Találatok a következő kifejezésre: Komoly kapcsolatot de (112 db)

Ha egy pasi aztmondja hogy nagyon sokat jelentek neki de még nemszeretne komoly kapcsolatot de nyílt kapcsolatban lehetnénk akkor abból még kialakulhat komoly?

Legjobb válasz: Hát nekem egy barátom akibe szerelmes vagyok azt mondta, nem tud velem kapcsolatot elképzelni, nagyon szeret engem mint barát. Azért egy kis barátság extrákkal simán belefér. Hát én nem remélek ettõl túl sokat. Dugásra jó lennék kapcsolatra nem köszönöm ebbõl nem kérek. Ha nem képes megmaradni egyedül melletted nem hiszem hogy nagyon komolyan lehet venni. Találkozgassatok aztán csak lesz valami. :) De ne lohold bele magad.

Hát nekem egy barátom akibe szerelmes vagyok azt mondta, nem tud velem kapcsolatot elképzelni, nagyon szeret engem mint barát. Azért egy kis barátság extrákkal simán belefér. Hát én nem remélek ettõl túl sokat. Dugásra jó lennék kapcsolatra nem köszönöm ebbõl nem kérek. Ha nem képes megmaradni egyedül melletted nem hiszem hogy nagyon komolyan lehet venni. Találkozgassatok aztán csak lesz valami. :) De ne lohold bele magad.
Ha a dugást komolynak lehet nevezni, akkor igen.
Minden megeshet, csak épp nem túl valószínû...Ha olyan sokat jelentenél neki, akkor komoly kapcsolatot akarna, nem csak szexelni...Azért mondja, hogy belemenj, és könnyebben beadd a derekad, és úgy legyen, ahogy õ szeretné.
Esetleg akkor ha idõ közben eléred, hogy beléd szeressen :P De ha nem , akkor meg lehet majd csak bánni fogod, hogy lefeküdtél vele, õ meg csak kihasznált vagy ilyenek....
Ha olyan sokat jelentenél neki, barátságot ajánlott volna, de extrák nélkül.
Párommal mi valahogy így jöttünk össze. Bár én eleinte nem jelentettem sokat neki, randizgatás közben kezdett el többet érezni irántam. Mire oda jutottunk, hogy lefeküdtünk egymással (mivel pár hónapig kérettem magam, annak ellenére, hogy alkalmi kapcsolatnak indult mindkettõnk részérõl), addigra már érzett irántam, bár ennek annyira nem volt tudatában, csak akkor döbbent rá, mikor be akartam fejezni a dolgot, mert nem bírtam a dolgot. Viszont mikor még nem volt szex, volt másik 3 lány is, akikkel akkor összejárt szexelni, nos, õk pórul jártak. Szóval megtörténhet, hogy komolyabb lesz, de az is, hogy nem. Az utóbbira nagyobb az esély.
Nyílt kapcsolat? Nem megalázó ez neked? Ez magyarul annyit tesz, hogy nem szeret téged, mint nõt, sõt emberszámba sem vesz, viszont néha szívesen megdugna, ha épp nincs más. Ez kell neked? Csak elvesz egy csomó energiát tõled. Olyan kell neked, aki a tenyerén hordoz.

Azt mondta nincs ideje komoly kapcsolatra de velem mégis találkozgat (7 alkalommal) Akkor mégis akar kapcsolatot?

Nem akar lefektetni, csak randiztunk itt-ott. De ha nincs ideje kapcsolatra, akkor mit akar tőlem? Igaz a 7 randi után azt mondta hogy velem komolyabban tervez.

Legjobb válasz: Ha megmondta, hogy komolyat akar, akkor most végül is mi is a kérdés?

Ha megmondta, hogy komolyat akar, akkor most végül is mi is a kérdés?

Hogyan lehetne elérni, hogy egy olyan srác aki nem akar komoly kapcsolatot, de tetszem neki, mégis velem akarjon lenni?

19 éves lány vagyok. Eddig még nem sikerült komoly kapcsolatot kezdenem senkivel. Ebb?l adódóan még sz?z vagyok. Kicsit bánt a dolog (mármint a szüzesség) de nem érzem kényszernek vagy korhoz kötöttnek az elvesztését, viszont azt, nagyon bánom, hogy nincs olyan ember akivel lefekhetnék. Illetve, ez így nem is igaz, hiszen jelentkez? akad b?ven.

