Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok, egy fiú (1405 db)

A fiúkat is meg lehet szexuálisan erõszakolni? Vagy csak a lányokat? Egy lány vagy egy fiú meg tud erõszakolni szexuálisan egy másik fiút? és ha igen, hogyan?

Az érdekelne, hogy meg lehet-e erõszakolni a fiúkat is?

Legjobb válasz: Kár, hogy nem keresel áldozatot :/

Kár, hogy nem keresel áldozatot :/
Én meg azt hallottam valahol, hogy fiúkat többször erõszakolnak meg (fiúk). Csak õk ugye nem nagyon vallják be :/ . Egyébként ugyanúgy ahogy a lányokat... ez egy elég hülye kérdés.
kitiltották? mert? egyébként különbözõ gólyatáboros és sporttáboros beavatásokról lehet hallani, amikor a nagyok betörésképpen, letörik a fiúk szarvát, de ez nagyrészt egy szájbak..rással szokott történni, másról még nem hallottam (volt az a fociakadémiás beavatásos botrány is a sajtóban nem olyan rég, de nyilván a többség eleve ki se derül, nem?)
Volt valami ilyesmi film, hogy egy ügyvéd (férfi) azt hangoztatta folyamatosan, hogy csak azt a nõt lehet megerõszakolni, aki hagyja magát. Mígnem el nem kapták õt is, és megerõszakolta egy másik férfi.
Amikor 3.-ra allitom fel neki, az mar szerintem enyhe eroszak... Kesobb mindih ramszolt, hogy eleg lesz ennyi mostra. :) Multkor meg csak miattam jott at, olyan faradt volt... :( utana picit rosszul ereztem magamat, mert csak miattam szexeltunk, o szerintem szivesebben szunyokalt volna a karjaimban... Ugyhogy megprobalok ra jobban odafigyelni, nem kifarasztani :) Csak olyan jo vele.
én ismertem egy fiút akit 12 évesen elraboltak és egy vasrúddal megeröszakoltak. Nagyon kegyetlen dólgokat mesélt. Annyit tudok hogy most jó van.
De kár, hogy a kérdezõt kitiltották, szerettem volna neki privátot írni :)
Fujoshi szagot érzek XD Nem vagy veszett yaoista véletlenül? :DD (amennyiben nem tudnád, mit jelentenek a szavak, nemnek veszem a választ XD )
Az esetek kisebb részében, de elõfordul férfiak kárára elkövetett nemi erõszak is. Nem tudom, hogy gyakorlatban ez nõk vagy férfiak által elkövetett-e, de elõfordul és még ritkábban mennek a rendõrségre mint a nõk.
Meg tud. Technikailag a test reagál az ingerekre, egy lefogott férfi szerszáma is felállítható, és a nõ ráülhet. Az másik kérdés, hogy elég macerás egy nõnek lefogni egy férfit, a csoportos nõi erõszak meg ritka. (de létezik, cikkeztek már megtörtént esetekrõl) Többségében férfi erõszakol férfit. Az afrikai országok kegyetlen törzsi leszámolásaikor rendszeres, hogy az egész falut megerõszakolják, a 2 éves gyerektõl az öregig, férfiakat nõket egyaránt. Arrafelé a férfiasság elvesztését jelenti, ha egy férfit "asszonnyá tesznek", ezzel gyakorlatilag megtörik a harcértékét , és hitelességét.
A kérdező hozzászólása: és ha erõvel dugják a pasi fenekébe azt meg azt akkor azt a pasi hagyja? hiszen ha erõs a pasi, akkor ellen kellene állni, nem?
én hagynám magam :)
Igen, hiszen egy férfi fenekébe is beledughatja erõszakkal egy másik férfi a farkát. Illetve ha egy nõ követi el, akkor egy felcsatolható eszközzel vagy egy kézben fogott vibrátorral is tehet erõszakot egy férfin.
Nyilván testi erõbõl fakadóan könnyebb egy férfinak egy nõt megerõszakolnia. Találkoztam már pár olyan nõvel, aki ereje teljében voltak, na õk igen meg tudnának erõszakolni elég sok férfit:)
ez így van. ugyan már miért ne lehetne? akár fiú akár lány is megteszi, csak ugye a megerõszakolt fiú sose rohan a rendõrségre, ennyi a különbség. sajnos ez amolyan társadalmi "bélyeg" és elõítélet, hogy hiába is menne, max kiröhögné, ha azt állítaná, hogy akarata ellenére egy lány szexelt vele. ha fiú teszi, azt esetleg komolyan vehetik, a körülményektõl függ teljesen. mindenesetre nagyon izgalmas pszichológiai és szociológiai jelenség a kérdés!!

