Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok, egy fiú a (716 db)

aki nyiltan megmondja a lány szemébe h nem szerelmes az tuti nem az, inkább titkolni szokták ha nem azok
És sex van?
miért kell saját magadról E/3-ben beszélni?! mivan te vagy dobby vagy mi a frász?
a fene se tudja! sajna mind a két lehetõség fenn áll, mert lehet nem szerelmes, de mint embert nagyon szereti a lányt. és ettõl még szex is lehet:) és az is lehet, hogy nem meri bevallani, vagy nem mer elmerülni az érzésben, mert ki tudja miért...
Miért félne szerelmet vallani, ha tudja, hogy viszonzott? Attól, hogy nem kergeti el a lányt, még nem kell, hogy szerelmes is legyen.

Két törpenyuszim van. Egy lány és egy fiú. A lány mostanában állandóan bántja a fiút, csomókba kitépi a szőrét, Mit lehetne kezdeni vele, vagy hogy miért csinálhatja?

A fiút később kaptam, eleinte gondolom a területét védte, meg is verte szegényt, de most már egy csomószor jól el vannak együtt, aztán a kiscsaj bekattan és elkezdi üldözni a másikat.

Legjobb válasz: A nõstény nem gonosz, hanem védi a területét. Valószínûleg már vemhes, azért kattant be.

6-os válaszoló remekül megfogalmazta.
A nõstény nem gonosz, hanem védi a területét. Valószínûleg már vemhes, azért kattant be.
Remek, szaporítsd csak õket. Remélem azzal tisztában vagy, hogy a nõstény 8-12 hónapos kora között kell, hogy világra hozza az elsõ almot, viszont a bak már kb. 4 hónapos korától be tudja fedezni. Legalább rakd külön õket addig is. Mit fogsz csinálni a kisnyuszikkal? Keresel nekik gazdit? Tudod milyen nehéz felelõs gazdikat találni? Vagy egyáltalán miért csinálod? Csak azért, hogy megtapasztalhassa a nõstény az anyaság örömeit? Mert ez egy nagy tévhit, semmilyen örömöt nem okoz neki, ez náluk ÖSZTÖN, nem több. Semmi baja nem lesz, ha mindkettõt ivartalaníttatod anélkül, hogy lettek volna kicsik, sõt még jobbat is teszel vele.
Elég kicsik?????? És nyulakat akarsz????? A túl fiatalon vemhes nyuszi nagyon nagy valószínûséggel halott kisnyulakat fog szülni, és akkor örülhetsz, ha bele nem hal a szülésbe. Állatkínzó vagy! Felelõtlen!!!!
A kérdező hozzászólása: volt már kisnyulam egyébként, tényleg nem azt mondtam hogy semmit se értek hozzájuk, és nem is azt hogy fogalmam sincs egy nyúl természetét illetõen. Nemértem miért kell egybõl így reagálni. Egyébként egyformák és iszonyatosan gyönyörûek. Eddig akárki látta õket el volt ájulva(L)
A kérdező hozzászólása: Úgy hogy mikor itthon vagyok kiengedem õket, persze most hogy bántja nem egyszerre engedem ki õket, de nem szeretném hogy ez az állapot fennmaradjon, ezért is kértem segítséget. segítséget és nem oltogatást.. egyébként egy belga oriásnyulat szeretnék keresztezni egy holland törpenyuszival hogy megnézzem hogy néz ki egy genetikai selejt alapvetõ fogproblémákkal...a nõstény a belga...nem értem mi lehet a baj
Ha külön lennének tartva, hogyan tépheti a nõstény a fiú szõrét? Érdekes.
Azt csinálsz, amit akarsz, a te dolgod. De mielõtt szaporítani kezded a nyuszikat, legalább annyi fáradtságot vegyél, hogy tövirõl-hegyire megismered az állatokat, a viselkedésüket, mivel jár egy alom, milyen teendõid vannak stb. stb. Legalább némi felelõsség szoruljon beléd. Nyugtass meg, hogy nem két külön fajtájú nyuszit akarsz szaporítani.
A kérdező hozzászólása: Ja és hogy miért akarok kisnyuszikat? arra nem gondoltál hogy szeretek foglalkozni velük, van rá pénzem és elõre odaigértem õket? nem azt mondtam hogy 300at szeretnék, de nemértem mi kifogásotok van az újszülött nyuszik ellen. Ja és külön vannak természetesen, tekintve hogy nem szeretném hogy szétszedjék egymást.
A kérdező hozzászólása: Kedves 12:29es, egyrászt egy idióta vagy, én minden vagyok csak nem állatkínzó. Másrész azért van ez az oldal hogy kérdezzek, és aki tud segíteni válaszoljon, nem azért hogy se*fej nyomorékok oltogatását hallgassam. Azoknak akik normális válaszokat írtak köszönöm, de nem vemhes. Volt már nyulam nagyapám tanyészti is, feltûnne ha vemhes lenne. És a többi nem is volt ilyen. Egyébkánt igenis gonosz. és legalább olyan okos és ravasz mint egy macska. Ez csodanyuszi:D imádom, de páldául direkt az ellenkezõjét csinálja annak amit kérünk tõle. egyébként az is lehet hogy csak féltékeny a másikra.
biztos hogy nem azonos nemûek???
A kérdező hozzászólása: egyébként most például békésen összebújva ülnek az asztal alatt. De eltelik 10 perc és újra elkezdi üldözni.
A kérdező hozzászólása: tuti h nem egynemûek, már megnézettem 3 helyen mert énis attól tartottam. Szerintem Pihike(így hívják) gonosz. De tényleg! Imádom de akkor is gonosz. Egyébként szeretnék pár kis nyuszit, legalább egyszer aztán ivartalanítom õket, de még elég kicsik. És nemtudom hogy lehetne kisnyuszim mikor a másik retteg tõle:S
Na ez az, biztos, hogy nem egynemûek? Az egyik bak nyuszimat én is lánynak vettem, hónapokkal utána derült csak ki, hogy bak. Nézd meg. Amúgy ivartalaníttasd õket és nem fognak verekedni, plusz megúszol rengeteg kisnyuszit és az azokkal járó kiadásokat, plusz a nyuszik is tovább fognak élni.
A kérdező hozzászólása: Na jó, bocsánat hogy bunkó voltam, csak nem tetszik a feltételezés miszerint teljesen hülye vagyok, de átgondoltam , és mivel úgy véltem jobb tényleg utána érdeklõdni elhívtam ismerõsömet, aki házinyulakat tenyészt, hogy nézze meg nem vemhes-e. Õ is azt mondta hogy nem vemhes miután megnépzte jó alaposan a pociját meg minden. Nincs semmi bajuk.

