Találatok a következő kifejezésre: Korai szex a kapcsolatunkat (14 db)

Egy kiélt, kitombolt nőnek idősebb korában mennyire számít a szex a kapcsolatban?

Egy kiélt nő miután elhagyja a párja és egy másikkal összejön azt miért teszi? Csak a szexért vagy már közel sem?

Legjobb válasz: Kicsit konkrétabban írj, akkor tudunk válaszolni!

Kicsit konkrétabban írj, akkor tudunk válaszolni!
Mennyi az idösebb kor?Nem mindegy..
Te azt gondolod, hogy egy párkapcsolatban egy nõ kitombolja magát, és aztán soha többet nincsenek szexuális igényei?! A szex iránt egy egészséges nõnek (és férfinak) folyamatosan van igénye, de nem csak a szexuális oldalra, hanem a vele járó érzelmi oldalra is. Errõl szól a párkapcsolat: érzelmi ÉS szexuális biztonság.
A kérdező hozzászólása: 33 éves nõre gondoltam. Azt gondoltam hogy szüksége van szexre csak kérdés milyen mértékben...
A nõk (és a férfiak) libidója nem állandó. A férfiaké az évek számával csökken, a nõk esetében viszont emelkedik. Jellemzõen pont a harmincas éveikben a legmagasabb! (Persze egyénfüggõ.)
33 évesen egyáltalán nincs idõsebb korban. Mi az, hogy kiélt? Ha egy másik partnerrel összejön ugyanazért teszi, mint bárki más, társat szeretne, testi lelki kapcsolatra.
Egy kiélt, kitombolt .....idösebb korában.... Egy kifutott, lestrapált autonak idösebb korában.... Te tényleg egy nöre gondoltál, vagy csak egy kicsit összetéveszted valamilyen eszközzel?

Korai szex elronthatja a kapcsolatunkat?

17 éves vagyok, és van egy 16 éves lány, akivel szeretnék megimserkedni, és ?is velem! Már régóta ismerjük egymást, de szeretnéknk átlépni a barátságon! De a jöv?héten ittlaszik nálam, és úgy ahogy megbeszéltük, hogy mindenképp lesz szex! De mind a ketten tartós kapcsolatot szeretnénk ebb?l! Nemlenne ez túl korai, hogy még nem is járunk szinte, de már szex volt??

Legjobb válasz: Nem tudom... Szerintem ez már csak azért sem jó, mert ennyire megterveztétek és leszögeztétek, hogy szex márpedig lesz. Lehet, hogy egyébként is mindenképp lenne szex, de akkor legalább ott spontán történne meg. Így viszont mindkettõtökben benne van, hogy már megbeszéltétek nem akartok csalódást okozni, pedig lehet, hogy elõbb járnotok kéne egy ideig, sok idõt együtt tölteni, és kisebb dolgokkal kezdeni. Aztán persze késõbb jöhet a szex is.

