Találatok a következő kifejezésre: Lágyéksérv mütétem mennyi idő (3 db)

Lágyéksérv műtétre kb. mennyi a várakozási idő?

Legjobb válasz: Vizsgálatnál tudod meg. Ha kizáródásra hajlamosnak ítéli az orvos, máris a mûtõasztalon találod magad. Ha tünetmentes, akkor nem is biztos, hogy meg kell operáltatni. Egy picit lehet alkudozni, mert a doktor számára elég szubjektív, kit mennyire befolyásol az életminõségében.

Vizsgálatnál tudod meg. Ha kizáródásra hajlamosnak ítéli az orvos, máris a mûtõasztalon találod magad. Ha tünetmentes, akkor nem is biztos, hogy meg kell operáltatni. Egy picit lehet alkudozni, mert a doktor számára elég szubjektív, kit mennyire befolyásol az életminõségében.

Lágyéksérv laporoszkópiás műtéte után mennyi idővel tudtatok "normális" életet élni?

Els?sorban a napi rutinra gondolok. Pár nap után mennyire fáj még?

Legjobb válasz: nekem nem laparoszkopos volt, de nekm kellett 2-3het a teljes gyogyulashoz!

nekem nem laparoszkopos volt, de nekm kellett 2-3het a teljes gyogyulashoz!

Lágyéksérv mütétem lesz, mennyi idő kell a mütét utáni felépüléshez? Pl. hogy tudjak dolgozni?

Legjobb válasz: A férjemet mûtötték vele pár éve. A kórházban 4-5 napig maradt, már pontosan nem emlékszem. De utána egy hónapig otthon volt és nem dolgozott. Az õ munkakörében sokat kell állni, guggolni, emelgetni, emiatt is maradt egy hónapig itthon. Ülõmunkát végzõk lehet, hogy hamarabb vissza tudnak menni. Bár azért neki azt is elmondták, hogy mit nem csinálhat(fõleg emelgetés) még egy darabig.

A férjemet mûtötték vele pár éve. A kórházban 4-5 napig maradt, már pontosan nem emlékszem. De utána egy hónapig otthon volt és nem dolgozott. Az õ munkakörében sokat kell állni, guggolni, emelgetni, emiatt is maradt egy hónapig itthon. Ülõmunkát végzõk lehet, hogy hamarabb vissza tudnak menni. Bár azért neki azt is elmondták, hogy mit nem csinálhat(fõleg emelgetés) még egy darabig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!