Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok, éves (3981 db)

17 éves lány vagyok és a nálam 10 évvel idősebb férfiak tetszenek. Van esély arra, hogy találok így barátot?

Legjobb válasz: Elso vagyok: Nezd, esely van, mert lehet, hogy koraven vagy, de lehet, hogy van olyan 27 eves pasi, aki nagyon gyerekes. De en eleg furan neznek az ismerosomre, aki nyilvan velem egy koru, ha egy 17 eves lannyal maszkalna. Egyszeruen nem igy a megszokott. Egy 27 eves, mar tul van az egyetemen, dolgozott par evet, letudott (jo)par kapcsolatot maga mogott. Esetleg keszen all egy hazassagra, elso gyerekre, lakas vasarlasra. Mit tudnal te nyujtani egy felnott ferfinek? Es nem lenezni akarlak, mert en is voltam 17 eves, de te ezek kozul semmit nem tudnal megadni egy ferfinak. Es ez nem is baj. Gyakorloj egy 20 evesen par evet, es majd akkor lesz neked is erettebb baratod. Miert kell az eveket siettetni? Elvezd ki, hogy tini vagy, ezeket az eveket senki nem fogja visszaadni neked!

Elso vagyok: Nezd, esely van, mert lehet, hogy koraven vagy, de lehet, hogy van olyan 27 eves pasi, aki nagyon gyerekes. De en eleg furan neznek az ismerosomre, aki nyilvan velem egy koru, ha egy 17 eves lannyal maszkalna. Egyszeruen nem igy a megszokott. Egy 27 eves, mar tul van az egyetemen, dolgozott par evet, letudott (jo)par kapcsolatot maga mogott. Esetleg keszen all egy hazassagra, elso gyerekre, lakas vasarlasra. Mit tudnal te nyujtani egy felnott ferfinek? Es nem lenezni akarlak, mert en is voltam 17 eves, de te ezek kozul semmit nem tudnal megadni egy ferfinak. Es ez nem is baj. Gyakorloj egy 20 evesen par evet, es majd akkor lesz neked is erettebb baratod. Miert kell az eveket siettetni? Elvezd ki, hogy tini vagy, ezeket az eveket senki nem fogja visszaadni neked!
Esely persze hogy van. De a 27 eves ferfiaknak itt vagyunk mi, 27 eves nok! Azert sok sikert! 27/N
apakomplexusod van cicám 29/f irj ha érdekellek :D
A kérdező hozzászólása: Veszprém
Hát az nincs olyan messze..:) Szóval bennelennél? Még szûz vagy?
A kérdező hozzászólása: Írtam privátot. :)
én meg választoltam ;)
engem kihagytok? :((
A kérdező hozzászólása: megbánnánk? :D
sztem nemnagyon ;-)
mármint igen xD
Dunaújváros..te?
A kérdező hozzászólása: 19:42 Honnan valósi vagy? :)
A kérdező hozzászólása: óó. mindenki ezzel jön, hogy apakomplexus. Szerintem, ha apakomplexusom lenne, akkor a 40-es férfiak jönnének be. ;)
24 vagyok, és nekem a 20-30-ig korosztály tetszik.
Persze, van esélyed, de azért érdekelne, hogy mért az ilyen idõs pasik jönnek be. A komolyságuk miatt vonzódsz hozzájuk, vagy a biztonság miatt, esetleg csak külsejüket preferálod jobban?
Persze hogy van. Itt vagyok pl. én :D Najó, csak 24 vagyok, de szívesen megismernélek. Írj !
Persze, de nekem csak szexre. Bennelennél?:P
A kérdező hozzászólása: Leginkább a külsejük miatt, de az is zavar, hogy legtöbbjük nem barátnõt szeretne, hanem csak szexet.
19:41 rengeteg 27 éves van, akinek még nem volt barátnõje, mert folyton csak visszautasították, vagy túl félénk volt. Az ilyen szeretné visszatekerni az idõt, szeretné bepótolni ami kimaradt, ezért jellemzõen a 20 alattiakat keresi. Tudom mirõl beszélek, velem is ez van :S
27 evesen meg nem volt baratnod? Egyebkent irtam, hogy vannak olyan 27 evesek, akik olyan szinten vannak.... Bar ezt sem bantaskepp irom, de lassuk be, nem ez a jellemzo, hogy egy pasinak meg ne lett volna csaja ennyi idosen!
A kérdező hozzászólása: hány éves vagy? :DD
Neki nyilván jobb. különben nem cserélt volna le. Mi ezt ennyibõl nem tudjuk megítélni. 31 évesen pedig nem vagy már lány szerintem.
Lehet tényleg az a baj, hogy még lány vagy 31 évesen?
Ha 3 év után lett vége a kapcsolatotoknak és van egy 6 éves fiad akkor neked sem tõle van a gyerek. Akkor meg mit magyarázol, hogy a másik nõnek 2 apától van a 2 gyerek? Te sem vagy jobb.
Én azért nem neveznélek 31 évesen lánynak (:
Mi ezt honnan a fészkes ......bol tudnánk? Egyikötöket sem ismerjük semmilyen szempontbol. Biztosan jobb neki, ha ezt választotta. Lehet, hogy te naponta 5x megcsavartad az orrát, ez a csaj meg csak 3x és rohadtul utálja az orrcsavargatást. Lehet, hogy neki kevésbé büdös a lába. Lehet, hogy ......
Neki biztos jobb, ha ezt csinálta ... Mondjuk ha nekem kell választani én is jobban preferálok egy 48 éves nõt, mint egy 31 éveset ... Ja igen! Nõt! És nem lányt :-P
Gondolom nem azért hagyott el mert 6 éves a gyereked és te 31 éves vagy.
Lehet hogy rádöbbent hogy az idõsebbekre bukik... Nem akarlak elkeseríteni de meredeken csökkennek az esélyeid.
Miért nincs önbecsülésed? Ha ragaszkodsz, az emberek ösztönösen menekülni fognak tõled. Fiatal vagy még, mitõl félsz?
hát, ebbõl aztán jó sokat megtudtunk.annyit mindenképpen, hogy még mindig az exeden mérgelõdsz, ami nem túl egészséges, tekintve, hogy áprilisban szakítottatok.neked így jobb, hogy az õ dolgaival foglalkozol?
"Én azért nem neveznélek 31 évesen lánynak (:" Én meg de. Mert még nem felnõtt nõ.

