Találatok a következő kifejezésre: Korai, ha 19 éves lánynak (6 db)

Korai, ha egy 19 éves lánynak és egy 22 éves fiúnak, akik házasok, babája lesz?

Legjobb válasz: Szerintem a 19 éves is nagyon fiatal anyuka, de ha úgy érzed, hogy kész vagy rá, akkor tegyétek. Én is 19 voltam, amikor teherbe estem, 20 amikor szültem, de akkor az apuka már nem volt sehol. Na mindegy, remélem ti nem jártok így. Csak azt fontold meg, hogy munkahelyed van-e, mert ha nem dolgoztál legalább egy évet, akkor nem tudsz honnan GYED-re menni, csak gyes-t kapsz majd. De amúgy, ha az anyagi körülmények adottak, nem a nagyiknak akartok szülni, akkor szerintem ti ismeritek a kapcsolatotokat annyira, hogy tudjátok, nektek mennyire lenne megterhelõ egy baba.

Szerintem a 19 éves is nagyon fiatal anyuka, de ha úgy érzed, hogy kész vagy rá, akkor tegyétek. Én is 19 voltam, amikor teherbe estem, 20 amikor szültem, de akkor az apuka már nem volt sehol. Na mindegy, remélem ti nem jártok így. Csak azt fontold meg, hogy munkahelyed van-e, mert ha nem dolgoztál legalább egy évet, akkor nem tudsz honnan GYED-re menni, csak gyes-t kapsz majd. De amúgy, ha az anyagi körülmények adottak, nem a nagyiknak akartok szülni, akkor szerintem ti ismeritek a kapcsolatotokat annyira, hogy tudjátok, nektek mennyire lenne megterhelõ egy baba.
Fiatalok még a gyerek vállaláshoz, saját ismerõsi körömbe az egyik lánynak mondhatom csúnya szóval "besikeredett" egy kisbaba és micsinál az anyja neveli, mert még nem élte ki az, hogy bulik és haverok és a haverokkal a lógás és a többi... 19 éves anyuka dolgozik tegyük fel a 22 éves apa eltartja mind a hármukat? Mert a szülök azért ezekhez már a mai világban kevesek. Nagyon meg kell gondolni, nem gyerek játék sokba kerül ma már gyermeket vállalni!!De ettõl függetlenül a legcsodálatosabb dolog is.
Hm, ugy latszik, en most a masik velemeny leszek: ha hazasok vagytok, gondolom komolyan gondoljatok a holtomiglant. Amennyiben mindketen akarjatok, es az anyagi korulmenyeitek is rendezettek, miert ne?
Na igen.Mivel már házasok is vagytok, ezért valószínû, hogy tényleg komolyaín gondoljátok eggyütt, nem pediog csak jártok és ki tudja mi lessz holnap.ÛNekem van barátnõm aki 19 évesen szült és nagyon jó anyuka.Amennyiben éretnek érzed magad, hogy egy babának szentelt az idõd és anyagilag is fel avgytok rá készülve és MIND A "EN akarjátok akkor miért ne?Jó dolog fiatal anyukának, hogyha arra van háttér.Hogyha nincs meg a 180 ledolgozott bejelentet napod addig ne vállalj babát.. Én 135.000. bruttóra voltam 2 évig bejelentve és kapok 70 e ft-ot.Mondhatom, hogy ez szinte 0 ft...:o(
Szerintem nem korai. 10 éve még pláne nem volt az. Ha szeretitek egymást, ráadásul házasok vagytok... elõbb-utóbb remélhetõleg minden házasságban eljön az a pont, amikor jöhet a baba. Nálatok most jött el! Fiatal anyukája és apukája lesz a gyermekednek, nincs ezzel semmi baj!
ha szeretitek egymást akkor nem lessz gond. De 19 évesen miért kell férjhez menni?
A kérdező hozzászólása: nem 19 évesen mentem férjhez hanem 18. másfél éve vagyok házas. azért mert szeretjük egymást. 6 éve vagyunk eggyüt. de akkor kezdett udvarolni

Mennyire normális, ha egy 19 éves lány élete szinte csak a buli körül forog? Mit tehet ilyenkor a szülő?

