Találatok a következő kifejezésre: Kondiba járok, nem (37 db)

Fáj a vádlim, alig tudok menni, és akkor is fáj ha pihentetem, járok kondiba de nem vádliztam, azt kizárom hogy a kondi miatt van, kb .4 napja érzem, mi lehet ez?

Legjobb válasz: Nem vagyok orvos, csak tanács. Feltétlenül fordulj orvoshoz, sebészet, ahol biztos megröntgeneznek, ide nem is kell beutaló a háziorvostól. Lábfájás lehet belgyógyászati betegség tünete is, innen továbbküldenek, ha nem sebészeti ellátást igényel, tippet, tanácsot kapsz, hová fordulj a panaszoddal.

Nem vagyok orvos, csak tanács. Feltétlenül fordulj orvoshoz, sebészet, ahol biztos megröntgeneznek, ide nem is kell beutaló a háziorvostól. Lábfájás lehet belgyógyászati betegség tünete is, innen továbbküldenek, ha nem sebészeti ellátást igényel, tippet, tanácsot kapsz, hová fordulj a panaszoddal.
Nekem ugyanez volt a tünet a trombosis elõtt.És vörös volt a vádlim. Menj dokihoz vele, érsebészet.
Ha kondiba jársz, attól még felléphet bizonyos mértékû izomfáradtság, ami legelõször általában a vádliban jelentkezik. Ha van otthon "ideiglenes" megoldásként magneB6, vagy magnézium pezsgõtabi. Persze, ahogy lehetõség van, menj dokihoz, ez a meleg könnyen kihozhat bizonyos mértékû visszér-problémákat is. Nem árt megnézetni!!
A kérdező hozzászólása: Uff..köszönöm :/
A kérdező hozzászólása: Most már át tért a bokámra és a sípcsontomra is...kezdek félni, de holnap elmegyek az orvoshoz vele, hétfõn sajnos nem volt rendelés :S

Ha kondiba járok és lebetegedtem akkor várjak addig ami jobban nem leszek vagy mehetek így is?

Legjobb válasz: Az amúgy is megterhelt, legyengült szervezetet terhelni nem okos dolog. Szóval: Tilos! Tartsd a minõségi kaját a Ch.-ból vegyél vissza picit.

Az amúgy is megterhelt, legyengült szervezetet terhelni nem okos dolog. Szóval: Tilos! Tartsd a minõségi kaját a Ch.-ból vegyél vissza picit.
Alapvetõ szabály, hogy iyenkor csak rontasz a helyzeten a ráedzéssel. Amúgy sem árt évi 1-2x 1 hét pihenõ. Étendet tartsd, kivéve ha a doki mondja, hogy ne.
gyógyulj meg, addig ne menj. És a többiek sem fertõzõdnek meg tõled legalább.
Gyógyulj meg utána mehetsz kondizni

Ha csináltatok felkaromra tetoválást és utánna mondjuk még nől a kezem mert kondiba járok akkor csunya lesz a tetko vagy nem fog látszani? Nem arra gondolok hogy most 55 ös és 75 es kezem lesz, csak pár centit ha nől

Legjobb válasz: A testépítésre is igaz az, hogy csak szép lassan, fokozatosan szabad, így nagyobb eséllyel marad egyben a tetoválás is, de még így is elõfordulhat, hogy újra kell majd színezni, gondolom, ez sok más dologtól is függ, pl hova tetoválod, vagy hol csináltatod, milyen az ábra stb.

A testépítésre is igaz az, hogy csak szép lassan, fokozatosan szabad, így nagyobb eséllyel marad egyben a tetoválás is, de még így is elõfordulhat, hogy újra kell majd színezni, gondolom, ez sok más dologtól is függ, pl hova tetoválod, vagy hol csináltatod, milyen az ábra stb.


Zumba vagy Aerobik? Párom szeretne az egyikre menni de kérdéses melyik jobb? Alakformálás és fogyás szempontjából? Étrendje rendbe van, én kondiba járok így ebbe segítettem neki, de már nem szeretne oda jönni ki akar próbálni valami mást is.