Kinek lehet jobb érzés a szex? Egy lánynak vagy egy fiúnak?

Legjobb válasz: A lánynak, mert a lányok csak azzal csinálják általában, akibe szerelmesek, és úgy sokkal jobb. A fiúknak meg tök mindegy, csak lyuk legyen.

A lánynak, mert a lányok csak azzal csinálják általában, akibe szerelmesek, és úgy sokkal jobb. A fiúknak meg tök mindegy, csak lyuk legyen.
nem lehet összehasonlítani xD
Remélem ezt nem komolyan kérdezted.
most fiú vagy, próbáld ki, utána mûttesd át magad, és össze tudod hasonlítani :) de vigyázz utána már csak felcsatolhatósat használhatsz.. hajrá
Ha a pornót nézem, akkor a nõnek, mert az végig visítozik, a pasi meg kussban van... De érdekes, a pasik élveznek el a végén... Amúgy meg valószínûleg egyformán jó lehet mindkét félnek!
3. voltam, most mit pontoztok le? tényleg így van, a fiúk nagy része csak döntögeti a lányokat, nézzetek meg itt pár kérdést, errõl szól. (de nem csak itt, hanem a valóságban is) És amúgy is igaz, hogy annak jó, aki szerelmes, akár fiú, akár lány, csak ez ma már egyre ritkább.
3-as, a döntögetéshez nõ is kell, azok a bizonyos egyéjszakás ribizlik, akkor nekik mennyire jó? Az ilyen esetben, egyéjszakásban pl inkább a férfinek jobb, mert õ biztosan elmegy, míg a nõ, akit csak megdugnak, nem biztos, mivel nekik általában nehezebb elmenni.
6-os: de az elõzõ válaszodba nem tetted hozzá, hogy a nagyrésze, biztos ezért pontoztak le mert általánosítottál:) én szûz vagyok, 1 alkalom volt rá, hogy elveszítsem, de mondom kösz nem... szóval én igen, olyan vagyok, hogy érzelem nélkül nem:) )
A lánynak, mert a lányok csak azzal csinálják általában, akibe szerelmesek, és úgy sokkal jobb. A fiúknak meg tök mindegy, csak lyuk legyen.