Egy lánynak vagy egy fiúnak kell meg tenni az első lépéseket? Jó bevált tipp valami"fazizós"tipp (lányoknak

Legjobb válasz: Konzervatív vagyok, ezért én úgy gondolom, hogy a fiúnak. 18/L

Konzervatív vagyok, ezért én úgy gondolom, hogy a fiúnak. 18/L
A kérdező hozzászólása: szerintem illene nekik
Mindenkinek meg kell tanulnia járni, mindegy, hogy milyen nemû.
A kérdező hozzászólása: és valakitõl valami fazisós tipp?:)
mindkettõnek ugyanannyire
mosolyogj rá, kezdeményezz beszélgetést, érdeklõdj, engedd, hogy beszéljen a hobbijáról. Kezdetnek elég ennyi, aztán már átveszi az irányítást. Ha mégsem, hát flörtölj;)

Kinek lehet jobb érzés a szex? Egy lánynak vagy egy fiúnak?

Legjobb válasz: A lánynak, mert a lányok csak azzal csinálják általában, akibe szerelmesek, és úgy sokkal jobb. A fiúknak meg tök mindegy, csak lyuk legyen.

A lánynak, mert a lányok csak azzal csinálják általában, akibe szerelmesek, és úgy sokkal jobb. A fiúknak meg tök mindegy, csak lyuk legyen.
nem lehet összehasonlítani xD
Remélem ezt nem komolyan kérdezted.
most fiú vagy, próbáld ki, utána mûttesd át magad, és össze tudod hasonlítani :) de vigyázz utána már csak felcsatolhatósat használhatsz.. hajrá
Ha a pornót nézem, akkor a nõnek, mert az végig visítozik, a pasi meg kussban van... De érdekes, a pasik élveznek el a végén... Amúgy meg valószínûleg egyformán jó lehet mindkét félnek!
3. voltam, most mit pontoztok le? tényleg így van, a fiúk nagy része csak döntögeti a lányokat, nézzetek meg itt pár kérdést, errõl szól. (de nem csak itt, hanem a valóságban is) És amúgy is igaz, hogy annak jó, aki szerelmes, akár fiú, akár lány, csak ez ma már egyre ritkább.
3-as, a döntögetéshez nõ is kell, azok a bizonyos egyéjszakás ribizlik, akkor nekik mennyire jó? Az ilyen esetben, egyéjszakásban pl inkább a férfinek jobb, mert õ biztosan elmegy, míg a nõ, akit csak megdugnak, nem biztos, mivel nekik általában nehezebb elmenni.
6-os: de az elõzõ válaszodba nem tetted hozzá, hogy a nagyrésze, biztos ezért pontoztak le mert általánosítottál:) én szûz vagyok, 1 alkalom volt rá, hogy elveszítsem, de mondom kösz nem... szóval én igen, olyan vagyok, hogy érzelem nélkül nem:) )
A lánynak, mert a lányok csak azzal csinálják általában, akibe szerelmesek, és úgy sokkal jobb. A fiúknak meg tök mindegy, csak lyuk legyen.

Belegondoltatok már abba, hogy mennyire bántok másként egy lánnyal vagy egy fiúval, nektek mi jut eszetekbe mit csináltok másként?

