Találatok a következő kifejezésre: Lány kéri fiút a járásra (1 db)

Lány kéri a fiút a járásra?

a barátn?m 12 éves.Mindig ? kéri meg a fiúkat hogy járjanak vele!?t sosem szokták megkérdezni.de mindig igent mondanak neki mert mondja nekik hogy létszi próbáljuk meg!De azért durva hogy mindiog csak ?!!Meg a legjobb barátn?m fiújával is 1 hétig járt!aztán a fiú szakított mert a másik brátn?m tetszett neki igzán!De elég durva hogy ? ilyen nem?mit lehet tenni?(egyszer kérdeztem hogy elég fjura nem hogy ezt csinálod.azt mondta hogy ? bátor)

Legjobb válasz: hát nem is tudom, lehet én vagyok régimódi, de már 12(!!!) évesen cserélgeti a pasikat.. hát ez nekem durva! te csak annyit tudsz tenni hogy megmondod neki hogy te mit gondolsz, és a többi már csak rá lesz bízva hogy folytatja-e ezt. Nagyon hamar fel akarnak nõni a mai gyerekek..

hát nem is tudom, lehet én vagyok régimódi, de már 12(!!!) évesen cserélgeti a pasikat.. hát ez nekem durva! te csak annyit tudsz tenni hogy megmondod neki hogy te mit gondolsz, és a többi már csak rá lesz bízva hogy folytatja-e ezt. Nagyon hamar fel akarnak nõni a mai gyerekek..
12 éves... Szerintem ez mindent bele foglal amit kérdeztél. Majd rájön...
Szerintem ma már meváltozott a világ annyira, hogy egy lány is elhívhatja a fiúkat randizni. Jobb döntés, mintha a végtelenségig várna, hogy õt hívják el. Az viszont, hogy mindezt 12 évesen csinálja, azért egy kicsit nekem is furcsa de szerintem amíg a szexet el nem kezdi hajtani, addig semmi nagy butaságot nem csinál.
A kérdező hozzászólása: Lehet sok!De mobndtam már neki!De õezt csinálja!Nem várja meg hogy õt megkérjék!Õ teszi emg az elsõ lépést!
vegyél neki egy Ken babát :D
Ha szereted ezt a lányt, nagyon kell vigyáznod rá, mert nem lesz neki nagy falat a szüzességét elveszteni...
Semmi gond! Két év múlva, ha nõiesebb lesz, rájön, hogy miért szokták a fiúk randira hívni a lányokat és nem fordítva. Ez még csak játék.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi volt az eddigi legcikisebb randitokon? :DD

10

Hogyan hívjak el egy lányt első találkozóra?

Interneten már sokat beszéltünk szeretnék vele találkozni is már. Hogyan hívjam el? Pl. Nem lenne kedved jövő héten valamikor találkozni velem? Sétálnánk egyet, a ****(szándékosan nem írok helyet, egy városrészről van szó) közben beszélgethetnénk.

Aztán ha úgy adódik beülnénk valahova egy üdítőre, vagy jöhetnek közben spontán ötletek is.

11

Debrecenben tudtok olyan helyet ami vasárnap este is nyitva van a belváros közelében és lehet magyaros kaját enni ÉS nem több ezer forint egy adag?

1

Hogyan kezdeményezzek?

19 éves lány vagyok és egy 17 éves srác tetszik. Egy koleszba vagyunk, de nincs közös társaságunk és csak köszönő viszonyba vagyunk. Tudnátok tanácsot adni.

4

Fiúk, lányok! Mesélnétek történeteket rosszul sikerült, gázos randikról?

2

Milyen jelekkel adjam tudtára a dolgot?

Suliban megtetszett egy srác. Ha jól tudom, Õ most 13.-as. Én pedig csak 10.-es vagyok. Észrevettem, hogy néha elvétve a szemembe néz, de nem hiszem, hogy ez jelentene valamit. Közösségi oldalon bejelölni nem merem még egyenlőre. Hogyan, milyen jelekkel adjam a tudtára, hogy tetszik? És én miből tudom leszűrni, ha tetszem, avagy nem tetszem Neki? Srácok.. nektek miből esik le, ha bejöttök egy csajnak? :)

8

Miért van, hogy a pasi szinte sosem használja a nyelvét, csak szájon puszil?

Nagyon lágyan, mint ahogy a csók kezdődik, megpuszilja, harapdálja a számat. Volt, hogy így csókolt(?) vagy 20 percen át, de a nyelvét csak nagyon ritkán éreztem. Szóval lényegében alig csókol meg. Mi lehet az oka? Ennyire rosszul csókolok? Idáig még senkinek nem volt vele gondja...

10

Fiúk/Férfiak! Ha vonzódtok egy lányhoz/nőhöz, akkor hogyan szoktatok kezdeményezni? Hogyan próbáltok meg a közelükbe kerülni?

Arra gondoltam, hogy mit mondotok neki, mit cselekszetek (érintés, ölelés, stb.)? Honnan lehet ezt tudni, ha tetszem egy pasinak?

2

Csajszik, rapid randi ma este? 28/F

Önkritikával rendelkező, igényes, csinos (de nem plázabébi), alacsonyabb lánnyal szívesen találkoznék.

2

Van egy lány aki tetszik nekem. Szoktunk beszélgetni de csak interneten. Láttam már nagyon aranyos kis csaj. De személyesen még nem beszéltem vele. Szóval mit csináljak? Hogy hívjam el valahova? Csak normális hozzászólásokat várok! 16 éves vagyok

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!