Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok, éves leszek (160 db)

én egy 12 éves lányka vagyok, decemberben leszek 13 éves. Tegnap megjött egy ötpercre, tettem be uj betétet, de abbahagyta. Mért van ez így? Ha kipróbálom a forró fürdőt, hamarabb megjön?

meg fog jönni ezen ahéten,hoygha egy kanál fahéjat tezsk a teámba,forró fürd?zök,és naponta 100-at gugolok,és rendszeresen uszok,és tornázok?

Legjobb válasz: szia..nem tom--én is 12 vok de nekem nemmég nem (háállelujjja)nekem kb 14 leszek majdnem mire....am az azt jelenti hogy érik a petéd és lehet gyereked mostmár.nekem ugyse kell gyerek,,(minek)?!!.

szia..nem tom--én is 12 vok de nekem nemmég nem (háállelujjja)nekem kb 14 leszek majdnem mire....am az azt jelenti hogy érik a petéd és lehet gyereked mostmár.nekem ugyse kell gyerek, , (minek)?!!.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! puszii♥
Én el, de ezek szerint mások nem, mert képesek ilyesmin felháborodni :D
Elhiszitek nekem hogy mindenki lesz*rja hogy ki mit írt? :D
Akkor jó :) Örülök, hogy sikerült megtárgyalnunk :)
Megint a 08:56-os vagyok. Nincs semmi baj!!!
Jó jó már írtad, nem kell ebbõl olyan nagy ügyet csinálni :D A válasz megírásának idõpontja: ma 08:50 A válasz megírásának idõpontja: ma 08:59 EZEKET a válaszokat írtam én. A válasz megírásának idõpontja: ma 08:56 NEM ÉN írtam. Remélem így jó lesz.
Mindegy, akárhány százalékos válasz lesz, 08:56-kor, én írtam!!! Egyszóval, a jókívánságokat is én írtam!!!
Elnézést, de a hasznos válaszok százalékából egyértelmûen ki fog derülni, hogy melyik elõzõ vagyok, csak egy picit megelõztél :)
Kedves 08:59-es! Ne írd hogy elõzõ vagy, mert a 08:56-os választ én írtam!!!
Mi a francnak manipulálni? Elõbb-utóbb mindenkinek megjön, még elegetek is lesz belõle. Várjátok ki, ne praktikázzatok, azzal csak ártani lehet. A természet elintézik, higgyétek el.
Mármint ezt a "drogot" a növényre értik, nehogy másra gondolj :D
elõzõ vagyok * a meleg cickafarkas ülõfürdõ néha olyan hatásos, hogy meghozza a menstruációt Az ülõfürdõt így készíthetjük el: 100 gramm cickafarkfüvet áztassunk be hideg vízbe éjszakára, másnap forraljuk fel és öntsük hozzá a fürdõvízhez A következõképpen készítsük el a teát: 2 teáskanálnyi drogot 2 dl vízzel forrázzunk le, hagyjuk állni 10 percig, majd szûrjük le és naponta 2-3-szor, étkezési szünetekben fogyasszuk. Ha érdekelnek a részletek: http://antalvali.com/cickafark-a-nok-egyik-gyogynovenye.html..
Így van! a cickafark tea és a fürdõ segít! Tiszta szívbõl kívánok Neked életed minden pillanatára kiváló egészséget és minden elképzelhetõ szépet és jót!!! Ne aggódj, még nagyon fiatal vagy és nem állt be!
08:49 kiváncsi leszek ugyanezt mondod e pár év múlva :) én is ezt mondtam 12 évesen....mostmár más véleményen vagyok 15/F
elsõ válaszoló :) :D Igyál cickafarkfû teát, illetve az ülõfürdõt is kipróbálhatod
héééé.-..nem valaki más azt irta(a második válaszoló hogy én vok..én vok az elsõ válaszoló..de a második ki akar velem baszni

14 éves lány vagyok. most lesz a tablófotózás de még nem döntöttem el hogy milyen hajam legyen. Kérhetek segítséget? tovább alul

mellemig ér a hajam, szőkés-barna színű. az arcom olyan tojás alakú, szeplős... nem olyan dús de nem is lelapult. vannak benne hullámok eredetileg... köszönöm előre is a válaszokat :)

Legjobb válasz: csodaszép vagy:) nyugi 19 heteró lány vagyok:) ne csinálj vele semmit csak egy tincset fonj át mintha hajpánt lenne és enged le a hajad és korigáld a hullámokat- nekem is nagy frizura lett csinálva de nagyon bánom... legyél Te -Te a képeken!

