Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok, éves leszek a nyáron! (6 db)

Lány vagyok, 16 éves leszek a nyáron! Elég érett vagyok a "szexhez"?

Volt már barátom és pettingeltünk is.. Teljesen felkészültnek érzem magam a szexhez!! De mindneki azt mondja :"jahhj fiatal vagy még ahoz 16 évesen" !! Ti mit gondoltok erröl???

Legjobb válasz: Azt gondolom, ha te teljesen felkészült lennél, nem is kérdeznéd itt, hogy az vagy-e. Csak van benned kétely. Testileg már érett vagy hozzá, ha úgy gondolod vágjatok bele, de csak ésszel, megfelelõ védekezés. Hajrá!

Azt gondolom, ha te teljesen felkészült lennél, nem is kérdeznéd itt, hogy az vagy-e. Csak van benned kétely. Testileg már érett vagy hozzá, ha úgy gondolod vágjatok bele, de csak ésszel, megfelelõ védekezés. Hajrá!
Én nemrég múltam el 16 éves és már mi is pettingeltünk és vmikor nyárra tervezzük az elsõt. (nekem elsõ barétomnak nem). Én csak annyit tudok mondani, hogy a 16-17 éves kor már szerintem ideális bár azt mindenki maga érzi mikor jó. Ha már felkészültnek érzed magad erre és van egy megfelelõ partnered aki megérdemel téged akkor semmi akadálya. Ha van benned mármilyen kétség is (persze a normális parázáson kívül), akkor még semmiképpen ne tedd meg, mert késöbb még megbánod és az kihat majd az egész életedre és a lelki világodra is. Csak és kizárólag akkor tedd meg, ha TÉNYLEG érzed, hogy fel vagy készülve. :) Amúgy sok szerencsét. ÉS VÉDEKEZZETEK!! mindenképpen. (16 éves lány)
én 15 voltam... nem biztos h helyes lépés volt...:S de nem is bántam meg :) szerintem ne tervezd meg, h ekkor-és-ekkor elveszted vele. Inkább legyen mindig harcrakészen egy-két koton (1-2 ha esetleg az elsõ felhelyezését elronjátok) és amikor jön az érzés akkor történjen meg! Persze célszerû ha nincs a közelben akkor senki csak Te meg Õ!
Ha felkészültnek érzed magad, és a megfelelõ embert választottad hozzá, akiben teljesen megbízol, akkor nem lesz baj.
16 éves vagyok, és úgy gondolom, hogy valóban csak a belsõ elhatározás számít! Ha van egy kétséged még, vagy félelmed, akkor várj egy kicsit még konkrétan a szexszel - mert ezek elõbb-utóbb elmúlnak maguktól! És várd meg a megfelelõ alkalmat, pl amikor csak ti vagytk otthon, az sokat segíthet...
ha ennyire akarjatok mert ne!Amikor már testileg és lelkileg egyaránt érettnek érzed magad hozzá, akkor jöhet a dolog.
Én azt gondolom, hogy ezt belül kell érezned. Ha már nagyon égsz a vágytól, és nagyon szerelmes vagy, és a barátod is megfelelõ alany :) , romantika, minden egyéb, plusz vagytok elég felelõsségteljesek, akkor mehet! Ne azzal törõdj, h mások mit mondanak, magadat csak te ismered.. én utálom ha ilyesmibe mások megpróbálnak ennyire beleszólni. Nem vagy fiatal, csak tudj mértéket tartani. És gondold át, kinek adod oda magad. Én is 16 évesen veszítettem el, és talán picit megbántam. Nem tudom. Szerelem volt, minden egyéb is, és nem akartunk várni.. Belül kell érezned! Minden jót.
Én is 16 évesen feküdtem le a barátommal. most 17 vagyok, lassan 18. És te elõnyben vagy, hiszen ti pettingeltetek. nállunk semmi ijesmi nemvolt:( ugyhogy ha késznek érzed rá magad, akkor tedd meg. De gondold át jól. nemmindegy, hogy kivel.
Sok helyre alapból fel sem vennék, az enyém márciusi, de azt mondták, csak szeptembertõl mehet.
szeptembertöl menjen , de csak jövö tavaszal kell beíratnod .
