Találatok a következő kifejezésre: Kutyánk a él, és (22 db)

A barátnőm a nagytestű kutyájával csinálja, először azt hittem viccel, de aztán mikor átmentem hozzájuk, gondoltam szerzett egy pasit és vele csináljak, de nem, a kutyájával. Milyen betegségeket kaphat el? és hogyan szoktathatnám leróla?

küldjem el piciáterhez?

Legjobb válasz: Itt mindenkinwek úgy jött le h te vagy a pasija...sztem meg egy bnõ aki aggódik a bnõjéért nem?? Hát ez tök undorító,s sajnos nekem is van ilyen ismerõsön,aki kipróbálta! Kissé beteges... számos fertõzést elkaphat mert elég fura lenne a kutyára gumit húzni (habár nem értek hozzá..szerencsére! :) ) de sztem beszélj vele h ez nem normális,ez egész addig nem számít míg vkinek nem ismerõse csinálja,én márcsak tudom! Pszichólogushoz te nem tudod elvinni ha õ nem akar menni...de attól inkább keressen fiúkat még mielõtt tényleg elkap vmit,vagy vki olyannak a fülébe jut,aki szétkürtöli mindenkinek! Mert akkor aztán éghet a feje!! Kicsit perverz igy utólag megjegyzem!!