Írod, hogy most szakítottál a barátnõddel.Máris úgy érzed, hogy készen állsz egy tartós kapcsolatra?Az, hogy mindjárt szex is lesz, azzal nem fogsz elõbb felejteni, max jól fogod magad érezni éjszaka.Lehet nem kellene ennyire kapkodni a dolgokkal, ha úgy érzitek, egymáshoz illetek, jól megvagytok stb, akkor meg úgyis jön minden magától idõvel.
Nem tudom... Szerintem ez már csak azért sem jó, mert ennyire megterveztétek és leszögeztétek, hogy szex márpedig lesz. Lehet, hogy egyébként is mindenképp lenne szex, de akkor legalább ott spontán történne meg. Így viszont mindkettõtökben benne van, hogy már megbeszéltétek nem akartok csalódást okozni, pedig lehet, hogy elõbb járnotok kéne egy ideig, sok idõt együtt tölteni, és kisebb dolgokkal kezdeni. Aztán persze késõbb jöhet a szex is.
Értem, csak nehogy késõbb jöjjön elõ ez, hogy csak azért voltál vele, mert kellett valaki aki feledteti veled azt a másik lányt... (2. hozzászóló)
Szerintem spontán jöjjön... fõleg, ha már egyikötõk se szûz. Ahogy érzitek, ezt abszolút nektek kell érezni! De azt mondják, hogy igen, a korai szex tönkreteszi. Szerintem speciel nem, hisz mért tenné, csak a fokozatok legyenek meg elõtte! (tehát elõtte minden más :) )
Egy jó szexxel se feltétlen felejted ael a barátnöd ne ezzel inditsatok, én is megtettem nem lett jo vége, mind2en megbántuk pedig nem volt rossz!:(Elöször ismerd ki, akár társasozhattok is(tudom gyerkesen hangzik de nagy buli)közben csokok meg minden!Nem kell elsietni!
Dehogy..ahelyett hogy inkább örülnél neki. Ha bejön a csaj és tetszik, jó vele a szex akkor mér ne lenne tartós kapcsolat?
Ne hallgass a sok irigy faszkópéra, hiszen csak irígykednek. Neked lesz 1 jó estéd. Nemfeltétlen kell már a talinál vetkõzni és dugni, hanem érzékien próbáljatok valamit összehozni. Ha már simogatod és csókolóztok, a dugás már úgy is jön magától. Megbánni meg nem fogod. Azért mondják, hogy megbánod mert nekik még nem volt ilyen alkalmuk és irigykednek erre...mellesleg egy olyan csajjal való szexet aki tetszik neked, azt csak az bánja meg aki már eltervezte, hogy buzi lesz :DD
Ez a legjobb hejzet neked Együtt az ägyba simogatäs petting puszi ide odaÉs egyböl ne dugd megMond hogy neked most jolesik egy kis simogatäs aztän vagy 2ora mulva megint simogatoztok és amikor mär jo nedves mellé teszed mondvän ez jolesne neked ha megsimogathatnäd vele a csiklojät ès aztån becsusztatod de ne mond meg elöre hogy megdugod mert igy jobb lesz neki ès garantält a siker
A kérdező hozzászólása: Nem szó szoros értelemben mondtuk k egymásnak, hogy , , Márpedig lesz szex", hanem csak azért, mert most szakított velema volt barátnõm, és megmondta, hogy mindent megfog tenni nekem, hogy eltudjam felejteni õt, és hát így jött ez!
A kérdező hozzászólása: Ha pontos akarok lenni, akkor egy hónapja szakítottunk! De én úgy gondolom, hogy egy lány segíthet abban, hogy elfelejtsema régit! Csak érdekelne mások véleménye is errõl!
A pasim ugyanezt csinálta. Szeretett egy lányt, de szakítottak, mert nem jöttek ki, folyton veszekedtek. Már másnap lefeküdt egy csajjal, akit korábbról ismert. A csaj ráakaszkodott, neki meg jól esett, hogy vki. foglalkozik vele stb. De még a régit szerette, ez a másik meg nem is tetszett neki és nem volt bele szerelmes. 1, 5 évig voltak így együtt. Megbánta utólag. Szerintem inkább próbálkozz egyéjszakás kalandokkal búfelejtõnek, aztán azzal kezdj kapcsolatot, aki igazán tetszik és tényleg érzel iránta vmi.-t.
Ne foglalkozz a régivel, csak az uj lányra koncentrálj, szorakozzatok, nevessetek önfyeledten, ha tudtok tv-zzetek együtt meg mindne, nem kell egyböl a közepébevágni ettöl nem valoszinü hogy jobb lenne.és ha még vártok utána jobb is lesz a szex;)
A kérdező hozzászólása: Majd meglátjuk milesz! Azt már megbeszéltük, hogy megnézzük dvd-n a kedvenc filmjét, de nemhiszem, hogy sokat fogunk belõle nézni!:) :P Mindenkinek köszönöm a HASZNOS válaszokat!
Ebbe csak aza gáz h rosszul is elsülhet..mert ha egy hét után megtörténik..és vmelyik fél nem élvezzi akkor, lehet a továbbiakban nem nagyon vágyik rá...mivel ez még érzelmek nélkül van..

Lányok! 20 évesen egy 1 hónapos kapcsolatban korainak tartanátok a szexet?

Legjobb válasz: Ha ezt tõlem kérdezted, akkor igen, biztos.