Jövõ szeptemberben kezdje, de nem kell most beíratni, hiszen fel sem vennék. Jövõre áprilisban vagy májusban írasd be és akkor kezdhet szeptemberben (már ha lesz helyük és felveszik). Ha otthon vagy kistesóval a féltékenység miatt sem vinném, mert õ úgy élné meg, hogy õt lepasszolod oviba, miközben a tesó meg "megkap" téged egész napra.
Azt neked kell eldönteni, hogy mikortól szeretnéd, ha járna. Az én fiam májusban lesz 3, és december óta ovis. 2, 5 éves kora óta. Egyébként most kellene beíratni, ha a köv. tanévben szeretnéd, ha járna. Hívd fel az ovit, hogy náluk hogy mûködik. Mikortól veszik be a gyerekeket.
Illetve a majus a tanev vege.....
Szeptembertol kezdje a kiscsoportot. az mar annyira az ev vege.
egyet értek az elõttem szólókkal, semmiképp nem adnám be én sem májusban... épp hogy megszokná, már összevont csoportok, meg szünet az oviban... mindenképp szeptemberben kezdeném járatni...
Nálunk felveszik év közben is a kicsiket, de én májusba nem adnám be, várnék szeptemberig és akkor kezdjen együtt a csoporttal.
Nàlunk sem veszik fel azokat a gyerekeket, akik november után születtek. Májussal semmi esély nem lenne. Fõleg ha otthon vagy. A rendes tanév meg csak június közepéig tart. Utàna nàlunk pl. összevont csoportok vannak random óvónénikkel. Vagy ügyelet màsik oviban.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nagyjából így gondoltam én is.
Nekem speciel egyik sem tetszik, pedig a fülbevalók, tetkók, piercingek terén sok dologgal nincs bajom. 16/F
14 évesen ne ilyeneken gondolodj, hanem tanulj, mert nem a tetkótól meg a piercingtõl leszel sikeres. És úgy mellesleg a legtöbbje elég gáz, ami lehet, hogy ennyi idõs korban még nem úgy tûnik, de 10 évvel késõbb, hidd el, hogy gáz lesz
14 éves vagy és ezeket nézegeted? Szerintem inkább tanulj, hogy valamit el is érj az életben és ne tönkretedd a tested ilyen gusztustalan piercingekkel, tetkókkal és hajfestékkel. De te tudod.
Haj - szép szín, egy felnõtt érett nõn akinek van hozzá stílusa. Egy kislányon mint te csak nevetséges. Száj tetkó - a jövõben kinyitod a szád egy állásinterjún, simán haza is küldenek. Fültágító - undorító divatcucc Orrpiercing (pc =/= piercing) - másik undorító divatcucc Írás tetkó csuklón - újabb divatcucc És te komolyan ezeket akarod? Amint kinövöd a lázadó korszakot, ezt mindet megbánod...
Akkor már volt pár éved rágódni rajta, de a tetkóval tényleg várj, a hajad meg tényleg legyen ennél sötétebb mert legalább nem fognak répának vagy gyufának hívni.
A kérdező hozzászólása: amugy nekem kb 7-8éves korom ota tetszenek az ilyenek:D szoval nem mondhatni hogy a lázado koromm miatt:D
A kérdező hozzászólása: amugy kék a szemem
Amikor vége a lázadó korszakodnak mindent megbánnál. Mármint, az utolsót lehet, hogy csak 2-3 évvel utána. Szerintem ne tedd tönkre magad, hogy még vidd is valamire az életben.
Szemszín függõ is, de szerintem ehhez(bár a képen lévõ csaj árnyékban van)a bõrszínhez egy-két árnyalattal sötétebb jobb lenne.
Ó te jó ég! 14 évesen ilyeneken gondolkozni. Leszel még majd 60 éves is, hát szembe röhögnek majd a normális fülû 60 évesek.
azt, hogy idétlen kislány vagy, a szájtetkó nevetséges, fertõzésveszélyes és nagyon hamar ki fog kopni, értelmesebb tetováló el sem vállalja. fültágító, orrpiercing... 14 éves leszel még csak? hova fajul ez a világ?
