Találatok a következő kifejezésre: Konkrétan mimet kell (69 db)

Amikor vki felmond és írásban kell felmondani konkrétan mit kell írni? Vki 1 "vázlatot" írna?

Legjobb válasz: Annyi a lényeg hogy mintha kérvényt írnál hogy megfogalmazod hogy felszeretnél mondani és azt is hogy konkrétan mi okból és mikortól.

Annyi a lényeg hogy mintha kérvényt írnál hogy megfogalmazod hogy felszeretnél mondani és azt is hogy konkrétan mi okból és mikortól.

Egy raktáros milyen programhoz kell hogy értsen a számítógépen? Elég az offife ismerete? Konkrétan mit kell neki csinálni a gépen?

Legjobb válasz: Egy raktárosnak semmilyenhez. Neki a raktározás rendszeréhez kell értenie. A raktári nyilvántartó programok használata egyszerû betanított munka. Megmutatják neki, hogy milyen sorrendben milyen gombokat nyomjon meg, ebbõl van néhány verzió. Plusz megmutatják hol éri el a rendszergazdát, ha valahol elakad. Bármi van, úgyis sikítanak a rendszergazda után.

Egy raktárosnak semmilyenhez. Neki a raktározás rendszeréhez kell értenie. A raktári nyilvántartó programok használata egyszerû betanított munka. Megmutatják neki, hogy milyen sorrendben milyen gombokat nyomjon meg, ebbõl van néhány verzió. Plusz megmutatják hol éri el a rendszergazdát, ha valahol elakad. Bármi van, úgyis sikítanak a rendszergazda után.

Mit gondoltok erről a munkáról? Mit takar ez konkrétan? Mit kell csinálni? Megéri belevágni?

A hirdetés:

Legjobb válasz: Szerintem ez olyan balekfogó állás, wellness-hirdetéseket kell majd osztogatnod, vagy telefonon kínálgatni... mint "tanácsadó".

Szerintem ez olyan balekfogó állás, wellness-hirdetéseket kell majd osztogatnod, vagy telefonon kínálgatni... mint "tanácsadó".
Jutalékos rendszer, 0 fizetés, állandó zaklatás a "vezetõség" részérõl, és ja csak addig kellesz /mert 100 emberbõl 99 ezt a fajtát nem bírja tovább/, amíg az ismerõsi körödet felhasználod. Tedd ezt vállalkozóként, vagy jobb esetben megbízási szerzõdéssel. A helyedbe kihagynám. Nem ér meg egy útiköltséget sem. Pont ezeket nem ismerem, de az összes ilyen, aki fõ vagy mellékállásba hirdet.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek. :-)
Azért a feladó adatait illik ráírni, mint minden más borítékra is a bal felsõ sarokba.

Konkrétan mi kell ahhoz, hogy szavazhassak áprilisban? (iratok, dokumentumok) Sajnos már nagyon összezavartak, kopogtatócédula nélkül tudok szavazni?

Egyébként mikor lesz konkrétan a szavazás? Ha több is lesz, kérlek írjatok dátumokat és, hogy mir?l lesz pontosan a szavazás?

Legjobb válasz: Ápr.11.-én az elsõ forduló.25.-én a második.A szavazásra a személyi igazolványodat kell elvinni,a lakhelyednek megfelelõ szavazókörzetben szavazhatsz csak.A kopogtató cédula nem kell,mert a listáról állapítják meg,hogy jogosult vagy-e a részvételre.

Ápr.11.-én az elsõ forduló.25.-én a második.A szavazásra a személyi igazolványodat kell elvinni, a lakhelyednek megfelelõ szavazókörzetben szavazhatsz csak.A kopogtató cédula nem kell, mert a listáról állapítják meg, hogy jogosult vagy-e a részvételre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Tehát elég igazolnom magamat a lakhelyem szerinti választóhelyen és ennyi? (Mármint persze ha rajta vagyok a listájukon.)
A kopogtatócédulád már nincs meg... Azt odaadtad a jelöléshez valamelyik pártnak. A kopogtatócédulával együtt viszont kaptál egy választási értesítõt, amin rajta van, hogy hol van a te körzetednek a szavazóhelyisége. Ott kell megjelenned a személyiddel(vagy más fényképes, a személyazonosságod igazolására alkalmas igazolvánnyal, tehát elvileg jogsi és útlevél is jó). Ott aláírod a "jelenléti ívet", kapsz két, lebélyegzett szavazólapot, amin a kisorsolt sorrendben ott lesznek a pártok (az egyiken), és a jelöltek (a másikon). A jelölteknél egyértelmû: aki a legtöbbet kapja, az nyer. Ha nincs 50% a részvétel és nem kapja meg a körzetedben ugyanaz a jelölt a szavazatok 50%-át+1 szavazatot 11-én, akkor második forduló. Listán ha jól emlékszem nincs második forduló, ott adott pártra (szervezetre, mert pl a Civil Mozgalom nem párt) szavazol. Itt a szavazatok arányában lesz felosztva, hogy melyik szervezet hány képviselõt küldhet a parlamentbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És hogy konkrétan hol szavazhatok pl. Óbudán azt hogyan tudhatom meg? Google-ban próbálkoztam, kevés sikerrel.

Konkrétan mit kell csináljon egy babysitter?

15 éves vagyok, nem túl tapasztalt ilyesmiben, de vakációban megpróbálnék valami okosat is csinálni, esetleg ajánljatok más lehet?ségeket is...