Itt mindenkinwek úgy jött le h te vagy a pasija...sztem meg egy bnõ aki aggódik a bnõjéért nem?? Hát ez tök undorító, s sajnos nekem is van ilyen ismerõsön, aki kipróbálta! Kissé beteges... számos fertõzést elkaphat mert elég fura lenne a kutyára gumit húzni (habár nem értek hozzá..szerencsére! :) ) de sztem beszélj vele h ez nem normális, ez egész addig nem számít míg vkinek nem ismerõse csinálja, én márcsak tudom! Pszichólogushoz te nem tudod elvinni ha õ nem akar menni...de attól inkább keressen fiúkat még mielõtt tényleg elkap vmit, vagy vki olyannak a fülébe jut, aki szétkürtöli mindenkinek! Mert akkor aztán éghet a feje!! Kicsit perverz igy utólag megjegyzem!!
De mit csinál a kutyájával? A kutyája meg dugja, vagy õ leszopja, vagy kinyalatja magát? Mindegyik fertõzés veszélyes! Lehet, hogy meg fogtok kövezni, de szerintem jó lenne értesíteni az állatvédõket, ha ilyen komoly az ügy, lehet, hogy elkobozzák a kutyáját és majd tanul belõle. Vagy te észhez téríted. De mindenképp vidd el egy vizsgálatra! Ez legyen kötelezõ, rángasd el, mindenképpen! (Egyébként nem volt egy kicsit belõve a kiscsaj? Ahogy látom meglepõdtél rajta, nem lehet, hogy szer hatása alatt volt?)
Utcsó vagyok: ja és ezek után még véletlenül se szeretkezz vele, mert elkaphatsz valamit...
Nem így kellene nyugtatni a fiút....Hülyék! Nemcsak a férfiaknál beteges ez hanem nõnél is! Küld el minél hamarabb, a kutyát meg vidd el orvoshoz! De minél hamarabb!!!!
Szerintem ez vicc... De ha mégsem, akkor tegye, ha jól esik neki.
Ha jó így neki hagyd nyugodtan de amúgy meg is dugatja magát a kutyával?
Úgy látszik, te nem tudod kielégíteni, és inkább egy kutyát választott helyetted. Szerintem ezen gondolkodj el egy kicsit.
Ma már ez a divat egyébként meg álszentek vagytok.
Sok nõ kacérkodik ezzel a gondolattal egyébként, h milyen lenne egy kutya kinyalná, vagy megdugná, hát õ meg is próbálta és ha jó így neki akkor hagyad. Persze a kutyát sztem el kellene vinni orcoshoz, h nincs-e komolyabb baja. Egyébként férfiak akik állatokkal csinálják azok betegek valószínüleg.
Sziasztok! Lehet, h konzervatív vagyok, de sztem a férfi azért van, hogy ne kutyával kelljen enyelegnie a nõnek.
mit gondoltok miért hívják az ölebet ölebnek? Ez már ezer vagy több éve alkalmazott szexuális pótszer. Ha jól esik a barátnõdnek, nem beszéld le róla, fõleg ne szólj a szüleinek, viszont próbáld megérteni. Állitolag a barátnõje vagy. Nem biztos, hogy gusztusosabb a szexuális kapcsolat egy emberrel. Nézzél meg néhány prnófilmet.
Mi es amikor atmentel hozza akkor meg neked be is mutatta???? Igen primitiv allatok vagytok!!! Szoljal a szuleinek! De mondd meg neki hogy esetleg egy lovardaba is menjetek el!
Hát nekem senki ne magyarázza be, h ez normális...mert nagyon nem az!! Ránézek a kutyámra nem az jut eszembe, h de jó lenne..hanem az h de édes, simogatnivaló!! Ez kutyaliliomtiprás...szegény kutya...:( Szomorú h sokan ilyeneket csináltok!!! Ez teljes mértékig elitélem...ez beteges!! Kedves kérdezõ most másodszor reagáltam bnõdrõl már kifejtettem a véleményem, de kellett h még1szer irjak, mert ez bosszantó!!
Kedves utcsó válaszoló: szerintem ezt te sem gondoltad komolyan... xD "Kedves" Tibi: muszáj volt ezt részletezni? szerintem ettõl nem váltál nagy menõvé, hogy megosztottad velünk... Kedves Kérdezõ: elõször én is azt hittem fiú vagy...szerintem ez akkor sem normális és orvoshoz kéne vinni a barátnõdet...gondolj bele, most egy kutya, késõbb ugyanoda egy fazon fogja dugni a ...-t...szerintem ez beteges! :S
Az öleb nem ezért öleb! Nézz utána!!!
Szerintem nem kell olyan nagy problémát csinálni a dologból. A kutya és a gazdája között kialakulhat szexuális vonzódás, sõt ez nem is olyan ritka dolog, mint ahogy sokan gondolnák. Ha a gazda odafigyel a kutyájára, akkor ez nem állatkínzás, mert a kan kutyák alapvetõen szexuális opportunisták, ha lehetõséget látnak egy kis szexre, be is próbálkoznak. A betegségek miatt sem kell annyira aggódni, ha a kutya egészséges, tiszta, akkor a szokásos higiénés dolgokra kell odafigyelni - pl. alapos fürdés együttlét után. Vannak olyan emberek, akiknél csak életük egy-egy szakaszára korlátozódik az ilyenfajta érdeklõdés (kamaszkor a leggyakoribb), de vannak olyanok, akik egész életükben vonzódnak az állatokhoz többé-kevésbé. Hogy ez beteges, vagy sem? Az ítéletünk legtöbbször kultúra és erkölcsiség kérdése. Nem is olyan régen a homoszexuálisokat megkínozták és megölték pusztán szexuális irányultságuk miatt. És vannak kultúrák, amelyeknek része az ember-állat szexuális kapcsolat. A görög mitológiában pl. Zeusz különbözõ állatok képében csábította el a humán csajokat. A barátnõd szerintem nem teszi bölcsen, ha bárkinek is elmondja vonzódását kutyájához, mert amint itt is látszik, többnyire elutasító, megbélyegzõ reakciókkal találhatja szembe magát. Inkább olyan fórumot kellene keresnie érzései kifejezéséhez, amely a hozzá hasonlóan gondolkodók számára biztosít lehetõséget a megnyilatkozásra. A durvaságok beírogatóinak: az emberek közötti szexuális kapcsolatot is le lehetne írni hasonló derogáló módon.