14 évesen...hát mitmondjak. A szájtetkó nem tetszik, ahogy az orrpc sem. A csuklótetkó nagy divat most, kövesd a csordát, nagyon egyedi leszel...Arról nem beszélve, hogy egy csomó munkalehetõséget elvágsz magadtól 14évesen egy ilyen sz*r miatt (merthogy egyes helyeken nem tolerálják a tetkót). A fültágító undorító, nagyon szép dögös csaj lesz belõled huszonéves korodra fültágítóval.. :D (IRÓNIA) 23N
rohadtul nem tetszenek, tiszta gusztustalan :D 16f
Hé, szerintem csináld meg!:) Kivéve a szájtetkót!! azzal még várj!:) gondolkodj még azon inkább!:) Én is 15 leszek, festem a hajam most épp vörös, de volt már lila is.Nem azért csinálom, mert "divatcucc" hanem mert tetszik!:) Tetkóm nekem is lesz 16. szülinapomra!:) Orr piercingem is van, 1-3 lyuk van a fülembe:) És a kicsi fültágító jól néz ki szerintem!:) szerintem csináld meg mindet kivéve a szájtetkót!:) )) Hajrá!:)
Hányinger az összes, gratulálok neked, ha ilyeneket akarsz.... annyira fiatal vagy még, istenem... és az iróniát se érted!
A kérdező hozzászólása: :) ))) amugy énse azért csinálom h menõ legyek csak egyszerûen ez a stilusom és ennyi:D
Csináljad, sz*rt se érdekli... menjél a csürhe után.... kis bolond.
Köszi, tudom Sokan mondták már ;) de nem fogok hazudni csak hogy h.lyét csinálj magadból, bár tökmindegy mert ugyis nagyban sz.r más véleményére valószinû.. :'D
A kérdező hozzászólása: kb ilyen barna a böröm:D ezvolt az elsö kép az idézetes oldalakon amit találtam:DD http://data.whicdn.com/images/36981084/tumblr_ma2lb4gsWf1qg2..
A kérdező hozzászólása: amugy a tetko az tuti tetszeni fog a számba meg alig látszik a csuklomom alapbol akarok:D ö a hajat átlehet festeni ha megunom a fültágítot kilehet szedni összenõ vagy ha nem csak kb 5 mm akkor teszek bele olyan tágitot amin nem lehet átlátni:D a pct is kilehet szedetni:D és nem azért csinálom hogy sikeres legyek hanem azért mert tetszik:D
A kérdező hozzászólása: fültágító ba se ilyet akarok hanem pinket vagy fehéret:D
inkább hallgasd meg ezt a zenét. http://www.youtube.com/watch?v=OjKST76BXLw
A kérdező hozzászólása: isten vagy k*rva jo ez a szám:D
Ha neked tetszik, csináld. A szüleiden kívül, másnak semmi köze hozzá.
igen, csak akkor csináld, ha a szüleid engedik , fõleg a fültágeszt. Bye: hahota
A xart is kiqrom belõled ha ilyen leszel, édes lányom! :)
A kérdező hozzászólása: szüleim megengedik:DD apumnak a haj meg a tetko még tetszik is:D amugy a csuklo lehet h nemakarok mer kb minden 2 embernek azvan:D
Hát.. 14 évesen mi a sz.r akarsz? lehet hogy ki lehet szedetni, de .. Az ilyen haj.. kb mintha valami idióta elmebeteg répa lennél, a szájba minek tetkó? egy.. k.rvára fáj, másrészt ha nem látszik minek? csak hogy elmondhasd magadról hogy "k.rvamenõvagyok", fültágító.. alapból hülyén néz ki, nem hogy egy olyan kislányon mint amilyen te lehetsz 14 évesen, orr piercing : kb mintha fika lógna ki az orrodból.. csuklótetkó.. szintén.. várj jó pár évet.. -.-" Hova fajul a világ b.zdmeg?! 20/F
Ja és grat a szüleidnek hozzá.. -.-"
A kérdező hozzászólása: koszii aranyos vagy:) )))
1, A hajszínhez kell egy világos bõrszín, sötétebb bõrhöz nem jó. 2, Szerintem [email protected]ág 3, Nem rossz 4, Ronda 5, Nem rossz
Jah és 17/F
Ha a szüleid még nem mondták, akkor elárulom a nagy titkot neked: majd megbánod! Ebben a korban úgy változik az ember stílusa napról napra, hogy követni sem lehet. Te tudod, a te tested, tedd csak tönkre. Azt sem veszítsd szem elõl, hogy a jövõbeli munkavállalásnál is indulhatsz hátránnyal ezek miatt. De mit is papolok itt neked?! Nem az én dolgom lenne...


