Találatok a következő kifejezésre: Lány kéri fiút a (60 db)

Szalagavatóra a táncra a lány kéri meg a fiút vagy a fiú kéri fel a lányt partnernek?

Legjobb válasz: Klasszikusan a fiúk kérnek fel lányokat, de ha van valaki, akivel szeretnél táncolni, ez ne tartson vissza.

Klasszikusan a fiúk kérnek fel lányokat, de ha van valaki, akivel szeretnél táncolni, ez ne tartson vissza.
A kérdező hozzászólása: AKkor inkább én kérjem emg a fiut?:DD
Nálunk spec a lányok megrohamozták a fiúkat, de ez azért volt, mert kevesen voltak :D
Nálunk volt hat fiú 25 lányra. Hát mit mondjak, nem az volt a jellemzõ, hogy a fiúk kérik meg a lányokat :D
Hát ha van kiszemelted, akkor még most csapj le rá mielõtt még más megteszi/õ felkér valakit :D
A kérdező hozzászólása: Jo köszönöm :DDD

Mit gondoltok arról ha a lány kéri meg a fiú kezét?

Már 2 éve járunk.És anno õ kezdeményezett.Gondoltam,akkor most én fogok. :) Mikor kérhetem meg a kezét? És hogy?

Legjobb válasz: Na ilyenrõl se hallottam még...

Na ilyenrõl se hallottam még...
ez a fiú dolga és szerintem ezt azért nem kéne felcserélni
elég béna, mellesleg lealacsonyító egy férfi számára.Ez a férfi dolga
Ha nem akarod porba tiporni, akkor ne tedd. Mi az, hogyha anno õ kezdte, akkor most te? Egy kapcsolat kezdeményezése, illetve a lánykérés a férfi dolga. Aztán persze az elõbbi már nem mindig így van, illetve vannak a nõi praktikák, amibõl úgy tûnik, mintha a férfi, pedig nem is.. De ettõl még ez a kettõ férfidolog. A lánykérés pedig elé komoly, ne vedd el tõle a lehetõséget. A haverjai meg majd jól körberöhögik szerencsétlent, hogy az asszony kérte meg a kezét..egybõl ráadhatod a szoknyát.

Szituáció: 1. A lány orálisan kielégíti a fiút-lenyeli, 2. csókolóznak 3. A fiú orálisan kielégíti a lányt. Kérdés: Van rá esély, hogy életképes sperma kerül a lány hüvelyébe? Lehet ettől terhes? Vicces kedvűek kíméljenek.

Legjobb válasz: Nem valószínû, ahhoz kicsit beljebb kellene nyomulni. A szimpla nyali-falitól nem hiszem. De ez nagyban függ attól is a csaj mennyire hajlamos teherbe esni, de a nyál valószínû kivégezte az életképeseket :)