Ha ezt tõlem kérdezted, akkor igen, biztos.
biztos?
ha õ volna az elsõ akkor talán ha nem, akkor nem tartanám korainak 20L
Egyáltalán nem. Ez azért már nem tinikor..
Igen 24L
Igen 26 nõ
Attól függ.Pl ha összejövök vkivel és elõtte nem szexeltem vagy 2 hónapig akkor még 1 hónapot szenvedés lenne kibírni :D Max 3 hetet várnék :D nem még hogy 4-5 hónapot.Az arcomról marnám le a bõrt már ha majdnem fél évig nem szexelnék :D úgyhogy van vkim.Sztem lehet meg is erõszakolnám.Vagy 3 hónap után szexelnék addig mással amíg õ nem akar...vagy keresnék mást. Egyáltalán nem korai az 1 hónap. L19
Mikor összejöttem párommal már 3 hónapja nem szexeltem, és egy éve nem volt komoly kapcsolatom, napi 24 órában szexelni akartam, elõtte átvertek, pedig vártam, szóval én egyáltalán nem akartam várni, mondván minek, ha kellek neki kellek, ha nem legalább SZEX szóval mi úgy 3. randin feküdtünk le. Már 8 hónapja együtt vagyunk. :) 20L
Szerintem nem, és ezt én is 20 évesen mondom. Nekem nincs sok tapasztalatom e téren, de ha nagyon vonzódtok egymáshoz, akkor miért ne? Felnõtt vagy, többnyire már el tudod dönteni, mi a helyes, nem? :)
19 éves vagyok. 18 évesen vesztettem el. Én már akkor azt mondtam, hogy nincs mit veszítenem, eddig vártam. KOmolya kapcsolatban voltam/vagyok, 1hónap után történt :) Én áldom az eszem , hogy nem hamarabb, de azért is, hogy nem késõbb...Ideális szerintem. Már nincs mit veszítened 20évese....fõleg ha még szûz vagy.Ha nem, akkor meg még annyira sem :)
ha szerelmesek vagytok nem, ha nem vagytok szerelmesek, akkor meg nem kell szexelni vele soha se nemhogy egy hónap után. szórákozásból ne tedd. és tudod mért ne? mert még túl korai elveszíteni az ártatlanságot, és itt nem a szüzességre gondoltam! szerelembõl tedd meg. én ha halogatnám az csak amiatt lenne, mert ez 'kéjes' és mert ki kell élvezni azt is hogy 'barátok' vagytok csak úgymond... úgy válik teljessé a kapcsolat szerintem ha eljuttok oda, nem mindjárt azzal kezditek.
Szerintem nem korai, legalábbis ha az eddigi kapcsolataimból indulok ki. Ugyanakkor hozzáteszem, szerintem ezt nem lehet idõhöz kötni. Hiába vagytok együtt 1 hónapja, ha alig ismeritek egymást. Kapcsolat, és kapcsolat között is rengeteg a különbség. A jelenlegi barátnõmet pl annyira ismertem meg az elmúlt 1, 5 évben, mint az elõzõt 7 év alatt. 1 hónap után megközelítõleg azon a szinten voltunk, mint a másikkal 1 év után. Éjjel-nappal beszéltünk, ránéztem, és tudtam mire gondol. Két hét után feküdtünk le, és egy cseppet sem volt korai. Szóval szerintem nem az idõ számít, hanem a kapcsolat mélysége. 30F
ma 17:38 szerintem a klónom. ilyen téren 170%-ig ilyen a gondolkodásom mint neki. de jó, hogy vannak még ilyen emberek mint te ma 17:38-as. 19F
Szerintem pedig nem különc vagy, hanem buta. Fogalmad sincs mit jelent a nimfománia.. Szóval gratulálok. Kérdezõ, ha bízol ebben az emberben, akkor mire várnál? Ha szeretitek egymást, akkor úgy gondolom nincs értelme húzni a dolgot. Alapból sem értem mire jó a várakozási idõ. Elvileg az ember azzal fekszik le, akit szeret és aki viszont szereti. És elvileg csak ilyennel lép kapcsolatba az ember. Ebben a korban már nem igen hoz az ember felelõtlen, elhamarkodott döntéseket. 22/L
hát én szerintem korai:D (mondjuk nimfomániásoknak tök mind1:D) szerintem bõven 4-5 hónap:D habár lehet hogy én kicsit különc vagyok ebben (mint minden másban is.....---> semmit sem úgy csinálok ahogy mások) szerintem manapság már csak a 14-16 éves korosztály fekszik le egymással ilyen hamar hogy meglegyen az elsõ..... szerintem korai.... SZERINTEM!!! 19F
3 hónap. 19F 2.válaszoló.
1-2 hónap az ideális. Nekem nem lenne korai. 19/L
17:02 vagyok, 20L
absz. nem :D 21/ f
A kérdező hozzászólása: Korral és nemmel a válaszokat légyszi.
Igen.
nem 25/l
ilyen nem létezik
A kérdező hozzászólása: minden 7végi randi az hogy elmegyünk sétálni, vagy moziba vagy valami ilyesmi helyre. de olyan eszébe se jut hogy pl náluk dvd-zzünk nemrég nálam voltunk. õ is bemutatott engem otthon, de ilyen sose jut eszébe :S De a csókba mászik rám meg minden... és aztmondja felizgatom... de ebbõl sose lesz szex, kicsit rossz és kivel csalnám meg?:( senki se kiván engem:( túl jó a lelkem amugyse tenném meg a bátyámnak van egy haverja aki idõsebb nálam kb 10évvel, jó pasi, de sose kezdene ki velem... én 18vagyok õ 28 bár mostanába egymásra irunk