Ez undorító......nem érdekel mit gonodltok!! Ez meg h az embere életének van olyan szakasza h vonzódik a kutyájához...hülyeség! A perverzeknek talán!! :( pffffujjjjjj
"nem érdekel mit gonodltok" Ez a lényeg. Nem vagy nyitott mások felé, szomorú életed lesz. Mondok egy egyszerû példát. Más kultúrákban megeszik a macskát, kutyát, hernyót és ez ott természetes. Probálj magadra erõltetni egy kis empátiát, hidd el nyugisabb életed lesz.
Nem tom õ h van vele de én az oriás snauzereket csipázom :)
én az oriás snauzereket csipázom :)
HEHE :) EZ DURVA, UNDORÍTÓ, BETEGES, SZÁNALMAS STB...... HÁT NEKEM NEM LENNE GUSZTUSOM UTÁNNA ACSAJHOZ, LE SEM OKODNÁM, MÁR MEGBOCSÁSS, ÉS HA KUTYÁVAL BASZATJA-SZOPATJA MAGÁT, ESETLEG Õ IS SZOPJA, HOGY VAN GUSZTUSOD HOZZÁ ALÁNNYAL SMÁROLNI?? VAN GUSZTUSOD UTÁNNA MEGBASZNI?? :) .....XDXD EGYÁLTALÁN HA AKUTYÁTÓL MEGKAPJA AFASZT, AKKOR TÕLED KELL MÉG NEKI???......XDXD AMÚGY JÓ CSAJ? VALAMI AGYNÉLKÛLI PLÁZAMACSKA (MAI NÕK TÕBBSÉGE) NEM CSODÁLOM......XD
Küldd át hozzám, én és a kutyám leszoktatjuk...:D
Nem én úgy vettem ki, h otthon a kutya az asszony is meg a férfi is. Gondolj bele mennyire jó: miután leszoptad megdughatod, aztán megint leszopod minekutána kõkeményen seggberak aztán kinyal és mjad egy gyors szopás illetve szopatás után elmentek sétálni egy szép õszi estén és hulló falevelek közt felidézitek e csodálatos nap törénéseit, mókáit, érzéseit egy elhagyatott parkban.
Na jól van már... Te most azt akarod mondani, hogy megdugsz egy kutyát aztán hazamész és megdugod az asszonyt???? Te beteg vagy!!!
A kérdező hozzászólása: csaj vagyok... és a barátnõmrõl van szó, és nem vicc :S
Hát már ne haragudj de ez nem álszentség, nem mindenki csinálja ezt! Sõt nagyon kevesen!! Ha neked ez a divat...amit követni illik csak nyugodtan! Én ebbl kimaradnék! Ez beteges és undorító!!!!!!
Amúgy jól néz ki a barátnõd, vagy olyan mint a véreshányás?
énis szoktam kutyával. Mi ezzel a gond...? :DDDD
A kérdező hozzászólása: szép csaj semmi probléma nincs vele 19 és igeis kapós csaj, és mondtam neki h jöjjön el velem orvoshoz, azt mondta lehetetlen h az õ állata bármilyen fertõzést átadna neki. megdugatja vele magát, és már félek áthívni magamhoz, mert nekem is van kutyám, és kb kiröhög ha azt mondom ez undorító, szánalmas és kapós csaj vagy stb... azt mondta egyszer élünk mindent kikell próbálni, nem hallgat rám, semmibe vesz és lenéz h ezt én még nem probáltam ki.háát bazdmeg azthittem fejberugom ... -.-"
ez azért nem normális dolog. ilyet sztem csak abberáltak csinálnak. Undorító...
Ugye õ is tudja, hogy állatkínzásért megbüntethetik? Amúgy ez mindenképpen probléma... pszichológus kéne neki.
Szerintem egyszer mikor áthív magához vagy te áthívod várd egy kis "meglepivel"! Még pedig, hívd ki az állatvédõket! Azoknak elvileg ki kell menniük ha baj van!
Miért ha egy kutya megdug vlmit akkor az jó, ha egy csajt akkor állatkínzás? :) Tehát ha a bokádat dugja egy kutya akkor hívjam az állatvédõket? Te pl. amikor dugsz az rossz neked, ja vagy te nem kutya vagy viszont tudod, h neki rossz és azért csinálja xD Barmok. Az más dolog, h ez beteges-e vagy sem.
Szia! Már több fórumban is írtam, hogy én gyakran szexelek a kutyámmal (fiú vagyok). Szerintem nem baj. Nem állatkínzás, ha az ember okosan csinálja. Egyébként nem kell elítélni a hölgyet, mert nagyon kellemes a kutyával. Sõt, az iszlám világban is bevett, pedig ott aztán az erkölcsök igencsak szigorúak. Ne próbáld meggyõzni a barátnõdet arról, hogy mi a helyes és mi nem. Mindenkinek magának lell ezt eldöntenie. Ha te nem akarsz szexelni a barátnõd kutyájával, egyértelmûvé kell tenned a barátnõd elõtt és rendben van. Emiatt idgegeskedni nincs értelme. Különben is, a barátnõd nem fog rárontani a kutyádraa. A kutyával való szexhez ugyanúgy nyugalom kell, mint amikor két ember csinálja. A kutyát éppúgy biztosítani kell a diszkrécióról, mint az embert. Érzésre a kutyaszex nagyon jó, a kutya kb. 45 perctõl másfél óráig tartó idõben folyamatosan beléd élvez. Ilyet a fiú nem tud, hiába igyekszik (hímsoviniszta módon) saját farkát dícsérgetni. üdv: Tibi
A kérdező hozzászólása: jézusoaatyám, gondoltam megnyugacc de ez már botrányos :D
Bazmeg Tibikém elég gáz vagy hallod... Szegény lány mostmár csak azért is kipróbálja :D
Õszintén szólva senki érzékenységét sem akartam bántani. Ez ugyanaz a helyzet, mint a homoszexualitás. Tíz-tizenöt éve még mindenki fujjolt, mára elfogadottá vált, s nem sokára a homoszexuállisok regisztrált párkapcsolatban élhetnek. Az állatokkal való szexuális kapcsolat nem zárja ki, hogy az illetõ emberrel is folytassojn szexuális kapcsolatot. Ebben a tárgyban létezik némi angol nyelvû tudományos szakirodalom, mely ezt tanusítja (hani miletski: understanding bestiality).
Én az ilyen nõket, mind haláltáborba küldeném, mint anno Auschwitz! UNDORÍTÓ, SZÁNALMAS, miért nem pasikkal csinálják? xd :) és ha ilyen csajjal futnék össze, smaci, elõtte meg kutyát szopott, meg tudnám, fejét szétverném