Legjobb válasz: Azért van itt tévhit. Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nõni, mivel különbözõ étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelõ étrend (kalória plusz).

Azért van itt tévhit. Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nõni, mivel különbözõ étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelõ étrend (kalória plusz).
A zumba egyértelmûen károsabb szokott lenni. Marad az aerobic, nem?
A kérdező hozzászólása: Rendbe nem ez a kérdés , hogy mikor honnan fogyunk le. Tudom én is kicsit rosszul fogalmaztam, de a lényeg majdnem ugyan az, és egy ideje járok már testépítésre azért is írtam , hogy azokkal a dolgokkal képbe van õ is én is ne, hogy valaki diéta vagy étrend beszélgetésbe menjen :) Csak ezekhez nem értek vagyis mivel nem voltam ilyenen sose így nem tudom , hogy mire... De akkor marad az aerobik. De még várom olyanok írását akik valamelyikre járnak, és sikereket vagy csalódásokat írhatnak. Köszi!
Hát ez azért nem egészen így van :D Ha izom jön fel, akkor óhatatlan, hogy zsír is jöjjön, de eltûnni biztos nem fog, ha marad, akkoris az izom kitolja a zsírt, így optikailag hízik. ha fogy, akkor meg valószínûleg izomból is kicsit, így súlyra is, és optikailag is fogy. Az alapkérdésre visszatérve, mivel a zumba nem jó semmire, kizárásos alapon marad az éérobik.
A kérdező hozzászólása: Értem a célzást :) De lehet fogyni vagyis látszatba fogysz, de közbe izmosodsz ami lehet tömeg plusz lesz az izom miatt. Szóval összegezve itt is fogysz csak nem súlyba. De az is lehet ugye , hogy a súly marad és izmos jobb alakú lesz. :) A kérdés ugyan az erre melyik a jobba konditermen kívül azzal tisztába vagyok én is, hogy az a legjobb de ha ki szeretne próbálni mást is akkor legyen :) Szóval melyik a jobb a zumba vagy az aerobik? De én is az aerobik mellett voksolok. Láttam Zumba edzést is az inkább olyan tánc meg minden de szerintem egy aerob erõsebb ebbe a kategóriában. Aerobiktól már láttam "fogyni" és átalakulni lányokat.:)
Alakformálás és fogyás? Az alakformálás izmosodás, a fogyás meg fogyás. Melyiket elõbb?
A sima is jobb.
A kérdező hozzászólása: Itt csak "sima" aerobik van vagy zumba.
egy boksz v a kickbox aerobik óra 3-4x több kalóriát eléget, mint egy ugyanannyi ideig tartó zumba.
Egy pörgõsebb aerobik szerintem jobb lenne, több kalóriát éget el.

Mi van akkor ha betartom a tömegnövelős étrendet de nem kondiba járok hanem csak itthon csinálom a dolgokat súlyzó nélkül?

Akkor is tudok fejlődni izomban vagy csak akkor ha kemény súlyokkal dolgozok?

Legjobb válasz: valameddig fejlõdsz igen de nem lehet saját testsúlyos edzéssel nagy izmokat elérni.

valameddig fejlõdsz igen de nem lehet saját testsúlyos edzéssel nagy izmokat elérni.
aki nem ért velem egyet nyugodtan írja le a véleményét ne csak pontozzon, írjon bátran.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: jaja én is kíváncsi vagyok érvek ellenérvekre !

Fociedzés mellett kondiba járok, de így soha nem fogok meghízni! Mit ajánlatok, venni szeretnék magamnak valami fehérjét vagy kreatint, de mit és milyet?

