Találatok a következő kifejezésre: Lány lánnyal elveszitheti (7 db)

Lány lánnyal is elveszitheti?

14 éves vok és van 1 srác aki teccik nekem és jó lenne vele de félek h valamit rosszul csinánék neki és arra gondoltunk a legjobb barátnömmel h elveszük egymás szüzességét és gyakorlunk el?re a nagy alkalomra. Ha igy csináljuk akkor már nem számitok szüznek?

Legjobb válasz: De igen,addig vagy szuz meg a penisz beled nem hatol.Azzal hogy megujazatok egymast csak a szuzhartyatok szakad el de meg szuzek maradtok!!!Eloszor is korai 14 evesen a szex ugyhogy nem tartom jo otletnek!Masodszor belejosz nem kel gyakorolni ugyhogy verd ki ezt a baromsagot a fejedbol es meg ne SZEXELJ!!

De igen, addig vagy szuz meg a penisz beled nem hatol.Azzal hogy megujazatok egymast csak a szuzhartyatok szakad el de meg szuzek maradtok!!!Eloszor is korai 14 evesen a szex ugyhogy nem tartom jo otletnek!Masodszor belejosz nem kel gyakorolni ugyhogy verd ki ezt a baromsagot a fejedbol es meg ne SZEXELJ!!
nyugodtan csináld, gyakorolj! ha késõbb elmondod a pasidnak õ élvezni fogja, akkor be is vonhatod a varátnõdet! a pasid soha nem fog elhagyni...
szerintem nem korai ha akarjátok csináljátok hajrá
elõször nem kéne inkább megismerkedni a fiúval, járni vagy ilyesmi, máris a szexnél tartunk, nem korai ez még. a párok mielõtt lefekszenek egymással általában pettingelnek, csokolgatják simogatják egymást és a fiú megujjazza a lányt. Miért is csinálnád te ezt a barátnõddel? Akkor inkább magadnak csináld. De 14 évesen szerintem még korai a szex neked ha ilyeneket kérdezel, a szeretkezés arról szól hogy két ember szereti egymást elfodja egymást és olyat tesznek amivel a másiknak örömet tudnak szerezni, és ez mindekinek más, ezért kell az új partnereknek összeszokni, megismerni ammásik testét. Szóval ha a barátnõddel csinálnád akkor sem lennél bentebb, mert afiúk mások, mást szeretnek, és van fütyijük.
Szerintem ne egymással kísérletezzetek. Esetleg tanácsot lehet kérni... de azért egymás belsejébe nyulkálni, komoly érzelmi kapcsolat nélkül kissé fura megoldás, nem? Úgyhogy inkább magadnak próbáld meg, mi a jó. Próbálhatod tükör elõtt is. Ezen kívül egy normálisabb fiúval bõven lesz idõd, lehetõséged mindent kipróbálni. És mennyivel kellemesebb, mintha érzelem nélkül, egy másik lány bökdös... A szüzességed pedig inkább bízd a fiúdra. Értékelni fogja.
Azzal nem leszel tapasztaltabb a szexben, ha a barátnõddel pettingeltek!
Addig vagytok szüzek, amíg egy fiú pénisze belétek nem hatol! A hangsúly a péniszen van, nem az ujjakon vagy egyéb tárgyakon!
ekkora butasagot is reg hallottam..sokat gondolkoztatok rajta..? igen, lehet minuszolni..
nekem egy nõgyógyász mondta, h vannak leszbikus páciensei és õk szûzként vannak elkönyvelve hivatalosan, hiába az otthon található tárgyak szinte mindegyikét használták már ;-)
Najó, ez az ami no comment!!
szeritnem az hüleség hogy egy nõ nem veszitheti el eg nõvel. mert végülis aki leszbi és egész életében nem csinálja fiukkal de viszont mûfasszal megdugják egymást. bocs nem tudtam szebben kifejezni magam, de szeirntem akkor nem számit szüznek a másik. mjd leeht nyitok erröl egy ujabb krdést mert most tényleg kiváncsi lettem hogy is megy ez.
a suliban pár osztálytársam kipróbálta, egymást megujjazták, talán arra a legjobb az egész, hogy felfedezitek magatokon, hogy mire indultok be, mi tetszik nektek, G-pont megresesése, klitorisz izgatása vagy éppen análisan izgatjátok egymást, ezer féle képp kielégíthetik a nõk is magukat!
Nagyon hülyeség ez az ötlet. Oltárian az. Ha nagyon akarsz szexelni, akkor sem kell gyakorolnod, majd belejössz.
Szerintem még korai neked a szexuális élet, ha ilyeneket gondolsz. Ha a fiúk tetszenek neked, akkor pasival gyakorolj, nem muszáj az 1. alkalomkor lefeküdni valakivel. Sokak csak hónapok után fekszenek le egymással elõször, addig meg "gyakorolnak" az elõjátékkal. Meg mit fog gondolni rólad ez a srác ha elmondod majd neki, h te a legjobb barátnõddel is szexeltél, h gyakorolj? Lehet nem fog tetszeni neki, s majd otthagy.
Ha gyakorolni akatok vegyetek egy dubla vibrit. Ezt mindkettõtöknek feldughatjátok és gyakorolhattok. Én is ezt csináltam a barátnõmmal és azóta imádnak a fiúk. A dupla vibrti egydül is használhatód, akkor a fenekedbe kell dugni az egyik felét, ez is nagyon jó gyakorlás.