Nagyon esélytelen. De ha aggódsz miatt, a inkább elõször nyalifalizzon a pasi, és utána jöjjön a szájba spricc+csók. ;)
Nem valószínû, ahhoz kicsit beljebb kellene nyomulni. A szimpla nyali-falitól nem hiszem. De ez nagyban függ attól is a csaj mennyire hajlamos teherbe esni, de a nyál valószínû kivégezte az életképeseket :)
Már hogy kerülne? A Sperma nem rágja át magát a gyomrán meg midnene, hogy csak azért is lejusson a megtermékenyítési pontig :D Ha meg lenyelte és úgy csók utána, majd nyali-fali, így szerintem nincs rá semmi esély.
meg ha te lenyeled akkor az nem fog az õ szájába jutni...
NEM!
Lehet. Csak akkor nagyon nyálkás gyereketek fog születni, mert nyállal is keveredik a sperma. Tudományosan kimutatták, hogy ilyen esetekben 67, 2% az esélye annak, hogy a születendõ gyermek béka vagy csiga lesz.
Van rá esély - körülbelül akkora, hogy a következõ pillanatban egy kókuszdió a fejedre esik, és szörnyethalsz. Ami egyébként nem is olyan kicsi, ha épp a Bahamákon nyaralsz. (Segítek, Te most nem nyaralsz a Bahamákon.)
ne nyeld le...
fuh basszus:$ sztem nem..de engem is érdekelne...:$
Bocs akkor olyan mint ha a barátod szopná le magát. Ez így teljesen más.
Esély az ugyan van rá, de az olyan minimális és extrém, hogy százmilliárdból egy, vagy kettõ. :D Úgyhogy ilyenen marhára nem érdemes aggódni!!!!
Szerintem akkor van probléma ha a "nyali-fali" után aktus is bekövetkezik.
Érdekes kérdés. Ezen még nem gondolkoztam. De tényleg, ha ezen izgultok, egyszerûen csináljátok fordított sorrendben ahogy elõttem is írták már. Amúgy meg alapvetõen nyelés után sztem elég jelentéktelen mennyiségû spermium maradhat a szádban. Ebbõl ami esetleg smárolás közben a srác nyelvére kerül, az még kevesebb, mert nem nyalja ki a szádat is, csak kalandozik benne a nyelvével. Ezután pedig gyanítom, h nem úgy kezdi h rögtön tövig benyal, hanem kívülrõl kezd izgatni, majd szép lassan halad beljebb. Szal ha be is dugja a nyelvét, mire addig juttok, addigra már úgy gondolom "lenyalta" a nyelvérõl azt is ami esetleg sikeresen rákerült. és ha vmi csoda folytán még mindig lenne a nyelvén akkor is mikor mélyebbre hatol a nyelvével, akkor sincs semmi ami elndületbe hozza a spermiumot/spermiumokat. Azért az a kis kezdõ löket szükséges nekik ahhoz h eljussanak bármeddig, mert sokáig nem életképesek, tehát ha még útra is indul benned, nem hiszem h addig élne míg célba is jut. Szal...az esélye annyira minimális, h igazán foglalkozni sem érdemes vele. "életmûvész"
A kérdező hozzászólása: Nincs! Egyéb hülye válasz? Ha nincs mondanivalód a témában, akkor ne válaszolj a kérdésre...
egyéb hülye kérdés??
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok...szóval nem érzem át.
Minimális rá az esély, de szerintem lehetséges, de kb olyan 0, 001 %.
Átérezted te, hogy ez olyan mintha leszopnád magad ? :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Az értelmeseknek kösz a választ. A vicceseknek meg szívesen a lehetõséget a poénkodásra...
A kérdező hozzászólása: Látom kötekszel 14:46os...Ez nem volt kérdés;)

Kérdezték töllem hogy mit kérek de egyszerüen semmi nem jutott eszembe. (lány vagyok) és a fiunak pedig az iskolába kéne mert lesz ajándékozás és nem tudom hogy mit lehet venni egy 12 éves fiunak?

2 kérdésem lenne.1. mit lehetne venni egy 12 éves lánynak karácsonyra? 2. mit lehetne venni egy 12 éves fiunak karácsonyra? többi alul

Legjobb válasz: Szerintem vegyél neki egy polot vagy egy sapkát:D

Szerintem vegyél neki egy polot vagy egy sapkát:D

Milyen kapcsolat lenne? A lány 22 lesz, a fiu most volt 18. Tehát a csajszi 4évvel idősebb a sráctól. Véleményt kérek. Nincs köztünk semmi, csak a gondolat érdekel, ki hogy vélekedik erről.? ?

Legjobb válasz: Nem is tudom. Engem speciel személy szerint zavarna, ha a barátom nálam fiatalabb lenne, de ez nagyban személyfüggõ. Kivetni valót nem találok amúgy abban, hogy a fiú a fiatalabb és a lány az idõsebb. Nálunk a családban anyu az idõsebb apunál 2 évvel és 22 éve élne boldog házasságban. Na és senki sem mondja meg, hogy ki a fiatalabb ki az idõsebb. Szerintem a 4 év nem észrevehetõ korkülönbség. Ha szeretik és megértik egymást, akkor miért is ne lehetnének együtt? Akár még jól is elsülhet. Bár ez függ attól, hogy a felek mennyire érettek.