Legjobb válasz: attól hogy veszel kieget ne mgarantál smemit kajádat kell rfendbe tenni kreatint felejsd is el egy darabig anyagi keretedtõl függ minden. Tömegnövelõ esetleg majd jumbo vagy tejsavó és carbox de http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558 tessék olvasni egyébként én abba hagytam a focit a gyúrásért

attól hogy veszel kieget ne mgarantál smemit kajádat kell rfendbe tenni kreatint felejsd is el egy darabig anyagi keretedtõl függ minden. Tömegnövelõ esetleg majd jumbo vagy tejsavó és carbox de http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558 tessék olvasni egyébként én abba hagytam a focit a gyúrásért
A kérdező hozzászólása: köszi a segítségedet, én ezt nem tehetem és nem is akarom mivel hogy a focitudásomból élet 18 évesen..:)
A kérdező hozzászólása: élek*
Alacsony vagy én 11 éves vagy és 174 cm
Amm én is ilyen vagyok mint te de ne gyalogolj ne szedj semmit csinálj ejtõernyõs edzést nézz utánna a neten 1 év alatt ( tudom hogy ez soknak hangzik) le fogsz adni 10 kg t és marha izmos leszel

3. hónapja járok kondiba és nem igazán látok változást, mi lehet a gond?

október óta járok hetente 3 szor "gyúrni" van hát és mellez?s nap, de nem igazán látok eredményt- csak fehérjét szedek edzés után, semmi mást, és igazábola za bajom hogy csak annyi változott hogy a kezeim kezdtek el eresedni , és nem n?tt a karom... ez 3 hónap elteltével belefér..?

Legjobb válasz: anynit probáltam , hogy 7 után nem eszek, de ezt nem igen sikerült betartani , mivel csak akkor vagyok szinte otthon

A kérdező hozzászólása: miért mi a gond vele...?
elég jó edzésprogram, de a fekvenyomást ne hagyd ki, az nagyon fontos!! És még valami: Lábra is eddzél, mert féloldalas leszel.
ha ezt áttanulmányozod, ak máris másképp nézel a testépítésre, és megtudod azokat az alapokat, amikre szükséged lesz a fejlõdés során: http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45
A kérdező hozzászólása: anynit probáltam , hogy 7 után nem eszek, de ezt nem igen sikerült betartani , mivel csak akkor vagyok szinte otthon
mivan?Asszem te nagyon el vagy tévedve.Majd ha benomsz fél kiló csirkemellet meg 30-40deka rizst 1 nap 6-8étkezésre felosztva akkor fejlõdni fogsz. 7óra b*zdmeg:D
A kérdező hozzászólása: hát , érdezted hogy tudok e róla valamit :D ennyit tudtam... szóval egyed rizst, és csirkét 1000 el?
Akkor a foci a ludas...
A kérdező hozzászólása: lábra azért nem edzek mert focizok is mellette igaz nem magas fokon, szal így szünetben heti 1 edzés van, de január közepétõl heti 3 lesz, szerintem nem lesz szükség külön edzésre :)
A kérdező hozzászólása: inni alkalmanként szoktam, dohányozni nem. az edzést pedig normálisan csinálom , nem összevissza , hanem rendszeresen. mellezõs' napon a gépen összetolást csinálok, 4x12-t , aztán szembe állok a géppel és 4x12 lehúzás.jönnek a kézi súlyzók 10 kg al egyenlõre azzal tárogatás, 4x12 , erre a napra van téve a bicepsz is arra is 4x12 , és még 1 bicepsz gyakorlat amit 25 kilo körüli francia rúddal csinálok, tehát azzal csinálok 4x12-t. ezen kívül van még a hátazós' nap akkor tricepszet csinálok, és a gépen 2 másik gyakorlatot és csukjára, de mind 2 nap van hasazás is ebbõl 2 gyakorlat. fekve nem nyomok mert ez nem terembe van hanem barátomnál csináljuk és egyenlõre nincs még elég súly a ródra ahhoz hogy legyen értelme. remélem semmit nem hagytam ki, szerinted ez nem megfelelõ ha normálisan csinálja az ember, vagy változtatni kéne?
Kaja az nincs rendben, ez látszik. Szerintem az edzésed sem lehet rendben, de ezt nem tudom, nem vagyok veled. Tápkiegjeid, ahogy látom nincsenek. Gondolom pihenni sem pihensz eleget, és inni is iszol alkoholt, esetleg dohányzol. Ez a sport nem olyan, mint ahogyan sokan elképzelik, hogy lemegyek a terembe, dobálom a súlyokat, és beleszarok a világba. Minden részére figyelned kell, és meg kell találnod a harmóniát, különben fölösleges az egész...
Testépítés? 80% étrend 20% edzés
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: hát igen, 184 centihez a 78 kiló nem mondható túlsúlynak:D mondjuk sztem az tévesztett meg, hogy van 1 kis pocakom'
eresedés=szálkásodás=fogyás Neked sztem baromira hízni kéne és nem fogyni.Tehát valamit nagyon elb*sztál
A kérdező hozzászólása: azért annyit még mondhatnál, hogy ez az eresedés nem túl kevés 3 hónap alatt?:D
2000el
táplálkozásról tudsz valamit?

