Találatok a következő kifejezésre: Konkrétan mennyit adni az orvosnak (1 db)

Konkrétan mennyit szoktak adni az orvosnak?

Legjobb válasz: orvos függõ,de általába 40-100 között,de kérdezd meg a dokit.

orvos függõ, de általába 40-100 között, de kérdezd meg a dokit.
Szia! Én úgy hallottam, hogy amennyi a vizsgálat annak a 10 szerese a szülés. pl: 5.000.-Ft a vizsgálat 50.000.-Ft a szülés, ha 10.000.-Ft a vizsgálat 100.000.-Ft a szülés. (17. hetes kismama)
Kérdezd meg, ha félsz, hogy túl sokat mond, adj annyit, amennyit tudsz. Én megkérdeztem, korrektül azt mondta, rám van bízva, 50 és 100 e között szokott kapni.
magán rendelésre jársz???Mert 50-100.000Ft egy normál kórházban szülésért én sokallok.Jó igaz sokat nem tudok erröl, mert külföldön lakom.Itt "se híre se hamva" a hálapénznek!!Szerencsére.Itt abszolult nem szokás. Növérem othon szült, nem járt magánrendelésre, me´gis minden alkalommal 2-3 ezret adott a dokinak, meg szüléskor egy 20000-est.Ez egy éve volt.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szülés betegen?

Remélem elméleti marad a kérdésem... Van a kiírt időpontig szűk 2 hetem. A két nagyobb gyerekem ma reggelre ki sem lát a takonyból, úgy ébredtek. Ilyenkor általában én sem szoktam megúszni. Beengednek egyáltalán a kórházba, ha neadjisten én is elkapom a nyavalyát és a napokban akarna jönni a kicsi is? Mit csinálnak ilyenkor az anyukákkal?

6

Van akinek bevált szülésindításra a tonik?

Holnap töltöm a 40. hetet, gondoltam kipróbálom. Mégis mennyi kell belőle?

6

Dr. Jakab Tamásnál mennyibe kerül a szülés? Elégedettek voltatok?

Minden vélemény számít!

1

Kecskemét vagy Szentes?

Kedves Anyukák, akik Kecskeméten vagy Szentesen szültetek hogy zajlott a szülés? Leírnátok nekem töviről hegyire? Nagyon kíváncsi vagyok! Fogadott vagy ügyeletes orvos volt?

3

Ez így jó? Kinek volt még ilyen értéke?

35. hetemet töltöttem 2 hete ez volt írva a kontroll papíromra: Ci:3000
ezt találtam:3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
Ez így normális?

4

A baba szívhangja miért erősödik fel a fájások alatt?

jön egy fájás,NST rád kötve,és mikor jön egy fájás a baba szívhangja sokkal hangosabb lesz,mikor elmúlik meg az is lecsitul.
ez miért van?

6

Császárnál létezik olyan érzéstelenítés, amelynél a láb nem bénul meg? Altatáson kívül.

7

Aki az első, és a második gyermekét is túl hordta, esetleg indították a szülést, annál a harmadik szülés hogy alakult? Õt is túl hordta?

Én mindkét gyermekem túlhordtam.Az elsőt 6nappal,a másodikat a 8.napon indították.Most 35hetes vagyok a 3.babámmal,és félek,hogy őt is túlhordom.Már nagydnn szeretnék szülni,nehéz már a terhesség.Inkább szülnék 36hetesen,mint 41héten.

3

A hirtelen romló közérzet és iszonyú fáradtság, álmosság jelezhet valamit? Vagy csak ez az időjárás teszi ezt velem/velünk? 39+2 hkm

Most valahogy olyan nyomott, fáradt és álmos lettem, mint a terhességem elején, amikor semmire nem volt energiám.

7

Akiknek soha nem görcsölt a hasa menstruáláskor, milyen volt a szülése?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!