésére, úgyhogy 2 :D
Én a félénkhez, rühellem a hangos, merész lányokat. De azért biztos lehetsz benne, hogy a hangos, merész lányok sokkal, sokkal több férfit vonzanak, mint a félénkek. Ez van. De azért ne aggódj, téged is meg fognak találni, pláne ha tényleg szép vagy.:)

Lányok, szerintetek melyik a gázabb, az ha valaki próbálkozik és elutasítják, vagy nem mer kezdeményezni?

17F

Legjobb válasz: Ez jó kérdés, ha próbálkozol de elutasít valaki akkor lúzer leszel, és rossz pasi, ha jó pasi lennél nem utasítana el.Ha meg nem próbálkozol akkor tuti, hogy nem ér elutasítás, tehát lúzer sem leszel.Ráadásul a lányok soha nincsenek egyedül, vagyis ha elutasít az adott lány akkor a barátnõi is elítélnek, és elmondják még jó pár embernek, hogy beégtél, vagy épp kinevetnek.Az a megoldás, ha nem próbálkozol, hanem a lányokra vársz, így barátnõ is lesz és nem is égsz be:)

Ez jó kérdés, ha próbálkozol de elutasít valaki akkor lúzer leszel, és rossz pasi, ha jó pasi lennél nem utasítana el.Ha meg nem próbálkozol akkor tuti, hogy nem ér elutasítás, tehát lúzer sem leszel.Ráadásul a lányok soha nincsenek egyedül, vagyis ha elutasít az adott lány akkor a barátnõi is elítélnek, és elmondják még jó pár embernek, hogy beégtél, vagy épp kinevetnek.Az a megoldás, ha nem próbálkozol, hanem a lányokra vársz, így barátnõ is lesz és nem is égsz be:)
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok nem fogok már többet várni a lányokra..
ennek köze nincs a jó pasi-rossz pasi témához. jó taktika és rossz taktika van, ami létezik. ha nem mersz kezdeményezni, akkor csak magadra vethetsz, senki nem fog sajnálni. ha szarul csinálod, akkor legalább megpróbáltad, de dugni akkor sem fogsz. ha meg taktikus vagy és tisztában vagy vele mikor mit kell mondani, akkor a társaság lelke lehetsz és persze kúrni is fogsz.
17 vagyok de néha probálkoztam de ugy dontottem mejd ha a sulikat kijarom megyek dolgozni akkor csajozom majd
Szerintem az gázabb ha valaki eleve nem próbálkozik, mert akkor mindig azon agyal h "mi lett volna ha"
A lnyok soha a büdös életben nem fognak odamenni hozzád. Aki azt írja, hogy odamennek az sajnos mese habbal. Neked kell megtenned a lépést, ha elutasít ha nem. Olyan meg nincs, hogy ha elutasít akkor rossz pasi vagy. Lehet 100 ból 1 lesz az aki engedni fog és boldog lesze, még más pasi 10 bõl 9 leszólított lánnyal szexelni fog, mégsem lesz jobb pasi mint te, mert nem tudta megtartani a lányt, mert belül üres.