Nem is tudom. Engem speciel személy szerint zavarna, ha a barátom nálam fiatalabb lenne, de ez nagyban személyfüggõ. Kivetni valót nem találok amúgy abban, hogy a fiú a fiatalabb és a lány az idõsebb. Nálunk a családban anyu az idõsebb apunál 2 évvel és 22 éve élne boldog házasságban. Na és senki sem mondja meg, hogy ki a fiatalabb ki az idõsebb. Szerintem a 4 év nem észrevehetõ korkülönbség. Ha szeretik és megértik egymást, akkor miért is ne lehetnének együtt? Akár még jól is elsülhet. Bár ez függ attól, hogy a felek mennyire érettek.
Normális! Miért kell mindig a pasinak idõsebbnek lennie?
A barátnõm 29 a párja 23. Két éve vannak együtt. A kor nem számít ha a srác elég érett a lányhoz. Az a négy év egyébként sem sok.
A lány 32, a fiú 19... nekem egy ilyen pár az ismerõsöm. Lassan 2 éve lesznek együtt, nagyon jól megértik egymást. Hidd el, hogy egy csomó esetben nem a kor számít hanem, hogy mennyire érett az illetõ.
A kérdező hozzászólása: azt hittem negativ válaszokat kapok. köszi szépen:)
szia! Én 23 vok a barátom 16 és tökéletes az összhang köztünk:)
Én 19, bnõm 22 és nagyn jól megvagyunk:)
Nálunk csak 1 év a korkülönbség az én javamra, de sose volt ebbõl probléma. Mikor összejöttünk én 17 voltam, õ 16. Sokan azt mondják, hogy a fiúk ebben a korban még éretlenek, ezért keresik a lányok az idõsebb fiúk társaságát. Azóta összeházasodtunk, gyerek is van. 11 éve vagyunk együtt.
fiú
legdrágább ez bolttól függ de szerintem a durex és a legolcsóbb pedig teszveszen nem tudok árat mondani de olcsó és megbizható!!!! Amugy a fiunak... de érdemes a lánynak is venni egyet nehogy véletlen ne legyen a pasinál akkor legyen nála :)
A kérdező hozzászólása: faja=fajta bocs elírtam köszönöm az eddigi válaszokat!
Mindegy ki veszi... Bár a lánynak, ha nem szed tablettát és állandó párkapcsolatban vannak, akkor érdemes készenlétbe helyeznie pár csomaggal... Nem mindig az ár a lényeg...A drágább is ugyanazt tudja amit az olcsóbb és az érzéstelenítõs sem hat...Sõt... Viszont érdemes nevesebb gyártó gumiját venni...Kisebb az esély a silány minõségre... Bár volt, hogy drágát vettünk, de nagyon ratyi volt...Hibás volt a 12 darabból, vagy hat db...
Mindkettõnek az érdeke. Felváltva.
A kérdező hozzászólása: köszön öm mondanátook árakat hogy kb mennyire számítsak!?
700 Ft körül/doboz(1 dobozban 3 db van).
Mindkét félnek nem árt készletet tartani otthon, tehát mindketten vegyenek.
23N

Névkérdésben kérek tanácsot! Vezetéknév: Újvári. Még nem tudjuk a baba nemét, így lány és fiú is érdekel. Szerintetek mi illene hozzá, ami nem túl gyakori? Üdv: 16 hkm

Legjobb válasz: nekem van egy ismerõsöm: Újvári Szilárd, bár ez a név nem mindenkinek tetszik, de sztem tök jó, lehet becézni sokféleképp, pl. Szili, Szilu, stb... lánynak pedig Viola, Tímea, Zsófia, Bea.

Nekem fiuból az Újvári Mátyás tetszene nagyon! Lányból a Lenke, Léna tetszenek
András, Tamás, Donát, Lénárd, Emil. Linett, Dorina, Anna, Kinga, Alexa.
Linda Szabolcs
Ujvari Natasa, Ujvari Reka, Ujvari Barbara, Ujvari Kinga, Ujvari Mira, Ujvari Mirabella, Ujvari Noemi, Ujvari Kendra, Ujvari Nikoletta, Ujvari Cintia. Ujvari Mark, Ujvari Akos, Ujvari Tamas, Ujvari Szabolcs, Ujvari Erik, Ujvari David, Ujvari Roland, Ujvari Bence. Meg meg rengeteg nev van ami megy a vezeteknevvel. Ennyi jutott most eszembe amik tetszenek.
lány: Bettina, Virág fiú: Máté, Alex:) De majd úgyis lesz egy név ami mindkettõtöknek nagyon meg fog tetszeni:)
Attila.
nekem van egy ismerõsöm: Újvári Szilárd, bár ez a név nem mindenkinek tetszik, de sztem tök jó, lehet becézni sokféleképp, pl. Szili, Szilu, stb... lánynak pedig Viola, Tímea, Zsófia, Bea.
Nekem valamiért egybõl az Újvári Nikolett ugrott be, noha nincs ilyen nevû ismerõsöm... Nem tudom, talán valami megérzés :-) Persze nem kell, hogy Neked ez tetsszen, csak egy ötlet :-) Boldog, gondtalan babavárást!
Ujvari Hanna, Ujvari Petra (Elozo voltam )
Vivien

Ha a fiu orálisan elégíti ki a lányt akkor az a fiúnak nem visszataszító hogy a váladék is a szájába kerül, érzi azt a kis enyhe "szagot" és a végbélnyílás is ott van a közelben?