Legjobb válasz: Szerintem ha egy fiú olyan beállítottságú hogy fiatalon nem kezd komoly kapcsolatba akkor a fejed tetejére is állhatsz nem fogod tudni megváltoztatni. Rajta fõleg az idõ fog segíteni míg benõ a feje lágya. Egyik ismerõsöm is ilyen énis hasonló helyzetben voltam. Olyan másfél hónap után ejtette a barátnõjét hogy "megunta". Mint egy játékot... Én a helyedben kerülném ha ezt még tudod is róla.

Szerintem ha egy fiú olyan beállítottságú hogy fiatalon nem kezd komoly kapcsolatba akkor a fejed tetejére is állhatsz nem fogod tudni megváltoztatni. Rajta fõleg az idõ fog segíteni míg benõ a feje lágya. Egyik ismerõsöm is ilyen énis hasonló helyzetben voltam. Olyan másfél hónap után ejtette a barátnõjét hogy "megunta". Mint egy játékot... Én a helyedben kerülném ha ezt még tudod is róla.
Akkor miert nem csinaltad azt amit o mondott..most mar hiaba akarsz vele lenni....keress amst
de minek iszol??? Józanul is lehet ismerkedni nem??
Mit jelent az, hogy elég sok mindenre kapható vagy?:D Meghívhatlak valami töményre?:D
Mondjuk ne igyál....drogozz helyette, hatha ugy tisztabb lesz az agyad (nem fejmosast tartok)
Ertheto hogy azert ihat h oldja a gatlasait.....kokainozz az is oldja a gatlasokat :DD viccet felreteve ha nem akarsz reszegen ilyeneket csinalni legyen veled egy baratnod aki ad egy pofont ha tul ribis vagy :D
OMG! :D Régen a lányok úgy fõztek, mint az anyjuk... De manapság már úgy isznak, mint az apjuk! :DDD Amúgy viccen kívül! Ne igyál! Ennyi az egész! (komolyan gondoltad, hogy nem fognak piszkálni 1 ilyen kérdésért???)
Akkor ne igyál!
agymosást nem akarok adni viszont a kis hajszélerek a piától rondák lesznek az arcodon, még férfinál is, nem hogy nõnél most komolyan döntsd el mit szeretnél tenni, ha akarsz komoly kapcsolatot, akkor pia one, N
"Felelõtlenül nem akarok elkezdeni egy kapcsolatot. " akkor ne kezdj el kapcsolatot, csak dugasd meg magad.

Az miért van hogy annyi sekélyes, buta, felszínes, üres, semmilyen lánynak van (komoly) kapcsolata, de rengeteg normális fiúnak meg nincs senkije?

Egyszerűen ha végignézek a környezetemen, ezt látom. huszonévesekről van szó elsősorban, nem tinikről.

Legjobb válasz: Az ilyen lányok általában vidámak, könnyedén fognak fel mindent, könnyen barátkoznak akárkivel, egyszerû velük az élet. Egy komoly, rendes, intelligens ember pedig több problémával találkozik. Mondhatni, hogy boldogok a lelki szegények. :) 22N

