Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok, a (11711 db)

Összességében a fiúk vágynak erősebben a lányokra vagy a lányok a fiúk után?

Függetlenül a megnyilvánulás formájától.

Legjobb válasz: szerintem is-is.. de én fiú vagyok és szentem erõsebben vágyok egy lányra..:D

szerintem is-is.. de én fiú vagyok és szentem erõsebben vágyok egy lányra..:D
Is is re szavazok szintén de a férfiakban több a tesztoszteron igy nekik erõsebb lehet a vágyuk egy lány után
sztem is a fiúk a lányokra. de ez függ több mindentõl. általában 15-18 éves kor környékén a fiúk vágynak jobban, 19-22 környékén inkább a lányok. de ezen belül is függ több dologtól. ugye, sok olyan kérdést olvasni itt pl. amibõl az derül ki, 17 év alatt a lányok sokszor nem is kívánják még a szexet.
A fiúk vágynak inkább, a lányok úgyis dughatnak, elég csak szétteniük a lábukat.

Fiúk mit néztek meg 1 lányban? Inkább a sovány vagy a kövér lányokat szeretitek? Na és kikel jobb együtt lenni a szüz lányokkal vagy a nem szüzekkel?

Legjobb válasz: nekem a 2õ közt az ideális, ne legyen se sovány se kövér, nálam a lány külseje kelti fel a vágyat és a szeméyisége fog meg, és igazából mind1 hogy szûz vagy nem, a lényeg hogy ne legyen roncsoltra k*rva :D

nekem a 2õ közt az ideális, ne legyen se sovány se kövér, nálam a lány külseje kelti fel a vágyat és a szeméyisége fog meg, és igazából mind1 hogy szûz vagy nem, a lényeg hogy ne legyen roncsoltra k*rva :D
Elõször az arcát nézem meg, Én is utálom a csontkollekciókat, akik ráadásul mindig fogyóznak. Ha tetszik egy lány, akkor mindig megnézem a kezét. Ha nem szép, vagy kifejezetten csúnya, akkor nagyon meg kell fognia a belsõjének, hogy azt el tudjam nézni :)
Elõzõ, ez nem egészen így van. Jó pár kövér csajt láttam már pasival.
Se sovány, se kövér. Mondjuk az én ideálom a mai divat szerint kövérnek számít. De amúgy nem ez a legfontosabb, hanem h belül milyen. Ha belsõre megfelel, lehet 35 v 100 kg is.
Kövér csaj senkinek sem kell. Amúgy a testsúlya legyen arányos a magasságával. Az ilyen anorexiás deszkák nemhogy nem vonzóak, de egyenesen taszítóak.
Inkább legyen sovány, de nem úgy, h zörögnek a csontjai. :)
Hát amit megnéznek, . sorban maga az arc aztán mell segg, ink soványabb de nem túlzottan szal nem ilyen csontkollekció
05-29 12:23 nincs igazad. Én például kifejetten a 90 kiló fölötti, nagymellû nõket kedvelem (pedig rajtam aztán semmi túlsúly nincs)
Hogy konkrét legyek egy tízes skálán ahol 1 az anorexiás és 10 a Tank Aranka. valahol 4 és 7 között van az az ideális. A szüzesség meg csak egy állapot nem érdem tehát nem számít. De ha már így kell választani, akkor inkább nem szûzzel próbálkozok. Mert õ már talán el tudja dönteni hogy mit akar és nem idõhöz próbálja kötni hogy mit mikor csináljon hanem kedve/vágya szerint cselekszik.
Én a mosolyát nézem meg elõször, egy szép mosoly mindig le tud venni a lábamról. Mivel vékony srác vagyok ezért a vékony lányok is tetszenek nem érezném jól magam, ha sokkal nagyobb lenne mint én, sõt az alacsonyabb lányok is jobban tetszenek a magasaknál, mert általában aranyosabbak és pörgõsebbek :) Hogy szûz lánnyal milyen azt a lehetõséget meg elszúrtam, hogy megtudhassam, mert nyár végén volt aztán meg suli miatt több mint 200km-re kerültünk egymástól és nem voltam biztos benne, hogy az úgy mûködhet. Nem akartam megbántani a lányt, hogy lefekszem vele aztán meg nem tudok vele maradni. Suli alatt meg összejött egy sráccal aki meg is fektette, szóval így jártam.
8/10 75KG vagyok korod?

Fiúk mit néztek meg 1 lányban? Inkább a sovány vagy a kövér lányokat szeretitek? Na és kikel jobb együtt lenni a szüz lányokkal vagy a nem szüzekkel?

