Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok, ellenére (105 db)

Hetero lány vagyok, ellenben?

Megfigyeltem magamon, ha megnézek egy pornót, akkor sokkal jobban izgat ha a lány nyögdécsel. Viszont legvadabb álmaimban sem tudnám elképzelni, hogy lefeküdjek egy lánnyal, akkor mégis honnan jött ez a kis plusz? Van valaki még így ezzel? Elméleti síkon akkor közelítek a "bi"-lét felé?

Legjobb válasz: Egyik ismerõs csajszim is hasonlóképp volt, azt mondta sose próbálná ki csajjal pedig valamiért mégis vonzza a dolog. Na ennek ellenére mégis 1x ittasan összejött egy csajnak és rájött hogy hát ez neki nagyon is tetszik :) 23/F

Egyik ismerõs csajszim is hasonlóképp volt, azt mondta sose próbálná ki csajjal pedig valamiért mégis vonzza a dolog. Na ennek ellenére mégis 1x ittasan összejött egy csajnak és rájött hogy hát ez neki nagyon is tetszik :) 23/F
Mondjuk mert lehet, magadra vetíted az ott látottakat? Szóval nem azért izgat, mert magát a csajt megkívánod, hanem azt, hogy te is nyögdécselj.
Az elõttem lévõnek van igaza. Azért mert te is átszeretnéd élni a nyögtécselést :) Nézz meleg pornót.. ha arra sem izgulsz fel, ott már van valami :DD
Hát tetszik, hogy a csaj ennyire élvezi a filmben. Én ebben nem látom, mi a probléma. :)
A kérdező hozzászólása: Basszus, ez nekem eszembe sem jutott! :D Köszi megvilágosodtam! (=és egyben kicsit meg is nyugodtam) Meleg pornót nézni? Minek?
Mert abba nincs csaj ?!:D

én egy 15 éves szűz lány vagyok. Nemsokára megkapom a méhnyakrák elleni védőoltást. Szűznek kell lenni, hogy legyen hatása? Addig nem szexelhetek, amíg be nem adják mind a 3 adagot?

Legjobb válasz: Láttad a Hulk címû filmet? Az arról szól, hogy egy nem szûz lánynak beadták a méhnyakrák elleni védõoltást.

Láttad a Hulk címû filmet? Az arról szól, hogy egy nem szûz lánynak beadták a méhnyakrák elleni védõoltást.
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan???
és átalakul egy nagy darab zöld férfivá?:O
Semmi köze nincs a kettõnek (szüzesség - oltás) egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: Értelmes, nem pedig gúnyos válaszokat kérek. Ez az oldal nem azért alakult, hogy másokat cikizzetek. Köszi, de abból nem kérek.
Nem kell szûznek lenni, azt minden lány megkapja aki szült az is mindeggyik
Emlékeim szerint, én amikor utána olvastam, az volt hogy elsõsorban szûz lányoknak javasolják a beadást, mert hatékonyabb/jobban kifejti a védõ hatását, és valóban nem árt, ha szûz is marad az illetõ. Szóval nem tudom miért kell a kérdezõt leosztani, én is hallottam ehhez hasonlóról, de az orvos tudja megmondani, kérdezd meg õt!
Hát igen, a kedves leosztóknak! Amit kapsz értesítõt/papírt arra feketén fehéren le van írva h azok a lányok akik még nem éltek szexuális életet sokkal nagyobb az oltás hatása. Mivel a méhnyakrák a fiúk spermájában lévõ kórokozótól alakul ki, így aki még nem szexelt abba nem került sperma és nem lehet fertõzött. Ez az oltás már 30-40 éves korban nem kapható meg... Ergo onnan tudom, hogy én is megkaptam =) És szerintem várd meg mind a 3 adagot :)
A kérdező hozzászólása: Végre egy konkrét válasz. Köszönöm!

Miért gondolom az összes lányról, hogy ízléstelen plázacica, annak ellenére, hogy én is lány vagyok?

