Találatok a következő kifejezésre: Kukoricacímerezéssel milyen vannak (1 db)

Kukoricacímerezéssel milyen tapasztalatok vannak?

Legjobb válasz: Rettenetes...!35 fok,csörtetsz a kukoricásban,a levelek borotvaélesek-de legalábbis durva felületûek-összekaristolják az izzadt bõröd,amire ráragad a por és a virág pollenje-ezért kell címerezni,hogy ne legyen virág a kukoricán,értsd;le kell szakítani-és írtózatosan viszket a bõröd,még napok multán is...Én egyszer csináltam,megfogadtam,soha többet!!!_Minden elismerésem a földmûvelõké!!!!

Rettenetes...!35 fok, csörtetsz a kukoricásban, a levelek borotvaélesek-de legalábbis durva felületûek-összekaristolják az izzadt bõröd, amire ráragad a por és a virág pollenje-ezért kell címerezni, hogy ne legyen virág a kukoricán, értsd;le kell szakítani-és írtózatosan viszket a bõröd, még napok multán is...Én egyszer csináltam, megfogadtam, soha többet!!!_Minden elismerésem a földmûvelõké!!!!
Én lány vagyok. Amikor elõször mentem diákszövetkezethez, nem tudtak munkát adni csak címerezést, de mondták nem ajánlják, nehogy károsuljon a testi és lelki épségem:) Végül nem mentem, és a tapasztalatakból ítélve nem is bánom.
Én ellenpélda vagyok, gimiben minden nyáron mentem a sulival címerezni, hatalmas buli volt!!! És még pénzt is kerestünk közben. Persze vannak kellemetlen részei, ahogy elõttem írták, de nyár van, barátokkal, haverokkal vagy, és szerintem életre szóló élmény lehet.
Két éve voltam (lány vagyok)címerezni és nagyon jó volt. A társaság nagyon jó volt. Az idõ is nekünk kedvezett és még pénzt is kerestünk. Ahogy leírták már vannak kellemetlen részei a feladatnak, de tûrhetõ.
Én most megyek. Tanács: hosszú ujjú nadrág és felsõ, kesztyû és sapka mindenképpen legyen nálad, hátitáskádban 4 l víz. Én így csinálom, kicsit melegem van, de inkább izzadjak mintsem szétvágjon a levele.
Én szeretem :D Jó, mocsok meleg van, vág a tetves kukoricalevél, koszos és izzadt leszel, ezt aláírom. De én akkor is szeretem csinálni :) )) Buli az egész :) A csapatban rajtam kívül még egy darab lány van, mindenki más fiú, plusz hozzá még az, hogy én jó öt évvel idõsebb is vagyok a többieknél, de így is marhára élvezem, jól elpoénkodunk, meg jó érzés kicsit suttyóskodni :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van olyan weboldal ahol egy munkavallaló munkáltatót keres?

Pl hírdetésként?

0

Hogy erdemes csomagot kuldenem usa-bol magyarorszagra?

Megneztem az usps csomag ar kalkulatort es 160 dollart mutat nekem egy masfel kilos kosarlabdat szeretnek hazakuldeni az ocsemnek. Ez tul sok es nem tudok rajonni mi a hiba a kalkulacioban. Esetleg valaki mar kuldott valamit ezen az utvonalon? Tudnatok ajanlani egy jo csomagkuldo szolgalatot?

1

Ha jelenleg regisztrált álláskereső vagyok és elköltözöm, akkor ki kell jelentkeznem az itteni munkaügyiből, vagy elég csak oda átjelentkezni?

Másik megye.

1

Az miért van hogy ebben az országban nem tudsz megélni minimális keresetből, átléped a határt 70 kmel, ott meg kényelmesen megélsz?

Miért van ez? 2013 ban miért ilyen kérdéseket kell feltenni?

2

Magyarországról Ebay-en lehet külföldi címre a postázást kérni?

Szeretnék itthon megrendelni egy tárgyat, de azt szeretném hogy Angliába érkezzen a csomag. Ha az eladó postáz abban az országban, akkor én be tudom valahol majd állítani, hogy oda postázza ne itthonra ?

2

önkormányzat által fizetett tb-t lhogy tudom le mondani?

Az önkormányzat fizeti a tb-met, de ha kapom a gyest akkor ugye abból vonják le. Elég ha írok egy levelet a Nav-nak és beküldöm valakivel vagy van hivatalos formanyomtatvány?

5

Nincs szabály arra, hogy egy családi házat, ha X millióra becsülnek fel akkor, nem lehet érte kérni többet? (bőv. Lenn)

Az a problémánk, hogy az édesapám és a húga örökölte az ingatlant nagymamámék halála után. A párommal mi meg szeretnénk venni a nagynéném részét. Beszélgettünk is erről és úgy tűnt, hogy megegyezünk. Aztán kitalálta, hogy neki több kell mégis. A ház viszont közel sincs olyan állapotban, mint amennyit ő azért akar. Ráadásul sokkal olcsóbban vannak a településünkön, jobb állapotú házak.

3

Szegeden ki az az ügyvéd, aki adatvédelemmel kapcsolatos kérdésekben tudna segíteni?

5

Egy 1962-ben készült 10 forintos körülbelül mennyit ér?

3

Ti mennyiből éltek meg havonta? Hány tagú család vagytok? Tudtok sporolni? Ha igen mivel?

7 hónapos várandós kismama vagyok. Dolgozom jelenleg, de a fönököm, már elküldene tgyásra. Aztán leesett ezzel mennyit sporolna rajtam, hiszen a fizetésem borítékos részét, nem kellene kifizetnie, ami nem kevés, és ha tgyás-t kérek akkor nála már fizetés nélküli szabin lennék.
De az a helyzet, hogy csak minimálbérre vagyok bejelentve, és azután fogom kapni a juttatásokat, ami 150 ezerrel lesz kevesebb a mostani béremnél, erre most ébredtem rá. Ne tudok sokat félretenni, nem vagyok sporolos típus. Pest mellett lakunk, naponta járunk kocsival dolgozni Pestre, különböző a munkabeosztásunk, ezért 2 kocsink van, Van egy családi házunk, némi hitelünk. Bevallom anyagias is vagyok, de a családért sok mindenről le tudok mondani. Más választásom nem is nagyon lesz.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!