Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok mély (771 db)

Melyik sportot ûzted huzamosabban? Azt.
amelyiket szereted csinálni. a testépítõ és fitness edzõség unalmas és monoton, az aerobik nagyon kreatív, agyalós. én is gondolkoztam a testépítés irányon, de a tanfolyam vezetõje lebeszélt, hogy ennél azért több van bennem:-D (32/L aerobikedzõ)
Ha nincs múltad, azt mondják, marha nehéz elhelyezkedni.
a testépítõ fitnesz edzõségnek akkor van értelme, ha valamilyen szinten benne vagy a sportágban, indulsz/indultál fitt modell, fitnesz versenyeken, van eredményed stb. akkor menni fognak hozzád a vendégek, mert olyanok akarnak lenni amilyen te vagy külsõleg, fõleg ha csajok. és ahhoz, hogy egy másik lányt versenyen tudj indítani, elengedhetetlen, hogy otthonosan mozogj ebben. aerobik edzésre azért járnak mindig, az nem olyan rossz, vendég szerzésileg nem olyan bonyolult. és ami még szóba jöhetne az a kettlebell instruktor, ezek az edzések elég népszerûek. és a crossfitt, ami meg nagyon jön fel népszerûségben. de a trx edzések is divatosak, drágák, ergo lehet benne pénz.

14 éves lány vagyok melyik érné meg árban a ki vehető vagy az állandó fogszabályzó? Állandó fogszabályzóba melyik a legolcsóbb?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Tuti állandó fogszabályzót választanák. Nekem is az volt 12 hónapig Damon átlátszó maszeknál. Az északai 1 nagy szar!!!8-10 éves korom között 3 is volt , nem is hordtam, nem is ér semmit annak sem, aki hordja!!! 1,5 év alatt barátnõmnek NEM csinált semmit!!! Szal RAGASZTOTT ÉS DAMON ÉS FEHÉR!!!!!!

Tuti állandó fogszabályzót választanák. Nekem is az volt 12 hónapig Damon átlátszó maszeknál. Az északai 1 nagy szar!!!8-10 éves korom között 3 is volt , nem is hordtam, nem is ér semmit annak sem, aki hordja!!! 1, 5 év alatt barátnõmnek NEM csinált semmit!!! Szal RAGASZTOTT ÉS DAMON ÉS FEHÉR!!!!!!
Az attól függ, hogy éjszakai, vagy állandó, beragasztott fogszabályzót kapsz, hogy milyen eltérés van a fogaiddal. Azt az orvos dönti el.
utolsó válaszolónak üzenem: (elsõ vagyok) honnan veszed hogy damon kell neki? nekem is azvan de lehet hogy teljesen másik fajtát választ neki az orvos. egyébként attól mert átlátszó egy fogszabályzó, attól még nem hatékonyabb csak esztétikusabb és drágább
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítségeteket:)
Sztem inkább weet krémet használj;)
Szerintem a szõrtelenítõ krém nem jó megoldás, hiszen látod, mit tesz a szõrszálakkal, ha esetleg beljebb kerül a nyálkahártyára, ott mit tehet... Ha már krém, én inkább az önkrémezõs borotvát használom, annak a krémje úgyis csak odamegy, ahová én akarom, és nem ül a bõrödön. Sajnos meg nem mondom neked, mi a neve, mert most épp nem olyan van itthon, de ilyen nagy, lila tappancsok vannak rajta. Óvatosab használd, mert csak akkor pattog ki, ha gyorsan sikálod a bõrödet vele. Ha még hosszú a szõr, akkor elõször a növési irányban szedd le, és ha már csak tici tüskék maradnak, akkor húzd végig viszafelé is. Sok sikert!
Én a Rossmann saját márkás kétpengés borotváját használom már évek óta. Nekem bevált. A lényeg, hogy a szõr növekedési irányával megegyezõen borotválj. Esetleg csak a végén szabad visszafelé, viszont akkor is csak óvatosan. A másik meg az, hogy mindig bõ habbal kell csinálni, szóval vegyél erre a célra egy borotvapamacsot. Célszerû a végén egy kis testápolóval vagy bõrnyugtató krémmel bekenni a területet, ha nagyon érzékeny a bõröd.
Én Venus borotvát használok Praktikus mert a hajló feje miatt letudom mindenhonnan szedni a szõrt :) 17/L


Szeretném el kezdeni a kettlebell edzést otthon.22 éves lány vagyok. Melyik súlyú gólyóval kellene edzenem? Valamint, heti hányszor, mennyi időt, hogy látványos legyen?