Szerintem a mai lányok túl fiatalon túlzásba viszik a kinézetüket (smink/miniszoknya/magassarkú) és amikor ilyen lányt látok, rögtön r*bancnak gondolom, pedig lány vagyok. Normális ez? Esetleg azért gondolom így, mert olyan iskolába jártam, ahol az összes lány már 12 évesen ilyen volt, és már eleve el?ítéleteim vannak a lányokkal szemben?

Legjobb válasz: Szia!:) Én is lány vagyok, és én sem szeretem, ha egy lány mindenét kiteszi. Egyszer-egyszer megteheti az ember, de hogy állandóan? Na meg fel lehet úgy is öltözni csinosan, hogy nincs kint mindened...Az a baj az ilyen lányokkal, hogy nem hagynak túl sokat a képzeletnek...

Szia!:) Én is lány vagyok, és én sem szeretem, ha egy lány mindenét kiteszi. Egyszer-egyszer megteheti az ember, de hogy állandóan? Na meg fel lehet úgy is öltözni csinosan, hogy nincs kint mindened...Az a baj az ilyen lányokkal, hogy nem hagynak túl sokat a képzeletnek...
5. vagyok. Ja, és mivel a kérdezõt is támadjátok: attól még, hogy nem kedveli az ilyen lányokat, nem biztos, hogy rusnya. Az én kinézetemre nem nagyon kaptam negatív kritikát, sõt, annyi önbizalmam azért van, hogy tudjam, hogy nem vagyok csúnya.
Wow, ilyen is van még, nem hittem volna, hogy normális lány is létezik még? Hány éves vagy?
Nem! Te féltékeny vagy h õk szebbek mint te.
Mert irigy vagy rájuk mivel szebbek mint te. 22F
Elhiteted magaddal, hogy nem akarsz szép lenni, de az ösztöneidet nem tudod a szõnyeg alá söpörni, ezért irigy vagy azokra a lányokra, akik adnak a külsejükre.
Miért te hogy nézel ki? Szerintem pont ugyanúgy mint õk.
a kérdezõ nem irigy, nem kisebbségi érzése van, hanem normálisan gondolkodik tényleg visszataszító, hogy ma a 12 évesek úgy néznek ki, mint a felnõttek, s ez szánalmas, ettõl lesznek ribisek. ebben a korban tanulni, fejlõdni, okosodni kell, felkészülni a felnõtt életre, és nem azt elõre hozni, amibõl csak tényleg bajok lesznek (lásd a sok szexkérdést)
Az ilyen kislányokból lesznek azok, akiket a fél ismerettségi körük meg.... Kiteszik mindenüket, a fiúk elkezdenek nekik udvarolni, legtöbbjük azért, mert könnyûvérûséget észlel... Megtörténik a menet, a kislány büszke lesz magára, aztán jön a nagy kopp, mert a fiú csak azt akarta, aztán meg a kislányoknak sír a szájuk, hogy az összes pasi egy szemét. Nem egy ilyen lányt ismerek távolabbról, fiatalabb koromban ismertem meg õket, és a mai napig vergõdnek, mert elterjedt a , , hírük" és egyszerûen egyik pasi sem veszi õket komolyan. Azok a lányok általánosítják így a pasikat, akik hülyén cselekszenek, lealacsonyítják a viselkedésükkel és a kinézetükkel magukat aztán ráfogják az összes pasira, hogy mekkora szemetek...hát nem!