Hol a legideálisabb hely ahol elveszitheti egy lány a szűzeségét? És milyen pozban? És hány éves srácal ideális ha a lány 16 éves?

Ha valaki tud olyan oldalt ahol az összes szex poz meg van adva az írja le a honlapot köszi elöre is

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, hogy az elsõ ne egy discoban, kocsiban, vagy ilyesmi helyen történjen meg. Egy lánynak fontos a szüzessége, és egy idõ után bánná, ha nem olyan körülmények között veszítette volna el, ahogyan õ azt szerette volna. Csakis olyan fiúval érdemes lefeküdnöd, fõleg ha õ lenne az elsõ, akit te is szeretsz, és õ is szeret téged.És nem az a fontos, hogy csak neki legyen jó, elsõsorba rád kellene figyelnie.Vagy ha mindketten szüzek vagytok, akkor egymásra vigyázzatok.Én a tapasztalt fiút ajánlanám, de azzal sincs gond ha nem az.Hisz senki sem a top-ról kezdte. És ami a legfontosabb:védekezzetek!

Én úgy gondolom, hogy az elsõ ne egy discoban, kocsiban, vagy ilyesmi helyen történjen meg. Egy lánynak fontos a szüzessége, és egy idõ után bánná, ha nem olyan körülmények között veszítette volna el, ahogyan õ azt szerette volna. Csakis olyan fiúval érdemes lefeküdnöd, fõleg ha õ lenne az elsõ, akit te is szeretsz, és õ is szeret téged.És nem az a fontos, hogy csak neki legyen jó, elsõsorba rád kellene figyelnie.Vagy ha mindketten szüzek vagytok, akkor egymásra vigyázzatok.Én a tapasztalt fiút ajánlanám, de azzal sincs gond ha nem az.Hisz senki sem a top-ról kezdte. És ami a legfontosabb:védekezzetek!
A víz nem kerülhet hüvelybe, szal nem tanácsos...Arról nem beszélve, hogy ezt csak tabit szedve teheted, mert az óvszernek és a spermicideknek is árt a víz. Nameg állva szeretkezni legelõször...a legkevésbé sem lennél elengedett és ráadásul állva fájdalmasabb is lehet, mert szûkebb a hüvelyed álló pózokban. Nálam legalábbis így van.
http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml?s=a4f939fedc.. http://www.szex-mesterfokon.com/szex-pozok/index.html Szerintem a lány ágyában. Megnyugtatóbb az ismert környezet. Misszionáriusban vagy a lovaglót szokták javasolni. Arra kell figyelni, hogy ne hatoljon mélyre! 16-18 év.
A kérdező hozzászólása: pl.zuhanyzóba?
Összes szexpózt nem találod sehol, mert mindig van új, Te is találhatsz ki :) De néhány (170): http://www.szex-mesterfokon.com/szex-pozok/kamasutra/index.h.. Animáltak: http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml A legideálisabb hely egy nyugodt környezet, amit már megszoktál, így nem foglalkozol a környezeteddel. (Otthon) Elõször a misszionáriust érdemes alkalmazni, esetleg egy párna a feneked alá, így könnyebben becsúszik. Ideális srác kora: teljesen mindegy. Akivel együtt vagy, annak a kora mondjuk. Ha nincs senkid, akkor ne ez alapján keress. Nem olyan fontos a szüzesség elvesztése. Késõbb azt sokan mégjobban értékelik. (És elfogult vagyok, mert én is :) ) Ha összejössz valakivel, már megismerted, megbízol benne teljesen, mindegyikõtökben megvan a kellõ felelõsségtudat, és felkerült az óvszer a helyére, akkor neki lehet állni :) Az elsõ maradandó emlék lesz, ne rontsd el. Ezért (is) fontos a megfelelõ társ, és a jó környezet, lehetõleg kis romantika is (gyertyák, illatosító...) (22/ffi)
