Találatok a következő kifejezésre: Lány kéri fiút a járásra (1 db)

Lány kéri a fiút a járásra?

a barátn?m 12 éves.Mindig ? kéri meg a fiúkat hogy járjanak vele!?t sosem szokták megkérdezni.de mindig igent mondanak neki mert mondja nekik hogy létszi próbáljuk meg!De azért durva hogy mindiog csak ?!!Meg a legjobb barátn?m fiújával is 1 hétig járt!aztán a fiú szakított mert a másik brátn?m tetszett neki igzán!De elég durva hogy ? ilyen nem?mit lehet tenni?(egyszer kérdeztem hogy elég fjura nem hogy ezt csinálod.azt mondta hogy ? bátor)

Legjobb válasz: hát nem is tudom, lehet én vagyok régimódi, de már 12(!!!) évesen cserélgeti a pasikat.. hát ez nekem durva! te csak annyit tudsz tenni hogy megmondod neki hogy te mit gondolsz, és a többi már csak rá lesz bízva hogy folytatja-e ezt. Nagyon hamar fel akarnak nõni a mai gyerekek..

hát nem is tudom, lehet én vagyok régimódi, de már 12(!!!) évesen cserélgeti a pasikat.. hát ez nekem durva! te csak annyit tudsz tenni hogy megmondod neki hogy te mit gondolsz, és a többi már csak rá lesz bízva hogy folytatja-e ezt. Nagyon hamar fel akarnak nõni a mai gyerekek..
12 éves... Szerintem ez mindent bele foglal amit kérdeztél. Majd rájön...
Szerintem ma már meváltozott a világ annyira, hogy egy lány is elhívhatja a fiúkat randizni. Jobb döntés, mintha a végtelenségig várna, hogy õt hívják el. Az viszont, hogy mindezt 12 évesen csinálja, azért egy kicsit nekem is furcsa de szerintem amíg a szexet el nem kezdi hajtani, addig semmi nagy butaságot nem csinál.
A kérdező hozzászólása: Lehet sok!De mobndtam már neki!De õezt csinálja!Nem várja meg hogy õt megkérjék!Õ teszi emg az elsõ lépést!
vegyél neki egy Ken babát :D
Ha szereted ezt a lányt, nagyon kell vigyáznod rá, mert nem lesz neki nagy falat a szüzességét elveszteni...
Semmi gond! Két év múlva, ha nõiesebb lesz, rájön, hogy miért szokták a fiúk randira hívni a lányokat és nem fordítva. Ez még csak játék.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Még sohasem csókolóztam. Mit kell tenni?

Hamarosan elviszem a barátomat egy helyre, és meg szeretném csókolni, de még nem csináltam ilyet, és nem tudom hogyan kell.. Hülye válaszoktól kíméljetek!

3

Fenékre tetoválás egy pasinak. Azt mondta ott is van neki tetoválása. Hazudott vajon? : D

Milyen elvetemült dolog már ha az ember a fenekére tetováltat, főleg pasi létére meg amúgyis. De azt mondta ott is van neki, igaz flörtöltünk eléggé, szóval lehet csak húzni akarta az agyam. Vagy igaz lehet? :D

Ismertek olyat akinek van a fenekén tetoválás?

7

Honnan tudni, hogy bejön nektek az illető fiú/lány?

Pl ha buszmegállón várakoztok,vagy szórakozóhelyen, könyvtárban ,akárhol meglátjátok, milyen jelei vannak annak hogy tetszik nektek? Kort és nemet is irjatok .

17

Facebookon is el lehet hívni egy lányt randizni?

Tudom elég gyáva meg ilyesmi de a lánnyal nem igazán találkozom. Talán a lány gyávának tartana?
16/F

12

Tudtok adni tanácsokat csaj ugyben de ne legyen tul nyomulós?

9

Miről beszélgessek egy lánnyal?

a 2. találkozásunkkor nem tudtam mit mondani neki, így sokszor volt csönd. ezt nem szeretném többször mit mondjak vagy miről kérdezzem? úgy hogy ne legyen erőltetett beszélgetés

8

Ha van egy srác aki bejön h tudjam meg h én is bejovok e neki? Mert rákérdezni nem fogok

Előre is köszi

5

Ha egy lánnyal a reggeli órákban találkozol, mint barát, milyen programokkal, vagy lehetőségekkel érdemes készülni?

3

Hogyan lehetne megoldani, azt, hogy barátságból párkapcsolat legyen lány és fiú között?

2

Szerintetek a testes pasik milyen esélyekkel indulnak a nőknél?

Persze, ezt be kell látni, hogy rosszabb esélyekkel, mint az igazi jó pasik, de ez természetes.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!