Az ilyen lányok általában vidámak, könnyedén fognak fel mindent, könnyen barátkoznak akárkivel, egyszerû velük az élet. Egy komoly, rendes, intelligens ember pedig több problémával találkozik. Mondhatni, hogy boldogok a lelki szegények. :) 22N
Szerintem felszínes embernek nem lehet komoly kapcsolata, ez ellentmondás. Egy kapcsolat attól komoly, hogy mind a két fél beleadja az érzelmeit is. Én is ismerek ilyen srácot, nagyon rendes, jó lelkû, de nem bír egy barátnõt összekaparni. Nála az a gond, hogy éppen a jó szíve miatt a csajok inkább barátnak, lelki társnak tekintik mint férfinak.
miert miert mert minden nonek csak a penz kell es h jol nezen ki a csavoja semmi mas nem erdekli oket. csak azert kellesz neki h irigye tehesse a varatnoit persze a penz masra is jo nyilvan ha van.
növessz nõi nemiszervet
neked ez nem tök mind1? gondolom neked sincs...
Az nem komoly kapcsolat. Csak a srácok elhitették velük az ingyen pina miatt. Örülj neki, hogy már lefoglalták õket. Így több rendes, normális csaj marad nekünk.
Kérdezõ, ez egyszerû. Mivel az ilyen lányok ostobák mint a napon felejtett samottégla, huszonévesen se lesznek semmivel intelligensebbek, maradnak felszínesek. Egy pénzes, jól kinézõ pasas az ilyeneket könnyen meg tudja fogni így vagy úgy. Hogy a rendes, õszinte, normális fiúk döntõ többségének nincs senkije, az pedig azzal magyarázható, hogy a többi lány is ezeket az üresfejû felszínes mongolidióta fajtársakat tekinti követendõ példának (értsd: ha annak a lánynak jár a pénzes jópasi akkor nekem is), na és mert nem hajlandóak kevesebbel beérni mint egy domináns alfahímmel.

Komoly kapcsolat hallatán, minden ember házasságra, majd gyerek csinálásra, családalapításra gondol? Én szeretnék komoly kapcsolatot, de gyereket, pl egyáltalán nem, házasságot is majd csak később esetleg. F

Legjobb válasz: Nem, szerencsére nem mindenki. Van akik sosem házasodtak össze és boldogan élnek már 13 éve vagy több is. Nem kell házasság a boldogsághoz. Gyereket meg hogy nem akarsz háát...ahhoz olyan nõt is kell találni.

Nem, szerencsére nem mindenki. Van akik sosem házasodtak össze és boldogan élnek már 13 éve vagy több is. Nem kell házasság a boldogsághoz. Gyereket meg hogy nem akarsz háát...ahhoz olyan nõt is kell találni.
Én eleve a komoly kapcsolat hallatán menekülni kezdek... mert mi az, hogy valaki kijelenti, hogy õ azt akar? Az vagy kialakul két ember között, vagy nem. Egyébként meg igen, sokan a házasságra, gyerekre asszociálnak, de nem csak a nõk! Én férfiaknál tapasztalom ezt inkább. N
Nem mindenki egybõl erre gondol. Komoly kapcsolat hallatán mindenképpen valami hosszútávú dologra gondolnak, de majd csak késõbb a házasságra meg gyerekre.
nekem azt jelenti, hogy együtt vagyunk huzamosabb ideig
Értem a biológia és evolúciós hátterét, de õszintén, minek a gyerek manapság?
Ez a baj, hogy nagyon sokan "komoly kapcsolatra" hivatkozva, egyszerûen csak "ingyen" szexkapcsolatot akarnak létesíteni, akár férfiról, akár nõrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: Szerintem, ha valaki alkalmi kapcsolatot keres, akkor olyat keres, nem pedig barátnõt, hosszú távú kapcsolatot, vagy esetleg házastársat, de biztos én látom rosszul.
#6 van igazság amit írsz, én se vagyok a komoly kapcsolat híve, nálam most a komoly kapcsolat ingyen szexkapcsi korlátlanul amikor csak akarjuk, ebbe nem fér bele házasság és fõleg nem egy gyerek. 25F

Van egy férfi az életemben, akivel nem tudok dűlőre jutni! Azt mondja h nem akar tőlem komoly kapcsolatot, de fel szokott hívni a lakására, és ott történik köztünk egy-két dolog. Mit csináljak h komolyan vegyen? Én tiszta szívemből szeretem. 20/L

Legjobb válasz: Semmit. Nagy a valószínûsége, hogy csak egy kaland, ideiglenes szexpartner vagy a számára. Ha bármi komolyabbat akarna tõled, azt már tudtodra adta volna.