Kutyánk 8 éves, és anyumat ma kicsit megkapta a lábánál, mit csináljunk, hogy ez ne forduljon újra elő?

A szomszéd kutyával "verekedtek" a kerítésen keresztül mikor anyum odament és el próbálta onnan hozni ?t. Õt szereti a legjobban, de nem egyszer morgott már rá ha pl mérgesebben szólt rá és neki épp nem volt kedve végrehajtani azt. Családból mással ilyet sosem tett, mondjuk én nem is szoktam így fegyelmezni.

Legjobb válasz: Óvatosabban kell oda menni,ha épp idegbeteg,ennyi.Plusz ha feszélyezi az idegesebb hanghordozás,azt is hanyagolni kell.

Óvatosabban kell oda menni, ha épp idegbeteg, ennyi.Plusz ha feszélyezi az idegesebb hanghordozás, azt is hanyagolni kell.
Na neee! Nem az ember alkalmazkodik a kutyához. A kutyátok átvette az irányítást. Õ a falkavezér. Ajánlanám a kutya pszihológia könyvet. ( most az író neve nem jut eszembe ) Én azt tenném, hogy kosarat raknék rá, és hosszú pórázt. Hagynám, hogy ordítson a szomszéd kutyával egy kicsit, és rá üvöltenék, hogy fújj nem szabad. Ha nem fogad szót, akkor jól megrántom a pórázt. Nem húzom, hanem rántom. Biztos hogy nem fog tetszeni a kutyának, ám a kosár miatt nem fog tudni harapni. És más gyakorlatot is csinálnék vele ( ül fekszik lábhoz stb ). Kizárólag pórázon és kosárban. BÕRKOSÁRBAN. Fém kosár nem jó, baleset veszélyes! Akár tudja ezeket akár nem, ez csak abból a szempontból lenne hasznos, hogy rájöjjön, nem az van amit Õ akar.
Ha minden igaz Jan Fennelre gondol az elõttem válaszoló. Bár ebben a témában nagyon sok könyv jelent meg, de talán ez az egyik legjobb megközelítés és írás a kutyákról. Roppant olvasmányos és nagyon hasznos információkat.
15:01 vagyok. Igen arra gondoltam. :-D Köszi! :-)
Omg most mit kell ezzel a kutya pszihológia baromsággal elõ jönni?Most mit falkavezérezel?Ha ideges a kutya attól nem lesz falkavezér, óvatosabban kell vele bánni és ez még egyáltalán nem jelenti, hogy alkalmazkodsz a kutyához, csak idegállapotára való tekintettel(ergo józan paraszti észnek engedve)hagyod lenyugodni és kész.Egyszerûbb a megelõzés, mondjuk fektessetek palát a kerítéshez hogy ne lássa a másik kutyát.
Egy kutya ösztönbõl cselekszik, és nem tud beszélni. Testbeszéddel fejezi ki amit akar. Ha egy falkában hangosabban üvölt az alfa hím vagy nõstény akkor az alatta levõket ha idegesíti ha nem azt el KELL fogadnia. Máskülönben nagyon csúnyán megdorgálják aki nem tartja be a szabályokat. A kutya falka állat! Ha egy alkalmatlan átveszi az irányítást akkor van az, hogy megharapja a család tagjait, stresszel, idegbeteg. Utolsó! Nézzél sok dokomentum filmet a farkasok életérõl! Rád fér!!!

