Találatok a következő kifejezésre: Korai 18 a baba (18 db)

Ha most mar tobb mint egy hete kesik, tesztelj nyugodtan.
Szerintem is nyugodtan tesztelhetsz, és majd írd meg az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Megjött:"(( nem hiszem el:((

18 hetese kismama hol figyelje a baba mozgását? Köldök körül?

Legjobb válasz: Én pont 18 hetesen éreztem elõször, bal oldalon és lent.

Én pont 18 hetesen éreztem elõször, bal oldalon és lent.
szerintem lejjebb. nekem mindkét terhességemkor lejjebb kezdett mocorogni.
Igazából nem tudom, hogy 18 hetesen felér e egyáltalán a méhed csúcsa a köldöködig, de a mozgás biztos, hogy nem ott lesz (: lejjebb kell azt keresni.
Én 25 hetes vagyok, de még mindig többnyire alul érzem a mozgását. A méhed amúgy kb. a 20. hét körül éri el a köldök vonalát.
18 hetes vagyok és SOHA nem érzem lent a mozgást, hanem középtájon. nem tudom, hogy lehet ez, de így van.

Nekem 31-32. napos ált. A ciklusom. Már 1/2 éve szedek Clostylbegitet. Kb. a 18. nap körül lehet peteérésem, a kérdésem az, hogy ha a 21-22 napon már jelentkezik mens. Szerű erős hasfájás, attol még reménykedhetek e, hogy sikerül a baba?

Legjobb válasz: Én az utolsó utáni pillanatig reménykedek minden egyes hónapban, hátha... Neked is csak ennyit tudok írni bíztatásként.Ha csak gyenge görcseid lennének és néhány nappal elõrébb járnál a ciklusodban, azt mondanám, hogy pé, de mivel azon már túl vagy a menzi pedig még túl korai, így sajnos nem tudok mit tanácsolni, csak annyit, hogy ne görcsölj a témán. Tudom, hogy a baba érdekében megteszünk bármit és állandóan figyelünk minden rezdülésünkre, de hidd el, a lényeges dolgokat, mint például megtermékenyítés és beágyazódás úgysem érezzük meg. Türelem, elõbb utóbb a ti szerelmetek gyümölcse is megérik!!Kitartás!

Én az utolsó utáni pillanatig reménykedek minden egyes hónapban, hátha... Neked is csak ennyit tudok írni bíztatásként.Ha csak gyenge görcseid lennének és néhány nappal elõrébb járnál a ciklusodban, azt mondanám, hogy pé, de mivel azon már túl vagy a menzi pedig még túl korai, így sajnos nem tudok mit tanácsolni, csak annyit, hogy ne görcsölj a témán. Tudom, hogy a baba érdekében megteszünk bármit és állandóan figyelünk minden rezdülésünkre, de hidd el, a lényeges dolgokat, mint például megtermékenyítés és beágyazódás úgysem érezzük meg. Türelem, elõbb utóbb a ti szerelmetek gyümölcse is megérik!!Kitartás!


A baba mennyi idős koráig tudtátok használni a 0-18 kg-s autósülést?

Legjobb válasz: A lánykám 21 hónapos és kényelmesen elfér benne... 13 kiló körül van a súlya. Ha így haladunk, akár óvodás korában is jó lesz még ez az ülés :)))

A lánykám 21 hónapos és kényelmesen elfér benne... 13 kiló körül van a súlya. Ha így haladunk, akár óvodás korában is jó lesz még ez az ülés :) ))
21 hónapos, 12, 5 kg-os, 88 cm-es gyerkõcöm még kényelmesen elfér benne. :)

A baba hány hónapos koráig tudtátok használni a 0-18-as kategóriás autós gyerekülést hátrafelé?

A mi kislányunk 7 kg és még nem tud stabilan ülni, de hosszra már kinövi a hordozóját, ezért gondoltam,hogy veszünk egy ilyen ülést, és hátrafelé kötöm be. De ma elmentünk egy bababoltba, ahol egy eladó le akart róla beszélni, mert hogy nem fog elférni a baba lába szerinte. De én úgy tudom, hogy míg nem ül stabilan és nincs minimum 8 és fél kilogramm addig menetiránynak háttal kell bekötni.