Kort és nemet is írjatok lécci, azért kérdezem, mert nekem nem jut eszembe most olyan sok minden, pedig szerintem azért van különbség.

Legjobb válasz: Egy férfi esetében sokkal inkább vigyázok arra, mivel viccelõdöm. Egy nõ esetében (én is az vagyok), az "iszunk-e egy kávét?" "elugrunk-e xy helyre?" nem félreérthetõ, mindkét fél számára világos, hogy baráti együtt "lógás", férfi esetében nem biztos. Pasi esetében mind a viccekkel, mind a kétértelmû dolgokkal vigyázok, ne legyen belõle félreértés.

Egy férfi esetében sokkal inkább vigyázok arra, mivel viccelõdöm. Egy nõ esetében (én is az vagyok), az "iszunk-e egy kávét?" "elugrunk-e xy helyre?" nem félreérthetõ, mindkét fél számára világos, hogy baráti együtt "lógás", férfi esetében nem biztos. Pasi esetében mind a viccekkel, mind a kétértelmû dolgokkal vigyázok, ne legyen belõle félreértés.

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy lány vagyok egy fiú testben?

Azt érzem már elég rég óta hogy lány akarok lenni. Lányosan akarok öltözni lányosan akarok viselkedni és mindent lányosan akarok.

Legjobb válasz: Szerintem elõször beszélj egy pszichológussal, aki ezt segíti feldolgozni neked, ha valóban transzszexuális vagy. És utána állj a szüleid elé.

Szerintem elõször beszélj egy pszichológussal, aki ezt segíti feldolgozni neked, ha valóban transzszexuális vagy. És utána állj a szüleid elé.
9-es: Valami hasonlót akartam én is ideírni. Kérdezõ: Szerintem is pszichológushoz menj elõször és ha õ is azt mondja, hogy transzszexuális vagy és jó a viszonyod a szüleiddel, akkor nyugodtan ülj le velük ezt megbeszélni. Nem fognak utánli érte, hiszen a szüleid! :)
Szerintem orvosnál kezdj, mert lehet hogy ez csak átmeneti, az összevissza hormonok miatt érzel így. Nekem is volt ilyen... eléggé összezavart, majdnem hülyeséget csináltam emiatt. De most normális életet élek, és annak érzem magam ami vagyok.
"Scythian nevû felhasználó" Az oldal szégyene!!!
Szeribtem is menj el szakemberhez, nem azért mert ez betegség avgy ilyesmi, hanem segít magadban elfogadni, segít abban, hogy hogyan állj a szüleid elé, a különbözõ reakciókat tudd feldolgzni, mert esz ilyen is olyan is Egyébként csak egyenesen, aogy itt leírtad... Kertelni nem érdemes
Öltözz nõi ruhába, sminkeld ki magad, magas sarkú stb. Àllj a szüleid elé és meg sem kell szólalnod! 😁 Olyan sokkot kapnak öcsém hogy nem kell félni a véleményüktõl
Így, ha jó a kapcsolatod a szüleiddel, és szoktatok beszélgeti, akkor nem okozhat ez gondot, ha értelmesek a szüleid, akkor megértik és majd segítenek a továbbiakban.
Ne mondj el semmit, ezt inkább tartsd magadban, esetleg egy agytúrkásszal beszélhetnél hogy még is mi az ami lezajlik benned.
Én is így vagyok ezzel, csak én fiú vagyok lány testben. Az én szüleim úgy tudták meg, hogy észrevették a vágásokat a kezemen, és ott muszáj volt elmondanom. Azt mondták, hogy mindemhogy elfogadnak..Szóval jól fogadták. Most meg pszichológushoz járok. De ne vágdosd magad, csak mondd el nekik.
Nõi ruhában és kisminkelve kellene, úgy jobban megértik, hogy mirõl van szó.
Én is elmennék a helyedben pszichológushoz, nem kell hozzá szülõi beleegyezés.
Még sehogyan sem. Ugyanis te abban a korban vagy, amikor a szexualitás és a szexuális identitás nem fixált. Ha 23 évesen is ezt érzed, akkor szólj nekik, addig egyébként sem áll veled szóba egyetlen plasztikai sebész sem.

