Találatok a következő kifejezésre: Kukoricacímerezéssel milyen vannak (1 db)

Kukoricacímerezéssel milyen tapasztalatok vannak?

Legjobb válasz: Rettenetes...!35 fok,csörtetsz a kukoricásban,a levelek borotvaélesek-de legalábbis durva felületûek-összekaristolják az izzadt bõröd,amire ráragad a por és a virág pollenje-ezért kell címerezni,hogy ne legyen virág a kukoricán,értsd;le kell szakítani-és írtózatosan viszket a bõröd,még napok multán is...Én egyszer csináltam,megfogadtam,soha többet!!!_Minden elismerésem a földmûvelõké!!!!

Rettenetes...!35 fok, csörtetsz a kukoricásban, a levelek borotvaélesek-de legalábbis durva felületûek-összekaristolják az izzadt bõröd, amire ráragad a por és a virág pollenje-ezért kell címerezni, hogy ne legyen virág a kukoricán, értsd;le kell szakítani-és írtózatosan viszket a bõröd, még napok multán is...Én egyszer csináltam, megfogadtam, soha többet!!!_Minden elismerésem a földmûvelõké!!!!
Én lány vagyok. Amikor elõször mentem diákszövetkezethez, nem tudtak munkát adni csak címerezést, de mondták nem ajánlják, nehogy károsuljon a testi és lelki épségem:) Végül nem mentem, és a tapasztalatakból ítélve nem is bánom.
Én ellenpélda vagyok, gimiben minden nyáron mentem a sulival címerezni, hatalmas buli volt!!! És még pénzt is kerestünk közben. Persze vannak kellemetlen részei, ahogy elõttem írták, de nyár van, barátokkal, haverokkal vagy, és szerintem életre szóló élmény lehet.
Két éve voltam (lány vagyok)címerezni és nagyon jó volt. A társaság nagyon jó volt. Az idõ is nekünk kedvezett és még pénzt is kerestünk. Ahogy leírták már vannak kellemetlen részei a feladatnak, de tûrhetõ.
Én most megyek. Tanács: hosszú ujjú nadrág és felsõ, kesztyû és sapka mindenképpen legyen nálad, hátitáskádban 4 l víz. Én így csinálom, kicsit melegem van, de inkább izzadjak mintsem szétvágjon a levele.
Én szeretem :D Jó, mocsok meleg van, vág a tetves kukoricalevél, koszos és izzadt leszel, ezt aláírom. De én akkor is szeretem csinálni :) )) Buli az egész :) A csapatban rajtam kívül még egy darab lány van, mindenki más fiú, plusz hozzá még az, hogy én jó öt évvel idõsebb is vagyok a többieknél, de így is marhára élvezem, jól elpoénkodunk, meg jó érzés kicsit suttyóskodni :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Skandináv lottónál hogy is van ez?

Tehát van kézi és gépi sorsolás is.
Most ha mindkét sorsolásnál lenne 4 találatom, akkor 1x vagy 2x fizetnék ki?

1

Igaz lehet ez az internetes pénzkeresés?

"Az emberek itt mindig azt kérdezik, hogy hogyan kereshetnek pénzt interneten könnyen és gyorsan... Természetesen nincs ilyen lehetőség, hogy könnyen, gyorsan, munka nélküli pénzkereset, aki ebben hisz, azt sajnos ki kell ábrándítanom. Én 2 napja viszont találtam egy ilyet, aminek az elkezdése kicsit több időt igényel, viszont a későbbi időkben ez teljesen megfelel egy kis zseb pénznek. Magyarországon egyáltalán nincs elterjedve, ez még csak külföldön divat, de valós pénzt lehet elérni vele. Egy szomorú dolog van ezzel kapcsolatban, hogy csak azok csinálhatják ezt, aki rendelkezik IPHONE, IPAD, IPOD, vagy IMAC termék közül valamelyikkel. Itt megtudhattok mindent róla:
Ezt találtam egy oldalon, haverom már kipróbálta, és elvileg fizetett is neki. Szerintetek?

4

Hány százaléka megy el a fizetésednek?

Nekem így alakul:
lakbér 13%
rezsi 12%
hitelek 11%
iskola, ovi (2 gyerekre) 5%
bevásárlás 15%
autó 7%
megtakaríás 30%

12

Rendkívüli felmondást aminek oka a fizetés késedelme csak ügyvéden keresztül mehet vagy magán személy is elküldheti ajánlottan? Illetve kell indoklás hozzá?

0

Milyen szolgáltatásokat tartalmaz a Minimál dícsomag a T-Home-nál?

Állítólag eddig is volt havi 2.193.-ft-os havi díjjal. November 1-től több lesz a havi dí egy százassal. Sehol nem találom, mit tartalmaz ez a dícsomag. /lakossági analóg telefon/

6

Mennyiért érdemes az aranyat beadni? Ha nem 8 hanem 18 vagy magasabb karátos, akkor azt külön más árfolyamon számolják ugye? Nincs egységes árfolyam, elvégre van színarany, törtarany stb.

4800 Ft-os árat mondott grammonként az üzletben lévő hölgy, ez melyikre vonatkozhat és mennyire jó ajánlat? Mennyiért adhatják ők tovább? Nyilván nyernek rajta.

1

Ebay-en meglehet nézni a kiválasztott ruhád visszajelzéseit?

Van erre valamilyen mód?

0

Van köztetek olyan, akit az Intrum Justitia zaklatott egy valótlan tartozás miatt?

Tényleg elmennek a bíróságig, vagy csak ijesztgetnek?

4

Rendeltem az Ebayről de nem érkezett meg. Hogyan kapjam vissza a pénzem, és visszakphatom?

A csomagnak 16.án kellett volna megérkezni de csak nem jött, így visszaszeretném kapni a pénzem hiszen tartsák már be a megadott időkorlátot. Az is jó lenne ha megérkezne, csak halottam valami 45 npaos korlátról, tehát ugysem szeretnék porul járni hogy lekésem a reklámási időt. Köszi a segítséget :) Bocsi a helyesírásért csak sietek.

3

Ki mit tud a Gold Way Magyarország Pénzügyi Szolgáltató Kft-ról? Mennyire megbízhatók, esetleg aki náluk fektetett be, azoknak milyen tapasztalataik vannak?

Itt van az internetes oldaluk:
Köszönöm előre is a válaszokat!

Üdv: Bi'blos

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!