Semmit. Nagy a valószínûsége, hogy csak egy kaland, ideiglenes szexpartner vagy a számára. Ha bármi komolyabbat akarna tõled, azt már tudtodra adta volna.
Ha bármit is akarna töled a szexen felül nem igy lennétek.Légy magabiztos és legyen benned annyi önértékelés hogy nem hagyod magad neki kihasználni.Könnyü préda lehetsz a számára ezért bánik veled ugy ahogy akar, te pedig futsz utána hisz szereted.Gondolom kalandbol akadtatok egymásba, ezek nem sülnek el jol sosem. légy Erös Jellem.
Kis naiv vagy, nem értesz a szóból.Nem tehetsz semmit, ez egyoldalú szerelem. Próbáld meg elfelejteni.
Én sok esélyt nem látok rá, hisz már megkapott, küzdenie nem kell érted. A pasik pedig szeretik a kihívásokat. Te pedig nem vagy számára kihívás, hanem egy tuti numera.
A sorok között ott van, hogy csak szexpartnernek kellesz. Megmondta, hogy nem akar semmi érzelmi szálat, de fel-fel hív magához. És mondhatja, hogy hiszen õ meg is mondta. Bár nyilván morális szempontból azért mégiscsak kihasználja az "érzéseidet" iránta.
[email protected] tart, akit néha erõfeszítés nélkül meg lehet izélni. A hátad mögött biztos kiröhögtet a haverjainak is fellengzõs szövegekkel.
Minek szaporítsam a szót? Csak ismételni tudnám az eddigieket!
Szerintem a válaszolók megmondták a frankót, ez a pasi sose lesz beléd szerelmes. Sajnos ezt el kell fogadnod. Keress egy másik pasit aki eltereli a figyelmedet róla, hogy elfelejthesd.
A kérdező hozzászólása: Nem mondta h csak szexpartnernek kellek neki... Ezért nem értem a dolgokat...
Nem értem! Ha egyszer meg is mondta hogy szexpartnernek kellesz akkor mit akarsz mit vársz, mire vársz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Sokat segítettetek...
hát elég sanszos sajnos :S de még bármi lehet belõle :)
A kérdező hozzászólása: Még mindig tanácstalan vagyok. Találkozgatunk heti 1 alkalommal, de csókon kívül más nincs. Kapcsolatban nem állunk, tovább lépni ÉN nem vagyok hajlandó.
A kérdező hozzászólása: Nekem egy IGAZI kapcsolat a lényeg. A "dugás" mint kifejezés felejtõs, a SZERETKEZÉS az majd jöhet. Azért nagy különbség van a kettõ között. Akkor lepattintom. Nekem nem kell olyan, aki csak át akar menni rajtam.
Dugni szeretne, de felvállalni nem. Ha neked fontos hogy fel is vállaljon akkor pattintsd le, ha neked is a szex a lényeg az egészbõl akkor hajrá.
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok. És igazából most kezdem el tanulni az ismerkedést. Mielõtt egyetemre jöttem nem volt senki aki úgy magával ragadott volna..
3as válaszoló vagyok. elõször mi is csak kettesben titokban.:) beszélj vele errõl:) hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Azt is mondta, hogy ne reklámozzam a csókot meg amit beszéltünk :(
szerintem egyáltalán nem biztos. mi is így voltunk jelenlegi barátommal kb 1hónapig. utána összejöttünk, és ezen a héten azt mondta egyik barátnõjével sem tervezte ilyen hosszútávra és ilyen komolyan mint velem.:) hétfõn leszünk 8hónapja együtt :)
nem lehet megmondani, de abszolút nem elképzelhetetlen.
Én megkérdezném tõlle hogy : te egyáltalán mit akarsz töllem drága. Bocs de úgy gondolom hogy sérülni fogsz nagyon.:-(((

Nyíltan megmondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot de csak szexre használni sem akar, mert tisztel. Egyébként pedig brutál szenvedély van közöttünk! Akkor mit akar, miért keres?

3 hónapja tart az ismerkedés, volt csók, érezzük mindketten, h m?ködik a kémia is. Én nem szoktam keresni, ? kb. 4 naponta igen és mindig találkozni akar. De akkor ez mire jó neki, gondolkodik rajtam?

