Találatok a következő kifejezésre: Lány kéri fiút (81 db)

Szalagavatóra a táncra a lány kéri meg a fiút vagy a fiú kéri fel a lányt partnernek?

Legjobb válasz: Klasszikusan a fiúk kérnek fel lányokat, de ha van valaki, akivel szeretnél táncolni, ez ne tartson vissza.

Klasszikusan a fiúk kérnek fel lányokat, de ha van valaki, akivel szeretnél táncolni, ez ne tartson vissza.
A kérdező hozzászólása: AKkor inkább én kérjem emg a fiut?:DD
Nálunk spec a lányok megrohamozták a fiúkat, de ez azért volt, mert kevesen voltak :D
Nálunk volt hat fiú 25 lányra. Hát mit mondjak, nem az volt a jellemzõ, hogy a fiúk kérik meg a lányokat :D
Hát ha van kiszemelted, akkor még most csapj le rá mielõtt még más megteszi/õ felkér valakit :D
A kérdező hozzászólása: Jo köszönöm :DDD

Az mennyire gáz, ha egy lány kéri fel az egyik fiú osztálytársát?

Igazából nem azért kérném fel, mert bejön vagy összejönnék vele, hanem mert szeretnék táncolni (nálunk nem kötelező). Olyan közepesen vagyunk jóban. (Eddig felkért egy srác, de vele annyira nem szeretnék táncolni). Vagy teljesen úgy tűnik ilyenkor mintha ráhajtanék?

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz.. a mi sulinkban is sokszor a lányok kérik fel a fiúkat :P De téll kicsit úgy tûnhet hogy ráhajtasz, de ha hagyja magát, akkor meg csak jó lesz, szóval szerintem próbáld meg! :D

Szerintem nem gáz.. a mi sulinkban is sokszor a lányok kérik fel a fiúkat :P De téll kicsit úgy tûnhet hogy ráhajtasz, de ha hagyja magát, akkor meg csak jó lesz, szóval szerintem próbáld meg! :D
Szerintem nyíltan mondd meg neki, hogy szeretnél táncolni, nincs-e kedve, persze szigorúan, mint barátok.
Szia. :-) Nalunk en kertem fel ot (lany vagyok) es fel sem merult bennem hogy az gaz :-) Teny hogy nekem tetszik az a fiu de az most nem lenyeges ;-) Szerintem siman felkerheted :-D
fiú
legdrágább ez bolttól függ de szerintem a durex és a legolcsóbb pedig teszveszen nem tudok árat mondani de olcsó és megbizható!!!! Amugy a fiunak... de érdemes a lánynak is venni egyet nehogy véletlen ne legyen a pasinál akkor legyen nála :)
A kérdező hozzászólása: faja=fajta bocs elírtam köszönöm az eddigi válaszokat!
Mindegy ki veszi... Bár a lánynak, ha nem szed tablettát és állandó párkapcsolatban vannak, akkor érdemes készenlétbe helyeznie pár csomaggal... Nem mindig az ár a lényeg...A drágább is ugyanazt tudja amit az olcsóbb és az érzéstelenítõs sem hat...Sõt... Viszont érdemes nevesebb gyártó gumiját venni...Kisebb az esély a silány minõségre... Bár volt, hogy drágát vettünk, de nagyon ratyi volt...Hibás volt a 12 darabból, vagy hat db...
Mindkettõnek az érdeke. Felváltva.
A kérdező hozzászólása: köszön öm mondanátook árakat hogy kb mennyire számítsak!?
700 Ft körül/doboz(1 dobozban 3 db van).
Mindkét félnek nem árt készletet tartani otthon, tehát mindketten vegyenek.
23N

Ciki ha egy lány kéri el egy fiú számát?