Legjobb válasz: minimum 3 hónapig járj le edzésre,tanuld meg használni a szert és utána edzhetsz otthon balesetmentesen és hatékonyan. heti 2 edzéssel kb 2 hónap múlva látványosan,mérhetõen nõni fog az állóképességed és a fizikai erõd. ez utóbbi már attól is javulhat jelentõsen,hogy az edzésen megtanulod egészségesen mozgatni a tested,helyes mozdulatokkal emelni,lendíteni. ha meg a látványt a fitnesz modell testben méred nem a funkcióban,akkor kell mellé olyan edzés és étrend,mint amit a fitt modellek csinálnak.

minimum 3 hónapig járj le edzésre, tanuld meg használni a szert és utána edzhetsz otthon balesetmentesen és hatékonyan. heti 2 edzéssel kb 2 hónap múlva látványosan, mérhetõen nõni fog az állóképességed és a fizikai erõd. ez utóbbi már attól is javulhat jelentõsen, hogy az edzésen megtanulod egészségesen mozgatni a tested, helyes mozdulatokkal emelni, lendíteni. ha meg a látványt a fitnesz modell testben méred nem a funkcióban, akkor kell mellé olyan edzés és étrend, mint amit a fitt modellek csinálnak.
a melyik súlyú, kb. értelmezhetetlen, nem tudjuk, mennyire vagy erõs. de elõbb tényleg járj el edzésre, ott megtanulod az alapokat.
Én 12 kilóst használok, a többi lány 6 vagy 8 kilóst. Tényleg attól függ mennyire vagy erõs, és mennyire szereted kicsinálni magam egy-egy edzésen.
Látszólag félénk? :) Mindenképpen az elsõ. Nem szeretem a túl hangos csajokat. És kedves 7. válaszoló! Szerintem a kérdezõ egy lány. Jól sejtem?:)
A szép félénkkel
a félénkekhez.. :) aranyosak, meg lehet velük kedveskedni! ;)
jah :D 21. :)
Elsõ, akkor is, ha nem õ a szebb. 39F
Fura, én lányként úgy tapasztalom, hogy a félénkség (vagy látszólagos félénkség) nem jelent elõnyt (tizen-huszonéves korosztály). Sõt.
Csakis az elsõ típushoz. A félénk lányok olyan aranyosak :) 22/f
amelyik lenyeli
Én lány vagyok és a másodikhoz mennék randizni a helyedben. A másodikban van élet, nem lehet mellette unatkozni. Viszont egy komoly félénk lánnyal mit tud csinálni? Komoly beszélgetéseket folytatni meg [email protected] a s*ggét, mert ezt várja el. Szerintem....
Ahhoz megyek oda, amelyik tetszik! Volt pár lánnyal dolgom... Aki terem közepén mozog, azt sokkal könnyebb észrevenni, mint azt, aki az árnyas sarokban ül. A félénk srácok a félénk lányt választanák, mert mellette dominánsak lehetnének, DE egyikhez sem fognak közeledni. A széptõl meg félnek...
Egyikhez sem mennék oda.
Amelyik minél több érdeklõdési jelet viszonoz és elég vonzó. Az ilyenek kapják a legtöbb ajánlatot. Egy jó csaj lehet törékeny, félénk, biztonságára törekvõ, olyan aki könnyen képes maga köré társaságot építeni és ezzel védi magát.
A látszólag félénkhez :) 14/f
nehéz döntés, amelyik szimpibb lenne / nagyobb szexuális kisugárzással rendelkezne, de inkább a szebb félénknél mert annál könnyebb férfinek lenni
