Találatok a következő kifejezésre: Kutyám csak nyüszít (2 db)

Kutyám csak erőlködik, nyüszít ürítéskor, székrekedése lehet, mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne adj neki hashajtót orvosi tanács nélkül, mert lehet, hogy nagy fájdalmakat okozol neki. Vidd el ultrahangra, lehet, hogy olyan mértékû a baj, hogy orvosi beavatkozás kell.

Ne adj neki hashajtót orvosi tanács nélkül, mert lehet, hogy nagy fájdalmakat okozol neki. Vidd el ultrahangra, lehet, hogy olyan mértékû a baj, hogy orvosi beavatkozás kell.
de semmi féle képpen ne dönts rosszul
lehet, hogy valami túl kemény dolgot adsz neki enni, adj neki fõzött kaját.
adj neki wc papírt
Ez a válasz elég primitív volt. a kérdésre válaszolva, rögtön orvos kellett volna!
Nemlehet, hogy túl sok csontot eszik?Adj neki száraztápot és konzervet, néhány nap után beáll a széklete.Csontot egy héten elég ha egyszer adsz.Nem feltétlenül van rá szüksége.
Lehetõleg házikoszttal etesd 1/3hús, 1/3zöldség, 1/3gabona.Ha ez nem megoldható akkot jobb minõségû száraztáp és konzerv felváltva, valamint a száraztáp napokon adj neki joghurtot.
Tudom régen írtad ezt a kérdést, de aszért válaszolnék.Nekem a sok csontól szokott a kutyám szenvdeni, olyankor tejet adok neki, és a kg-nak megfelelõ algopyrint.Nálunk ez bevált.Kis kutya 4 kg 1/4 algót kap a nagy kutya 25 kg 1 db-ot.Igazából a tej az ami fellazítja a székletét az algopiryn lehet, hogy felesleges, de sztem kicsit fájdalomcsillapító is, és megnyugszik tõle.

Már 2 napja a kutyámat behozom órákra a házba és amikor pisilnie kell mindig nyüszít akkor ki szoktam vinni ez azt jelenti, hogy szoba tiszta? Vagy még csak kezd az lenni?

már 2 napja behozom és nagyon ügyesen jelzi ha ki kell mennie akkor mindig ki is viszem de ez akkor most azt jelenti, hogy szoba tiszta vagy csak kezd az lenni?? mert kint a fűben össze-vissza kakil de ha bent van akkor meg jelzi ha ki kell mennie... Amúgy szüleim nem engedik, hogy haza vigyem a kutyát amíg nem lesz szobatiszta :( ezért most tanítom neki :)

Legjobb válasz: Azok a kutyák, akik kint éltek az udvaron és csak utána kerülnek be a házba, általában automatikusan szobatiszták, ugyanis azt szokták meg, hogy kint ürítenek. Az enyémek is ilyenek, soha nem volt még baleset, pedig most így télen, szinte non-stop bent vannak.

Azok a kutyák, akik kint éltek az udvaron és csak utána kerülnek be a házba, általában automatikusan szobatiszták, ugyanis azt szokták meg, hogy kint ürítenek. Az enyémek is ilyenek, soha nem volt még baleset, pedig most így télen, szinte non-stop bent vannak.
jó úton haladsz..sõt nekünk anno a tenyésztõ mondta 1éves kora elõtt ne várjuk el a szobatisztaságot...4hónaposan az lett...volt pelus is, a pisi oda ment a kaki meg épp hova..na ilyenkor orrát picit beleyomtuk meg leszidtuk...egy idõ után pelust széttépte...felkelt egybõl vittük ki és ott meglett dicsérve...azóta már 1év2hónapos lesz és mindnig nyüszögve jelez..úgyhogy gratula ügyesen jelez õ is ..ettõl nem lehet többet elvárni tõlük..bár ha sokat iszik akor néha elõfordulhat hogy becsurog..vagy ha megy a hasuk akkor azt nem jelzi...de így szerencsés ha megoldható, hogy kint is lehet, mert egyedül hosszabb idõre kitudja mit produkálna bent ha csak most kezdett jelezni..mennyi idõs és milyen fajta
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat amúgy tacskó keverék de nagyon édes :D
A kérdező hozzászólása: Amúgy még 2 napja hordom csak be az elõtt nem volt benn tegnap behoztam elsõnek és amikor pisilnie kellett akkor nyüszített kivittem és láttam pisilt is a fûbe ma is behoztam és nyüszített amikor pisilnie kellett csak este ha én lefekszek olyan 9-10 óra fele akkor este, hogy fogja kibírni mert este nem fogom észrevenni ha nyüszít mert halkan csinálja mert ha álmos vagyok az elõtt leviszem hogy végezze el a dolgát utána jön az alvás de az estét, hogy fogja kibírni?? :D
Vigyél rendszerességet az életébe, és akkor nagyon gyorsan meg fogja tanulni. Este lefekvés elõtt vidd ki, tedd le, pisiljen egyet, aztán mehettek is aludni. Egy egészséges kutya simán kibírja az éjszakát pisilés nélkül. Reggel suli elõtt menj ki vele egy negyed órára sétálni, és ha hazaértél, akkor egy hosszabb sétára menjetek. Soha ne azt várd, hogy a kutyád mikor jelez, mert az azt jelenti, hogy akkor már nagyon kell mennie. Ha naponta minimum 3 alkalommal kimész vele, akkor nem lesz gond. Persze minél több, annál jobb. A késõ esti pisiltetés nálunk is csak 1 perc, a lényeg, hogy ne úgy feküdjön le aludni, hogy tele a hólyag:)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!