Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok, egy fiú (1336 db)

Egy lánynak vagy egy fiúnak kell meg tenni az első lépéseket? Jó bevált tipp valami"fazizós"tipp (lányoknak

Legjobb válasz: Konzervatív vagyok, ezért én úgy gondolom, hogy a fiúnak. 18/L

Konzervatív vagyok, ezért én úgy gondolom, hogy a fiúnak. 18/L
A kérdező hozzászólása: szerintem illene nekik
Mindenkinek meg kell tanulnia járni, mindegy, hogy milyen nemû.
A kérdező hozzászólása: és valakitõl valami fazisós tipp?:)
mindkettõnek ugyanannyire
mosolyogj rá, kezdeményezz beszélgetést, érdeklõdj, engedd, hogy beszéljen a hobbijáról. Kezdetnek elég ennyi, aztán már átveszi az irányítást. Ha mégsem, hát flörtölj;)

Kinek lehet jobb érzés a szex? Egy lánynak vagy egy fiúnak?

Legjobb válasz: A lánynak, mert a lányok csak azzal csinálják általában, akibe szerelmesek, és úgy sokkal jobb. A fiúknak meg tök mindegy, csak lyuk legyen.

A lánynak, mert a lányok csak azzal csinálják általában, akibe szerelmesek, és úgy sokkal jobb. A fiúknak meg tök mindegy, csak lyuk legyen.
nem lehet összehasonlítani xD
Remélem ezt nem komolyan kérdezted.
most fiú vagy, próbáld ki, utána mûttesd át magad, és össze tudod hasonlítani :) de vigyázz utána már csak felcsatolhatósat használhatsz.. hajrá
Ha a pornót nézem, akkor a nõnek, mert az végig visítozik, a pasi meg kussban van... De érdekes, a pasik élveznek el a végén... Amúgy meg valószínûleg egyformán jó lehet mindkét félnek!
3. voltam, most mit pontoztok le? tényleg így van, a fiúk nagy része csak döntögeti a lányokat, nézzetek meg itt pár kérdést, errõl szól. (de nem csak itt, hanem a valóságban is) És amúgy is igaz, hogy annak jó, aki szerelmes, akár fiú, akár lány, csak ez ma már egyre ritkább.
3-as, a döntögetéshez nõ is kell, azok a bizonyos egyéjszakás ribizlik, akkor nekik mennyire jó? Az ilyen esetben, egyéjszakásban pl inkább a férfinek jobb, mert õ biztosan elmegy, míg a nõ, akit csak megdugnak, nem biztos, mivel nekik általában nehezebb elmenni.
6-os: de az elõzõ válaszodba nem tetted hozzá, hogy a nagyrésze, biztos ezért pontoztak le mert általánosítottál:) én szûz vagyok, 1 alkalom volt rá, hogy elveszítsem, de mondom kösz nem... szóval én igen, olyan vagyok, hogy érzelem nélkül nem:) )
A lánynak, mert a lányok csak azzal csinálják általában, akibe szerelmesek, és úgy sokkal jobb. A fiúknak meg tök mindegy, csak lyuk legyen.

Ciki ha egy lány vagy egy fiu 15L elmegy bõrgyógyászhoz?

Legjobb válasz: Mi lenne a ciki ebben? Természetesen nem az!

Mi lenne a ciki ebben? Természetesen nem az!

Mitől csúnya egy lány vagy egy fiú?

Legjobb válasz: Számomra érdekes, hogy hogy lett kemény nulla százalékos a válaszom. Jó, hogy nem mínusz...

