Találatok a következő kifejezésre: Lány kéri fiút (84 db)

Szalagavatóra a táncra a lány kéri meg a fiút vagy a fiú kéri fel a lányt partnernek?

Legjobb válasz: Klasszikusan a fiúk kérnek fel lányokat, de ha van valaki, akivel szeretnél táncolni, ez ne tartson vissza.

Klasszikusan a fiúk kérnek fel lányokat, de ha van valaki, akivel szeretnél táncolni, ez ne tartson vissza.
A kérdező hozzászólása: AKkor inkább én kérjem emg a fiut?:DD
Nálunk spec a lányok megrohamozták a fiúkat, de ez azért volt, mert kevesen voltak :D
Nálunk volt hat fiú 25 lányra. Hát mit mondjak, nem az volt a jellemzõ, hogy a fiúk kérik meg a lányokat :D
Hát ha van kiszemelted, akkor még most csapj le rá mielõtt még más megteszi/õ felkér valakit :D
A kérdező hozzászólása: Jo köszönöm :DDD

Fiuk, lanyok ki hogy reagal arra ha egy roma fiu vagy lannyal kerul kontaktusba? Eloiteletek alapjan gondolkodtok, vagy elvonatkoztattok es egyenkent tekintetek ra?

Legjobb válasz: Milyen kontaktusba? Én itt a Nyóc kerben napi szinten kerülök velük valamilyen kontaktusba :)

Milyen kontaktusba? Én itt a Nyóc kerben napi szinten kerülök velük valamilyen kontaktusba :)
@Valamokka: "mert pl egyetemen is találkoztam roma sráccal, aki teljesen rendben volt" Amikor a cigányokról beszélünk, senki nem arra kisebbségre gondol, aki egyetemen tanul. Én cigánynak nevezem azokat a fehéreket is, akik úgy élnek és viselkednek, mint azok a romák, akik miatt a nem alaptalan elõítélet kialakult feléjük.
A kép nagyon vegyes. Egyetemen volt egy roma tanárom. Nagyon szerettük. Zongora tanárom is roma volt. A lakásomba 2x surrantak be, õk is romák voltak. Nme lehet egy kalap alá venni õket, vannak normálisak is közöttük. Csak sajnos a TÖBBSÉG nem az.
Hidd el kérdezõ, hogy meg fogsz edzõdni. Ha valamivel megégeted magad, akkor legközelebb te is óvatosabban fogsz egy ugyanolyan tárgyhoz hozzányúlni, nem? Nyilván nem vágod ki azonnal az ablakon, amint meglátod (ez lenne az elõítélet), de óvatosabb leszel. Ha nem, az a saját butaságod.
A kérdező hozzászólása: 2. kommentelo, teljesen egyet ertek veled, en inkabb magat az embert nezem es sosem skatulyazok senkit sem be, mindenkinek van egyenisege es donteshozatalra eselye, a leg nagyobb nagykepuseg lenne ha en barkit is elitelnek a szarmazasa miatt. nem vagyok isten hogy itelkezzek ugyhogy inkabb megprobalok mindenkit egyenlokent kezelni. emberkent megerdemli mindenki. :) bar a velemenyem szubjektiv
A kérdező hozzászólása: koszi mindenkinek a hozzaszolast, elso hozzaszolonak, sima beszelgetesre gondolok vagy csak tapasztalatokra.
Sajnálom, de fenntartásokkal közelítek felé. Persze nem minden helyzetben, mert pl egyetemen is találkoztam roma sráccal, aki teljesen rendben volt, de itt nem is feltételeztem rosszat, hiszen aki egyetemre jár az csak rendelkezik valami minimális emberi háttérrel. De egyébként óvatosabb, bizalmatlanabb vagyok velük, nekik többet kell tenniük a bizalmam elnyeréséért. Ez van, eddig 10-bõl 9, 5 átvert vagy eleve b*nkó volt, és van egy sajátos harsány stílusuk, amit én nagyon nem szeretek.
Ja azért nem mindegy milyen az a kontaktus. Vonaton volt már hogy simán eldumáltam roma csajjal meg sráccal, dolgozó emberek voltak, semmi gond nem volt velük. Vagy volt hogy vérzett az orrom, és egy cigány srác jött oda megkérdezni hogy jól vagyok e. De azért 90%-ban ha kontaktusba kerülünk, az azt jelenti hogy lejmolni akarnak, vagy csak beszólnak, pl mikor akkora cigány gyerek jön oda, aki alacsonyabb állva mint én ülve, és közli hogy húzzak a buszváróból, mert õt zavarja hogy itt vagyok.
Nekem csak tapasztalataim vannak, elõítéletem nincs. Kéretik nem keverni. Amikor kontaktusba kerültem Velük eddig mindíg a telefonom, biciglim bánta.
Nekem semmi bajom velük, sajnálom õket, mert vannak nagyon kretén, elõítéletes emberek, akikbõl egybõl elkezd ömlengeni a rosszindulat, ha róluk van szó. Pont most járok egy tanfolyamra, ahol van egy elég sötét bõrû roma srác, szerencsétlennek az egész életvitelén látszik, hogy arra van berendezkedve, hogy alkalmazkodik a beszólásokhoz, az elõítéletekhez, hatalmas megfelelési kényszer, stb. Amúgy nagyon barátságos, jófej figura, sokat lehet rajta nevetni.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat erdekesek voltak