Tanul mellette, nem is rosszul. De néha aggasztó, hogy emellett csak a buli és a buli. A szül?knek persze. Nem is itt a városban, bár néha itt is, de szomszéd város, ország másik vége stb...

Legjobb válasz: én is ezt csináltam 19 évesen, sõt,még utána is, egyetem alatt. azóta van egy diplomám, van jó munkám, az egyik buliban megismertem a férjem, van egy gyönyörû gyermekünk, és várandós vagyok a másodikkal. ha nem most éli ki magát, akkor majd késõbb fogja. rengeteg tiniként otthon ülõs embert ismerek, akik most, 30 évesen tombolnak. a bulizásnak most van itt az ideje, ha jól tanul pláne ne aggódj!

Még nem rég lett felnõtt még teljesen normális. Most élje ki magát ne 30 évesen 2 gyerekkel.
én is ezt csináltam 19 évesen, sõt, még utána is, egyetem alatt. azóta van egy diplomám, van jó munkám, az egyik buliban megismertem a férjem, van egy gyönyörû gyermekünk, és várandós vagyok a másodikkal. ha nem most éli ki magát, akkor majd késõbb fogja. rengeteg tiniként otthon ülõs embert ismerek, akik most, 30 évesen tombolnak. a bulizásnak most van itt az ideje, ha jól tanul pláne ne aggódj!
Neki most az a dolga, hogy tanuljon, és ezt teljesíti szépen. Akkor miért nem járna neki kikapcsolódás? Teljesen természetes, hogy 19 évesen mulatni akar. Ha mindezt felelõsséggel teszi, pl. nem drogozik, nem vezet részegen/drogosan, és nem is ül ilyen autójába, ha védekezik a terhesség és a nemi betegségek ellen, akkor szerintem el kell fogadni, hogy õ most ilyen korszakában van. Az sem baj szerintem, hogy 19 évesen még nincs komoly kapcsolata. Inkább örülni kéne, hogy késõbb, érett fejjel megalapozottabban fog párt választani magának.
És milyen jól teszi. Nekem is arról szólt 15-18 éves koromig, aztán 19 évesen megismertem a férjem és kiegyensúlyozott éltünk van, kiéltem magam már, nem vágyom bulizni meg pasizni meg inni mint a körülöttem lévõ tombolo friss anyukák :O) 28 éves vagyok
19 évesen én se akatam mást. ha meg jól tanul mellette....mi a gond? most 30 éves vagyok, van férjem, egy másfél éves kislányom....nem járok bulizni.
Ez teljesen normális. Igaza van, ki kell élnie magát. Gondolom nem buta, és van olyan felelõsségteljes, h. ne kerüljön bajba. Én is ezt csináltam ennyi idõsen és ma 26 évesen van egy diplomám, és egy 8 hónapos kisfiam, akit imádunk a kedvesemmel. De ehhez kellett, h. kiéljem magam és már kihûlt fejjel kezdhessem el "felnõtt" életemet.
szerintem ez teljesen normális had élje az õ kis életét:) majd megfogja unni adig legyenek bulik, pasik laza élet. :D majd késõbb dolgozhat eleget.
Bulizzon annak van itt az ideje, bár én is azt tettem volna lehet, hogy 32 évesen nem lennék ilyen savanyúkáposzta:-)
Munkát kénne vállalnia egy átdolgozot nap után nem lesz kedve bulizni és meló közben összejöhetne egy kollégával.
Teljesen normális, szerintem inkább támogasd, mint aggodalmaskodj miatta, ha nyitottan állsz hozzá, biztos vicces sztorikat is fog mesélni neked, legyél be- és elfogadó.
Szia! Én nem egy hozzáértõ vagyok, hiszen még éppen csak kiléptem abból a korból(22 éves vagyok), de nekem is ez volt a helyzet. Nekem szerintem elõnyömre vált, hogy a szüleim azt mondták, hogy eltartanak amít tanulok, de bulizásra keressem meg én a pénzt, meg néha egy kis korlátozás se árt (pl. azért ne heti 5 nap menjen el, a szervezetnek is rossz, ha túl sokat éjszakázik) egyébként a huszonévekre elmúlik az újdonság varázsa, és elkezd majd más lehetõségeket is keresni a szórakozásra, legalábbis nálam így történt:)
szia, én is ilyen voltam ennyi idõsen!! jól tanultam, dolgoztam, egyedül laktam, mert Anyukám másik városban kapott munkát és költöznie kellett, hogy eltartson bennünket az öcséimmel. rengeteget buliztam, hetente 3x is és Anyu mindig csak annyit mondott, hogy ne menjen a suli rovására. örülök, hogy megengedte, hogy kiéljem magam, mert igy kész voltam arra, hogy 24 évesen gyermeket vállalhassak és legyen egy csodás családom :) hagyd, had legyen fiatal!! :) Ági
Bulizzon oké, de nem akar egy kicsit dolgozni is?
amég tanul had éljen. most van abban a korszakában amikor bulizhat 20-21 évesen már sokkal több dologra kell majd ügyelnie hagyd egy kicsit:)
semmi baj nincs vele, pláne ha jól tanul mellette, igaza van ha ki akarja élni magát, tegye amíg teheti :) szülõként legfeljebb annyit tudsz tenni hogy jó képet vágsz hozzá, annál elõbb benõ a feje lágya... akinek nincs mi ellen lázadnia az idõvel megúnja :)
19 évesen én is orrba-szájba bulizni jártam. Mellette egy tanfolyamot is végeztem, kitûnõ eredménnyel vizsgáztam. Hagyd élni, bulizni! Mikor bulizzon, ha nem most? 30 évesen? Esetleg két gyerek mellett? 25/L
En 14-18 eves koromig toltam, ahogy a csovon kifert...:) A diakmunka, tanulas mellett szetkaptam magam majd minden hetvegen, tenyleg csak a techno szamitott... Es valamelyik elottemszolohoz kapcsolodva valoban lehet el se jutnak a buliba, mert olyan jol eldumalgatnak a parkba egesz ejszaka, es egy kortyot nem isznak. Aztan mindenki mas utat jar be. En szemelyszerint vallasos lettem, muszlim vagyok, megnosultem, van egy 8 honapos fiam, hala Istennek...
Meglehet
Emberek 90%a nem vágyik manapság komoly kapcsolatra...
Nem normális! Ugyanis elõször mindenki komoly kapcsolatra vágyik. És egy vagy több többéves kapcsolat után normális csak ha nem vágysz komoly kapcsolatra. Elõbb szerelmes legyél, és úgy veszítsd el egy komoly kapcsolatban, aztán legyél szajha. Ha fordítva csinálod, sosem lesz belõled normális ember.