Legjobb válasz: Hát szerintem ismerõst válaszz...nem akarlak megbántani, de szerintem az anyukák jobban rábízzák egy idõsebb, tapasztaltabb emberre a gyereküket. Amúgy az alapvetõ dolgokon kívül, a korától függ mit tudsz játszani a gyerkõccel.De ha nincs kistesód, vagy nem vigyáztl még soha gyerekre akkor én azt javaslom, hogy keres mást, vagy tényleg ismerõsöknél vállald el hogy vigyázol a gyerekükre mondjuk egy délután, de ne kérj érte pénzt.

Hát szerintem ismerõst válaszz...nem akarlak megbántani, de szerintem az anyukák jobban rábízzák egy idõsebb, tapasztaltabb emberre a gyereküket. Amúgy az alapvetõ dolgokon kívül, a korától függ mit tudsz játszani a gyerkõccel.De ha nincs kistesód, vagy nem vigyáztl még soha gyerekre akkor én azt javaslom, hogy keres mást, vagy tényleg ismerõsöknél vállald el hogy vigyázol a gyerekükre mondjuk egy délután, de ne kérj érte pénzt.
A kérdező hozzászólása: én már suliév eleje óta zongoraórákat tartok (zeneiskolába járok). egy diákom van de akkor is...elég nehéz...
gondolom nehéz, de hidd egy el picivel nem könnyebb, csak más szempontból nehéz.Arról nem beszélve hogy sokkal nagyobb a felelõsség, mert akármi lehet, gyorsan és jól kell reagálod. Én a helyedben eleinte csak szívessébõl csinálnám.

Végrehajtható -e területileg illetékes biróság jogerős itélete nélkül egy ingatlan? Mit jelent a végrehajtási lapon az, hogy előzetesen nem hajtható végre? Konkrétan mi kell egy törvényszerű végrehajtáshoz?

Legjobb válasz: "Elõzetesen végrehajtható, az alperes által elismert követelésben marasztaló ítélet, a közokiratban vagy teljes bizonyító erejû magánokiratban vállalt kötelezettségen alapuló pénzbeli marasztalást tartalmazó ítélet." Tehát elõzetes végrehajtásnak csak akkor van helye, ha a követelést valami indokoltan alátámasztja, és PÉNZRE irányul. Ilyen pl. egy közjegyzõi okirat. Amely jogerõre való tekintet nélkül elõzetesen is végrehajtható. Ez akár ingatlanra is vonatkozhat. Tehát igen, a jogerõs BÍRÓSÁGI végzés nélkül is végre lehet hajtani egy ingatlanon a követelést - ha pl. közjegyzõi okiratban foglalt és záradékolt. De ez azért ennyire nem ilyen egyszerû, sokszor nem szokták ezt "hagyni", hiszen nem minden követelés egyértelmû.

"Elõzetesen végrehajtható, az alperes által elismert követelésben marasztaló ítélet, a közokiratban vagy teljes bizonyító erejû magánokiratban vállalt kötelezettségen alapuló pénzbeli marasztalást tartalmazó ítélet." Tehát elõzetes végrehajtásnak csak akkor van helye, ha a követelést valami indokoltan alátámasztja, és PÉNZRE irányul. Ilyen pl. egy közjegyzõi okirat. Amely jogerõre való tekintet nélkül elõzetesen is végrehajtható. Ez akár ingatlanra is vonatkozhat. Tehát igen, a jogerõs BÍRÓSÁGI végzés nélkül is végre lehet hajtani egy ingatlanon a követelést - ha pl. közjegyzõi okiratban foglalt és záradékolt. De ez azért ennyire nem ilyen egyszerû, sokszor nem szokták ezt "hagyni", hiszen nem minden követelés egyértelmû.
szerintem ez a kérdés inkább a "jog" témakörbe való, mint ide.

Férfiak! Egy nőnek konkrétan mit kell csinálni az ágyban, hogy azt mondják rá, "nem deszka"?

Tényleg konkrétumokra lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: nem deszka? A deszka szót a kis mellû lapos lányokra szokták mondani. Az ágyban inkább fadarabnak szokták nevezni ha valaki passzivan viselkedik. nem erre gondoltál?

nem deszka? A deszka szót a kis mellû lapos lányokra szokták mondani. Az ágyban inkább fadarabnak szokták nevezni ha valaki passzivan viselkedik. nem erre gondoltál?
A kérdező hozzászólása: deszka, fadarab, ugyan az :)
1! igaza volt mert nem úgy mondják, hanem ne legyen fadarab N
Milyen romantikus: elképzelem, ahogy a kérdezõ szex közben a gyakorikérdések.hu-ra gondol, hogy miket soroltak ott fel, mint dugás közbeni teendõk, és nehogy kifelejtsen valamit :)
Néhány agysejt kínosan precíz munkájával vissza kell emlékezned, hogy mit szokott csinálni egy fadarab, és még egy-két agysejt bevonásával halvány dedukciót alkalmazni, és fejlõdésed csúcsára eljutva feltenni a kérdést: mit ne csináljak, amit egy fadarab igen?
Hát, mondjuk ne csak egy helyben feküdj és élvezd, amíg cirógatnak; hanem te is mozogj, simogass, kényeztess? Nézz sok pornófilmet, onnan lehet ihletet szerezni.
Vegyél aktívan részt az együttlétben, nem baj ha szereted azt amit csinálsz, ne legyél prûd, legyen fantáziád...
Nézz rá a neten mit csinálnak a rossz kislányok az ágyban mert a pasik azt szeretik...légy rámenõs...kényeztetõ és mohó de nem agresszívan...Szopj sokat és kívánj mindent... hát lehet ez egy kicsit durván hangzott de a lényeg akkor is az.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!