Az mennyire gáz, ha egy lány kéri fel az egyik fiú osztálytársát?

Igazából nem azért kérném fel, mert bejön vagy összejönnék vele, hanem mert szeretnék táncolni (nálunk nem kötelező). Olyan közepesen vagyunk jóban. (Eddig felkért egy srác, de vele annyira nem szeretnék táncolni). Vagy teljesen úgy tűnik ilyenkor mintha ráhajtanék?

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz.. a mi sulinkban is sokszor a lányok kérik fel a fiúkat :P De téll kicsit úgy tûnhet hogy ráhajtasz, de ha hagyja magát, akkor meg csak jó lesz, szóval szerintem próbáld meg! :D

Szerintem nem gáz.. a mi sulinkban is sokszor a lányok kérik fel a fiúkat :P De téll kicsit úgy tûnhet hogy ráhajtasz, de ha hagyja magát, akkor meg csak jó lesz, szóval szerintem próbáld meg! :D
Szerintem nyíltan mondd meg neki, hogy szeretnél táncolni, nincs-e kedve, persze szigorúan, mint barátok.
Szia. :-) Nalunk en kertem fel ot (lany vagyok) es fel sem merult bennem hogy az gaz :-) Teny hogy nekem tetszik az a fiu de az most nem lenyeges ;-) Szerintem siman felkerheted :-D
fiú
legdrágább ez bolttól függ de szerintem a durex és a legolcsóbb pedig teszveszen nem tudok árat mondani de olcsó és megbizható!!!! Amugy a fiunak... de érdemes a lánynak is venni egyet nehogy véletlen ne legyen a pasinál akkor legyen nála :)
A kérdező hozzászólása: faja=fajta bocs elírtam köszönöm az eddigi válaszokat!
Mindegy ki veszi... Bár a lánynak, ha nem szed tablettát és állandó párkapcsolatban vannak, akkor érdemes készenlétbe helyeznie pár csomaggal... Nem mindig az ár a lényeg...A drágább is ugyanazt tudja amit az olcsóbb és az érzéstelenítõs sem hat...Sõt... Viszont érdemes nevesebb gyártó gumiját venni...Kisebb az esély a silány minõségre... Bár volt, hogy drágát vettünk, de nagyon ratyi volt...Hibás volt a 12 darabból, vagy hat db...
Mindkettõnek az érdeke. Felváltva.
A kérdező hozzászólása: köszön öm mondanátook árakat hogy kb mennyire számítsak!?
700 Ft körül/doboz(1 dobozban 3 db van).
Mindkét félnek nem árt készletet tartani otthon, tehát mindketten vegyenek.
23N

Ciki ha egy lány kéri el egy fiú számát?