Szia! én a pszichológus vagyok, és olyan korú lányokkal foglalkozok mint te. Ez egy sablonkérdés az én szakámba. ÉS NE HIDD AZT HOGY AZ ÖSSZES LÁNY ILYEN. Mert nagyon sok más lány is így látja. Tény, hogy mutatgatják magukat stb... de ne foglalkozz velük. lehet hogy szebbek, vagy okosabbak mint te, de nem a külsõ a fontos, hanem a belsõ. Ezeknek nehéz családi körülmények közötti életük van, vagy egyszerûen csak el vannak kényeztetve. Nem kell rájuk olyan szemmel nézni mint a , , ribancokra". mert õk ilyenek. van egy olyan mondás, hogy: , , Az eltört csészét nem lehet újjátenni" ha nem értenéd, amilyen vagy, azon nem tudsz változtatni.
Pszicholóus, persze... Azért azt még hozzátenném, hogy egy nõ nem attól lesz NÕ, hogy mindenét kiteszi... egy nõ önmagát adja, megbecsüli az értékeit de ugyanakkor tudatában van annak is, hogy mi a gyengesége és a hibái. Egy 12 éves kislány, sõt még egy 17 éves kislány sem nõ még. Alakul, de nem nõ. Sok mindent meg kell érteni és át kell élni ahhoz az életben, hogy valaki kijelenthesse magáról azt, hogy NÕ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek, aki nem csak azért írt, hogy engem szidjon. :)
Szerintem ezzel a kérdéseddel csak fényezni akarod magad, hogy te nem ilyen vagy. Én is lány vagyok, nem vagyok plázacica sem, de szerintem sok olyan lány van, aki úgymond visszafogottan öltözködik. Vannak igaz olyanok is, amiket írtál, de szerintem õk sem mindig "ribancok". Másrész, nem mindegy ez neked, örülj neki, hogy te ilyen vagy.
Adni magára mióta jelenti azt, hogy gyerekként k*rvának öltözik? Azért ne keverjétek már a szezont a fazonnal. Abnormális, ahogy a mai gyerekek kinéznek.
A kérdező hozzászólása: Én is pontosan ezt gondolom. Tõlem aztán sminkelhetik magukat, de csak ha eljött az ideje, és akkor is csak ízléssel
Undorítóak az ilyenek. Ez tény. Ezek ellenpárjai a páwa srácok szintúgy. Rózsaszín ingben meg nõi nadrágban... Fúj vazze.
Nem azt jelenti, hogy ad a külsejére, hogy 12 évesen táncosnõnek van öltözve 3 kg sminkkel... Én is adok a külsõmre, használok kozmetikumokat, a hajamat két naponta mosom, szõrtelen vagyok, stbstb. de azért az túlzás, hogy a 12 éves kislányok már úgy mennek be az iskolába, hogy virít a fejükön a smink stb. Mindezt persze úgy, hogy még fogalmuk sincs, hogy hogyan kell sminkelni, hogyne váljanak nevetség tárgyává és 3 színnel sötétebb alapozót kennek fel a fejükre, stb.
Kisebbségi érzésed van.
A kérdező hozzászólása: 5. szerintem igazad van, a többieknek pedig csak annyi, hogy néha én is kiszoktam öltözni, de azért szerintem az túlzás, hogy egy csomó 10 éves csaj úgy néz ki mint egy k*rva.
A kérdező hozzászólása: Én nem gondolom õket csúnyának, csak helytelennek tartom, hogy tíz évesen magassarkúban rohangálnak két kiló sminkkel az arcukon...
Mert irigykedsz rájuk, amiért õk több figyelmet kapnak. Én sem vagyok ribancos kinézetû, mégsem ítélem el az ilyen lányokat, mert nekem semmi közöm az õ kinézetükhöz.
Mert nincs rajtad sapka.
A barátnõs csúnya fiúknak többnyire van elég pénzük ahhoz hogy egy lánynak megérje velük kavirnyálni.