Legjobb válasz: Elõször az arcát, haját, szemét, száját, utána úgy az egészet. A normális testalkatúak tetszenek leginkább, de ha muszáj választani, akkor egyértelmûen inkább sovány, mint kövér. És természetesen egy szûz lánnyal szeretnék inkább együtt lenni, mivel, hát, én is az vagyok...:S 17/F

Elõször az arcát, haját, szemét, száját, utána úgy az egészet. A normális testalkatúak tetszenek leginkább, de ha muszáj választani, akkor egyértelmûen inkább sovány, mint kövér. És természetesen egy szûz lánnyal szeretnék inkább együtt lenni, mivel, hát, én is az vagyok...:S 17/F
1. Ebben a sorrendben: az alakját, az arcát, a haját, a szemét 2. Inkább legyen sovány. 3. Szûzként azt mondom hogy nekem jobb lenne egy nem szûz lány mivel úgymond be tudna vezetni a dolgokba.
Ha egy kicsit utánanézel illetve szexes videókat nézel, akkor egy kis fogalmad már lehet a dologról. Én az arcát nézem és a haját elõször, aztán a formaságokat. Inkább vékony, mint kövér. Bár ha picit húsosabb az alkatánál fogva egy lány, az belefér. Csak ne legyen feltûnõen hájas.
en szeretem ha egy lanyon van fognivalo beletudok markolni a seggebe es a puncijaba de aze balna se legyen ja es szeretem a nagy cicit

Srácok! Melyik tetszik jobban: aranyos, kislányos, mosolygós lány vagy a kicsit nőiesebb, kirívóbb lány?

Legjobb válasz: Én mindkettõben láttam már olyat amelyik tetszett. Talán aranyos mosolygósból kicsit többet. De olyan is volt, hogy kislányos arcon kicsi dac vagy szomorúság, esetleg mélabú ült, ennek ellenére nagyon szép volt. Aztán olyan amelyik öltözetben kirívó volt, mégsem tûnt annak és kislányosan viselkedett. Ami egyáltalán nem áll jól egyetlen lánynak vagy nõnek sem az a harsányság, de ennek semmi köze a kirívóhoz, csak sokan azt hiszik, hogy éppen azzal lesznek azok.

Én mindkettõben láttam már olyat amelyik tetszett. Talán aranyos mosolygósból kicsit többet. De olyan is volt, hogy kislányos arcon kicsi dac vagy szomorúság, esetleg mélabú ült, ennek ellenére nagyon szép volt. Aztán olyan amelyik öltözetben kirívó volt, mégsem tûnt annak és kislányosan viselkedett. Ami egyáltalán nem áll jól egyetlen lánynak vagy nõnek sem az a harsányság, de ennek semmi köze a kirívóhoz, csak sokan azt hiszik, hogy éppen azzal lesznek azok.
Nekem az aranyos, kislányos, mosolygós.(35f)
aranyos mosolygós
Hát mindenképp a mosolygós, még ha nem is kislányos. Rosszul vagyok az olyan divatfotóktól, ahol hót komoly képet vágnak a csajok, sehol egy mosoly. az ilyen képek még egy szép nõt is elcsúfítanak.
az elsõ pedofil amúgy aranyos mosolygós, de ne legyen olyan mint egy 6 éves. a korának megfelelõen viselkedjen. egy 25 éves nõ is lehet aranyos mosolygós. de kirívó semmiképp se legyen
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket:-) nagyon szívesen várok még többet is:-)
A kérdező hozzászólása: köszi a véleményedet:)
Nekem az érettebb milfesebb nõiesebb az ideálom.A kislányos kinézettel az a bajom, hogy pedofeeling. Nem vagyok gyerekekre izguló hajlamû, nem jönnek be a gyereklány kinézetû kicsi teljesen leborotvált puciú tarkabarka rucis kislányok. Komoly érett nõk az ideálom. Ne akik olyan arcvonásuak, hogy felnõtt korukra is gyerekesen néznek ki, arról nem tehetnek, de nekik várniuk kell legfeljebb egy évtizedet mire asszonyosabban néznek ki. nekik meg azért jó, mert késõn érõk, így késöbb válnak vén csorosznyává. Egyszóval ennek is megvan az elõnye, hátránya. Én nem helyezem egyik kategoriát sem hátrányos helyzetûbe, csak a kilányos kinézetüek még várolistán maradhatnak pár évig
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat:)

21 éves lány vagyok a gondom az, hogy szörnyen kicsi vagyok 157 cm. Ez baj?

engem a randikon zavar mert mindig magas pasikkal randizom mert ?k jönnek be. n?ni már nem fogok gondolom. fiúk nektek mi a véleményetek az ilyen kicsi lányokról? vagy jobban tetszenek a magas lányok?