Érdekes amiket írtok... Tegyük fel, hogy egy lány nincs tisztában azzal hogy õ most "jó csaj" e vagy sem... a visszajelzések alapján nem tudja eldönteni, hogy õt hogy látják a srácok (mert ugye, valaki ducinak vagy csúnyának érzi magát vagy épp pont fordítva- aztán a valóság tök más...). Mert nem merik, vagy nem akarják megközelíteni a srácok, elõbbi esetben mert szép, az utóbbiban meg azért mert épp csúnya. Ha tetszik a lány menjetek már oda, szólítsátok meg :D Istenem fiúk bátorság! :) 20/L
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló : Bizoooooony!
Amúgy hihetetlen... mindenki sír, hogy nincs párja, pedig csak tenni kéne érte, tisztelet a kivételnek - és kitartást. Persze nem tudhatjátok, hogy van e párja vagy épp viszonozza e a szimpátiát, de édes istenem...attól nem lesztek rosszabbak ha oda mentek beszélgetni, max gyûjtötök egy kis tapasztalatot :) Amúgy meg a normális csajok szerintem nem hagyják egybõl magukat :) értem is egy évet küzdött a párom :D és már 4 és fél éve együtt vagyunk :D Szóval még egyszer hajrá ;) 20/L
1. megmondta amelyik lenyeli
21
mindkettõhöz :)
A kérdező hozzászólása: Kort, könyörgöm. Ez a lényeg!!:)
2. vagyok.16/F( szép félénket)
A kérdező hozzászólása: Igen, lány vagyok! Én is a félénk, és komolyabb lányok táborát erôsítem. Velem is lehet hülyülni, sôt, csak sokkal több idô kell hozzá, míg felengedek. Nyitott vagyok, csak türelem kell, mire megjön a humorom. :) 15/L És én is hátrányként élem meg, hogy ilyen vagyok!
így önmagában ez kevés információ, ismerni kéne a lányt hozzá, bármelyikük bejöhet. mondjuk a hangos azt hiszem, kevésbé jön be általában, de van h olyan jön be véletlenül. 30F (de amíg fiatalabb voltam ennél, akkor is kb. ugyanígy gondoltam)
Egyszer egy tánctanfolyamon azért mentem oda egy lányhoz, mert megfogott, ahogy csak ott állt.
Ja, és kicsit csúnyácska is volt, de nekem nagyon megtetszett. 14-es voltam.
Az elsõhöz. 25F
normális esetben 1 viszint nincs túl nagy tapasztalatom a randizásba és a csajok beszéltetésére, úgyhogy 2 :D
Én a félénkhez, rühellem a hangos, merész lányokat. De azért biztos lehetsz benne, hogy a hangos, merész lányok sokkal, sokkal több férfit vonzanak, mint a félénkek. Ez van. De azért ne aggódj, téged is meg fognak találni, pláne ha tényleg szép vagy.:)

Lányok, szerintetek melyik a gázabb, az ha valaki próbálkozik és elutasítják, vagy nem mer kezdeményezni?

17F

Legjobb válasz: Ez jó kérdés, ha próbálkozol de elutasít valaki akkor lúzer leszel, és rossz pasi, ha jó pasi lennél nem utasítana el.Ha meg nem próbálkozol akkor tuti, hogy nem ér elutasítás, tehát lúzer sem leszel.Ráadásul a lányok soha nincsenek egyedül, vagyis ha elutasít az adott lány akkor a barátnõi is elítélnek, és elmondják még jó pár embernek, hogy beégtél, vagy épp kinevetnek.Az a megoldás, ha nem próbálkozol, hanem a lányokra vársz, így barátnõ is lesz és nem is égsz be:)

