Találatok a következő kifejezésre: Kozmetikai nagykezelés lehet (2 db)

Kozmetikai nagykezelés után eltűnt egy anyajegyem. Lehet ebből baj?

A kezelés után pár napba telt, míg az apró sebek elt?ntek, de a homlokamon lév?t már nagyon vártam, mert láttam, hogy a seb egy anyajegyemet is érinti. Ma leesett a seb, az anyajegyem meg sehol, csak egy apró pötty, ami a helye. Kedden megyek b?rgyógyászhoz, de addig is írhatna, aki volt már ilyen helyzetben, mert eléggé meg vagyok ijedve.

Legjobb válasz: Szerintem ez elég nagy baj... Mindenképpen menj el az orvoshoz, mert ha eltûnik az anyajegy, akkor az soha nem jó jel. De hogy lehetett ilyen hülye a kozmetikus??? Nem értem.

Szerintem ez elég nagy baj... Mindenképpen menj el az orvoshoz, mert ha eltûnik az anyajegy, akkor az soha nem jó jel. De hogy lehetett ilyen hülye a kozmetikus??? Nem értem.
Nekem volt ilyen! A homlokomon van egy kis anyajegy, és egyszer pont a kellõs közepébe nõtt egy pattanás. Egyszerûen nem bírtam ki, hogy ne nyúljak hozzá, és persze sebes lett a helye, mint amikor rosszul kinyomnak egy pattanást. Nem is látszott az anyajegy, a seb leszáradt, aztán az anyajegy "visszanõtt". Pár napba ugyan beletelt, de mára már ugyanolyan. De azért biztos nem jó, én is megijedtem kicsit, hogy nem lesz-e ebbõl baj, de szerencsére nem lett. De azért biztonság kedvéért te menj el, és nézesd meg dokival!
Egyáltalán nem biztos, hogy baj lesz, de nagyon jól teszed, ha megmutatod az orvosnak. Ha nem vérzik, gennyezik, vagy fáj a helye, az jó jel. Ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Kozmetikai nagykezelés után lehet bioptron lámpát ill. ultrahangos készüléket használni arcon terhes kismamánál?

Legjobb válasz: Nem, az uh kezelést nem, de ezt a kozmetikusodnak tudnia kell, nekem is õ mondta.

Nem, az uh kezelést nem, de ezt a kozmetikusodnak tudnia kell, nekem is õ mondta.
Szerintem a Bioptron lampat lehet hasznalni. Az ultrahangot semmikepp.
Én kozmetikus vagyok Gyõrben(Piú Bellissima Szépségszalon), ultrahangot nem, viszont a Bioptron lámpát annál inkább ajánlanám! a kozmetikában is használom a lámpát a vendégeken, fertõtlenít, gyulladást csökkent, hegmentesen gyógyít, ránctalanít...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!