Van egy hely ahova id?nként enni járok akár másodmagammal is. Ott dolgozik egy srác aki már elég rég bejön nekem és egyre jobban azt érzem én is neki. Már többen megjegyezték, hogy amikor ott vagyok másra nem is figyel csak rám. Ha nem is én fizetek akkor is engem néz a "vásárlás" során. Arra gondoltam, hogy az egyik ilyen alkalommal elkérem a számát. Sajnos beszélgetni nem lenne túl sok id?nk ott,vagyis nagyon nehéz kifogni amikor nincsenek sokan.

Legjobb válasz: Hát ha õ nem kéri el a tiédet és akarsz tõle valamit, akkor ciki-nem ciki, kénytelen leszel.

Hát ha õ nem kéri el a tiédet és akarsz tõle valamit, akkor ciki-nem ciki, kénytelen leszel.
Az elsõnek igaza van. Kérdd csak el :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem tudja van-e valakim, mert egy jó ideig párkapcsolatban éltem és többször voltunk ott enni. Akkor persze nem figyeltem fel erre a dologra még.
Nem ciki. Szerintem az maradi aki az ellenkezõjét állítja.
szerintem nem ciki én is kértem már el pasitol :)
Egy ott kapott blokkra felírod a számodat, és mondod neki, hogy szeretnél reklamálni a kiszolgálást illetõen, legyen szíves felhívni, hogy mivel kárpótolhatna:D Mindezt egy hatalmas mosoly kíséretében:D
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon jó ötlet :) Köszönöm. Remélem összejön a dolog.
A csaj nem elkéri egy fiú telefonszámát, hanem odaadja a sajátját!!!! Ne keverd!!!! 29F

Névkérdésben kérek tanácsot! Vezetéknév: Újvári. Még nem tudjuk a baba nemét, így lány és fiú is érdekel. Szerintetek mi illene hozzá, ami nem túl gyakori? Üdv: 16 hkm

Legjobb válasz: nekem van egy ismerõsöm: Újvári Szilárd, bár ez a név nem mindenkinek tetszik, de sztem tök jó, lehet becézni sokféleképp, pl. Szili, Szilu, stb... lánynak pedig Viola, Tímea, Zsófia, Bea.

Nekem fiuból az Újvári Mátyás tetszene nagyon! Lányból a Lenke, Léna tetszenek
András, Tamás, Donát, Lénárd, Emil. Linett, Dorina, Anna, Kinga, Alexa.
Linda Szabolcs
Ujvari Natasa, Ujvari Reka, Ujvari Barbara, Ujvari Kinga, Ujvari Mira, Ujvari Mirabella, Ujvari Noemi, Ujvari Kendra, Ujvari Nikoletta, Ujvari Cintia. Ujvari Mark, Ujvari Akos, Ujvari Tamas, Ujvari Szabolcs, Ujvari Erik, Ujvari David, Ujvari Roland, Ujvari Bence. Meg meg rengeteg nev van ami megy a vezeteknevvel. Ennyi jutott most eszembe amik tetszenek.
lány: Bettina, Virág fiú: Máté, Alex:) De majd úgyis lesz egy név ami mindkettõtöknek nagyon meg fog tetszeni:)
Attila.
nekem van egy ismerõsöm: Újvári Szilárd, bár ez a név nem mindenkinek tetszik, de sztem tök jó, lehet becézni sokféleképp, pl. Szili, Szilu, stb... lánynak pedig Viola, Tímea, Zsófia, Bea.
Nekem valamiért egybõl az Újvári Nikolett ugrott be, noha nincs ilyen nevû ismerõsöm... Nem tudom, talán valami megérzés :-) Persze nem kell, hogy Neked ez tetsszen, csak egy ötlet :-) Boldog, gondtalan babavárást!
Ujvari Hanna, Ujvari Petra (Elozo voltam )
Vivien

Mit gondoltok arról ha a lány kéri meg a fiú kezét?

Már 2 éve járunk.És anno õ kezdeményezett.Gondoltam,akkor most én fogok. :) Mikor kérhetem meg a kezét? És hogy?

Legjobb válasz: Na ilyenrõl se hallottam még...