Legjobb válasz: figyi én 17 éves (lány) vagyok és 153 centi. nõni már én sem fogok :D szerintem nem olyan nagy baj ha nem vagy túl magas. és hidd el a pasikat sem zavarja :) az jobban zavarná õket ha magasabb lennél.

figyi én 17 éves (lány) vagyok és 153 centi. nõni már én sem fogok :D szerintem nem olyan nagy baj ha nem vagy túl magas. és hidd el a pasikat sem zavarja :) az jobban zavarná õket ha magasabb lennél.
157 cm és 50 kg vagyok! tudod a jóból keveset adnak :) járhatunk alacsony és magas pasival is, míg a magas lányok h néznek már ki egy alacsonyabb pasival? :D azért néha megkapom h törpi vagyok, de nem sértésnek szánják és hiába van meg minden (nem deszka vagyok=normális testalkat) mégis sokszor nem hiszik el a koromat a magasságom miatt! 19/L
A barátnõm ilyen magas. Én 172. 26F
Amúgy meg, ha magas lennél, az lenne a baj, vagy, ha a melled nagy/kicsi, a mellbimbód nagy/kicsi/barna/rózsaszín, ha a puncid salátás kicsit, ha a feneked nem elég kerek. Egyszerûen a nõknél kötelezõ valamivel elégedetlenkedni. Mint mondtam, imádom a pici nõket, és sokan vannak így ezzel, a többieknek meg általában mindegy, milyen magas vagy. Második voltam
most nem tudom kihez viszonyítani a 157 centit, de szerintem nem alacsony. én magas vagyok és szeretem az alacsony lányokat, de ti alacsony lányok nem szerettek :( :D
a srácok jobban szeretik a kicsi , törékeny lányokat .
152cm vagyok és 50kg.. :) néha én is rosszul érzem magam, de ez van ezt elkell fogadnunk, 18/L
Ne aggódj törpilla, örülj neki. Tudod a világ hozzátok van méretezve. Én meg bebaszom a fejem mindenhova. :( 34/F (192cm)
Én mindig is irigyeltem az alacsony lányokat, hogy hordhatnak magassarkút. Mert (jó néha így is felveszek)ha én belebújok egybe akkor szinte nincs olyan srác aki magasabb lenne. Igaz, hogy csak 14 éves vagyok de akkor is. :) Szerintem a pasiknak úgy is bejön, hogy ha egy kis törékeny lányt védelmezhetnek. Ja vegyél magassarkút. Van olyan cipõ is aminek beépített platformja van, tehát észrevétlenül emel rajtad pár centit. :)
Elõzõ vagyok: 174 cm / 60 kg. :(
Én is 14 éves lány vagyok és szintén elég magas. Néha én is irigylem a pici lányokat. nem tudom õk tényleg ezek a nagyon csajok.. én meg ilyen zsiráf. Én vagyok a legmagasabb csaj az osztályban szal jaa.. elég kellemes és még tuti, hogy fogok nõni.. De az a vicc, hogy lassan már apánál is magasabb leszek.:D Mondjuk annyi elõnyöm van, hogy a barátom is nagyon magas 190 cm 14/L (170 cm)
A kérdező hozzászólása: minden választ köszönök
szerintem elõny, ha valaki nem olyan magas. mert bár én 164 centi vagyok, ami tök átlagos, de a barátom alig magasabb nálam pár centivel, és már õ sem fog nõni (hál' isten, én sem). engem csak az zavar, hogy nem vehetek fel mellette magassarkút. örülnék, ha akkor lennék, mint te :D
Nekem a magas lányok is tetszenek, de alacsonyakat jobban kedvelem, mert baromi csinosak tudnak lenni és én sem vagyok túl magas. 173 cm 21/F
1: nem vagy szörnyen kicsi, kb majdnem átlag magas vagy 2: közel 190 cm vagyok, és az alacsony nõkre bukom (párom 165, és õ a legmagasabb nõ, akihez közöm volt), ergo nem is baj
Sok pasi (köztük én is) inkább az alacsony lányokra bukik mert olyan aranyosak:) Szóval nopara :) Barátnõm és köztem is van másfél fej... :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: de törpének érzem magam, ó legalább 2 cm nõnék!
Nekem is az alacsonyabb lányok jönnek be , ha már magas az nem annyira szép nekem :D 17/F
Nem hiszem, hogy valakit a magassága, vagy épp a testalkata határozna meg. Egyébként engem sem zavarna, nincs azzal semmi baj. 31/F
az alakod fontosabb minthogy mekkora vagy..
Szia, én 185cm vagyok (21f), és nekem tetszenek az alacsony lányok, szerintem jobb mintha 180 magas lennél.
Akkor képzeld el nekem milyen fos. 17/F, 201 cm
A kérdező hozzászólása: ja és 49 kg vagyok a 157 cm- hez...
Az tökéletes. Én 158 cm vagyok!:) :) 19L
orulj hogy alacsony vagy mert bennunk ferfiakban van boven ego es emiatt jobban szeretjuk az alacsony lanyokat:D