Próbálkozz csak! Ha egy este mondjuk 25 lányt leszólítasz, és csak 1 et érdekelsz, akkor már nyertél. Nyomassad, mi van ha elutasítanak? Semmi, senki nem fog haragudni, senkinek nem lesz ciki, csak a saját egódnak ami ugye felfogás kérdése.
Miért kell egy nap 25 lányt leszólítani? Szegény csak többet sérül! Szerintem olyan lányokkal ismerkedj, akik bejöhetnének, és elõször csak menj oda kérdezz bármit és úgyis kiderül h van e szimpátia.
pff... Sérül a lófaszt!! 100 lányból nem fog mind a 100 elmenni vele randizni akkor sem ha õ maga az isten!! szóval lehet h 25 bõl pont azt a 25-öt kérdezi meg aki nemet mond az imént említett 100-ból. és utána?? 1. nem az a lényeg h milyen magas vagy! vagy h. milyen csumpi! A dumád és a testkontaktusod fogja megmondani egy lánynak h igen vagy nem -et mondjon neked!! 2 azért légy igényes amenyire csak tudsz! lány baráttal menj vásárolni õ jobban látja mi áll jól és mi nem!! Saját kategóriádban nézz lányt! ha csak önbizalom hiánban szenvedsz akkor rájössz majd h amit eddig a saját kategóriádnak hittél az nagyon az alja. és az álom nõid a te kategóriád!! Amúgy nem gáz ha kezdeményezel!! sõt muszály mert soha nem fog odamenni hozzád pont az akit te választanál! Ha elutasít hát istenem ez van. van még több száz a világon. Nem leszel attól lúzer. ez a sok hü lye tini az amcsi filmekbõl szedi hogyha egy csaj nem-et mond akkor már luzer a srác. holott õk meg térden állva könyörögnének az úrnak, hogy legalább hasonlót had kapjanak maguknak. Én mindig jóba voltam a csajokkal de inkább barátként. 12-15évesen. soha nem tudtam hogy közeledjek hozzájuk úgy hogy ne csak barátnak nézzenek. De 16 évesen kezdtem ráérezni mit akarnak utána jártam a dolognak mit tehetek ez ügyben, és megismerkedtem egy jó barátommal aki addigra már szintén kezdte kiforni magát a témában! õ szép sms-eket és kis aranyos idézeteket tudott írni, én pedig szóban és viccben voltam a király!! így aztán ketten verhetetlenek voltunk és egyre szebb és szebb lányok álltak velünk szóba és poénkodtunk stb. és már nem azok a kis "lúzerek" voltunk akik azelött mert azelött mi is kb 50-60 csajnál próbálkoztunk. na de aztán beütött a fõnyeremény!! Ha nem állsz neki soha nem is fogod megtanulni kezelni a visszautasítást, és a lányokat!! A visszautasításhoz még anyit, hogy gondolj bele a suliban hány lány van. azok közül menyinek tetszel már is kevesebb a pontenciális jelölt azonban még ezen belül is van olyan akinek pasija van. vagy jelen pillanatban nem érdekled más az érdeklõdési körötök stb... szóval 90 % -a kiesik!!!!