14 éves lány vagyok és az osztálytársaim már mind lefogytak de én nem akárhogy próbálok nem tudok most mit legyek? :O

Legjobb válasz: dirtboy a válaszod nagyon rossz. Egy 14 éves lány fejlõdésben van tehát a tejterméket semmiképp nem szabad elhagynia, mert abban van a legtöbb Ca és foszfor ami nagyon kell a csont fejlõdéshez. az ételeket kell elfelezni annak, amit eddig evett kenyérbõl rizsbõl burgonyából, és nagyon kevés zsiradékot illetve édességet. A veréb is azt mondogatja alig csipegetek-- csak épp egész nap csipeget- viszont van egy különbség a veréb és a kérdezõ között-- hogy a veréb leugrálja egész nap. Egyébként nem mindenki képes lefogyni úgy mint mások ez hormonális és genetikai örökletesség is. egyébként annyira ne bánkódj vannak fiuk akik utálják a csontkollekciókat. az unokámnak (fiú) is van egy barátja aki 18 éves, jó erõben van, viszont csak a molett lányok érdeklik. Aztán az is lehet hogy Te se vagy kövér csak egészségesen telt-- ma egyre jobban elterjedt az a butaság, hogy le kell fogyni csontra vagy épp izmokat növeszteni-- kiábrándító egy lánynál nem szép, nem festõi, nem nõies!

