Találatok a következő kifejezésre: Kutyusom mióta egyfolytában (1 db)

Kutyusom mióta tüzel egyfolytában meg akar szökni itthonról. Minden tüzelő szuka ezt csinálja?

el?tte meg sem próbált kimenni még a kapun sem,annyira nyugodt teremtés!de most rá sem ismerek!meg kellett kötni!mostmár örökké szökni akar,vagy csak amíg tüzel?

Legjobb válasz: ez normális. a tüzelés után abbahagyja.

ez normális. a tüzelés után abbahagyja.
Kutyája válogatja, nekem három szukám van. Ebbõl csak egy van, aki ha nem zárom kulcsra a kaput ki nyitja és kimegy! Persze ezt akkor is meg teszi, ha nem tüzel. A másik kettõnek még soha nem jutott eszébe kiszökni. Ha szerencséd van az elsõ ellés után meg nyugszik és könnyebben kezeli a dolgot.
Egyik ismerõsömmel is volt ilyen.Kiszökött az utcára de késõbb viszajött.És pár hónappal késõbb már kiskutyái lettek :)
Ez természetes, bár az én szukám nem csinált ilyet tüzelésnél. Hogyha nem szeretnél egy felesleges almot, ráadásul keverékeket, inkább ivartalanítsd ki. A tüzelési idõszak nem is fogja érdekelni, hidd el! De a megkötéssel csak a kutyának ártassz...
Igen ilyenkor a kutya pasizni akar, de ha nem akarsz kiskutyákat ivartalanitsd, akkor nem akar majd szökni se. Sajnos ilyenkor nagyon résen kell lenned, mert ilyenkor rengeteg kutyus veszik el, pont ezért mert kiszökik és nem talál haza.Javaslom hogy az ivartalanítás mellett dönts, akkor nem lesznek gondjaid vele, pár nap és helyrejön igaz kicsit drága, de sztem megéri a fáradságot, de csak ha nem akarsz kiskutyákat.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szeretném kutyámat meglepni karácsonyra egy fekvőhellyel, de milyet válasszak?

Van egy amstaff-szerű keverék kutyám, akinek szeretnék vásárolni egy fekvőhelyet karácsonyra.

7

Szerintetek melyik kutya fajták számítanak manapság divatosak?

Már van kutyám, nem ez alapján szeretnék választani, pusztán érdekel

13

Szerintetek melyik kutyát válasszam, tapasztalatok stb. Argentin dog szuka, Angol bulldog szuka, Staffordshire terrier kan, Amerikai bulldog szuka?

Staffordshire terrier szuka mellé szeretnék egy másik kutyát, szerintetek melyik legyen ?

52

Happy dog Profi Line tápot vettem rizses bárányost. De nem találok neten sehol sem róla leírást? Hol keressem?

nem tudom hány százalék fehérje szénhidrát van benne . nekem úgy ajánlották. Köszönöm a segítséget!!

2

Ezek egy betegség tünetei?

A kutyam 3honapos es ugy fetreng a foldon, hogy nyuszites fele hangokat ad ki es nagyon sokszor marja magat meg vakarozik,de bolhat nem talaltunk benne. Palotapincsi es ossze vissza hempergozik a hatan es az elobb meg is ugatta magat.

6

Meglehetne oldani valahogy? Tacskós kérdés.

van két tengerimalackám :) de szeretnék egy tacskót is. Jó szocializálás esetén megszoknák egymást? Vagy a tacskóból előtörne a vadászösztön? Ha igen, milyen kutya lenne jó tengerimalacok mellé?

9

Nyitott szájjal való futkározás. Megoldás van?

Junior kutyám van aki mindig nyitott szájjal játszik, futkározik. Most lábalt ki a torokfájásból, de megint megfázott. Van megoldás arra, hogy csukja be a száját amikor fut?:D

6

Van egy egyéves Yorkshire fiu kutyusom, ha sétálunk akkor mindent megszagol, lepisil, de miért kell mindig a vezetöjét maximálisan kihuznia? Mindig futkározik, mind aki megbolondult.

Még néha úgy tünik, hogy a 8 méter távolság nem is elég neki. Panel lakásban lakunk, 8 hetes korátol velem van. Majd idővel változik? nem lesz ennyire bolondos? futkározos? megnyugszik?

10

Mi történt a kutyámmal, miért nem akar játszani?

Van egy 4 éves kutyám. Egyik napról a másikra teljesen megváltozott, nem tudom mitől.

10

Kutyám megette a kisbabám pisis pelenkájából az abszorbálót. Lehet baja töle?

Reggel a nagy készülödésben nem dobtam ki a pisis pelenkát, csak otthagytam a pelenkázóasztal szélén. Idöpontra mentünk a gyerekkel a kórházba. Addig a kutya eltúrta a hálóajtó elöl az akadályt, majd kinyitotta kilinccsel. Felmászott az ágyra, onnan a pelenkázóasztalra és széttépte a pelenkát, megette azt a részét ami csupa pisi volt, a többit, ami nem dagadt meg, azt otthagyta...

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!