Milyen edzéstervet csináljak? Kondiba járok, csak nem tudom milyen sorrendbe csináljam a feladatokat.

nem vagyok dagi, kb 2 kg felesleg van rajtam, elosztva mindenhol. szeretném ha az izmaim szépen látszódnának, a hasamon is, és ne legyen ott az a vékony hájréteg.

Legjobb válasz: 20% az egész jó.Itt egy edzésterv. http://shop.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=64 A végén meg mehet 30 perc kardió,minden hónapban növeld 10 perccel egészen 1 óráig.

20% az egész jó.Itt egy edzésterv. http://shop.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=64 A végén meg mehet 30 perc kardió, minden hónapban növeld 10 perccel egészen 1 óráig.

Kondiba járok, de nem tartom be a diétát, mert erősödni akarok, így is fejlődnek az izmok vagy csak ledolgozom amit megeszek? Érdemes eljárni? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az izmok növekedéséhez az edzés mellett a megfelelõ táplákozás szükséges. Tömeg vagy erõnövelésnél is vannak alapvetõ szabélyok. Megfelelö kalória mennyíség kb.: 35-40g/testtömegkilogram. Kb.: 60-70% szénhidrát,20% fehérje,10-20% zsír(fõleg telítetlen) beviteliarány mellett. Ajánlott szénhidrátforrás:rizs(fehér,barna,basmati),bab és egyéb hüvelyesek, burgonya, zabpehely, köles. Fehérjeforrások: csirke, pulyka, hal, sovány marha, tojás és tejtermékek. Rendszeres zöldség, gyümölcs is nagyon fontos. Szerintem mindenképp érdemes eljárni edzeni, mert mozgás nélkül csak hízni és gyengülni lehet. Ha igazi eredményt akarsz akkor a kaja is ugyanolyan fontos napi min. 4-6 alkalommal.

Az izmok növekedéséhez az edzés mellett a megfelelõ táplákozás szükséges. Tömeg vagy erõnövelésnél is vannak alapvetõ szabélyok. Megfelelö kalória mennyíség kb.: 35-40g/testtömegkilogram. Kb.: 60-70% szénhidrát, 20% fehérje, 10-20% zsír(fõleg telítetlen) beviteliarány mellett. Ajánlott szénhidrátforrás:rizs(fehér, barna, basmati), bab és egyéb hüvelyesek, burgonya, zabpehely, köles. Fehérjeforrások: csirke, pulyka, hal, sovány marha, tojás és tejtermékek. Rendszeres zöldség, gyümölcs is nagyon fontos. Szerintem mindenképp érdemes eljárni edzeni, mert mozgás nélkül csak hízni és gyengülni lehet. Ha igazi eredményt akarsz akkor a kaja is ugyanolyan fontos napi min. 4-6 alkalommal.
*jav: 35-40 kCal/testtömegkilogram
Én ugyanúgy eszek mint azelõt mielõtt kondiztam volna, na jó mondjuk Én nem alakra megyek erõre mivel erõemelõ vagyok de a súlyom csökken hiába eszek ugyanannyit tehát tuti hogy ledolgozod Én olyan 130 kilós lehettem mikor elkezdtem semmi fogyasztószer és 15 kilót fogytam!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!