Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok, ellenére férfi (4 db)

Nagy korkülönbség. Nő (lány) 33, férfi (fiú) 19. Sajnos a környezet erősen előítéletekkel terhes. Ettől függetlenül szeretjük egymást. Mit gondoltok róla? Mellette vagy ellene? Voltatok hasonló cipőben?

Legjobb válasz: en 48 eves no es a baratom 24et fog tolteni 3 het mulva de szeretjuk egymast es nalunk mar elfogadtak hiszen 5 eve egyutt vagyunk...es nagyon szeretem 3 het mulva tartjuk az eskuvot

en 48 eves no es a baratom 24et fog tolteni 3 het mulva de szeretjuk egymast es nalunk mar elfogadtak hiszen 5 eve egyutt vagyunk...es nagyon szeretem 3 het mulva tartjuk az eskuvot
Rövid távon biztos, hogy fog mûködni.Hosszabb távon az csak rajtad múlik mennyire tudod magadat kívánatosnak feltüntetni elõtte.Hisz negyven felett nehezebb felvenni a versenyt egy fiatalabb nõvel.Ez tény, a szerelem idõvel elmúlik , marad viszont a szeretett és a tisztelet.Tisztelet a kivételnek!
Azt gondolom, hogy valami nincs rendben ott. Kár, hogy nem 80-12 a felállás. Hogy mûködne már ez egyáltalán?
tegnap volt valamelyik híradó félében, hogy valami magyar sztárpár (tudom, ciki hogy nem tudom, de sose érdekelt a média) között olyan 30-40 év közötti(?) korkülönbség van, tökéletes összhangban élnek, miért ne?
szerintem teljesen a ti dolgotok hogy mekkora a korkülönbség...ha a szerelem megvan akkor más mi számítana egy kapcsolatban...az elõítéletek meg...szerintem irigység is van benne...én pl itt vagyok 23 évesen, és mit nem adnék ha nekem is lenne egy 33 éves párom...az nagyon szép kor, és akkor nagyon kívánatosak a hölgyek XD... na de szerintem én tökre mellette vagyok...akinek meg nem tettszik az ne nézzen oda, nektek meg sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat és természetesen várom még a hozzászólásokat!! (Az a név nélküli sunyi kommentelõ pedig, aki azt írta, hogy "Kár hogy nem 80-12 a felállás", annak hozzászólását igen primitívnek találom.Csak õszintén sajnálni tudom hogy ilyen buta és korlátolt emberek is élnek köztünk.)
A szerelemnek semmi sem szabhat határt. Boldog vagy? Õ boldog? Ha mindkettõtöknek "igen" a válasz, akkor min problémázol? Nem az számít, hogy mások mit mondanak/gondolnak, hanem az, hogy ti hogyan éreztek. Persze késõbbiekben lehet nem lesz szerencsés, hogy Te-a nõ-vagy az idõsebb, mivel a férfiak sokszor esnek abba a hibába, hogy a "régit" "újra" cserélik..és te leszel az idõsebb, elõtte pedig (azért, mert férfi és azért, mer fiatalabb) tovább maradnak nyitva azok a bizonyos ajtók. Én minden esetre szurkolok nektek. Látom régebbi ez a kérdés. Mi lett a vége a dolognak?
Mi nagyobb korkülönbséggel élünk együtt kíváncsiak lennénk rátok, hogy alakult azóta?

Lány vagyok, ennek ellenére férfi borotvát használok. Ez baj?

A n?i borotvák egyszer?en nem jöttek be, a férfi borotvával viszont könnyen boldogulok, és olcsóbb is.

Legjobb válasz: Szerintem tök mindegy mivel borotválod magad. Ki látja, meg kit érdekelm, most mit számít hogy rózsaszín vagy kék a borotva?

Szerintem tök mindegy mivel borotválod magad. Ki látja, meg kit érdekelm, most mit számít hogy rózsaszín vagy kék a borotva?
Nagyon gáz. Hogyan is mered kezedbe venni a kék borotvát, amikor egy lány csak rózsaszínt használhat :D Teljesen mindegy. Csak a színben különbözik a legtöbb.
Én is férfi borotvát szoktam használni, és én is csatlakozom, nincs ezzel semmi baj:)
én is férfi borotvát használok, sõt férfi borotvagélt is. a nõinek nem tetszik az illata. hányingerem lesz tõle. úgyhogy szerintem nincs vele semmi probléma.

9 éves lány vagyok és egy felnött férfi zaklat MSN-en. Mit tegyek ellene?

Legjobb válasz: Tiltsd le! Ha nem ismered személyesen, ennyi elég kell, hogy legyen.

Tiltsd le! Ha nem ismered személyesen, ennyi elég kell, hogy legyen.
Kis buta. Szólj a szüleidnek.
msn-en a fickó letiltása, ill. állítsd be úgy az msn-ed, hogy csak az beszélhessen veled, akit felvettél. És valóban, iskolaszünet van vagy mi???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
tiltsd le, töröld ki a partnerek közül. miért nem suliban vagy?
Honnan tudod, hogy felnõtt férfi? És õ tudja, hogy te 9 éves lány vagy? Hogyan talált rád? Egyébként tedd közzé az msn címét biztosan akad itt egy két ember aki szívesen elbeszélget vele, fõleg akinek van esetleg pont 9 éves lánya... A zaklatás amúgy miben nyilvánul meg? Mondtad már neki, hogy ne zavarjon?
Egyáltalán egy 9éves kislánynak minek msn????
háááát sztem te nem vagy 9 éves..... de ha nem kamu, akkor tiltsd le egyszerûen ;)
Csak a szüleidnek meg ne mond!!Ugye kedves hozzászólók!!Amúgy meg kedves kérdezõ gratulálok a helyesirásodhoz!!Ez nagyon szép teljesitmény egy 9 azaz kilencévestõl, fõleg ha lány!Megirigyelhetnék sokan itt közülünk akik csak lepontozni tudnak mert az a kézjegy szimpi nekik, de a helyesirás már kevésbé! Szerintem azért tetszik nekik a kézjel mert nemrég még az újukat szopták és rájár a kezük!! Mehet a kézjel !Lenyomni!!!
Az engem is érdekelne, hogy hogyan került fel az MSN-edre..és, hogy a letiltás neked mért nem jutott eszedbe? Aki msn-ezik, az a letiltás fogalmával is tisztában van...
tiltsd le. az meg engem is érdekel, hogy hogy került fel az msn.-edre.?


Na erre kíváncsi leszek! :)
Elhitted mi?
húha... mi lesz, ha stimmel...
Én már azt sem értem, amikor valaki kizárólag csak a szõkékre vagy csak a barnákra stb bukik, de azt végképp nem tudom felfogni, hogy valaki a nemiszervek árnyalata alapján válasszon párt vagy partnert vagy akármit is keresem... Akkor te az utcán nem is nagyon ismerkedsz, gondolom... :D
keresel*
"....akiknek feher boruk van..." tehát lányok, akiknek rozé, illetve vörös BORUK van otthon, ne is próbálkozzanak!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!