Találatok a következő kifejezésre: Kutyánk a él, és mindig (4 db)

Hogyan hitessem el az anyóssal, hogy a kutyája, ami mindent tönkretesz a lakásban több anyagi és egészségbeli kárt okoz, mint lelki békét? Lehet az anyós a makacsabb nem a kutya!

Legjobb válasz: huha kicsit kutya ellenes vagy nem? nem is biztos hoyga kutyávbal van itt a baj.nézd bizonyitott tény ,hoyg aki állatokkal él együtt,abnak az immunremndszerre sokkal jobb ,minta ki viszolyog tölük,mint te is.én 4 beagle-vel,és 2 rágcsáloval osztom mega házunkat .és még élünk mind ketten,söt a párom mondta a minap,hogy amiota vannak állataink azota nem beteg olyan sürün.ha ennyire zavar,akkor ne menj oda,ha szereti az állatkáját a kkor fogadd ezt el.

Amit most leírtál kedves az egy kutya napi programjába mind bõven belefér. Hisz ezért kutya , fut, játszik, hempereg, ugrál , nyáldzik, stb... A kutya ezért kutya , mi kutyaimádok ezért szeretjük õket. Amit te leírtál az egyszerüen azt jelenti hogy nem szereted a kutyákat(avagy csak 2 km-es körzetbõl) .
huha kicsit kutya ellenes vagy nem? nem is biztos hoyga kutyávbal van itt a baj.nézd bizonyitott tény , hoyg aki állatokkal él együtt, abnak az immunremndszerre sokkal jobb , minta ki viszolyog tölük, mint te is.én 4 beagle-vel, és 2 rágcsáloval osztom mega házunkat .és még élünk mind ketten, söt a párom mondta a minap, hogy amiota vannak állataink azota nem beteg olyan sürün.ha ennyire zavar, akkor ne menj oda, ha szereti az állatkáját a kkor fogadd ezt el.
lehet hogy neki lelki tényleg béké okoz. Inkább arra vedd rá hogy nevelje meg!! a te amúgy hozzáállásod sem éppen rugalmas :)
Lehetséges, hogy egy kölyök kutyáról beszélünk, akinél mindez természetes és idõvel elmúlik. Mindenesetre akár kölyök, akár nem nevelni kell. Meg kell neki tanítani, hogy mit szabad és mit nem. Nekünk embereknek több türelemre van szükségünk egy állattal szemben, mint fordítva. Az egészségbeli kárt pedig nem értem, amit a kutya okozhat. Az mi?
Amennyiben a Te lakásod, úgy egyszerûen meg kell mondani neki, hogy mi is a helyzet. Viszont ha az anyós lakása akkor semmi közöd hozzá.
Te beteg vagy....
ha jól értem te laksz nála? a saját lakásában azt tesz amit akar! nekem három nagy test kutyám van bent mégsem haltunk még bele. Szokj hozzá vagy költözz el!
Nem a te dolgod. Inkább értsd meg, mit szeret rajta!
Zárd össze anyósod 1 hétig a kutyával azt rájön h merrehányméter..:D
A kérdező hozzászólása: Nem az én lakásom, de áttétesen nekem is okoz anyagi kárt. Egészségbeli kár??? Rázza a bundáját-por száll mindenfele(konyhában is), kutyaszõr-nem biztos, hogy egészséges megenni. A por honnan származik egy kutyán? Amit másik kutya lepisált fûszálat, belepte a homok, ez meg beletrappol és ráragad, na itthon meg belekeni mindenbe és ezt porolja szét.
Azzal tudsz segíteni a dolgon, ha átfésülöd a szõrét, akkor a benne lévõ por is kijön belõle. Ez tavasszal különösen fontos, rendszeresen kell csinálni. Le lehet törölgetni a tappancsait, ha bejön a házba nedves szivaccsal. Beszéljétek meg közösen, hogy kutyasuliba viszitek az ebet, akkor okos és engedelmes lesz és nem tesz tönkre semmit a lakásban.

SOS! Van egy hetem hogy megoldjam, ha nem el kell vinnem a kutyámat. A kan kutyam az éjjel közepén és hajnalban megállás nélkül ugatja a szuka kutyánkat, minden éjjel már tobb mint 3 hónapja. Mit csinaljak vele? - tényleg zavaró!

Legjobb válasz: Egy kancsó víz a pofijába és "csend legyen" parancs! Tudom drasztikusan hangzik, de nálunk is ugyanez volt. Hiába volt lefárasztva a kutya! Azóta nincs ilyen gond mióta 2-szer nyakon öntöttem!

