Találatok a következő kifejezésre: Konkrétan hogy a (449 db)

Tapasztalta valaki konkrétan, hogy a meleg fürdőtől indult be?

Látom,hogy van vagy 100 kérdés err?l.De van akinek tényleg attól indult be?Valahogy Én kétlem ,hogy hatással lehet rá.Inkább véletlen egybeesés.Nem?

Legjobb válasz: Én halálra fürödtem magam, de semmi... :)

Én halálra fürödtem magam, de semmi... :)
Én mindig jó meleg (38-40 fok) vízben fürdök és semmi bajom.
Igen, sajna a 33. héten becsobbantam egy jó meleg víz kádba egy nehéz nap után...alig tudták visszatartani a kisfiam:(.
sziasztok ! nekem a forró fürdõ enyhítette a fájásaimat , sõt elmulasztotta ! 3 órán szenvedtem az 5-10 perces fájásokkal mikor elmentem tusolni ! Igaz 1 órát tusoltam de elmúltak a fájdalmaim és rögtön kezdõdtek a toló fájások ! nekem mindenki azt mondta hogy jósló fájás és ne hisztizzek ! pedig igazi fájás volt , igazi fájdalommal !
A kérdező hozzászólása: Valahogy sejtettem, hogy hozzád hasonló válaszra, válaszokra számíthatok :) Akkor mire a felhajtás a meleg-forró fürdõ körül...nem értem :) .
1. vok. nem tudom mi ez a dolog, mert én is azt nézegettem, h semmire nem jó, azaz szerintem is inkább csak véletlen lehet. Fura amúgy meg, mert elv szünteti a görcsöket a meleg víz valamennyire, de ezek a méh össze húzódások is görcsök (persze olyan mértékû, amelyet nem tud elmulasztani)és akkor hogyan segítené, ha ellenkezõleg hat??
Hát most nem azért, de én olvastam egy jóslófájásos kérdésnél, a válaszoló írta, hogy onnan tudod a jóslót, hogy a meleg fürdõ hatására elmúlik. Írta tovább, hogy Õ is így járt, ment meleg fürdõt venni (hátha elmúlik)és már alig tudott kiszálni a kádból, mert nemhogy elmúlt volna, felerõsítette neki. Én erre emlékszem.
A meleg vizet tudtommal arra javasolják, hogy a jóslófájást megszünteti, az igazit meg nem tudja semmi, szóval ha nem vagy abban biztos, hogy bemenj-e a kórházba, akkor próbálkozz vele. Én imádom a meleg vizet, mindig abban fürdök, lassan szülhetnék is, de még soha nem éreztem tõle semmit.
Az én szülésemet indították, (8 nap után), és nekem a burokrepesztés, meg az oxitocin infúzió hatására sem történt egy fél napig szinte semmi. Alig volt fájásom, és alig tágultam. Aztán beraktak egy kád vízbe, és ott nagyon hamar erõs, (hajjaj! :) ) határozott fájásaim lettek. (És másfél óra múlva megvolt a poronty. :) ) Nem tudom, hogy konkrétan a víz indította-e be ennyire a történéseket, vagy az, hogy ott sikerült végül lelkileg is "elengednem" a fiamat a biztonságos anyaméhbõl, de tény, hogy addig csak állt az idõ, onnantól viszont repült! Az eredmény pedig egy hihetetlenül könnyû szülés, és egy gyönyörû, egészséges kisfiú lett. :) Még csak annyit tennék hozzá, hogy elõtte, otthon nekem nem is esett jól nagy pocakkal a túl meleg víz, mindig langyossal tusoltam. Szóval azt hiszem, lehet a dologban valami.

Mire értették konkrétan, hogy a ló ugrásai stabilak?

Egy hirdetésben olvastam, előtte még ezt így nem hallottam. Mit jelent?

Legjobb válasz: Gondolom arra akartak célozni, hogy szép stílusban ugrik, megbízhatóan átugorja az akadályokat, ritkán szokott verni, nem szokott befékezni vagy kitérni... Esetleg pontosan meg lehet neki adni az elugrási pontot - bár láttam olyan lovat, ami tett rá, hogy a lovas mit kommunikál felé, onnan ugrott, ahonnan jól esett; de az még nagyon csikó is volt az ugráshoz, nem hinném, hogy ez kiemelendõ "képesség".

