Találatok a következő kifejezésre: Korai 32 a (63 db)

Koraszülött csecsemő! Van itt olyan akinek 30-32. hét körül született a babája?

Kérem csak az válaszoljon, akinek ez idő környékén született a gyermeke! Köszönöm - volt-e valami a növekedése, fejlődése során amivel le volt maradva? - mire lehet számítani ha hazakerül? - mennyivel betegesebbek az ilyen újszülöttek? - mire kell odafigyelni fokozottabban?

Legjobb válasz: Kisfiam 32. héten született császármetszéssel toxémia miatt 1500 grammal. Sajnos fertõzést kapott születése után, így meghosszabbodott a kórházi tartózkodásunk, mert sokára lehetett elkezdeni az etetését. 6 hét után engedték haza 2800 grammal. Most 5 hónapos, 5800 gramm. Hál'Istennek teljesen egészséges, semmivel nincs elmaradva korrigált korától, sõt... Nem beteges, egyszer volt náthás, de pár nap alatt meggyógyult. Kérdeztük az orvostól, amikor hazajöttünk, hogy mire figyeljünk oda fokozottabban, de azt mondta, hogy nem kell jobban semmire, mint egy normál idõre született csecsemõ esetében. Légzésfigyelõt javasolták, amit persze vettünk is.

Kisfiam 32. héten született császármetszéssel toxémia miatt 1500 grammal. Sajnos fertõzést kapott születése után, így meghosszabbodott a kórházi tartózkodásunk, mert sokára lehetett elkezdeni az etetését. 6 hét után engedték haza 2800 grammal. Most 5 hónapos, 5800 gramm. Hál'Istennek teljesen egészséges, semmivel nincs elmaradva korrigált korától, sõt... Nem beteges, egyszer volt náthás, de pár nap alatt meggyógyult. Kérdeztük az orvostól, amikor hazajöttünk, hogy mire figyeljünk oda fokozottabban, de azt mondta, hogy nem kell jobban semmire, mint egy normál idõre született csecsemõ esetében. Légzésfigyelõt javasolták, amit persze vettünk is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Örülök, hogy minden rendben van most vele, így bizakodom én is Kislányom 32.hétre született (1500 gr és 44 cm), placentaleválás miatt sürgõsségi császárral, 2 hete. Most 1780 gramm, láthatóan gyarapszik. Azt mondják egészséges, nem lesz semmi gondja, de valahogy bennem van a félsz...
Gratulálok és jó egészséget kívánok a Kicsilánynak! Ha az orvosok azt mondják, biztosan nem lesz semmi gond. Megértem az érzést, hogy benned van a félsz, mi is nap mint nap így mentünk. Nagyon szépen gyarapodott két hét alatt! Ha így folytatja, hamarosan mehettek is haza :-). Kórháza válogatja, de ha egészséges, eszik szépen (nálunk 8x50 ml volt az elvárt minimum), akkor általában 2300-2500 gramm elért súlynál már hazaengedik.
Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy eleinte gyakran kellett vinnünk vizsgálatokra: "hazaengedõ" kórház, körzeti gyermekorvos, fejlõdésneurológus, szemész. A védõnõ is többször látogat. Elsõ és második voltam :-)
Honnan tudtad, hogy baj van? Mi volt a levalas tunete? Drukkolok, h minden rendben legyen! msty
Kislányom 31 hétre született 1700 grammal, spontán indult meg a szülés nem tudták megállítani. 8 hétig voltunk kórházban semmi probléma nem volt se a szülés alatt sem utána. Nincsen semmi baja, nem is volt nagyon hamar behozta a lemaradást, nem látszik meg rajt, hogy koraszülött volt, nem volt betegebb sem, mint egy idõre született gyermek. most 10 éves kitûnõ tanuló osztályelsõ! :)
A kérdező hozzászólása: Tyûûûû, kedves utolsó, de jó ilyet is olvasni :) Gratulálok, és kívánom, hogy továbbra is ilyen jó tanuló maradjon. Placenta leválás vérzéssel járt, de nem pecsételõvel, hanem az az elöntõ típus. Az orvosok/ápolók nagyon pozitívak, azt mondják az ég világon semmi baja, csak kisebb a súlya és gyengébb az immunrendszere. Csak szkeptikus vagyok aggódok, emiatt gondoltam megkérdezem itt a nagyközönséget. Egyes: Neked is köszönöm, a kiegészítéseket is :) Zöld kezecske ment mindenkinek!
nem tudom aktuális-e még a kérdés, de az én lányom 32. hétre született, fertõzést kaptam és már régóta kevesebb volt a magzatvíz, de csak császár után derült ki hogy fertõzés okozta. 1860g és 42cm-el született, tüdõgyulladással. Besárgult, vérszegény volt, sokáig kellett kapnia a vas cseppeket, 4 hétig volt kórházban, most 9 hónapos, gyönyörû pici lány, kissebb mint a kortársai, de amúgy nem mondaná meg senki hogy koraszülött volt. Nem betegesebb, volt lágyéksérve, 3-4 hónapos korában mûtötték meg vele, azt a koraszülöttségére fogják, de amúgy akkor a koraszülött osztály is, és az az utáni idõszak is nehéz volt nekem lelkileg, de így vussza gondolva nem volt olyan szörnyû, csak akkor ott voltam elkeseredve. Nekünk mondták hogy használjunk légzésfigyelõt, használjuk is, de nem volt vele baj. Én a fertõtlenítésre nagyon odafigyeltem, de arra amúgy is! Ennyi idõs babák már nagyon jól át vészelik.