Velem van a baj? 17 éves leszek nyáron (lány), és szerintetek ez normális h nem vágyom a szerelemre? !

17 éves leszek nyáron(lány),és szerintetek ez normális h nem vágyom a szerelemre?! eddig egy fiúval jártam akkor is 13 évesek voltunk és kb 2 napig tartott: D Sokaknak leesik az álluk h nincs barátom,mivel szerintünk "kedves,és szép vagyok."Most leköt a tanulás,nyelvvizsgára készülök,barátokkal vagyok.Jó néha azért jó lenne ha lenne vkim,de nem tartom létszükségletnek a szerelmet,simán megvagyok nélküle.Ez normális? Más is így van ezzel vagy velem van a baj?

Legjobb válasz: :) Szerintem semmi baj nincs veled. Nekem eddig három barátom volt, de most, hogy nincs, nem érzem létszükségletnek, hogy legyen. Persze ha megtetszene valaki, akkor biztosan nem így lenne, de ne aggódj ezen. Majd jön valaki, aki miatt érdekelni fog a dolog. Van, aki már 13-14 évesen nem képes pasi nélkül létezni, és van, aki egy kicsit késõbb ér. Csak nyugi:) 18/L

:) Szerintem semmi baj nincs veled. Nekem eddig három barátom volt, de most, hogy nincs, nem érzem létszükségletnek, hogy legyen. Persze ha megtetszene valaki, akkor biztosan nem így lenne, de ne aggódj ezen. Majd jön valaki, aki miatt érdekelni fog a dolog. Van, aki már 13-14 évesen nem képes pasi nélkül létezni, és van, aki egy kicsit késõbb ér. Csak nyugi:) 18/L
bevallom õszintén, amiben Te hiszel, még nekem is tetszik. sok sikert kívánok hozzá, hogy megtaláld. és úgy hiszem, hogy az eredeti kérdésre is megleltük a választ, és semmi gond sincs veled. csupán (és itt most új szóalkotás következik) nem vagy "érzelmi céda" :)
Egy abszolút normális csaj vagy, akinek van tartása és elvei. Remélem találsz majd egy normális, hozzád való srácot akivel boldog leszel.
A kérdező hozzászólása: : D hát igen szörnyen öreg vagy már: / : D nekem a szerelem nem merül ki abban h szörös plüssdögöket adunk egymásnak és egynap 60 szor kimondjuk h szeretlek, másnap meg szakitunk...Ha egyszer azt mondom vkinek h szeretem akkor én azt komolyan gondolom, és bármi történjék szeretni fogom, nem dobom az elsö adandó alkalommal.Kicsit naiv de még hiszem h van szerelem, és nem csak ez a mesterkélt valami amit annak hisznek.
hát.. így már bonyolultabb. én sem értem ezt, de lehet õk mást érnek meg szerelemnek mint amit te éreznél vagy ilyesmi.. és személy szerint értékesebbnek tartom, ha uralod az agyad, de hát én már csak egy "öreg" harcmûvész vagyok. 20F
A kérdező hozzászólása: : D semmibaj, hát persze valamilyen szinten mindenki vágyik "arra"..De majd a szerelmemmel szeretném elöször.Ami vicces mivel, nem érzem magam késznek a szerelemre..És sok embert csodálok azért mert olyan könnyen egyik napról a másikra szerelmes tud lenni, és ha szakit vkivel akkor könnyen tovább tud lépni.Nekem ez sosem menne: /
megint lehagyom az aláírást.. 20F
igen, lejött, hogy még nem voltál fiúval. de nemtom, nekem amikor elsõ alkalom volt, akkor is vágytam rá.. tudatosan. szóval "még nem próbáltam" de tudtam hogy most mi lesz és jött természetesen.. és nem olyan lány volt aki egyszerûen nekem való volt vagy akibe beleszerettem, hanem egy nõ sok másik közül, teljes csodás valójában, és egyszerûen tudta mi a jó :)
Te még nem ismerted meg azt az embert, akibe igazán szerelmes tudnál lenni, nem voltál szerelmes, ezért nem is tudod milyen az igazi szerelem. Hasonlóan droghoz, aki nem tudja milyen a hatása, annak nem hiányzik.
A kérdező hozzászólása: Még szûz vagyok..de gondolom ez leesett a kérdésböl: D ...így nemtudom milyen tehát nem is hiányozhat.Csak olyan rossz látni h a sok 14-15 évesnek már egy éves kapcsolata van, és bevallom akad jelentkezõ szép számmal...de egyik sem tetszik: /
20F
A szerelem továbbra is egy emberi ösztön.. És szintén emberi hogy nem követjük az ösztöneinket, úgyhogy ebben semmi meglepõ sincs. kérdés viszont: nem hiányzik a szex?
A kérdező hozzászólása: : ) köszönöm neked is és az elõzõ irónak is: ) Igen remélem hogy majd találok vkit aki hasonlóan vélekedik a szerelemrõl : )

