Találatok a következő kifejezésre: Kozmetikus után kb. egy (3 db)

Szerintetek normális ha kozmetikus után egy csomó mitesszer begyullad és kb. csak 2 hét múlva lesz szép az arcom?

De addigra meg újabb mitesszerek jönnek ki:S

Legjobb válasz: Igen, normális. a kozmetikus sem képes minden egyes mitesszert tökéeltesen kinyomni, bennemaradhat a bõrben egy kicsi része, ami aztán begyullad. ha ennyire csúnya a bõröd, érdemes lenne egy bõrgyógyászt is felkeresni.

Igen, normális. a kozmetikus sem képes minden egyes mitesszert tökéeltesen kinyomni, bennemaradhat a bõrben egy kicsi része, ami aztán begyullad. ha ennyire csúnya a bõröd, érdemes lenne egy bõrgyógyászt is felkeresni.
Szerintem nem... Én azt gondolom, a kozmetikus is csak szakember, van köztük jobb, rosszabb.
Ez nem igy van. abszolút bõrtõl függ, mennyire gyullad be utána a mitesszer helye. amikor nagyon ragyás voltam, egy nagy ismertségnek örvendõ, nagyon jó kozmetikushoz jártam, és sajnos így is sok begyulladt utána. amikor késõbb már javult a bõröm, akkor tisztítás után egyre kevésbé gyúltak be a kinyomott mitesszerek helyei. tehát nem feltétlen a kozmetikus hibája ez. mondtam már, el kell menni bõrgyógyászhoz is, ha ennyire súlyos a helyzet, nem a kozmetikus a bûnbak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Annyira nem vagyok pattanásos, csak a T-vonal mitesszeres és amikor nagyon sok van hirtelen begyulladnak és akkor nagyon sok gyulladt pattanásom lesz..most is már így mentem el kozmetikushoz lehet azért lett ilyen na mind1:)

Kozmetikus után mindenkinek kb. egy hétig tele van mindennel az arca?

Szüleim mindig mondják, hogy menjek el, de utána elég sok ideig tele van piros pöttyökkel az arcom. Lehet, hogy a lányoknál csak azért nem látszik, mert eltakarják sminkkel?

Legjobb válasz: Igen, ez normális, hiszen jól megdolgozza a bõröd, de utána jobb lesz. Persze a kozmetikus is csak akkor ér valamit, ha rendszeresen jár hozzá az ember.

Igen, ez normális, hiszen jól megdolgozza a bõröd, de utána jobb lesz. Persze a kozmetikus is csak akkor ér valamit, ha rendszeresen jár hozzá az ember.
Én több kozmetikust is kipróbáltam. A különbség az volt, hogy milyen hamar múlt el a pirosság az arcomról a nyomkodás után. De ez max. 1 napot jelentett. Igaz, hogy alapvetõen nem pattanásos a bõröm, menzesz elõtt jön ki egy-kettõ. Viszont nagyon mitesszeres. Kezeléstõl, ill. utána nem keletkezett pattanásom.
nekem is ilyen szokott lenni a böröm és a kozmetikusom azt tanácsolta, hogy menjek el utána szoláriumba és elmullik, nekem bevált évek óta ezt csinálom
A kérdező hozzászólása: Jó de fiúként szoláriumba? :D
Millió fiú jár szoliba. Na jó, a négerek nem annyira.:) ) Mehetsz nyugodtan Te is.

Mennyi borravalót adnátok a kozmetikusnak egy láb, szemöldök és intim gyantázás után? (kb 7000lesz)

Legjobb válasz: Õszinte leszek, én ezért nem szoktam borravalót adni, számlát úgysem ad,tehát zsebre megy ez is neki, így plusz pénz nincs.

Õszinte leszek, én ezért nem szoktam borravalót adni, számlát úgysem ad, tehát zsebre megy ez is neki, így plusz pénz nincs.
A kérdező hozzászólása: hát én is úgy vagyok hogy nagyon drága..csak az is milyen ha nem adok nem?ha nem lesz kerek az összeg akk max annyit hogy kereket adok:) köszi
Szerintem elkéri õ az árát, 7000 az baromi sok. Ha annyira a borravalóra menne, nem ilyen árakkal dolgozna. Kifizeted-megköszönöd és száp napot kívánva hazasétálsz. Ha õ ennyit kér a munkájáért, akkor ennyit fizess neki, de ha úgy állsz, hogy nyugodtan szórhatsz pénzt, akkor csapja oda egy 500-ast, vagy csak 1-2 200-ast és viszontlátás. Intim gyantázáson kívül amúgy otthon mindent meg lehet szuperül csinálni, feleennyibõl.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hát nem vagyok annyira eleresztve csak hogy szokás e, az érdekelt, mert a vidéki kozmetikusomnak adtam anno, de jóval olcsóbb mint Pesten.
Semmit, mert a 7000 az nagyon sok érte! A kozmetikusomnál 2000 az intim, 2500 a teljes láb és 800 a szemöldök. És ez is Bp. És amúgy tényleg, a lábadat magadnak is simán meg tudod csinálni. Az intim és a szemöldök tényleg jobb kezekben van egy szakembernél, de a láb gyantánál semmivel nem tud többet.
A kérdező hozzászólása: Hát nem merem magamnak sajnos, de lehet a lábgyantát legközelebb máshol fogom mert itt 4200 az intim 2000 meg a szemöldök 600. igazából csak a lábgyanta a sok.Köszönöm a válaszokat!
Esetleg keress más kozmeikust, van egy csomó Pesten, lehet válogatni az árak között (2. voltam)
jujjuj, akkor váltsd le mert az én kozmetikusom kb feleenyibõl kihozza és szintén Pesten...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!