Találatok a következő kifejezésre: Korai szex a (271 db)

Befojasoljae a tul korai szex a npenisz meretet idoseb korba?

Legjobb válasz: semmi köze a kettõnek egymáshoz

semmi köze a kettõnek egymáshoz
Nem.
Túl korai szex? Nem árt, de reggel 5 elõtt inkább ne!
Mi az, hogy "túl korai" szex? Valaki kényszerített? Vagy belerángatott? Mert akkor elõfordulhat, hogy lelki sérüléseket szenvedtél, ami kihathat a "méretre" is (de csak úgy, hogy nem tudsz izgalomba jönni). Viszont ez férfinál igen-igen ritka!
Úgy érted hogy korai hogy pl.:06:00-óra Vagy Úgy h Pl.:12évesen?

Tényleg káros a korai szex?

a teszkóban már voltunk, most készültünk a korába, de ha ott káros, akkor inkább osan. vagy csak félreértettem és nem korai szex hanem kóreai szex? nem értem...

Legjobb válasz: A kóreai szex az attól függ, hogy észak- vagy délkóreai. Elõbbi esetben káros (hiszen kommunista), utóbbi esetben semmi probléma van. Amúgy nyugodtan menjetek a korába, de szigorúan csak a tetejére, aztán aludjatok is ott, hiszen "aki korán kel, aranyat lel".

A kóreai szex az attól függ, hogy észak- vagy délkóreai. Elõbbi esetben káros (hiszen kommunista), utóbbi esetben semmi probléma van. Amúgy nyugodtan menjetek a korába, de szigorúan csak a tetejére, aztán aludjatok is ott, hiszen "aki korán kel, aranyat lel".
Ez nem arra vonatkozik. Mert az amúgy is Cora. Szóval ez nem arra vonatkozik, ki kell hogy ábrándítsalak. Ez arra vonatkozik, hogy ha felkelsz korán, reggel 5-6 körül, akkor nem szabad mert akkor káros. Csak 9-10 tõl egészséges alvásig.
káros korai magömléshez vezet
Igen, mert annyira meg ijedsz majd a nagy szõrös mufftól hogy életed végéig csak a f*szokra tudsz majd gondolni xD

Korai szex elronthatja a kapcsolatunkat?

17 éves vagyok, és van egy 16 éves lány, akivel szeretnék megimserkedni, és ?is velem! Már régóta ismerjük egymást, de szeretnéknk átlépni a barátságon! De a jöv?héten ittlaszik nálam, és úgy ahogy megbeszéltük, hogy mindenképp lesz szex! De mind a ketten tartós kapcsolatot szeretnénk ebb?l! Nemlenne ez túl korai, hogy még nem is járunk szinte, de már szex volt??

Legjobb válasz: Nem tudom... Szerintem ez már csak azért sem jó, mert ennyire megterveztétek és leszögeztétek, hogy szex márpedig lesz. Lehet, hogy egyébként is mindenképp lenne szex, de akkor legalább ott spontán történne meg. Így viszont mindkettõtökben benne van, hogy már megbeszéltétek nem akartok csalódást okozni, pedig lehet, hogy elõbb járnotok kéne egy ideig, sok idõt együtt tölteni, és kisebb dolgokkal kezdeni. Aztán persze késõbb jöhet a szex is.