A lányom nem hiszi el, hogy a kutyája egy szörnyeteg és bánt, mikor nincs itthon! Mit tehetnék?

egyik napról a másikra hazaállított egy border collie-val és egyáltalán nem örültem, de már 26 éves, nem tilthatom meg neki, hogy legyen állata. a kiskutya hamar felnőtt és egyre harapósabb lett. idegeneket nem szereti, megugatja őket, nem mellékesen pedig, ha nincs itthon a lányom, engem terrorizál!!!! senki mást, csak engem!! ha itthon van a lányom,akkor a kutya egy angyal. a fiam (9 éves) egyszer látta, amikor a kutya nekem támadt,alig vártam már hogy mikor hazaér a lányom elmondhassam, hogy nem én vagyok őrült, látta az öccse, de a gyerek letagadta!! amikor megkérdeztem miért,azt válaszolta, hogy szereti Brumit és nem akarja, hogy elmenjen. szóval direkt hazudott a lányomnak és így természetesen ismét én lettem a hülye.....

Legjobb válasz: Kamera..kutya viselkedését felveszed, így a tényekkel már nem tud mihez kezdeni a lányod.

Kamera..kutya viselkedését felveszed, így a tényekkel már nem tud mihez kezdeni a lányod.
Hol laktok? A te saját házadból akkor tiltasz ki egy kutyát, amikor csak akarsz, hiába 26 éves a lányod. Költözzön külön, ha kutyát szeretne!
Érzi a kutya, hogy nem szereted, és így áll bosszút!
Nehogymár ne tudj megnevelni egy kutyát. Ha ilyen az a dög, akkor ha a lányod nincsen otthon akkor zárjátok be vagy kössétek meg.
A kérdező hozzászólása: Nem értek a telefonos kamerákhoz, más mien nincs, de nem egyszerû tetten érni! Nem fog csakúgy nekem ugrani!! Szerintem okosabb, mint hittem, mert csak akkor támad ha én megyek hozzá, közelítek vagy elmegyek mellette, ágya vagy tálja mellett. Ezek gyakoriak, de van hogy utánam jön morog, rámugrik, ellök, vicsorog és farokcsóválva elmegy... Szószerint szórakozik velem!! Nem tudom hova kikötni és megfogni sem tudom, mert akkor nem megkap vagy ugat, hanem egybõl harapni akar. A fiam meg nem hagyná, egybõl elmondaná a lányomnak. Ketten fizetjük a ház hitelét és a rezsit is, szóval sajnos van joga a kutyának ittlenni...
Én a bal kezemre vastagon rátekernék egy ócska ruhát, hogy ha harapni akar, arra harapjon, aztán valami hajlékony bottal vagy szíjjal alaposan elverném. Tudja meg, hol a helye!
Szidd össze a kutyát!!! Videokamerával vedd fel a viselkedését. Zárd ki a kutyát a házból!!! (ha van kerítés)

Ha az egyik kutyánk a másiknak sokat tűr el, akkor domináns a másikkal szemben és aki hagyja magát ő meg megadó?

Szóval van két kutyánk az egyik 10 éves a másik 1, és kb 2 hónapja észre vettük,hogy az id?sebb kutyánk nagyon sokat t?r a fiatalabbnak,amíg kölyök volt a fiatal addig, az id?sebbet láttam dominánsabbnak,nem engedett meg sokat a kölyöknek,most viszont a fiatalabb t?nik dominánsnak,állandóan rááll az id?sebb hátára ,ezt nem hagyjuk neki!! meg mindig az id?sebb száját harapdálja,de ? csak hagyja bár ha nagyon "cseszteti" a fiatal akkor rá morog ,de nem hagyja abba, na ilyenkor már oda kap ,akkor észhez térül a fiatal és elmegy onnan,de van amikor az id?sebb 10 percig hagyja ,hogy a fiatal a száját harapdálja,most már egyre többször mi küldjük el a fiatalabbat,hogy hagyja az id?sebbet..