Na ilyenrõl se hallottam még...
ez a fiú dolga és szerintem ezt azért nem kéne felcserélni
elég béna, mellesleg lealacsonyító egy férfi számára.Ez a férfi dolga
Ha nem akarod porba tiporni, akkor ne tedd. Mi az, hogyha anno õ kezdte, akkor most te? Egy kapcsolat kezdeményezése, illetve a lánykérés a férfi dolga. Aztán persze az elõbbi már nem mindig így van, illetve vannak a nõi praktikák, amibõl úgy tûnik, mintha a férfi, pedig nem is.. De ettõl még ez a kettõ férfidolog. A lánykérés pedig elé komoly, ne vedd el tõle a lehetõséget. A haverjai meg majd jól körberöhögik szerencsétlent, hogy az asszony kérte meg a kezét..egybõl ráadhatod a szoknyát.

Mivel jelzi egy lány egy fiúnak az első beszélgetéstől fogva, hogy egyre közelebb kerül hozzá és mikor szabad mit?

Legjobb válasz: megfogja a kezed, mélyen a szemedbe nézz.. Ezek apróbb jelek.:D Ha a szádat nézz majd a szemedbe akkor azt akarja hogy megcsókold.

megfogja a kezed, mélyen a szemedbe nézz.. Ezek apróbb jelek.:D Ha a szádat nézz majd a szemedbe akkor azt akarja hogy megcsókold.

Egy 8 éves lánynak és fiúnak, mit adnátok ajándékba, aminek nagyon örülnének és nem kerül sokba?

Legjobb válasz: kis autó, mese könyv, barbi, hajgumis cuccok, édességek

kis autó, mese könyv, barbi, hajgumis cuccok, édességek

Ha lány kér fel fiút szalagavatóra, hogy táncoljon vele az gáz?

Legjobb válasz: Szia, szerintem egyáltalán nem gáz. Én valahogy úgy kérdezném meg, hogy van már párod? Mert nekem nem jutott, ha van kedved, akkor összeállhatnánk a táncra.

Szia, szerintem egyáltalán nem gáz. Én valahogy úgy kérdezném meg, hogy van már párod? Mert nekem nem jutott, ha van kedved, akkor összeállhatnánk a táncra.
A kérdező hozzászólása: csak már szinte mindenkinek volt a lányok közül, és novemberben lesz, de még nem volt párom, úgyhogy megkérdeztem és igent mondott, csak nem tudom... olyan fura
Nem fura, csak annak érzed. Jó közösségben természetes állapot. Aki cikizi, nem sokat tud a valódi kapcsolatokról.
Ezért ne érezd rosszul magad, nem férjül kérted, hanem egy fontos eseményre, amihez partner kell. Ha van esze, nem érti félre, meg mások sem.
ha igent mondott, akkor meg tényleg ne aggódj emiatt:) nem ciki egyáltalán <3
Nem gáz :) Fõleg, ha többen vagytok lányok az osztályban, és úgy rohanni a fiúk után, hogy jusson mindenkinek :)
Nem gáz. Nálunk lehetett tudni, kinek van már párja és kinek nincs. Azt is tudtuk, hogy több lány van. Biztos voltam benne, hogy nem lesz párom az osztályból, ha én nem lépek. Szóval odamentem az egyik fiúhoz és megkérdeztem. Igent mondott.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a válaszokat :D Úgy örülök, hogy vele fogok táncolni, mert nagyon jó fej és kedves, és én meg alapból visszahúzódó vagyok, nem is tudom, hogy mertem megkérdezni, de végülis nagyon örülök, és nagyon kedvesen válaszolt :D jajj olyan boldog vagyok ^^ Na jó, abbahagytam :D

Lányok szerintetek egy fülbevaló vagy egy ajak pc a jobb? Kort is kérnék. (fiú vagyok)

A szüleim beleeggyeztek abba, hogy legyen testékszerem, de ?k inkább a fülbevalót akarják, de az nekem nem tetszik.