A kérdező hozzászólása: 2hónap mulva megyünk egy sulis nyaralásra több napra... egy szobában alszunk majd, õ mondta hogy toljuk össze az ágyat, én mondtam hogy nem...minek? erre csak mondja hogy márpedig de! DE MINEK, OTTSE LESZ SEMMI, EZ EGYÉRTELMÛ:) õ leragad annál a szövegnél hogy "majd megeszlek meg megcsókolgatlak"
Nenm igaz, hogy itt a válaszolóknak miért kell lehordania a pasit csak azért mert komolyan veszi a szexet, nem félvállról. A szex csak akkor jó ha mindkét fél ugyanúgy akarja, ha a pasi kényszerítené rá magát az pont ugyanolyan rossz lenne, mintha a csaj tesz jobb belátása ellenére. Egyik oldalról se szabad erõltetni. Amúgy gondolom ez msn beszélgetés volt vagy vmi chat, azért értette félre a kezdeményezési kommented. Én azt mondom, hogy beszélj vele arról, hogy hogyan szeretné, tervezi a szexet, mennyi idõ után, de mondd meg neki, hogy nem akarod sürgetni, csak tudni mire készülj. Amúgy meg ha voltak rossz élményei szexxel kapcs, akkor valszeg azért, beszélgessetek el róla, és próbálj segíteni neki. Ha nem megy, erre van a szexológus. De már eleve megbeszélni a problémáitokat nagyon jó ötlet. Nekem is barátommal volt egy félreértésem ilyesmivel kapcsolatban, és amint beszéltünk róla, mindjárt vége lett mindkettõnk problémájának, mert kiderült, hogy ugyanazt akarjuk XD Csak hát a fene gondolta volna! Mindketten arra készültünk, hogy majd engedni kell a másiknak, és nem fog repesni, ha megtudja, hogy mit akarunk, oszt erre XD Szal a sztori ott úgy volt, hogy msnen említette, hogy mielõtt tusolni ment volna, véletlen csokiszósszal összekente magát. Erre én persze mondtam, hogy szívesen segítenék neki leszedni, ha ott lennék (már kb 2 hónapja együttvoltunk ekkor). De õ meg elég zavartan reagált, nemhogy nem volt lelkes, de inkább visszakozó, én meg pánikoltam, hogy úristen mi van, most minek tarthat, vagy csak nem kíván vagy miii? Aztán leültünk késõbb megbeszélni, és elmondta, hogy õ házasság elõtt nem szeretne lefeküdni senkivel, mire én totál megörültem, mert én se akartam, és amikor ezt elmondtam, meghogy milyen boldog vagyok, teljesen megkönnyebbült, mivel elõzõ barátnõjével rengeteg problémája volt ezzel. Egyébként azóta már ki lett próbálva az egymásról csokileevés és hát hûûû nagyon jó ám :D Most már olyan 3 hónapja vagyunk együtt. De egyébként mielõtt ezt megbeszéltük én is csodálkoztam, hogy meg se próbálta a mellem, vagy a fenekem fogdosni. Azóta már az is volt, meg polók is lekerültek, úgyhogy tényleg legjobb megbeszélni szépen. Így hogy megbeszéltük minden sokkal jobb, többet, és nyugodtabban merünk csinálni, jobban megbízunk a másikban, és felszabadultak vagyunk.
20:23 vagyok ismét.... és hát amiket írtál kérdezõ azóta... inkább értékelhetnéd, hogy nem csak a szex a mániája, hanem máshogy is szeretne kényeztetni, kielégíteni... miért olyan hûdefontos az a szex? a lényeg nem az örömokozás egymásnak? ahhoz meg nem kell feltétlen a szex amikor barátom mellkasáról múltkor ettem le a csokit, majd a mellbimbóját szopogattam, izgattam, hát úgy vonaglott meg sóhajtozott, hogy csak öröm volt nézni, én ettõl elvoltam telve boldogsággal nah de amikor meg õ volt a soros, hát hû, télleg olyan volt, mintha elevenen felfalna, de eszméletlen király volt meg amúgy is, ha rendesen, jól kiismeritek egymás testét elõtte (és ezt nem lehet ám gyorsan :P), akkor maga a szex is sokkal jobb lesz, plusz tudjátok hogyan okozzatok máshogy is örömet, meg hogyan lehet a legjobban felizgatni, kényeztetni a másikat ennek a kölcsönös örömszerzésrõl kéne szólnia, nem a bizonyítási kényszerrõl, hogy elmondhasd, hogy lefeküdtetek
A kérdező hozzászólása: értelek... de az akkora aljasság hogy kb húzza az agyam multkor ilyetszól "kiváncsi vagyok mire indulsz be" ÉS MINEK? MIT KEZD VELE??? SEMMIT, AKKOR MEG MINEK BEINDITANI? ha beindit akkor elégítsen is ki
A kérdező hozzászólása: és csókolgatta a nyakamat...én meg persze sóhajtoztam. ÉS EZ NEKI MIÉRT IS VOLT JÓ HA UGYSE KEZD VELEM SEMMIT? MIT SZÁMIT AZ NEKI HOGY ÉN MIRE GERJEDEK BE????!!
hüh erre kíváncsi vagyok! pont ez van velem is kérdezõ! fõleg amit utoljára írtál