Kinek van nagyobb esélye a sexre? Egy elhanyagolt, kibirhatatlan személyiségü lánynak vagy egy átlagos, a felszinen jofej, stilusos, de belül nagyon sérült fiunak?

Kiir egy kérdést, hogy hello kövér lány vagyok, de kellene egy szexpartner, akkor sorba kapja a felkéréseket.

Legjobb válasz: Írígy vagy. Amúgy mindkettõtöknek van esélye.

Írígy vagy. Amúgy mindkettõtöknek van esélye.
Akkor kezdesz sínen lenni, de nem megy minden egyik napról a másikra. :-) Szerintem a lazaság a legfontosabb. De bizonyos formában még a szégyenlõsség is vonzó tud lenni a lányoknak, aranyosnak találhatják (olyannyira, hogy laza fiú ismerõsöm néha ezt játssza el, úgy nyomul :D). DE: csak bizonyos formában, ami még aranyos, az ideges, stresszelõs, frusztrált fiúkat nem szeretik. :-)
A kérdező hozzászólása: jaj aranyosságból sztem nekem nem kell lecke. Mert bazi aranyos vagyok.
egyiknek se mindkettõ bénaság szexy 18-as leányzó
Te most bu**ku*va vagy? Egyébként milyen gyakori ez a kérdés??????
A kérdező hozzászólása: nem, én csak azt látom, hogy egy tespedt, kövér nö is tud pénzt keresni pornóval, dughat amikor csak akar. Én meg itt vagyok egyetemi végzettséggel, átlagos külsõvel, nem szokványos stilussal, még sem kellek senkinek, pedig aktivan járok csajozni
És ha ezeket megengedik akk mér nem lesz több? o.O
A kérdező hozzászólása: na miért nem? ez jo kérdés.
De mi történik utánna? egyátalán h éred el h ezeket megendejék? sztem ezek után már vmit elszúrsz, innen már befutó lennél a külsõd alapján
A kérdező hozzászólása: ugy érem el, hogy egyszerüen megkeresem a lányokat akiknek tetszem. És csinálom. Smár kb olyan már mint a kézfogás egy buliban. És pl néha látom, hogy a lányoknak tökéletesen kényelmes és kevés szivfájdalmat jelentö dolog, ha valakinek a torkáig nyomhatják a nyelvüket. Validáciot jelent számukra, hogy valakinek tetszenek.
A kérdező hozzászólása: önbizalmam, magabiztosságom a honapokig tartó csajhajtás nyomán igencsak megnövekedett. Lett egyfajt egóm, hogy 22 év sötétség után végre le tudok smárolni viszonylag jo eséllyel lányokat, néhány perc alatt is akár, miközben tölem jobbképübb srácok a tánctér szélén szobroznak. Ja meg néha bugyibanyulás, melltartobanyulás.
Értem. Talán csak önbizalomhiány? Ha mutatsz fotót megmondom igazuk volt-e? :D A "sérültet" mire értetted? Az a helyzet, hogy ez kicsit öngeneráló folyamat. Minél kevesebb az önbizalmad, annál inkább le tudnak húzni. És minél inkább lehúznak, annál kevesebb lesz.
A kérdező hozzászólása: hogy hülye vagyok és csunya is. Mondjuk ez régen volt, amikor még nem nagyon tudtam visszaszólni.
A kérdező hozzászólása: mondjuk egymással, mi? :DD::D:D:D
Valószínûleg a lánynak. Miért? Mert van egy csomó megkeseredett pasi (többnyire azért mert bénák a csajozáshoz, de persze mindenki hibás csak õk nem), akik már bárkivel szexelnének szinte. A megkeseredett pasit ne vedd személyeskedésnek, általánosságban válaszoltam a kérdésre.