22 éves leszek nyáron, eddig még nem volt senkim. Jelenleg sincs senki a láthatáron. Lemaradtam vmiről? Vmi visszahozhatatlan, pótolhatatlan dologról, vagy még minden jóra fordulhat? (lány vagyok)

Szerintetek ha fél éven belül találok vkit, akivel nagyon boldog vagyok, és 10 év múlva visszatekintek életemnek erre az id?szakára, érezhetem-e úgy, hogy minden így volt tökéletes, ahogyan történt, vagy az emberben mindig lesz vmiféle idióta hiányérzet, mert vele semmi nem akkor történt meg, amikor "meg kellett volna" történnie?

Legjobb válasz: Hát kettõs oldalról tekinthetjük a dolgokat, egyrészt onnan ahonnan Te látod, hogy már "mindenkinek" volt s Neked nem. Hidd el ezzel nincs semmi baj, és semmi gázas dolgot nem látok benne, igy alakult, de ezt rengeteg dolog befolyásolhatta, a környzeted, a családod (esetleg), a lelkiállapotod stb...Másrészt megközelithetjük onnan, hogy még mindig jobb igy, mint 14 évesen elvesziteni a szüzességet aztán hencegni azzal, hogy jéééé már mennyi pasival voltam..."mindennek megvan az ideje mint a szalmakalapnak" És a Te idõd is eljön, hidd el nekem. Lehet h ma, lehet hogy holnap, lehet egy hétmúlva, talán várnod kell egy hónapot, de megéri várni:) és nem kell eröltetni...sem kétségbeesni, a szerelem akkor jön mikor a legkevésbé számitassz rá:) türelem:)