Van egy hely ahova id?nként enni járok akár másodmagammal is. Ott dolgozik egy srác aki már elég rég bejön nekem és egyre jobban azt érzem én is neki. Már többen megjegyezték, hogy amikor ott vagyok másra nem is figyel csak rám. Ha nem is én fizetek akkor is engem néz a "vásárlás" során. Arra gondoltam, hogy az egyik ilyen alkalommal elkérem a számát. Sajnos beszélgetni nem lenne túl sok id?nk ott,vagyis nagyon nehéz kifogni amikor nincsenek sokan.

Legjobb válasz: Hát ha õ nem kéri el a tiédet és akarsz tõle valamit, akkor ciki-nem ciki, kénytelen leszel.

Hát ha õ nem kéri el a tiédet és akarsz tõle valamit, akkor ciki-nem ciki, kénytelen leszel.
Az elsõnek igaza van. Kérdd csak el :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem tudja van-e valakim, mert egy jó ideig párkapcsolatban éltem és többször voltunk ott enni. Akkor persze nem figyeltem fel erre a dologra még.
Nem ciki. Szerintem az maradi aki az ellenkezõjét állítja.
szerintem nem ciki én is kértem már el pasitol :)
Egy ott kapott blokkra felírod a számodat, és mondod neki, hogy szeretnél reklamálni a kiszolgálást illetõen, legyen szíves felhívni, hogy mivel kárpótolhatna:D Mindezt egy hatalmas mosoly kíséretében:D
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon jó ötlet :) Köszönöm. Remélem összejön a dolog.
A csaj nem elkéri egy fiú telefonszámát, hanem odaadja a sajátját!!!! Ne keverd!!!! 29F

Névkérdésben kérek tanácsot! Vezetéknév: Újvári. Még nem tudjuk a baba nemét, így lány és fiú is érdekel. Szerintetek mi illene hozzá, ami nem túl gyakori? Üdv: 16 hkm

Legjobb válasz: nekem van egy ismerõsöm: Újvári Szilárd, bár ez a név nem mindenkinek tetszik, de sztem tök jó, lehet becézni sokféleképp, pl. Szili, Szilu, stb... lánynak pedig Viola, Tímea, Zsófia, Bea.

Nekem fiuból az Újvári Mátyás tetszene nagyon! Lányból a Lenke, Léna tetszenek
András, Tamás, Donát, Lénárd, Emil. Linett, Dorina, Anna, Kinga, Alexa.
Linda Szabolcs
Ujvari Natasa, Ujvari Reka, Ujvari Barbara, Ujvari Kinga, Ujvari Mira, Ujvari Mirabella, Ujvari Noemi, Ujvari Kendra, Ujvari Nikoletta, Ujvari Cintia. Ujvari Mark, Ujvari Akos, Ujvari Tamas, Ujvari Szabolcs, Ujvari Erik, Ujvari David, Ujvari Roland, Ujvari Bence. Meg meg rengeteg nev van ami megy a vezeteknevvel. Ennyi jutott most eszembe amik tetszenek.
lány: Bettina, Virág fiú: Máté, Alex:) De majd úgyis lesz egy név ami mindkettõtöknek nagyon meg fog tetszeni:)
Attila.
nekem van egy ismerõsöm: Újvári Szilárd, bár ez a név nem mindenkinek tetszik, de sztem tök jó, lehet becézni sokféleképp, pl. Szili, Szilu, stb... lánynak pedig Viola, Tímea, Zsófia, Bea.
Nekem valamiért egybõl az Újvári Nikolett ugrott be, noha nincs ilyen nevû ismerõsöm... Nem tudom, talán valami megérzés :-) Persze nem kell, hogy Neked ez tetsszen, csak egy ötlet :-) Boldog, gondtalan babavárást!
Ujvari Hanna, Ujvari Petra (Elozo voltam )
Vivien

Mit gondoltok arról ha a lány kéri meg a fiú kezét?