Ciki ha egy lány vagy egy fiu 15L elmegy bõrgyógyászhoz?

Legjobb válasz: Mi lenne a ciki ebben? Természetesen nem az!

Mi lenne a ciki ebben? Természetesen nem az!

Mitől csúnya egy lány vagy egy fiú?

Legjobb válasz: Számomra érdekes, hogy hogy lett kemény nulla százalékos a válaszom. Jó, hogy nem mínusz...

Számomra érdekes, hogy hogy lett kemény nulla százalékos a válaszom. Jó, hogy nem mínusz...
Az, hogy ki hogy néz ki az csak a párkapcsolat elején számít. (Na meg a végén, de az nem ok a szakításra) Attól csúnya az ember igazán, ha az belülrõl fakad.
Az emberek többsége a szimmetrikus arcokat látja "szépnek", de persze nem ettõl függ, hogy valaki szép-e, csak egy tényezõ a sok közül. Igénytelenség nagyon el tud bárkit csúfítani.
attól lesz valaki kevésbé vonzó, ha boldogtalan
Nincs csúnya lány és nincs csúnya fiú sem. Ha valakinek tetszik egy lány/fiú az azért tetszik neki, mert szépnek/helyesnek gondolja. Mások viszont rondának találják. Ezért van az, h mindenkinek más az igénye.. Nincs egyforma ember. Mindenki tetszik vkinek.
szeritnem az emebrnek a kisugárzása az ami nagyot dob, negativan és pozitivan is, attol függ milyen. leeht valaki nagyon ronda ha egyszerüen ránézel és ugy érzed hogy uristen milyen vonzo lány vagy fiu. szeritnem ami belülröl fakad az nagyon sokat számit az emebr kisugárzásában és másképp és néznek rá az emberek.például ha látok egy mosolygos lányt mindig az jut eszembe hogy jaj milyen aranyos, valakibõl meg árad az undor, rosz ránézni és ez független attol hogy szimmetrikus e az arca vagy sem. :D mert attol hgy valakinek szimmetrikus az arca attol még leeht tul nagy a szeme elállo füle. de ezek sem arra vonatkznak hogy ronda e az illetõ inkább olyan ez hogy kinek mi tetszik. ami az egyik számára a legszebb az egy másik számára leeht a legrondább. kinek mi tetszik.
szerintem a nagy toka, a bibircsók, és az ápolatlanság nagyon csúnya, és nem hiszem, hogy bárki ezekre gerjedne, de végülis a belsõ számít.
Mindenki megszépül körülötted, ha eleget iszol :) )
Szerintem midkét tulajdonság relatív. Mert mihez képest szép, vag csúnya valaki? Lehet az egyik embernek tetszik, egy másiknak meg nem tetszik ugyanaz a fiú/lány. Akkor most csúnya, vagy szép?? Tehát a szépség/csúnyaság meghatározása mindig szubjektív szerintem....
Szépnek akkor mondanak egy embert, ha minél szimmetrikusabb az arca, aki nem szép annak kevésbé szimmetrikus az arca. Szerintem.
Voltam már úgy, hogy csúnyának láttam valakit elsõre. Aztán megismertem és - mit ad isten - szépnek láttam. Aztán volt ennek az ellenkezõje is. Helyesnek, szépnek láttam, aztán mikor megismertem, milyen undok, utálatos, valahogy az arcát is csúnyának láttam. Szerintem a belsõ kisugárzástól is nagyban függ, kit látunk szépnek és kit nem.
Ha valaki csúnya az senkinek sem tetszik, ha valaki szép az mindenkinek (vagy kicsit vagy nagyon). Én csúnya vok... szal. tom. Tegnap is a disco-ban többször is elõfordult, h néztem egy csajt és az mikor észrevette a tekintetem csinált egy olyan nézést, h "de csúnya vagy" aztán elfordult... és volt egy-két csaj ameik közömbösen viselkedett. Tehát egynek sem tetszettem. Aki csúnya az senkinek sem tetszik. "Mitõl csúnya egy lány vagy fiú?" Egy lány vagy fiú attól csúnya, h annak született. Sokat számít az ápoltság is a külsõ megítélésében, de ha csúnya valaki az hiába ápolt... Az öltözködés is sokat számít (igaz ez az ápoltságban benne van...:D) Ha viszont csúnya valaki, az hiába öltözik jól... akkoris csúnya lesz, ha viszont szép, akkor munkásruhában is szép lesz. Ha valakinek szépek az arcvonásai és szép a szeme, szája, bõre, jó a haja, kicsi a füle, és az orra is rendben van az szép (ez már tökéletes:D, de fõként ezeken múlik a szépség). Akinek viszont ezek mind az ellenkezõek az csúnya. Persze sokat számít a kisugárzás is...