Gondolom arra akartak célozni, hogy szép stílusban ugrik, megbízhatóan átugorja az akadályokat, ritkán szokott verni, nem szokott befékezni vagy kitérni... Esetleg pontosan meg lehet neki adni az elugrási pontot - bár láttam olyan lovat, ami tett rá, hogy a lovas mit kommunikál felé, onnan ugrott, ahonnan jól esett; de az még nagyon csikó is volt az ugráshoz, nem hinném, hogy ez kiemelendõ "képesség".

Benne van a Bibliában Júdás -Jézus elárulása utáni- sorsa? (konkrétan, hogy a főpapoknak visszadobja a pénzt, amit kapott az árulásért, meg hogy öngyilkos lesz)

Legjobb válasz: Máté 27: "3. Akkor látván Júdás, a ki õt elárulá, hogy elítélték õt, megbánta dolgát, és visszavivé a harmincz ezüst pénzt a fõpapoknak és a véneknek, 4. Mondván: Vétkeztem, hogy elárultam az ártatlan vért. Azok pedig mondának: Mi közünk hozzá? Te lássad. 5. Õ pedig eldobván az ezüst pénzeket a templomban, eltávozék; és elmenvén felakasztá magát. "

Máté 27: "3. Akkor látván Júdás, a ki õt elárulá, hogy elítélték õt, megbánta dolgát, és visszavivé a harmincz ezüst pénzt a fõpapoknak és a véneknek, 4. Mondván: Vétkeztem, hogy elárultam az ártatlan vért. Azok pedig mondának: Mi közünk hozzá? Te lássad. 5. Õ pedig eldobván az ezüst pénzeket a templomban, eltávozék; és elmenvén felakasztá magát. "
Igen benne van, méghozzá a Máté 27:3-5ig terjedõ versekben(Máté 27:3-5): Akkor Júdás, aki elárulta õt, látva, hogy elítélték, lelkifurdalást érzett, és visszavitte a harminc ezüstöt a papi elöljáróknak és a véneknek, 4 és ezt mondta: „Vétkeztem, amikor igazságos vért árultam el.” Azok így szóltak: „Mi közünk hozzá? A te dolgod!” 5 Így hát bedobta a templomba az ezüstöket, eltávozott, ment és felakasztotta magát. ▪ Hogyan halt meg Iskariot Júdás? A Máté 27:5 megállapítása szerint Júdás felakaszotta magát, a Cselekedetek 1:18 viszont azt mondja, hogy „fejjel lezuhant, kettéhasadt és kifordultak a belei”. Úgy tûnik, amíg Máté az öngyilkossági kísérlet módjával foglalkozik, addig a Cselekedetek könyve az eredményt írja le. Júdás valószínûleg kötelet kötött egy fa ágára, a nyaka köré hurkolta, és egy szikláról leugorva megpróbálta felakasztani magát. Úgy tûnik, hogy a kötél is elszakadt, és a fa ága is letört, így lezuhant és kettéhasadt a sziklákon. Jeruzsálem környékének a helyrajza szerint ésszerû ez a következtetés.
A kérdező hozzászólása: köszi! különösen második válaszolónak!


Azt olvastam, hogy a Live with Walkman-nel 3d-s felvételeket is lehet készíteni. Ez konkrétan mit jelent?

Legjobb válasz: Konkrétan 3D képeket készít, de ezeket csak arra alkalmas készüléken lehet rendesen megnézni, pl. 3D TV stb.

