Találatok a következő kifejezésre: Korai 20 gyereket szülni, komoly (1 db)

Korai 20 évesen gyereket szülni, komoly kapcsolatban?

Legjobb válasz: Nem.Én is 20 voltam amikor szültem a lányomat,sosem bántam meg.Most már 10 éves "nagylány" igazi barátnõk vagyunk igaz én elváltam az apjától,de most új házasságban vagyok nagyon boldog.Viszont ismerek sok olyan embert aki fiatalon szült és még mindíg imádják egymást a párjukkal,pedig már 20-25 éves házasok.

Nem.Én is 20 voltam amikor szültem a lányomat, sosem bántam meg.Most már 10 éves "nagylány" igazi barátnõk vagyunk igaz én elváltam az apjától, de most új házasságban vagyok nagyon boldog.Viszont ismerek sok olyan embert aki fiatalon szült és még mindíg imádják egymást a párjukkal, pedig már 20-25 éves házasok.
Szerintem nem korai.Ha úgy érzed minden rendbevan a kapcsolatotokban és megtudjátok teremteni ami kell akkor semmi sem korai.Én 23éves vagyok és lassan 6hónapos terhes :) Úgy, hogy nincs nagy korkülömbség közöttünk.Sok sikert a babához!
Nem, dehogy. Én 4 hete szültem, 23 éves vagyok. Ha úgy érzed megtaláltad, azt, akinek szülnél és mindketten akarjátok, akkor hajrá! Sok boldogságot!
ez mindenkinek más.mi 23évesek vagyunk a férjemmel és 17hónapos a kisfiam, sose bántam meg hogy 19évesen összeházasodtunk és hogy szültem egy kisbabát.persze nagyon nehéz sok türelem kell.de ne mondja nekem azt senki hogy ha valaki idösebb nagyobb a türelme mert szerintem kevesebb.én is minimál bér után kapom sajna a gyedet nem sok de elég.Olyan ugy sincs hogy mindent meg tutsz adni egy gyereknek:) mert mindig többet akarsz neki adni:) ha ugy érzed szeretesd anyira a párod hogy letud vele élni az életed és hogy felvagy készülve testileg lelkileg a kisbabára(de van rá 9hónapod:) akkor nem korai, jobb mint 13évesen vagy 30felett
ezt nem igazán lehet megmondani szerintem egy nõnek nem, attól függ a barátod hány éves, meg hogy véletlenül lett a babó vagy akartátok!?
nem korai. azért én elõtte összeházasodnék
20 vagyok ös terhes.még nem mentem férjhez, de a baba marad.miért lennél fiatal? inkàbb az a rossz ha megszülöd, és eldobod...... persze eleinte nem lesz idöd, csavarogni, de ha beadod bölcsibe, az egésznapod szabad.nem ugy értem hogy azonnal add be...ha 2-vagy 3 éves màr.komoly kapcsolat......ez teljesen mindegy, ha te akarod, egyedül is menni fog!!!!!! a pénz meg ne foglalkoztasson, a babànak nem pénzre, hanem törödésre vaan szüksége. nem hiszem, hogy csak azok merjenek szülni, akiknek a fzetésük 60 000 felett van. aki igy gondolkodik, az nincs felkészülve az anyasàgra
Korai. Mondom ezt én, aki 20 évesen szültem. Nem bántam meg, de azt tudom, hogy, sokkalkönnyebb lenne az én életem is, és a fiamé is, ha még várok. Komoly kapcsolatom volt, mégis egyedül maradtam terhesen. Én a helyedben 3-4 évet még várnék. Nem maradsz le, akkor is még fiatal anyuka leszel. 9 hónapos baba anyukája
Ne haragudj, de sztem nagyon korai...azt kell végig gondolnod h utána nem lesz buli meg barátnõk meg beülünk és iszunk egy jó forró csokit, meg fõzések, meg drága ruhák, táskák, cipõk, sminkek...hanem csak te leszel ott meg a kis picike és a barátod v férjed. Minden nap ugyanaz lesz reggel kelés reggeli, stb, stb. Ne érts félre én 24 vok, szeretnék babát de majd csak késõbb , mert még ezekre a dolgokra vágyok és a korlátlan szabadságra, én még szeretnék utazni, világot látni, tanulni. De mindenki más, lehet h te már kész vagy erre, akkor nem korai, ezt neked kell érezni.Ja és ha jól álltok anyagilag, és nem 60 ezerbõl éltek fejenként, akkor vállald.Ha már terhes vagy el ne vetesd!! De ha nem, csak tervbe van, akkor NAGYON GONDOLD ÁT!!! Sok sikert! Szia.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Borzasztó korai.
Miért pontozzátok le, aki azt írja, hogy korai? Hát nem csak azt szabad ideírni, ami mindenkinek tetszik. És az is hasznos válasz, hiszen minél több a vélemény, annál több alapján tud a kérdezõ mérlegelni. Ne legyetek már szemellenzõsek! Kicsit tessék már objektívebbnek lenni, nagy felnõtt nõk!
Szerintem is korai. Én 26 éves vagyok, 1 hónap múlva fogok szülni. Az apukával 3 éve voltunk együtt, õ akarta a babát, aztán néhány hét múlva elment. Én is százszor végiggondoltam hogy hogyan lesz ezután, hogy lesz normális munkám, párkapcsolatom egy gyerkõccel, és õ mindig ott lesz, róla mindig gondoskodnom kell. Ha valóban komoly a kapcsolat akkor néhány év múlva is ráérsz ha pedig szétmentek, akkor hidd el, jobb ha néhány év múlva szülsz, valaki másnak és addig még éled az életed!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat a pozitivat és a negativat, erre számitottam.Adöntés ugyis a mi kezünkben van.
Szerintem nem korai. Ha nekem lett volna 20 éves koromban lehetõségem szülni, biztos, hogy szültem volna. Pláne, ha elõre látok. Ugyanis 30 elmúlottam, és a férjemmel több éve próbálkozunk sajnos sikertelenül:( 2 gyereket szeretnénk, de lehet, egy sem lesz:( Ebbe kell belegondolni! Lehet, hogy 35 éves koromra végre sikerül egyet összehozni, de akkor még hol a második?? Ez az egyik, a másik meg hogy édesapám 40 éves volt, mikor én születtem. Aztán mikor én 20 voltam, Õ már 60. Mindenki azt hitte, hogy a nagypapám. És nem volt jó érzés. Erre is gondolni kell..... és még sorolhatnám...... Csak egyet mondok: Jól döntöttetek :) Boldog babavárást! (ha nem vagytok megesküdve, szerintem azért az nem ártana--házasságba szülessen az a gyerek:) )
Nagyon korai!Buli, pasizás, külföldi nyaralás, drága cuccok, csinos alkat!Csak ennyit veszítesz!És -bár ne legyen igazam-az ilyen korai kapcsolatok max. 10 évig tartanak.Utána egyedülálló anya leszek egy kis gyerekkel, aki nehezen talál majd partnert, ráadásul pénzed se lesz.A pasidnak könnyebb lesz azért. Fontold meg, több nõ ismerõsöm is megbánta a korai szülést.Még én elmegyek mondjuk a Szigetre, õ otthon savanyodik!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti gyorsan megtudtok válni a gyerekkori alvópajtásotoktól?