Ezek két lány vagy egyik fiú?

http://www.zimbio.com/pictures/kYH2bYb9gYi/Peaches+Geldof+Th..

Legjobb válasz: ott a neve felül, thomas cohen...szal pasi a másik

ott a neve felül, thomas cohen...szal pasi a másik
Nem igaz, hogy nem ismersz meg minket kisfiam ! Az én vagyok apáddal ! :)
A kérdező hozzászólása: igen de mind a kettõn szoknya van
A "srácon" valami borzasztó, bõ, hajóskapitányos nadrág van.. :DD De ha nem mondjátok, azthittem volna, hogy a mûjvésznõ a legjobb barátnõjével kajálni ment, akinek hát.. nincs ízlése :DD
A kérdező hozzászólása: :) ki tudja?
Ilyen szõrös lábú lányt még nem láttam, szóval szerintem 1 fiú + 1 lány.

Mit tennél, ha egy napra lány/fiú lehetnél? (ha lány vagy, akkor fiú; ha fiú vagy akkor lány) *

*a zárójel azoknak szól, akik úgy érzik nem értik a kérdést...

Legjobb válasz: Szexelnék egyet! Kíváncsi lennék, milyen a másik nemnek.

Szexelnék egyet! Kíváncsi lennék, milyen a másik nemnek.
fiú vagyok, és ha egy napig csaj lehetnék, akkor szexelnék, illetve fognosnám magam...:) :D
utolsó vagyok... ja, és kipróbálnám, hogy milyen pisilni x)
én is azt, amit irtak eddig
Sokkot kapnék, de ha ezen túlvagyok, akkor mondjuk masztiznék egyet kíváncsiságból.Meg beavatnám egy hölgyismerõsmet, és a segítségével szépen kiöltöznék.A szexet maximum egy leszbikus lánnyal próbálnám ki.Elsõre ennyi , de egy nap nem elég, hogy mindent kipróbálj

NAGYON szerelmes vagyok egy fiúba már egy ideje és az idővel egyre jobban szeretem. Legjobb barátok vagyunk és nagyon sok a közös bennünk. Mit szeretnek a fiúk a lányokban? (belső külső egyaránt)

Legjobb válasz: Az együttérzés és a kedvesség nagyon fontos. Egyre fokozatosabban mutasd ki, hogy szereted. A külsõ is fontos természetesen, ha egy lány minél aranyosabb vagy harapósabb annál jobban szeretik a fiuk. Amúgy hasonló cipõben járok, mint te csak fiu vagyok.

Az együttérzés és a kedvesség nagyon fontos. Egyre fokozatosabban mutasd ki, hogy szereted. A külsõ is fontos természetesen, ha egy lány minél aranyosabb vagy harapósabb annál jobban szeretik a fiuk. Amúgy hasonló cipõben járok, mint te csak fiu vagyok.
A farkukat.
Am hasonló helyzetben vagyok. Az elsõ válaszoló válasza tetszik.Am hogy hívnak kérdezõ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!