Találatok a következő kifejezésre: Korai lenne tesztet csinálni Még (2 db)

Korai lenne még tesztet csinálni? Még csak két napja késik a nem várt mensim, bár eddig mindig pontos volt.

Nincsenek egyéb tüneteim, csak a reggeli h?m maradt magasabban, mint az átlagom. A mensi el?tt 1-2 nappal szoktam érezni, hogy megjön, ebben a ciklusban a peteérésem után kb 1 héttel kezdett el szurkálni, de amikor meg kellett volna jönnie, elmult ez az érzés. Nincs mellfeszülésem, de a furcsa az, hogy nem kívánom a szexet a férjemmel. Ez eddig nem volt probléma. Lehet/kell-e már tesztet csinálni? kicsit félek, mert már csalódtam párszor. A korábbi terhességem nem sikerült, pedi akkor minden szokásos tünetet produkáltam.

Legjobb válasz: Én még egy 3-4 napot várnék a helyedben! Szorítok!

Én még egy 3-4 napot várnék a helyedben! Szorítok!
én, ha magamból indulok ki, akkor még korai tesztelni, de, ha másokból, akkor itt vannak olyanok, akiknek már kimutatta a mensi elõtt 2 nappal is. Tehát, ahogy érzed
már nyugodtan tesztelhetsz.Ilyenkor már nagyon magas a hcg a vizeletben.az sem jo ha sokat vársz vele, mert késõbb vissza áll a hcg normálra.

Február 5. -én jött meg utoljára, korai lenne még tesztet csinálni? Jelek vannak de nem egyértelmű. Nagyon szeretnénk már kisbabát.

Jó pár hónapja próbálkozunk a párommal, rendszertelen a menstruációm a ciklusaim hossza 16-22 nap.

Legjobb válasz: Szio!Igen van ra esely!De ha megis megjonne akkor mindenkeppen menj dokihoz,mert a ciklusaid nagyon rovidek es lehet ezert nem tudsz teherbeesni.

Szio!Igen van ra esely!De ha megis megjonne akkor mindenkeppen menj dokihoz, mert a ciklusaid nagyon rovidek es lehet ezert nem tudsz teherbeesni.
A vélt fogamzástól számított kb. két hét múlva mutathat valamit elõször a teszt.
A kérdező hozzászólása: Voltunk már orvosnál és felírt norcolutot avval jött meg 5.én mert elõtte pár napig tartó kéthetente megjövö mensim volt. Kellene majd szednem Closty-t de remélem nem lesz rá szükség. Mindenesetre azért a jövõhéten tesztelek..hátha köszönöm a válaszokat és várok még tanácsot

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!