A kérdező hozzászólása: Rendben megpróbálom köszi!!
dirtboy a válaszod nagyon rossz. Egy 14 éves lány fejlõdésben van tehát a tejterméket semmiképp nem szabad elhagynia, mert abban van a legtöbb Ca és foszfor ami nagyon kell a csont fejlõdéshez. az ételeket kell elfelezni annak, amit eddig evett kenyérbõl rizsbõl burgonyából, és nagyon kevés zsiradékot illetve édességet. A veréb is azt mondogatja alig csipegetek-- csak épp egész nap csipeget- viszont van egy különbség a veréb és a kérdezõ között-- hogy a veréb leugrálja egész nap. Egyébként nem mindenki képes lefogyni úgy mint mások ez hormonális és genetikai örökletesség is. egyébként annyira ne bánkódj vannak fiuk akik utálják a csontkollekciókat. az unokámnak (fiú) is van egy barátja aki 18 éves, jó erõben van, viszont csak a molett lányok érdeklik. Aztán az is lehet hogy Te se vagy kövér csak egészségesen telt-- ma egyre jobban elterjedt az a butaság, hogy le kell fogyni csontra vagy épp izmokat növeszteni-- kiábrándító egy lánynál nem szép, nem festõi, nem nõies!
dirtboy --- és milyen abnormális oldalt ajánlottál egy 14 éves kamasz lánynak? Tömegnövelõk ? Multivitamin ? Vitamin ? Kreatin ? Zsírégetõk ? és még milyen marhaságot mindenféle pótszereket amitõl minden lesz csak nem egészséges vagy talán izmos hapit akarsz belõle homokozóba" akiket az oldal publikál csak azt nem írja oda hogy a "kakasuk lapul" az ilyen izompacsirta bohócoknak!!
Mami, te nagyon nem vagy okos ugye? Nulla rálátásod van a dolgokra. Tejet ajánlani óriási hülyeség. Minek a sok tejcukor és tejzsír mami? Dirtboy ésszerû szálkásító diétát ajánlott nem koplalást. Nem kellene beleszólni abba amihez nem értesz. Tömegnövelõket és vitaminkat is a koxal kevered, teljesen fordítva ülsz a lovon.
igen pont te engem k urvársa nem érdek hogy mit tanultál vagy mibe dolgoztál. találkoztam már itt egy rakás hülye orvostan hallgatóval is akik annyi sületlenséget beszéltek hogy csak na. te meg még a dietetikusokat is szereted holott legtöbbje egy dagadt nõ és azt se tudja hol van. örülök neki hogy a gyerekeid egészségesek de nem gondolom hogy ez a tejnek tudható be. gondolom vitamint is kapnak nem csak tejet. /A 14 éves kamasz fejlõdésben van és még sokat nõhet- a kamaszkori túletetések valamint esztelen diéták/ itt megint nem értem mirõl beszélsz. senki nem írt eszeveszett diétát. nem tudom hová figyelsz de olyan vagy mint ha egy másik kérdésre válaszolnál csak ide írod. totál olyanokat hozol fel amik nem is lettek írva.
Tudomásom szerint ezt írtam és ez a normális étrend egy fiatal szervezetnek. Egyébként nem dietetikus voltam hanem intenzív nõvér. "Semmi esetre se koplaj mert fejlõdésben vagy. Naponta szükséged van sovány húsra 6-8 dkg aztán tejre, sajtra vagy túróra délelõttönként több gyümölcsre a sok kenyeres tízórai helyett-- általában le kell csökkenteni a burgonyát, a rizst és a kenyeret felezd el Párolt zöldségeket, leveseket és sovány húst egyél délután gyümölcs reszelve sokat. Mozogj, tornáz minden reggel és minden este lefekvés elõtt a legjobb egyébként a futás mert lány vagy.-- A lényeg hogy ledolgozd a felesleget
Egyébként soha ne azt nézd mit tesznek mások, milyenekké lesznek mások. Te, Te vagy és maradj önmagad, mert arra kell gondolnod mindig, belõled nincs több, egyedi vagy. Pontosan meghatározott az, hogy X magassághoz, Y súly a megfelelõ. A lényeg mindent egyél, de csak mértékkel, s minél kevesebb zsiradékkal.
a minden evéstõl azért jobb a csak a hasznosat egyél szöveg.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm!
Nem tudom merre laksz-- ha módodban áll iratkozz be az uszodába az jó a gerincednek csökken a súlyod arányosan és még élvezetes is. A Te korodba bérletem volt az uszodához télen nyáron -igaz közel is laktam hozzá-- iskola kezdés elõtt már úsztam korán reggel, mert én utáltam futni, Egyébként is a mai városokban pedig alig van hely, ahol jó a levegõ a futáshoz, már korán tele vannak az utcák kocsikkal és kipufogókkal. Az úszás viszont nagyon szép nõies formát alakíthat ki, épp így a fiuk alakja is sokkal szebbé válik, ha többet úsznak. Ez még eszembe jutott-- olyan régen volt szinte feledtem. Az unokáim nincsenek oda a vízért az egyik kerékpározik- versenyez, a másikat csak a karate, a tánc az ének és a zongora érdekli és a tervezgetések -- Õ nagyon szereti a hasát rá kell figyelnem, hogy ne egye magát agyon.
nézz egy a te testsúlyodnak megfelelõ szálkásító diétát és mellé menjen heti 3-4x40-50perc aerob mozgás vagy pedig 20perc intervallum edzés.
egyébként meg saját magadnak mondasz ellent mégpedig elõször azt írod hogy: /Semmi esetre se koplaj mert fejlõdésben vagy./ utána meg azt hogy: /az ételeket kell elfelezni annak, amit eddig evett kenyérbõl rizsbõl burgonyából, és nagyon kevés zsiradékot illetve édességet/ az mi ha nem koplalás? azt tanácsolod neki hogy az eddigi kajáját felezze meg. az mi ha nem koplalás?
A kérdező hozzászólása: Igazából már tornát is kipróbáltam de nem sokat változatot !
A kérdező hozzászólása: oké..Köszönöm!!!
Semmi esetre se koplaj mert fejlõdésben vagy. Naponta szükséged van sovány húsra 6-8 dkg aztán tejre, sajtra vagy túróra délelõttönként több gyümölcsre a sok kenyeres tízórai helyett-- általában le kell csökkenteni a burgonyát, a rizst és a kenyeret párolt zöldségeket, leveseket és sovány húst egyél délután gyümölcs reszelve sokat. és minden gabonanemüt felezz el-- Mozogj, tornáz minden reggel ébredés után és minden este lefekvés elõtt a legjobb egyébként mert lány vagy a futás-- semmiképp ne akarj ronda izmos lánnyá válni. maradj puha nõies az izmokat hagyd a hímeknek
Hány kiló és hány centi vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!! Megfogadom!!161 cm és 57.5 kg ...
Szerintem nem is kell fogynod! :) Elõzõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi bár én kövérnek látom magam! :)
ja és még dirtboy a manapság divatba jött edzések, tréningek.Látom amit látok a tv mûsorokban a fitneszes vagy milyen termekben amikor feszítenek és mutogatják a ruszlikat, és semmi köze a hormonokhoz. Valamikor nõies voltam és karcsú és nem tornáztam nyúztam magam agyon-- de mivel sokat és nehéz munkákat is vállaltam a hormonok nélkül is nagy és kemény lett a karomon az izomzat. Mint ahogy hiába férfihormonú egy pasi ha az löttyedt. Mert lusta vagy épp nem érdekli a formás izmok képzése.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!! (:
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nincs olyan közel de megoldható! :)

14 éves lány vagyok, és járok egy 16 éves fiúval. Szerintetek ha 15 évesen lefekszem vele, nagyon korai? . Nagyon szeretem, és néha már érzem hogy akarom.

Legjobb válasz: 14 évesen tombolnak a hormonok, és akkor is éreznél szexuális vágyat, ha nem járnál senkivel. De 15 évesen szexelni csak mostanában lett divat. Az olyan lányok, aki már gyerekként (igen, ez még gyerekkor) elveszítik a szüzességüket gyakran égnek ki 18 éves korukra. Nem azt mondom, hogy k.rvás, ha valaki ilyen fiatalon szexel, csak annyit, hogy egy ennyi idõs gyereknek ez még nem egy természetes dolog. Máshogy is ki lehet fejezni a szerelmet.