Ez nem igy van.HA szeretsz valakit és õ is téged és lelkileg(+testileg) készenen álltok a szexre akkor vele.Az ideális hely az ahol nem félsz elengedni önmagad, biztonságban érzed magad.MOndjuk nálad vagy nála.
Második vagyok.Szerintem a lovagló poz a legidálisabb mert ott te irányithatod ahogy neked jó.(persze az is fontos hogy a srácnak is jó legyen)
Szerintem a szerelmével, misszionárius pózban..mert ugy szemtõl szemben vannak közel egymáshoz :) és valami biztonságos meghit helyen, ahol nem kell félni hogy valaki rájuk nit..pl egyikõjük szobája...és mindenképpen figyeljenek az elsõ sexnél is a védekezésre!!
Most találtam, animált szexpózok:) http://www.neiaberau.de/memory/
A kérdező hozzászólása: Tudom mi az agumi és azt is hogy mire jó csak nem értetem mert mindeki azt írta hogy az elsõnél a legfontosabb!
Aranyom, azért a legfontosabb, hogy ne ess teherbe. Ha ezt nem látod be, ne akarj szexelni!
Nem az elsõnél a legfontosabb!!! Mindig az, ha nem akarsz fertõzéseket összeszedni és teherbe esni!
Azért kell gumit használni az elsõnél, amiért a többinél is: ugyanis annak (vagy más fogmazásgátlóknak) használatának mellõzése terhességet okozhat. Mindegy, hogy az az elsõ alkalom, vagy a 100-adik. Sõt, még szeretkezés nélkül is eshetsz teherbe. A spermát tekintsd az ellenségednek, ami a puncid közelébe se kerülhet. Fogamzásgátlókról találsz kérdéseket itt is, végsõ esetben kérdezhetsz is, ha nem találod, vagy más okból nem keresel :) Amíg nem ismered a fogamzás és fogamzásgátlás menetét, felejtsd el a szexet. (Gumi nélkül is csinálhatod amúgy, ha úgy gondolod, nem baj, ha becsúszik egy baba)
Komolyan nem tudod mire való a gumi?????? Egyáltalán tudod mi az a védekezés? Egyáltalán eszetekbe jut védekezni? Vagy ti is a megszakítás mellett voksoltok aztán jössz ide sírni, hogy parázol terhes lehetsz-e megszakítás mellett? Ajánlom figyelmedbe: http://www.femina.hu/szex/fogamzasgatlok
Azért azt meg kell jegyeznem, h picit úgy tetted fel a kérdést, mintha egyszerûen el akarnád veszíteni, és ehhez össze akarnád válogatni a körülményeket és az embert. Ez nem így van. A szüzességet nem elveszti az ember lánya, hanem odaadja valakinek. Annak, akit nagyon szeret. Ott, ahol már hónapok óta pettingelnek. Úgy, ahogyan a legközelebbrõl liheghetik egymás arcába: Szeretlek, Kedvesem! innentõl a Te kérdésedre csak annyit tudok válaszolni, hogy amíg ezzel így állsz, addig SEHOGYSEM, mert szüzességbõl csak egy van - és ott csak az érzelmek számítanak, tervezésre NINCS MÓD. Ne bánd, ha a tanácsomat betartva akár 16-20 éves korodig szûz maradsz (amit nem hiszek, és nem is baj). Nem maradsz le semmirõl, viszont hatalmas értéket ad Neked az érintetlenség :) 27/f
illetve hogy ne kapjon el valamilyen fertõzést
Amiért a többi alkalommal is : hogy ne essen teherbe a lány/nõ
A kérdező hozzászólása: Köszike a válokat de miért kell az elsõnél gumit használni?
A kérdező hozzászólása: a lovalo poz hogy van angolul?
Felelõtlen és meggondolatlan a kérdés felvetõje! Annyiról van szó csupán, hogy neki ciki szûznek lenni már, mert biztos a barátnõi sem azok már, így nem akar kilógni a sorból! ELÕSZÖR RENDESEN NÉZZ A DOLGOK UTÁN, UTÁNA LEHET CSINÁLNI A TÖBBIT!