Hát kettõs oldalról tekinthetjük a dolgokat, egyrészt onnan ahonnan Te látod, hogy már "mindenkinek" volt s Neked nem. Hidd el ezzel nincs semmi baj, és semmi gázas dolgot nem látok benne, igy alakult, de ezt rengeteg dolog befolyásolhatta, a környzeted, a családod (esetleg), a lelkiállapotod stb...Másrészt megközelithetjük onnan, hogy még mindig jobb igy, mint 14 évesen elvesziteni a szüzességet aztán hencegni azzal, hogy jéééé már mennyi pasival voltam..."mindennek megvan az ideje mint a szalmakalapnak" És a Te idõd is eljön, hidd el nekem. Lehet h ma, lehet hogy holnap, lehet egy hétmúlva, talán várnod kell egy hónapot, de megéri várni:) és nem kell eröltetni...sem kétségbeesni, a szerelem akkor jön mikor a legkevésbé számitassz rá:) türelem:)
Az elõzõk olyan szépen leírták... talán még annyit lehetne hozzátenni, hogy ha majd meglesz az igazi párod, igenis nagyon fogod sajnálni, hogy nem lett meg sokkal elõbb - de neked NEM LEHETETT MEG. Te ilyen vagy, és most kezdesz érni. Keresd a fiúkat, és keresd köztük azt, akivel összeillesz. Ne kapkodd el - nem érdemes. Ne foglakozz semmiféle "illõ" idõvel. Nem az évekhez van kötve a boldogság.
Fiu vagyok. Én az ilyen csajokat részesíteném elényben, de sajnos nem találni. Kapcsolatban élek, de mindig bennem van az érzés, hogy megcsalhat. De kettõs ez a dolog. Van egy olyan is, hogy az olyan aki elöszor van fiuval veled, talán nem élte ki magát s azt hiszi, hogy mással lehet jobb lenne, s emiatt hagy el vagy hasonlok. En 25 vagyok. Fél éve voltam elõre nõvel, a mostani barátnõmmel. Én úgy érzem, hogy nekem jó így, csak a barátnõm is sokszor kerdezi, hogy ugye nem akarok mással is, mert nem tudom, hogy talán jobb lenne-e, de nem hiszem.
ja, egy fontos szó kimaradt a hozzászólásomból: egy ILYEN pasira érdemes volt várnom!!! Bocsi, de pont ez benne a lényeg! :) )
Az utolsó hozzászólóhoz szeretnék csatlakozni, a netes ismerkedést illetõen. :) Igazából pont ezt akartam javasolni, ha mondjuk olyan ember vagy, aki élõben fél ismerkedni, illetve nem mer megszólalni, stb. Pl.többek szerint én is szép lány vagyok, bár ez persze relatív. Inkább a belsõ dolgok tettek és tesznek szerintem engem széppé, és ezért kérdezték tõlem is sokan, sokszor, hogy mért nincs pasim?!...voltak rövidebb kapcsolataim, amikben nem sok minden történt, és igazság szerint, örülök is!!! A megfelelõt nehéz talán kivárni, tudom jól, én is 23 leszek a nyáron, most van egy nagyon friss kapcsolatom, de 3 évig nem volt senkim... :S Neten ismerkedtünk meg, többször próbáltam ezt a fajta dolgot, de eddig sikertelenül. Már az elsõ beszélgetésnél megvolt az összhang, és a talákozásunk is jól sült el, a csókról, meg az érintésekrõl nem is beszélve! :) Minden tökéletes, bármirõl tudunk beszélni, hasonló képünk van a világról is, egy rugóra jár az agyunk! Szóval azt mondom, hogy nem veszítesz semmit, én egy percig sem bánom, hogy vártam! Nem tudom, hogy aki most a párom, õ-e az igazi, de valahogy annyit biztosan érzek, hogy egy pasira érdemes volt eddig várnom... ;) Hogy mi hogyan alakul köztünk, és meddig fog tartani, azt nem lehet tudni, de optimisták, és reménykedõk vagyunk a jövõvel kapcsolatban, bízunk a Fentrõl jövõ áldásban, és talán még együtt is éljük le az életünket! :) Tényleg nem kell elkapkodni semmit!!! Azért, hogy pusztán legyen valakid, nem érdemes elpazarolnod érintéseket, csókokat, szexet, mert késõbb bánni fogod, hogy nem annak adtad ezeket, aki igazán szeret téged, és akit te is, és aki ezt megérdemli!!! Manapság persze ezeket a dolgokat eléggé ledegradálják, de vannak olyanok, köztük én is, akiknek ez fontos, és igyekszünk megbecsülni, és nagy jelentõséget tulajdonítani ezeknek! Nem hiszem, hogy ez hátrány lenne, ha pedig valaki ezért lenéz, le kell tojni!!! Meglátod, találsz olyan pasit, aki tisztelni fog ezért, és megbecsüli azt, hogy nem dobod oda mindenkinek magad csak úgy! Vigyázz azért persze a netes ismerkedéssel, mert sok sebet is lehet szerezni, de kívánom, hogy te is szerencsével járj, és rátalálj a boldogságra!!! ÉRDEMES VÁRNI!!! ;))