Legjobb válasz: nagyon tetszel neki,össze is jönne veled ,de sajnos a körülmények nem engedik. fél attól ,hogy téged is elveszít,mint az elõzõ barátnõjét akivel szakítania kellett mert máshol kapott munkát mint õ.megvárja amíg minden rendezõdik és utána fog lépni.arany ember lehet ha ennyire tisztel,hogy nem akar csak a szexért tartani.várj rá

nagyon tetszel neki, össze is jönne veled , de sajnos a körülmények nem engedik. fél attól , hogy téged is elveszít, mint az elõzõ barátnõjét akivel szakítania kellett mert máshol kapott munkát mint õ.megvárja amíg minden rendezõdik és utána fog lépni.arany ember lehet ha ennyire tisztel, hogy nem akar csak a szexért tartani.várj rá
Nem. Ha eddig nem kezdett el másképp érezni irántad, késõbb sem fog. A szerelem nem olyan, hogy x hónap múlva, ahogy telik az idõ, elkezd valaki kötõdni.Ja, amúgy kötõdni biztosan fog, egy kutya is ragaszkodik ahhoz, aki sétáltatja... de ha eddig nem lett szerelmes, nem lesz, ez nem így mûködik. Hogy valakibe beleszeretek-e, az egy pillanat alatt elválik. Szóval a lelkesedés, "be vagyok sózva" állapot már rögtön kialakul, és ez mélyül igazi szerelemmé.
Részben igazat adok ennek a véleménynek, de nem teljesen. Azért nem, mert pont most is olyan helyzetben vagyok, hogy az illetõtõl elõször kirázott a hideg, majd olyan szituba kerültünk, hogy udvariatlanság lett volna nem beszélgetni vele. Eredmény? Azóta is azt lesem mikor láthatom... Szóval azért ne véssük kõbe, hogy csak most és azonnal módon történhet.
Pedig pont ez a lényeg, hogy már az elején hatással volt rád. Ha a hideg rázott ki tõle, az is azt jelenti, hogy nem volt neked közömbös, mégha negatív értelemben is. Ha elsõ benyomásként annyi ért volna, hogy ja, hát igen, létezik õ is, esetleg kedves, barátságos alak, de semmi extra, abból nem is lett volna semmi.
A kérdező hozzászólása: Elsõ benyomásként az biztos, hogy jó csajnak tartott, második benyomásként pedig már jó fej csajnak is, nagyon egy hullámhosszon vagyunk mindig, akár élõben beszélünk, akár SMS...mert a kapcsolattartásunk azóta is tart. Mindig keres, én nem szoktam. Kb. 3-4 naponta elõkerül, vagy csak ír...vagy most nemrég hívott újra bulizni is. Már kezdek arra gondolni, hogy fél: vagy tõlem, vagy magától. :(((
Jartam mar igy es visszagondolva csak a szexet kerestem a noben. Persze visszagondolva le is bunkozhatom magam, dehat erik az ember fia percrol percre. Ha konkretan kijelentette, hogy nem szeretne hosszu kapcsolatot de azert szenvedelyes veled, akkor egy kerdesre sem melto. A "nem szeretnelek arra hasznalni, mert tisztellek" az mar csak amitas. Azt a celt szolgalja, hogy minnel tovabb halassza az eselyt arra, hogy megtortenjen. Nyugodtan hihetsz nekem, mert "ez voltam" en. Igaz csak egyszer, de tanulsagos volt. Pont ezert ma mar egyenesen oszinten mondom el mit akarok es igy lam-lam minden mukodik tokeletesen. :) 37/F
Nem szeretnélek megbántani, de 30 évesen már nem szabadna ennyire naivnak lenned. Én ezeket a köröket már lefutottam kb. 23 éves koromra... Tudhatnád, hogy attól, hogy egy pasi jó csajnak, meg jó arcnak tart, nem jelent semmit. Õk hajlamosak aszerint kategorizálni a nõket, hogy jó csaj-e vagy sem. Szóval attól, hogy jó csajnak tart, meg közös a hullámhossz, még nem jelenti azt, hogy beléd fog szeretni. Te is jópár pasiismerõsödet tartod jóképû, jófej fickónak, akikkel jól megérteted magad, de ez önmagában még nem indít be semmit. A szimpátia meg a szerelem nem minden esetben tartozik össze sajnos. A szerelem nem attól alakul ki, hogy kit mennyire találok jó külsejûnek meg jófejnek. Ha így mûködne, hetente másba lehetnénk szerelmesek. A szerelem vagy jön vagy nem. Ha pedig eltalál valakit, az nem attól lesz, hogy szimpi az illetõ. Most már kezded érteni? Én a helyedben nem vesztegetném egy ilyen palira az idõmet, mert bocsi, de nem vagy már annyira mai csirke, hogy évekig leragadj egy-egy reménytelen esetnél. Hagyd a faszit és járj nyitott szemmel. Akkor meg fogod találni a te embered. