Találatok a következő kifejezésre: Korai, ha 19 éves lánynak és (4 db)

Korai, ha egy 19 éves lánynak és egy 22 éves fiúnak, akik házasok, babája lesz?

Legjobb válasz: Szerintem a 19 éves is nagyon fiatal anyuka, de ha úgy érzed, hogy kész vagy rá, akkor tegyétek. Én is 19 voltam, amikor teherbe estem, 20 amikor szültem, de akkor az apuka már nem volt sehol. Na mindegy, remélem ti nem jártok így. Csak azt fontold meg, hogy munkahelyed van-e, mert ha nem dolgoztál legalább egy évet, akkor nem tudsz honnan GYED-re menni, csak gyes-t kapsz majd. De amúgy, ha az anyagi körülmények adottak, nem a nagyiknak akartok szülni, akkor szerintem ti ismeritek a kapcsolatotokat annyira, hogy tudjátok, nektek mennyire lenne megterhelõ egy baba.

Szerintem a 19 éves is nagyon fiatal anyuka, de ha úgy érzed, hogy kész vagy rá, akkor tegyétek. Én is 19 voltam, amikor teherbe estem, 20 amikor szültem, de akkor az apuka már nem volt sehol. Na mindegy, remélem ti nem jártok így. Csak azt fontold meg, hogy munkahelyed van-e, mert ha nem dolgoztál legalább egy évet, akkor nem tudsz honnan GYED-re menni, csak gyes-t kapsz majd. De amúgy, ha az anyagi körülmények adottak, nem a nagyiknak akartok szülni, akkor szerintem ti ismeritek a kapcsolatotokat annyira, hogy tudjátok, nektek mennyire lenne megterhelõ egy baba.
Fiatalok még a gyerek vállaláshoz, saját ismerõsi körömbe az egyik lánynak mondhatom csúnya szóval "besikeredett" egy kisbaba és micsinál az anyja neveli, mert még nem élte ki az, hogy bulik és haverok és a haverokkal a lógás és a többi... 19 éves anyuka dolgozik tegyük fel a 22 éves apa eltartja mind a hármukat? Mert a szülök azért ezekhez már a mai világban kevesek. Nagyon meg kell gondolni, nem gyerek játék sokba kerül ma már gyermeket vállalni!!De ettõl függetlenül a legcsodálatosabb dolog is.
Hm, ugy latszik, en most a masik velemeny leszek: ha hazasok vagytok, gondolom komolyan gondoljatok a holtomiglant. Amennyiben mindketen akarjatok, es az anyagi korulmenyeitek is rendezettek, miert ne?
Na igen.Mivel már házasok is vagytok, ezért valószínû, hogy tényleg komolyaín gondoljátok eggyütt, nem pediog csak jártok és ki tudja mi lessz holnap.ÛNekem van barátnõm aki 19 évesen szült és nagyon jó anyuka.Amennyiben éretnek érzed magad, hogy egy babának szentelt az idõd és anyagilag is fel avgytok rá készülve és MIND A "EN akarjátok akkor miért ne?Jó dolog fiatal anyukának, hogyha arra van háttér.Hogyha nincs meg a 180 ledolgozott bejelentet napod addig ne vállalj babát.. Én 135.000. bruttóra voltam 2 évig bejelentve és kapok 70 e ft-ot.Mondhatom, hogy ez szinte 0 ft...:o(
Szerintem nem korai. 10 éve még pláne nem volt az. Ha szeretitek egymást, ráadásul házasok vagytok... elõbb-utóbb remélhetõleg minden házasságban eljön az a pont, amikor jöhet a baba. Nálatok most jött el! Fiatal anyukája és apukája lesz a gyermekednek, nincs ezzel semmi baj!
ha szeretitek egymást akkor nem lessz gond. De 19 évesen miért kell férjhez menni?
A kérdező hozzászólása: nem 19 évesen mentem férjhez hanem 18. másfél éve vagyok házas. azért mert szeretjük egymást. 6 éve vagyunk eggyüt. de akkor kezdett udvarolni
Hát a szerelem, mi más;)
hát a külsö és a természete és a viselkedése. vagy esetleg a szex.
Egyet értek az elõttem szólóval mert jó néz ki, sex...stb Tapasztalatból beszélek mert én is így voltam 11 évig tartott a dolog.De mondhatom neked a vége már pokol volt számomra!!Ha ennyire különbözõk vagytok ne feszítsétek sokái a húrt!!
Mi is ilyenek vagyunk a párommal, és már több, mint két éve jól megvagyunk egymással. Szinte teljesen egymás ellentétei.. És minket is a szerelem, az egymás iránti gyengédség... tart össze! :)
Ez szinte minden párnál más. De közös téma, közös rezgés így is lehet két ember között.
Meglehet
Emberek 90%a nem vágyik manapság komoly kapcsolatra...
Nem normális! Ugyanis elõször mindenki komoly kapcsolatra vágyik. És egy vagy több többéves kapcsolat után normális csak ha nem vágysz komoly kapcsolatra. Elõbb szerelmes legyél, és úgy veszítsd el egy komoly kapcsolatban, aztán legyél szajha. Ha fordítva csinálod, sosem lesz belõled normális ember.


Ha a lány 15 éves és a srác 19 akkor sok a kor különbség?

Legjobb válasz: 4 év még tûrhetõ szerintem ilyen korban is.

4 év még tûrhetõ szerintem ilyen korban is.
nem
Nem sok.
attól függ milyen kapcsolat van köztûk


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!