Találatok a következő kifejezésre: Kukoricacímerezéssel milyen vannak (1 db)

Kukoricacímerezéssel milyen tapasztalatok vannak?

Legjobb válasz: Rettenetes...!35 fok,csörtetsz a kukoricásban,a levelek borotvaélesek-de legalábbis durva felületûek-összekaristolják az izzadt bõröd,amire ráragad a por és a virág pollenje-ezért kell címerezni,hogy ne legyen virág a kukoricán,értsd;le kell szakítani-és írtózatosan viszket a bõröd,még napok multán is...Én egyszer csináltam,megfogadtam,soha többet!!!_Minden elismerésem a földmûvelõké!!!!

Rettenetes...!35 fok, csörtetsz a kukoricásban, a levelek borotvaélesek-de legalábbis durva felületûek-összekaristolják az izzadt bõröd, amire ráragad a por és a virág pollenje-ezért kell címerezni, hogy ne legyen virág a kukoricán, értsd;le kell szakítani-és írtózatosan viszket a bõröd, még napok multán is...Én egyszer csináltam, megfogadtam, soha többet!!!_Minden elismerésem a földmûvelõké!!!!
Én lány vagyok. Amikor elõször mentem diákszövetkezethez, nem tudtak munkát adni csak címerezést, de mondták nem ajánlják, nehogy károsuljon a testi és lelki épségem:) Végül nem mentem, és a tapasztalatakból ítélve nem is bánom.
Én ellenpélda vagyok, gimiben minden nyáron mentem a sulival címerezni, hatalmas buli volt!!! És még pénzt is kerestünk közben. Persze vannak kellemetlen részei, ahogy elõttem írták, de nyár van, barátokkal, haverokkal vagy, és szerintem életre szóló élmény lehet.
Két éve voltam (lány vagyok)címerezni és nagyon jó volt. A társaság nagyon jó volt. Az idõ is nekünk kedvezett és még pénzt is kerestünk. Ahogy leírták már vannak kellemetlen részei a feladatnak, de tûrhetõ.
Én most megyek. Tanács: hosszú ujjú nadrág és felsõ, kesztyû és sapka mindenképpen legyen nálad, hátitáskádban 4 l víz. Én így csinálom, kicsit melegem van, de inkább izzadjak mintsem szétvágjon a levele.
Én szeretem :D Jó, mocsok meleg van, vág a tetves kukoricalevél, koszos és izzadt leszel, ezt aláírom. De én akkor is szeretem csinálni :) )) Buli az egész :) A csapatban rajtam kívül még egy darab lány van, mindenki más fiú, plusz hozzá még az, hogy én jó öt évvel idõsebb is vagyok a többieknél, de így is marhára élvezem, jól elpoénkodunk, meg jó érzés kicsit suttyóskodni :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan kell hírdetni lap.hu segítségével?

Van egy blogom, amivel szeretnék akár pénzt is keresni, de ehhez kell a nézettség, emiatt szeretném hírdetni. Regisztráltam a lap.hu-ra, de nem találom, hogyan/hol tudnám beküldeni az oldalam adatait.

0

Vásárolni szeretnék külföldi személytől, de csak paypla-al tudok fizetni. Ha euróban kell fizetnem elég ha annyi van a számlámon amennyi átváltva vagy hogyan is megy ez?

1

Mennyi a postaköltség ha Nyíregyházáról akarok egy db pólót küldeni Budapestre?

1

Milyen neten használható bankkártyák vannak?

Létezik olyan bankkártya amit lehet neten használni
(pl:steamen)
lehet 18-év alatt csináltatni és nem kerül sokba.
Csak mert szüleim mindig azzal jönnek hogy drága a fenntartása.

4

Mi éri meg a fuvarozásban? (többi lent fontos)

Fent vagyok egy oldalon ahol fuvarokra lehet licitálni..

De pár fuvarozó még az üzemanyag költségét sem kérik a fuvarért.
akkor miért éri meg nekik licitálni?

Mondok egy példát:
- 2000 km-erre kér 80-95 ezret.
Ami nem kopatibilis, hiszen az üzemanyag az autópályadíj és az amit eszik iszik az ember... Pluszban még a pakolás..

Miért éri meg neki?

3

$58.67 az mennyi forint?

Kérlek segítsetek! Fontos lenne. Ne nézzetek hülyének, légyszi, aki tud válaszolni, az válaszoljon!

6

Hogy lehetek bróker?

Most vagyok végzős, mi szükséges ahhoz hogy bróker legyek?

1

Sok olyan dolgot vettél meg amit később alig vagy egyáltalán nem használtál?

Például mit?

3

Hol kell kezdeni az okiratok beszerzését, ha valakinek évek óta nincs se személyije, se lakcímkártyája, se TB-je, se jogsija, se útlevele?

Melyik irattal lehet kezdeni amihez nem kell a többi? Igazából csak személyi, lakcím meg tb kártya kéne az ismerősnek akiről írok. (TB-t sem fizet évek óta, tehát ott nem a kártya hiánya a gond). Szóval ez az ember elméletileg nem létezik, nincs egy épkézláb irata sem.
Önkormányzati lakásban lakik rokonokkal.

Köszi, ha valaki ír valami ötletet! Nem tudom melyik kategóriába való kérdés ez.

2

10.49 dollár hány románpénz? (ron)

10.49 $+? ron

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!