Srácok! Melyik tetszik jobban: aranyos, kislányos, mosolygós lány vagy a kicsit nőiesebb, kirívóbb lány?

Legjobb válasz: Én mindkettõben láttam már olyat amelyik tetszett. Talán aranyos mosolygósból kicsit többet. De olyan is volt, hogy kislányos arcon kicsi dac vagy szomorúság, esetleg mélabú ült, ennek ellenére nagyon szép volt. Aztán olyan amelyik öltözetben kirívó volt, mégsem tûnt annak és kislányosan viselkedett. Ami egyáltalán nem áll jól egyetlen lánynak vagy nõnek sem az a harsányság, de ennek semmi köze a kirívóhoz, csak sokan azt hiszik, hogy éppen azzal lesznek azok.

Én mindkettõben láttam már olyat amelyik tetszett. Talán aranyos mosolygósból kicsit többet. De olyan is volt, hogy kislányos arcon kicsi dac vagy szomorúság, esetleg mélabú ült, ennek ellenére nagyon szép volt. Aztán olyan amelyik öltözetben kirívó volt, mégsem tûnt annak és kislányosan viselkedett. Ami egyáltalán nem áll jól egyetlen lánynak vagy nõnek sem az a harsányság, de ennek semmi köze a kirívóhoz, csak sokan azt hiszik, hogy éppen azzal lesznek azok.
Nekem az aranyos, kislányos, mosolygós.(35f)
aranyos mosolygós
Hát mindenképp a mosolygós, még ha nem is kislányos. Rosszul vagyok az olyan divatfotóktól, ahol hót komoly képet vágnak a csajok, sehol egy mosoly. az ilyen képek még egy szép nõt is elcsúfítanak.
az elsõ pedofil amúgy aranyos mosolygós, de ne legyen olyan mint egy 6 éves. a korának megfelelõen viselkedjen. egy 25 éves nõ is lehet aranyos mosolygós. de kirívó semmiképp se legyen
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket:-) nagyon szívesen várok még többet is:-)
A kérdező hozzászólása: köszi a véleményedet:)
Nekem az érettebb milfesebb nõiesebb az ideálom.A kislányos kinézettel az a bajom, hogy pedofeeling. Nem vagyok gyerekekre izguló hajlamû, nem jönnek be a gyereklány kinézetû kicsi teljesen leborotvált puciú tarkabarka rucis kislányok. Komoly érett nõk az ideálom. Ne akik olyan arcvonásuak, hogy felnõtt korukra is gyerekesen néznek ki, arról nem tehetnek, de nekik várniuk kell legfeljebb egy évtizedet mire asszonyosabban néznek ki. nekik meg azért jó, mert késõn érõk, így késöbb válnak vén csorosznyává. Egyszóval ennek is megvan az elõnye, hátránya. Én nem helyezem egyik kategoriát sem hátrányos helyzetûbe, csak a kilányos kinézetüek még várolistán maradhatnak pár évig
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat:)

Általában melyiket mondják biztosabbra az uh-n, ha lány vagy ha fiú? Melyiket könnyebb eltéveszteni?

Legjobb válasz: Én ugy tudom hogy a lányt biztosabbra tudják,mert ha fiút mondanak akár a köldökzsinórját is láthatják a kuki helyett! Ezt olvastam...nekem ma mondták hogy fiú,de ne fogadjak rá. Azért remélem jól látta! :-)

Én ugy tudom hogy a lányt biztosabbra tudják, mert ha fiút mondanak akár a köldökzsinórját is láthatják a kuki helyett! Ezt olvastam...nekem ma mondták hogy fiú, de ne fogadjak rá. Azért remélem jól látta! :-)
Én meg azt hallottam lányból még lehet fiú de fiúból lány már nem nagyon.De hát elöfordul ez is az is.
kuki egyértelmûbb
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Szia, nekünk 6 hóig fiút mondtak és lány lett!!
A kérdező hozzászólása: ohhh :) :) akkor a tuti amikor már megszületik... értem :) :) :)
Egy csomó eset volt hogy a köldökzsinórt kukinak látták.
igaz, en nem otthon elek, de itt kulfoldon meg azt is megmondtak, hogy a herei mar leszalltak a herezacskoba, (7. honap vege)ugyhogy nem is igazan ertem, hogy hogy tevedhenek ekkorat..azert otthon sem elmaradott gepekkel dolgoznak!!
Nekem 14 hetesen azt mondta a doki kisfiú, most 18 hetesen kislánynak látta, azt mondta valószínû , hogy elsõ alkalommal a köldökzsinórt látta kukinak, de teljesen mindegy mi lesz csak egészséges legyen a kis drágám:) 18 hetes kismama

Lányok! Nektek melyik póz tetszik a legjobban és miért vagy hogy melyik nem tetszik és az mért nem? Mikor tudtok a legjobban elélvezni?

Legjobb válasz: Ezt nõ válogatja ki melyikre tud jobban elélvezni. Meg melyikhez van éppen kedve..

Ezt nõ válogatja ki melyikre tud jobban elélvezni. Meg melyikhez van éppen kedve..

Fiúk! Szerintetek ki a szexibb, és melyik típusú csaj jön be nektek? A vékony lányok, vagy a kicsit ducibb, húsosabb combú, hasú lányok?

Szemléltetésképp: A vékony csaj:

Legjobb válasz: Én nekem bejönnek a ducibb lányok is. A baj csak ott van hogy ilyen ducis kérdéseket olyan lányok tesznek fel akik nem ismerik fel a különbséget a duci és a KÖVÉR között......