20:33 vagyok Azért csinálja, hogy megismerje mi a jó neked, hogy késõbb jól tudja csinálni. Fontos vagy neki, és azt szeretné, hogy majd élvezd a szexet, és jó legyen neked, hogy a legjobbat tudja nyújtani. De ezt csak úgy lehet, ha elég jól ismeri a tested, kipróbálta mit hogyan kell, mi hogy a legjobb. Nem bántani akar ezzel, csak jót akar, hidd már el. Nem kell ezen fennakadni. De ha te ennyire odavagy ettõl, és nem tudod értékelni, hogy felelõségteljes, gondol rád, és a legjobbat akarja, hát bocsánat, hogy ezt mondom, de nem érdemled meg, jobban jár ha szakítasz vele. Értékeld már, hogy nem egy darab szexre való húsként kezel, hanem mint egy embert, akit szeretne a lehetõ legboldogabbá tenni. Eddig nem értettem, hogy anyukám meg nagynéném miért mondják mindig ha barátomról meséltem ilyennel kapcs, hogy az ilyen fiú ritka, értékes, és értékelni kell. Nekem ez alap volt, hogy így állok hozzá. De most tényleg látom, hogy vannak, akik nem tudják mi a jó...
OFF 20.55 ez fél év után is érvényes?
Meg még annyit, hogy attól, hogy most azonnal nem akar lefeküdni, késõbb még akar, és mint mondtam, arra készül fel. De addig is próbál örömet okozni. Inkább élvezd, hogy foglalkozik veled minthogy panaszkodj... Egyik barátnõm múltkor közölte pl, hogy addig jó amíg nincs szex, élvezzem ki, mert utána a többi erogén zónád szépen a feledés homályába merül, és minden a szexre, és a teljesítésre lesz kiélezve... Hát azért én merem remélni ez velünk nem így lesz :P
20:57 Ez ember és szituáció-függõ is. De amúgy neked is mondanám: miért nem beszéled meg vele? Én találgathatok, hogy miért, de õ tudja a legjobban. Lehet, hogy a te barátodnak félelmei vannak pl a mérete miatt, mint az egyik elõzõ hozzászóló mesélte. A kérdezõ esetében viszont szerintem eléggé az a szitu amit mondtam. De most tényleg, meddig tart leülni és megbeszélni vele? Tényleg sokkal jobb, és legalább tudod mit akar.
A kérdező hozzászólása: megkérdeztem már tõle milyennek képzel el 1 szeretkezést... elmesélte, de elég sablonos volt tipikusan olyan mint ahogy illõ, semmi extra. azt mondta nekem, hogy szerelem nélkül is eltudja képzelni a szexet, és nem szerelmes belém, ez tuti!!! ezt is mondta már, hogy még nem szerelmes. ÉRDEKES NEM SZERET, DE A SZEXET SE AKARJA... itt az ellentmondás, hiszen azt mondta szerelem nélkül is vágyik a szexre és akarja... õ se nem szeret se nem akarja
20:59 Miért vagy vele együtt ha nem szeret? Miért van õ veled ha nem szeret? Ezt nem értem... De ha nem szeret, akkor meg jóhogy nem mûködik ez :/ Bocsánat, csak én feltételeztem, hogy szeret ha már együtt van veled, de úgy tûnik mégis vannak ilyen gerinctelen alakok. Ezt el kell hagyni, semmi jó nem lesz belõle.
A kérdező hozzászólása: aztmondja boldog velem, és amióta velem van teljesen megváltozott. és jólérzi magát velem, és belém tudna szeretni. És mindig õ mondja hogy talizzunk Bevallom énsem vagyok szerelmes belé, énis ilyesmit érzek. De én tudom hogy tudnék vele szexelni. Namármos, most ha õ NEM A SZERELEM ÉS NEMIS A SZEX MIATT VAN VELEM AKKOR MIÉRT? JA MEG ÁLLÍTÓLAG NEM IS PÓTLÉK VAGYOK.
A kérdező hozzászólása: ez a válasza: "azért vagyok veled mert vonzódom hozzád lelkileg és mert érzem h idõvel szerelmes tudok beléd lenni" Ez olyan nyomi válasz
A kérdező hozzászólása: mondanám hogy biztos vár a szexxel amig szerelmes lesz dehát ez nem lehet hiszen õ maga mondta hogy szerelem nélkül is tud szexelni
attól, hogy tudna szerelem nélkül szexelni, nem feltétlen akar... mert mégiscsak úgy a legjobb ha szerelmes vagy az illetõbe, és õ is beléd amúgy meg ha komoly kapcsolatot akar veled, akkor gondolom komoly szeretkezést, amit csak akkor lehet ha már szerelmes az ember de ha te ennyire ki vagy éhezve, hát ezért van kitalálva az önkielégítés a szex jóesetben a szerelem kiteljesedése a testi vágyaid te is bármikor kielégítheted, a szexben az az igazi ha kölcsönösen az a cél, hogy a másikat, akit szeretsz kielégítsd