Egy nõnek szexhirdetés útján - ingyen!!!- egyszerûbb partnert találni, mint egy férfinak normál verzióban. ( Fizetõs neked is akad azonnal.) Ezt nem tudtad?
A kérdező hozzászólása: na hát ez a probléma, hogy a ronda nönek ingyen sex jut, az átlagos fickónak meg pénzért.
Ez az élet rendje. :-) Csajok mindig könnyebben kapnak fiút, DE ha elég jól nézel ki, akkor nagy esélyed van neked is csajt kapni. :-) /Sok lány mostanában szívesen szexel, létesít alkalmi kapcsolatot, a jó külsõt azért jegyeztem meg, mert azért õk is nagyságrendekkel jobban válogatnak a fiúknál!!!/ Viszont, felhívnám erre a figyelmedet: "de belül nagyon sérült fiunak" Nem tudom, mit takar, beszélgetsz, ismerkedsz, viszont fogalmam sincs mit értesz a "belül sérült" alatt. Az mondjuk riasztja a lányokat, ha vmi pszichés bibi-d van, és tegyük fel folyamatosan kompenzálsz vmit, csak te nem veszed észre. (Ha errõl van szó).
A kérdező hozzászólása: fogalmam nincsen. Olyan mélyen van ez a dolog, amit nem tudok felderiteni. Mondjuk persze egy lány sex-esélyeit nem befolyásolná, hogyha kettyós, de nekem lassan az életem megy rá, hogy észrevehetetlenül basz ódik el minden interakciom lányokkal, akiknek külsöre tetszem és viszont.
Megpróbálok segíteni. Legjobb példa egyik fiú ismerõsöm. Neki egyetlen titka, hogy laza. Még lökött is kicsit. :-) De se pénze, se nem izmos különösebben, mondjuk nagyon helyes. És mindig akad neki alkalmi vagy tartós barátnõ (mikor milyet szeretne). Nem lehet, hogy gátol valami téged? Feltételezem, nem vagy csúnya (nem emelted ki, ellentétben a "sérülttel"!). Vagy félsz valamitõl, és megérzik a lányok? Ha nem vagy csúnya, kizárt, hogy ne izgass "úgy" is lányokat fel, a mai világban! Egyetlen tippem: hogy megéreznek valamit, ami miatt nem akarnak többet tõled. Vagy másik: te valóban akarod õket? Ne vedd hülye kérdésnek, de mi van, ha annyira gátolt vagy, hogy te magad térsz ki észrevétlenül?
A kérdező hozzászólása: Nem kapok bociszemes nézést a lányoktól. MErt ugye ez lenne az indikátora annak, hogy helyes vagyok. Nem mondták azt nekem még, hogy joképü vagyok, ellenben több alkalommal is ócsároltak közönség elött, hogy ronda vagyok. A külsömröl ilyen okok miatt nincsen stabil véleményem.
Nem minden lány "bociszemes" nézéssel fejezi ki, ha tetszel. Próbálj spontán lenni, nem általánosítani. Milyen szp-ból "ócsároltak"?
a smároláson még nem aggódnak, de a szextõl már megijednek.. az alapján h bejössz nekik csak erre tudok gondolni h megijednek..

Melyik az az eletkor amikor mar nehezkes egy lanynak vagy gy fiunak a par talalas?

OLyannak akinek null tapasztalata van ilyen teren...

Legjobb válasz: Én 27/f vagyok, és nincs túl könnyû dolgok. Perszr a felhozatal sem kifogásolhatatlan.