Szerintem biztos lesz többféle beállítás is és majd kiválaszthatod a neked tetszõt.
csodaszép vagy:) nyugi 19 heteró lány vagyok:) ne csinálj vele semmit csak egy tincset fonj át mintha hajpánt lenne és enged le a hajad és korigáld a hullámokat- nekem is nagy frizura lett csinálva de nagyon bánom... legyél Te -Te a képeken!
Egyetértek az elõttem szólókkal! Nagyon szép a hajad! Nekünk már márciusban megvolt a fotózás, én személy szerint nem nagyon ajánlom a "túlcsicsás" hajat..Hidd el páran annyira odavoltak hogy majd megy kozmetikushoz, fodrászhoz blablabla.. Nekünk azt mondták hogy természetesek legyünk. Értsd: Ne legyél túl csicsás. Nos voltak akik nem értették meg.. Szóval a lényeg, hogy csinosan, és ne csicsásan! :) De, ahogy gondolod!
A kérdező hozzászólása: még nem tudom hogy milyen lesz, de nagyon félek mert sok embernek kell küldenem belõle... fõleg Romániába kell küldenem a családnak...
Nagyon szép vagy, a hajad és az arcod is! :) Szerintem is simán jó lenne, ha így hagynád a hajad, sokan azért mennek fodrászhoz hogy ilyen hullámosra csinálják, szerencséd van, hogy neked alapból is ilyen. :) De fel is tûzheted, ha gondolod, az is biztosan jól állna. Nem tudom, milyen tablótok lesz, de nálunk gimiben úgy volt, hogy akik a tabló közepén voltak, õk szembõl, a két oldalán meg féloldalasan volt a beállítás. Ha nektek is ilyen lesz, szerintem kérheted, hogy te milyen beállításból szeretnéd. :)
A kérdező hozzászólása: április 16.-án lesz a tablófényképezés, és õszintén megvallva én még nem nagyon voltam fényképezéseken.. szóval kicsit fura lesz :) )
A kérdező hozzászólása: kép rólam: http://kepfeltoltes.hu/view/130404/IMG0926A_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. de a tablóképeken nem pont szembõl csinálják a képeket hanem profilból és nekem nagyon áll jól..:// azt lehet külön kérni, hogy milyen pozícióból készüljön a kép?
Nagyon szép a hajad :) Szerintem is hagyd így, vagy a felét tûzd fel, de csak lazán, bohókásan.
Szia! Ilyen a hajad alapból? Hát én ilyen szép hajjal nem nagyon csinálnék semmit! Barátnõmnek is szép göndör haja van, és nulla sminkkel, frissen mosott hajjal szép volt a fotón.Amúgy én nekem egyenes a hajam, nem vittem túlzásba, egyszerû beszárítás, és kész. :)
A kérdező hozzászólása: egy kis smink megengedett? Nekünk azt mondta a tanár, hogy míg lehet jelentkezzünk be a fodrászhoz is.
Kép nélkül nehéz, de semmiképp se vagy elhízva. :D
12 évesen vagyok olyan magas mint te lassan 15 évesen :)
off-Kettes és most te nagynak érzed magad? xd Te vagy túlnõve, a nõi átlagmagasság 165 cm. on-Szerintem normál lehetsz, én vékonyabb vagyok, és pár cm-el alacsonyabb. Na én számítok nagyon vékonynak.
hát igen, ez kevéske. 4-5 kiló simán elférne még rajtad, nem? :) de úgy gondolom, hogy az izom legyen, ne zsír
Szerintem nem, pont jó. Attól is függ persze, milyen a csontozatod.

15 éves lány vagyok. Most leszek kilencedikes, de nagyon félek. Mit tegyek?

Eleve ha idegen emberekkel találkozok egyáltalán nem tudok megszólalni. Félek, hogy a középiskolában egyetlen barátom sem lesz ez miatt. Nehezen barátkozok és ha valaki odajön majd hozzám hogy legyünk barátok egyb?l el fogok pirulni és félek hogy ki fog röhögni A barátaimmal nagyon jól megvagyok, de egyedül semmit sem érek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia. :) Nyugi, ne idegeskedj, szerezni fogsz barátokat. :) És nem csak te leszel úgy, hogy nem ismered a többieket, szóval... senki sem fog kinevetni. Most vagyok 11.-es, ráadásul nagyon zárkózott vagyok, de anno 9.-ben már a 2. héten összehaverkodtam egy csajjal, aki most az egyik legjobb barátnõm. És az elsõ hónap alatt ki fognak alakulni ezek a kisebb-nagyobb baráti társaságok, és tényleg ne aggódj, biztos be fogsz tudni illeszkedni! :) 17/L