Számomra érdekes, hogy hogy lett kemény nulla százalékos a válaszom. Jó, hogy nem mínusz...
Az, hogy ki hogy néz ki az csak a párkapcsolat elején számít. (Na meg a végén, de az nem ok a szakításra) Attól csúnya az ember igazán, ha az belülrõl fakad.
Az emberek többsége a szimmetrikus arcokat látja "szépnek", de persze nem ettõl függ, hogy valaki szép-e, csak egy tényezõ a sok közül. Igénytelenség nagyon el tud bárkit csúfítani.
attól lesz valaki kevésbé vonzó, ha boldogtalan
Nincs csúnya lány és nincs csúnya fiú sem. Ha valakinek tetszik egy lány/fiú az azért tetszik neki, mert szépnek/helyesnek gondolja. Mások viszont rondának találják. Ezért van az, h mindenkinek más az igénye.. Nincs egyforma ember. Mindenki tetszik vkinek.
szeritnem az emebrnek a kisugárzása az ami nagyot dob, negativan és pozitivan is, attol függ milyen. leeht valaki nagyon ronda ha egyszerüen ránézel és ugy érzed hogy uristen milyen vonzo lány vagy fiu. szeritnem ami belülröl fakad az nagyon sokat számit az emebr kisugárzásában és másképp és néznek rá az emberek.például ha látok egy mosolygos lányt mindig az jut eszembe hogy jaj milyen aranyos, valakibõl meg árad az undor, rosz ránézni és ez független attol hogy szimmetrikus e az arca vagy sem. :D mert attol hgy valakinek szimmetrikus az arca attol még leeht tul nagy a szeme elállo füle. de ezek sem arra vonatkznak hogy ronda e az illetõ inkább olyan ez hogy kinek mi tetszik. ami az egyik számára a legszebb az egy másik számára leeht a legrondább. kinek mi tetszik.
szerintem a nagy toka, a bibircsók, és az ápolatlanság nagyon csúnya, és nem hiszem, hogy bárki ezekre gerjedne, de végülis a belsõ számít.
Mindenki megszépül körülötted, ha eleget iszol :) )
Szerintem midkét tulajdonság relatív. Mert mihez képest szép, vag csúnya valaki? Lehet az egyik embernek tetszik, egy másiknak meg nem tetszik ugyanaz a fiú/lány. Akkor most csúnya, vagy szép?? Tehát a szépség/csúnyaság meghatározása mindig szubjektív szerintem....
Szépnek akkor mondanak egy embert, ha minél szimmetrikusabb az arca, aki nem szép annak kevésbé szimmetrikus az arca. Szerintem.
Voltam már úgy, hogy csúnyának láttam valakit elsõre. Aztán megismertem és - mit ad isten - szépnek láttam. Aztán volt ennek az ellenkezõje is. Helyesnek, szépnek láttam, aztán mikor megismertem, milyen undok, utálatos, valahogy az arcát is csúnyának láttam. Szerintem a belsõ kisugárzástól is nagyban függ, kit látunk szépnek és kit nem.
Ha valaki csúnya az senkinek sem tetszik, ha valaki szép az mindenkinek (vagy kicsit vagy nagyon). Én csúnya vok... szal. tom. Tegnap is a disco-ban többször is elõfordult, h néztem egy csajt és az mikor észrevette a tekintetem csinált egy olyan nézést, h "de csúnya vagy" aztán elfordult... és volt egy-két csaj ameik közömbösen viselkedett. Tehát egynek sem tetszettem. Aki csúnya az senkinek sem tetszik. "Mitõl csúnya egy lány vagy fiú?" Egy lány vagy fiú attól csúnya, h annak született. Sokat számít az ápoltság is a külsõ megítélésében, de ha csúnya valaki az hiába ápolt... Az öltözködés is sokat számít (igaz ez az ápoltságban benne van...:D) Ha viszont csúnya valaki, az hiába öltözik jól... akkoris csúnya lesz, ha viszont szép, akkor munkásruhában is szép lesz. Ha valakinek szépek az arcvonásai és szép a szeme, szája, bõre, jó a haja, kicsi a füle, és az orra is rendben van az szép (ez már tökéletes:D, de fõként ezeken múlik a szépség). Akinek viszont ezek mind az ellenkezõek az csúnya. Persze sokat számít a kisugárzás is...

Ezek két lány vagy egyik fiú?

http://www.zimbio.com/pictures/kYH2bYb9gYi/Peaches+Geldof+Th..