engem sok pasival hozzott már össze a sors, és volt pár ilyen is, akik húzták nagyon a dolgot. mivel elég fehérmájú vok, ezért csak-csak unszoltam õket, h naaa már. egyiknek nagyon pici volt, ezért halogatta. azt tervezte, h megvárja, míg nagyon beleszeretet, és akk már nem hagyom el (elhagytam késõbb, de más miatt) akk volt 1 másik, aki szintén ódzkodott a szextõl...már 1 hónapja jártunk, és mindig felizgatott, de azt nem engedte, h viszonozzam...késõbb kiderült, neki meg nem lett kemény, mikor izgatott volt (ill. kemény lett, de nem a normális mértékben, hanem v.hogy félig). akk volt 1 3. is, aki nem akarta rögtön. õ elmondása szerint sokat csalódott az elõzõ nõiben. 2 hónap után feküdt le velem, és ügyes volt (lehet, h a barátod is így van) volt 1 srác, aki + szûz volt, nála 1 hónapot vártam. érdekes, én mindig hamar belemennék a dolgokba, és eddig pont én fogtam ki ilyen fiúkat, akik nem kezdeményezõk :S 20/L
tudom hogy parasztság... de ha már nagyon kívánod a szexet, õ pedig nem lép, akkor muszáj lesz megcsalnod...
A kérdező hozzászólása: :(( fogalmam sincs mit tehetnék a szakításon kivül... nem szeretnék vele szétmenni. De szex nélkül ez érdekes lesz:( VALAMI TIPP?
A kérdező hozzászólása: szerintem létezik. pl az én pasimnak ma mondtam hogy lehetne kezdeményezõbb. erre a fejemhez vágta hogy "MIvan az a bajod hogy 1, 5 hónap után nem akarok szexelni?" :S ezek szerint õ annak tart engem :S
Kissé gyártáshibás a pasid.
Ha nem mászik rád, akkor nem akar lefektetni, valószínûleg azért, mert korainak találja, ennyi. Te tényleg ráförmedtél, hogy miért nem kezdeményez szexet? Hány éves vagy??
bizony vannak, én 6 hónapja vagyok a barátommal és még nem szexeltünk, és nem rajtam múlna...
A kérdező hozzászólása: nem azt kérdeztem hogy miért nem kezdeményez a szexben. hanem azt mondtam neki hogy pasi létére lehetne kezdeményezöbb, nem irtam hogy miben minden téren gondoltam. és erre mondja hogy "az a bajod hogy 1, 5 hónap után nem akarlak megfektetni és nem a szexre hajtok?" még én érzem magam hülyén hogy kb ugy jön le hogy azt akarom hogy meg*ugjon:S
Most cseréld le de iziben, azonnal, rögtön, nyomban, máris. Képzeld mi lesz 10 év múlva??? Nem illetek össze.
A kérdező hozzászólása: utolsó ez most komoly?:S :(
Én mindig letesztelem a csajt elõre.... Amit írtál, olyan a mi bolygónkon nincsen. Vagy nem kíván a csávó, vagy naon kicsi a kuki...
Mi két hónapig nem feküdtünk le egymással és nálunk is õ nem akarta. Azt mondta, nem várt az eddigi barátnõivel, de érzi, hogy tõlem többet akar.. El voltunk addig is, de maga a szex csak a második hónapban történt meg.. Azóta már 3 éve együtt vagyunk. Imádom õt, nélküle nem tudom elképzelni az életem..
A kérdező hozzászólása: az elõzõ csajával vesztette el... és aztmondja szeret kezdeményezni csak fél attól hogy nem jó és fél a visszautasítástól, meg van benne 1 adag rossz élmény. így sosem jutunk el az ágyig... én ezek után ugyan nem lépek
A kérdező hozzászólása: ennyi idõ alatt õ még a pettinget is korainak tartja:S csak a nyakcsókig jutunk el max:S
Hát, Cicám, zavarjad, de messzire a csávót...!
A kérdező hozzászólása: de mi lehet a baja????!
hát , ne haragudj, de normális esetben le sem szál a férfi a nõjérõl, fõleg nem így az elején.Ha egész nap csináltuk volna, az sem lett volna elég. Vérmérséklet=0 Fõleg neked ez szerintem ennyi idõ után már, ilyen magyarázattal elég megalázó is. +mi lesz késõbb? Majd neki fog fájni a feje sex elõtt?Ugyanmá......
A kérdező hozzászólása: azt mondja hogy be akarja bizonyítani hogy õ nem a szexre hajt! DE oké nem akarja... DE MIÉRT NEM? VALAMI OKA CSAK LEHET....
Tanuló szakban van a drága .
Ha szóltál is neki, akkor már tényleg gáz, ha utánna se. Ne haragudj, de típikus puhapöc.s.... Szerintem csalódnál is vele a sexben.Ilyen kezdéssel, semmi jót nem látni.
A kérdező hozzászólása: nos... az õ elmondása szerint megvan elégedve a méretével és elég nagy neki! és nemfél a szextõl
Szex nélkül?Miért szex nélkül?
Ha van barátnõje akkor valószínüleg dugni is akar, szóval nem fog várni hónapokig max 1-2 hétig. De ez nincs ahhoz kötve hogy meddig terveznek komoly kapcsolatot, vagy terveznek e valaki a csaj mellett marad van aki nem. ahhoz a csajnak is tutinak kell lennie
Ha szerelmes lesz az adott csajba, akkor akar kapcsolatot, ha nem, akkor úgyse fog sokáig tartani. De ez a kevésbé sikeres pasiknál is így van, max õk azért nem váltanak olyan hamar, mert nem tehetik meg. Ja és miért kell szex nélkül bírni? 21L