Van egy mackóm, amit még anno gyerekkoromban kaptam. Nagyon sokáig alvótársam volt. Még 26 évesen is simán vele alszom, a férjem csak mosolyog rajta, de eléggé kötődöm hozzá.
A két éves lányomnak rengeteg plüsse van. Sokat kapott és vettünk neki mi is. Az ágya végében fel vannak szépen sorakoztatva.
A minap elkunyerálta a macimat, amit persze odaadtam neki. Mondtam is a férjemnek, hogy ennyi volt, nincs többé macó.
Azóta nem hajlandó visszaadni a lányom, max. nappalra kihozza és elteszi a helyére.

Lehet, hogy gyerekes (negatív kritika baromira nem érdekel), de akinél ilyen előfordult, az hamar "hozzászokott", hogy nincs többé?! :)

1

Hány pecsét kell?

hány pecsét kell a kis könyvbe és melyik orvostól?
mert a sógor nőm szerint 4 kell a nőgyógyásztól.

15

A másik kicsire is kaphatok majd gyermekvédelmit?

Van egy kisfiam, kapok rá gyermekvédelmit. Most ismét várandós vagyok, apuka ugyanaz. A kérdésem az lenne, hogy ha csinálunk apasági nyilatkozatot, hogy a nevére kerülhessen a kicsi, attól még kaphatok rá is gyermekvédelmit? Mivel a két kicsinek ugyanaz az apukája, de egyedülállóként vagyok nyilvántartva.

17

Egészségkártyát államtol vagy hol lehet igényelni? Gyeden vagyok én is igényelhetném?

3

Igaz, hogy taj kártyát nem lehet újszülöttnek személyesen igényelni? Ha bemegyek holnap az anyakönyvivel és lakcímkártyával az OEP-hez, hogy sürgősen kell, van esélyem megkapni a taj kártyát, vagy legalább a számát?

Sürgősen szükségem lenne a tb számra, mert ha nem adom le hétfőn, nem fizetik a TGYÁSt októberre és akkor se albérletet se törlesztőt nem tudok fizetni, de enni se fogunk....

5

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Vállalnátok?

Adott egy majdnem 50 éves nő, a klimax elején. Van egy 20 éves nagylánya, akivel veszélyeztetett terhes volt annak idején, éppen hogy életben maradtak mindketten. Az anya egész életében nőgyógyászati gondokkal küzdött (ciszta, mióma, miegymás...) A nő teherbe esik. Mit tegyen? Vállalja a babát?
Tisztázom: ez csak feltételezés, nem áll fenn a helyzet és nem is én vagyok a nő. Csak elméletben futtassuk le: mit tennénk?

7

A Tyra nevet lehet anyakönyveztetni?

9

Anyukák, ti is leépültetek szellemileg?

Nekem már 2 éves múlt a gyerekem. Eleinte azt hittem, majd elmúlik..mondjuk ha abbahagyom a szoptatást. Sajnos nem így lett..

Röviden a lényeg: a memóriám hihetetlenül rossz, kétségbe is vagyok esve, hogy mi lesz így velem. Korábban a tanulás is jól ment, memorozáltam egy külföldi szót és emlékeztem rá. Most már a szótárba bepötyögésig sem jutok el anélkül, hogy meg ne nézzem mégegyszer, mi volt az.
Volt, hogy a gyerekre elfelejtettem pelust adni.

Félek, hogy mi lesz, ha visszamegyek dolgozni. Eddig word-ben, excel-ben dologztam sokat, most semmihez nem értek.

Lesz ez valaha jobb egyáltalán?Már nem reménykedek..

23

Tudtoook segíteni jelmezben?

Holnap lesz a golyabálom és kacsának kell öltöznöm :( nem tud valaki valamit tippet amit eltudok keszíteni könnyen és gyorsan ?

2

Megkaphatja a gyerekem az apja vezetéknevét?

Az a gond, hogy a barátommal még nem házasodtunk össze, de a baba már úton van. Vagyis jóval előbb érkezik, mint ahogy az esküvőnk lenne. Mivel még nem vagyunk házasok az lenne a kérdés, hogy ettől eltekintve a baba kaphatja-e az ő nevét?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!