Szia!Nagyon ismerõs a helyzeted.Én 23 leszek idén.Idáig valahogy elkerült a szerelem.Nem tudtam mi volt a baj, velem talán.Mindenki mondta, hogy jaj de csinos vagyok stb.. miért nincs kedvesem.Mondtam nekik ezt én se tudom.Gyakran azt válaszoltam, hogy válogatós vagyok.Ami lehet igaz is.Nemrég talált meg az elsõ szerelem, persze otthagyott a volt barátnõje miatt.Nagyon rossz volt, ismét úgy éreztem senkinek nem kellek.Hozzáteszem már odáig mentem, hogy neten ismerkedtem.Kicsit segítet, mert ezelõtt nem mertem fiú elõtt megszólalni sem.A gátlás kicsit megszûnt.Most februárban pedig váratlan fordulat történt velem.Megismertem ugyancsak neten egy srácot, akivel elõször csak beszélgettem, azt se tudtam hogy néz ki.Hihetetlen volt a felismerés, hogy azonos hullámhosszon vagyunk, azonos értékeket vallunk.Beleszerettem és õ is megszeretett, bevallotta õ már az elsõ levélváltáskor.Olyan hihetetlen volt, néha még ma is elgondolkodok tényleg és igen, végre álmaim férfija.Nem bántam meg hogy nem volt idáig senkim, az elõtte lévõvel nem volt semmi komoly.Nem vesztesz semmit, ha vársz, de segíthet egy kis változtatás a külsõdön.Új frizura, új ruhák, és járj társaságba.Mosolyogj sokat.Érezd jól magad a bõrödben és hid el hamarosan rád talál a szerelem.A gátlásaid pedig szépen feloldódnak egy megértõ társ mellett.Nekem is sokat segített a kedvesem már.:-)
Két évvel idõsebb vagyok nálad, velem is ez (volt) a helyzet. (Senki sem értette, miért nincs senkim, hiszen elég sok próbálkozó volt). Most alakulgat valami, és nem azért, hogy legyen valakim, hanem, mert én szeretném így. Valami megfogott benne. Én is nagyon sokszor feltettem magamnak ezt a kérdést. És mindig arra jutottam, hogy talán a tökéleteset kerestem. Aztán rájöttem, hogy olyan nincs. Nem érzem úgy, hogy lemeradtam valamirõl, sõt akik tudják, hogy mi a helyzet, büszkék rám.
Szia! Én most leszek 20 éves a nyáron. Nekem most van az elsõ kapcsolatom, ami 4 hónapja tart. Elõtte én is úgy éreztem, hogy lemaradtam valamirõl, valami kimaradt az életembõl, de mostmár tudom, hogy jól döntöttem, hogy semmit sem kapkodtam el. Biztos vagyok benne, hogy neked is lesz barátod... úgyis jön a tavasz meg a nyár, dúlnak a hormonok meg minden :) Ne keseredj el, hidd el, nem maradsz le semmirõl! Nem kell a mai tinikrõl példát venni, lehet, hogy pont õk azok, akik rosszul csinálják a dolgaikat (de ezzel nem szeretnék senkit sem megbántani).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Sajnos hozzám kevesen közelednek, de ez csak és kizárólag az én hibám: amint vki kedvesebben szól hozzám, tüskéket növesztek, és visszahúzódom. Néha úgy érzem, ezt az egész "párkapcsolatosdit" nem nekem találták ki, és talán nincs is olyan, aki szeretni tudna engem... Nagyon bénán tudok viselkedni, ha vki közeledik! :( Ugyanakkor akarom is, hogy közeledjenek, hiszen "ideje lenne". Csak van egy kis félelem bennem, hogy esetleg nagyot csalódom.
Ha téged ez vigasztal: Én 28éves vagyok és régóta nincs senki a láthatáron. 23évesen még nem volt semmilyen kapcsolatom.

10 hetes terhes vagyok. Már van egy lányok aki nyáron lesz 6 éves. 2 hete nem jár óvodába mert vírus fertőzése van. Veszélyes lehet a babámra?

Ma hallottam, hogy az oviban bárányhiml?s megbetegedések vannak.Én gyerekkoromban átestem rajta, de nem tudom, hogyha hétf?n engedem a lányomat az oviba és elkapná veszélyes lenne e a babára nézve?!Kérlek segítsetek!!

Legjobb válasz: Ha már átestél rajta, nem árthat. Nem kaphatod el még egyszer, így a babára sem veszélyes. Boldog babavárást! 18 hetes kismami

Ha már átestél rajta, nem árthat. Nem kaphatod el még egyszer, így a babára sem veszélyes. Boldog babavárást! 18 hetes kismami
Így van, ha voltál bárányhimlõs, akkor védett vagy ellene, nincs mitõl tartanod. A kislányod miatt meg konzultálj a gyerekorvossal, már van védõoltás is ellene!!!! Boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!