Már 2 éve járunk.És anno õ kezdeményezett.Gondoltam,akkor most én fogok. :) Mikor kérhetem meg a kezét? És hogy?

Legjobb válasz: Na ilyenrõl se hallottam még...

Na ilyenrõl se hallottam még...
ez a fiú dolga és szerintem ezt azért nem kéne felcserélni
elég béna, mellesleg lealacsonyító egy férfi számára.Ez a férfi dolga
Ha nem akarod porba tiporni, akkor ne tedd. Mi az, hogyha anno õ kezdte, akkor most te? Egy kapcsolat kezdeményezése, illetve a lánykérés a férfi dolga. Aztán persze az elõbbi már nem mindig így van, illetve vannak a nõi praktikák, amibõl úgy tûnik, mintha a férfi, pedig nem is.. De ettõl még ez a kettõ férfidolog. A lánykérés pedig elé komoly, ne vedd el tõle a lehetõséget. A haverjai meg majd jól körberöhögik szerencsétlent, hogy az asszony kérte meg a kezét..egybõl ráadhatod a szoknyát.

Mivel jelzi egy lány egy fiúnak az első beszélgetéstől fogva, hogy egyre közelebb kerül hozzá és mikor szabad mit?

Legjobb válasz: megfogja a kezed, mélyen a szemedbe nézz.. Ezek apróbb jelek.:D Ha a szádat nézz majd a szemedbe akkor azt akarja hogy megcsókold.

megfogja a kezed, mélyen a szemedbe nézz.. Ezek apróbb jelek.:D Ha a szádat nézz majd a szemedbe akkor azt akarja hogy megcsókold.

Egy 8 éves lánynak és fiúnak, mit adnátok ajándékba, aminek nagyon örülnének és nem kerül sokba?

Legjobb válasz: kis autó, mese könyv, barbi, hajgumis cuccok, édességek

kis autó, mese könyv, barbi, hajgumis cuccok, édességek

Ha lány kér fel fiút szalagavatóra, hogy táncoljon vele az gáz?

Legjobb válasz: Szia, szerintem egyáltalán nem gáz. Én valahogy úgy kérdezném meg, hogy van már párod? Mert nekem nem jutott, ha van kedved, akkor összeállhatnánk a táncra.

Szia, szerintem egyáltalán nem gáz. Én valahogy úgy kérdezném meg, hogy van már párod? Mert nekem nem jutott, ha van kedved, akkor összeállhatnánk a táncra.
A kérdező hozzászólása: csak már szinte mindenkinek volt a lányok közül, és novemberben lesz, de még nem volt párom, úgyhogy megkérdeztem és igent mondott, csak nem tudom... olyan fura
Nem fura, csak annak érzed. Jó közösségben természetes állapot. Aki cikizi, nem sokat tud a valódi kapcsolatokról.
Ezért ne érezd rosszul magad, nem férjül kérted, hanem egy fontos eseményre, amihez partner kell. Ha van esze, nem érti félre, meg mások sem.
ha igent mondott, akkor meg tényleg ne aggódj emiatt:) nem ciki egyáltalán <3
Nem gáz :) Fõleg, ha többen vagytok lányok az osztályban, és úgy rohanni a fiúk után, hogy jusson mindenkinek :)
Nem gáz. Nálunk lehetett tudni, kinek van már párja és kinek nincs. Azt is tudtuk, hogy több lány van. Biztos voltam benne, hogy nem lesz párom az osztályból, ha én nem lépek. Szóval odamentem az egyik fiúhoz és megkérdeztem. Igent mondott.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a válaszokat :D Úgy örülök, hogy vele fogok táncolni, mert nagyon jó fej és kedves, és én meg alapból visszahúzódó vagyok, nem is tudom, hogy mertem megkérdezni, de végülis nagyon örülök, és nagyon kedvesen válaszolt :D jajj olyan boldog vagyok ^^ Na jó, abbahagytam :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!