Mit gondoltok arról, hogy 14-15 éveseknek már "komoly" kapcsolatuk van mennyire lehet ez tartós úgy, hogy nem a szex körül forog van egyáltalán ilyen?

Legjobb válasz: barátnõm aki 2 hónap mulva lesz 14 összejött tavaly januárba amikor még csak 6.-os volt összejött egy 8.-os fiúval és azóta is eggyüt vannak több mint másfél évesek és még semmiféle szex nem volt köztük :) szóval van tartós kapcsolat igy is.

barátnõm aki 2 hónap mulva lesz 14 összejött tavaly januárba amikor még csak 6.-os volt összejött egy 8.-os fiúval és azóta is eggyüt vannak több mint másfél évesek és még semmiféle szex nem volt köztük :) szóval van tartós kapcsolat igy is.
Bár igaz, hogy sokszor az ilyen korai kapcsolatok nem hosszú életûek, de azért nem lehet általánosítani, mert több olyan ismerõsöm (pár-házaspár) van, akik 14-15 éves korukban ismerkedtek meg (vagy még korábban) és 10-15 év után még mindig együtt vannak!
A többség a szex körül forog, de egyáltalán nem tartós. Ha tartós, akkor biztos nem a szex miatt jöttek össze, szóval lehet komoly a dolog (ez többségben az ilyenkorú szüzek között szokott lenni, akik még nem akarják elveszíteni). Ha a szex miatt jöttek össze, akkor max 2 hét az egész, és ezalatt min. 7x lefekszenek. Itt általában a srácnak plusz egy trófea, a lánynak pedig "eget rengetõ lelki trauma...;Posztoljuk ki facebookra!!!" a végére.
14-15 évesen még nincsenek akkora vágyai az embernek. Persze, az érdeklõdés megvan, de nekem ez a hatalmas, mindent elsöprõ vágy 17 évesen jelentkezett. 15 évesen vártam volna 1 évet is, most nem tudnék túl sokat. 17/L
Mi 16 honapja vagyunk egyutt a baratommal 15 evesen ismertem meg ez ido alatt nem fekudtunk le mert kertem ra, hogy varjunk vele es o nem is kerte nem is zsarol vele semmi. Igazan szerencses vagyok :) az a baj, hogy a mostani 14-15 evesek nem tudjak mi a kulonbseg a szeretkezes es szex kozott es a lanyok a szuzesseguk elvesztik nem pedig odaadjak. 16L 19F
Én az elsõ párommal 15 évesen jöttem össze és egy évig tartott a kapcsolat. Mi még csak le sem feküdtünk egymással ez idõ alatt. Rá másfél hónapra meg összejöttem a mostani barátommal, õ 24 éves és vele meg már több mint 8 hónapja vagyok együtt. Vele már lefeküdtem. Amúgy sokszor az a baj a fiataloknál, hogy azt sem tudják mi és hogy. Fõleg szexuális téren. Így annyi "baleset" történhet, hogy már számba se veszik. Arra a kérdésre, hogy valami nem a szex körül forog. Elõbb utóbb egy tartós kapcsolat sincs meg szex nélkül. Ezt tudni kell. Persze ha nagyon fiatal a két illetõ, akkor várhatnak vele, de valószínû, ha már eléggé érettek voltak egy kapcsolathoz akkor úgy érzik érettek a szexhez is. Kíváncsiak mások testére stb. 17/L
A kérdező hozzászólása: Nem az a gond, hogy õk ezt komoly párkapcsolatnak hívják. Szexelnek, fogamzásgátlót szednek vagy teherbe esnek és õk erre büszkék. Nyíltan ki is mondják, hogy hányszor csinálják.
ezeket együtt járásnak hívjuk, komoly kapcsolat, ha együtt élsz, majd akkor derül ki mi az ábra
A kérdező hozzászólása: Akiket én ismerek azoknál már baba is van :/
Barátnõm és a barátja 15 évesen jöttek össze, most 17 évesek és még mindig nem feküdtek le. Szeretik egymást, nem hagyja el az egyik a másikat azért, mert még nem áll rá készen. Majd megtörténik az is. Ha szereted, akkor is a barátod/barátnõd is, akivel beszélgetsz, eljársz stb.. és nem csak a szex köt össze.
Inkább nézek pornót naponta többször mint csak szexre keljek bárkinek is.
hát én két hete veszítettem el a szüzességem, de nagyon kívánom a szexet, minden este. és valószínûleg akkor is kívánnám ha valamiért szétmennék a párommal és elõfordulhat hogy keresnék valakit csak testi kapcsolatra 18L
Minden nap megerõszakolunk 20 db kikötözött fiút. Ez az igazság, csak nyíltan sosem vallanánk be. :/
Utolsó, általad meg megtudtuk azt, hogy túl sok idióta létezik, köztük te is.
Na, megtudtuk, hogy k*rvák nem is léteznek.
Ugyanúgy igénylem a szexet. Volt már egyéjszakás kalandom is, de nem volt jó. Szexkapcsolatom van pillanatnyilag egy olyan emberrel, akit már születésem óta ismerek. Mással szerintem nem is müködne... 21/N.
10 Itt nem arról van szó, hogy te csak szexre kellesz, hanem, hogy neked kellene-e csak szexre a másik. Szerintem a kérdés erre kérdez rá.
Ismerek olyan 40-es nõt, aki párkapcsolatban pár hónap alatt teljesen aszexuális lesz (többször is tapasztaltam már nála), viszont ha független falja a szeretõket (aka. szexkapcsolatokat).
Sosem mennék bele, érzelem nélkül nem tudnám megtenni. De van egy 2 éves kapcsolatom (vagyis már el vagyok jegyezve)és gyakran igénylem a szexet naponta vagy 2 naponta. 23/L
Megnyugodhatsz kérdezõ. Minden nõ egy földre szált angyal. :)
Nem. Még nem volt pusztán szexuális kapcsolatom vagy kalandom. Ha nincs párom valahogy a szexet is kevésbe kívánom ha még is kedvem támad hozzá akkor maszturbálok. 20l
Till Lindemannal simán belemennék, de sajnos õ elérhetetlen:(Mással nem, csak a párommal:D
Nekem érzelem nélkül nem megy.
7 éve vesztettem el a szüzességem, volt több hosszútávú egyedüllét is azóta, de sosem volt még szexkapcsolatom. Megfordult már a fejemben, de igazából kétlem, hogy "jól esne". Bár attól is függ, hogy kivel. Teljesen ismeretlennel sosem mennék bele.
Pedig sok nõ mostanában csak egy két lábon járó szexuális segédeszköznek tekinti a(z adott) "partnert". Tisztelet a kivételnek.