Elveszíthetem azt a lányt, akivel interneten ismerkedek és most kimegy 3 hónapra dolgozni Németországba? Mit tudok tenni?

2 hete, beszélgetek egy lánnyal internetről, eddig úgy érzem, hogy még ilyen lánnyal nem találkoztam, minden benne van, amit szeretnék, egyszerűen hihetetlen számomra, pedig már 28 éves vagyok. És úgy érzem kölcsönös a dolog. De sajnos most fog kimenni Németországba dolgozni 3 hónapra, tudom előtte kellett volna találkozni, de valahogy nem jött össze. Ha most kimegy bepasizhat? Milyenek a német pasik? Mit tudok tenni, hogy megtartsam míg visszajön?

Legjobb válasz: Figyelj, ez kb 50-50%. Tartsd vele a kapcsolatot.

Figyelj, ez kb 50-50%. Tartsd vele a kapcsolatot.
kimehetsz te is... A kapcsolatot mindenképp tartsd vele!
aki soha nem volt a tied, nem veszítheted el.. német pasik egyébként elképesztõek :) magasak szõkék izmosak tökéletesek :P
A kérdező hozzászólása: 30as köszi szépen :)
Szerintem pedig nem helyesek a német pasik, persze kinek mi jön be. Beszéld meg a lánnyal, hogy szeretnéd vele tartani a kapcsolatot, és hogy te komolyan gondolod ezt az ismerkedést. Szerintem mielõtt kimegy találkozzatok, ezt jobb személyesen megbeszélni. Sok sikert :) 20/L
En kulfoldon elek, es az elejen 3 evig nem vmt pasim. Szoval 3 honap az semmi! Persze, lanytol fugg, mar akar a repulon felszedhet valakit ...

Fiúk, lányok! Elveszítheti az érdeklődését? Taktikázzak, vagy ne?

Van egy fiú, már 3 hete ismerkedünk. egyszer beszéltünk pár szót személyesen, azóta nem találkoztunk, csak chaten beszélünk. Hétfőn viszont fogunk megint, ami úgy tűnik, már randi lesz. Nem vagyok annyira jártas abban, hogy mi kell a fiúknak, de hallottam, hogy nem jó, ha könnyen adom magam. ő egyértelműen tudtomra adta, és adja folyamatosan, hogy tetszem neki, és ezt viszonzom is elég nyíltan.. Lehet, hogy visszakellene fognom magam, és egy kicsit "játszani"? Illetve az első randin mennyire kellene vizahúzódónak lennem, vagy mennyit engedhetek neki szerintetek? Én valószínűleg összejönnék vele, és úgy néz ki, hogy ő is. Azért ha még egyértelműen tudtomra adja, húzzam még egy kicsit, vagy ne zavarjam össze? Én 19L ő 22F

Legjobb válasz: A taktikázás sosem jó, legyél õszinte és add magad - de azért ne azonnal...

