Találatok a következő kifejezésre: Komoly kapcsolatot de (121 db)

Ha egy pasi aztmondja hogy nagyon sokat jelentek neki de még nemszeretne komoly kapcsolatot de nyílt kapcsolatban lehetnénk akkor abból még kialakulhat komoly?

Legjobb válasz: Hát nekem egy barátom akibe szerelmes vagyok azt mondta, nem tud velem kapcsolatot elképzelni, nagyon szeret engem mint barát. Azért egy kis barátság extrákkal simán belefér. Hát én nem remélek ettõl túl sokat. Dugásra jó lennék kapcsolatra nem köszönöm ebbõl nem kérek. Ha nem képes megmaradni egyedül melletted nem hiszem hogy nagyon komolyan lehet venni. Találkozgassatok aztán csak lesz valami. :) De ne lohold bele magad.

Hát nekem egy barátom akibe szerelmes vagyok azt mondta, nem tud velem kapcsolatot elképzelni, nagyon szeret engem mint barát. Azért egy kis barátság extrákkal simán belefér. Hát én nem remélek ettõl túl sokat. Dugásra jó lennék kapcsolatra nem köszönöm ebbõl nem kérek. Ha nem képes megmaradni egyedül melletted nem hiszem hogy nagyon komolyan lehet venni. Találkozgassatok aztán csak lesz valami. :) De ne lohold bele magad.
Ha a dugást komolynak lehet nevezni, akkor igen.
Minden megeshet, csak épp nem túl valószínû...Ha olyan sokat jelentenél neki, akkor komoly kapcsolatot akarna, nem csak szexelni...Azért mondja, hogy belemenj, és könnyebben beadd a derekad, és úgy legyen, ahogy õ szeretné.
Esetleg akkor ha idõ közben eléred, hogy beléd szeressen :P De ha nem , akkor meg lehet majd csak bánni fogod, hogy lefeküdtél vele, õ meg csak kihasznált vagy ilyenek....
Ha olyan sokat jelentenél neki, barátságot ajánlott volna, de extrák nélkül.
Párommal mi valahogy így jöttünk össze. Bár én eleinte nem jelentettem sokat neki, randizgatás közben kezdett el többet érezni irántam. Mire oda jutottunk, hogy lefeküdtünk egymással (mivel pár hónapig kérettem magam, annak ellenére, hogy alkalmi kapcsolatnak indult mindkettõnk részérõl), addigra már érzett irántam, bár ennek annyira nem volt tudatában, csak akkor döbbent rá, mikor be akartam fejezni a dolgot, mert nem bírtam a dolgot. Viszont mikor még nem volt szex, volt másik 3 lány is, akikkel akkor összejárt szexelni, nos, õk pórul jártak. Szóval megtörténhet, hogy komolyabb lesz, de az is, hogy nem. Az utóbbira nagyobb az esély.
Nyílt kapcsolat? Nem megalázó ez neked? Ez magyarul annyit tesz, hogy nem szeret téged, mint nõt, sõt emberszámba sem vesz, viszont néha szívesen megdugna, ha épp nincs más. Ez kell neked? Csak elvesz egy csomó energiát tõled. Olyan kell neked, aki a tenyerén hordoz.

Hogy kell csókolózni? Mi a különbség a smárolás és a csók között? Smárolás közben a lány is meg a fiú is össze érinti a nyelvét, vagy hogy? Gáz ha 15 évesen nem volt komoly kapcsolatom de nem is smároltam még?