Írod, hogy most szakítottál a barátnõddel.Máris úgy érzed, hogy készen állsz egy tartós kapcsolatra?Az, hogy mindjárt szex is lesz, azzal nem fogsz elõbb felejteni, max jól fogod magad érezni éjszaka.Lehet nem kellene ennyire kapkodni a dolgokkal, ha úgy érzitek, egymáshoz illetek, jól megvagytok stb, akkor meg úgyis jön minden magától idõvel.
Nem tudom... Szerintem ez már csak azért sem jó, mert ennyire megterveztétek és leszögeztétek, hogy szex márpedig lesz. Lehet, hogy egyébként is mindenképp lenne szex, de akkor legalább ott spontán történne meg. Így viszont mindkettõtökben benne van, hogy már megbeszéltétek nem akartok csalódást okozni, pedig lehet, hogy elõbb járnotok kéne egy ideig, sok idõt együtt tölteni, és kisebb dolgokkal kezdeni. Aztán persze késõbb jöhet a szex is.
Értem, csak nehogy késõbb jöjjön elõ ez, hogy csak azért voltál vele, mert kellett valaki aki feledteti veled azt a másik lányt... (2. hozzászóló)
Szerintem spontán jöjjön... fõleg, ha már egyikötõk se szûz. Ahogy érzitek, ezt abszolút nektek kell érezni! De azt mondják, hogy igen, a korai szex tönkreteszi. Szerintem speciel nem, hisz mért tenné, csak a fokozatok legyenek meg elõtte! (tehát elõtte minden más :) )
Egy jó szexxel se feltétlen felejted ael a barátnöd ne ezzel inditsatok, én is megtettem nem lett jo vége, mind2en megbántuk pedig nem volt rossz!:(Elöször ismerd ki, akár társasozhattok is(tudom gyerkesen hangzik de nagy buli)közben csokok meg minden!Nem kell elsietni!
Dehogy..ahelyett hogy inkább örülnél neki. Ha bejön a csaj és tetszik, jó vele a szex akkor mér ne lenne tartós kapcsolat?
Ne hallgass a sok irigy faszkópéra, hiszen csak irígykednek. Neked lesz 1 jó estéd. Nemfeltétlen kell már a talinál vetkõzni és dugni, hanem érzékien próbáljatok valamit összehozni. Ha már simogatod és csókolóztok, a dugás már úgy is jön magától. Megbánni meg nem fogod. Azért mondják, hogy megbánod mert nekik még nem volt ilyen alkalmuk és irigykednek erre...mellesleg egy olyan csajjal való szexet aki tetszik neked, azt csak az bánja meg aki már eltervezte, hogy buzi lesz :DD
Ez a legjobb hejzet neked Együtt az ägyba simogatäs petting puszi ide odaÉs egyböl ne dugd megMond hogy neked most jolesik egy kis simogatäs aztän vagy 2ora mulva megint simogatoztok és amikor mär jo nedves mellé teszed mondvän ez jolesne neked ha megsimogathatnäd vele a csiklojät ès aztån becsusztatod de ne mond meg elöre hogy megdugod mert igy jobb lesz neki ès garantält a siker
A kérdező hozzászólása: Nem szó szoros értelemben mondtuk k egymásnak, hogy , , Márpedig lesz szex", hanem csak azért, mert most szakított velema volt barátnõm, és megmondta, hogy mindent megfog tenni nekem, hogy eltudjam felejteni õt, és hát így jött ez!
A kérdező hozzászólása: Ha pontos akarok lenni, akkor egy hónapja szakítottunk! De én úgy gondolom, hogy egy lány segíthet abban, hogy elfelejtsema régit! Csak érdekelne mások véleménye is errõl!
A pasim ugyanezt csinálta. Szeretett egy lányt, de szakítottak, mert nem jöttek ki, folyton veszekedtek. Már másnap lefeküdt egy csajjal, akit korábbról ismert. A csaj ráakaszkodott, neki meg jól esett, hogy vki. foglalkozik vele stb. De még a régit szerette, ez a másik meg nem is tetszett neki és nem volt bele szerelmes. 1, 5 évig voltak így együtt. Megbánta utólag. Szerintem inkább próbálkozz egyéjszakás kalandokkal búfelejtõnek, aztán azzal kezdj kapcsolatot, aki igazán tetszik és tényleg érzel iránta vmi.-t.
Ne foglalkozz a régivel, csak az uj lányra koncentrálj, szorakozzatok, nevessetek önfyeledten, ha tudtok tv-zzetek együtt meg mindne, nem kell egyböl a közepébevágni ettöl nem valoszinü hogy jobb lenne.és ha még vártok utána jobb is lesz a szex;)
A kérdező hozzászólása: Majd meglátjuk milesz! Azt már megbeszéltük, hogy megnézzük dvd-n a kedvenc filmjét, de nemhiszem, hogy sokat fogunk belõle nézni!:) :P Mindenkinek köszönöm a HASZNOS válaszokat!
Ebbe csak aza gáz h rosszul is elsülhet..mert ha egy hét után megtörténik..és vmelyik fél nem élvezzi akkor, lehet a továbbiakban nem nagyon vágyik rá...mivel ez még érzelmek nélkül van..

17 évesen korai még a szex szerintetek?