A szerényebb lányok vagy a nagyszájubbak jönnek be?

Én alpvet?en szerény tipus vagyok mégis magabiztos,titokzatos(állitolag).Csendes vagyok és mindig mosolygok.Nem vagyok nagyszáju bár azért sokszor megmondom a magamét.Szerintetek ez jó vagy nem?

Legjobb válasz: Rólam is ezt mondják hogy csendes vagyok és titogzatos :D ám nekem inkább a szerényebb lányok jönnek be, nem szeretem az olyan lányokat akik hogy is mondjam... feltünési viszketegségük van!Inkább legyen csöndes,aranyos és megértõ!

Rólam is ezt mondják hogy csendes vagyok és titogzatos :D ám nekem inkább a szerényebb lányok jönnek be, nem szeretem az olyan lányokat akik hogy is mondjam... feltünési viszketegségük van!Inkább legyen csöndes, aranyos és megértõ!
Szerintem mindenkinek más :) Valaki a visszahuzodo emberkéket szereti valaki a nagyszájukat... nekem mondjuk a visszahuzodo pasik nem jonnek be.. De annál rosszabb nincs ha valakinek csak neten nagy a szája élõbe meg lapul... -.- szánalom...

Lány vagyok, a 17-et töltöm be. Eddig is jelen volt, de ahogy "éretteb" vagyok, egyre zavaróbb, hogy úgy tűnik, minden ok és előzmény nélkül félek és tartok minden fiútól és férfitől. Miért félek a férfiaktól?

fizikailag és lelkileg is, hogy bántanak. Nem szívesen beszélek velük, igyekszem tartani az egy lépés távolságot... Ha hozzám érnek (akár csak a kezemhez, vállamhoz), magamban pánikolok, megijedek, érzem, ahogy minden izomom ugrásra készen megfeszül... és borzasztó idegesít?. :( Egész életemben csak két férfi közelségét bírtam elviselni, mindkett? jóval id?sebb nálam és apámként-bátyámként tekintek rájuk. Ez így most még egy ideig elmegy... de hosszútávon nem lesz jó. Kérlek, segítsetek! Mit csináljak? Hogyan "neveljem" magam, vagy hogyan próbáljak bízni bennük?

Legjobb válasz: Szerintem úgy kéne kezdeni, hogy olyan fiút/férfit keresel magad mellé, aki megérdemli hogy megbíz benne. Akár csak barátként is. Ha neki sikerül elérnie, hogy megbíz benne, és megtapasztald, hogy nem mindenki akar megenni, akkor utánna már szerintem könnyebb lesz. Legalábbis én a másik irányból valahogy úgy éltem meg, hogy nem mertem lányokhoz érni, mert minden érintés sok volt, és úgy gondoltam, õk is tapizásnak vennék. Aztán jött pár lány barát, akik maguktól ugráltak az ölembe/nyakamba, stb. Azóta már ezzel gond nincs, sõt, egyesek szerint túl kicsi lett az aurám ... Persze csak azzal szemben aki megérdemli, szerintem ez fontos.

Szerintem úgy kéne kezdeni, hogy olyan fiút/férfit keresel magad mellé, aki megérdemli hogy megbíz benne. Akár csak barátként is. Ha neki sikerül elérnie, hogy megbíz benne, és megtapasztald, hogy nem mindenki akar megenni, akkor utánna már szerintem könnyebb lesz. Legalábbis én a másik irányból valahogy úgy éltem meg, hogy nem mertem lányokhoz érni, mert minden érintés sok volt, és úgy gondoltam, õk is tapizásnak vennék. Aztán jött pár lány barát, akik maguktól ugráltak az ölembe/nyakamba, stb. Azóta már ezzel gond nincs, sõt, egyesek szerint túl kicsi lett az aurám ... Persze csak azzal szemben aki megérdemli, szerintem ez fontos.
ne zárkózz el a férfiaktól.. hagyd, h hozzád érjenek. szerintem inkább kezd azzal, h mindig minden reggel köszönés képpen a suliban adsz az összes fiú vagy akár lány ismerõsödnek is 3 puszit. :) ez csak egy ötlet volt
Beszélj orvossal. Az még nagyjából normális, ha félsz kezdeményezni... még az is, ha megijedsz akkor is, ha más kezdeményez - de hogy már az érintéstõl is félj, az túlzás. Lehet, hogy nem komoly - de mégis jobb, ha tanácsot kérsz tõle.

