Találatok a következő kifejezésre: Kukoricacímerezéssel milyen vannak (1 db)

Kukoricacímerezéssel milyen tapasztalatok vannak?

Legjobb válasz: Rettenetes...!35 fok,csörtetsz a kukoricásban,a levelek borotvaélesek-de legalábbis durva felületûek-összekaristolják az izzadt bõröd,amire ráragad a por és a virág pollenje-ezért kell címerezni,hogy ne legyen virág a kukoricán,értsd;le kell szakítani-és írtózatosan viszket a bõröd,még napok multán is...Én egyszer csináltam,megfogadtam,soha többet!!!_Minden elismerésem a földmûvelõké!!!!

Rettenetes...!35 fok, csörtetsz a kukoricásban, a levelek borotvaélesek-de legalábbis durva felületûek-összekaristolják az izzadt bõröd, amire ráragad a por és a virág pollenje-ezért kell címerezni, hogy ne legyen virág a kukoricán, értsd;le kell szakítani-és írtózatosan viszket a bõröd, még napok multán is...Én egyszer csináltam, megfogadtam, soha többet!!!_Minden elismerésem a földmûvelõké!!!!
Én lány vagyok. Amikor elõször mentem diákszövetkezethez, nem tudtak munkát adni csak címerezést, de mondták nem ajánlják, nehogy károsuljon a testi és lelki épségem:) Végül nem mentem, és a tapasztalatakból ítélve nem is bánom.
Én ellenpélda vagyok, gimiben minden nyáron mentem a sulival címerezni, hatalmas buli volt!!! És még pénzt is kerestünk közben. Persze vannak kellemetlen részei, ahogy elõttem írták, de nyár van, barátokkal, haverokkal vagy, és szerintem életre szóló élmény lehet.
Két éve voltam (lány vagyok)címerezni és nagyon jó volt. A társaság nagyon jó volt. Az idõ is nekünk kedvezett és még pénzt is kerestünk. Ahogy leírták már vannak kellemetlen részei a feladatnak, de tûrhetõ.
Én most megyek. Tanács: hosszú ujjú nadrág és felsõ, kesztyû és sapka mindenképpen legyen nálad, hátitáskádban 4 l víz. Én így csinálom, kicsit melegem van, de inkább izzadjak mintsem szétvágjon a levele.
Én szeretem :D Jó, mocsok meleg van, vág a tetves kukoricalevél, koszos és izzadt leszel, ezt aláírom. De én akkor is szeretem csinálni :) )) Buli az egész :) A csapatban rajtam kívül még egy darab lány van, mindenki más fiú, plusz hozzá még az, hogy én jó öt évvel idõsebb is vagyok a többieknél, de így is marhára élvezem, jól elpoénkodunk, meg jó érzés kicsit suttyóskodni :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi szükség van az ilyen semmittevő alvállalkozókra akik lefölözik az emberek pénzét?

Adott egy munkahely, aki nem közvetlenül veszi fel a dolgozóit, hanem 5-6 alvállalkozón keresztül akiknek csak az a feladata, hogy meghirdessék az állást és embereket toborozzanak a cégnek.A cég fizet 12 eurós nettó órabért amiből 2 eurós órabért kapnak a dolgozók, mert átmegy még egy kézen.
Na most nem egyszerűbb lenne a cégnek közvetlenül felvenni az embereket mondjuk 6 euró / óra áron?
Az alvállalkozók így gyakorlatilag meglopják a dolgozókat törvényesen, hiszen lefölözik az órabérüket, mert amit értük kapnak annak 5/6-át elteszik és a maradék 1/6 -át fizetik csak ki, miközben nem csinálnak semmit, munkát nem végeznek.
Arra keresem a választ, hogy miért van szükség az ilyen vállalkozókra?

4

Ha el akarsz adni, azt csak olcsón tudsz. Ha venni akarsz, azt csak drágán. Hogyan lehetséges ez, amikor minden ember eladó és vevő is egyben?

3

Hogyan kell felcímezni egy Amerikába küldendő levelet?

A címzett ugyan oda kerül mint ahogy mi írjuk?

1

Hol találom meg a 100 legnagyobb cég listáját?

jó lenne az ideji év listája

2

Sportfogadásból meg lehet élni? Például ha valaki minden hétvégén tud nyerni tizenezreket?

Az online sportfogadásos oldalakra gondolok, nem a tippmixre meg a totóra.

2

Miért nem hoz a posta értesítőt arról, hogy megérkezett a pénzem?

Nem először fordul elő, hogy nem hagynak értesítőt. Amikor az adó visszatérítést vártam akkor is úgy kérdeztem rá, hogy nem érkezett meg véletlenül? És akkor odaadták, hogy már próbálták kihozni, és biztos volt értesítő csak elkevertem, de most megint több mint 1 hónapja várok pénzt, és biztos vagyok benne, hogy rajta csücsülnek. Miért nem dobnak be értesítőt? Lehet valamilyen kártérítést kéni?

2

Olyat lehet csinálni, h "eladom" a lakásomat, de amúgy nem kérek érte semmit?

Tehát hogy értelmesebb legyen:
Nézegettem az ajándékozást, de csak egyenesági rokonságnál van könnyítés adózásnál, én viszont unokatesóra v bnőre ruháznám át.

Szóval olyat lehet csinálni, hogy mintha eladnám a lakást úgy átíratni?

13

Az utánvétes csomagot ha nem vettem át, akkor mi fog történni vele?

Nem tegnapra vártam egy csomagot,hanem mára,és nem szóltam itthon,hogy jönni fog csomag,mert azt hittem hogy ma személyesen átvehetem.
Az történt,hogy melóban voltam,a fatert is ugyan úgy hívják,mint engem,és nem vette át a csomagot,mert azt hitte,hogy neki jött.
Ilyenkor mi történik?

2

Sajnos jelenleg munkanélküli vagyok, ebben a hónapban fognak számomra utoljára ellátást folyósítani. Meddig él a tb-m?

Én úgy hallottam ,hogy az ellátás megszüntét követően 1 hónapig . Tehát novembertől már magamnak kell fizessem ?

3

TATUUM üzletben dolgozik/dolgozott valaki? milyen? Fizetés kb mennyi lehet 30 órában?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!