Legjobb válasz: Azt jól teszitek, hogy nem hagyjátok, hogy a fiatalabb terrorizálja az öreget, tanuljon normális viselkedést sorrendtõl függetlenül is. Egyébként valószínûleg mostanában próbálkozik be a fiatal a vezérségért, pont jó korban van hozzá, úgyhogy most még nem is biztos, hogy egyértelmû az a sorrend. A hátára állás mindenképpen a dominancia jele, de az öreg rendelkezik a kaja fölött, tehátbiztosan nem teljesen alárendelt. Majd kialakulnak ezek a dolgok idõvel. Mondjuk én azt sem hagynám, hogy õk osszák be a kaját, mindenki azt egye, amit kapott.

Azt jól teszitek, hogy nem hagyjátok, hogy a fiatalabb terrorizálja az öreget, tanuljon normális viselkedést sorrendtõl függetlenül is. Egyébként valószínûleg mostanában próbálkozik be a fiatal a vezérségért, pont jó korban van hozzá, úgyhogy most még nem is biztos, hogy egyértelmû az a sorrend. A hátára állás mindenképpen a dominancia jele, de az öreg rendelkezik a kaja fölött, tehátbiztosan nem teljesen alárendelt. Majd kialakulnak ezek a dolgok idõvel. Mondjuk én azt sem hagynám, hogy õk osszák be a kaját, mindenki azt egye, amit kapott.
hatalomátvétel készül. ivarérett lett a fiatalabbik, és ezek szerint domináns is . mivel együtt vannak, elõbb vagy utóbb lejátsszák a meccset!
Szerintem hagy oket. A szaj "harapdalas" : elvben inkabb nyalogatasrol van szo, vagy enyhe szopogatas is lehet; a farkaskolykok ezzel a szajnyalogatassal késztetik a vadaszatbol vissszajovo felnott egyedeket az étel felhanyasara. Kutyaknal egyértelmuen a kolykok szoktak a felnott, tobbnyire dominans egyedek szajszélét nyalogatni, részben sajat statuszuk (mentelmi joguk) kifejezésére. Egy felnott kutya idovel visszamorog, 5-6 honapos koruk felé elkezdi "levalasztani"magarol a kolykoket (még akkor is, sot foleg akkor ha nem az anyjuk). A te esetedben az idosebb kutyad ezt siman elfogadta, és valoszinu emiatt is rogzult ez a viselkedés. Ha meg elege van az idosebbnek, akkor meg tudja magat értetni, szerintem nincs ok az aggodalomra. A klasszikus dominencia jelek néha atértelmezodnek ilyen falka-par kapcsolatoknal.Az idosebb elfogadta kolyoknek a masikat, aki kicsit fejére no, de ha raszol, tudja hogy épp melyik hatart lépte tul. Amit leirsz szerintem nem aggaszto, felesleges bele avatkozni.
A kérdező hozzászólása: külön tálban kapnak enni, csak a fiatalabb hamarabb szokott végezni és oda megy az idõsebb táljához, ilyenkor az idõsebb rá morog a fiatal el is megy, de volt párszor, hogy az idõsebb végzett és õ ment oda a fiatal táljához õ meg morgás nélkül engedte, hogy egyen, persze rászóltunk az idõsre, mert nem egy fajta kaját kap a kettõ kutya, szóval mind2-nek meg van a külön tálja és kajája amúgy kb 2 m-er van a két tál között egymással háttal vannak evés közben, direkt így csináltuk, mert vhol olvastam, hogy ha nagyon közel vannak egymáshoz vagy egymással szemben akkor abból gond lehet..
ne avatkozzatok bele, az idõsebbik tudja, hogy mennyit engedhet meg a kicsinek.
Ha nem törzskönyvesek a szülõk, akkor meg a tiednek sem lehet. Mégis mit írnának rá? Hogy valakiknek a kölyke? Ez nem így megy.
Már a kutyád így marad, tk nélkül.

Akiknek 10-12 év feletti kort élt meg a kutyája, ti mivel etettétek őket? És milyen fajtájúak voltak?

Legjobb válasz: Nekünk 2 kutyánk is megélte ezt a kort,az egyik még mindig él. Egy nagytestü keverék kutyus a másik palota pincsi(ö él még). Házikosztot(maradék)is kap meg kutyakaját is,bár már nincs sok foga ezért pépesitve kapja az ételt.