Szia. :) Nyugi, ne idegeskedj, szerezni fogsz barátokat. :) És nem csak te leszel úgy, hogy nem ismered a többieket, szóval... senki sem fog kinevetni. Most vagyok 11.-es, ráadásul nagyon zárkózott vagyok, de anno 9.-ben már a 2. héten összehaverkodtam egy csajjal, aki most az egyik legjobb barátnõm. És az elsõ hónap alatt ki fognak alakulni ezek a kisebb-nagyobb baráti társaságok, és tényleg ne aggódj, biztos be fogsz tudni illeszkedni! :) 17/L
társaságtöl függ. Én elsõ hetekben azthittem sírva fakadok, hogy milyen éretlen idiota osztálytársaim vannak, de kiderült , hogy csak idegesek voltak, meg izgultak mint én csak máshogy jött ki rajtuk.(én magam számára is furcsa módon csöndes, visszahúzodó voltam.)
Én is gondoltam, hogy kiírom ezt a kérdést, de te már megtetted helyettem, úgyhogy itt figyel a válaszokat, ugyanolyan helyzetben vagyok mint te. 14/l
hol van az még.... gyerekek, ne idegeskedjetek!! Az elsõ benyomás sokat számít. Legyetek lazák, barátságosak, nyitottak.Persze nem kell nagyképûnek lenni, de ne is legyél annyira csendes mert az nem jó. Nincs miért félni tõlük, õk is ugyan olyan emberek mint ti.. :)
Teljes mértékben anyiszociális vagyok és magamba forduló, és mégis fél sulival megismerkedtem már kilencedikben. Kár aggódni akár akarod akár nem megismernek. Amúgy az eddigi barátaid is meg kellett ismerni.

13 éves lány vagyok szeptemberben leszek 14.165 cm körül lehetek 56-57-58-59 körül szoktam ingadozni. Szerintetek is túlsúlyos vagyok?

Legjobb válasz: nem igazán túlsúlyos.Husis.Látni kéne képet.Ha 56 vagy akkor az úgy jó.Ha 60 az már picit sok.

nem igazán túlsúlyos.Husis.Látni kéne képet.Ha 56 vagy akkor az úgy jó.Ha 60 az már picit sok.
Szerintem az 56-57 tök normális, ez még NEM túlsúly, aki mást mond, az hülyeséget beszél. Gondolom, ha a 60 felé közelítesz, már nem érzed magad nagyon komfortosan, így ne hagyd, hogy addig menjen a súlyod. Én ilyen magassággal 63-64 kg vagyok, szóval nekem lemehetne egy kicsi, de te 56-tal nyugodtan élheted az életed sztem... 18/L
Megmondom õszintén, szerintem túlsúlyos vagy. Tíz kilóval simán lehetnél kevesebb. De legfeljebb 55 kg-nak kellene lenned. Sportolj és étkezz helyesebben!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, és nagyon aranyosak vagytok ! : )
gyönyörû vagy:)
Nagyon jo az alakod.;)
Ja igen és ha bûnöznél, akkor 3 kocka étcsoki, vagy két alma inkább.:)
Körülbelül ugyanígy nézek ki 19 évesen 160cm-rel és 52kg-mal. :) Igaz én izmosabb vagyok (pl combom), de a hasam nekem is hasonló. Én is ott érzem, ha felszedek kilókat, hogy valami nincs rendben, de ez általában mások számára teljesen érthetetlen, mert nem tartanak túlsúlyosnak. Számok alapján azt hittem kis pufi lány lehetsz, de kép alapján szerintem teljesen oké. Ha még is fogyni szeretnél, akkor én egy pár napos diétát ajánlok, ami csak annyiban más, mint ahogy most eszel, hogy mindenbõl kevesebbet egyél, és sokkal több vizet igyál (3-4l akár és lúgos ásványvíz!). Látható eredménye van pár nap után, mindig lelapul a hasam és nagyjából elégedett vagyok.:)
Tökéletes alakod van. Azért jó lenne, ha hanyagolnád a chips-et, kólát, gyorskajákat, mert attól függetlenül, hogy jó alakod van, egészségesnek is kéne lenned. Ugye itt jön a mértékletesség és a rendes ételek bevitele. Így a késõbbiekben fel sem fog merülni ilyen problémád. (:
Teljesen rendben vagy... (De lehet én emlékszem rosszul, csak mintha 10 évvel ezelõtt kicsit máshogy néztek volna ki a 13 évesek, mint most...)
A kérdező hozzászólása: fürdõruhában így nézek ki. http://kepfeltoltes.hu/view/120727/012_www.kepfeltoltes.hu_... amugy egyetértek veletek.
Én 65 kg vagyok ehhez a magassághoz, szerintem a te súlyod teljesen jó. Túlsúly az nem ez...
Szerintem ennyi idõsen még lehetnél kevesebb, de 13 vagy, valószínûleg még nõni fogsz. Én 13 éves koromhoz képest tuti nõttem legalább 10 centit, és akkor nyúlni is fogsz. Sportolj valamit, ne a gép elõtt punnyadj, akkor nem lesz baj.
Az a melltartó rajtad nem háromszor ekkora mellekre van kitalálva?

