Találatok a következő kifejezésre: Kommentet ki törölni (3 db)

A kommentemet ki lehet valahogy törölni?

Pl. volt már olyan, hogy egy kérdésemre jött válasz, és egyszercsak elt?nt.

Legjobb válasz: Azt a modi törölte, mi nem tudjuk törölni a saját válaszainkat.

Azt a modi törölte, mi nem tudjuk törölni a saját válaszainkat.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a választ!

Fb-en ki lehet törölni egy kommentet, mondjuk írok írok valakinek valamit csak félrekattintottam és nem neki akartam írni. Sürgős. Nem akarom megvárni még bejelentkezik és elolvassa!? :S?

Legjobb válasz: A kommentet tudod törölni, az üzenetet nem. Sõt, ha a kommentekrõl e-mail értesítést kér, mint én, akkor azt is hiába törlöd.

A kommentet tudod törölni, az üzenetet nem. Sõt, ha a kommentekrõl e-mail értesítést kér, mint én, akkor azt is hiába törlöd.
Ha az õ falára írtál, azt sem tudod törölni. Hova írtál?
A kérdező hozzászólása: az üzenetre gondoltam. De mi a különbség? :DD Am kössz. tehát nem tudom törölni.. :S
A kérdező hozzászólása: üzenetet írtam neki most meg mayarázkodhatok
pedig lehet az üzenetet törölni. ha belemész az adott személlyel folytatott levelezésbe, jobb oldalt felül van olyan gomb, hogy mûveletek, azon belül hogy üzenetek törlése. ha ezt választod, akkor minden elküldött szövegrésznél megjelenik egy kis négyzet, amit ki lehet pipálni és akkor azt lehet törölni. mondjuk azt nem tudom, hogy ezzel úgymond csak a te levelezésedbõl törlõdik, vagy már õ se fogja látni.
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó! de az ó levelit is ki lehet törölni, amit õ írt. Ha kitorlöm, amit nekem írt, az neki is eltûnik?( simán üzenetnél)
Pont ez az, hogy csak a magadnál törlöd az üzenetek közül. Ha õ nézi az üzeneteket, akkor nála ugyanúgy benne lesz. Ha nem hiszed, akkor próbáld ki egy haveroddal.
A kérdező hozzászólása: jól van elhiszem. de ez akkora [email protected]ág :SS


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!