Legjobb válasz: Hat..ez egy olyan dolog amit ki kell próbálni, hogy megtudd, hogyan kell. Javaslom elsõre ne dugd le a nyelved a masik torkán. puszilgasd, simogasd az ajkaiddal a masik ajkat, harapdalhatod es szivogathatpd is, az ajkakban nagyon sok receptor van, nagyon érzékenyek, ezért jo érzés csókolózni. Szoval ezeket kell finoman ingerelni. A nyelves Csók sokkal erotikusabb, ezért nem is csinaljak (altlaban) közönség elõtt az emberek. Itt is a simogatason, az érintésén van a hangsúly. Kérdésedre válaszolva a fiú es a lany is 'bedughatja' a nyelvet, ez tipikusan egy olyan dolog, amire nincsenek szabályok. Ahogy neked jo, ahogy a másiknak jo. Egyszer csókolóztam egy sráccal, aki nem szerette sem azt, ha o, sem azt ha az én nyelvem kerul "testközelbe", allitolag ezt a felenk-onbizalomhianyos emberek csinaljak (jo eséllyel ilyen volt a srac). egyaltalan nem gaz, ha 15 évesen nem volt meg komoly kapcsolatod. Nekem 18 evesen volt elõször (a szüzességemet is ekkor vesztettem el), es nem bántam meg. Én kivalogattam a "legjavát", eleg aktívan, Tegyük hozza. Ha elhivnak randizni, Menj el. Ha nem jön be annyira, akkor is, sétálni, vagy valami, a fiúkkal való beszélgetés egy olyan dolog, amit meg kell tanulni, hogy késõbb sikeresen "alkalmazd" :)

Hat..ez egy olyan dolog amit ki kell próbálni, hogy megtudd, hogyan kell. Javaslom elsõre ne dugd le a nyelved a masik torkán. puszilgasd, simogasd az ajkaiddal a masik ajkat, harapdalhatod es szivogathatpd is, az ajkakban nagyon sok receptor van, nagyon érzékenyek, ezért jo érzés csókolózni. Szoval ezeket kell finoman ingerelni. A nyelves Csók sokkal erotikusabb, ezért nem is csinaljak (altlaban) közönség elõtt az emberek. Itt is a simogatason, az érintésén van a hangsúly. Kérdésedre válaszolva a fiú es a lany is 'bedughatja' a nyelvet, ez tipikusan egy olyan dolog, amire nincsenek szabályok. Ahogy neked jo, ahogy a másiknak jo. Egyszer csókolóztam egy sráccal, aki nem szerette sem azt, ha o, sem azt ha az én nyelvem kerul "testközelbe", allitolag ezt a felenk-onbizalomhianyos emberek csinaljak (jo eséllyel ilyen volt a srac). egyaltalan nem gaz, ha 15 évesen nem volt meg komoly kapcsolatod. Nekem 18 evesen volt elõször (a szüzességemet is ekkor vesztettem el), es nem bántam meg. Én kivalogattam a "legjavát", eleg aktívan, Tegyük hozza. Ha elhivnak randizni, Menj el. Ha nem jön be annyira, akkor is, sétálni, vagy valami, a fiúkkal való beszélgetés egy olyan dolog, amit meg kell tanulni, hogy késõbb sikeresen "alkalmazd" :)

Azt mondta nincs ideje komoly kapcsolatra de velem mégis találkozgat (7 alkalommal) Akkor mégis akar kapcsolatot?

Nem akar lefektetni, csak randiztunk itt-ott. De ha nincs ideje kapcsolatra, akkor mit akar tőlem? Igaz a 7 randi után azt mondta hogy velem komolyabban tervez.

Legjobb válasz: Ha megmondta, hogy komolyat akar, akkor most végül is mi is a kérdés?

Ha megmondta, hogy komolyat akar, akkor most végül is mi is a kérdés?

Hogyan lehetne elérni, hogy egy olyan srác aki nem akar komoly kapcsolatot, de tetszem neki, mégis velem akarjon lenni?

19 éves lány vagyok. Eddig még nem sikerült komoly kapcsolatot kezdenem senkivel. Ebb?l adódóan még sz?z vagyok. Kicsit bánt a dolog (mármint a szüzesség) de nem érzem kényszernek vagy korhoz kötöttnek az elvesztését, viszont azt, nagyon bánom, hogy nincs olyan ember akivel lefekhetnék. Illetve, ez így nem is igaz, hiszen jelentkez? akad b?ven.

Legjobb válasz: Szerintem ha egy fiú olyan beállítottságú hogy fiatalon nem kezd komoly kapcsolatba akkor a fejed tetejére is állhatsz nem fogod tudni megváltoztatni. Rajta fõleg az idõ fog segíteni míg benõ a feje lágya. Egyik ismerõsöm is ilyen énis hasonló helyzetben voltam. Olyan másfél hónap után ejtette a barátnõjét hogy "megunta". Mint egy játékot... Én a helyedben kerülném ha ezt még tudod is róla.