Hidd el nekem a hormonok tombolnak, de ez nem azt jelenti, hogy érett és felkészült vagy a szexhez, a tinik 99, 9 % 17-18 év alatt abszolút éretlen hozzá agyilag és érzelmileg, sõt sokan testileg is.Csak manapság divat, hogy 12-15-16 éves gyerekek szexelnek, ettõl még nem normális, és egy normális értékrendû lány akinek van tartása, nem fog a gyerekszerelmével lefeküdni.Korai, de úgy rontod el az életed, ahogy akarod, csak a te érdekedben mondom, hogy várj még 3-4 évet, amikor már nem a szüzesség elvesztéséért feküdnél le egy fiúval amikor , felelõsségteljes és érett leszel.
14 évesen tombolnak a hormonok, és akkor is éreznél szexuális vágyat, ha nem járnál senkivel. De 15 évesen szexelni csak mostanában lett divat. Az olyan lányok, aki már gyerekként (igen, ez még gyerekkor) elveszítik a szüzességüket gyakran égnek ki 18 éves korukra. Nem azt mondom, hogy k.rvás, ha valaki ilyen fiatalon szexel, csak annyit, hogy egy ennyi idõs gyereknek ez még nem egy természetes dolog. Máshogy is ki lehet fejezni a szerelmet.
"14 éves lány vagyok, és járok egy 16 éves fiúval. Szerintetek ha 15 évesen..." Szted 15 évesen, együtt lesztek még? Hajaj... ne tervezz ilyen elõre. 15 évesen is korai még a sex...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!bár néhányat nem értek...:|
már most várjuk a "terhes lettem?!" kérdésedet! :DD 15 évesen jellemzõ, hogy [email protected] már tud, de olvasni még nem... tisztelet a kivételnek :DDDDD
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz. VÉDEKEZZ!! Fogynak a magyarok, de nem így kell lélekszámot növelni.
Azt csinálsz, amit akarsz. A te életed.
Te érzed, de megne bánd..tényleg oylannal feküdj le aki érdemes rá..komolyan. 24 vagyok, nem voltam annyira sok pasival..de egy párat, az elsõt is megbántam, visszapörgetném az idõt..akkor nem igy tenném attól nem leszel nagyobb, vagy menõbb, ha szexelsz de ha van érzelmi kapocs mindkettõtök között akkor ok..de te tudod..Tizenévesen még máshogy gondolkoznak az emberkék 24 l
Ehhez képest Angliában egy felmérés szerint 13-14 évesen veszítik el a szüzességüket a fiatalok. Nem biztos hogy természetes, de ez embertõl függ. Egy cigány lány sokkal korábban lesz érett mint egy nem cigány.
A kérdező hozzászólása: értem:D
Persze, mert fiatal vagy! Majd pár év múlva újra olvasva rá fogsz jönni! :)

14 éves lány vagyok, járok bulizni, buliba smárolok fiúkkal, vezetem egy papiron, hogy eddig kikkel smároltam, nagyok a melleim, ezért kiteszem amim van, és akkor most ribanc vagyok?

Legjobb válasz: A kérdezõ további kérdései... – 2 év múlva: "16 éves lány vagyok, járok bulizni, felszedek srácokat, le is fekszem velük, jegyzem egy papíron, hogy eddig kiket tudtam ágyba csábítani... most akkor ribanc vagyok?" – 5 év múlva: "Miért hagy el minden pasi? Folyton megcsalnak, pedig én hûséges vagyok aránylag... jó, néha félrelépek, de ettõl még nem kéne csak úgy dobniuk. Mi lehet velem a baj?" – 10 év múlva: "SOS!!! Egy HIV-tesztem pozitív lett! :SSS Ugye ez lehet csak véletlen?!! Ugye lehet, hogy a második szûrés negatív lesz?!!" – 20 év múlva: "Tud valaki egy jó hospice-házat a fõvárosban?" . . . Válaszd a másik utat. Jóindulatú tanácsom, hogy ahelyett, hogy mintegy azzal vágnál fel, hogy hány pasit tudsz felszedni, vedd észre, hogy ez nem igazi dicsõség. Próbálj más területeken sikereket elérni. És párkapcsolat tekintetében pedig próbáld megtalálni azt, aki (majd) tartósan ki tudja elégíteni a vágyaidat, és akit szeretsz is annyira, hogy nem csalnád meg. Hidd el, az életednek sosem lesz stabil alapja, ha a "pasifaló" attitûdöt viszed tovább. És bármennyire sem szeretek durva lenni, de igen, ez valóban a ribancok definíciója amit fent írtál (legalábbis sokak olvasatában). De megváltozhatsz, és lehetsz tisztességes lány, illetve nõ. És hidd el, hosszútávon megéri.