azért annyira szemét ne legyél hogy nem hagyod hogy a kezed megfogja :D
Túl sok elmélkedés--->taktikázás--->nagy pofára esés. Mi a fenéért nem teszet csak azt amit szeretnél? Kell neked? Igen. Akkor???
Kis taktikázás szerintem kell. Elsõ randin arcrapuszi volt nálunk, másodikon egymásba karolva sétálgattunk a városban, harmadikon pedig olyan jót ölelkeztünk-csókolóztunk, hogy az csak na. Hasonló helyzetben voltam, srácnak egyértelmû jelei voltak felém, én is vonzódtam hozzá. Így megérte kihúzni harmadik alkalomra, tök romantikus volt. De ez csak az én véleményem :) (Azóta nincs semmi köztünk, mert jobbnak láttam így, de visszagondolva, jó érzéssel tölt el) 18L (srác nálam 21 volt, szóval tök hasonló:D)
A taktikázás a világ legnagyobb kétélû fegyvere. 20N
Kisp.csök, ez nem az a játszótér, értem? Kérdezõ: ahogy érzed. Erre szerintem nincsenek kõbe vésett játékszabályok. Az mindig jó, ha egy _kicsit_ húzod az agyát, flörtölsz vele, mosolygós vagy, ugyanakkor nem omlasz a karjaiba. Végülis elsõ randi, nem? Ha nem csókolóztok, akkor annál inkább fogja várni a második randit. Összezavarni nem kell, és visszahúzódót játszani se, legyél önmagad nyugodtan. Ha úgy gondolod fogadd a jelzéseit, ha meg még korainak gondolod, akkor üsd el ezeket egy vicces megjegyzéssel stb.
A taktikázás sosem jó, legyél õszinte és add magad - de azért ne azonnal...
B.szki, én voltam az aki versben válaszolgatott, pár napja. Ne utánozz KÖCSI! És én nem vagyok ennyire alpári sem.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A 6 VÁLASZBÓL AZT AZ EGY NORMÁLISAT!!! -.- Várok még...
A kérdező hozzászólása: Választ már, légyszíves...
Onnan lehet tudni, hogy én voltam, hogy a százalékom is megegyezik vele, csak azóta 1%-al már lepontoztatok, de lesz.rom.

14 éves szűz lány vagyok és ha megujjaz a barátom elveszithetem a szüzességemet?

És nagyon sokat sportolok leheséges hogy már elszakadt ? mert már 4 hónapja együtt vagyunk és ha véletlen bekövetkezne ?! ( idiota válasz nem kell) !

Legjobb válasz: A szûzhártyádat valószinûleg elveszted, ha két ujjal ujjaz meg. Ha csak egyel akkor 50-50%. Vagy igen vagy nem. Azonban a szüzességedet majd csak akkor fogod elveszíteni ha a farkincáját a puncusodba dugta. 21F

A szûzhártyádat valószinûleg elveszted, ha két ujjal ujjaz meg. Ha csak egyel akkor 50-50%. Vagy igen vagy nem. Azonban a szüzességedet majd csak akkor fogod elveszíteni ha a farkincáját a puncusodba dugta. 21F
Hát így látatlanban nem tudhatjuk...igen már elszakadhatott ha sokat sportolsz, de az is lehet hogy még nem...:)
nem hiszem h problem lenne de sztm 14 évesen még ne nagyon foglalkozzatok ezzel de ti tudjátok de még szûz vagy...
szerintem bujj el :D
ui: akkor ne tegyél fel idióta kérdést barom!
irigy: ja sajnos:D
hihi elcsuszott 1 kicsit.
azzal csak a szûzhártyád szakíthatja át.. szûz akkor nem leszel ha berakta a bré-t ......______ ......, .-'"......``~., ......, .-"......"-., ......, /......":, ......, ?......, ....../......, } ....../......, :`^`..} ....../......, :"....../ ......?.....__......:`....../ ....../__.(....."~-, _......, :`....../ ....../(_...."~, _......"~, _......, :`......_/ ......{.._$;_......"=, _......"-, _......, .-~-, }, .~";/....} ......((.....*~_......"=-._......";, , ./`..../"....../ ..., , , ___.`~, ......"~., ......`.....}....../ ......(....`=-, , ......`......(......;_, , -" ....../.`~, ......`-....../ ......`~.*-, ......|, ./....., __ , , _......}.>-._......|......`=~-, .....`=~-, __......`, ...... ......`=~-, , ., ...... ......`:, , ......`......__ ......`=-, ......, %`>--==`` ......_......_, -%......` ......,
20:26os én a helyedben nem dicsekednék, még azt sem tudod, hogy így nem veszítheti el a szüzességét csak ha a fiú bedugja a pénisztét, sok kis szexelõ buta csitri..
A szûzhártyádat valószinûleg elveszted, ha két ujjal ujjaz meg. Ha csak egyel akkor 50-50%. Vagy igen vagy nem. Azonban a szüzességedet majd csak akkor fogod elveszíteni ha a farkincáját a puncusodba dugta. 21F Micsoda? Ha egy lány szûz és feldugja valaki az ujját, akkor egybõl átszakad a szûzhártya, persze, ha odáig feldugja. A szüzességét már akkor elveszti, ha átszakad a szûzhártya. Akár ujjal, akár vibrátorral is.
Szerintem nem kéne baztatni , attól hogy 14 éves és ilyeneken jár az esze... 14 évesen nekem is elõfordult a fejembe, én már 14 elmultam amikor lefeküdtem a barátommal. Kritizzájtáok magatokat, és tartsátok meg a sértõ komikat. Válasz : Ha megújjaz, elöfordulhat, sõt tuti.
idióta válasz?? szerintem nem idióta válasz, hogy taknyos 14 évesen már megujjaz a barátod, 4 hónap az semmi, anyád ennyire figyel rád??
jajj elkezdi nyomikomi tipikuis r*banc
Muti a hártyáááád..
A kérdező hozzászólása: mondtam nyomikomi nem kell -.-" !
A kérdező hozzászólása: ok csá -.-
A kérdező hozzászólása: En azt nem mondtam hogy megtortent csak 1kerdes volt -.- Amugy koszonom azoknak akik ertelmes valaszt adtak vagy megertettek :)