Az utóbbi időben nem megy az nekem ismerkedés.3 hónapja ért véget egy fél éves kapcsolatom, aminek én vettem véget mert csak a szex körül forgott az egész. Hetente többször is találkoztunk és mindig ugyan azért: szex!?

Én egy lelki társra vágyom, aki mellettem van ha szükségem van rá... Amióta kiléptem ebből a kapcsolatból eszeveszetten próbálok ismerkedni, de sohasem sikerül, vagy nekem nem jön be vagy fordítva. Mit tegyek? már annyira magányos vagyok, úgy érzem sosem találom meg akire vágyom...

Legjobb válasz: te legalább már szexeltél,én még azt se

te legalább már szexeltél, én még azt se
a kérdezõ fiú vagy lány? :D
A kérdező hozzászólása: Fiu

Hölgyek, Ti vágytok csak szex kapcsolatra? Mármint, amíg nem találtok rá arra a bizonyos nagy "Õ"-re, addig ahelyett, hogy csak úgy párkapcsolatban legyetek, azon kívül kielégíteni szexuális igényeiteket? Korral reagáljatok!

Legjobb válasz: ha egy nõnek ilyen kapsolata van,akkor az kitudódik,és mindenki majd ribancnak hiszi.amúgy ha mégis belemennél egy ilyen kapcsolatba,akkor elriasztasz magadtól másokat és a nagy õ is késni fog ;)

ha egy nõnek ilyen kapsolata van, akkor az kitudódik, és mindenki majd ribancnak hiszi.amúgy ha mégis belemennél egy ilyen kapcsolatba, akkor elriasztasz magadtól másokat és a nagy õ is késni fog ;)
talán igen, de nem hiszem hogy bele is mennék egy ilyen dologba bárkivel is.. egy vadidegennel lehet nem lenne olyan jó, mint azzal akit szívbõl szeretek 21/l
én mindig arra voltam kíváncsi hogy milyen lehet szexenli a legjobb baráttal, mint a barátság extrákkalban
'extrálkabban' ez milyen jó szó már :D hát vedd rá egy barátodat, ha ennyire kíváncsi vagy:D
Én igen, nagyon. Imádnék kötöttségek nélkül szexelni.... Most amúgy sem lenne idõm, kedvem egy komoly párkapcsolathoz. Természetesen ez nem azt jelenti hogy fûvel-fával, meg minden héten mással. De jó lenne egy ilyen. 1)L
Hm. Igen!

Miért nem érti meg barátnőm hogy nekem nem megy a szex orális előjáták nélkül? Eddig mindig minden kapcsolatban hozzá tartozott. Most olyan mintha minden nap köret nélkül ennék ételt kb.

Még azt se engedi hogy kinyaljam...én ezt így nem csinálom tovább..

Legjobb válasz: Szerintem ne akadj ki ennyire. Inkább beszélgess vele nagyon sokat, nagyon türelmesen. Ne kiakadva h meg se merjen nyílni elõtted. Pl egy filmezés közbe vagy esetleg egy lightos iszogatás alatt feldobhatnád a témát h miért nem szeretné, fél valamit? vagy múltbeli rossz élmény? figyelj lehet még sose csinálta és nem meri.... esetleg elmondhatnád neki h kinyalod és szóljon ha rossz és ne csináld tovább, és te ABBA IS HAGYOD ha erre kér, ezután is megbeszéled veled mi a baj, legközelebb újra próbálkozol stb, szerintem ne dobd ki egybõl minden megoldható ez is idõvel tuti... viszont ha nem szereted és csak a szex a lényeg akkor máris jobb ha vége, ne szenvedtesd :D 19/L

Szerintem ne akadj ki ennyire. Inkább beszélgess vele nagyon sokat, nagyon türelmesen. Ne kiakadva h meg se merjen nyílni elõtted. Pl egy filmezés közbe vagy esetleg egy lightos iszogatás alatt feldobhatnád a témát h miért nem szeretné, fél valamit? vagy múltbeli rossz élmény? figyelj lehet még sose csinálta és nem meri.... esetleg elmondhatnád neki h kinyalod és szóljon ha rossz és ne csináld tovább, és te ABBA IS HAGYOD ha erre kér, ezután is megbeszéled veled mi a baj, legközelebb újra próbálkozol stb, szerintem ne dobd ki egybõl minden megoldható ez is idõvel tuti... viszont ha nem szereted és csak a szex a lényeg akkor máris jobb ha vége, ne szenvedtesd :D 19/L
ja hagyjad keress egy olyat aki lesz.p.
És vele még nem akartad megbeszélni esetleg?
A kérdező hozzászólása: ma 18:54 Akartam már beszéltem vele.Nem akarja ennyi, mondtam akkor legalább én had nyaljam ki.Azt sem akarja.Hajthatatlan nem tudok már mit tenni.Nekem nagyon hiány érzetem van anélkül mert eddig minden kapcsolatomban volt oda vissza orális szex.Nem jó ez így nekem, nem azért mert önzõ vagyok, hanem azért mert én ehhez szoktam hozzá és nincs így annyira kedvem se.Hiány érzetem van
hát pedig jó, én is így vagyok, nekem ez kell, nélküle nincs is szex, ha nem akarja, akkor sokat nem tudsz tenni, nézd ha õ nem akarja, akkor Te döntesz mit akarsz
Türelem. Lehet, hogy ráütöttek a kezére, amikor az ovõdában a pisilõjéhez nyúlt. Ha szereted, legyél türelmes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!