A kérdezõ további kérdései... – 2 év múlva: "16 éves lány vagyok, járok bulizni, felszedek srácokat, le is fekszem velük, jegyzem egy papíron, hogy eddig kiket tudtam ágyba csábítani... most akkor ribanc vagyok?" – 5 év múlva: "Miért hagy el minden pasi? Folyton megcsalnak, pedig én hûséges vagyok aránylag... jó, néha félrelépek, de ettõl még nem kéne csak úgy dobniuk. Mi lehet velem a baj?" – 10 év múlva: "SOS!!! Egy HIV-tesztem pozitív lett! :SSS Ugye ez lehet csak véletlen?!! Ugye lehet, hogy a második szûrés negatív lesz?!!" – 20 év múlva: "Tud valaki egy jó hospice-házat a fõvárosban?" . . . Válaszd a másik utat. Jóindulatú tanácsom, hogy ahelyett, hogy mintegy azzal vágnál fel, hogy hány pasit tudsz felszedni, vedd észre, hogy ez nem igazi dicsõség. Próbálj más területeken sikereket elérni. És párkapcsolat tekintetében pedig próbáld megtalálni azt, aki (majd) tartósan ki tudja elégíteni a vágyaidat, és akit szeretsz is annyira, hogy nem csalnád meg. Hidd el, az életednek sosem lesz stabil alapja, ha a "pasifaló" attitûdöt viszed tovább. És bármennyire sem szeretek durva lenni, de igen, ez valóban a ribancok definíciója amit fent írtál (legalábbis sokak olvasatában). De megváltozhatsz, és lehetsz tisztességes lány, illetve nõ. És hidd el, hosszútávon megéri.
Én ütnélek. Zenére. Nem vagy ribanc, átlagos lány vagy. Egy átlagos sráccal leszel majd együtt, akivel rendre csalhatjátok egymást. Mosolyogj, a te döntésed volt. Mutatom: :)
nem ez tök átlagos mostanában
na még pár év és beszopod majd magad egy jó állásra, addig ugyis gyakorolsz még rendesen ahogy látom
elõzõ ez nagyon tetszik ment a zöld kéz!!!
Igazából ezek tök átlagos dolgok manapság, de az, hogy büszke is vagy rá, szánalmas : )
IGEN. Tényleg.
Hát szerintem ja xD A ribancokat pont így jellemzik. De ne aggódj, a csajok 60%-a ezt csinálja. Viszont egy kicsit fura, hogy vezeted papíron, kikkle smároltál.
A kérdező hozzászólása: már vártam, hogy valaki igy beszóljon. xD
A kérdező hozzászólása: azért vezetem, hogy ne felejtsem el.xd
Se nem bántani nem akarlak, sem elbagatelizálni a kérdésed, de leírnék egy viccet. - Plébános úr, az bûn, ha esténként gyönyörködöm a tükör elõtt a szépségemben? - Nem bûn, lányom, csak tévedés. Egy jó tanács: vigyázz magadra!
Az nem baj, ha bulizol. Az sem baj ha smárolsz - kénél mi a határ, meddig másznak a ruhádba? Az hogy ezt papíron vezeted - a nagyon gáz. (hol tartasz?) Az hogy nagyok a melleid: nem gáz! Az hogy kiteszed: nem gáz. Az hogy mindezt úgy teszed, hogy alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában - az nagyon gáz!!!
nem baj ha bulizol, smárolsz, papíron vezetni (minek?) az se baj ha nagyok a melleid, de az hogy kirakod...
mondjuk szerintem az pozitívum hogy megkérdezel másokat. Figyelj, szerintem nem jó ha ezt csinálod mert még fiatal vagy, és idõd meg van. Gondolom ezeket azért azért csinálod hogy menõ legyél.Hát ha nem csinálod ezeket hidd el akkor is gyönyörû leszel, mert minden lány gyönyörû valamilyen szinten és nem a külsõ hanem a belsõ a fontos!:)
Az én értékrendem szerint nem vagy ribanc, akár smárolsz a pasikkal, akár kiteszed a nagy melleidet! Ha az utamba kerülnél - és nem tudnám hány éves vagy - meg is borítanálak!... De! Az aggasztó, hogy nem vagy felkészülve erre a szerepre, ezért mindenki csak ki fog használni... Most még egy mutatós liba lehetsz...:)

Én egy 15 éves lány vagyok és még nem volt kapcsolatom miért? Aki akart valamit az meg csak sexet akart. Tovább lent

Sokan mondják hogy szép/csinos csajszi vagyok,de én nem tartom magam annak.Szégyenlös is vagyok mert nem vagyok sovány duci vagyok,de nem vissza huzodó.Szeretnék egy kapcsolatot mit csináljak??Kérlek segitsetek

Legjobb válasz: én is egy picit duci lány vagyok és 15 éves. és mindenki mondja h szép az arcom . és már volt kettõ barátom most is van. ez szerintem hülyeség, hogy a duci csajokat nem szeretik a fiúk! mert ez izlések kérdése. a duci lányok is lehetnek szépek,aranyosak meg stb... vannak olyan vékony lányok akiknek még nem volt barátjuk ez hogy lehet na ezen is látszik, hogy nem csak a külsõ számit. én szurkolok neked biztos fogsz találni egy olyan fiut aki ugy szeret ahogy vagy =)!hajrá!!! és én is fogyózok és neked is ajánlom, hogy ugy könnyebb minden ha le fogyunk =)=)!!