Egy kancsó víz a pofijába és "csend legyen" parancs! Tudom drasztikusan hangzik, de nálunk is ugyanez volt. Hiába volt lefárasztva a kutya! Azóta nincs ilyen gond mióta 2-szer nyakon öntöttem!
A kérdező hozzászólása: Bevált a vizes módszer, csak annyit mondok ha nyitom az ablakot ssssss, és csend honol. Köszönöm mindenkinek:) )
Csak a kannát úgy kell használni, h ne lássa h te teszed. Jelen esetben a kutyád nem a kannától ijed meg, hanem attól, h te kimész hozzá. Mert tudja, h ha kimész, meg fog ijedni, mert egy ismeretlen, zörgõ tárgy repül felé. Nem a módszer a rossz, hanem ahogy te alkalmazod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat!
Elõzõ: ez így igaz!
Nem igazán értem magát a problémát se. Sétáltasd meg, és engedd be a kutyát a házba, és vígan el fog durmolni reggelig. Vagy ez túl bonyolult, inkább dögöljön meg? Pofám leszakad komolyan. Minek neked egyáltalán kutya? Ivartalanítani nem tudod, elkülöníteni nem tudod, beengedni nem tudod, nevelni nem tudod, gyanítom sétáltatni sem tudod. Akkor meg minek???
Az utolsót ne így csináld. A válasz írója is tökéletesen elkúrta a kutyája bizalmát. Érdekes is az az eb, ami ha látja a gazdáját közeledni megijed és elszalad...Istenem, mennyi idióta van....
Nekem ami bevált az az esti séta és utána etetés, így alszik éjszaka. És van még egy módszer, hasonló a vízzel leöntéshez, egy mûanyag dobozba (lehet flakon, vitaminos doboz, arckrémes doboz stb) apró csörgõ dolgokat tettem, gombokat, csavarokat és ha ugat, kimegyek hozzá és megrázom elõtte. Nem tudja, hogy honnan jön a hang és megijed, pár alkalom elég volt és most ha már nyitom az ajtót, szalad a helyére.
Miért ugatja? Nem egy helyen vannak?
De igen, tudod, csak nem akarod. Lehet kennelt csinálni, be lehet engedni a házba, vagy egy melléképületbe és lehet nyavalyogni, hogy nem tudom...
A kérdező hozzászólása: A kan nincsen ivartalanítva... Köszönöm mindenkinek, megpróbálom a tõlem telhetõt.
Sétáltasd meg, játsz vele. Utána nem lesz kedve ugatnia, bealszik :D
A kérdező hozzászólása: A szomszédok nem bírják elviselni. Egy helyen vannak. Nem tudom õket külön helyre zárni.
vidd el lefekvés elõtt egy jó ideig sétálni. a mi kutyánkra mindig rászóltunk ha nagyon ugatott még kiskorában, így nagy korára egyáltalán nem ugatja pl. az elhaladó embereket. meg kell rá tanítani. nincs ivartalanítva? mert akkor nem is csoda.
Az én kutyáimnak is nagy a pofája, éjszakára képtelenség volna õket kint hagyni az udvaron. De emiatt miért kéne õket elpaterolnom? Én minden este becsukom õket. Egyik megy a kiskazánházba aludni, másik bent alszik a folyosón. Egész este csönd van és kutyahorkolás:) ))
Lefekvés elõtt egy 2-3 órás séta.
Örülök, hogy segítettem! :)


A kutyánk 3-4 napja el van gyengülve, amikor lélegzik reszket, megáll és csak bámul, nem nagyon mozog, a szeme mindig csak félig van kinyitva, állandóan fekszik . Mi lehet a baja? Lehet hogy meg fog halni?

Kérlek segítsetek ! Fiú Tacskóról van szó aki állandóan ugrált futkározott ! Kb. 1 éve fogadtuk be és már a szüleim szerint elég öreg . Van egy lány kutyánk aki állandóan egy másik kutyával kolbászol . "Csöpi" állandóan rá akart mászni de nem engedte, és más kutyával is csinálta már "Csöpi" szeme láttára . Lehet hogy szerelmi problémái vannak ? Nagyon nem szeretném hogy meghaljon ! Lehet vele valamit kezdeni ?

Legjobb válasz: Hát lehet, hogy mondjuk hülye öltet, de esetleg ÁLLATORVOS??