Ez jó kérdés, ha próbálkozol de elutasít valaki akkor lúzer leszel, és rossz pasi, ha jó pasi lennél nem utasítana el.Ha meg nem próbálkozol akkor tuti, hogy nem ér elutasítás, tehát lúzer sem leszel.Ráadásul a lányok soha nincsenek egyedül, vagyis ha elutasít az adott lány akkor a barátnõi is elítélnek, és elmondják még jó pár embernek, hogy beégtél, vagy épp kinevetnek.Az a megoldás, ha nem próbálkozol, hanem a lányokra vársz, így barátnõ is lesz és nem is égsz be:)
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok nem fogok már többet várni a lányokra..
ennek köze nincs a jó pasi-rossz pasi témához. jó taktika és rossz taktika van, ami létezik. ha nem mersz kezdeményezni, akkor csak magadra vethetsz, senki nem fog sajnálni. ha szarul csinálod, akkor legalább megpróbáltad, de dugni akkor sem fogsz. ha meg taktikus vagy és tisztában vagy vele mikor mit kell mondani, akkor a társaság lelke lehetsz és persze kúrni is fogsz.
17 vagyok de néha probálkoztam de ugy dontottem mejd ha a sulikat kijarom megyek dolgozni akkor csajozom majd
Szerintem az gázabb ha valaki eleve nem próbálkozik, mert akkor mindig azon agyal h "mi lett volna ha"
A lnyok soha a büdös életben nem fognak odamenni hozzád. Aki azt írja, hogy odamennek az sajnos mese habbal. Neked kell megtenned a lépést, ha elutasít ha nem. Olyan meg nincs, hogy ha elutasít akkor rossz pasi vagy. Lehet 100 ból 1 lesz az aki engedni fog és boldog lesze, még más pasi 10 bõl 9 leszólított lánnyal szexelni fog, mégsem lesz jobb pasi mint te, mert nem tudta megtartani a lányt, mert belül üres.
Próbálkozz csak! Ha egy este mondjuk 25 lányt leszólítasz, és csak 1 et érdekelsz, akkor már nyertél. Nyomassad, mi van ha elutasítanak? Semmi, senki nem fog haragudni, senkinek nem lesz ciki, csak a saját egódnak ami ugye felfogás kérdése.
Miért kell egy nap 25 lányt leszólítani? Szegény csak többet sérül! Szerintem olyan lányokkal ismerkedj, akik bejöhetnének, és elõször csak menj oda kérdezz bármit és úgyis kiderül h van e szimpátia.
pff... Sérül a lófaszt!! 100 lányból nem fog mind a 100 elmenni vele randizni akkor sem ha õ maga az isten!! szóval lehet h 25 bõl pont azt a 25-öt kérdezi meg aki nemet mond az imént említett 100-ból. és utána?? 1. nem az a lényeg h milyen magas vagy! vagy h. milyen csumpi! A dumád és a testkontaktusod fogja megmondani egy lánynak h igen vagy nem -et mondjon neked!! 2 azért légy igényes amenyire csak tudsz! lány baráttal menj vásárolni õ jobban látja mi áll jól és mi nem!! Saját kategóriádban nézz lányt! ha csak önbizalom hiánban szenvedsz akkor rájössz majd h amit eddig a saját kategóriádnak hittél az nagyon az alja. és az álom nõid a te kategóriád!! Amúgy nem gáz ha kezdeményezel!! sõt muszály mert soha nem fog odamenni hozzád pont az akit te választanál! Ha elutasít hát istenem ez van. van még több száz a világon. Nem leszel attól lúzer. ez a sok hü lye tini az amcsi filmekbõl szedi hogyha egy csaj nem-et mond akkor már luzer a srác. holott õk meg térden állva könyörögnének az úrnak, hogy legalább hasonlót had kapjanak maguknak. Én mindig jóba voltam a csajokkal de inkább barátként. 12-15évesen. soha nem tudtam hogy közeledjek hozzájuk úgy hogy ne csak barátnak nézzenek. De 16 évesen kezdtem ráérezni mit akarnak utána jártam a dolognak mit tehetek ez ügyben, és megismerkedtem egy jó barátommal aki addigra már szintén kezdte kiforni magát a témában! õ szép sms-eket és kis aranyos idézeteket tudott írni, én pedig szóban és viccben voltam a király!! így aztán ketten verhetetlenek voltunk és egyre szebb és szebb lányok álltak velünk szóba és poénkodtunk stb. és már nem azok a kis "lúzerek" voltunk akik azelött mert azelött mi is kb 50-60 csajnál próbálkoztunk. na de aztán beütött a fõnyeremény!! Ha nem állsz neki soha nem is fogod megtanulni kezelni a visszautasítást, és a lányokat!! A visszautasításhoz még anyit, hogy gondolj bele a suliban hány lány van. azok közül menyinek tetszel már is kevesebb a pontenciális jelölt azonban még ezen belül is van olyan akinek pasija van. vagy jelen pillanatban nem érdekled más az érdeklõdési körötök stb... szóval 90 % -a kiesik!!!!

