Találatok a következő kifejezésre: Komoly gond lapos hallás (1 db)

Komoly gond a "lapos hallás"?

Lányom nem nagyon beszél és a logopédus elküldött hallásvizsgálatra. Ott azt mondta a doki egy m?szeres vizsgálat után,hogy lapos a görbe, "lapos hallása van" ami azt is jelentheti,hogy kb.10-20 decibellel kevesebbet hall. Kaptunk beutalót gyerekkórházba,de ott csak 1 hónap múlva lesz id?pontunk.Addig aki tud err?l valamit,kérem írjon.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy az orrmandulával van kapcsolatban, hogy zavarja a fülkürtõket. Ez okoz egy kis hallászavart.

Én úgy tudom, hogy az orrmandulával van kapcsolatban, hogy zavarja a fülkürtõket. Ez okoz egy kis hallászavart.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Autista gyermek/felnőtt meg tud tanulni több nyelven beszélni?

Ha például születésétől fogva kétnyelvű környezetben nevelkedik?

6

Ki állapítja meg, hogy egy gyereknek autisztikus tünetei vannak?

9

Lelkiismeret furdalásom van a kislányom miatt, hogy novemberben 4 éves lesz és pelenkás?

Sokszor belegondolok milyen rossz lehet az óvónőknek is 2 és fél éves korától óvis, és pelenkázni kell, szeptembertől új óviba kerül ott is pelenkás lesz. De kértem őket, hogy had ismételje a kis csoportot meg, így húgával együtt egy csoportba indulhatnak. Felvették őket. De nekem ez a pelenka dolog kellemetlen.

14

Mi lehet a pest megyei bizotságban történt változással?

A kislányomat most kellett volna vinnem januárba a 3 éves kontrollra de sajnos már eltelt 5 hónap és sem levélben sem telefonon nem jelentkeztek.pedig többször probáltam öket hivni.A gyógyedagogusunk szerint aki foglalkozik a lányommal szerinte nagy változás van náluk mert állitolag nem pest megyei bizottság e nevük hanem más:Mit tegyek várjak még vagy hivjam öket ujra?

11

Hallókészüléket viselő gyermek SNI-s-nek számít-e?

5

Akinek megítélték a gyermek felügyeleti jogát annak kötelessége vinni, utaztatni a gyermeket a másik szülőnek, nem könnyebb lenne annak akinél nincsen a gyermek?

8

Hol tudom a neten megnézni az eltűnt gyerekek listáját képekkel?

3

Akinek a gyermeke autista vagy hiperaktív, milyen volt babakorban?

5

Nekem a 2, 5 éves kisfiam verekszik, de szinte álandóan. Hogy tudnám leszoktatni róla?

Már kisebb korában elkezdődött nála, akkor is a haját húzta a gyerekenek, harap, karmol. Mára már odáig fajult a dolog, h nem merek vele a játszótérre menni, mert minden gyereket csak bánt. Nálunk otthon nincs verekedés, a családban nem lát ilyesmit, nagyon nyugodt emberek vagyunk, teljes harmóniában, úgyhoyg nem értem, h miért teszi ezt?! Érthetetlenül állok a dolgok előtt. Az sem igaz, h nem foglalkozom vele. Egész nap énekelünk, mondókázunk, rajzolunk, gyúrmázunk stb. szóval lekötöm. Mindent megteszek, h okosodjon, elmondom neki, h ezt ezért meg azért nem szabad stb. Bólogat, aztán kezdődik elölről minden. Már lassan senki nem áll velünk szóba! Imádom a kisfiamat, nem verhetem egész nap! Sőt nem is használ!

5

Hétfőn kezdek egy tanfolyamot a munkaügyi központon keresztül, gyermekemet pedig nem hajlandóak délután 4-ig az oviba tartani, megtehetik ezt?

Igazából én már 2hete szóltam az egyik ovónőnek megyek tanfolyam felvételire utána szeretném ha nem ebéd után jönne haza a fiam, de már akkor mondta ezt nem fogják engedni...
Lényeg hogy a fiam hiperaktiv és nem alszik ebéd után, viszont másként nem tudom megoldani a tanulást csak ha ott tartják, nem értem nem képesek a nem alvó gyerket addig valamivel lefoglalni? Van erre bármilyen törvény ami ezt szabályozza egy önkormányzati óvodában? Hétfő reggel beszélek a település polgármesterével mert már röhejes amit a vezető ovónő megenged magának! Azt mondta nekem pénteken anyáknapi ünnepség után mikor mondtam nekik hogy maradni kéne a gyerkőcnek idézem: " az óvoda nem gyermek megörző...." Komolyan ezt megtehetik????? Jogszabályi dolgokat aki ismeri linkelje sajnos nem találtam semmit arról meddig kötelesek az oviba tartani a gyerekem... Ha dolgozni mennék is ugyanezt a hidegzuhanyt kaptam volna tutira :( Köszi a válaszokat!

34

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!