Hát a szerelem, mi más;)
hát a külsö és a természete és a viselkedése. vagy esetleg a szex.
Egyet értek az elõttem szólóval mert jó néz ki, sex...stb Tapasztalatból beszélek mert én is így voltam 11 évig tartott a dolog.De mondhatom neked a vége már pokol volt számomra!!Ha ennyire különbözõk vagytok ne feszítsétek sokái a húrt!!
Mi is ilyenek vagyunk a párommal, és már több, mint két éve jól megvagyunk egymással. Szinte teljesen egymás ellentétei.. És minket is a szerelem, az egymás iránti gyengédség... tart össze! :)
Ez szinte minden párnál más. De közös téma, közös rezgés így is lehet két ember között.

Ha összejövök egy "átlagos" 16 éves lánnyal akkor lehet hogy 18-19 éves korára nagyon szép lesz?

Ugy értem el kezd trendin öltözködni,megcsinosodik meg minden. Mert ezt hallotam hogy a lányok akkorra kezdik a külsöjüket is nagyon "megformálni"

Legjobb válasz: Ne gyere még te össze senkivel.

Ne gyere még te össze senkivel.
A mai lányok már 14 évesen úgy néznek ki. :D Amirõl te beszélsz az az, hogy tetszik egy lány de jobban örülnél ha csajosabb, már elnézést (miss p...ásabb lenne). Ez nem fejlõdés. Ezzel meg akarod változtatni. :S Szóval vagy tetszik vagy nem tetszik. :S
ez már rég rossz

Ha a lány 15 éves és a srác 19 akkor sok a kor különbség?

Legjobb válasz: 4 év még tûrhetõ szerintem ilyen korban is.

4 év még tûrhetõ szerintem ilyen korban is.
nem
Nem sok.
attól függ milyen kapcsolat van köztûk


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!