Na fiúk! Melyik lányt választanátok? Vagy lányok ti melyik alakot választanátok?

A vékonyt vagy a szintén vékony de izmost lányt? Csak kíváncsiság. Korosztályt is írhatok ha gondoljátok.

Legjobb válasz: Akinek nem izmos a hasa. Az undorító, mikor izmos. 17

Akinek nem izmos a hasa. Az undorító, mikor izmos. 17
második
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! :)
Nem szeretem az ilyen kérdéseket amikor az egyén a tömegre hallgat azaz akarja követni, minden ki egy EGYÉN s nem a tömegnek kell megfelelni hanem önmagadnak! Az is tévhit, hogy az ember közösségi lény, nem az, csak bele van kényszerítve és az is tévhit, hogy egyedinek lenni rossz mert félnek tõled, csak az fél az egyeditõl aki nem ismeri illetve aki gáz belülrõl/ értékrendileg! Te is olyan leszel mint az összes többi, hajrá, hallgass csak a "gyakori kérdések" olvasóira/válasz íróira minden ismertség nélkül, hisz így csinálták az õseink is kb: a 95% ennek az oldalnak még a 100 IQ -t se érik el, mibõl gondolom? -válaszok, érvelések ha van akkor gyenge ha nincs akkor azért, megfogalmazások, helyesírás, dologra való rálátás hiánya...áh, sokat rizsázom, ... , Te b3na, magadnak akarj meg felelni ne másnak - másoknak, milyen élet az ahol másoknak felel meg az ember?!
A kérdező hozzászólása: Ezzel azt akartam kideríteni, hogy melyik korosztály milyen szemmel nézi a nõket. Pl egy 12-14 éves belelát-e abba, hogy a vékonyabb nõnek már majd nem kilátszik a bordája tiszta csontváz, nem érnek össze a combjai (ami amúgy egészségtelen, de ha egyszer ez a divat...) nincs valami sok izma stb. stb. Vagy azt látja, hogy hû, de vékony én is ilyen akarok lenni és akkor majd tuti bejövök a srácoknak. Vajon melyik végletbe tartoznak. Vagy, hogy a legtöbb fiú melyiket részesíti elõnyben. Mi a véleményük, vajon melyik Lleányzó jön be nekik. Igen, egyébként én is hiányoltam az érveléseket (persze, volt aki szépen leírta, és meg is magyarázta. Mondjuk hozzáteszem a kérdésemben nem volt benne, hogy magyarázzák meg... na mind egy). Tehát nekem ez egy kicsit olyan mintha azt hinnéd, hogy kiraktam két képet és amelyiket többen mondják olyan leszek, és akkor majd megfelelek a "társadalomnak". Pedig nem feltétlenül. Am a többi dolgon amit írtál, hogy pl: " Az ember nem is társas lény csak bele van kényszerítve" azt tök érdekes ezen ég nem is gondolkoztam... :D Na jó bocsánat a "mini regényért" csak kiszít felidegesített, hogy egybõl le kell bénázni... :)
A kérdező hozzászólása: A helyesírási hibák miatt meg elnézést igyekeztem, de még is becsúszott egy pár... :(