Legjobb válasz: Nem korai, ha elég tájékozott vagy a témában, és elég érett a szexhez.

Nem korai, ha elég tájékozott vagy a témában, és elég érett a szexhez.
Nem korai.
Megfelelõ partnerrel, a biztonságra ügyelve, ami nem megszakítást és hasonló hülyeségeket jelent szerintem nem túl korai. De ha csak azért akarod, mert a többieknek is "megvolt", vagy mert a pasid erõlteti, lázadni akarsz a szüleid ellen eetleg csak le akarod már tudni, akkor bizony korai.
Én 17 évesen vesztettem el a szüzességem, nekem abszolút nem volt korai, teljesen ideális volt minden szempontból.
Attól függ... egyes fajoknál már késõ is... :-) De viccet félretéve, a homo sapiens esetében leginkább az ember lelki érettségétõl függ, vagyis van, akinél már nem korai, de bõven lehet olyan is, akinél még igen. A biológiai érettség nem mindig párosul a lelki érettséggel is egyben. A legszerencsésebb, ha mind a kettõ megvan már.
Amikor én voltam 17 nem éreztem korainak...viszont amikor majd a lányom lesz annyi akkor nagyon korainak fogom tartani.
szerintem 17 évesen nem de elõtte nagyon is.
Kor szerint nem korai, de csak akkor érdemes belemenni, ha meg van kettõtök között a kölcsönös szerelem, szeretet, tisztelet és bizalom és ha mindketten ugyanúgy akarjátok!
nem
Nem korai.
Szerintem nem. Én 14 évesen veszítettem el (most vagyok 20 és fiú) de amennyire én a mai kamaszokat látom, már annak gratulálok, aki 14 évesen még szûz.

A szex körül forog a világ?

Most komolyan...ha megnézzük a történelemben is a legnagyobb uralkodókat irányították a n?k a szexen kereszül.Ma ezzel már szinte bármit el lehet érni.A legtöbb párkapcsolati gond a szexszel kapcsolatos. Nem mintha bármi féle problémám lenne ezzel,csak kérdem hogy hány ember szerint van ez így?

Legjobb válasz: szerintem meg még a nap is a szex körül forog.

