Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok, 17-et (3 db)

Lány vagyok, a 17-et töltöm be. Eddig is jelen volt, de ahogy "éretteb" vagyok, egyre zavaróbb, hogy úgy tűnik, minden ok és előzmény nélkül félek és tartok minden fiútól és férfitől. Miért félek a férfiaktól?

fizikailag és lelkileg is, hogy bántanak. Nem szívesen beszélek velük, igyekszem tartani az egy lépés távolságot... Ha hozzám érnek (akár csak a kezemhez, vállamhoz), magamban pánikolok, megijedek, érzem, ahogy minden izomom ugrásra készen megfeszül... és borzasztó idegesít?. :( Egész életemben csak két férfi közelségét bírtam elviselni, mindkett? jóval id?sebb nálam és apámként-bátyámként tekintek rájuk. Ez így most még egy ideig elmegy... de hosszútávon nem lesz jó. Kérlek, segítsetek! Mit csináljak? Hogyan "neveljem" magam, vagy hogyan próbáljak bízni bennük?

Legjobb válasz: Szerintem úgy kéne kezdeni, hogy olyan fiút/férfit keresel magad mellé, aki megérdemli hogy megbíz benne. Akár csak barátként is. Ha neki sikerül elérnie, hogy megbíz benne, és megtapasztald, hogy nem mindenki akar megenni, akkor utánna már szerintem könnyebb lesz. Legalábbis én a másik irányból valahogy úgy éltem meg, hogy nem mertem lányokhoz érni, mert minden érintés sok volt, és úgy gondoltam, õk is tapizásnak vennék. Aztán jött pár lány barát, akik maguktól ugráltak az ölembe/nyakamba, stb. Azóta már ezzel gond nincs, sõt, egyesek szerint túl kicsi lett az aurám ... Persze csak azzal szemben aki megérdemli, szerintem ez fontos.

Szerintem úgy kéne kezdeni, hogy olyan fiút/férfit keresel magad mellé, aki megérdemli hogy megbíz benne. Akár csak barátként is. Ha neki sikerül elérnie, hogy megbíz benne, és megtapasztald, hogy nem mindenki akar megenni, akkor utánna már szerintem könnyebb lesz. Legalábbis én a másik irányból valahogy úgy éltem meg, hogy nem mertem lányokhoz érni, mert minden érintés sok volt, és úgy gondoltam, õk is tapizásnak vennék. Aztán jött pár lány barát, akik maguktól ugráltak az ölembe/nyakamba, stb. Azóta már ezzel gond nincs, sõt, egyesek szerint túl kicsi lett az aurám ... Persze csak azzal szemben aki megérdemli, szerintem ez fontos.
ne zárkózz el a férfiaktól.. hagyd, h hozzád érjenek. szerintem inkább kezd azzal, h mindig minden reggel köszönés képpen a suliban adsz az összes fiú vagy akár lány ismerõsödnek is 3 puszit. :) ez csak egy ötlet volt
Beszélj orvossal. Az még nagyjából normális, ha félsz kezdeményezni... még az is, ha megijedsz akkor is, ha más kezdeményez - de hogy már az érintéstõl is félj, az túlzás. Lehet, hogy nem komoly - de mégis jobb, ha tanácsot kérsz tõle.

A lány 13 éves szeptemberbe tölti a 14-et. A fiú 16 októberbe tölti a 17-et. Szerintetek lehet köztük valami, vagy nagy a korkülönbség?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet, sok vastag pamut ruha, esetleg levegõ, kellõ O2 mennyiséggel.

Persze hogy lehet, sok vastag pamut ruha, esetleg levegõ, kellõ O2 mennyiséggel.
Lehet köztetek valami.Szerintem nem nagy kor külömbség.
Lehet, ha a fiú számít rá, hogy egy ideig nem lesz szex.
Persze hogy lehet nem a kortól múlik hogy ki kivel jön össze!
Ahoz képest hogy osztálytársam 14 éves a barátja 25 :D és tényleg komoly a kapcsolatuk.. 3 év nem a világ vége
köztem és a barátom közt 10 év van..:D 18/L
Szerintem lehet köztetek valami, csak oda is kell figyyelni hogy ne veszd el a fejedet.
lány vagy fiu vagy?
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok!

22 éves srác vagyok, elvileg sok lány helyesnek tart, meg 17 év sport után elég jó felépítésem van, de ettõl függetlenül szinte egy normális nõ sem akar velem komoly kapcsolatot kialakítani. Vajon mi az oka?

Pedig én tök normálisnak gondolom magam...

Legjobb válasz: Kiknél próbálkozol? Lehet más típusú lányoknál kellene. Vagy pedig változtatni a kisugárzásodon. Ezt lehet egy új frizurával, vagy új öltözködési stílus.

Kiknél próbálkozol? Lehet más típusú lányoknál kellene. Vagy pedig változtatni a kisugárzásodon. Ezt lehet egy új frizurával, vagy új öltözködési stílus.
A kérdező hozzászólása: Kopasz vagyok! Új hajstílus kilõve... De egyébként jól áll a kopaszság! :)
Szerintem is az lehet a baj, hogy rossz helyen keresgélsz. Vagy esetleg nem szimpatikus a fellépésed. Ezeke alapján nem tudok mást mondani. Nem lehet, hogy a viselkedésedbõl a "normális nõk" arra következtetnek, hogy nem tetszenek neked?
Akkor öltözködés. Úgy öltözz, ahogy neked tetszik. Hiába nem túl nyerõ másoknak, a Te önbizalmad növekedni fog
nekem a kopaszság lenne a gond. de ha helyesnek tartanak sokan akkor talán a stílusoddal lehet gond. lehet túl zárkózott vagy, vagy éppen túlságosan nyitott és nem tûnsz megbízhatónak. most ennyi infóból mondja meg néhány anonim....
Miért divat elhagyni a "hogy" kötõszót?
A kérdező hozzászólása: Ki hagyta el a "hogy" szócskát, és honnan hiányozna?
#1: "Lehet más típusú lányoknál kellene" #5: " lehet túl zárkózott vagy"
#6: lehet HOGY azért hagyom el néhányszor, mert elég sok beadandót kell írnom, így odafigyelek arra, HOGY ne legyen benne sok "hogy", mert az bizony elég szörnyen néz ki. #5ös vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!