32 hetesen akinek 1900-2000 g körül volt a babája, mekkora mérettel született? Első gyermek, s kislány lesz! Köszönöm

Legjobb válasz: Szia. Igaz nekem kisfiam született(elsõ gyerek nekem is)..nekem 32 hetesen 1800g-ra becsülték meg a súlyát.. 40+3 hetesen 3300g-al és 55 centivel született :) 3 hetes kisfiú anyukája :)

Szia. Igaz nekem kisfiam született(elsõ gyerek nekem is)..nekem 32 hetesen 1800g-ra becsülték meg a súlyát.. 40+3 hetesen 3300g-al és 55 centivel született :) 3 hetes kisfiú anyukája :)
32 hetesen volt a kislányom 1900 gramm 38 hetesen 2860 gramm 40+6 született 3250 gramm 51 centi.
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó, sok boldogsàgot a picurkàhoz! Nekem 32.hèten mondtàk hogy kislàny! :) es nekem 1900-2000gramra saccolták! :-) Akkor mire megyek szülni lessz 3kiló felett?
32 hetesen 1886gr saccolták, 37.héten 2860gr született a kislányom.
32hetesen 2200grammra tippelték.Született 3860grammal és 52cm-vel.Kisfiú:)
Szia! Nekem 33 hetesen volt 2129g. (Kisfiú) 41+1. héten született 3700g és 57cm
32+2 hetesen 2100gramm volt a becsült. 39+2-re született: 3.880gr-al és 52cm-el. Kisfiú :)
Személyfüggõ, de én azt mondanám 35-40év között van az a határ, ami után már veszélyes.
Regisztrálj társkeresõn. Tele van olyan pasikkal, akik 30 feletti gyermektelen nõre vágynak, mert nekik sincs 30-35, sõt 40 felett gyermekük. Igaz még 1-2 évet várnak, tehát nem rögtön szeretnék.
40-hez közel már nagyon ketyeg a biológiai óra.
40 éves korra megnõ olyannyira a rizikófaktor a Down kóros gyerek szülésére hogy minden 100. az lesz, 32 évesen minden 500. csak kb. De ez csak egy az egyik leggyakoribb génhiba F19 eü-s

Nem korai, ha a kötelező 32. heti ultrahangra 31+3 naposan megyek? Ti mikor voltatok?

Legjobb válasz: Én 2 éve 31+2 naposan voltam! Minden oké volt!

Én 2 éve 31+2 naposan voltam! Minden oké volt!
Nálunk 29-32 hét intervallum van megadva, így 29 hetesen mentem. Szerintem már nyugodtan mehetsz!

20. napon volt a pém, ma vagyok a 32. cn, ma reggel negatív lett a tesztem. Reménykedhetek még, hogy terhes vagyok? Lehet, csak még korai volt a teszt?

Tüneteim: Hányingerem van, h?m is fent van még, a mellbimbóm érzékeny.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem korai volt a teszt. Ha nem jön meg akkor tesztelj! Én a pém után vagyok 14 nappal, de csak nagyon halványan lett pozitív a reggeli teszt, így még én sem vagyok benne biztos. Az jó ha fent van a hõd, de még 2 napod van a nem vártig. De természetesen van esélyed! Szurkolok!!

