Találatok a következő kifejezésre: Kozmetikus után kb. egy hétig (2 db)

Kozmetikus után mindenkinek kb. egy hétig tele van mindennel az arca?

Szüleim mindig mondják, hogy menjek el, de utána elég sok ideig tele van piros pöttyökkel az arcom. Lehet, hogy a lányoknál csak azért nem látszik, mert eltakarják sminkkel?

Legjobb válasz: Igen, ez normális, hiszen jól megdolgozza a bõröd, de utána jobb lesz. Persze a kozmetikus is csak akkor ér valamit, ha rendszeresen jár hozzá az ember.

Igen, ez normális, hiszen jól megdolgozza a bõröd, de utána jobb lesz. Persze a kozmetikus is csak akkor ér valamit, ha rendszeresen jár hozzá az ember.
Én több kozmetikust is kipróbáltam. A különbség az volt, hogy milyen hamar múlt el a pirosság az arcomról a nyomkodás után. De ez max. 1 napot jelentett. Igaz, hogy alapvetõen nem pattanásos a bõröm, menzesz elõtt jön ki egy-kettõ. Viszont nagyon mitesszeres. Kezeléstõl, ill. utána nem keletkezett pattanásom.
nekem is ilyen szokott lenni a böröm és a kozmetikusom azt tanácsolta, hogy menjek el utána szoláriumba és elmullik, nekem bevált évek óta ezt csinálom
A kérdező hozzászólása: Jó de fiúként szoláriumba? :D
Millió fiú jár szoliba. Na jó, a négerek nem annyira.:) ) Mehetsz nyugodtan Te is.

Szerintetek normális ha kozmetikus után egy csomó mitesszer begyullad és kb. csak 2 hét múlva lesz szép az arcom?

De addigra meg újabb mitesszerek jönnek ki:S

Legjobb válasz: Igen, normális. a kozmetikus sem képes minden egyes mitesszert tökéeltesen kinyomni, bennemaradhat a bõrben egy kicsi része, ami aztán begyullad. ha ennyire csúnya a bõröd, érdemes lenne egy bõrgyógyászt is felkeresni.

Igen, normális. a kozmetikus sem képes minden egyes mitesszert tökéeltesen kinyomni, bennemaradhat a bõrben egy kicsi része, ami aztán begyullad. ha ennyire csúnya a bõröd, érdemes lenne egy bõrgyógyászt is felkeresni.
Szerintem nem... Én azt gondolom, a kozmetikus is csak szakember, van köztük jobb, rosszabb.
Ez nem igy van. abszolút bõrtõl függ, mennyire gyullad be utána a mitesszer helye. amikor nagyon ragyás voltam, egy nagy ismertségnek örvendõ, nagyon jó kozmetikushoz jártam, és sajnos így is sok begyulladt utána. amikor késõbb már javult a bõröm, akkor tisztítás után egyre kevésbé gyúltak be a kinyomott mitesszerek helyei. tehát nem feltétlen a kozmetikus hibája ez. mondtam már, el kell menni bõrgyógyászhoz is, ha ennyire súlyos a helyzet, nem a kozmetikus a bûnbak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Annyira nem vagyok pattanásos, csak a T-vonal mitesszeres és amikor nagyon sok van hirtelen begyulladnak és akkor nagyon sok gyulladt pattanásom lesz..most is már így mentem el kozmetikushoz lehet azért lett ilyen na mind1:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!