én is egy picit duci lány vagyok és 15 éves. és mindenki mondja h szép az arcom . és már volt kettõ barátom most is van. ez szerintem hülyeség, hogy a duci csajokat nem szeretik a fiúk! mert ez izlések kérdése. a duci lányok is lehetnek szépek, aranyosak meg stb... vannak olyan vékony lányok akiknek még nem volt barátjuk ez hogy lehet na ezen is látszik, hogy nem csak a külsõ számit. én szurkolok neked biztos fogsz találni egy olyan fiut aki ugy szeret ahogy vagy =)!hajrá!!! és én is fogyózok és neked is ajánlom, hogy ugy könnyebb minden ha le fogyunk =)=)!!
Ne legyetek már ilyen bunkók vele. Most mért baj az, ha szeretne egy barátot? Persze várjon 19 éves koráig. hahh. Addig ne is pasizzon mert nem érett még? Am nem tudom mit lehet csinálni, én is hasonló helyzetben vagyok.
Sivár életed lehet, ha 15 évesen már ez a legfõbb problémád. Komolyan mondom. Ráérsz ezzel foglalkozni 18-19 éves korodtól. 15 évesen egyébként nem is vagy képes igazán értékelni vagy élvezni egy párkapcsolatot, mert egyszerûen nem vagy hozzá még elég érett.
Sivár életed lehet ha f*szra vágysz, de nem vallod be magadnak, hogy kívánod...feküdj le az elsõ palival, és meglátod utána tisztábban fogod látni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi=)És igen nem más miatt csinálom hanem magam miatt fogyizom!
én is 15éves vagyok és lány. nem panaszkodom a pasik terén és azon téren sem h duci vagyok. sztem nem itélhet senki el azért amiert valaki duci vagy éppen sovány és nem csak a külsõ a lényeg. ha le akarsz fogyni azt magad miatt tedd és ne mások elvárásainak próbálj megfelelni! sose add magad oda könnyen egy fiúnak, fõleg ne azért h veled maradjon és eltudd mondani h van barátom! én mindig ehhez tartom magam! és aki szeret az igy is elfogad, velem marad és tud rám várni! az elsõ válaszolóhoz szólva: most vagyunk fiatalok, tinik, most kell kiélvezni az életet, szórakozni és nem majd 18-19éves korunkban akkor már lassan arra is lehet törekedni h lekomolyodjunk nem h akkor fogjunk neki szorakozni. jah és a 15évesek után is megfordulnak a huszon eves pasik is és lehet belõle egy boldog kappcsolat! tudok rá példákat! neked csajszi meg sok szerencsét és kivánom h boldog legyél!
A kérdező hozzászólása: Köszi=)
jah és hozzá teszem már fél éve van barátom...és most avgyok 60 kiló szal én is elég duci voltam.... sok sikert kívánok neked...ha kel fogyókurás tipp tudok ajánlani egy párat...
szia! én is 15 éves vagyok és én sem vagyok egy sovány leány de én nekem sikerült ezen változtatnom ...ha te is elakarod azt érni h legyen egy barátod akkor változtass azon ami esetleg egy fiunak tudod h bejön ...na persze lehet h egy olyan fiut találsz akinek épp úgy kellesz ahogy vagy és az sem baj ha nem vagy vékony...igaz én 17 kilót fogytam 3 hónap alatt és sikerült elérnem a célom és hogy ez hogy sikerült...akartam és hittem magamban hogy ha nem si sikerül akkor majd találok egyszer egy olyan fiút akinek ugy kellek ahogy vagyok...és hidd el h sokszor nem a külsõ számít de viszont arra kérlek h ne hagyagold el magad legyél mindig ápolt jó illatú és divatosan öltözködj még akkor is ha nem vgy vékony...hdd el ez is elég lessz ahhoz ha nem tudsz az alakodnon változtatni hidj magadban h soha semmi nem tart örökké szoval ezzel arra céloznék h ha most nem is d emajd késöbb talál magadnak egy olyan barátot akinek ugy kellesz ahogy vagy...
Hát a külsõ nem minden, aláírom, mert én is 15/L vagyok, és még nem volt barátom.:S Asszem 2éve én is a pasik miatt fogytam le, de így sem lett pasim:S, de mondjuk jobban is érzem magam. És nem csak az kell, hogy te tetsz a fiúnak, neki is tetszenie kell neked. Mert még nem tom, h csak le akartak-e volna fektetni azok akik azt mondták tetszem nekik, de õk nem tetszettek nekem, szal már az elején visszautasítottam õket. Lehet naok az elvárásaim, mert akik nekem tetszettek, azoknak én nem.XD Szal sztem nézelõdj, én is fogok.;) És az 1.-nek írnám, hogy a 18-19 éves lányok 18-24 éves srácokkal járnak, nem hiszem, h várnának a srácok addig.
nincs mit én csak azt szeretném, hogy neked is jó legyen =)
A kérdező hozzászólása: Kösszi!!!a fogyokurás dologról meg hogy azt fogyokurázom!=)És kösz a jó kivánságot...
Ott a kulcs: "nem vagyok sovány duci vagyok" ezen kéne változtatni, az meg hogy páran azt mondják csinos vagy azt gondolom nem álmaid pasijai mondták hanem barátok/rokonok õk meg nem akarnak megbántani, csak nem mondhatják hogy dagadt mangalica vagy. Lelehet pontozni de ez az igazság, nem tetszik a pasiknak ha valaki duci fõleg még ilyen korban szóval változtatnod kéne ezen és tudsz is, csak akarni kell. Hajrá.
A kérdező hozzászólása: Nem kell lebecsülni a 15éveseket...nem tudom hogy hány éves vagy hogy azt irtad h rá érek pasit találni 18-19éves koromba!!!!:S... ---Arra meg hogy faszt akarok hogy te egy szex-mániás lehetc
ÉN is szeretnék kapcsolatot de én 15/f vagyok:)

18-25 éves lányok véleményét és fiúkét várom! én 19F vagyok van egy lány 25 éves beszélgetünk 4 napja. Szerintetek lehetne köztünk valami? Vagy mit akar? Nekem nagyon bejön!

viszont sikerült elcsesznem,de azt írta semmi baja belevitt egy olcsó kis játékba..de hogyan fojtassam? elég könnyen vezet..

Legjobb válasz: Ezt a játékos részét nem értem meg a vezetést.. A kérdésre válaszolva lehet köztetek valami.. Komoly kapcsolatot mondjuk nem tudok elképzelni ilyen korkülönbséggel.. Egy 19 éves fiúnak messze nem azok az elvárásai egy kapcsolattól, mint ami egy 25 éves nõnek.. L/23

Ezt a játékos részét nem értem meg a vezetést.. A kérdésre válaszolva lehet köztetek valami.. Komoly kapcsolatot mondjuk nem tudok elképzelni ilyen korkülönbséggel.. Egy 19 éves fiúnak messze nem azok az elvárásai egy kapcsolattól, mint ami egy 25 éves nõnek.. L/23
Elsõ cáfolására: 19 évesen ismertem meg a 24 éves barátnõmet. Nagyon komolyan szerettük egymást, és valóban nem egy elvárásaink voltak: karriert akart építeni, én meg több idõt akartam vele lenni és szakított velem.
Ne haragudj, kedves második, de pont csak megerõsítetted amit írtam, hogy nem egyek az elvárások.. azt én is írtam, hogy persze lehet köztük valami ettõl függetlenül.. Szerethetik egymást, de komoly kapcsolat nem lesz belõle.. Ui: Nálam a komoly kapcsolat azt jelenti sokáig együtt vannak, közös jövõt terveznek..
lazar angelovnak nincs nõ aki ellent tudna állni :D
A kérdező hozzászólása: elsõ! hát beszélgettünk neten..és belevitt egy olyan játékba amivel felmérte szerintem hogy mennyire vagyok érte oda meg hogy mit akarok! megértem hogy nem ugyanazok a célok, bár elég komoly fiú vagyok a többi korombelihez képest! De leginkább arra lennék kíváncsi hogy megpróbáljam elhívni randizni? megéri hajtanom?? amúgy azt mondta jól gondolkozok eddig csak dicsért! utolsó! lazar Angelov :D :D