Szia. Szerintem korai volt a teszt. Ha nem jön meg akkor tesztelj! Én a pém után vagyok 14 nappal, de csak nagyon halványan lett pozitív a reggeli teszt, így még én sem vagyok benne biztos. Az jó ha fent van a hõd, de még 2 napod van a nem vártig. De természetesen van esélyed! Szurkolok!!
Szia! 12 nappal a pé után még nekem is negatív volt a teszt, kb. a 19. napon lett erõs a csík. A hõ jó ha fenn van, hányinger még korai ilyenkor, de mondjuk ezt is egyéni, kinek-hogy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
NE GÖRCSÖLJ ENNYIRE!EGYSZER TERHES LESZEL, HIDD EL!!!!!

Korai 32 hetesen a 2-es érettségű méhlepény?

Legjobb válasz: Nekem már a 30.-on II-es volt. Semmi baja nem lett a kicsimnek. Pár nappal túl is hordtam. 3645g, 56 cm, 9/10 Apgárral született. Ne izgulj, nincs semmi baj. Könnyû szülést kívánok.

Nekem már a 30.-on II-es volt. Semmi baja nem lett a kicsimnek. Pár nappal túl is hordtam. 3645g, 56 cm, 9/10 Apgárral született. Ne izgulj, nincs semmi baj. Könnyû szülést kívánok.
A kérdező hozzászólása: És a Zarában?:)
A H&M-ben én még tavaly 7000 ért láttam gatyát a nagyobbakat pedig 8-9 000-ért is!

32 hetes vagyok és úgy nézem, hogy begombásodott a nagylábujj-köröm mind a kettő, valami hatásos és biztos módszer kellene az eltűntetéséhez! Mit tegyek? Mit tudtok nekem ajánlani?

Legjobb válasz: Szia! A Canesten nagyon jó,már 1x-i kenéssel érezhetõ a hatása!Ha nem válik be,vannak még jó krémek,érdeklõdj a patikában! Jó egészséget!:)

Szia! A Canesten nagyon jó, már 1x-i kenéssel érezhetõ a hatása!Ha nem válik be, vannak még jó krémek, érdeklõdj a patikában! Jó egészséget!:)

Lehet Baba? A ciklusaim 28-32 naposak. Az utolsó menzim első napja aug.12. volt. Szept.6-án együtt voltunk a párommal. Nem jött meg a menzim. Múlt héten magas, 37 körül volt a hőm. Most nem mértem. Szombaton csináltam tesztet (Gabriel), - lett.

Néha rámjön egy rosszullét pár másodpercig, de lehet, hogy csak beképzelem. Folyásom egyáltalán semmi sincs. A mellem fájdogál, de nem feszül vagy ilyesmi. Néha olyan, mintha meg akarna jönni, de mégsem.

Legjobb válasz: Várj egy hetet, ha akkor sem jön meg, akkor tesztelj még egyszer.

Várj egy hetet, ha akkor sem jön meg, akkor tesztelj még egyszer.
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap este megjött...:-(( Sokat segített ez a honlap a kétségek között! Jó, hogy van. Boldog babavárást, ill. kitartást mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: /20140605_195953_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img][link]
A kérdező hozzászólása: Koszi mindenkinek, a kerdes inkabb a baratom megnyugtatasara szolgal:) Nem hiszi el a halvany pozi is pozi:)
pozi
Szerintem te is látod, hogy pozitív, de jó megosztani másokkal. Gratulálok! :-)
Gratulálok +!
Pozitív! Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Igen elso baba lesz, el sem hiszem meg:)
Pozitív! :)
Pozitív!!!! Gratulalok!
mind a 3nál látom a 2 csíkot igaz halványan de látszik gratulálok :)
+ ;)
Szerintem is pozitív :)
Sikerült megnyitni! Én is halvány pozit mondanék.
Egyik linket sem tudom megnyitni...
Halkan gratulálok:) Én látom a 2. csíkocskát. Elsõ baba lesz?
Szerintem halványan, de pozitív!
A kérdező hozzászólása: A masodik a jo, bocsi a szerencsetlenkedesert:)
A kérdező hozzászólása: [link]
Férfiak! :) Majd a negyedik gyereknél már elhiszi. ;-) Tapasztalat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!