Találatok a következő kifejezésre: Kulfoldon dolgozom, lehetosegem (3 db)

Rokon, barát, ismerõs.
Ft hitelkiváltás, az FHB már kijött egy kiváltási konstrukcióval direkt a végtörlesztéshez és még mi is várjuk az Unicreditet és az Aegon Hitel Zrt.-t õk 100%-ban készülnek , de nekik még nincs kész ez a fajta hitelkiváltó konstrukció.
1millió forint esetén általában elég szokott lenni a minimálbér. kérdezz más bankoknál is!

Kulfoldon dolgozom, nincs lehetosegem hazamenni, de valni akarok. Vagyoni kovetelesem nincs, gyermek nincs, csak a fuggetlensegemet akarom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: egyelõre nem tudsz mit tenni várj, ha nem sürgõs, esetleg ha a párod újból akarna nõsülni és elinditaná a válást akkor megoldja helyetted. olyan helyet csak akkor tudok elképzelni, hogy nem jöhetsz el, ha nem legálisan vagy ott! a másik esetben, pedig mindenki legalább egy vagy 2 évente hazafut, arra az idõpontra idõzits mindent, jó elõre! kérj meg itthoni ismerõseidet, hogy beszéljenek egy ügyvéddel, mit mond, mert igy szerintem jobb megoldást nem kapsz..vagy mégis?

egyelõre nem tudsz mit tenni várj, ha nem sürgõs, esetleg ha a párod újból akarna nõsülni és elinditaná a válást akkor megoldja helyetted. olyan helyet csak akkor tudok elképzelni, hogy nem jöhetsz el, ha nem legálisan vagy ott! a másik esetben, pedig mindenki legalább egy vagy 2 évente hazafut, arra az idõpontra idõzits mindent, jó elõre! kérj meg itthoni ismerõseidet, hogy beszéljenek egy ügyvéddel, mit mond, mert igy szerintem jobb megoldást nem kapsz..vagy mégis?
Ha már 1 éve külön éltek, akkor ügyvédi megbízással közös megegyezéssel sikerül.Az ügyvéd képvisel a bíróságon, mert ha te leszel a felperes, valakinek feltétlenül ott kell lenni, mert különben megszüntetik az eljárást.
Hat azert nem olyan egyszeru, hogy csak egyszer kell hazautazni, es mindent akkora idoziteni. Hisz eloszor be kell adni a kerelmet a birosagra, amit csak szemelyesen lehet megtenni, es azok majd valamikorra kituznek egy napot. De azt kerheted toluk, hogy kb mikor utazol haza, es hogy ok akkorra tuzzek ki, ha lehetseges. En is igy csinaltam, es rendesek voltak. Bar azt, ha ugyveddel csinaltatod, nem tudom, hogy mukodik, lehetseges, hogy meg lehet ot bizni, hogy eljarjon az ugyedben. Sok sikert!

Allatorvosi kulfoldon? Ket eve erettsegiztem, 2011-ben. Elkezdtem egy egyetemet itthon, de kiiratkoztam. Azota dolgozom. Az erdekelne, hogy milyen lehetosegeim lennenek kulfoldon (USA, Kanada)? Allatorvosi egyetemet illetoen.

Legjobb válasz: Uhh hát USA, Kanada.. marha drága, nem könnyû kijutni sem, és az egyetem ott baromi nehéz. Persze volt már magyar, aki megcsinálta az USA-ban, de miután elvégezte a magyar egyetemet. Szerintem inkább Európán belül gondolkodj. Majd megrpóbálok utánanézni, mik a követelmények ahhoz, hogy kijuss oda azért. Miért hagytad abba a magyar állatorvosit?

Uhh hát USA, Kanada.. marha drága, nem könnyû kijutni sem, és az egyetem ott baromi nehéz. Persze volt már magyar, aki megcsinálta az USA-ban, de miután elvégezte a magyar egyetemet. Szerintem inkább Európán belül gondolkodj. Majd megrpóbálok utánanézni, mik a követelmények ahhoz, hogy kijuss oda azért. Miért hagytad abba a magyar állatorvosit?
A kérdező hozzászólása: Közben én is utánanéztem és valóban tanácsosabb lenne Európában gondolkodnom, de azért köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!