13 eves lany vagyok es 154 cm. Hany cm-nek kene lennem? Nagyon alacsony vagyok? :d

Legjobb válasz: Nem vagy alacsony. 20 éves korodig amúgy is nõni fogsz még. Én 159 cm vagyok, és 16 éves, lány.

Nem vagy alacsony. 20 éves korodig amúgy is nõni fogsz még. Én 159 cm vagyok, és 16 éves, lány.
Én 149 vagyok és 13 éves.
Velem van a baj?12 éves vagyok, 167 cm
en 12 eves es 160cm
hát 15 évesen ez még gáz szerintem. azt meg hogy ennyi idõsen szerethet egy 15 éves lányt azt kétlem, max ágyba vinni szeretne
Nem, nem szabad, felejtsd el!!! Ja, és készülj, mert mindjárt kb 5-en hívnak majd r*bancnak. Mondjuk szó se róla, most igazuk is lenne...
A 15 év ilyen korban még nagyon sok!! Felejtsd el a férfit, mielõtt baj történne, vagy meggondolatlanul cselekednél!
Dugasd meg magad vele. Meg a fiával is. Sõt, talán a feleségével bevesznek téged harmadiknak.
ez kegyetlen már VIGYÁZZ A PEDOMACIVAL!
Felejtsd el ezt a férfit. Családja van, gyereke!!! Mit szólnál ha apud otthagyná anyudat meg téged egy nálánál 15 évvel fiatalabb kiscsajért? Na ugye?!
pedóbér iz káming :D
mi az hogy ez van?:DD te buta kis liba. hogy hiheted egy percig is, hogy õ komolyan vesz téged?:D te jó isten..remélem azért jól megrakatod magad vele ;) te még legalább õszintén sikítanál:D bár, ki tudja, ma már egy 15 éves.....
Azon gondolkoztam, hogy léteznek olyan tini csajok, akiknek igenis tényleg érett gondolkodásuk van, és lehet, hogy te az vagy. Akkor talán még komolyan is vehetne egy ilyen korú férfi. DE aztán eszembe jutott, hogy aki ilyen(!) helyre írogat ilyen(!!!) kérdéseket, az nem hiszem, hogy lehet olyan mûvelt, és kifinomult ízlésû, hogy egy 30 éves férfi beleszeressen. Magyarul: fugázná a repedésedet (csak hogy ilyen tini-szlenggel éljek.)
Itt mindenki csak rosszul jár ha belemész... szerelmes még lehetsz, de ha ebbe belemászol, és fõleg ha kiderül, azt egy életre nem mosod le magadról. :S Szerelmi háromszög...kislány nehogy azt hidd már, hogy egyenlõ rangúnak fog téged tekinteni a feleségével, akitõl nem véletlen van gyereke :S Valószínûleg a fickónak elég beteges hajlamai vannak, és csak kihasználná a naivitásodat. Szerintem megérdemelné hogy szólj apukádnak, õ meg jól elintézze. 21/L
apakomplexusod van, menj el pszichológushoz! Ez most halál komoly! Ebbõl tényleg csak bajod lehet!
nekem ilyenkor amikor semmi válasz, reakció nem jön a kérdezõtõl olyan érzésem van, hogy kamu...
Te neked valami nincs rendben a fejedben!!! egy 30 éves nekem a keresztapám annyi meg am gondolj bele milyen lehet annak a kis gyereknek is?!!!!
Tudsz majd gyerekként együttélni a gondolattal, hogy miattad tönkrement egy család? Oké, ez igazából nem csak a Te felelõsséged lenne, nem csak a Te lelkeden száradna, hiszen 2 ember kell a dologhoz... De akkor is aktívan részt veszel egy család széthullásában.
Amúgy ha nekem lenne egy 15 éves lányom és egy 30 éves nõs faszi legyeskedne körülötte...Hát minimum elkapnám és szétütném a fejét az illetõnek.Majd felkeresném a feleségét és beszámolnék a férje pedó hajlamairól. 20/F
15 évesen :D Ez a szép :D Szerintem a 30 éves emberkének csak dugásra kellenél, mert azt nem várhatod el hogy komolyan vegyen egy 15 éves KISlányt, mert neki az igen csak kislány. Szóval õ nem hiszem hogy szeret, csak tetszel neki mert fiatal vagy.
'ztán mit szólnál, ha apád összejönne egy tizenöt éves lánnyal?
Ezt szerintem apukáddal beszéld meg, aki miatt komplexusos kis csitri lettél 15 éves korodra. Amúgy meg az, hogy rajongasz egy férfiért, az még nem szerelem. Ahogy attól, hogy te szeretnéd, hogy szeressen, attól õ még nem szeret téged biztosan...
Szia! Az a baj h nõs. Ne rontsd el a házasságot! Tudom nehéz de próbálj ellenállni.:/ Kor szerintem nem gáz, én 17 évesen járok egy 32 évessel most.. Csak neki nincs felesége.
úristen. na hát ez semmilyen szemszögbõl sem elfogadható szerintem. szóval szerintem minél hamarabb szakíts
Most komolyan te belegondoltal ebbe rendesen? annak a ferfinek ha az elso probalkozasa ossze johetett volna akkor mar veled egyidos gyermeke lenne. 2 felesege es gyermeke van. Ha a te apadra ramaszna egy kamasz csitri es szettorne anyukad lelket orulnel mi? 3egy 30 eves ferfi ereje teljeben van, mar gazdasagi stabilitasa van, elvegezte az iskolait stb stb. Te meg erettsegizni sem erettsegiztel ...szerinted ennek a kapcsolatnak lenne jovoje? ezt te sem hiszed el. Legyunk oszintek, megdugna es otthagyna. Meg amugy is ez pedofilia bazzzz
Nyugi mindjárt megjelennek az ostobenkó qrvák és adják azt a tanácsot amit hallani szeretnél.Mindjárt írni fogják hogy:"ne foglalkozz a családjával, csak magadra gondolj!", "menj az érzéseid után!", "ne foglalkozz senkivel csak a szerelemmel!"...stb. De gondold át higgadtan.Mégis egy 15 évesnél meddig tart a szerelem?..2hét..2hónap..fél év...és unalmas lesz..aztán jön egy kedves, jóképû korodbeli aki ismét levesz a lábadról, szerelmes leszel és otthagyod a 30 éves palingert aki miattad elhagyta a feleségét és a kisfiát. Ennek van értelme? Szerintem nincs.De "make your choice". 20/F
Úristen! 30 évesen eszembe sem jutna tizenévessel kezdeni! Ne haragudj meg érte, de Te még gyerek vagy, a saját korosztályoddal foglalkozz! Sokkal egészségesebb dolgok alakulnak ki, mint így. Ennél nagyobb darázsfészekbe nem is nyúlhatnál! Ha már a hapsinak 30 évesen nincs ennyi esze, legalább Neked legyen! Gondolj bele a helyzetbe, mi történik, ha kiderül a dolog??? Egy életre elásnak lelkileg!
rrt