Magadról mutass képet megmondom, hogy mi állna jól NEKED, szerintem, ja és megint szerintem: az utolsó elõtti válaszodból az is lejött, hogy akarsz magaddal kezdeni valamit :) De ha szégyenlõs vagy akkor mind, hogy mennyire építed ki a pocakodat! Még egy bölcsesség: egy NÕNEK A LÁBAI LEGYENEK ERÕSEK, hogy a FÉRFIT KITUDJA ELÉGÍTENI! Szerintem mind a kettõ has forma jó csak az a nem mind'1, hogy kinek melyik van futónak ne legyen az elsõ...
A kérdező hozzászólása: :D Az elõbb írtad hogy "magadnak akarjál megfelelni ne a társadalomnak" most meg az kéred, hogy mutassak képet és majd te megmondod melyik állna jól, szerintem ez kicsit ellen mond annak az elvnek, hogy legyünk önmagunk. Bocsi, de nem mutatok képet, és amúgy tényleg van egy kis megfelelési "vágyam" ezt jól látod, de képet nem fogok adni.
A kérdező hozzászólása: Ezt a bölcsességet bár ne mondtad volna...
Bocs, nem tudtam a korod, tényleg felelõtlen volt a lábas, majd rá jössz, hogy akinek gyenge az rossz szeretõ...tapasztalat Mondok még egy bölcsességet az elõzõ elfelejtésére... "Aszerint élj, ami szerint gondolkozol, máskülönben, -idõvel- aszerint fogsz gondolkozni, ami szerint élsz..."
A kérdező hozzászólása: Semmi baj! :) köszi a bölcsességet :DD
De erõs?
Mindkettõ jöhet, ha a személyiségûk klappol az enyémmel.
Hát a képre összpontosítva mondanám hogy a jobb oldali izmos lány. A gond inkább hogy az egyik kevés a másik meg már sok. De amúgy mellékesen sosem alak miatt szokásom választani valakit, és láttam nem egy lányt akit a vékonyság tett pont esztétikussá míg valakit a vaskossága. De amúgy ha mindkettõ ugyanaz a lány tényleg akkor ügyes munka :D
Egyiket se, nõ létemre. Látom a szépséget mindkettõben, de én husi párti vagyok.
lány vagyok és egyértelmûen az elsõt választanám a kettõ közül
Ja 1-es nagyon undorító hogy sportol és tesz maga3rt..
Igen, a második egy picit már tulzás, de egyik sem rossz.
Olyan testem van mint az elsõnek. 15/L
A második tettszik kicsit kevesebb hasizommal még szebb lenne
Az 1-est. Az ennyire izmos nõk nem szépek.
Ez szerintem ugyanaz a csaj, csak a jobb oldali kép edzés után készült.
Olyan alakot szeretnék mint ami a második képen van. 19/L
Egyiket sem. Nekem Õ kell! [link] (BTW a legtöbb izmos lány csúnya... Nagyon kevés van közülük aki tényleg szép. Szóval alap esetben a te általad linkelt képek esetében az elsõt választanám.) 24F
Egyértelmûen az 1.-t.
A kérdező hozzászólása: A bölcsesség? Nem, pont jó. :)