Legjobb válasz: ott a neve felül, thomas cohen...szal pasi a másik

ott a neve felül, thomas cohen...szal pasi a másik
Nem igaz, hogy nem ismersz meg minket kisfiam ! Az én vagyok apáddal ! :)
A kérdező hozzászólása: igen de mind a kettõn szoknya van
A "srácon" valami borzasztó, bõ, hajóskapitányos nadrág van.. :DD De ha nem mondjátok, azthittem volna, hogy a mûjvésznõ a legjobb barátnõjével kajálni ment, akinek hát.. nincs ízlése :DD
A kérdező hozzászólása: :) ki tudja?
Ilyen szõrös lábú lányt még nem láttam, szóval szerintem 1 fiú + 1 lány.

Mit tennél, ha egy napra lány/fiú lehetnél? (ha lány vagy, akkor fiú; ha fiú vagy akkor lány) *

*a zárójel azoknak szól, akik úgy érzik nem értik a kérdést...

Legjobb válasz: Szexelnék egyet! Kíváncsi lennék, milyen a másik nemnek.

Szexelnék egyet! Kíváncsi lennék, milyen a másik nemnek.
fiú vagyok, és ha egy napig csaj lehetnék, akkor szexelnék, illetve fognosnám magam...:) :D
utolsó vagyok... ja, és kipróbálnám, hogy milyen pisilni x)
én is azt, amit irtak eddig
Sokkot kapnék, de ha ezen túlvagyok, akkor mondjuk masztiznék egyet kíváncsiságból.Meg beavatnám egy hölgyismerõsmet, és a segítségével szépen kiöltöznék.A szexet maximum egy leszbikus lánnyal próbálnám ki.Elsõre ennyi , de egy nap nem elég, hogy mindent kipróbálj

NAGYON szerelmes vagyok egy fiúba már egy ideje és az idővel egyre jobban szeretem. Legjobb barátok vagyunk és nagyon sok a közös bennünk. Mit szeretnek a fiúk a lányokban? (belső külső egyaránt)

Legjobb válasz: Az együttérzés és a kedvesség nagyon fontos. Egyre fokozatosabban mutasd ki, hogy szereted. A külsõ is fontos természetesen, ha egy lány minél aranyosabb vagy harapósabb annál jobban szeretik a fiuk. Amúgy hasonló cipõben járok, mint te csak fiu vagyok.

Az együttérzés és a kedvesség nagyon fontos. Egyre fokozatosabban mutasd ki, hogy szereted. A külsõ is fontos természetesen, ha egy lány minél aranyosabb vagy harapósabb annál jobban szeretik a fiuk. Amúgy hasonló cipõben járok, mint te csak fiu vagyok.
A farkukat.
Am hasonló helyzetben vagyok. Az elsõ válaszoló válasza tetszik.Am hogy hívnak kérdezõ?
aki nyiltan megmondja a lány szemébe h nem szerelmes az tuti nem az, inkább titkolni szokták ha nem azok
És sex van?
miért kell saját magadról E/3-ben beszélni?! mivan te vagy dobby vagy mi a frász?
a fene se tudja! sajna mind a két lehetõség fenn áll, mert lehet nem szerelmes, de mint embert nagyon szereti a lányt. és ettõl még szex is lehet:) és az is lehet, hogy nem meri bevallani, vagy nem mer elmerülni az érzésben, mert ki tudja miért...
Miért félne szerelmet vallani, ha tudja, hogy viszonzott? Attól, hogy nem kergeti el a lányt, még nem kell, hogy szerelmes is legyen.

