Találatok a következő kifejezésre: Komoly gond lapos hallás (1 db)

Komoly gond a "lapos hallás"?

Lányom nem nagyon beszél és a logopédus elküldött hallásvizsgálatra. Ott azt mondta a doki egy m?szeres vizsgálat után,hogy lapos a görbe, "lapos hallása van" ami azt is jelentheti,hogy kb.10-20 decibellel kevesebbet hall. Kaptunk beutalót gyerekkórházba,de ott csak 1 hónap múlva lesz id?pontunk.Addig aki tud err?l valamit,kérem írjon.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy az orrmandulával van kapcsolatban, hogy zavarja a fülkürtõket. Ez okoz egy kis hallászavart.

Én úgy tudom, hogy az orrmandulával van kapcsolatban, hogy zavarja a fülkürtõket. Ez okoz egy kis hallászavart.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szóbeli vizsgán mindig leblokkolok. Tudom a választ, de nem vagyok képes elmondani. Mit tehetnék ellene?

6

Ha az óvoda a helyi nevelési tanácsadónak küldött valami papírt, és emiatt most a nevtan. Behívott minket valami vizsgálatra, akkor megtehetem, hogy nem viszem el a gyereket?

Jár bármilyen következménnyel, ha én nem kívánok élni a nevtan. szolgáltatásával? Vagy ez kötelező? Mit kell tennem? Hívjam fel a nevtant, és mondjam meg, hogy nem megyünk? Kell indokolnom?

46

Valami baj van vele? Vagy csak dac korszak?

Lányom 2,5 éves. fél éve új lakásba költöztünk, de a mai napig emlegeti, hogy ez nem a mi házunk ahol lakunk. ráadásul egy hónapja kistesója szültett. Ráadásul 33. hetesen minden előjel nélkül megindult a szülés. még vissza tudták tartani de már nem engedtek haza. 1 hónapot kórházban töltöttem és csak babával együtt engedtek haza. nagyon megviselte lányomat ez a sok új dolog az életében. szeptembertől ovis is lesz. a gond az, hogy mióta hazajöttünk a kórházból nem tudom fegyelmezni. hisztizik pedig eddig jól tudtam kezelni. illetve a másik gond vele hogy éjszakánként felsír és nem lehet megnyugtatni. ordít és mindefélét mond se füle se farka,. olyan mintha álmában beszélne. és sír. ha odamegyek hozzá annál rosszabb sokkal később nyugszik meg mint, mikor nem megyek oda. és ez minden este így van. mitől lehet ez? így dolgozza fel az új dolgokat? vége lesz egyszer vagy segítségre szorul? mit tehetek én érte?

3

Jó gyermekpszichológust keresek a Madarász utcai kórházban. Van tapasztalatotok esetleg valamelyikkel kapcsolatban?

0

Mik az idegrendszeri éretlenségre utaló jelek egy-egy korosztálynál? Van erre valahol összefoglaló táblázat? Légyszi laikus ne válaszoljon.

Főleg mozgásformákra gondolok vagy pl. az elvont gondolkodásra utaló dolgok, játék stb.
Pontosabban nem tudom megfogalmazni, de szerintem egy gyógypedagógus érti a kérdésem.
2,5-3 év körüli korosztály érdekel elsősorban.

10

Kisfiam májusban lesz 2 éves és egyáltalán nem akar beszélni. Mindenre csak azt mondja e vagy a. Régebben mondta hogy baba, mama, hej te. De mostmár azokat sem. Viszont mindent megért, megcsinál, nem hisztis. De kezdek nagyon aggódni. Kell aggódnóm?

14

Nem durva egy picit?

http://www.youtube.com/watch?v=aSovi7BQMV0

4

Hátrafelé mászni tökéletesen mikorra kell tudni, hány hónapos/éves kor körül?

7

Figyelemzavaros, túlmozgásos kisgyerekeknek milyen sportok ajánlottak? Melyik sport fejleszti mozgásukat, teszi kitartóbbá figyelmüket?

Mennyi idő múltával vehető észre fejlődés?

8

Hol lehet megnézni magyarul a Segítség, gyerekeim vannak!?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!