Nekünk 2 kutyánk is megélte ezt a kort, az egyik még mindig él. Egy nagytestü keverék kutyus a másik palota pincsi(ö él még). Házikosztot(maradék)is kap meg kutyakaját is, bár már nincs sok foga ezért pépesitve kapja az ételt.
Nekem egy 15 éves Westiem volt, utolsó hónapokban pépesített konzerv kutyakaja, vagy riszt fõztem neki. 14.5 éves koráig megevett bármit, akkor elkezdtek kihullani a fogai és járni sem tudott :( pelenkát kellett rakni rá
Ezt a 10évet te hogy gondolod? Még ez embereknél 3év addig a kutyáknál még csak 1! Különben meg maradék kajákat fogyaszt a kutyám(labrador/fekete) és nagyon szereti az ijen kaját! Nem kell rászoktatni a bolti kajákra mert egy idõ után majd csak azt kéri és amugy is elég drágák!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de konkrétam tápmárkákra voltam kíváncsi vagy a házikoszt jellegére (pl külön nekik fõzött vagy maradék). Csak kíváncsi vagyok mit kell etetni a kutyával hogy hosszú élete legyen. 2. válaszoló, nekem nem gond szerencsére ha drága a táp, meg tudom venni (szerencsére!!!). A 10 évet kutyaévekben értettem, nyílván nem emberévekre átszámítva... Attól viszont nem kell félni hogy csak tápot lesz hajlandó enni, egy kutya mindig vevõ egy kis házikosztra.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, nekem is westiem van:) (meg 2 másik kutyim is).
A bullterrierem 17 éves volt, Õ külön neki fõzött kaját evett(hús*tészta vagy rizs). A végén, mikor vesebeteg lett, Hill's K/D tápot kapott.

Mikorra várható, hogy házőrző lesz a kutyánk? Megugatja az arra járót és nem bújik el? 2 hónapja menhelyről fogadtunk örökbe 6 hónapos lány tacskó keveréket (nagyobb méretű) családi házba.

A menhelyen mondtuk, hogy jelzőkutyát szeretnénk. Megbarátkozott, játszik, de félénk.

Legjobb válasz: Szia! Bár az én kutyám nem menhelyi, családi házból hoztuk el, de olyan körülmények között élt, hogy nyugodtan nevezehetném mentettnek. Borzalmasan félénk még most, három év után is, hiába "dolgozom" az ügyön. Házat õrizni a harmadik hónaptól hajlandó, vagyis akkor nyitotta ki elõször a száját :-) Szóval, házat õriz - látszólag, amúgy meg ha valaki idegen bejön a kapun, a kutya eltûnik a kert végébe. Szóval, nem egy hõs vitéz, de nagy a hangja és tekintélyt parancsoló a mérete (40 kg-s skót juhász - berni pásztor keverék).

Szia! Bár az én kutyám nem menhelyi, családi házból hoztuk el, de olyan körülmények között élt, hogy nyugodtan nevezehetném mentettnek. Borzalmasan félénk még most, három év után is, hiába "dolgozom" az ügyön. Házat õrizni a harmadik hónaptól hajlandó, vagyis akkor nyitotta ki elõször a száját :-) Szóval, házat õriz - látszólag, amúgy meg ha valaki idegen bejön a kapun, a kutya eltûnik a kert végébe. Szóval, nem egy hõs vitéz, de nagy a hangja és tekintélyt parancsoló a mérete (40 kg-s skót juhász - berni pásztor keverék).
Az is elõfordulhat hogy soha, a menyhelyeseknek is tudnia kellet volna. Mondjuk nekem is van mentett kutyám, egy évesen kerûlt hozzám iszonyúan félénk volt. Legalább egy év kellet mire elõször jelzett, mondjuk mi nem ezért hoztuk el, hanem azért mert olyan kis szerencsétlenke volt.
Õ inkább jelzõ kutya.
A kérdező hozzászólása: no, már megbarátkozott és ugat is :o)

Hogyan hitessem el az anyóssal, hogy a kutyája, ami mindent tönkretesz a lakásban több anyagi és egészségbeli kárt okoz, mint lelki békét? Lehet az anyós a makacsabb nem a kutya!

Legjobb válasz: huha kicsit kutya ellenes vagy nem? nem is biztos hoyga kutyávbal van itt a baj.nézd bizonyitott tény ,hoyg aki állatokkal él együtt,abnak az immunremndszerre sokkal jobb ,minta ki viszolyog tölük,mint te is.én 4 beagle-vel,és 2 rágcsáloval osztom mega házunkat .és még élünk mind ketten,söt a párom mondta a minap,hogy amiota vannak állataink azota nem beteg olyan sürün.ha ennyire zavar,akkor ne menj oda,ha szereti az állatkáját a kkor fogadd ezt el.