Konkrétan 3D képeket készít, de ezeket csak arra alkalmas készüléken lehet rendesen megnézni, pl. 3D TV stb.
Nem az a 3D-s felvétel, amit szemüvegen tudsz nézni, hanem egy 360 fokban körben készített kép.
Pont ezért jöttem fel, hogy ezt megkérdezzem. Nem sok különbséget látok eddig a panoráma felvétel és a 3D között. Kiírja, hogy 3d-t támogató készüléken lehet megnézni. De ha elindítom akkor úgy jeleníti meg mintha egy videó lenne, és halad bal oldalról jobbra.
mert a telefonod nem tud 3d-t!
"Kiírja, hogy 3d-t támogató készüléken lehet megnézni. De ha elindítom akkor úgy jeleníti meg mintha egy videó lenne, és halad bal oldalról jobbra." Ja, a telefonon vagy olyan cuccon ami nem tud 3d-t megjeleníteni... Majd próbáld ki olyanon is ami tud...
Lecserélni egy okos telefonra amire tudsz navigációt telepíteni, mert ez nem az.
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszadó, ha nem okostelefon akkor mi, a beállítások->telefonbeállí- tás->GPS beállítások-> GPS+beállítások->atoma- tikus letöltés->profil->le- töltési adatok
Kedves kérdezõ! Nem ettõl okos egy okosteló!
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszadó, mitõl okos telefon az okos telefon, milyet ajánlsz amire lehet GPS-t telepíteni?
Okosteló az amin valamilyen operációs rendszer fut. Windows, android vagy ios. Mindegyikre lehet navigációt telepíteni.
A kérdező hozzászólása: Amelyik androidos arra arra lehet GPS-t telepíteni?
Lehet.
A kérdező hozzászólása: Az androiddal az bajom, ha arcképes háttárképet teszek ki kinagyítja a képet és nem olyan ahogy készült.
A kérdező hozzászólása: Az androiddal az bajom, ha arcképes háttárképet teszek ki kinagyítja a képet és nem olyan ahogy készült az ellen mit tudok tenni?
Mit szeretnél rajta szerkeszteni?
Sehogy. Regisztrálsz egy új címet és beállítod, hogy az újra kapd a régi leveleket is.
Belépsz a böngészõbõl a webes Gmail postafiókodra. Jobb felsõ sarokban fogaskerék, Beállítások. Fiókok, jelszó vagy egyéb beállítások módosítása. Itt lehet jelszót cserélni Accountban.
Ha kiváltod hozzá az egyéni vállalkozóit pl , akkor nem. Ha nem váltod ki, akkor igen.
Példát azért írhatnál, hogy milyen dolgok után következtetel erre.
Igen, de kinõttem.... Most is tudom, miért éreztem így, és jogosan olt ilyen érzésem, pedig nem volt igaz. Már tudom, hogy nem fogok úgy hozzáállni a gyerekeimhez, mint õk hozzánk, pedig tényleg jó értékrendet tanultunk tõlük.. Mindezt utóbb értettem meg, már huszonévesen. Most nagyon jó a kapcsolatom velük, sok problémát sikerült átbeszélni. Ez már csak akkor sikerült amikor teljesen külön életem lett, rá 2 évre, addig még mindig én voltam a gyerek. Nagyon utáltam, mhogy így tóltak le valamiért, amihez semmi közük, mint amikor 6 éves voltam.... Igaz semmibe szerencsére sosem vettek
Engem ezek már nem érdekelnek.Felnõtt vagyok, nem akarok megfelelni a szüleimnek, magyarán megmondva, le..szrom mit éreznek írántam és gondolnak rólam, azt teszem ami úgy érzem nekem jó, ehhez hozzá tartozik az is hogy nem érdekel mit éreznek írántam, az õ dolguk.Felnõttem, nem cukorból vagyok, élem az életemet és ennyi.

Egy nagyobb leállás után, hogyan kezdenéd újra a mozgást/sportolást? Milyen gyakorlatokkal konkrétan? Hogyan?

Több mint 1 éve leálltam az intenzív edzéssel és most semmit sem sportolok, de vissza szeretnék újra lendülni, ebben kérném segítségetek!

Legjobb válasz: Milyen sportról van szó? Természetesen fokozatosan kell kezdeni. Ha súlyzós edzés, akkor 1 hónap átmozgató 3 napos teljes testes legyen. Ha futás, akkor ott is elõször kisebb táv.

Milyen sportról van szó? Természetesen fokozatosan kell kezdeni. Ha súlyzós edzés, akkor 1 hónap átmozgató 3 napos teljes testes legyen. Ha futás, akkor ott is elõször kisebb táv.
+séta kocogás és sprint keveréke is jól jöhet...
Igaza van az elõttem szólónak akármilyen sportról van szó mindent csak fokozatosan mert ha megerölteted magad többet ártasz mint amenyi hasznod lenne.
A kérdező hozzászólása: Igazából küzdõ sportoltam elõtte és táncoltam, de a rendes tesi órát is el kellett hagynom. Konkrétan hogyan kezdhetném újra? Mit ajánlotok? Megéri felkeresni egy személyi edzõt ez ügybe?
Kocogáshoz, bicajhoz nem kell edzõ csak legyen fokozatos a terhelés. Súlyzós edzésnél sem muszáj szeméyi edzõ, találsz jó terveket és étrendet is, de persze nem hátrány párszor megfizetni egy személyi edzõt, ha van rá lóvé.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!