Én 27/f vagyok, és nincs túl könnyû dolgok. Perszr a felhozatal sem kifogásolhatatlan.
Elsõ vagyok. Utolsó, nem gondolod komolyan ugye? Egyrészt több férfi van mint nõ, másrészt ha egy férfi odamegy az utcán egy nõhöz csak úgy ismeretlenül, 90% az esélye hogy elhajtja. Viszont ha egy nõ megy oda egy férfihez, ott kb már vetkõzhetnek is. Szóval inkább a férfiaknak nehezebb.
Természetesen a férfiaknak könnyebb, mert kevesen vannak!
Aki nyitott és jól csinálja az bármikor könnyen talál párt. Aki nem ilyen annak mindig nehéz lesz. Nem korfüggõ.
40 éves vagyok, és ugyanolyan könnyen találok párt, mint 20 évesen.
Aki nem tud a másik nemhez jól viszonyulni annak mindig nehéz lesz, teljesen mindegy, hogy 19 éves vagy 35.
Egyetem után, amikor már dolgozni kell.
Nekem mindig az volt. Most 23 vagyok, el nem tudom képzelni, mi lesz késõbb... (F)
A 20-as évei közepében a legtöbb ember már kapcsolatban van. Így Én erre tippelnék.
A legnehezebb az elsõ 15 év. Akkor még nagyon magunkkal vagyunk elfoglalva, nehezen nyitunk a másik nem felé. Jó esetben 16 évesen találunk valakit, aki átvisz a kezdeti nehézségeken. 20 körül azt hisszük, mindent tudunk, (sõt, mindent a legjobban tudunk) a 25-öt elérve öszeszedtünk annyi tapasztalatot, hogy megházasodjunk. Itt egy kis szünet következik, aztán 35 körül megint beindul a gépezet, és házastársunk mellett, vagy helyett keresünk valakit. Ilyen korban már nagyon könnyen megy.

Valaki elmagyarázná, hogy most akkor a lányoknál kik is a helyes fiúk egységese az ízlésük vagy tényleg más-más lenne, vagyis, ha egy lánynak tetsizk egy fiú a barátnőjének az lehet ronda, ez igaz?

Nem értem a csajokat. Sokan rondának nevenek, más lány meglátja a képem és már belém szeret, akkor most hogy is van ez?

Legjobb válasz: Ízlések és pofonok. - Szokták volt mondani. Hát itt is igaz.

Ízlések és pofonok. - Szokták volt mondani. Hát itt is igaz.
Ugyanúgy, ahogy a fiúknak sem mindenkinek ugyanaz a csaj jön be, a nálunk, lányoknál is ízlések és pofonok...
Na akkor vegyük a tiniket. A metálos csajoknak a hosszú vikinges fazonok a zsánereik, nekik nem fognak tetszeni a pávák. A tiniribiknek igen. Akkor vannak hipszerszerûségek, deszkások, rockerek, hippifélék, alterosok, apácaszerûségek, egyszerûség-nagyszerûség hívõk, csalfák és hûségesek, önbizalomtúltengésesek és önbizalomhiányosok, hosszúhaj-rövidhaj, kékszem-zöldszem kedvelõk, a sportos csajok akarják h a párjuk is erõs legyen, van aki meg a mackóshoz bújna oda, van akinek a tükörarc tetszik másnak meg a karakteres egyedi vonások.
Teljesen más. A legjobb barátnõm hányni tudna attól a fiútól aki nekem nagyon tetszik. És ez így van fordított esetben is. Ugyanúgy, ahogy neked sem tetszik minden lány;)
egyik barátnõmmel kávézóba ültünk, és odaszólt, hogy néézd milyen jó pasi.a reakcióm annyi volt h: hol? :) szerintem érted mit akartam ezzel mondani :)
A kérdező hozzászólása: Igen, kösi a valós példákat. De akkor miért is van az, hogy vannak ezek a tipikus szép fiúk mint Justn Bieber Ván Díreksöõn és társai, akikért minden lány oda van például? Meg ez a sok páwa köcsög hát ezek is tökre tele vannak csajrajongókkal. Szóval engem ez zavar be, mert a többség ezekre bukik. Én meg inkább olyan vagyok, akikre a legtöbb lány azt mondja, hogy ronda és hát emiatt sosem volt elég önbizalmam csajozni élõben. Az eddigi csajok, akikekl smároltam, szexeltem netrõl voltak mind...
NINCS ODA ÉRTÜK MINDEN LÁNY! Ez a te bajod, hogy azt HISZED! De nincs így.

