Találatok a következő kifejezésre: Korai ilyen mellett (7 db)

Off 9.15 mi az a papi meg a hami???
Ennyi idõs babámnak már tízóraira gyümölcsöt, ebédre fõzeléket (zöldség+ krumpli+ olaj, hamarosan hús is) adok. 5.5 hónaposan kezdtem hozzátáplálni. A te esetedben még nincs szükség vízre, de fõzelék után és délután én már megkínálom és iszik is.
nekem azt tanácsolta szopi tanácsadó+gyerekorvos, hogy 7 hó után kaphat napi 2x papit, de nálunk az vált be, hogy ugyanúgy szoptatok, mint elõtte, és eddig napi 1 szopi után adtam hamit, 7 hótól 2 szopi után. Nem akarom, hogy hamar elválassza magát, fõleg, amg tart a tél, meg a járványok, csak kiegészítés az étel. 6, 5hós
Én pl.:zöldséget adok ebéd körül, és kb 17 órakor zöldséget. Inni meg mindig adok(teát)
mármint 17 órakor gyümölcsöt

Korai ilyen tünetek mellett babára gondolni?

27.-30.-03.-09.-én voltunk együtt, 31.-t?l 03.-ig volt tojásfehérjés váladékom. Mensiig még egy hét lenne vissza, de két napja hulla fáradt vagyok, a hasam folyamatosan szúrkál, a mellem duzzadt és nagyon érzékeny. Mondjuk ez az utóbbi majdnem minden hónapban van ilyenkor. Szerintetek?

Legjobb válasz: A legjobb ha nem gondolsz semmire. Amikor elkezdtünk próbálkozni mensi elõtt 10 nappal éreztem a hasfájást, a mellem majd le szakadt, a hõm fent volt, aztán eljött a 28. nap és megött. Ma már nem számolok, nem görcsölök ezen és biztos vagyok benne hogy vagy most vagy következõ hónapban babám lesz! :-)

A legjobb ha nem gondolsz semmire. Amikor elkezdtünk próbálkozni mensi elõtt 10 nappal éreztem a hasfájást, a mellem majd le szakadt, a hõm fent volt, aztán eljött a 28. nap és megött. Ma már nem számolok, nem görcsölök ezen és biztos vagyok benne hogy vagy most vagy következõ hónapban babám lesz! :-)
Akár baba is lehet, de ne éld bele magad. Egy hét múlva kiderül. Ha nem jön meg, tesztelj! Nekem is hasonló tüneteim voltak, de a nemvárt menzi elõtti napokon mindig negatívat teszteltem. Az elmaradás elsõ napján viszont pozítív lett. Szorítok neketek, hogy baba legyen!

Ha esetleg terhes vagyok mensi mellett, ilyen 8. hét körül már lennének egyértelmű tüneteim, hogy az vagyok?

Legjobb válasz: szia Igen akkor már lenni kéne tüneteknek. Mibõl gondolod, hogy mensi mellett terhes vagy????

szia Igen akkor már lenni kéne tüneteknek. Mibõl gondolod, hogy mensi mellett terhes vagy????
A kérdező hozzászólása: Elkezdtem tabit szedni (1. levél), elõtte viszont Pharmatexel védekeztünk... Amikor viszont elkezdtem szedni a tabit, már az 1. szem után megszûnt a menszim!! Most gyógyszermentes 7 napoknál a 4. napban vagyok, és még semmi... Aggódom nagyon!
Nem hinnem, hogy terhes vagy, inkabb a tabletta zavar be. Mindenesetre konzultalj dokival.
Szia! Én hüvelygyûrût használok, amikor az elsõt feltettem a mensi elsõ napján este, másnapra elmúlt, és mióta használom (ez a 3.), sokkal gyengébb a vérzésem. Elõször én is aggódtam, de már kezdek megnyugodni :)

Mindig 7 fél 8 körül veszem be a tabit, de a péntekit hajnali 1 körül (szombaton) a szombatit meg most, vasárnap hajnali negyed 6kor vettem be. Ilyen csuszás mellett mi a teendő?

a vasárnapinál baj ha a megszokott este 7kor veszem be? Vagy tul rövid a két id?tartam két tabi között?

Legjobb válasz: Nem lesz ebbõl semmi gond. Állj vissza a megszokott napi 7-fél8as eszegetésre, nem túl rövid az idõ. Ha egyszer-kétszer elrontod a tabletta evését, még nem dõl össze a világ, csak ez ne legyen gyakori.

Nem lesz ebbõl semmi gond. Állj vissza a megszokott napi 7-fél8as eszegetésre, nem túl rövid az idõ. Ha egyszer-kétszer elrontod a tabletta evését, még nem dõl össze a világ, csak ez ne legyen gyakori.

A két herém mellett körül-belül egy éve nőtt egy ilyen lufiszerű "golyó". Valakivel ilyesmi fordult már elő?

Mostanában nem nagyon tudom kitapogatni, de korábban is, néha el?fordult (hogy nem tudtam "megfogni"). Az orvos azt mondta, majd felszívódik (kb. egy éve). Már kezdek aggódni miatta. Valakivel ilyesmi fordult már el??

Legjobb válasz: Páromnak is volt ilyen, januárban vettük észre, elment orvoshoz, majd 2x még kontrollra, neki felszívódott. Azt mondta az orvos, hogy nem komoly, ha elkezdene nõni vagy fájni, akkor kiveszi, de egyébként felszívódik általában. Így is történt szerencsére. Menj el megint az urológushoz és kérd, hogy vizsgálják meg jobban.

Páromnak is volt ilyen, januárban vettük észre, elment orvoshoz, majd 2x még kontrollra, neki felszívódott. Azt mondta az orvos, hogy nem komoly, ha elkezdene nõni vagy fájni, akkor kiveszi, de egyébként felszívódik általában. Így is történt szerencsére. Menj el megint az urológushoz és kérd, hogy vizsgálják meg jobban.

Epilepszias vagyok, 11eves korom ota convulex-et szedek, 150mg-osat, 1-1-2 adagban. Ennek mar 17eve! Esett mar teherbe vki ilyen gyogyszer szedese mellett?

Legjobb válasz: Én nem tudok arról ,hogy a Convulex befolyásolná-e a fogamzásgátló hatását. Igazából el sem olvastam a tájékoztatót, de szerintem nem befolyásolja. Legalább is én nem hallottam még ilyen "balesetrõl".

Én nem tudok arról , hogy a Convulex befolyásolná-e a fogamzásgátló hatását. Igazából el sem olvastam a tájékoztatót, de szerintem nem befolyásolja. Legalább is én nem hallottam még ilyen "balesetrõl".
ezt szeded a fogamzásgátló mellett?
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt szedem fogamzasgatlo mellett! novynette-et szedek!
Anyukám is epilepsziás és õ is convulexet szed '82 óta. Én '89-ben születtem szal lehet teherbe esni convulex szedése mellett is.
Tegyél rá párakötést. Az lehúzza a gyulladást, és kiszívja a gennyet is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!