Lányok! 14 év alatti lány vagyok. A lábamon 1cm-es szõr van. Szerintetek le borotváljam ha egy közeli idõpontba sok ember elõtt kell fellépnem szoknyába? :/

Legjobb válasz: Én leborotváltam 14 év alatt,de nekem nagyon szõrös volt és sötét,jól látszott.Ha csak szõke pihés akkor fölösleges szerintem.

Én leborotváltam 14 év alatt, de nekem nagyon szõrös volt és sötét, jól látszott.Ha csak szõke pihés akkor fölösleges szerintem.
A kérdező hozzászólása: Igen, magabiztosabb vagyok tõle.:)
Ugye sokkal jobb így?
A kérdező hozzászólása: Már le van.:D
12 éves korom óta borotválom most 14 vagyok szerintem is cikki ha szõrõs egy tini lány lába! Szóval nyugodtan borotváld le.:) )
Én 13 évesen szõrtelenítettem elõször, azóta folyamatosan (kisebb téli kihagyásokkal :D) de én gyantázom, ettõl már ritkult és nem erõs annyira, mint volt, sose látott még borotvát :D
midenképp borotváld le ez nem is kor függö sztem 13 éves kor felett kötelezõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:)
Borotváld le, ciki ha szõrös
Persze, szerintem ennyi idõsen szoknyában már elég alap, hogy ne legyen szõrös a lábad.
A kérdező hozzászólása: Az a baj már nekem is.:/:) Sötét és messzirõl látszik.:/
Ugye hogy ugye? :D én is magabiztosabb voltam amikor lenyírtam :D

Lányok én is egy lány vagyok a koromat nem fogom elárulni csak anyitt akarok kérdezni hogy ti elsõnek hágy éves korotokban én hogyan elégítettétek ki magatokat?

Csak lànyok vàlaszàt vàrom pontos leíràssal hogy hogyan és a negatív vàlszok nem érdekelnek!

Legjobb válasz: Elõször 16 éves koromban és ujjal simogattam.

Elõször 16 éves koromban és ujjal simogattam.
Én már nagyon korán..alsós lehettem, persze akkor még nem volt tudatos
3-4 eves koromban, a kezemmel, jatekokkal... volt, hogy a növerem vegignezte, es ö is csinalta közben. Fürdökadban, szappannal, a teso itt in nezett aztan csinalta ö is. Sokszor, ha szülök nem voltak otthon, követelte, hogy vegyem le a bugyim, mert nezni akarja. Ceruzaval, tollal is csinaltam.
9 évesen kezdtem. A kádba elfeküdtem, jól beszappanoztam a puncimat, és simigattam. Akkor még nem tudtam mi az, csak, h jó nagyon! L/19

Szerintetek husis, kerekded lányok vagy a vékony csontos lányok jobbak?

Legjobb válasz: olyanok, akiken van mit fogni :) nem kövérek !!!!!!

olyanok, akiken van mit fogni :) nem kövérek !!!!!!
A kérdező hozzászólása: pont ilyen vagyok:/:) csak 155 cm-körül vagyok
Nekem az a gyengém, ha 150cm, kicsit de csak egy nagyon leheletnyit husis, és szép nagy formás popsija van.. na az.. húhhhúúúú.. :D
hát csontos semmiképp se legyen, de széles a skála, az átlagos is bejön, de a kicsit husisabb is:) (persze csak amíg még formás)
husisabb
Akin van mit fogni, és arányos alkatú.Csontokkal játszanak csak a kutyák.
2.
Ez jó! Mikor 47 kiló voltam senkinek nem tetszett mert vékony voltam. Most vagyok 57 kiló most meg nagy a seggem. Nem lehet a pasikon kiigazodni!!
nagyon picit húsosabb, de semmi esetre sem kövér!!!
nekem a vékony, csontos törékeny alkat jön be:)
A vékonyak, akiknek nem lóg mindenük...
vékony
Husis mindenképp :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!