Találatok a következő kifejezésre: Kutyusom mióta egyfolytában (1 db)

Kutyusom mióta tüzel egyfolytában meg akar szökni itthonról. Minden tüzelő szuka ezt csinálja?

el?tte meg sem próbált kimenni még a kapun sem,annyira nyugodt teremtés!de most rá sem ismerek!meg kellett kötni!mostmár örökké szökni akar,vagy csak amíg tüzel?

Legjobb válasz: ez normális. a tüzelés után abbahagyja.

ez normális. a tüzelés után abbahagyja.
Kutyája válogatja, nekem három szukám van. Ebbõl csak egy van, aki ha nem zárom kulcsra a kaput ki nyitja és kimegy! Persze ezt akkor is meg teszi, ha nem tüzel. A másik kettõnek még soha nem jutott eszébe kiszökni. Ha szerencséd van az elsõ ellés után meg nyugszik és könnyebben kezeli a dolgot.
Egyik ismerõsömmel is volt ilyen.Kiszökött az utcára de késõbb viszajött.És pár hónappal késõbb már kiskutyái lettek :)
Ez természetes, bár az én szukám nem csinált ilyet tüzelésnél. Hogyha nem szeretnél egy felesleges almot, ráadásul keverékeket, inkább ivartalanítsd ki. A tüzelési idõszak nem is fogja érdekelni, hidd el! De a megkötéssel csak a kutyának ártassz...
Igen ilyenkor a kutya pasizni akar, de ha nem akarsz kiskutyákat ivartalanitsd, akkor nem akar majd szökni se. Sajnos ilyenkor nagyon résen kell lenned, mert ilyenkor rengeteg kutyus veszik el, pont ezért mert kiszökik és nem talál haza.Javaslom hogy az ivartalanítás mellett dönts, akkor nem lesznek gondjaid vele, pár nap és helyrejön igaz kicsit drága, de sztem megéri a fáradságot, de csak ha nem akarsz kiskutyákat.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki ismer a XXI. kerület, Királyerdő környékén kutyafuttatót?

Aki ismer, az le tudná írni a pontos címet is? Köszi a segítséget! :)

4

Van ott valami jelzés, hogy nem lehet kutyát oda vinni?

A Liget szélén van egy kereszt és ott állt régen egy templom. Csiga alakban megy fel az "út" a kereszthez. Én nem láttam sehol ,hogy ki lenne téve tábla ,hogy kutyát tilos oda vinni. Ma felugrott a kutyám - ahogy szokott- az alsó részen az egyik kőre és fentről ordított egy banya ,hogy legyek szíves levinni a kutyát. Normális ez? Csak épp hogy rálépett a fűre. Most ettől mi baja lett volna bárkinek is? Én nem vagyok vallásos, de tiszteletben tartom másokét..viszont ez szerintem már túlzás -.- Szerintetek?

3

Huskyt csak úgy érdemes tartani ha kutyaiskolába is visszük?

Lenne egy egy éves kutya, akit elhoznánk, viszont más kutyákkal nem szocializálódott rendesen. Viszont kutyaiskola nincs a környéken..de én mindenképp huskyt szeretnék.

5

Mennyibe kerül egy fajtatiszta Cane Corso?

A helyzet az, hogy májusra kereken 2éves lesz. S nem tudom, hogy egy felnőtt ilyen kutya drágább mint egy kölyök?
Nincs törzskönyve, mi nem kértünk, de fajtatiszta.
A gazdája azért mondott le róla mert azt hite meghalnak, 4heteske volt a drága, 2ből egyet sikerült felnevelni...

3

Mit csináljak a kutyáimmal ha azonos nemhez vonzódnak?

Van egy 5 éves labradorom most kb 2 hónapja vettünk egy kis tacskót még csak kölyök, de eleinte nem voltak jóban mert a nagy féltékeny volt rá de mostanra nagyon összebarátkoztak, sajnos úgy veszem észre hogy túlságosan is jóban, ugyanis látom h a nagy nyalogatja a kicsi "fenekét" a kicsi pedig ugyanezt teszi a nagynak a cerkájál. Tehát nem tudom hogy mit csináljak mert ilyet még mástól sem halottam hogy van ilyen. A válaszokat előre is köszönöm!

4

Honnan lehet tudni hogy egy tenyésztő jó tenyésztő e? Hogy tényleg nem szaporító és tényleg nem a pénzért csinálja? Anélkül hogy elmennék hozzájuk és csak az oldalukat nézem? Mire kell figyelni a tenyésztő választásnál?

konkrétan csau csaura gondolok, de ez bármelyik fajtánál szükséges.

itt van pár tenyésztő, melyik lenne a legjobb szerintetek?

8

Kutyámnak lehetősége van friss gyantát enni, mert hatalmas a kert és láttam hogy frissen gyantáznak a fák, a kutyám meg előszeretettel rágicsálja le róluk. Ez veszélyes?

5

A Perthes-kór újra kijöhet?

Van egy yorki kutyám és még nagyon kicsi volt mikor műteni kellett a bal hátsó lábát a perthes kór miatt. Mostanában mikor megáll van hogy felemeli az első jobb lábát így:


Vagy így:


Hasonló csak ő inkább ilyen kérdőn néz rám mikor nem érti mit akarok tőle :D
Akkor a Perthes kór újra kijöhet a kutyán?Nagyon aggódok érte! :'(
Érteles válaszokat szeretnék!:/

5

Milyen időközönként kell tápot adni kölyökkutyának?

Ha reggel 7 kor kapott először, és 3x kell ennie. Én a 14 órára gondolok, de nem vagyok biztos benne.

5

Jó kennel? Van a közelben?

Amstaff kutyát szeretnék jó helyről.Gyula-Békéscsaba

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!