Történt már veled olyan, hogy annak ellenére, hogy hetero lány vagy, ha megláttad azt a bizonyos lányt, és egyszerűen elállt a lélegzeted, és nem tudtad róla levenni a szemed?

A lány az osztálytársam, szóval szinte minden nap látom, de próbálom nem bámulni, vagy legalább valahogy leplezni. Jóban vagyunk, de ha beszélünk, egyszer?en nem tudok feloldódni és feszélyezve vagyok. Most év elején ismertük meg egymást. Sokszor kimentettük már egymást a meredek helyzetekb?l, ezért hálás is vagyok neki.

Legjobb válasz: hát ilyen már velem is volt :) semmi gond ezzel, ettõl nem vagy leszbi, nem is leszel. nem kell megijedni magadtól, sok lány él át hasonló helyzetet :)

hát ilyen már velem is volt :) semmi gond ezzel, ettõl nem vagy leszbi, nem is leszel. nem kell megijedni magadtól, sok lány él át hasonló helyzetet :)
Lehet, hogy csodálod úgymond azt a lányt, nem? Tetszik neked? Nekem is az van, hogyha van egy szép csaj, akkor folyton bámulnám. Közben irigylem is, hogy neki milyen szép eze, vagy aza. Vagy de jó lenne, ha én lehetnék õ. Sz-tem is normális ez. Kapcsolatba is lépnél vele? Mármint járnál vele? 24/L
tudom, hogy lanyoktol varod a valaszod, de egyszeruen kedvet kaptam irni erre. lehet hogy megis leszbi vagy csak meg nem ismerted be magadnak, az is lehet hogy biszex vagy...ismertem olyan fiut aki mindig fogdosott minket (ferfiakat) poenbol, de annyi csaja volt, mint soha senkinek megis kesobb beismerte hogy meleg. Azota meg pasikkal jar es most mar poenbol se engedjuk, hogy megfogja a s*ggunket....
Ó nekem már hányszor volt ilyen, szinte mindíg ez van, azért van, mert csodálod, ahogy a második válaszoló mondta.Nem mersz igazán a szemébe nézni, lesed minden mozdulatát és szavát, próbálod utánozni, velem legalábbis ez van, nem feltétlenül normális, de nem is abnormális, szerintem rengeteg lánnyal van így, nyugi :)
Teljes mértékben igaza van annak aki azt írta hogy lehet hogy csak bálványozod, irigyled-22:09! Amikor a tévében látok ilyen 'bomba' csajokat én is csak úgy bámulom õket, és irigylem!
Ne ijedj meg, ez csak kíváncsiság, kíváncsi vagy hogy milyen lehet azzal a lánnyal.

Szerintetetk miért van az, hogy a fiú képesek vonzódni renget lányhoz, nekik nem is kell tökéletes külsejű lány sokszor, ellenben a lányok csak a tökéletes vagy a társadalomból kitűnő külsejű (például néger) fiúkra buknak csak?

Már gondoltam arra is, hogy teletömöm magam pc-vel meg tetkókkal,meg a fülembe is ilyen kitágítós vackot teszek, hogy észrevegyenek úgy a lányok, persze ehhez pénz is kéne előbb. :D Néger nem akarok azért lenni, büszke vagyoka fehér színemre. ^^

Legjobb válasz: Na most inkább elmegyek a boltba, mert elegem lett ebbõl a sok xarból.