15 éves lány vagyok, nyáron leszek 16.168 cm vagyok és 50 kg. Ez még nagyon vékonynak számít?

Legjobb válasz: Így olvasva lehetnél több egy picivel de egy kép könnyítene a válaszadáson.

Így olvasva lehetnél több egy picivel de egy kép könnyítene a válaszadáson.
Hát a "nagyon" az erõs jelzõ, de igen, ez már vékonyka. A magasságból 110 levonásával, ha kijön a súly akkor az az ideális. Persze csak többé, kevésbé, ez nem általános érvényû igazság. Nemmellékesen a mell és a fenék formálódásához sem ártana a zsír, szóval ildomos nekileselkedni a puffasztott rizses zacskóknak.
Nem lehet megmondani, mivel a magasság és a testsúly nem árulja el a testkompozíciódat. Minden esetre a 16cm magasság elég kevés. :/
Gyõrben, de csak ha engeded popsiba.
A kérdező hozzászólása: Olyan úriember nincs aki Budapesti vagy Pest közelbe lakik? És legalább 18 éves? :)
Itt vagyok 20 évesen, várlak (ne értsd félre) :D írj ha gondolod
A kérdező hozzászólása: Valóban maximumot szerettem volna írni :) apró botlás elnézést :D
ha érdekel fiatalabb(16) akkor írhatsz
maximumot akartál írni!
Tatán vagyok Édes :)
Én normális kapcsolatot szeretnék, de 21 vagyok. :D
jelen
Hát nem itt. A GYIK-en inkább vigyázz a sok GYP-s emberrel. Elég elfajult személyek róják ezt a helyet. Ez a hely olyan, mint Mos Eisley: A galaxis leghitványabb söpredékének a gyûjtõhelye. 22/F
A legfelsõ határ nem minimummal, hanem maximummal lenne értelmes...
én istt vagyok budapesten 20 évesen

15 éves lány vagyok, most lesz az első randim. Ebédelni megyünk a barátommal iskola után. Mit vegyek fel, hogy ne legyek túl kihívó a suliban?

Legjobb válasz: Szerintem is eg farmernaci, és egy testhez simuló felsõ jó, de a felsõre suliba vegyél valamit:D

Szerintem is eg farmernaci, és egy testhez simuló felsõ jó, de a felsõre suliba vegyél valamit:D
én egy csinos farmerre és egy rád feszülõ fekete, bulisabb pólóra szavaznék :) ha szeretnél mély dekoltázsosat felvenni, vagy pl. kinn van belõle a hasad, akkor suli idejére vegyél rá egy pulcsit vagy egy inget.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:D
A kérdező hozzászólása: Köszi:D

21 éves lány vagyok szeptemberben lesz orrsövény műtétem. Nagyon fáj? Lenne egy pár kérdésem .

Suliba járok nappali tagozatra hány napot kell otthon tölteni? Ugye ha altatást kérek azt is csinálnak? Ha esetleg ébren kell ülnöm akkor hova adják az érzéstelenít?t és az meddig hat?

Lányom 3 éves teljesen bent van a zizi dac korszakba mikor várható hogy vérge lesz ennek korszaknak? Tinédzserkorig lesz vagy lesz valami nyugodtabb értelmesebb korszaka is?

Legjobb válasz: 4-10 éves kora között lesz egy nyugodtabb idõszak,már ha nem engeditek a fejetekre nõni, a hisztikorszak 1-1,5 éves kor között a dackorszak 1,5-3 éves kor között szokott lenni,nem könnyû,az én fiam lassan 1 éve benne van a dackorszkaban,még nincs 2,5 éves hullámzó,de úgy látom lassan túl lesz rajta.

4-10 éves kora között lesz egy nyugodtabb idõszak, már ha nem engeditek a fejetekre nõni, a hisztikorszak 1-1, 5 éves kor között a dackorszak 1, 5-3 éves kor között szokott lenni, nem könnyû, az én fiam lassan 1 éve benne van a dackorszkaban, még nincs 2, 5 éves hullámzó, de úgy látom lassan túl lesz rajta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!