A lány 14 éves én 17 vagyok, szerintetek sok ez a három év?

Legjobb válasz: IGEN NAGYON SOK MOST HAGYD EL ÉS AKASZD FEL MAGAD AMIÉRT ILYET KÉRDEZTÉL! Egyébként miért hiszed hogy sok? Egyáltalán nem az. 15 éves lányokat láttam már 22 vagy 24 éves férfiakkal járni és ismerek is ilyet. Szóval egyáltalán nem sok, ha szerelmes vagy belé (és õ is beléd) sok sikert! Ha meg nem vagy szerelmes csak tetszik, még akkor sem sok. Ja és pontozz fel, mert ha nem pontozol sok lesz a korkülönbség ám!

IGEN NAGYON SOK MOST HAGYD EL ÉS AKASZD FEL MAGAD AMIÉRT ILYET KÉRDEZTÉL! Egyébként miért hiszed hogy sok? Egyáltalán nem az. 15 éves lányokat láttam már 22 vagy 24 éves férfiakkal járni és ismerek is ilyet. Szóval egyáltalán nem sok, ha szerelmes vagy belé (és õ is beléd) sok sikert! Ha meg nem vagy szerelmes csak tetszik, még akkor sem sok. Ja és pontozz fel, mert ha nem pontozol sok lesz a korkülönbség ám!
ilyenkor még igen ha a lány 20 lenne te meg 23 akkor észre se vennétek a 3 éves de ilyenkor még igen még ha felnõttesen viselkedne a kislány akkor is
igen, még nem 18, és ha már lefeküdtek, azután sem lehet lecsukatni mivel akkor már nem "rontja meg" mivel már megvan rontva.. vagy hogy mondjam..:D
14év alat liliomtiprás ha mond ez valamit :d aztán jön a perec meg a dutyi :D
de még nem vagyok 18 :D
"Már miért lehetne lecsukatni?" Pedofília. Mivel õ 18 évesen nagykorú lesz és a lány 13 évesen még kiskorú börtön jár a megrontásáért, már ha szexeltek. (Ez most nem a kérdezõrõl szólt, az õ barátnõje 14 éves, õt nem lehet lecsukatni ;) )
mért lehetne lecsukatni? hogyha nem fekszenek le akkor nem lehet lecsukatni. Csókér meg nem hinném h büntetnek :)
Már miért lehetne lecsukatni?
A kérdező hozzászólása: csak mert nagyon tetszik és kedves is... csak igen az hogy õ még csak most 14 és azért mert még "kicsi" bár ha nem az eszemre hallgatok akkor összejönnék vele..:) és nem az eszemre fogok de azért ebbe még neki is van beleszólása :)
ma 22:05: egy hónap mulva jól le lehet csukatni! 14 alatt még csak beleegyezés sincs..
22:05 az sztem sok Kérdezõ: ha érett a lány és nem viselkedik kislányossan akkor semmi gond!
Szerintem nem sok! voltam ilyen helyzetbe és nem volt probléma. Vagyis nem ezzel volt a probléma mert most exrõl beszélek! Most 16 vagyok és 24 éves a barátom. Imádjuk egymást, szülõk is elfogadták és nincs problémánk a 8 év korkülönbséggel :)
nem sok, csajom 13 éves, én 18 leszek egy hónap múlva :D
Nagyon sok :@ kiherélnélek a lány báttya helyében az biztos...
Én is 14 évesen jöttem össze barátommal, és õ ugyanúgy 17 volt akkor. 3 éve együtt vagyunk :)
szia. szerintem nem sok (: anyám és apám között 6 év van. köztem és a barátom között csak 2 év, na de akkor is. sztem három év nem olyan sok, hha az a lány érett, és szereted. a kor nem számít ha az érzés igaz (:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!