Legjobb válasz: nekünk 0-18-as van, a lányom másfél éves 9 kiló, kb 75 cm, és kényelmesen elfér a lába. Hosszabb távon háttal szoktuk bekötni, de ha csak egyedül autózok vele, akkor szembe, hogy láthassam, mit csinál. Szerintem sokáig be lehet majd kötni háttal, még bõven van hely. Ültessétek bele legközelebb a gyereket, próbáljátok ki!

nekünk 0-18-as van, a lányom másfél éves 9 kiló, kb 75 cm, és kényelmesen elfér a lába. Hosszabb távon háttal szoktuk bekötni, de ha csak egyedül autózok vele, akkor szembe, hogy láthassam, mit csinál. Szerintem sokáig be lehet majd kötni háttal, még bõven van hely. Ültessétek bele legközelebb a gyereket, próbáljátok ki!
Így van, háttal kell bekötni. Nekünk espiro optima 0-25-ös ülésünk van, 10 kilósan fordítottuk meg. Kényelmes volt úgy is, így is az :)
az espiro optima nagy babának is kényelmes, elég nagy :) 3-as elég felelõtlenség szemben bekötni a babát! nem elé gerõs még a nyaka egy esetleges ütközésnél gond lehetne...
21.38as vagyok. Brevi Grand Prix ülésünk van: http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?productid=5529&groupid=.. kicsit szûk, úgyhogy duci babának nem biztos hogy jó lenne, de amúgy nagyon jó ülés! És amúgy elég magas, hátrafelé is kilát az ablakon, úgyhogy tud nézelõdni úgy is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Olyan jó hallani, olvasni hogy más is így gondolkozik, hogy jobb a babának menetiránynak háttal utazni minél tovább!
Miután ült a lányom, még egy ideig háttal ült. egy éves koráig. akkor volt 74cm és 9200g. akkor mentünk nyaralni és megfordítottuk az ülést hogy õ is több mindent lásson végre a világból. a lányom 5 hónapos volt mikor vettük neki az ülést, ...jééé, ma egy éve :) éppen ma vettük meg neki.
A kérdező hozzászólása: 21.38-as köszi a választ, megkérdezhetem, hogy milyen márkájú ülésetek van?
amúgy ha behajlítja a lábát, úgy is jó, el tud helyezkedni kényelmesen akkor is szerintem
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Megkérdezhetem még, hogy kb. hány cm volt a babátok akkor? Mert Én úgy gondolom, hogy be tudja annyira hajlítani a lábát, hogy elférjen, nem?
A kérdező hozzászólása: Még egyszer köszi a válaszokat. Vettünk mi is 0-18-as ülést, és a babánk lába simán elfér még. Remélem még sokáig tudjuk így használni az ülést :-)

A harmadiknál hányhetesen éreztétek kivülről a baba mozgását? Vagy ezt is csak a 18-20hét körül lehet érezni?

el?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Valamikor a 14. hét körül már éreztem a mozgását. Kívülrõl még nem lehetett tapintani, de fõleg este, lefekvés után éreztem, ahogy belül mozgott.

Valamikor a 14. hét körül már éreztem a mozgását. Kívülrõl még nem lehetett tapintani, de fõleg este, lefekvés után éreztem, ahogy belül mozgott.
Szia!12-dik héttõl mocorog és érezni is lehet azóta.Most 17 hetes vagyok és egyre erõsebben érzem.De õ már most nagyobb mint a testvérei ilyen idõsen.
Elõzõ vagyok.Elfelejtettem leírni, hogy azért eleinte nem minden nap éreztem és most is van olyan, hogy kevésbé érzem kívülrõl.
Barátnõm a 3. babát várja. Már 14 hetesen kívülrõl is érezte, nagyon finoman. Most 16 hetes, és mondja, hogy olyan eleven, virgonc a baba! :)
Monika: Szia én 16hetes vagyok most a 3dikal és kb 2-2, 5hete érzem azt mondta a doki igen már öt lehet érezni mert nagyon sokat mozgot uh-n is..söt inkább ö kérdezte meg hogy érzem e már akkor mondtam igen..te hány hetes vagy kérdezö?
A kérdező hozzászólása: én most 14 hetes terhes vagyok de már vagy két hete érzem egy kicsit mocorogni.
Monika: szerintem érezheted öt!Csak azért vagy bizonytalan mert még ugye nem olyan erös mint késöbb..

18 hetesen az normális, hogy étkezés után rettenetesen feszül a hasam a köldököm felett, és néha szurkál is a köldököm körül? Azért lehet, mert nő a baba?

Legjobb válasz: nem lehet hogy túl jól szoktál lakni ilyenkor vagy esetleg felfúj valami ?nekem is szokott néha szurkálni a köldökömnél de nem evés után viszont a szemérem csontom az nagyon szokott fájni ezt én is a bab növekedésének tudom be szép és probléma mentes baba várást 18hetes km

nem lehet hogy túl jól szoktál lakni ilyenkor vagy esetleg felfúj valami ?nekem is szokott néha szurkálni a köldökömnél de nem evés után viszont a szemérem csontom az nagyon szokott fájni ezt én is a bab növekedésének tudom be szép és probléma mentes baba várást 18hetes km
Szia! Én is 18 hetes vagyok és hasonló tüneteim vannak. Evés után mindig húzódik a hasam. Szerintem nem a baba növése okozza. Persze valami köze van hozzá, hoszen egyre nagyobb helyet foglal el odabent, de valószínû csak megterheled a gyomrod, Pedig nem szoktam sokat enni, még is nehezen emésztem meg. Este mindig nagyobb a pocskom mint reggel.