Ha egy barátomat aki lány megkérdezem h nem járna-e velem és ő azt mondja nem a barátságát elveszíthetem?

15f

Legjobb válasz: A baratsagot nem feltétlenul teszi tönkre, de ha az egyik fél többet érez, mint a masik, akkor az mar nem baratsag.

A baratsagot nem feltétlenul teszi tönkre, de ha az egyik fél többet érez, mint a masik, akkor az mar nem baratsag.
Am fiú és lány között naon is nagy barátság van!!! Lány-lány barátság: a lányok irigykednek egymásra (egyik szebb mint a másik, nekem is tetszik az a pasi ami a másiknak, stb...) Fiú-fiú barátság: nézzünk meg egy meccset egy sör mellett és szedjünk fel pár bigét Fiú-lány barátság: meglehet egymással szinte mindent beszélni (azért szinte mindent mert mondjuk a nemi izéket nem naon lehet szntem) Ha nem is így van amit az elõbb leírtam FIÚ ÉS LÁNY KÖZÖTT IGENIS VAN BARÁTSÁG!!! Nekem már 7. éve van egy fiú barátom. A legjobb. Lánybarátaim kb egy évig tartanak... Figyi... A fiú barátomnak meghalt az anyukája... A haverjének nem annyira akarta elmondani, mert õ nem az volt akinek ilyet lehet mondani. Az elsõ én voltam a családján kívül aki megtudtam. (késõbb am a haverja is megtudta) Lehet h sokan nem értenek velem egyet deh én csak a tapasztalataimat írtam le... És asszem itt ez a feladat...
Hát nehéz kérdés, én is hasonló helyzetben vagyok, az egyik edzõtársamba vagyok igen szerelmes, de azt hiszem viszonzatlan marad, közben meg a legjobb haverom is egyben. Hát nem tudom, de azt gondolom, ha tényleg nagyon jó barátságról van szó, akkor ezt a kérdést is nyíltan meg lehet beszélni úgy, hogy egyikõtökben se maradjon rossz érzés utána. Nem? Végül is egy valódi jó barátság errõl szól, hogy nincsenek tabuk, és nem sértõdünk be a másikra .... Mindezzel együtt nehéz, de még nehezebb, ha nem is beszéltek róla, ez egészen bioztos.
Nekem még középiskolában meg fõiskola elsõ évében volt egy lánybarátom. Mindig járni szerettem volna vele meg õrületesen nézett ki úgyhogy a szexet sem kellett volna kétszer kérnie, de amellett iszonyatos jó fej volt. De ami megmaradt bennem az nem a barátság, hanem hogy úúúú de jó lett volna. Szóval ilyen nincs, hogy barátság fiú és lány közöt... Az egyik mindig többet akar. Fõleg a fiú. Tehát nincs mit elveszíteni. És ha megkérdezed akkor marha nagy esélye van, hogy nemet mond. Akkor mit csinálsz? Tudsz ránézni a negatív válasz után is úgy rá, hogy jaj de jó van egy lány barátom? Persze, hogy nem.
Jah, és azóta már barátnõje is van=) Elõzõ voltam:)
Szia! Nekem már volt ilyen esetem=) Az egyik legjobb barátom elmondta, hogy már egy ideje szeretne tõlem többet is... Sosem vonzódtam hozzá, így elutasítottam. Utána hetekig egymásra sem tudtunk nézni, láttam rajta, hogy eléggé összetört, és rettenetesen hibásnak éreztem magam. Két hónap múlva már minden a régi volt=) Én kerültem a pasi-témát, õ pedig nem hozta fel többé ezt a dolgot... Ha igaz barátok vagytok, elõbb-utóbb rendbe jön a helyzet [ha nemet mond:) ].
Hát én az elsõvel értek egyet. Ha az egyik fél többet érez a másik iránt az lehet egy kicsit taszító is annak aki nem érez szerelmet, csak barátságot a másik iránt... Sokat nem akarok mondani, mert nem tok én se sokat a dologról és így nehéz pontosan válaszolni. Ami a lényeg. Lehet h naon tetszik a legjobb barátod (aki lány) deh szerelmes ne legyél bele, mert az akár a barátságotokba is kerülhet. A barát az barát. Bocs ha véletlen vmivel megbántottalak, deh nem állt szándékomba. Minden jót kívánok neked (nektek)!!!!!!
normális felfogású ember nem utál meg érte...és itt vége is lenne ha nem lenne ennyi szelleminulla
Hat en nagyon is egyetertek az elottem iroval.Szerintem is lehet baratsag lannyal es ah mondtad egy fiu lany barati kapcsolatban lehet a legtobb mindent megbeszelni.Ezeket mind tapasztalatbol mondom mivel nekem is vannak lanybarataim viszont egy lannyal nagyon jol egyezek es tenyleg naon sok mindent megbeszelunk. Visszaterve pedig en is mondhatom h egyik mindig tobbet erez a masik irant azonban ha nem lehet tobb akkor inkabb orizzuk meg a baratsagot mert szerintem nem az rontja el ha megkerded h o nem e akar tobbet hanem az ha nem tudod elfogadni a vallaszat.Es igy igazan senki nem nyer csak elveszitesz egy igazi baratot...ami fiu lanynal eleg ritka.Kar lenne.
2009-04-16 19:38, szerinted eldöntheted, hogy te most szerelmes legyél-e a barátodba vagy ne? Kétlem. Ez így nem befolyásolható... tehát ilyenkor gyakorlatilag hagyni kell, hogy vigyenek magukkal az események. HA tényleg jó barátod, viszont nem érez mást, akkor szerintem elsimul a helyzet, és talán elfelejted õt, mint a nagy Õ... :)