Szerintem ha egy fiú olyan beállítottságú hogy fiatalon nem kezd komoly kapcsolatba akkor a fejed tetejére is állhatsz nem fogod tudni megváltoztatni. Rajta fõleg az idõ fog segíteni míg benõ a feje lágya. Egyik ismerõsöm is ilyen énis hasonló helyzetben voltam. Olyan másfél hónap után ejtette a barátnõjét hogy "megunta". Mint egy játékot... Én a helyedben kerülném ha ezt még tudod is róla.
Akkor miert nem csinaltad azt amit o mondott..most mar hiaba akarsz vele lenni....keress amst
de minek iszol??? Józanul is lehet ismerkedni nem??
Mit jelent az, hogy elég sok mindenre kapható vagy?:D Meghívhatlak valami töményre?:D
Mondjuk ne igyál....drogozz helyette, hatha ugy tisztabb lesz az agyad (nem fejmosast tartok)
Ertheto hogy azert ihat h oldja a gatlasait.....kokainozz az is oldja a gatlasokat :DD viccet felreteve ha nem akarsz reszegen ilyeneket csinalni legyen veled egy baratnod aki ad egy pofont ha tul ribis vagy :D
OMG! :D Régen a lányok úgy fõztek, mint az anyjuk... De manapság már úgy isznak, mint az apjuk! :DDD Amúgy viccen kívül! Ne igyál! Ennyi az egész! (komolyan gondoltad, hogy nem fognak piszkálni 1 ilyen kérdésért???)
Akkor ne igyál!
agymosást nem akarok adni viszont a kis hajszélerek a piától rondák lesznek az arcodon, még férfinál is, nem hogy nõnél most komolyan döntsd el mit szeretnél tenni, ha akarsz komoly kapcsolatot, akkor pia one, N
"Felelõtlenül nem akarok elkezdeni egy kapcsolatot. " akkor ne kezdj el kapcsolatot, csak dugasd meg magad.

Az miért van hogy annyi sekélyes, buta, felszínes, üres, semmilyen lánynak van (komoly) kapcsolata, de rengeteg normális fiúnak meg nincs senkije?

Egyszerűen ha végignézek a környezetemen, ezt látom. huszonévesekről van szó elsősorban, nem tinikről.

Legjobb válasz: Az ilyen lányok általában vidámak, könnyedén fognak fel mindent, könnyen barátkoznak akárkivel, egyszerû velük az élet. Egy komoly, rendes, intelligens ember pedig több problémával találkozik. Mondhatni, hogy boldogok a lelki szegények. :) 22N

Az ilyen lányok általában vidámak, könnyedén fognak fel mindent, könnyen barátkoznak akárkivel, egyszerû velük az élet. Egy komoly, rendes, intelligens ember pedig több problémával találkozik. Mondhatni, hogy boldogok a lelki szegények. :) 22N
Szerintem felszínes embernek nem lehet komoly kapcsolata, ez ellentmondás. Egy kapcsolat attól komoly, hogy mind a két fél beleadja az érzelmeit is. Én is ismerek ilyen srácot, nagyon rendes, jó lelkû, de nem bír egy barátnõt összekaparni. Nála az a gond, hogy éppen a jó szíve miatt a csajok inkább barátnak, lelki társnak tekintik mint férfinak.
miert miert mert minden nonek csak a penz kell es h jol nezen ki a csavoja semmi mas nem erdekli oket. csak azert kellesz neki h irigye tehesse a varatnoit persze a penz masra is jo nyilvan ha van.
növessz nõi nemiszervet
neked ez nem tök mind1? gondolom neked sincs...
Az nem komoly kapcsolat. Csak a srácok elhitették velük az ingyen pina miatt. Örülj neki, hogy már lefoglalták õket. Így több rendes, normális csaj marad nekünk.
Kérdezõ, ez egyszerû. Mivel az ilyen lányok ostobák mint a napon felejtett samottégla, huszonévesen se lesznek semmivel intelligensebbek, maradnak felszínesek. Egy pénzes, jól kinézõ pasas az ilyeneket könnyen meg tudja fogni így vagy úgy. Hogy a rendes, õszinte, normális fiúk döntõ többségének nincs senkije, az pedig azzal magyarázható, hogy a többi lány is ezeket az üresfejû felszínes mongolidióta fajtársakat tekinti követendõ példának (értsd: ha annak a lánynak jár a pénzes jópasi akkor nekem is), na és mert nem hajlandóak kevesebbel beérni mint egy domináns alfahímmel.