szerintem meg még a nap is a szex körül forog.
Pénz körül nem a világ körül csak az emberek. A világ a pina körül forog.
Szerintem a szex is a Nap körül forog.
Tévedés, a világ nem a sex körül forog, hanem a holokauszt körül ez a Holocentrikus világkép.
Valakinek van jobb dolga ennél tudod, például ha valaki beteg, vagy fogyatékos, haldoklik :) ... de hát van benne igazság ^^'
Alap hogy, lételem mindenki más aki nem így gondolja pont amiatt fog kihalni :)
igazából egy közös dolog van minden emberben a sex hiába más identitásu de az akor is sex(bár az iyleneket nem értem meg ):s de jah a sex köt össze minket
Nagyon egyszerû a magyarázat: Az embernek a legfontosabb dolog az életében az öröm. Bármilyen magasztos ideológiája lehet bárkinek, az ember élete, akár öntudatlanul is arról szól, hogy minnél több boldogsághormon szabaduljon fel. A szex az egyik legintenzívebb és legtermészetesebb módszer erre.
2. körül helyett forog*
Sok szerepe van az életben. Igen.
Egyetértek.Minden a szexre vezethetõ vissza.
A szex a pénz és a kamat körül forog
csak ha ringispin bsztok
Szerintem nagyon szexi. Nálam bejön.
A sima természetesre vagy egyszerûen festetre bukok. Az ilyen macskakörmök nekem nem jönnek be sehogy sem.
Szerintem iszonyat dögös és szexi. Bár minden lány úgy festené ki hmmm
szerintem ribancos
Lehet vele rontani és javítani az összképen, de egymagában nem számít semmit. Vagyis én nem szoktam nézni egy lány körmét, de ha nézném, attól még nem izgulnék fel, mert piros...
Divat... miért ne?!
Nekem túlzás. Énis a természetest szeretem jobban, vagy a szolidat.
Út szélére tökéletes...
Én dugás után sose azt képzeltem h, anyám megsimogatott...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat. Továbbra is kíváncsi vagyok a többiekére. Annyit jegyeznék meg halkan, hogy minthogy egyre több esetben lehet látni koravén (túlzottan felnõttes, érett, mondhatni: szúrós) tekintetû 2-5 éves gyerekeket úgy élõben, mint FB-on is, én így el tudom képzelni, hogy talán ha nem is sokkal, de biztos vannak 14-16 éves fiatalok, akik fejben egyes dolgokban 1-2 lépcsõfokkal fejlettebbek már, mint pl. a 20-30 évvel ezelõtti nagy kamaszok.
nem azért, de egy 18 éves embernél nem nevezhetõ a szex korainak. bár egy 16 éves egyénnél is már kérdõre vonnám, mert testileg fel van rá készülve, szellemileg pedig az õ döntése. mondhatjuk azt, hogy a többség (legalábbis az én ismerõseim alapján) komoly kapcsolatba veszti el, ahol szeretik egymást a felek, amibe szerintem nincs semmi kivetni való. Nyilván van sok olyan eset is sajnos, ahol heti vagy napi szinten betépnek, alkoholizálnak és ész nélkül kefélnek. Õk még nem tudják mit csinálnak és rájuk vonatkozik ez, hogy a gyengeségeiket, a szeretethiányukat ezzel pótolják, fedik el. Az egyéjszakás kalandok, szexkapcsolatok pedig történhetnek puszta szórakozás céljából is tudatosan, érzelmektõl mentesen.
a 14 évesek nem szerelmesek szerintem se csak tetszik nekik a nagy cici meg érdekli õket a titokzatos nuni.azt mégse merik felvállalni hogy sexelni akarnak ezért az ilyen szentimentális szavak mint pl szerelem mögé bújnak.az ilyen szerelmek "olyanok" is amit kinõnek.félévente halálosan szerelmesek lesznek magyarul félévente újabb és újabb egyén testére gerjednek be
#5 lehet hogy te ilyen éretlen voltál 14 éves korodban. De igenis 14 évesen lehet érett fejjel gondolkodni.
Pont errol beszelek! Ha valaki kiskoru, akkor hulye, eretlen, gyerekes, porbafingo. De ez nem igy van!!!! Csak az emberek csukott szemmel jarkalnak, es nem vesznek eszre semmit.
2-es meg a nénikéd térde kalácsa az! Mi az h normális 14 évesen? meg 14 évesen szerelmesnek lenni? LoL. Rég olvastam ekkora állatságot... te se lehetsz több, mert tudnád, hogy 14 évesen azt se tudja 1 gyerek magáról hogy ban vagy nõstény...Nem kell itt siettetni a dolgokat, pörög a mai világ túlzottan én is, és akkor mi van a 30 körüli szüzekkel? nekik akkor szeretetbõl állt a világ? itt nincs összefüggés, sokan meg pont azért lesznek nagy korukra is "tuskók" , mert nem tanítják meg, hogy mi az a szeretet és a többi vele járó sallang.
ekkora marhaság tehát szexelni megy valaki ha otthon a szülõk nem szeretik eléggé? fordítva nem használ?akit elhagy a barátnõje az anyjához megy jobb híjján
A kérdező hozzászólása: 2-es: úgy legyen! Remélem, hogy sokan megélik ezt :) . Kíváncsi vagyok a többiekre is.
Ez nem minden esetben igaz. Csak rohadtul nem veszik komolyan a fiatalabbakat. Igen is lehet 14 evesen szerelmesnek lenni, es ténlyeg olyannal szeretkezni, akit szeretsz! Van, aki mar annyira erett.
A kérdező hozzászólása: 9-es, köszönöm válaszodat, viszont azt te is látod tisztán biztos, hogy a kérdés kizárólag érzelmi-pszichés témát érint és nem a 18-20 évesek fizikai érettségét ...

17 évesen nem korai még a szex?

Nem fogok kiégni? Mert késznek érzem rá magam. L

Legjobb válasz: De, korai. Ha készen állnál rá, nem kérdeznél ilyet.

De, korai. Ha készen állnál rá, nem kérdeznél ilyet.
nem, pont jó idõzítés
nem korai ne legyél olyan aki még 30 éves korában is az xddd
Ha így érzed akkor nem. Csak most elsõ megfontolásból ne d.g.asd meg magad az elsõ szembejövõ emberrel... 18F
Ez a te dolgod!! Ha nem érzed magad késznek rá, akkor miért csinálnád?????
Csak azzal csináld, akit szeretsz is, mert késõbb meg fogod bánni...
valahogy nem tud érdekelni

Csajok! Hány éves korban kívánjátok a szexet a legjobban? Hány éves korig tart? Kb.