Lányok szerintetek egy fiúnak a kisugárzása változhat vagy a tapasztalat szerint ugyanolyan marad? És kb hány százaléka az öszképnek?

Nem 10-20év távlatokba beszélek hanem inkább 1-2 év. Vagy akár napról napra.

Legjobb válasz: Ez a kisugárzásos dolog egy nagy marhaság A nõk mindig a kisugárzást hozzák fel kifogásként amikor egy ronda srác tanácsot kér tõlük Tök mindegy a kisugárzásod,ha helyes vagy ígyis úgyis nyert ügyed van,a rondák pedig nem a kisugárzással fognak nõt szerezni maguknak Ez egy nagy baromság,tévhit a sok birka meg ezt hajtogatja de a valóság máshogyan fest

Ez a kisugárzásos dolog egy nagy marhaság A nõk mindig a kisugárzást hozzák fel kifogásként amikor egy ronda srác tanácsot kér tõlük Tök mindegy a kisugárzásod, ha helyes vagy ígyis úgyis nyert ügyed van, a rondák pedig nem a kisugárzással fognak nõt szerezni maguknak Ez egy nagy baromság, tévhit a sok birka meg ezt hajtogatja de a valóság máshogyan fest
Persze, hogy változhat, szerintem akár napról napra vagy óráról órára. Ez az egyéntõl függ. Döntés, elhatározás kérdése. Az összképnek úgy a 70%-át teszi ki. Találkoztam már nem kifejezetten jóképû sráccal, akit mégis vonzónak találtam. Nagyon sokat számít, mert a belsõ nyugalom és elégedettség kisugárzik. Akinek ez nincs meg, arra a nõk nem figyelnek fel, hisz mit tudna nyújtani? Azaz hogyan nyújthatná azt amire vágyunk, ha nincs meg benne? Fontos a kisugárzás sõt döntõ a kisugárzás!!!!
Nem létezik olyan, h kisugárzás. Ha jobban akarsz tetszeni a lányoknak, annak 2 módja van: jobban kell kinézni v gazdagabbnak kell lenni.
erre van egy tök jó példám a számodra. van egy haverom, nagyon nagyon rég óta ismerem és sosem tekintettem rá úgy, mint egy pasira.. mindig olyan volt a szememben, mint egy kis öcsi, vagy nem tudom, de pasi nem. aztán ugye változott, levágatta a haját, elkezdett formálódni, mind öltözködésileg, mind belsõben és egyre többször vettem észre õt, mint pasit. elkezdtünk másról is témázgatni, nem csak a zenérõl és az újságírásról. aztán lettek barátnõi, gondolom az õ hatásukra is elég sokat változott és ha most elém áll, akkor elsõre nem az ugrik be, hogy õ az a srác, akivel milyen klasszakat nevettünk, hanem hogy õ az a srác, aki bármelyik csajt megkaphatná. sok múlik az önbizalmon is, õ azt mondja, neki nincs, de ez abszolút nem látszik rajta, mindig magabiztos és határozott. szóval igen, változhat.

Lányok szerintetek egy fiunak a kopasz fej áll jobban vagy a katona frizkó (légiós haj)?

Legjobb válasz: Szerintem ne legyél kopasz, arra még bõven lesz elég idõd öreg korodban is :)

Szerintem ne legyél kopasz, arra még bõven lesz elég idõd öreg korodban is :)
Szerintem a kb 8-10 centis haj a legjobb
Pár mm-es akkor jó ha nem vagy mellé gizda.
Nekem egyik sem tetszik, de, ha muszáj választani, inkább a légiós..a kopasznál bármi jobb.

Észreveszi egy fiú a lányon az első randin, ha a lány nem akar "többet"? Csak mindenkivel tök belevaló és kedves vagyok az első randin, mégis már többedjére nem hívnak fel első randi után.

Amúgy ezek közül a fiúk közül kb. tényleg csak egy volt, akivel jó lett volna még találkozni máskor is.