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Hahh, munka ügyben sajnos néha össze kell akadnunk, de majd elkerülöm, vagy leadom másnak mint ügyfelet, ez biztos. Tegnap hívott egyébként egy délutáni programra, de sajnos eltört a lábam síelésen és gipszben vagyok :(( ezt meg is írtam neki, de pl. azóta ma meg sem kérdezte, h hogy vagy... Oké, hogy elõtte ezt a sérülést nem tudta 4 napig, de pl. tegnap délelõtt óta tudja és semmi kérdés :(( azért gondolom ez is sokat elmond. Lehet simán elment ma mással arra a programra, vagy csak valami kósza gondolat volt neki, de az, hogy egyébként, ha beteg az a lány, vajon hogy lehet...na odáig már nem jut el. Jaj, bárcsak komolyan venném ezeket a jeleket és nem fûszálakba kapaszkodnék bele, mint pl. az, hogy csak elhívott!!!
Ne gondolkodjatok már ennyire feketén és fehéren. Kismillió szín van még a kettõ között és nekünk ilyen kevés infó alapján nem túl sok fogalmunk lehet az egészrõl.
A kérdező hozzászólása: Na hát szexet akart végül, de nem mentem bele :(( mit lehet most tenni, ha szerelmes lettem és komolyan mondom nem megy ki a fejembõl!!!!! :((( annyira nagyon rossz, de én vagyok a hülye végülis, mert a legeslegelején megmondta! :((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, azt hiszem ez elég korrekt összefoglaló volt. Szóval olyan nincs, hogy ha esetleg sokat találkozunk, akkor elõbb utóbb szerelmes lesz, vagy elkezd kötõdni?
Na akkor szerintem itt én vagyok az egyetlen, aki nem dõlne be ennek a szövegnek. Emberek millióit érnek szerelmi csalódások, de egyrészt egészséges személyiségû ember ezeken túllép, levonja a tanulságot és megerõsödve vág bele újabb kapcsolatba, nem rinyál ilyesmiken, hogy "jaj, félek, hogy újra csalódok". Igen, lehet, hogy újra csalódik, de ha nem kockáztat, maga alatt vágja a fát. A dolog másik része, hogy amit a pasi tol neked, az tipikus sablonszöveg. Akkor nyomatnak ilyet a pasik, h csak testi értelemben vonzódnak hozzád, esetleg emberileg kedvelnek, de abszolút nem szerelmesek. Ha 3 hónapja tart az "ismerkedés" és a pasi nem szerelmes, ezt már ne is várd. A szitu jelenleg nálad az, hogy a pasi feladott neked egy labdát: ezt úgy értsd, hogy bár nem szerelmes beléd, de szívesen elrakosgatna és innentõl rajtad áll a döntés, hogy belemész-e egy ilyen fennállásba. Teljesen egyértelmû. Én azért látom ezt ilyen pontosan át, mert nem egy ilyennel találkoztam. Tehát a lényeg, hogy a pasi azért hívogat, mert várja a fejleményeket az irányodból, belemész-e a kémián alapuló összejárogatásba. Ha te szerelmes vagy és beadod a derekad, akkor a rossz hír az, hogy mindenképp te jössz ki vesztesként a dologból, mert a lényeg az, hogy a pasi nem szerelmes.
Bunkó! Hatalmas bunkó. Én is az ilyeneket vonzom, vagy inkább õk engem... És hiába mondták a barátaim már elsõ pillanattól, hogy haggyam, nem hallgattam rájuk, csak mert megvolt a kémia és mert azt hittem szeretem. Másfél év után, pont ma (éjszaka) kellett rájönnöm, hogy mekkora hülye voltam! Egy tucat ember elõtt alázott meg. Én azt tanácsolom, hogy szakítsd meg vele a kapcsolatot, hidd el jön majd valaki más, aki sokkal jobb nála! Ne akarj szenvedni mellette... ez nem érdemel meg.