Legjobb válasz: 12 éves korunkban kívánjuk elõször hogy ne [email protected] meg minket matekból, 75 évesen meg úúúgy kívánjuk hogy ne [email protected] minket át a nyugdíjunkkal

12 éves korunkban kívánjuk elõször hogy ne [email protected] meg minket matekból, 75 évesen meg úúúgy kívánjuk hogy ne [email protected] minket át a nyugdíjunkkal
Statisztikai alapon 30-45 között van a csúcspont.
Most épp nincs pasi. De akkor is szoktam masztizni, ha van. :)
A kérdező hozzászólása: Black! miert nem szexelsz inkabb egy pasival? vagy az is van es maszturbalas is?
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én 13 éves korom óta napi jelleggel maszturbálok (most 20 vagyok), de a vágyam ez a 7 év során semmit sem csökkent, inkább növekedett. 15 évesen szexeltem elõször, azóta folyamatosan tombolnak a hormonaim és nem hiszem, hogy ez változni fog a késõbbiekben. Az egész valójában a génektõl, az egészségi állapottól és az életviteltõl függ. Nálam nem tudom, hogy mi lesz, ha 30 leszek, ha már most ilyen vagyok... :D
A kérdező hozzászólása: 11:51 . Szerintem te akkor nagyot tévedsz!
ez nincs korhoz kötve, szerintem
A kérdező hozzászólása: Ok elsõ.
Az elsõ értelmes volt, viccen kívül.
Abban a korban amikor szerelmesek vagyunk. Legalábbis én személy szerint így vagyok ezzel. Valamint nagyjából a peteérésem és a menstruáció környékén. Pontos kormeghatározást ne várj. Ugyanis ha minden jól megy, még van pár évem hátra, és így elõre fogalmam sincs, hogy mikor mennyire fogom kívánni a szexet.
A kérdező hozzászólása: A kérdésre õszinte, értelmes válaszokat várok! Köszönöm.
99 éves kortól már kezdesz izgulni!De paranormális esetben már 74!

Hány éves korig büntetik a szexet?

16 éves vagyok és egy 20 éves csajjal tervezzük hogy lefekszünk… a kérdés az lenne hogy büntethetik e õt ezért? Ha valaki tud rakhat linket is. Elõre is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: 14 éves kor alatt büntetik. De ha nem jelenti fel õt senki, akkor nem büntetik meg. 16 évesen már senkit nem büntetnek ilyenért.

14 éves kor alatt büntetik. De ha nem jelenti fel õt senki, akkor nem büntetik meg. 16 évesen már senkit nem büntetnek ilyenért.
Na persze 20 éves csajok csakis arról ábrándoznak h 16 éves srácokkal hármasszexeljenek :D Ébresztõ! :D
Nem trió! Leszbik. De miért baj az?
c00l.
A kérdező hozzászólása: De… rahibáztal… mostmár nyugodtak lehetünk :D
Ugye most nem Mihi -rõl, Annáról és rólam van szó?
A kérdező hozzászólása: Baromságokra nem vagyok kíváncsi kössz
ne szexelj, mert életfogytigot kapsz
akkor azt jelenti hamár elmúlt 14 akkor sem büntetik ugye?
ez egy tricikliiiiii :D
Ennyi idõsen már nem büntetik, de ha rajtakapnak és nincs nálad adókártya, irgalmatlan nagy bírságot [email protected] rád.
A kérdező hozzászólása: 11:31-es 3-an leszünk és csak "baráti szex" ha lehet ilyet mondani… én el akarom veszíteni … õk meg kedvelnek engem és segítenek;)
A kérdező hozzászólása: Ez remek… igazság szerint 2 csaj lesz de ez nem igazán változtat a lényegen… ;)
Ebben a kórban már csak az erõszakot büntetik.
A kérdező hozzászólása: Köszi 10:36-os… mostmár nyugodt leszek ;)
Valahogy sejtettem. Akkor majd a júliusban... Ahogy megbeszéltük XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!