Na most inkább elmegyek a boltba, mert elegem lett ebbõl a sok xarból.
Most akkor szeretnék elmondani neked, meg a sorstársaidnak egy igen õszinte dolgot, és remélem, hogy hasznosnak találjátok, megszívlelitek, és ehhez mérten változtattok majd a hozzáállásotokon. Te, meg még nagyon sok hozzád hasonló azt hiszi, azért nincsen barátnõje, mert nem néztek ki elég jól, "rendes srácok" vagytok, esetleg kicsit kockák, vagy visszafogottak. Õszintén szeretném veletek tudatni, hogy az esetek 98%-ában azért nincs csajotok, mert függetlenül attól, hogy ti magatokat esetleg "rendes és kedves" srácnak tartjátok, valójában hatalmas s-ggfejek vagytok. Remélem így ez érthetõ.
Téged egy kályhába kéne beültetni. Akkor szép színed lenne.
Mert a lányok sokkal válogatósabbak és felszínesebbek, mint a fiúk. Nekik státusszimbólumnak számít, h milyen pasijuk van. Átlagos v csúnya pasival nem szívesen szégyenítik meg magukat.
Ha már elmész boltba, hoznál egy öngyújtót? Mert már nem jó. És gyufa is kifogyóban van.
Messzirõl jött ember azt mond, amit akar. Fõleg egy névtelen fórumon.
Én láttam már nem egyet, az hogy te nem, az egyéni szociális probléma.
#13 Majd ha látok ellenpéldát, elhiszem. Több mint 10 év alatt (amióta aktívan próbálkozom) nem sikerült.
KÚKIMONSZTÁÁÁDÁBSZTEPAHHH!!!!
Lányok közül sem. Csak tovább kéne látnotok az orrotoknál.
Nyilván fiúban is van példa ilyesmire, de fiúk közül legalább nem mindenki ilyen.
Á hidd el, nem egy példát láttam ebbõl fiúban is, mindkét nem csak a saját helyzetét látja át, ezért teszel ilyen ostoba kijelentéseket. Amúgy a fültágító valami rohadt undorító.
nemsokat fognak segiteni hidd el de felõlem csináld csak amugy ottvannak azok a normális csajok csak nem veszed észre õket hogy miért azt rádhagyom :D
Kèrdezö, tehàt szerinted a fèrfiak 85%-ának nincs nöje vagy csak szánalomból vannak velük? Ah, már kedvem sincs vitázni veletek, legyen igazad, mi meg hadd èljünk boldogan ès szerelmesen :D Te szenvedj csak!
Ez baromság. Mivel gondolom fiú vagy, a fiúkat ismered jobban, azért mondod. Én lányként fordítva ugyanezt el tudom mondani. Egyébként szerintem az értékrend nem nemtõl függ, hanem attól, milyen körökben mozog az illetõ. Az érzelmileg tahóbb rész mindig felnyomta maxra az igényeit, közben negyedét se nyújtani a másiknak, mint amit elvár, aki meg kicsit kulturáltabb, az tudja, mire vágyik, és az alapján állítja fel az értékrendjét-mérlegelve a fontosabb(átlalában belsõ) és a kevésbé fontosabb(külsõ) tulajdonságokat. Ennyi. Bocsi, de kicsit kezd irritálni, hogy a lányok el vannak hordva minden felszínes, érzéketlen embernek, mintha nem is tudom, mit tettek volna. Tessék normális csajnak normálisan udvarolni, nem olyanok után futni, akirõl szinte lerí, hogy a külsõre megy és iszonyatos elvárásai vannak. 17l
még sose láttam "tökéletes" fiút, mégis volt elég hosszú ideig barátom, aki nem is volt tömegbõl kitûnõ... sõt, folytatom: 168 cm mégis szerettem... pedig nem vagyok valami ocsmány 'akinek csak ez jutott', csak szimplán figyelt rám... durva, mi? képzeld, vannak még ilyen lányok...
Sajnos van igazság abban, amit a kérdezõ felvet, jó nem a négeres része gondolok.. Sajnos, ha alacsony vagy értsd: kb 170cm v alatta, akkor alapból esélytelen vagy a nõk 80-90%-nál, még az alacsony <160cm-es nõk körében is. Én sajnos ekkora vagyok, és az arcra sem vagyok helyes.. Tudnék én is történetek tucatjait mesélni, hogyan koptattak le a nõk (nem a mûkörmös csücsörítõs tükörbe-pózolósokra gondolok, azokra alapból nem hajtok).. Aki nincs benne, az nem érti meg ezt. Svédországban csináltak kutatást arról, hogy megmérték az öngyilkosságot elkövetett férfiak testmagasságát, és néhány kivételtõl eltekintve az alacsony kategória 165-175cm dominált.. Amúgy nem lepõdtem ezen meg.. A nõk kerülik az alacsony férfiakat, sok esélyt sem ad, még akkor is ha te a legrendesebb egyén vagy.. Az meg csak porhintés és lekoptató duma, hogy próbálkozz alacsonyaknál.. Volt itt gyakorin egy kérdés, ahol egy 166cm-es srác kérdezte nõket/lányokat különbözõ testi tulajdonságokról.. Volt benne az is, hogy alacsony/magas. Kb 50-en válaszolták meg, ebbõl 2 nõ írta, hogy õ neki jó lenne az alacsony is. Nem érdemes tovább folytatni, ez magáért beszél.

Hogy mondjuk németül: Annak ellenére, hogy lány vagyok?

Trotz ich Madchen bin??

Legjobb válasz: Obwohl/obgleich ich ein Mädchen bin, interessiere ich mich für die Autos. ( = Bár/jóllehet lány vagyok ... ) Amit elõttem írtak, az is jó! Ez a "trotz dass" tényleg létezik?