Ki számolja jól a terheségi kort? Az orvos és az UH szerint 16 hetes és 4 napos a baba, a menszim szerint 18 hetes és 4 napos.

A doki szerint kés?bb fogant, remélem ez a helyzet és nem az, hogy 18 hetes, csak nem fejl?dik jól.

Legjobb válasz: A legjobb az lenne, ha tudnád, mikor fogant :D Én nem tudtam, hosszú ciklusaim voltak, igy végig 3 hetes különbségek voltak. Azt mondják, hogy a 10-12 hét körüli UH a legpontosabb, nekem ott április 5-öt mondtak, március 31-én született a babám, és az állapota alapján tuti, hogy túlhordtam... Szóval a gépek sem tudhatnak mindent, a lényeg, hogy a baba egészséges legyen, azt meg úgyis látják a végén majd, illetve a méhszáj és a méhlepény állapotából tudni fogják, mikor kellene kb szülnöd :) Sok boldogságot!

A legjobb az lenne, ha tudnád, mikor fogant :D Én nem tudtam, hosszú ciklusaim voltak, igy végig 3 hetes különbségek voltak. Azt mondják, hogy a 10-12 hét körüli UH a legpontosabb, nekem ott április 5-öt mondtak, március 31-én született a babám, és az állapota alapján tuti, hogy túlhordtam... Szóval a gépek sem tudhatnak mindent, a lényeg, hogy a baba egészséges legyen, azt meg úgyis látják a végén majd, illetve a méhszáj és a méhlepény állapotából tudni fogják, mikor kellene kb szülnöd :) Sok boldogságot!
Az UH azért pontosabb mint a mensi, mert nekem a doki azt mondta hogy 12. hétig az embriók mérete egyforma csak azután kezdenek a genetikai adottságok meghatározó különbséget mutatni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, ezek szerint nem csak én nem tudom, hogy mikor fogant a baba:) Bízom az orvosban, Õ azt mondta, hogy egészséges, és ez a legfontosabb.

Korai 18 évesen a baba?

még csak most lettem 18.

Legjobb válasz: HÚÚÚÚ! NAGYON IRIGYELLEK!!!!!! Boldog babavárást kívánok! Remélem, hamarosan én is BOLDOG LEHETEK!!!

