Találatok a következő kifejezésre: Kukoricacímerezéssel milyen vannak (1 db)

Kukoricacímerezéssel milyen tapasztalatok vannak?

Legjobb válasz: Rettenetes...!35 fok,csörtetsz a kukoricásban,a levelek borotvaélesek-de legalábbis durva felületûek-összekaristolják az izzadt bõröd,amire ráragad a por és a virág pollenje-ezért kell címerezni,hogy ne legyen virág a kukoricán,értsd;le kell szakítani-és írtózatosan viszket a bõröd,még napok multán is...Én egyszer csináltam,megfogadtam,soha többet!!!_Minden elismerésem a földmûvelõké!!!!

Rettenetes...!35 fok, csörtetsz a kukoricásban, a levelek borotvaélesek-de legalábbis durva felületûek-összekaristolják az izzadt bõröd, amire ráragad a por és a virág pollenje-ezért kell címerezni, hogy ne legyen virág a kukoricán, értsd;le kell szakítani-és írtózatosan viszket a bõröd, még napok multán is...Én egyszer csináltam, megfogadtam, soha többet!!!_Minden elismerésem a földmûvelõké!!!!
Én lány vagyok. Amikor elõször mentem diákszövetkezethez, nem tudtak munkát adni csak címerezést, de mondták nem ajánlják, nehogy károsuljon a testi és lelki épségem:) Végül nem mentem, és a tapasztalatakból ítélve nem is bánom.
Én ellenpélda vagyok, gimiben minden nyáron mentem a sulival címerezni, hatalmas buli volt!!! És még pénzt is kerestünk közben. Persze vannak kellemetlen részei, ahogy elõttem írták, de nyár van, barátokkal, haverokkal vagy, és szerintem életre szóló élmény lehet.
Két éve voltam (lány vagyok)címerezni és nagyon jó volt. A társaság nagyon jó volt. Az idõ is nekünk kedvezett és még pénzt is kerestünk. Ahogy leírták már vannak kellemetlen részei a feladatnak, de tûrhetõ.
Én most megyek. Tanács: hosszú ujjú nadrág és felsõ, kesztyû és sapka mindenképpen legyen nálad, hátitáskádban 4 l víz. Én így csinálom, kicsit melegem van, de inkább izzadjak mintsem szétvágjon a levele.
Én szeretem :D Jó, mocsok meleg van, vág a tetves kukoricalevél, koszos és izzadt leszel, ezt aláírom. De én akkor is szeretem csinálni :) )) Buli az egész :) A csapatban rajtam kívül még egy darab lány van, mindenki más fiú, plusz hozzá még az, hogy én jó öt évvel idõsebb is vagyok a többieknél, de így is marhára élvezem, jól elpoénkodunk, meg jó érzés kicsit suttyóskodni :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki szamit milliomosnak?

akinek 1vagy 10 millioja van? vagy skunek annal tobb van? Az 1-5 millioig nem millomos csak az fölött hol a határ?

8

Kb. hány forintot ért 100. 000 korona az 1900-as évek elején?

2

Paypal. Pénzt utaltam a paypal-ra, de elfelejtettem beírni a Transfer ID kódot. Járt már más is így? Hogy lehet visszaszerezni a pénzt?

0

Hol tudnám eladni a League of Legends accountom?

Nem nagy szám account,de sok helyről hallom, hogy eladják. Tudtok valakit akit venne? Vagy hol tudnék vásárlót találni,sztem egyáltalán nem drága

0

A csipkebogyót hova lehet leadni és általában mennyiért veszik meg kg-ját?

1

Lehet névtelenül utalni?

Jótékonykodás keretében, ha nem akarom, hogy megtudja az illető, hogy éntőlem jött az összeg. Lehet úgy pénzt tenni valakinek a számlájára, hogy aki kapja, ne tudjon róla, hogy ki tett/utalt rá péznt? Valamilyen módon?

6

Meglop a biztosító?

Ugye a gépjármű felelősségbiztosítás kötelező, nekem három éve van autóm, azóta befizettem kb. 200 ezer Ft-ot, nem volt balesetem, na most hová tűnt ez a pénz?Csak úgy odaadtam nekik ennyit?Miért nem fizetik vissza?

3

Megigényeltem az aktív korúak ellátását, és lenne néhány kérdésem (? )

A hölgy, aki csinálta a papírokat, nem volt épp segítőkész, így néhány kérdés számomra válaszolatlanul maradt. Nemrég lett meg az egy év bejelentett munkanélküliségem, ezért igényeltem meg. A kérdéseim:
* ezután az ellátás után kell majd adóbevallást készíteni?
* a TB-t ebből vonják automatikusan, vagy azt magam után, ebből a pénzből kell fizetnem?
* ez a 30 nap munka hogy zajlik? Õk közvetítenek ki valahova közmunkára?
Előre is köszönöm a válaszokat.
21L

3

Ha Angliából feladnak nekem egy ebook olvasót kell valamit fizetnem itthon?

Tehát él kint egy barátnőm, megkérném vegyen nekem kint egy ebook olvasót és feladná nekem postán. Kell vámot vagy valamit fizetnem itthon?

3

Ha holnap jelentenek be egy munkahelyre, akkor lehetséges, hogy holnap kezdhetek is?

Ma voltam jelentkezni és azt mondták, hogy ma semmiképpen nem maradhatok, de holnap küldik el a papírokat, talán holnap már mehetek. Szerintetek? Ez az első munkahelyem egyébként. :)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!