Ha a mai világban egy lány szeretne egy fiút aki tetszik neki akkor várjon hogy a fiú kezdeményezzen vagy lépjen ő maga? 18L

A helyzet az hogy én eddig mindig csak vártam türelmesen, de sosem lett semmi eredménye az egésznek... :,( És már kezd b?ntudatom is lenni... Magamat okolom emiatt. Úgy érzem, hogy nemi szerepkörök ide vagy oda, szerintem téves meglátás hogy a párkapcsolat keresésb?l egy "játékot" kéne csinálni. Filmvásznon, romantikus regényben elismerem, nagyon izgalmas dolog, de szerintem az életben ez nem így m?ködik... :S Apukám egyszer ezt mondta és szerintem teljesen igaza van: "Az érzésekkel sosem szabad játszani, egymás hitegetése pedig nagy b?n." És én "macska az egérrel harc" helyett inkább ezt az egészet nagyon is komolyan szeretném venni, nem pedig álmokból egy nagyon ingatag várat építeni. De ugyanakkor ott van bennem a mély vágy is, a vágy, hogy a fiú megteszi a feladatát, leszólít, elhív engem randevúra és kedves lesz hozzám. Nem tudom, mit tegyek... :,( Nagy bennem ez a harc. :S :,( Teljesen meg vagyok zavarodva... Tanácstalan vagyok... Mit tegyek?

Legjobb válasz: nehéz megvárni, de szerintem megéri 20 évesen lett az elsõ barátom (bár nem õ próbálkozott be elõször, de elõtte egyik próbálkozó sem tetszett teljesen), de azóta is vele vagyok és boldog, és tisztára mint egy álom, teljesen tökéletes, jobbat nem kívánhatnék :D amúgy meg a pasik nem becsülik úgy meg a nyomulós lányokat, akikért nem kell megküzdeniük, ezt sose feledd, nagyon igaz, sokat láttam már

nehéz megvárni, de szerintem megéri 20 évesen lett az elsõ barátom (bár nem õ próbálkozott be elõször, de elõtte egyik próbálkozó sem tetszett teljesen), de azóta is vele vagyok és boldog, és tisztára mint egy álom, teljesen tökéletes, jobbat nem kívánhatnék :D amúgy meg a pasik nem becsülik úgy meg a nyomulós lányokat, akikért nem kell megküzdeniük, ezt sose feledd, nagyon igaz, sokat láttam már
Én fordítva látom: Ha valaki nemtõl függetlenül nem teszi bele a kapcsolatba a saját részét, akkor alsóbrendû lesz, és a bizalomnak lõttek. Ne nyomulj, legyél határozott: Mondjuk elsõre takarítsd el a többi pasit, ha van, mert te eldöntötted, hogy csak neki hagyod, és ebben légy kitartó, ez a leglényegesebb! Aztán beszélj vele sokat, hívd meg valahova, vagy legalább hagyd magad meghívni bárhova, ne kéresd magad... és hidd el, meg fogja tenni a dolgát, ha a te teszed a tiédet! Erre épül egy kapcsolat is, nem arra, hogy húzzuk a másik agyát! És ha véletlen elrontottál valamit, mert kéretted magad, mondjuk visszautasítottál egy meghívást, mert nem tetszett, akkor pedig persze hogy neked kell kijavítani: Ajánlj jobbat!
Legyél türelmes, csak idõ kérdése, és hozzád is eljön majd a szõke kék szemû herceg fehér lovon ;p
Én is olyan vagyok, hogy szeretném ha a srác kezdeményezzen..de most annyira tetszik valaki, már egy éve körülbelül, hogy ott tartok, hogy én fogok lépni és ne érdekel...:D lefogják csapni a kezemrõl ha sokat várok :) ) 18/L
gyorsan írtam, bocsi a hibákért...

Szerintetek ki kerül több pénzbe és törődésbe? Egy lány (pl. menzesz betét/tampon fiúk ruhák smink. ) vagy egy fiú (pl. magömlés [bár azt sztem nem szokták megbeszélni] lányok. )

13/F

Legjobb válasz: Egyik sem hiszem hogy olcsóbb lenne. Törõdni másképp kell velük,látszatra talán a lánnyal többet,de a fiú más.