Legjobb válasz: egyiksem,szóba se állnék olyan pasival akinek van bármelyik 25/N

egyiksem, szóba se állnék olyan pasival akinek van bármelyik 25/N
Azt csináltasd amelyiket szeretnéd. Egyébként attól függ, hogy milyen. PL én rosszul vagyok a köves, meg mûgyémántos fülbevalóktól. Viszont a karika, patkó és tüske alakú fülbevalók szerintem jól tudnak állni. Nálam még az is számít, hogy milyen stílusú a srác. L/19
Szerintem jobb a fülbevaló. Bár tényleg neked kell hogy tetszen, TE fogod "viselni", és nem mások! :) Azért nézz körül milyenek vannak fülbevalóból is, és PCbõl is, hátha utána meggondolnád magad vagy ilyesmi. (Ismerõsöm járt így.)
A fülbevaló sokkal jobb, ha egy fiúnak csak az egyik fülében van egy pipa vagy egy napszemcsi, az jó (a karika nem tetszik). Az ajak piercing nekem egyáltalán nem tetszik. 13/L
ajak pc  de nem a karika (; 14/L
ajak pc <3 de nem a karika (; 14/L
fülbevaló :D 16/L
fülbevaló bár azse a legjobb xd
én szeretem a "gyémántfülbevalót" :D:D: de az is kell hozzá, hogy passzoljon a stílusodhoz, pl ha ilyen lazább vagány gyerek vagy akk jó, de a pc-t azt egy inkább olyannak tudnám elképzelni, aki rockosab stílusú és ilyen feka és feszülõsebb cuccokat hord.... másrészt meg hülyeség, h nem járnék olyan fiúval aki pc-s vagy fülbevalója van, mert nem aszerint választ az ember magának párt.... ha valaki tetszik, akk tetszik 17/l
undorító mindkettõ
Sztem.fülbevaló:) 16L
Egyik se jó. Nem jó? Inkább szörnyû. Én nem járnék olyan fiúval, akinek van a fülébe vagy a nyelvén vagy bárhol máshol fülbevaló vagy pircing. SZÖRNYÛ
Remélem csináltatsz egy nagy köves fülbevalót, mint a díszhomárok... Nagyon szekszi leszel... 18L
Pc az jobb. Szerintem. De csak ha illik a stílusodhoz.
...jah, 18 és lány
A szüleim szerintem nekem nem engednék, h járjak ey pc-es sráccal. De ez most már attól függ, h a barátnõd szülei mennyire szigorúak. :D Ja és azt csináltasd amelyik illik a stilusodhoz.
Az ajak pc nálam a nyerõ.:) De mind a kettõ jó, nekem mindegyik van.:) Persze, hogy jobban szeretnék, mivel egy fülbevaló mégiscsak "szokásosabb".:D Nekem anyum 15 évesen engedte meg, hogy legyen egy pötty a szám alatt. De persze ajak pc-t csináltattam, csak amikor kilõtték még pötty volt benne. Anyumnak nagyon megtetszett és amikor kicseréltem egy karikára is mondta, hogy nem hitte volna, hogy ilyen jól fog állni.:) 15/L Amúgy 4# Szerintem nem ez volt a kérdés.:)
Egyik se tetszik. 20L
Szia! Régen az ajak pc mondtam volna, de szerintem alig van szexibb egy fekete, FÉRFIAS fülbevalónál. A kõ nagyon-nagyon nem tetszik, de pl. ez szerintem nagyon jól néz ki mondjuk a jobb fülben. http://n1.vatera.hu/photos/89/7c/fff5_1_300.jpg Írd meg, hogy döntöttél! :)
16/L lemaradt. :)
nekem a füllbevaló tetszik jobban egy fiún :) 17/l
Ajak piercing C= Nekem is van és 3 helix Piercingem is .. De a fülbevaló sem rossz illetve tudsz a füledbe is piercinget lövetni\szúratni. Ezek a fül piercing fajtái : Industrial Helix Antihelix Tragnus Antitragnus Conch Daith Forward Helix és a többi fajtára már nem emlékszem. L/14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!