Ha van egy nagyon kezdetleges kapcsolat vagyis egy lany aki nagyon tetszik es en is neki de viszont van sok problemam amivel nem akarom terhelni, elveszithetem?

Viszont nem akarom hogy megszunyon az ami igazabol nincs is de nagyom jo? Tehat meg oszam vele a peszimizmusomat vagy amikor levagyok hangolva inkab kerujem? Merthogy a jo oldalam ismerte meg?

Legjobb válasz: Próbálom értelmezni amit leírtál, asszem sikerült...Szóval, ha megkérdezi, hogy van-e problémád ne mond azt neki hogy nincs, mert úgy is látni rajtad ha hazudsz! De csak akkor mond el ha tényleg bíztok egymásban és nem félsz hogy kifecsegi a titkodat, problémádat! És ne feledd, nincs olyan, hogy valakit terhelsz a gondjaiddal! Ha már megkérdezte mi a baj, illik elmondani!

Próbálom értelmezni amit leírtál, asszem sikerült...Szóval, ha megkérdezi, hogy van-e problémád ne mond azt neki hogy nincs, mert úgy is látni rajtad ha hazudsz! De csak akkor mond el ha tényleg bíztok egymásban és nem félsz hogy kifecsegi a titkodat, problémádat! És ne feledd, nincs olyan, hogy valakit terhelsz a gondjaiddal! Ha már megkérdezte mi a baj, illik elmondani!
Szerintem ha tenyleg tetszesz neki es teged akar akkor a problemaidal egyutt fogad el es ne zarkozz el elole inkabb mond el neki meglattod megkonyebbulsz!!!
mindenképpen mond el, szerintem ebbõl fogod látni mennyire vagy fontos neki. ha számítasz neki akkor a problémád is számit. mellesleg közelebb hoz titeket egymáshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!