Komoly kapcsolat hallatán, minden ember házasságra, majd gyerek csinálásra, családalapításra gondol? Én szeretnék komoly kapcsolatot, de gyereket, pl egyáltalán nem, házasságot is majd csak később esetleg. F

Legjobb válasz: Nem, szerencsére nem mindenki. Van akik sosem házasodtak össze és boldogan élnek már 13 éve vagy több is. Nem kell házasság a boldogsághoz. Gyereket meg hogy nem akarsz háát...ahhoz olyan nõt is kell találni.

Nem, szerencsére nem mindenki. Van akik sosem házasodtak össze és boldogan élnek már 13 éve vagy több is. Nem kell házasság a boldogsághoz. Gyereket meg hogy nem akarsz háát...ahhoz olyan nõt is kell találni.
Én eleve a komoly kapcsolat hallatán menekülni kezdek... mert mi az, hogy valaki kijelenti, hogy õ azt akar? Az vagy kialakul két ember között, vagy nem. Egyébként meg igen, sokan a házasságra, gyerekre asszociálnak, de nem csak a nõk! Én férfiaknál tapasztalom ezt inkább. N
Nem mindenki egybõl erre gondol. Komoly kapcsolat hallatán mindenképpen valami hosszútávú dologra gondolnak, de majd csak késõbb a házasságra meg gyerekre.
nekem azt jelenti, hogy együtt vagyunk huzamosabb ideig
Értem a biológia és evolúciós hátterét, de õszintén, minek a gyerek manapság?
Ez a baj, hogy nagyon sokan "komoly kapcsolatra" hivatkozva, egyszerûen csak "ingyen" szexkapcsolatot akarnak létesíteni, akár férfiról, akár nõrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: Szerintem, ha valaki alkalmi kapcsolatot keres, akkor olyat keres, nem pedig barátnõt, hosszú távú kapcsolatot, vagy esetleg házastársat, de biztos én látom rosszul.
#6 van igazság amit írsz, én se vagyok a komoly kapcsolat híve, nálam most a komoly kapcsolat ingyen szexkapcsi korlátlanul amikor csak akarjuk, ebbe nem fér bele házasság és fõleg nem egy gyerek. 25F

Van egy férfi az életemben, akivel nem tudok dűlőre jutni! Azt mondja h nem akar tőlem komoly kapcsolatot, de fel szokott hívni a lakására, és ott történik köztünk egy-két dolog. Mit csináljak h komolyan vegyen? Én tiszta szívemből szeretem. 20/L

Legjobb válasz: Semmit. Nagy a valószínûsége, hogy csak egy kaland, ideiglenes szexpartner vagy a számára. Ha bármi komolyabbat akarna tõled, azt már tudtodra adta volna.

Semmit. Nagy a valószínûsége, hogy csak egy kaland, ideiglenes szexpartner vagy a számára. Ha bármi komolyabbat akarna tõled, azt már tudtodra adta volna.
Ha bármit is akarna töled a szexen felül nem igy lennétek.Légy magabiztos és legyen benned annyi önértékelés hogy nem hagyod magad neki kihasználni.Könnyü préda lehetsz a számára ezért bánik veled ugy ahogy akar, te pedig futsz utána hisz szereted.Gondolom kalandbol akadtatok egymásba, ezek nem sülnek el jol sosem. légy Erös Jellem.
Kis naiv vagy, nem értesz a szóból.Nem tehetsz semmit, ez egyoldalú szerelem. Próbáld meg elfelejteni.
Én sok esélyt nem látok rá, hisz már megkapott, küzdenie nem kell érted. A pasik pedig szeretik a kihívásokat. Te pedig nem vagy számára kihívás, hanem egy tuti numera.
A sorok között ott van, hogy csak szexpartnernek kellesz. Megmondta, hogy nem akar semmi érzelmi szálat, de fel-fel hív magához. És mondhatja, hogy hiszen õ meg is mondta. Bár nyilván morális szempontból azért mégiscsak kihasználja az "érzéseidet" iránta.
[email protected] tart, akit néha erõfeszítés nélkül meg lehet izélni. A hátad mögött biztos kiröhögtet a haverjainak is fellengzõs szövegekkel.
Minek szaporítsam a szót? Csak ismételni tudnám az eddigieket!
Szerintem a válaszolók megmondták a frankót, ez a pasi sose lesz beléd szerelmes. Sajnos ezt el kell fogadnod. Keress egy másik pasit aki eltereli a figyelmedet róla, hogy elfelejthesd.
A kérdező hozzászólása: Nem mondta h csak szexpartnernek kellek neki... Ezért nem értem a dolgokat...
Nem értem! Ha egyszer meg is mondta hogy szexpartnernek kellesz akkor mit akarsz mit vársz, mire vársz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Sokat segítettetek...