Obwohl/obgleich ich ein Mädchen bin, interessiere ich mich für die Autos. ( = Bár/jóllehet lány vagyok ... ) Amit elõttem írtak, az is jó! Ez a "trotz dass" tényleg létezik?
Ja: trotzdem bin ich ein Mädchen azt jelenti szó szerint, hogy 'Annak ellenére lány'
trotzdem bin ich ein Mädchen (ein muszáj bele)
A kérdező hozzászólása: és hogyha úgy akarom, hogy: Annak ellenére, hogy lány vagyok, érdekelnek az autók?
Mich interressieren die Autos, trotz dass ich ein Mädchen bin.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Az utolsó válasz a megfelelõ. Trotz dass-ról még nem hallottam.
vagyok- kimaradt az elõbb :)

Miért vonzódom a rossz, perverz lányokhoz, annak ellenére is, hogy normális kapcsolatra vágyom?

Most is van egy ilyen csaj, aki folyton felizgat, játszk velem, direkt olyanokat ír, hogy ráinduljak meg, küldözget magáról szexi képeket, már meztelent is küldött. Persze tudom, hogy sok fiúval csinálhatja ezt, de valahogy mégis jobban kívánom, mint azokat a láynokat, akik rendesek, normálisak, de a szexről sosem lehet beszélgetni sem velük és nem is kéretik magukat, nem izgatnak fel szexuálisan. Ez a csaj meg még élvezi is, hogy mutogathatja magát nekem és fölizgathat. Csak hát az a baj, hogy ilyen csajjal nem lehet komolyra tervezni, ha járnék vele is fűvel-fával megcsalni, lévén, hogy most is van pasija, de azért csábítgat engem is és még ki tudja hány srácot. Amúgy azt szeretem még bgenne, hogy annak ellenére, hogy elég szajha vére van, tök normálisan el tudunk órákat is dumálgatni bármiről.

Legjobb válasz: A kedves intelligens lánynak sem kell prûdnek lennie. Nem tudom miért kezelik a szexualitást még mindig ennyire tabuként nálunk.

A kedves intelligens lánynak sem kell prûdnek lennie. Nem tudom miért kezelik a szexualitást még mindig ennyire tabuként nálunk.
Mert még nem tudsz különbséget tenni a farkad és az agyad között. De majd elmúlik. Egyébként kur.vából lesz a legjobb feleség. 25/N
Ha ez így van, el kell döntened, ilyen lányokkal ismerkedsz és hallgatsz a f*rkadra, már bocsi, vagy pedig az eszedre a kedves és intelligens csajokra fogsz nyomulni ...!
Én egy ilyen nõt se ismerek. :D Úgy hogy fogalmam sincs arról, te miért vonzódsz hozzá.
Nekem is az ilyenek jönnek be.. Én pl ilyen szexpajtis formációt tudnék elképzelni. Ebbe simán belefér, hogy a szexen kívül el lehet menni néha együtt vacsizni, vagy megnézni egy filmet, lehet is valami barátságféle érzelmi kötelék, de nem jelent kizárólagosságot. Nekem ez simán jó lenne.
én is ilyen votlam a barátommal, mikor megismerkedtünk, és ezek mellett hûséges vagyok és szerintem intelligenciában sincs hiányom
Semmi logika nincs a kérdésben. Egy normális kapcsolatban is lehet a szex kicsit perverzebb. Egy alapvetõen nem kihívó vagy harsány lány is szerethet játszadozni az ágyban. Sõt, az ágyban jobb csajok nem is reklámozzák magukat.
undorítóak az ilyen lányok, de hajrá:)

18 éves lány vagyok, szerintetek érdemes-e beoltatni magamat Cervarix méhnyakrák elleni injekcióval?

Már volt hpv vírus által okozott cisztám,amit sikeresen kezeltünk is. Eléggé félek az oltástól, mert utána olvastam és voltak izombénulások,stb. t?le én meg eléggé hipochonder-fajta vagyok. Bár már biztosan vizsgálták annyira,hogy ne legyen veszélyes.