Egyik sem hiszem hogy olcsóbb lenne. Törõdni másképp kell velük, látszatra talán a lánnyal többet, de a fiú más.
Egy darabig szerintem a lányokra több pénzt költenek, mert túl azon, hogy általában több ruhát igényelnek, az anyukák maguktól is valahogy több rucit vesznek a lányuknak, szinte késztetést éreznek rá, hogy mindenféle kollekciókat vegyenek, mint a játék babáknak :D Ráadásul már a gyerekruháknál is sokkal nagyobb a választék a kislányok ruháiból. Bár ha belegondolok, és most nagyon durván általánosítok, akkor a fiúk ruháira is kell kb. annyit költeni, mert ugye egy átlagos fiú birkózik, focizik, fára mászik, és nyûvi a ruhát, cipõt. Ha meg nagyobbak, akkor a fiú arra kéri a pénzt, hogy tudja vinni a lányokat ide-oda, õ fizet, a lány meg arra, hogy tetszen a fiúknak, és legyenek dögös cuccai, jó kencéi, stb. De szerintem sok kiadás nemtõl független, inkább attól függ, hogy a gyereknek mik az igényei. Pl. nekem van egy öcsém. Az õ kozmetikumai rendszerint többe kerültek a szüleimnek, mint az enyémek. Egyrészt, mert én sokat használtam anyám sminkcuccait is, másrészt amit meg úgy kaptam, azok nem voltak olyan vészesen drágák, pl. 2-3 ezer forintnál drágább parfümöt nem igényeltem. Az öcsém viszont csak nagyon drága borotvát hajlandó használni, nagyon drága borotvahabot, drága dezodort, drága parfümöt, stb. Aztán pl. kevesebb a ruhája mint nekem, de azok drágábbak is.
Anyagilag nincs különbség. Nekem van két bátyám, kiskamasz koruktól újabb és újabb dolgokat kertek, nagyobb összegûeket. Eleinte biciklik, taborozasok, videojatekok, zenelejatszok, robogó, majd motor, hétvégi bulik. Plusz a váratlan kiadások, mint például a szüleim kölcsönkért, majd megtört autója. Nem hinném, hogy ezek kevesebbe kerültek, mint az én ruháim, fodrászom, tamponom. :-D És akkor még nem volt számítógépünk, nem volt általános a mobil, amire egy fiú szerintem többet költ, ha tud. Két fiam van, még kicsik, de nem félek attól, hogy kínomban nem tudom majd hova rakni a penzt, amikor tinik lesznek...
Már csaj csaj, és fiú fiú szinten is sok különbség akad, hát akkor csaj pasi viszonylatban. Pénz téren: egy srácra is lehet millákat költeni, mert olyasmikre vágyik, míg egy csaj is lehet igénytelen. Törõdés: a lelkizés is egyéntõl függ, én személy szerint alig traccsoltam az anyámmal, pedig a nõi dolgok érintenek. És ezzel szemben ismerek olyan ffit, aki mindig mindent megbeszél a családjával. Nagyban függ a gyerek mentalitásától, hogy mit igényel, és mit kaphat/ott a szülõktõl.
Sztem a lányok pézbelileg több.Habár...nembiztos mert a fiuknak meg ott a mániájuk az elektromos kütyükre, meg autokra, meg izé, ugyhogy ezt nehéz megmondani.
Szerintem a lányok több ruhát "igényelnek". Én többe kerültem, mint a bátyám-mondjuk ez adott személy mentalitásától-követelõzésétõl, igényétõl is függ. Már babakorban is többe kerül egy kislány, mint egy fiú. Szerintem.
Ezt így nem lehet meghatározni.Nyilván nagyon sok mindentõl függ.Lehet olyan lány, hogy csak póló farmer, de lehet olyan fiú aki nagyon szereti a divatot. Egészségügyileg nyilván a lányra többet kell költeni.Mint írtad, betét vagy tampon, tisztasági betét, meg a kenceficék.
A magömlés miért kerül pénzbe? A zsepi olcsó.
szerintem egyforma összegbe kerülnek....már aki törõdik a gyerekével és igényes életmódra neveli. lányok: öltözködés, kozmetikus, fodrász, mûkörmös, tampon, ilyen-olyan bugyi-melltartó-harisnya, stb. fiú: öltözködés, illatszerek, szórakozás (ha lánnyal randizik természetesen õ fizet) ilyesmire gondolok...szóval szerintem tök egyforma költés szempontjából.
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm a normális válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!