tudom hogy nagyon hülye kérdés,de ez van.engem nagyon foglalkoztat ez a kérdés

Legjobb válasz: ha visszataszítónak érezné,nem csinálná.

ha visszataszítónak érezné, nem csinálná.
errõl jut eszembe, hogy imádom, amikor a barátom kinyal. :) állítólag a fiúk még jobban felizgulnak az illatoktól. ha meg valaki feszélyezve érzi magát az orális szex közben, akkor a, ne csinálja b, nem érett még hozzá c, nem bizik a partnerében 17L
sztem nem csak vgyazz ki ne jojjon a kaki:)
Én kényelmetlenül érzem magam akkor a barátom helyett is :$. Inkább én csinálok vele valamit, minthogy Õ velem. :S
Szeretem, ha büdös a p*csa egy kicsit.... :D
De, elég gusztustalan...
A kérdező hozzászólása: ok.köszi, hogy nem hülyéztetek le és rendes válaszokat adtatok :D
Ha a csaj rendesen tisztálkodik akkor nincs gond, jellegzetes szaga meg mindenkinek van.Én szívesen lenyelem a barátnõm nedveit:) 20f
Ha ápolt vagy, akkor annyira mnimális az a szag, hogy észre se veszi...
és ha a lány csinálja a fiúnak?ott nem kis nedv megy bele a szájba, és a végbélnyílás is ott van ha a heréket nyalogatjuk.
ez a legjobb benne. sõt, egyszerre nyalni mindkét lyukat! :)
d, büdös a pic*ája

Lányok, mi volt a legmeglepőbb, amit fiú kért tőletek az ágyban?

Legjobb válasz: Egyszer az óvodában alvásidõben a szomszéd ágyon fekvõ Tibi arra kért, hogy húzzam le a nadrágom, meg õ is lehúzza, és dugjuk össze a micsodánkat. Hát ez eléggé meglepett. :) Tudom, hogy nem ilyenekre gondoltál, bocsi, de tényleg ez volt eddig a legmeglepõbb.

Egyszer az óvodában alvásidõben a szomszéd ágyon fekvõ Tibi arra kért, hogy húzzam le a nadrágom, meg õ is lehúzza, és dugjuk össze a micsodánkat. Hát ez eléggé meglepett. :) Tudom, hogy nem ilyenekre gondoltál, bocsi, de tényleg ez volt eddig a legmeglepõbb.
Anális szex.
"ne csinálj semmit"
Hogy ne horkoljak és mivel ezért felkeltett, ászólt hogy hozzak már neki vmi kaját a konyhából (hajnali fél 3kor) xDxDxDxD L/22
Hát lehet hogy ez elsõre kicsit furán fog hangzani, de a pasim orális szex közben megkérte h harapjam meg ott.Nagyon meglepett, de láttam h élvezte, ezért azóta megszokottá vált számomra.
hogy próbáljuk ki hármasban a legjobb haverjával...pöszén néztem rá és nem hagytam magam :)
Hogy ágyazzak be!!
Hogy szexeljek a haverjával, azóta 2× megtörtént!
Hogy fossak bele a köldökébe.
A kérdező hozzászólása: nem feltétlenül extra perverz dolgokra gondoltam, csak meglepõre, köszi minden választ, az ovis sztori is tetszett!
az hogy ujjazzam meg
11:11/ te biztos Puruttya vagy Napi Szaros vagy:D:D ismerõs xD

Lányok, nálatok mikor kerul egy fiu a barátkategoriába? Mikor mondjátok azt rá, hogy csak barát?

Legjobb válasz: Nálam akkor, amikor észreveszem, hogy egyáltalán nem vagyok elõtte szégyenlõs, és én keresem fel, ha beszélgetni szeretnék.

Nálam akkor, amikor észreveszem, hogy egyáltalán nem vagyok elõtte szégyenlõs, és én keresem fel, ha beszélgetni szeretnék.
ha nem vonzódom hozzá
Ha tudom, hogy nem lesz köztünk soha semmi komolyabb, de emberileg szimpatikus, jó vele lenni.
csatlakozom a 2.hoz. én is úgy vagyok vele, hogy odamerek hozzá menni és nem azon gondolkodom, aggódom, hogy most mit fog gondolni.. és egyszerûen beszélek vele midnen témáról, mintha nem egy férfit látnák benne, hanem egy rendes nemtelen embert :D na hülyén hangzik ez a fogalmazás, de nem tudom másképp kifejezni magam..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!