Legjobb válasz: Ez a vésöoltás CSAK az oltóanyagot gyártóknak használ. Eleve csak olyan lányoknak adható, akiknek még semmiféle nem kapcsolata sem volt, de sokkal több a mellékhatása, mint a haszna. Egyébként sok országban egyáltalán nem javasolják az orvosok sem.

Ez a vésöoltás CSAK az oltóanyagot gyártóknak használ. Eleve csak olyan lányoknak adható, akiknek még semmiféle nem kapcsolata sem volt, de sokkal több a mellékhatása, mint a haszna. Egyébként sok országban egyáltalán nem javasolják az orvosok sem.
"Eleve csak olyan lányoknak adható, akiknek még semmiféle nem kapcsolata sem volt, " Ez tényszerûen nem igaz, és jól mutatja, milyen hasraütéses válaszok érkeznek itt olykor, mindenféle hallomásokra, félreértésekre alapozva. Ami igaz, hogy érdemes a nemi élet megkezdése elõtt beadni, mert akkor a legnagyobb a valószínûsége, hogy már az elsõ perctõl véd. De ha pl. valaki már százszor szeretkezett, és még nem kapott a partnerétõl fertõzést, akkor ugyanúgy megkaphatja, és onnantól fogva védeni fog. Kedves kérdezõ, azt javaslom, hogy érdeklõdjél inkább szakembertõl, mert a kibicnek semmi sem drága, és az itteni válaszolók (engem is beleértve) nem tartoznak semmiféle felelõsséggel azért, amit összeírnak, és nem vállalják át tõled a kockázatokat. Ez a te életed.
Én nem hiszek az oltásokban. Nagy kamu a nagyyja (talá mind).
Én nem sok jót olvastam róla, egy nagy rakás hpv fajta van, amibõl csak egy részével szemben véd és nem is épp a legveszélyesebbek ellen. Azokívül mindenhol úgy reklámozzák, hogy nem akarsz szemölcsöt stb. A szemölcsöt okozó fajták pont nem az alattomosak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Már megint látható, hogy nagyon sokan úgy írnak, hogy fogalmuk sincs a témáról. Több mint 100 HPV szerotípus létezik. A típusok feloszthatók magas, közepes és kis malignitási veszélyû csoportokra. Az oltóanyag a magas malignitású típusokat tartalmazza. Amennyiben még csak kevés szexuális partnered volt, valószínûleg még nem fertõzõdtél meg az ezen csoportba (magas malignitásúak) tartozó vírusokkal. Az én véleményem, hogy oltassad be magad. végzõs orvostanhallgató
"Eleve csak olyan lányoknak adható, akiknek még semmiféle nem kapcsolata sem volt, " Ez éppen hogy igaz, pl. Németországban tilos olyan nöknek adni, akiknek volt már - akár egyetlen egy - szexuális kapcsolata is, mert már akkor is kaphattak virust, és igy az oltás teljesen értelmetlen, használni nem fog, csak kockázata van.
"Már volt hpv vírus által okozott cisztám" Tudtommal a HPV nem okoz cisztát, de lehet, hogy csak a condyloma szót nem bírtad megjegyezni, és a "ciszta" szót tetted a helyére. Amúgy ha bizonyítottan (értem ezalatt, hogy az orvos mondta!!!) volt HPV fertõzésed, akkor az oltás már esõ után köpönyeg (értsd: semmit sem ér, mert az oltás a megelõzésre jó. A HPV fertõzés pedig élethosszig szól, szóval maximum tünetmentes és NEM HPV-mentes lehetsz)...
* védöoltás
Na és mi lett?

Ha ideges vagyok, rossz hír ér vagy egyáltalán szomorú vagyok a bal halántékom szúr, nagyon fáj és hirtelen jön a fájdalom. Tudok tenni ellene? Félek, hogy baj van, 21 éves lány vagyok.

Ez fél éve tart és hetente, de olykor napjában többször ér

Legjobb válasz: Migrén, keress rá, hogy mivel lehet enyhíteni.

Migrén, keress rá, hogy mivel lehet enyhíteni.
A kérdező hozzászólása: Mindig csak 1-2 percig tart

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!