Akkor el fog pusztúlni.
Végülis, akkor hadd szenvedjen... grat.
Állatorvos!!!! Sürgõsen!
A kutyáknak nincs szerelmi bánata! Viszont nagyon valószìnû hogy beteg. Vidd orvoshoz szerintem ha nem akarod hogy elpusztúljon.
Mellesleg 3-4 napja....
Hát lehet, hogy mondjuk hülye öltet, de esetleg ÁLLATORVOS??
Ha találtál benne kullancsot akkor nyílván megfertõzte!Ez nem vicc mert az ilyen kutyusok ha nem kapnak oltást (2oltás kapott amienk 1800at fizettem, ebben benne volt hogy házhoz jött a doki), akkor elpusztulnak.Csodálom hogy még mindig el. Ha ilyet tünetek vannak akkor azonnal doki!De ha most még el is vinnéd, és megmentik, akkor is számolnod kell vele hogy kullancsszezon van, tehát nem az eslõ ilyen eset lesz.Az utrahangos kullancsriasztó 4000forint, nálunk eddig az vált be legjobban, bár így is másznak néha rajta.De tudnod kell hogy ez máskor is megtörténhet, sõt a másik kutyáddal is. Szerintem az lenne a legjobb ha elajándékoznád õket, mert így nincs értelme minden évben elkezdeni nevelgetni egy kölyköt és amíg él addig oké, aztán csere..
A kérdező hozzászólása: Nem az hogy nem telik de ugyse fogják elvinni !
OMG :O Szerelmi bánat kutyánál.... Szerintem olvass kicsit utána ennek az egész kutya dolognak, mert úgy látom alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában. A neten egy csomó hasznos dolgot találni. A kutyusnak meg feltétlenül állatorvosra van szüksége, mert az alapján amit írtál, egész biztos hogy nagyon beteg. :( Most nagyon szenvedhet szegény. :(
Látom, te szeretnéd orvoshoz vinni, szüleid nem. Nincs egy kis megtakarított pénzed? Kérj kölcsön valakitõl! Barát, családtag, nagyi... és vidd el állatorvoshoz. Van erre lehetõség? Az állatorvosnál is számolj be a szüleid véleményérõl és az anyagi helyzetedrõl, hátha figyelembe veszi. Esetleg hívj fel egy orvost telefonon, hogy a tünetek alapján mire tippel, milyen kezelésre lehet szüksége, mennyibe kerülhet és feltétlenül mondd meg neki, hogy a szüleid hogy állnak a kérdések. Hátha van megoldás, hátha van olyan kezelés, amit otthon te is el tudsz végezni. Hol laktok? - ez fontos, mert valaki hátha tud segíteni kocsival itt. Csenjél pénzt szüleidtõl, ha telik rá. És majd nem kérsz szülinpara/névnapra stb!
Ha nem pénz kérdése, akkor nincs ismerõs a környezetedben, akit meg lehetne kérni, hogy elvigyen benneteket? Szüleid meg adnának rá pénzt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat ! Az anyukámat sikerült megfûzni hogy vigyük el az orvoshoz ! Holnap reggel elviszi, remélem addig nem hal meg ! Egyébként kapott védõoltás kullancs ellen meg más ellen is csak azt már nem tudom ! Egyébként csip van benne !
A kérdező hozzászólása: Jaj, és mellesleg nem is nagyon eszik ! :S
Na mi volt az állatorvosnál?
A kérdező hozzászólása: Semmi xDD kiderült hogy nem is beteg csak a lábát harapta meg valószínûleg egy másik kutya ! Én átnéztem a testét de nem találtam semmit és ha meg akartam fordítani morgott és inkább hagytam... Aztán pedig észrevette az orvos hogy csak az a baja... :)
Akinek nem telik erre az nem tart kutyát. (mármint ez lenne a normális) Ha nincs semmi eü baja se, akkor is kell rá havonta költeni..
Látom, te szeretnéd orvoshoz vinni, szüleid nem. Nincs egy kis megtakarított pénzed? Kérj kölcsön valakitõl! Barát, családtag, nagyi... és vidd el állatorvoshoz. Van erre lehetõség? Az állatorvosnál is számolj be a szüleid véleményérõl és az anyagi helyzetedrõl, hátha figyelembe veszi. Esetleg hívj fel egy orvost telefonon, hogy a tünetek alapján mire tippel, milyen kezelésre lehet szüksége, mennyibe kerülhet és feltétlenül mondd meg neki, hogy a szüleid hogy állnak a kérdések. Hátha van megoldás, hátha van olyan kezelés, amit otthon te is el tudsz végezni. Hol laktok?
A kérdező hozzászólása: Azt úgyse fognak a szüleim hívni mert õket nem nagyon "érdekli"
A kérdező hozzászólása: Azt úgyse fognak a szüleim hívni mert õket nem nagyon "érdekli"
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom õket megfûzni de...
No comment... Vagy állatorvos, vagy elpusztul. Ennyi. DE majd annak a másiknak úgyis lesznek kölykei, nem marad kutya nélkül a ház. Szüleid örülhetnek. :(
Nyilván állatorvos! Talán megcsípte egy kullancs, és babéziás lett. Nem véres a vizelete? Amúgy meg...mondd meg a szüleidnek, hogy inkább ne tartsatok kutyát, ne így...
A kérdező hozzászólása: Igen. Elég sok kullancsot szedtem ki belõle de nem anyámék akartak kutyát hanem én fogadam bne .
Ha nem viszitek állatorvoshoz, az állatkínzásnak minõsül és 2 évig terjedõ szabadságvesztéssel sújtható.
A kérdező hozzászólása: Kocsi nincs és az állatorvos meg nem jön ki -.-" És ha pl. valakinek nem nagyon telik erre?
lol?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!