Én nekem bejönnek a ducibb lányok is. A baj csak ott van hogy ilyen ducis kérdéseket olyan lányok tesznek fel akik nem ismerik fel a különbséget a duci és a KÖVÉR között......
Nekem a vékony lányok tetszenek. Sajnos bejöni egyik sem jön be, de jó is lenne...
mindkettõ csinos. nem elsõsorban a külsõn múlik
Lányként írok, ne haragudj. Szerintem ezeken a képeken mindegyik lány nagyon szép. De nem mindegy cseppet sem, hogy ki milyen testalkattal vékony vagy teltebb, mennyire arányos stb.
Csak az összkép számít, teljesen mindegy, hogy duci e vagy nem.
Hát szerintem az elsõ. :) 21F
nekem8... jöhetne bármelyik.
amit , , ducibbnak`` neveztél, az még nálam simán belefér
A második miért duci? amúgy a 2es sokkal jobb, az elsõhöz ha hozzáérnék összetörne mint egy száraz gally olyan vékony :/ annyira nem jönnek be az ilyen kiken piercinges csajok, inkább a visszafogottam komolyabbakra bukom, csakhogy azok a fajták már kihaltak??
ez a duci: http://lostwords.freeblog.hu/files/bra.jpg nem a te képed.
Az elsõ csaj szerintem fel sem tudna izgatni. A második az nagyon szexi, szinte tökéletes :D
Teljesen álszent a válaszolók nagy része, és el is van tájolva. A 2. lánynak kb 15 kilót le kellene adnia, és rengeteget sportolni. Az 1.lány kicsit sem beteges kinézetû, nevetséges, hogy képes volt valaki olyat mondani, hogy olyan sovány, hogy egy gyereket nem tudna kihordani. Nem az a kategória közel sem. Ettõl függetlenül az õ alakja sem jó, mert nincs melle, és nem arányos a combja és a lábszára vastagsága. Vagy a combjának kellene vastagabbnak lenni, vagy a lábszárának vékonyabbnak. Meg egyébként rövidek a lábai.
#26 Te vagy eltájolva, mert azt hiszed, hogy ami szerinted a jó az az etalon. Pedig csak arról van szó, hogy különbözik az ízlésünk.
Jó, hát tetszhet valakinek az nyugodtan, ha valaki túlsúlyos, szíve joga, de az azért mutat valamit, hogy mennyire jó dolog a szervezetnek az elhízás... vitathatatlan, hogy az az egészségesebb, ha valakin nincs felesleg, vékony, és sportos, ez pedig jó ok arra, hogy ez tetsszen valakinek, mivel ez az EGÉSZSÉGES.
Nem feltétlenül egészséges az aki vékony, gondolj csak bele. A kettes lány még egyáltalán nem kórósan elhízott, csak van rajta egy kis fognivaló :)
Szerintem ha a második leadna olyan 7-8 kilót akkor lenne tökéletes. Mert az alakja megvan hozzá... Nekem ha ilyen testem lenne tuti rásportolnék. Úgy bírom hogy egyesek félve óvják a másikat egy kis sporttól pedig senkinek nem árt meg higgyétek el nekem :)
pff.. a második nõ tökéletes.. fogynia nem kéne hanem feszesitenie, ha 15 kilót leadna mint azt nagyeszû elvtárs megmondta akkor valószinûleg kórházban kötne ki egy anorexiásként, dehát ez már divat a mai világban.. istenem annyira szánalmas ez az egész.. és még fel vannak háborodva az emberek ha a férfiak inkább a férfiakhoz vonzódnak, mert a nõkön már nincs mit fogni..
Egyértelmû hogy a vékony lány.
Alkatra a 2., de az arca elég ronda.
Mindkettõ. Ez a "duci" kategória, amit belinkeltél, ez a szexin husis, simán belefér!
Mindkettõ bûnronda, egyik se jön be