A kérdező hozzászólása: Ez így elég jónak hangzik! :) Hasonlót mondott ... hogy volt pár komoly kapcsolata ahova nagyon beletette magát, õszintén, odafigyeléssel és mindegyik lány meglépett, mert soknak tartották a lelkesedését, figyelmét. A legutolsó ilyen óta nagykanállal eszi az életet és úgy tervezte, hogy nem köti le magát, mert érzi, hogy forr a vére és csak buli buli hátán... (33 éves egyébként)
2. vagyok.. elnézést kérek, rosszul olvastam a kérdést... az elõzõ válaszomat el lehet felejteni
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló, ezt õszintén sajnálom! :( Nekem még nem tanácsolták a barátaim, hogy hagyjam, mert semmivel nem bántott meg. Maximum az õszinteséggel lehetett volna, de annak meg inkább örülök. Óriásiakat bulizunk együtt, közben meg kb. úgy ölel, szorít, mintha az élete múlna rajta de utána mindig taxiba rak, nem használ ki soha semmilyen helyzetet. Talán csak annyi miatt mondták, hogy felejtsem el, mert már egy ideje húzódik ez és ha nem tud dönteni, akkor inkább hagyjuk is.
Én is egy ilyen pasira vágyom csak közöttünk tényleg nem lehet semmi, mert férjnél vagyok (bár nem tudom minek még). Olyan szinten rezgés volt közöttünk, hogy inkább került. Sosem lett kimondva, megerõsítve, hogy tényleg vonzódnánk egymáshoz, de tudtuk mindketten és mások is tettek célzásokat a környezetünkben, kb. hogy egy kis flört még nem a világ. De szerintem õ is úgy lehetett vele, hogy könnyebb, ha bele sem kezdünk. Azóta kerül és barátnõje is lett. Hiányzik a köztünk lévõ rezgés, de nagyon rendes volt, hogy nem használta ki a helyzetet. Szóval szerintem, ha a következõ szint nem az lesz, hogy csak néha mégis egy kis szex, de dönteni még mindig nem akar, akkor tényleg érdemes lehetne rá várni. Nem kéne bevallanom, de egy picit irigyellek. jeérdemes lehet rá várni.
Még annyi, hogy egy korosztály vagytok? Úgy értem nem tini vagy? Akkor egy picit másról is szólhat a dolog.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sok alkalma lett volna kihasználni a helyzetet, akár úgy, hogy haza akar hozni, vagy tánc közben túlmenni határokon... de nem tette soha. Viszont mindezt úgy, hogy ami belefér úgy, hogy ne legyen tolakodó és kellemetlen, abban minden benne volt.... Ezért nehéz errõl lemondani, mert érzem, hogy nagyon is van benne valami, de vagy tõlem, vagy magától van megijedve.
A kérdező hozzászólása: Ja nem tini. Én 30 éves vagyok (saját lakás, saját autó, dolgozom, szüleimet támogatom, úgy gondolom normális értékrend...)
Akkor tartom, amit írtam. 30 N :)
Sajnálom :( Próbáld meg úgy felfogni, hogy ha csak szexet akart, akkor csak kihasználni akart. Ami nem túl pozitív.
doPtad????
Jah, h ilyen gyerekek vagytok még..
Felnõ a feladathoz? Miért, ez egy feladat? Szerintem keress mást.
hány éves a csaj?attól függ.amúgy annyira kicsi csak nem lehet.:/
:) ))) Nini, egy hímsoviniszta-palánta! :) ))
Hülyegyerek:-D Ne dopáljad a nõket, mert aztán elfogynak. Mégfelsõbbrendû 36 éves
Íjajj, de kis cuki agresszor:D Hadd simogassam meg a buksidat;) Egy felsõbbrendû 21 éves :D
Azért mert mi már éltünk kicsit, és tudjuk, hogy mirõl beszélünk.
Hát ez édes... :)
Mi az fáj az igazság?? lol
Komoly kapcsolathoz? Hát... Még legalább 5-6 évet kéne várni, mind a kettõtöknek. (De inkább még többet.)
A kérdező hozzászólása: most lesz ebben az évben 12 én meg 14 leszek
És még éPren voltál ilyen késõn? Ejnye-ejnye...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!