Amit most leírtál kedves az egy kutya napi programjába mind bõven belefér. Hisz ezért kutya , fut, játszik, hempereg, ugrál , nyáldzik, stb... A kutya ezért kutya , mi kutyaimádok ezért szeretjük õket. Amit te leírtál az egyszerüen azt jelenti hogy nem szereted a kutyákat(avagy csak 2 km-es körzetbõl) .
huha kicsit kutya ellenes vagy nem? nem is biztos hoyga kutyávbal van itt a baj.nézd bizonyitott tény , hoyg aki állatokkal él együtt, abnak az immunremndszerre sokkal jobb , minta ki viszolyog tölük, mint te is.én 4 beagle-vel, és 2 rágcsáloval osztom mega házunkat .és még élünk mind ketten, söt a párom mondta a minap, hogy amiota vannak állataink azota nem beteg olyan sürün.ha ennyire zavar, akkor ne menj oda, ha szereti az állatkáját a kkor fogadd ezt el.
lehet hogy neki lelki tényleg béké okoz. Inkább arra vedd rá hogy nevelje meg!! a te amúgy hozzáállásod sem éppen rugalmas :)
Lehetséges, hogy egy kölyök kutyáról beszélünk, akinél mindez természetes és idõvel elmúlik. Mindenesetre akár kölyök, akár nem nevelni kell. Meg kell neki tanítani, hogy mit szabad és mit nem. Nekünk embereknek több türelemre van szükségünk egy állattal szemben, mint fordítva. Az egészségbeli kárt pedig nem értem, amit a kutya okozhat. Az mi?
Amennyiben a Te lakásod, úgy egyszerûen meg kell mondani neki, hogy mi is a helyzet. Viszont ha az anyós lakása akkor semmi közöd hozzá.
Te beteg vagy....
ha jól értem te laksz nála? a saját lakásában azt tesz amit akar! nekem három nagy test kutyám van bent mégsem haltunk még bele. Szokj hozzá vagy költözz el!
Nem a te dolgod. Inkább értsd meg, mit szeret rajta!
Zárd össze anyósod 1 hétig a kutyával azt rájön h merrehányméter..:D
A kérdező hozzászólása: Nem az én lakásom, de áttétesen nekem is okoz anyagi kárt. Egészségbeli kár??? Rázza a bundáját-por száll mindenfele(konyhában is), kutyaszõr-nem biztos, hogy egészséges megenni. A por honnan származik egy kutyán? Amit másik kutya lepisált fûszálat, belepte a homok, ez meg beletrappol és ráragad, na itthon meg belekeni mindenbe és ezt porolja szét.
Azzal tudsz segíteni a dolgon, ha átfésülöd a szõrét, akkor a benne lévõ por is kijön belõle. Ez tavasszal különösen fontos, rendszeresen kell csinálni. Le lehet törölgetni a tappancsait, ha bejön a házba nedves szivaccsal. Beszéljétek meg közösen, hogy kutyasuliba viszitek az ebet, akkor okos és engedelmes lesz és nem tesz tönkre semmit a lakásban.

Ivartalanították a kutyámat, de a doki nem kérte el az oltási könyvét. Ennek már egy éve és ha esetleg a kutyaadót bevezetik, akkor hogy fogom tudni igazolni, hogy ivartalan a szuka kutyám?

Utólag megkérhetem az orvost, hogy írja bele?

Legjobb válasz: Menj el az orvoshoz és nézzétek meg a számítógépben biztosan nyilván van tartva hogy mikor mit csinált.egyébként az enyém is ivartalanított és neki sincs benne az orvosi pecsét és aláírás hogy ivartalan pedig szerepel az oltási könyvében sõt még az útlevelében is.de én is meglátogatom az orvosunkat hogy pecsételje és írja alá.

Menj el az orvoshoz és nézzétek meg a számítógépben biztosan nyilván van tartva hogy mikor mit csinált.egyébként az enyém is ivartalanított és neki sincs benne az orvosi pecsét és aláírás hogy ivartalan pedig szerepel az oltási könyvében sõt még az útlevelében is.de én is meglátogatom az orvosunkat hogy pecsételje és írja alá.
A kérdező hozzászólása: Rendben, beszélek vele. Nekem ismerõsöm ajánlotta ezt az ovost, hogy olcsó. Ráadásul jött a kutyáért és vissza is hozta, mert akkor nem volt itthon a kocsink.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!