Találatok a következő kifejezésre: Komondor kutyánk és (3 db)

Komondor kutyánk lesz . Akinek van komondor kutyusa milyen nyakörvet választott neki, és hol lehet nekik megfelelőt vásárolni? Esetleg tudtok egy jó webáruházat ajánlani nekem?

Legjobb válasz: Hát nekem van bõr és egysoros fojtó lánc. Van elõnye, hátránya mind a kettõnek. Bármelyik kutyás boltban vehetsz. Kérd a legnagyobbat.

Hát nekem van bõr és egysoros fojtó lánc. Van elõnye, hátránya mind a kettõnek. Bármelyik kutyás boltban vehetsz. Kérd a legnagyobbat.

Komondor kutyánk van, és gyakran reszket az egyik hátsó lába. Ez valamilyen betegségre utal, vagy ez természetes lenne?

Legjobb válasz: Szia. egy ismerõsömnek a kutyusa is ilyen volt, és neki csontritkulása van. De lehet, hogy csak valami idegi probléma.

Szia. egy ismerõsömnek a kutyusa is ilyen volt, és neki csontritkulása van. De lehet, hogy csak valami idegi probléma.
Vegyél neki csonterõsítõ tablettát. Az nem árthat.
Csináltass egy diszpláziaszûrést, sajnos nagy testû kutyáknál gyakran elõforduló probléma. Komoly fájdalommal járhat és egyre rosszabbodik. Gyógyszerrel meggyógyítani nem, de szinten tartani és fájdalommentesíteni lehet.

Mit tegyek ha van egy 11 hónapos kölyök komondor lány kutyánk nagyon rossz és féltékeny a macskákra? Csak az apukámra hallgat

Legjobb válasz: Ugyan ebbe a cipõbe jártan én is! Gondolom azért csak az apukádra hallgat...mert õ adja a kutyusnak az ennivalót...vagy lehet többet foglalkozik vele?! Foglalkozz vele többet, vidd el sétáltatni, beszélgess vele, ölelgesd, simogasd. Nekem ezek váltak be kb. fél hónap után csak rám hallgatott mert én törõdtem vele legtöbbet! :)

Ugyan ebbe a cipõbe jártan én is! Gondolom azért csak az apukádra hallgat...mert õ adja a kutyusnak az ennivalót...vagy lehet többet foglalkozik vele?! Foglalkozz vele többet, vidd el sétáltatni, beszélgess vele, ölelgesd, simogasd. Nekem ezek váltak be kb. fél hónap után csak rám hallgatott mert én törõdtem vele legtöbbet! :)
Azért hallgat apukádra, mert õ az erõs, "domináns", családfõ, valószínûleg nem õ kényezteti, és nem enged meg neki mindent, õt biztos nehezebb levenni a lábáról, esetleg apukád máshol is hajlamos uralkodni... A kutya nagyon jól tudja, hogy ki a fõnök... Fõleg egy komondor... Az nem lesz mindenki kiskutyája...
A 17:42-es hozzászólóval egyet értek, a dominancia a lényeg.:) A Ti családotok neki egy falka, ahol rangsor van.Ha a kutya úgy érzi, dominál feletted, nem fog szótfogadni Neked.Apukádat tekinti a vezérhímnek, gondolom ezért fogad neki szót.Próbáld meg tudatosítani a kutyában, hogy nem õ áll feletted a rangsorban, hanem te állsz felette.Nem verésre, ilyesmikre gondolok, hanem ha pl. a kertben eszel valamit, és õ kér, akkor ne foglalkozz vele, ne adj neki, akármilyen szépen néz!:) Lehet, hogy kegyetlenségnek tûnik, de nekem bevállt.:) Így tudatosul a kutyában, hogy mivel te vagy felette a rangsorban, te eszel elõször és utána kap csak õ.:) Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat mindegyik hasznos volt. Sokat szoktam vele sokat játszani csak mostanában nem tudok, mert sose hagy békén és mindig ugrál, csak akkor tudok játszani vele ha az apa kint van. (azért, mert akkor az apa rászól) Majd megpróbálok valamit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!