Nekem egyik se jön be. A vékonyon látszik, hogy napi 100 gramm a max amit megeszik. Nekem a teltebb alkatúak jobban bejönnek, de ennek kicsi a feje, ronda az arca stb.
Szerintem az elsõ és második közti átmenet a jó... A második lányon látszik, hogy még dolgozhatna a testére. Nem fogyásként csak kicsit feszesítésként... http://4.bp.blogspot.com/-ndhohip7IZ8/TiBgjVBQfDI/AAAAAAAABH.. Na ez egy szép test. Vékony de van segge és melle.
Test alapján jöhetne a 2. is, de az arca nekem nem tetszik.
Az elsõ lány nagyon csinos , de nem tudnám elképzelni vele hosszú távon pedig lehet , hogy iszonyat jó ember. A 2. vagyis a kicsit teltebb sokkal vonzóbb mert van valami édes kisugárzása ami az elsõnek nincs.
Jó mind2. Ez még nem duci.
A kérdező hozzászólása: 9. válaszólónak (bocicsoki2-nek): Azok nem ducik. Azokat már simán ki lehetne lõne egy katapulttal és kõfalat lehetne velük rombolni.
# 9/12 Idõpont ma 21:16 Ez nem duci, hanem zsírdisznó. A második az igen is duci, mondjuk a lightosabb verzió de az, nekem ez már nem jön be. Szóval egyértelmûen az elsõ lányra szavazok.
Az az igazság, hogy ami nálad a duci, az igazából pontosan az ideális. Az elsõ meg az, szóval az pont az a lány akit a média vezérel és a mesterségesen beállított "norma" felé akar hasonlítani.... Szóval az elsõ a totálgáz, aki csak baszni szeret, a második meg pont azt képviseli amit egy rendes nõnek, késõbb családanyának kell. De persze ott van az a tény hogy milyen a belsõ... De viszont dugás szempontjából én csak a 2. ra hajlanék.... egy nõ vagy lány ne csontváz legyen.
Akinek van melle és segge, az már rögtön duci? hát lol :D
És akkor még csodálkoznak a környezetemben, hogy a magam 57 kilójával (170 cm) néha megfordul a diéta a fejemben :D Már én is ducinak számítok :( :(
Szerintem a vékonyról a kép, az a nagyon sovány lány, nem a legjobb, persze szép, de attól még ha kicsit husosabb lenne, jó lenne.A másik 2 nagyon vonzó, ilyen csajaim is voltak, és õket tartottam a legszebbnek.De ha nincs legalább 10 kiló egy csajon, akkor nem nevezném kövérnek. Egyébként meg ha egy nõ megfog valamivel, akkor nem érdekel, ha kövérecske, pattanásos, bolondos, akkor is kell, mert meg fogott valamivel, és ezért kell.Sajnos most nincs olyan csaj, aki velem bármiféle kapcsolatban lenne, de amikor van, ilyesmi a helyzet.
Na hát akkor én is elkezdek mindenkit minuszolgatni. Ez egy eldöntendõ kérdés mindenkinek a saját ízlése alapján, itt nincs hasznos vagy nem hasznos válasz idióták. Akinek nem inge... # 14/18 Idõpont ma 21:24- voltam.
tehát egy teljesen átlagos testalkatú nõ már ducinak számít.. ahavilágos.
Szerintem a második sokkal jobb, bár ez relatív, hogy kinek mi a duci, én nem szeretem a vékony lányokat. Amúgy én õt nevezném ducinak: http://scoregroup.vo.llnwd.net/o37/xlgirls/images_content/Co..
Az elsõ képen lévõ lány, egy gyereket nem tudna biztonságosan kihordani, nem hogy többet. komoly kapcsolatra õ biztos, hogy nem kellene...
Az ilyen nádszálvékony csajok életképtelenek, a második képes szaporodásra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!