Legjobb válasz: Én észre vesszem. Valahogy a lány viselkedéséböl, lehet udvarias, akkor is, "sugárzik" rola, hogy "többet nem akkarok veled találkozni." Meg ott van a "klaszikus" testbeszéd is, vagy hanglejtés, milyen stilusban beszél az illetö. Aki egy kicsitt nyitott szemel jár az észre veszi, legyen az fiu, vagy lány.

Én észre vesszem. Valahogy a lány viselkedéséböl, lehet udvarias, akkor is, "sugárzik" rola, hogy "többet nem akkarok veled találkozni." Meg ott van a "klaszikus" testbeszéd is, vagy hanglejtés, milyen stilusban beszél az illetö. Aki egy kicsitt nyitott szemel jár az észre veszi, legyen az fiu, vagy lány.
Némi tapasztalattal könnyen észre lehet venni ha nem kellesz a csajnak/pasinak. Ha közömbös, keresztbe teszi a kezét, keveset beszél, nem érdeklõdik akkor az elég gyanús...
Én egyszer úgy jártam, hogy azt vettem észre a lányon, hogy nem érdeklõdik és nem akar semmit. Ez volt a randin. Másnaptól nem hívtam fel, nem beszéltem vele, semmi nem volt, és egyik barátomtól hallottam, hogy neki mondta a lány barátnõje, hogy mennyire rosszul érintette a lányt, hogy egy randi után otthagytam.

Lány vagyok, tetszik egy fiú a suliban (én 6., ő 8. -ba jár) hogyan tudnám névtelenül, észrevétlenül (úgy hogy ne tudja biztosra sőt ne is sejtse) tudatni vele az érzéseimet?

Legjobb válasz: Hmmm... hát megpróbálhatod levélben, vagy email formájában, de igazából nem biztos hogy ilyen módszerhez kéne folyamodnod. Ha jelzéseket adsz neki a testbeszédeddel, az sem feltûnõ, de neki valószínûleg mégis mindent el fog mondani. De én úgy gondolom hogy ilyen korban a fiúk már másra vágynak mint a te korodbeli lányok... és nem biztos hogy neki elég lesze(nem sértésnek szánom)csak nem biztos hogy minden téren elég vagy neki, hisz egy nyolcadikos fiú, már többet akar mint kézen fogva járni, és csókolózni:S Minenesetre sok szerencsét!Végülis te ismered a fiút, én pedig nem akarok általánosítani:)

Hmmm... hát megpróbálhatod levélben, vagy email formájában, de igazából nem biztos hogy ilyen módszerhez kéne folyamodnod. Ha jelzéseket adsz neki a testbeszédeddel, az sem feltûnõ, de neki valószínûleg mégis mindent el fog mondani. De én úgy gondolom hogy ilyen korban a fiúk már másra vágynak mint a te korodbeli lányok... és nem biztos hogy neki elég lesze(nem sértésnek szánom)csak nem biztos hogy minden téren elég vagy neki, hisz egy nyolcadikos fiú, már többet akar mint kézen fogva járni, és csókolózni:S Minenesetre sok szerencsét!Végülis te ismered a fiút, én pedig nem akarok általánosítani:)
Nem értem a kérdés lényegét!Úgy akarod vele tudatni az érzéseidet, hogy ne is sejtse?Hát ez nehéz lesz!:) Nézz a szemébe és közben mosolyog ha elmész mellette, minden alkalommal!(A mosoly nem egyenlõ a barátnõvel való kacarászással!Azt még rosszúl is értelmezheti!Csak egy néma mosoly kell!)Próbáld ki, nálam mindig bevált!
Ne haragudj meg, nem bántogatni akarlak, de látszik a kérdésedbõl, hogy neked még a tankönyv mellett az iskolapadban a helyed.Olvasd már el a kérdést amit feltettél!Várhatsz még ezzel, 12 évesen.Gyerek vagy még, attól hogy azt hiszed, nagylány vagy.Durva tévedés. Tényleg ne sértõdj meg, de ez azért...hmm
mi értelme van tudatni vele, ha nem is akarod hogy tudja? mi értelme van, annak, hogy tudja, hogy valaki szereti, de nem tudja , hogy te vagy az? nem értem. Szerintem mondd meg neki, vagy küldj oda valakit, ha te nem mered, de én igy nem sok értelmét látom....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!