Srácok! Melyik tetszik jobban: aranyos, kislányos, mosolygós lány vagy a kicsit nőiesebb, kirívóbb lány?

Legjobb válasz: Én mindkettõben láttam már olyat amelyik tetszett. Talán aranyos mosolygósból kicsit többet. De olyan is volt, hogy kislányos arcon kicsi dac vagy szomorúság, esetleg mélabú ült, ennek ellenére nagyon szép volt. Aztán olyan amelyik öltözetben kirívó volt, mégsem tûnt annak és kislányosan viselkedett. Ami egyáltalán nem áll jól egyetlen lánynak vagy nõnek sem az a harsányság, de ennek semmi köze a kirívóhoz, csak sokan azt hiszik, hogy éppen azzal lesznek azok.

Én mindkettõben láttam már olyat amelyik tetszett. Talán aranyos mosolygósból kicsit többet. De olyan is volt, hogy kislányos arcon kicsi dac vagy szomorúság, esetleg mélabú ült, ennek ellenére nagyon szép volt. Aztán olyan amelyik öltözetben kirívó volt, mégsem tûnt annak és kislányosan viselkedett. Ami egyáltalán nem áll jól egyetlen lánynak vagy nõnek sem az a harsányság, de ennek semmi köze a kirívóhoz, csak sokan azt hiszik, hogy éppen azzal lesznek azok.
Nekem az aranyos, kislányos, mosolygós.(35f)
aranyos mosolygós
Hát mindenképp a mosolygós, még ha nem is kislányos. Rosszul vagyok az olyan divatfotóktól, ahol hót komoly képet vágnak a csajok, sehol egy mosoly. az ilyen képek még egy szép nõt is elcsúfítanak.
az elsõ pedofil amúgy aranyos mosolygós, de ne legyen olyan mint egy 6 éves. a korának megfelelõen viselkedjen. egy 25 éves nõ is lehet aranyos mosolygós. de kirívó semmiképp se legyen
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket:-) nagyon szívesen várok még többet is:-)
A kérdező hozzászólása: köszi a véleményedet:)
Nekem az érettebb milfesebb nõiesebb az ideálom.A kislányos kinézettel az a bajom, hogy pedofeeling. Nem vagyok gyerekekre izguló hajlamû, nem jönnek be a gyereklány kinézetû kicsi teljesen leborotvált puciú tarkabarka rucis kislányok. Komoly érett nõk az ideálom. Ne akik olyan arcvonásuak, hogy felnõtt korukra is gyerekesen néznek ki, arról nem tehetnek, de nekik várniuk kell legfeljebb egy évtizedet mire asszonyosabban néznek ki. nekik meg azért jó, mert késõn érõk, így késöbb válnak vén csorosznyává. Egyszóval ennek is megvan az elõnye, hátránya. Én nem helyezem egyik kategoriát sem hátrányos helyzetûbe, csak a kilányos kinézetüek még várolistán maradhatnak pár évig
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat:)

Általában melyiket mondják biztosabbra az uh-n, ha lány vagy ha fiú? Melyiket könnyebb eltéveszteni?

Legjobb válasz: Én ugy tudom hogy a lányt biztosabbra tudják,mert ha fiút mondanak akár a köldökzsinórját is láthatják a kuki helyett! Ezt olvastam...nekem ma mondták hogy fiú,de ne fogadjak rá. Azért remélem jól látta! :-)

Én ugy tudom hogy a lányt biztosabbra tudják, mert ha fiút mondanak akár a köldökzsinórját is láthatják a kuki helyett! Ezt olvastam...nekem ma mondták hogy fiú, de ne fogadjak rá. Azért remélem jól látta! :-)
Én meg azt hallottam lányból még lehet fiú de fiúból lány már nem nagyon.De hát elöfordul ez is az is.
kuki egyértelmûbb
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Szia, nekünk 6 hóig fiút mondtak és lány lett!!
A kérdező hozzászólása: ohhh :) :) akkor a tuti amikor már megszületik... értem :) :) :)
Egy csomó eset volt hogy a köldökzsinórt kukinak látták.
igaz, en nem otthon elek, de itt kulfoldon meg azt is megmondtak, hogy a herei mar leszalltak a herezacskoba, (7. honap vege)ugyhogy nem is igazan ertem, hogy hogy tevedhenek ekkorat..azert otthon sem elmaradott gepekkel dolgoznak!!
Nekem 14 hetesen azt mondta a doki kisfiú, most 18 hetesen kislánynak látta, azt mondta valószínû , hogy elsõ alkalommal a köldökzsinórt látta kukinak, de teljesen mindegy mi lesz csak egészséges legyen a kis drágám:) 18 hetes kismama

Lányok! Nektek melyik póz tetszik a legjobban és miért vagy hogy melyik nem tetszik és az mért nem? Mikor tudtok a legjobban elélvezni?

Legjobb válasz: Ezt nõ válogatja ki melyikre tud jobban elélvezni. Meg melyikhez van éppen kedve..

Ezt nõ válogatja ki melyikre tud jobban elélvezni. Meg melyikhez van éppen kedve..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!