Találatok a következő kifejezésre: Konkrétan mennyit adni (2 db)

Konkrétan mennyit szoktak adni az orvosnak?

Legjobb válasz: orvos függõ,de általába 40-100 között,de kérdezd meg a dokit.

orvos függõ, de általába 40-100 között, de kérdezd meg a dokit.
Szia! Én úgy hallottam, hogy amennyi a vizsgálat annak a 10 szerese a szülés. pl: 5.000.-Ft a vizsgálat 50.000.-Ft a szülés, ha 10.000.-Ft a vizsgálat 100.000.-Ft a szülés. (17. hetes kismama)
Kérdezd meg, ha félsz, hogy túl sokat mond, adj annyit, amennyit tudsz. Én megkérdeztem, korrektül azt mondta, rám van bízva, 50 és 100 e között szokott kapni.
magán rendelésre jársz???Mert 50-100.000Ft egy normál kórházban szülésért én sokallok.Jó igaz sokat nem tudok erröl, mert külföldön lakom.Itt "se híre se hamva" a hálapénznek!!Szerencsére.Itt abszolult nem szokás. Növérem othon szült, nem járt magánrendelésre, me´gis minden alkalommal 2-3 ezret adott a dokinak, meg szüléskor egy 20000-est.Ez egy éve volt.
Én is nála fogok szülni, de én csak annyit kérdeztem, hogy elvállal-e, árat nem mondott. Biztos közölte volna, ha konkrét tarifái vannak.
A kérdező hozzászólása: De jó, örülök Neked!És ti mikorra várjátok a kis Pocaklakót?Hogy viseled a terhességet?Kisfiú, kislány?Mi december 29. körül, elm. csajszli, és vsz. Zoé lesz a neve.Nálatok?
Szia! Én november 1-körül várom, kisfiú lesz és Tibor András lesz a keresztneve. Eddig nem volt gond, még a jövõ héten megyek a dokihoz, majd a kórházba kell járnom hetente. Lehet, hogy még találkoztunk is a rendelésén, én mindig hétfõnként járok hozzá. Elsõ gyerek nektek is?
A kérdező hozzászólása: Van már egy 8 éves kislányom, Kinga.Én még csak 2x voltam nála, akkor hétfõi napokon.A legjobbakat kívánom Nektek, és kitartást, már nemsokára babázhatsz:) !
A kérdező hozzászólása: Halihó, mi újság veletek? Sokszor eszembe juttok, talán már karodban a kis Pocaklakó! A legjobbakat kívánom, és majd egy pár sort azért írj, milyen volt!?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!