Zavaró lehet, ha egy nõ kb. öt hat évvel fiatalabb, voltak komoly kapcsolatai, de a férfi teljesen tapasztalatlan nem voltak kapcsolatai se szex se csók?

Legjobb válasz: mindent el kell kezdeni valamikor :D szerintem ha igazak az érzéseik egymás iránt akkor ez nem kizáró tényezõ

mindent el kell kezdeni valamikor :D szerintem ha igazak az érzéseik egymás iránt akkor ez nem kizáró tényezõ
Értelmes embert ilyen hülyeségek nem érdekelnek. A szexbe hamar bele lehet jönni meg az ilyesmibe és puszta önzésre utal, ha azért tartja vissza a nõt a dologtól, mert esetleg elsõre nem perfekt a srác az ágyban. Arról nem is beszélve, hogy egy új partnerrel jó eséllyel amúgy is össze kell szokni, hogy minden oké legyen és ez sem feltétlenül megy az elsõ alkalomtól fogva.
Engem nem zavart, a második kapcsolatom volt, a srác már csókolózott, de abba is bele kellett jönnünk, 17 és 21 évesek voltunk. Igaza van annak, aki azt mondja, úgyis össze kell csiszolódni két embernek és hát valahol el kell kezdeni.
Azért vagy Te , hogy tanítsad.Ha van türelmed és kitartásod hozzá, a pasi--ha normális alapból---ezt méltányolni fogja.Itt Te tudsz majd irányítani, de ezzel nem élhetsz vissza...Ha ennek ellenére igen gázos, akkor is rengeteg tapasztalatot gyûjthetsz ! Én olyan esetet is hallottam , hogy egy 40-es pasi még az anatómiával sem volt tisztában !! Ennél csak jobb jöhet....
hát elég sanszos sajnos :S de még bármi lehet belõle :)
A kérdező hozzászólása: Még mindig tanácstalan vagyok. Találkozgatunk heti 1 alkalommal, de csókon kívül más nincs. Kapcsolatban nem állunk, tovább lépni ÉN nem vagyok hajlandó.
A kérdező hozzászólása: Nekem egy IGAZI kapcsolat a lényeg. A "dugás" mint kifejezés felejtõs, a SZERETKEZÉS az majd jöhet. Azért nagy különbség van a kettõ között. Akkor lepattintom. Nekem nem kell olyan, aki csak át akar menni rajtam.
Dugni szeretne, de felvállalni nem. Ha neked fontos hogy fel is vállaljon akkor pattintsd le, ha neked is a szex a lényeg az egészbõl akkor hajrá.
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok. És igazából most kezdem el tanulni az ismerkedést. Mielõtt egyetemre jöttem nem volt senki aki úgy magával ragadott volna..
3as válaszoló vagyok. elõször mi is csak kettesben titokban.:) beszélj vele errõl:) hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Azt is mondta, hogy ne reklámozzam a csókot meg amit beszéltünk :(
szerintem egyáltalán nem biztos. mi is így voltunk jelenlegi barátommal kb 1hónapig. utána összejöttünk, és ezen a héten azt mondta egyik barátnõjével sem tervezte ilyen hosszútávra és ilyen komolyan mint velem.:) hétfõn leszünk 8hónapja együtt :)
nem lehet megmondani, de abszolút nem elképzelhetetlen.
Én megkérdezném tõlle hogy : te egyáltalán mit akarsz töllem drága. Bocs de úgy gondolom hogy sérülni fogsz nagyon.:-(((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!