Én 19 voltam amikor szültem
HÚÚÚÚ! NAGYON IRIGYELLEK!!!!!! Boldog babavárást kívánok! Remélem, hamarosan én is BOLDOG LEHETEK!!!
akkor gratula, éljetek szépen, és neveljétek a kis csöppséget, aki hamarosan el fog bújni.
Szia. Szerintem ez csak tõletek függ. Ha már elég felelõsségteljesek vagytok, és mind a ketten szeretnétek akkor hajrá. De ha inkább csak te érzed, szerintem várj még egy kicsit. Nem leszel lemaradva semmirõl. A mai világban különben is kitolódott a szülés korhatára. Persze, ha focicsapatot szeretnétek azt idõben kell elkezdeni. De félretéve a viccet vannak olyan lányok akiknek 18 évesen több eszük van, mint egyes harmincasoknak. Mérlegelni kell ugyanakkor azt is, hogy egy baba teljesen megváltoztatja az életeteket. 18 évesen már kiszórakoztad magad? Le tudsz mondani dolgokról a baba kedvéért? Ha ezeket a kérdéseket õszintén megválaszolod magadnak és még mindíg a baba felé billen a mérleg nyelve, akkor tényleg nem lehet akadálya a korod.
Szia! Én 22 leszek és mi is most próbálkozunk a férjemmel:) )))(Ház, kocsi van stb...) Boldog babavárást, reménykedünk mi is!!!
szia. én is msot szültem és májusban töltöm a 19-et.sokat gonodolkodtunk rajta hogy megtartsuk-e a babát de végül az mellett döntöttünk hogy igen és nem bántam meg.egyáltalán nem hiányzik a bulizás.sõt ha valahova muszály elmennünk (mint pl. tgyást intézni) akkor is vittük a babócit magunkkal. apucival megvárt a kocsiban.annyira nem volt szívem a nyagymamira hagyni.úgyhogy szerintem hajrá és sok sikert
Attól függ... Én tuti nem voltam elég érett 18 évesen babára, pedig én is örültem volna neki. Szerintem a 18 éves kor még a bulizás ideje, 2-3 év múlva is ugyan úgy lehet örülni a babának, és még akkor is igencsak fiatal anyukának fogsz számítani. Én most 20 évesen szültem, de nem volt tervezve. Nem bántam meg egyáltalán, de biztos, hogy még egy vagy két évet vártam volna. Ne értsd félre, nagyon örülök, hogy anyuka lettem, csak nem pont ez volt a tervem. Viszont ha nektek már útban van a baba, akkor nagyon sok boldogságot kívánok hozzá, biztos nagyon jó szülõk lesztek, a lelkesedés már megvan :)
Sziasztok! Gratula a babához!:) És ahhoz, hogy már minden feltételetek meg van hozzá!:) Mi csak két hónapja próbálkozunk (talán most már sikeresen:) ), de hozzátok képest mi bátrak vagyunk, mert se kocsi, se ház, csak albi és csak mi ketten! :) Sok sikert és boldog babavárást! :)
Én 19 vagyok és egyáltalán nem érzem azt hogy fiatal vagyok hozzá mert mi már 3 éve szeretnénk és nem jön össze talán majd most sikerülni fog a clostilbegyt tablettától!Már nagyon várom!A párom 29 aki igen benne van már a korban hogy babót szeretne persze nem csak miatta szeretnék hanem mert már nagyon vágyok rá és úgy érzem itt az ideje is!!!Sok sikert és gratulálok!
már kismami vagy? gratulálok. mindenki akkor vállaljon gyereket, amikor érzi, hogy eljött az idõ. Párod van? Lakás? Megfelelõ anyagi dolgok?
A kérdező hozzászólása: hivatalosan férjnél vagyok, és van há is és kocsi is.
ez nem kimondottan kor kérdése.megvan-e a megfelelõ háttér?apa?család?melletted van?ha minden stimmel, hajrá! boldog babavárást
Szerintem ez nem kor, hanem ember függõ.Én most lettem 20 éves, és 23hetes kismama vagyok.Sokan mondták nekem is, talán túl fiatal vagyok még...de szerintem azon múlik minden, mennyire szeretnétek, és eléggé ki tudtok tartani egymás mellett az esetleges nehézségek ellenére is.
Nincsen, ennyi idõsen még nem baj, ha nem érzed mozogni minden nap. Ez a vége felé nagyon fontos! Nyugi, ha a doki is azt mondta semmi gond! ;)
18 hetesen még éppen hogy csak elkezded érezni a mozgást. Még pici a baba és tud úgy moccanni, hogy abból semmit nem veszel észre. Na meg sokat alszanak. A 36. héttõl kell odafigyelni alaposabban a magzatmozgásra és számolni. Nyugodj meg a kis pocok szét fogja még rúgni a ház oldalát...most is tenné, de még sok a helye :)
nekem is volt ilyen. én úgy tudtam meg nincs baja, hogy hanyatt feküdtem teljesen kinyújtózva. vártam kicsit. rögtön jött a visszajelzés. na azt nem szerette egyik gyerek sem és a mostani pocakban lévõ sem mert beszûkül a helye és rögtön reagál, hogy ez neki így nem jó. próbáld ki. 21hkm
Nincs gond. Én 21 hetes vagyok és volt olyan nem is olyan régen, hogy 3 napig sem éreztem. És kiderült, hogy háttal van és keresztbe a pociba azért nem éreztem. Ma reggel is hívtam a védõnõt hallgassuk meg mert tegnap dél óta nem éreztem de minden oké tökéletes volt a szívhangja de szerintem megint háttal van azért nem érzem.
Teljesn pontosan igy voltam en is.16 hetesen mar ereztem es utana napi szinten.majd 18 hetesen napokig semmi.irany a doki, de minden ok volt.nekem is azt mondtak, h ilyenkor meg nem mindig erezni, hiaba ereztem mar korabban.vegul csak egy szuleszno kereste meg a szivhangot az osztalyon, utana mar a dokit meg se vartam :-)
Na én 19 hetes vagyok, de nekem ilyenre nincs problémám.. :D most, hogy ezeket olvasom olyat kaptam jobb oldalról, hogy megéreztem rendesen. :D Amúgy az a feküdj a hátadon és nyújtóztasd ki a lábad és várj jó tipp. Nekem mindig bejön ha érezni akarom a csöppségemet. :D Apa is úgy érezte elõször. :)
Akkor tegnap lehet azért nem éreztem én sem, hogy mozogna, mert úgy helyezkedett el. Akkor megnyugodtam... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!