Találatok a következő kifejezésre: Kondizni járok 3X. Most (2 db)

Kondizni járok heti 3X. Most viszont nem lesz lehetőségem 2hétig lemenni a terembe nyaralások utazások miatt. Mit tegyek, hogy mégse essek ki a formámból?

17éves lány vagyok

Legjobb válasz: Ha elég régótta edzel, akkor ez a 2 hét pont rád fog férni. Kell néha a pihenés, egész évben nem ajánlott folyamatosan edzeni. A szervezet ilyenkor regenerálódik, feltöltõdik. Ha viszont nemrég kezdted, akkor mindenképp ajánlott egy helyi edzõtermet keresni (hacsak nem a déli sarkra mész, de sztem ott is van). Egy szállodai terem persze nem olyan mint egy rendes fitnessterem, de 2-3 naponta lemehetsz mocorogni kicsit, vagy reggelente tekerni eggyet. Jó pihenést!

Ha elég régótta edzel, akkor ez a 2 hét pont rád fog férni. Kell néha a pihenés, egész évben nem ajánlott folyamatosan edzeni. A szervezet ilyenkor regenerálódik, feltöltõdik. Ha viszont nemrég kezdted, akkor mindenképp ajánlott egy helyi edzõtermet keresni (hacsak nem a déli sarkra mész, de sztem ott is van). Egy szállodai terem persze nem olyan mint egy rendes fitnessterem, de 2-3 naponta lemehetsz mocorogni kicsit, vagy reggelente tekerni eggyet. Jó pihenést!
lõdd fõbe magad. de komolyan. én mindent megadnék, ha elmehetnék most 2 hétre nyaralni. leszarnám, h felszedek 20 dekát. csak az a baj, h ezek szerint te semmit nem tudsz értékelni az életben... nem baj, nem az én problémám...
szerintem maradj csak a fehérjénél.... kreatin tönkre fog tenni
inkább akkor a fehérje, ha a kreatin elfogy akkor a sejteid ki ürülnek, hiába a netes hegyi beszéd, hogy állandó izmot ad ez hülyeség. De a fehérje még bele fér.
Fehérje és szölõcukor, sokat fejlõdsz majd és a kreatint akkor vesd be ha majd egy kicsit lassulsz a fejlõdésbe... Ha most szedsz kreatint, ugyanugy fejlõdsz mintha nem szednéd....
Utolsóval értek egyet, az elsõ kettõrõl inkább nem alkotok véleményt, mivel elég nagy hülyeséget írtak. Nincs semmi baj a kreatinnal, csak még kezdõként nincs rá szükséged.
fehérjét, a kreatint meg csak vetetik a diákokkal de semmit nem ér hosszú távon, kérdezz meg egy testépítõt (olyat akivel nem reklámoztatnak kreatint)
De én kifejezetten szeretem a kreatint, egész egyszerüen nem mindenkinek hat... neked pl nem, de igazad van, hogy a testépítõk reklámjainak nem kell bedõlni, elvégre mindegyik szerint az õ cuccuk a legjobb, leghatásosabb stb.... A fehérje alap, de csak szénhidráttal, különben lóf...szt sem ér, a kreatint meg meglehet próbálni ha eltelik kis idõ, és nem fejlõdsz, de nem biztos, hogy hatni fog, lehet csak jól megfosat...
neked a jumbo tökéletesen megfelel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!